missitall<3

Erik och Radhi(Rabhi elle va han nu hette xD ) ska gå vidare till kvarlet i idol tycker jag !! glasklart!


Tittade nyss på Greys Anatomy , fan de var sorgligt, men endå asbra tycker jag ! Izzie klarade sig * PUUUUST* , de var ju hon som egentligen skulle sluta att vara med där? hmm, men bra att hon är kvar där i :) .. Men Omalley, dog ;o .. fyfan :( .. han var ju asbra också tycker jag , och visste inte att han skulle sluta? hmms ! Men de avsnittet var iaf asbra och roligt, när izzie och de helt plötsligt började skratta, hahahah fult!

Men 22.40 ska vi titta färdigt på idol, och jag tror iaf att Erik kommer vidare, 100% ^^ hoppas?

Så nu ska jag väl typ fortsätta plugga lite granna innan idol kommer igen, och jag har en sån jävlar huvudvärk att jag blir tokig,  kan fan inte gå, röra på mig elle något, för då känns de som om nån kastar en sten på mitt huvud och sen trampar på stenen som är på mitt huvud! aja , ha de bra alla söta så ses vi!

jagsaknardig! <3


what about trust?

Hallååjj! :) ..  Kom precis ut ur duschen (; ..
I skolan hade vi förläsning, en muslim som snaackade om Islam.. & de var faktiskt lite intressant och han var lite rolig också;b
Sen gick jag och emma lite på stan, jag köpte jeans leggins till både mig & flisan! :) ..
Sen så gick vi till morsan och vänta på mormor, sedan kom pappa och hämta oss! Sen fick jag mina nya kläder, och jäääävlar vad snygga dom var, herregud, men morsan har min digitalkamera :/ så kan inte ta bild på dom förns typ nästa vecka, men bild kommer på dom..
Sen hoppa jag in i duschen, och nu sitter vi här, ska väl snart till maxi elle något, och försöka filma/intervjua folk kanske.
Ikväll ska vi se idol och sen greys anatomy, nya avsnitt ;o<3 spännande.. & vi ska ha en massa grönsaker med dipp. mums!
& nu ska ja sluta, ha en bra dag alla söta. PUSS <3

090930

  • Du kan skaffa choklad.
  • Orden "om du älskar mig så sväljer du" har en äkta mening med choklad.
  • Choklad kan ge njutning även när den har blivit mjuk.
  • Du kan utan risk nyttja choklad medan du kör bil.
  • Du kan få choklad att räcka så länge du vill.
  • Du kan äta choklad även tillsammans med din mor.
  • Choklad bryr sig inte om du biter i "nötterna".
  • Två personer av samma kön kan äta choklad utan att bli kallade snuskiga namn.
  • Ordet förhållande skrämmer inte iväg choklad.
  • Du kan ha choklad på ditt skrivbord utan att förnärma dina arbetskamrater.
  • Du kan fråga en främling efter choklad utan att få en örfil.
  • Man får inte hår i munnen när man äter choklad.
  • Med choklad behöver man inte fejka.
  • Choklad gör dig inte gravid.
  • Du kan äta choklad vilken tid som helst i månaden.
  • Bra choklad är lätt att hitta.
  • Du kan ha så många olika sorters choklad du klarar av.
  • Du kan aldrig bli för ung eller för gammal för choklad.
  • När du äter choklad håller det inte grannarna vakna.
  • Med choklad spelar det ingen roll, det är alltid gott.

Allt är helt jävla meningslöst!

huhu, mormor väckte mig för en stund sen. hon skulle iväg till jobbet & jag ska ta hand om Flisan osv, och väcka Flisan ( syrran ) klockan 07.00 så att hon kommer iväg till skolan, men jag e helt död själv :S och börjar inte förns 09.10 .. menmen, måste ju hjälpa till höhö..
Har gjort i ordning Te, så ska snart gå till köket och dricka lite Te och göra lite varma mackor, och sen ut och röka på balkongen ^^ & sen väcka henne, och efter det ska jag börja göra i ordning mig!

Bara två lektioner idag, och ena är bara en föreläsning! den andra är väl typ film och nått mer? puss<3


<3

Nu blir jag förbannad, det gjorde jag förfan inte alls?  men görså, gå och förstör allt din jävla psykopat.. bryr mig inte ett skit längre om något endå, men en sak  vet jag .. Det gjorde jag inte! .. 


hallå! sitter i soffan med mormor och tittade nyss på idol som kommer igen typ 22.40 ;b ..

Fått nya favosar, hoppas iaf någon av de kommer vidare, men de tror jag extremt . Mariette(stavas?), Erika & Clara tror jag?  superbra är dom!!

men nu e jag förvirrad och jävligt, ja  ingen aning just nu! ha de bra puss


LSS

hallå alla söta ;b

hade prov idag i Människor i behov av stöd i LSS- lagen! vene hur de gick, men de gick nog helt okej tror jag.
hahahah när jag stod vid skåpet så skrämde Sandi ihjäl mig. Hon sa : hur gick de på provet elin?
och jag flög upp och halvt skrek ; fan vad du skräms "  och vi brast i skratt haha skööna ;) ..
Och innan hade vi klassråd och sedan sluta vi, ingen engelska idag, menmen skönt de (: träffat gammelmormor och gammelmoster idag, och  jag & felicia fick 200 kr, lite sött av dom ;b ..
Jag och Felicia ska snart gå ner på stan och köpa nått smarrigt till oss, mat alltså.
höhö, menmen,  nu ska jag vara lite social pusss.

090929 - jävla skitstövel.

Fyfan vad jag blir sur på en idiot, han är en kille som misshandlar tjejer och killar, gjort så att pappa blitt dödshotad, hotat natta&chriss och en massa andra, och gjort en massa annat,  fan vad jag blir sur på han.
Emma , hur faaaan kunde du förlåta en skitstövel som varit dum mot dig och mot dina vänner? var inte jag din bästa vän förut? elle var allt bara en stor fet lögn? Man vet fan inte vem man kan lita på längre, alla är fan lika dana , falska och fula F*****... Den där äckliga personen har kommenterar min bdb och kallade oss fittor osv, vafan ville han min BDB?  har han inget liv? kan han inte klara sig utan lögner osv? han är inte värd att leva, förlåt om jag uttrycker mig fult elle dumt, men de han gjort, detta är han värd, .. egentligen inte värd att slösa tid på, men just nu är jag så jävla förbannad och detta är ju min blogg och här ska jag ju skriva om ina åsikter också, och jaa. vad tycker ni om denhär psykopaten? skulle inte ni gjort samma sak ? jo de tror jag allt .. Jag ska ta ett snack med emma sen , för om psykopaten kommer i närheten av mig, natta elle min familj, så kommer jag inte klara av att vara vän med emma längre, jag´menar de ! Projektarbete kan vi göra, men vene om jag klarar att vara vän med henne, jag vill vara vän me na, men på ett sätt inte.. hon valde att få kuk istället för sina vänner som inte kommer finnas där för henne jämt & ständigt, jag säger bara att hon får skyllla sig ssjälv, för jag vet att han inte alltid kommer finnas där för henne, men då får hon fan inte komma till varken mig eller natta för då finns vi inte för na .. Den där jävla psykopaten har gjort mer en vad jag har sagt .. fyyfan, aja .. vi får se hur de blir .. Men om han kommer så gott som i närheten av mig eller natta ringer jag snuten eller så får han stryk av oss, och då kommer han inte kunna stå på sina ben .. och aja.. ha de bra ni andra, hoppas ni har de bättre än oss, lev livet. PUSS

nattinatti folket. <3

JON kom vidare i kvarlet i idol, superduper bra :D men fan Eddie kom inte vidare :/ endå var de han som berörde mest elle va man säger :/ suuuck.

tänkte bara säga godnatt sverige ;D ..

Imorgon har jag klassråd, människor i behov av stöd ( prov ) och sedan engelska B om hon kommer idag?
Jag ska vara sekreterare i klassråd, får se hur de går eftersom jag aldrig vart nått sånt förut haha , inte i hela mitt liv, förutom en gång i ettan då jag var ordförare. aja ;D .. De går nog fine, fan bara sitta och skriva liksom, men jag får hjärnsläpp och brukar inte veta hur eller vad jag ska skriva, aja :D de ordnar sig nog höhö ..

Men ska äta gottigotti imorgon, får pengar av mormor, THNX <3

sen efter skolan ska jag vara barnvakt igen, kanske träffar gammelmormor och gammel moster också. pusspådet <3

 hoppas ni haft en underbar dag allihopa <3 jag har pluggat en massa :/ elle försökt, inte gått sådär asbra ;b ..

Dagens roliga historia!

hej på er gott folk! =)

Sitter hos morsan och aa, är barnvakt (; tog på mig mina vita jeans, men såklart finns det en fläck där och vene hur den kom dit? aja försökte ta bort det, märker om den är borta sen.. Har inte gjort så mycket idag faktiskt, mest tagit de lugnt, kanske ska ut och röka med någon här i närheten senare ikväll(; .. Sen ikväll blir det Idol, höhö, brukar inte följa det men nu ere fan skojj, fått några som är ens favoriter. höhö. och så ere kul när folk gör bort sig, men inte alltid såklart (: .. jag skulle själv inte klarat av det. Men iaf, vi får se vad som händer sen!
Imorgon  börjar vi klockan 12 så jag och emma ska typ träffas klockan 10 och äta på LaBaguett, fick pengar av mormor, eller rättare sagt, jag får det tomorrow or today!
Idag var de onödigt, hade ingen engelska lektion :S .. får se om vi har de imorgon, den enda lektionen jag såg fram emot.

Snackade med min Religionkunskaps lärare idag, han sa att om jag fortsätter som jag gör har jag chansen att få VG som slut betyg där, höhö får allt se på de, men en sålänge ligger jag bra till..

menmen, imorgon vet jag inte vad vi gör, men skola ere iaf.

Nu kommer det en rätt så rolig historia, LÄS På! kan va lite roligt att få läsa sånt ibland, och kunna skratta ;b


En liten pojke frågar sin far:
- Far, jag ska skriva en uppsats i skolan, får jag ställa dig en fråga?
- Självklart min son, fråga på!
- Vad är politik, far?
- Tja.... i politiken finns det 5 folkgrupper:
1) befolkningen
2) regeringen
3) den ekonomiska makten
4) arbetarklassen
5) landets framtid

- Jag förstår inte far... kan du förklara det för mig?
- Ok, jag använder vårt hem som exempel. Jag tjänar pengarna till det här gemensamma hushållet, alltså är jag den ekonomiska makten. Din mor administrerar och använder pengarna, hon är alltså regeringen. Vi ser efter dina behov, du är alltså befolkningen. Din lillebror är landets framtid, och hans barnflicka är arbetarklassen, förstår du det, min son?
- Mer eller mindre...

Om natten vaknade den lille pojken av att lillebrodern grät. Pojken gick upp för att se vad det var som var fel, och han upptäckte att lillebror hade bajs i blöjan. Han gick in till föräldrarnas sovrum där modern sov tungt. Så han gick till barnflickans rum, men genom nyckelhålet såg han fadern igång med att klä av barnflickan. Eftersom de inte reagerade på att han knackade på dörren, gick han tillbaka till rummet och sov vidare.

Nästa morgon sa pojken till fadern:
- Nu tror jag att jag förstår vad politik är!
- Strålande, min son! Försök att förklara det för mig med dina egna ord.
- Jag tror att det är såhär: Medan den ekonomiska makten knullar arbetarklassen, snarkar och sover regeringen, befolkningen blir fullständigt ignorerad, och landets framtid står i skit upp till halsen!


PUSSSSS



Rubrik:

haha fick ta ledigt den 8 oktober av min mentor :) .. och snackade med Daniel, och fick stanna kvar i sthlm av han också;) så den 7 oktober, Sthlm here i come :) !

Snackade nyss lite med min mentor, ska ta med mig min videokamera snart nån gång denna vecka eller nästa, och visa den och se om den funkar osv att föra in i datan, kalasbra höhö. & sedan fick jag veta att han fyllde 40 år exakt samma dag som pappa :) .. 20 september 1969! haha undra om de är samma tid också;) men det är ju as coolt!  höhö, eller något liknande.


ska dra på lektion nu, Psykosocialt arbete! PUSS

090928

hej på er^^

Vaknade klockan 6 idag, gick upp och gjorde i ordning mig åså, & åt faktiskt frukost, två mackor (;
Ska väl typ börja cykla till skolan vid kvart över 7 - halv 8! ;b ..
Börjar klockan 08.00 med Engelska B!
Sen efter skolan ska jag cykla till mormor , hjälpa henne och vara barnvakt åså! Tills onsdag iaf.
På torsdag ska vi på föreläsning me klassen från typ ett till kvart i 5, vi får en halvtimmes rast typ.
Det handlar typ om utvecklingsstörda barn osv, några som ska snacka om sina barn osv.
höööhö^^
Men har ingen aning vad jag ska skriva om, får mina nya kläder mellan tisdag - torsdag (: weeeihoo!


Puuuusss


WEML! ^^

har precis badat, så otroligt skönt en söndags kväll när inget är planerat, (; och när man fryser är de helt enkelt great! (Y) på de.
& så satt jag och tänkte lite, OTH är ju min favorit serie som jag ser på varje tisdag! & fan, jag hade inte tänkt på vad Nathan sa i slutet i tisdags förens nu, när ja skulle titta en grej, de var Natta som sa de först, och ja bah nejnej då? . sen tittade jag , och vadå DIVORCE???? :S hoppas han skämtar vafan! Isåfall blire bara sämre & sämre, och jag verkligen ÄLSKAR den serien! Sett alla avsnitt, och om ja missat har jag alltid laddat ner eller så. jaja, får se vad som händer på tisdag,!  aja ..

Nu ska jag typ slå på tvn och se om de finns någe bra, och äta mina älskade Tyrkisk Peber som de heter!^^

 


måste man?

Kom nyss hem från lundby! Var där hos farmor och co, mycke mys blev de iaf. & flumm såklart. jag säger bara, jag äääälskar min släkt! Världens bästa humor alltså. höhö.. men ingen annan skulle förstå oss.

Kvällens höjdpunkt igår ;) .

Pappa till Natta - fick ni mycket stryk av era föräldrar när ni var yngre?

Natta - aaa? (osäkert, och hon drev bara när hon sa de)

Pappa - aa , för jag läste något häromdagen att dom som fått mycket stryk när de var yngre har lägre iq när de blir äldre.. så då tänkte jag på er.

Jag & Natta - hahahahahaha!

 skööön =) om ni nu förstod? men de var bara på skämt! De var ungefär såhär som sas, men jag minns inte riktigt varenda ord, men ungefär såhär, så nöj er med det.Nu har jag jävligt ont i rygggen, fan pain in the ass alltså. en riktigt plåga.


 

& vene vad jag ska gö resten av dagen heh, typ plugga lite om Lss- lagen ( Lag om stöd och service) som vi ska ha prov på, på tisdag! suck! Sen typ tat lugnt osv, fundera på om jag ska hjälpa mormor & vara barnvakt tomorrow? eller om jag gör de på tisdag istället?


pusspåer<3 Bjuuuder på en gammal bild!


090927

Vaknade nyss och känner mig helt seg, vaknade av att pappa pratade med mig ;o .. han skulle till farmor och jag ska dit om en stund för vi blir bjudna på käk, och sen kommer min farbror vara där? osv. tror jag för han ringde mig och fråga varför jag inte kom nu, men jag e ju nyvaken så jag åker dit om en stund, när pappa ringer och säger att de e mat xD hehe ..
Kunde knappt sova igår natt? när jag endå gick och la mig vid 2-3 tiden på natten lix, trodde att jag var trött men de var jag inte.
Idag har jag ingen aning vad jag ska gö, vi får väl se vad som händer idag.
och imorgon är de skola -.-  fyy vad helgen går snabbt, man hinner ju inte ens med, och endå är jag ledig varje fredag så får ju en extra dag. aja.
Jag hoppas att de vi filmade in med videokameran går att ta in på datan på nått sätt? går det?

det är rätt så många som läser min blogg varje dag, de skulle vara kul och veta vilka? ni kan ju slänga en kommentar.

puss


fotobilder.<3

Här kommer lite flumm bilder, ta inget för givet bara ;) ..
jag e osminkad så ni vet.  höhö och vi hade för jävligt kul hela tiden :)



Jag och min bebis fottade lite med min cam som inte alltid är så bra höhö!


PUSS!


GRIS!


Vi försökte pusha upp för skojjskull! men natta ramla in i datan elle nått? ;o


jag säger bara , DUBBELBRÖST!


hahahaha Linda försökte göra stringryck på natta! de finns värre bilder ;) men tar nog inte in dom höhö.



jag älskar dig sötnöt, tack för en underbar dag!  & du med Lindis!

Men var ej meningen att min arm skullle göra så att de ser ut som jag försöker pusha upp!

Puss på er <3




nya kläder <3

Sitter här med min loser Natalie och sen den lilla Linda! ^^ & jag har nyss beställt kläder från Gina tricot (: 500 kr kostade de tillsammans! Den här första kostar 199 och den andra vid 250 , och sen frakten dårå ! MUMS! Så jävla snygga kläder, får de om ett par dagar! mummah säger jag!








Sen har vi tagit lite fjortis bilder, men endå fula och flummiga! hööh loveit dont leave it.<3

lek&bus today!

Hejsan! Kom hem för en stund sen!
What i have done today :
Cyklade iväg till mormor,och vi + syskonen gick vidare till lek&Bus höhö. Vi lekte en massa i tre timmar nästan, men en kärring sa till mig när jag bara ville pröva att hoppa en gång , fan vad sne jag blev på henne :@ Men de var kul, lite långtråkigt emeellanåt, speciellt när jag hostar som jag vet inte vad!
Men sen gick vi till mormor igen och åt lite midddag och tog de lugnt, sen snackade jag med tobbe faktiskt och de var sjukt längesen, så de kändes mysigt, får se när vi tar & träffas, aa somsagt när han har tid, maybe tomorrow? men vene vad vi bestämde. & sen cyklade jag hem! Så cyklade 8 km idag iaf, som jag gör varje dag nästan..
Senare ikväll ska vi kanske te mcdonalds ;b .. farsan, karlsson, natthuu & Linda. kanske , kanske inte. Men nått sånt, pappa ringde nyss iaf! sen får vi se vad jag hittar på lite senare, hmm maybe vara med honom? <3


Puss på er <3

090926

Vaknade nyss, och ska snart äta lite frukost och sen cykla iväg till mormor, jag hänger med dom iaf (; ..
Kul, alltså till lek & bus , man får faktiskt motion och umgås :) ska hoppa väldigt mycket, hoppas bara inte att alla barn är där och hoppar för då får man aldrig det -.- .. och jag vill inte hoppa och låta barnen vänta heller höhö, men iaf, hoppa och leka gör man där & fika ofcourse! det blir mys! så är man där i typ tre timmar elle något, och sedan vet jag inte vad vi ska göra, men sen ska jag cykla hemmåt iaf, för sova över ska jag inte göra eftersom jag ska dit på måndag eller tisdag till onsdag och sova där, för att hjälpa mormor att ta hand om tjejerna eftersom morsan är i turkiet nu höhö.

Jäävlar vad jag har ont i min hals, de gör så jävlar ont :/ .. måste typ hosta hela tiden men jag försöker undvika det för det gör så jävla ont, och ååh, halsen dödar :/ ..kul liksom , känns fan som jag börjar bli sjuk jue. göh

aja nu ska ja sluta babbla och äta lite frukost för måste typ cykla iväg till mormor alldeles strax!


puss på er, ha en trevlig lördag <3

the ugly truth! <3

hejsan sötiisar :) ..
Kom nyss hem från en värdefull dag tycker jag!
Jag, Natta & lilla Linda tittade på The ugly truth. & den var så sjuktbra, jävlar vad humoristisk och kalasbra den var alltså! ETT STORT (Y) ! höhö. ´

Det hände mycket roligt i den, men en var hur rolig som hellst ;) .. Hon som spelar i Greys anatomy om ni vet vem det är ? izzie, kommer inte håg vad hon hette i filmen, elle jo Abby! :) i think. Hon skulle hämta sin katt från trädet, och då klättrar hon upp, sen ser hon en halvnaken kille i fönstret och hon sitter kvar och sedan fastnar hon i trädet med foten och är nära på att ramla ner, hennes kjol elle om de var klänning hänger ner och killen kommer och ska hjälpa henne och sen råkar hon dra av han hans handuk han hade och sen hade hon huvudet precis vid hans , ja ni vet vad ;) .. Men mer tänker jag inte säga för dom som inte sett den och vill se den, men man skrattar nästan genom filmen hela tiden och han som är huvudrollen också, jääävlar vad snygg han är! Gerard Butler heter han tror jag, ååh han e så snygg (: höhö ! Men han tror inte på kärleken, typ så den baseras på?  jaja! Den är värd att se på tycker jag! hehe :)

Sen när filmen slutade så gick vi därifrån och Linda tog med sig popcornen, och hon börja kasta popcorn så jag tog hela den burken elle va man kallar det? och hällde den över henne, nahahahaha :) .. men då tog hon upp från marken ist ;o .. Muppo=) .. Sen när vi tog fjortisbilder så kommer det två killar som bah : heeejdå:) .. vi bah tjatja ;D
Sen fick vi skjuts hem, och nu är vi hemma :)

Nu kommer de bilder  ;D :









Okej bilderna blev inte så bra men bjussar på dessa endå! Puss på er <3


natta force me! ;b

Hallå! Natta tvinga mig att skriva blogg :( .. haha

men vene vad jag ska skriva bara?

jo snart, närsom ska vi åka till stan och gå på biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiio!! sådäså!

The ugly truuuuth! som jag sagt tidigare! Berättar sen om jag tyckte den var bra elle ej ;)

men de tror jag höhö!

Idag åker morsan till turkiet :/ hoppas att ni får kul nu! Ses om en vecka!

Kanske ska hänga med mormor & syskonen till lek & bus imorgon ? men vettefan! (;
men nu vart det torrt! Pusshej sötisar ;b


090925 - money!

hejsan alla glada ;b ..

Kom precis hem från stan! Ska berätta lite what i have done today (;

Idag så ringde klockan från tio till 11 ungefär, gick upp och duscha, sminka mig & fixa mig helt enkelt lite. Sen in på msn, skulle skriva blogg men hann inte för mamma som åker till turkiet i natt :/ LYCKOS! hon ville att jag skulle komma upp på stan och äta med henne, och de ville jag så jag fick springa till bussen :) .. Vi käkade kebab tallrik, mums vad gott det var! Sen gick vi runt lite och sedan gick jag och mötte emma och pappa, fick ett band av pappa! Så sedan satte jag och emma fart, kollade hur videokameran funkade osv, Sedan gick vi runt och så, vi intervjuade en tjej och två killar .. rätt så bra, men mer ska de bli, men de räckte, många ville inte bli filmade men tre st blev de iaf (; ..
Sedan gick vi och satte oss och prata & tog de lugnt.

& kom nyss hem, ska väl typ tat lugnt tills jag ska träffa Natta&Linda!

pusspåer<3

the ugly truth.



ska se denna imorgon höööhö (: me natta&linda.. jag tycker om Katherine Heigl (: hon är en bra skådespelare och allt faktiskt och Gerard Butler är snygg. Filmen verkar bra. puss

picz.


Hitta några gamla bilder hööööhö!


Emely & typ Adam elle va han heter.


Amaal & Josse! i Ettan ! ;D höööh. & nillas hand.


Tråk på lektionerna brukar man ha, iaf på Naturkunskapen som vi hade i tvåan!

Jag & Emma på bild.


Reeegina! Man har alltid roligt med mig;) hööööhö


Elin, Sabrina, Amaal & någon. Krampen i ettan, då risbergska vann mot karolinska för 5 elle 6 gången i rad!


Emma.Bp , Mimmi & jag på idrottslektionen i tvåan!


Tobbe goes flyyyga!
Dagen innan vi sluta tvåan!


Me and Emelie :)


Haha gammal bild, ja & Nattis!


090924



Var i skolan idag dårå, hade idrott B och sen rast i typ 3 timmar, så då gick jag emma och Therese och jobbade lite med Medicinska problem i Förskola, skola & fritidshem kursen! sen hade vi Människor i behov av stöd men bara en liten stund eftersom vi sedan 12.50 skulle ta klassfoto.

Kan säga att de absolut inte blev bra ... suck!

De var nästan inga med i klassen heller, var väl kanske 10-13 från klassen av 21-23 som går i klassen.

+ att vi tog kort i lilla scenen så as många stod och titta på, som om de var roligt att titta på när en klass tar klassfoto? jajamensan.. tydligen .. Sedan självporträttet, blev heller inte bra, såg fan flintis ut?

på någe konstigt sätt. GAH! och sedan fyllde jag i lappen om att köpa hela paketer, eftersom det endå är vårt sista år. Klart man ska ha det då, (; så inge mer klassfoto för våran del då ^^ förutom studentkortet höhö. Sedan hade vi Svenska B och vi gjorde bara lite grann osv, för vi e typ helt färdiga nu i guess!
Sen åkte jag hooome! åååh, e så otroligt trött! -.- ..
Idag blir det slapp dag, sen idol klockan 20.00. haha, fan kul att se vad dom gör, + vissa sjunger sjuktbra , och vissa skämmer ut sig för att de blir så nervösa! Skulle jag med blitt faktiskt så jag ska ej klaga!

Men imorgon blir de mysdag! Först ut på stan och intervjua&filma folk, om barnmisshandel (: med emma!
Sen ska jag gå på stan med Emely, hon ska typ handla kläder så jag hänger med henne.
Sen klockan 21.00 börjar The Ugly Truth bion! Ska gå på den med Natta&Linda! :D myys med snacks & allt!
Fast vi ska vara där halv 9 för att hämta ut biljetterna!

Lördag kanske jag hänger med mormor, & syskonen till lek&bus? de återstår att se! Men ska iaf sova hemma isf.
för har annat att gö på kvälla ;) <3

Men nu ska jag inte snacka någe mer smörja, men ha de så bra så hörs vi! PUSS!

till Dane : Vi var där klockan 3 till halv 4 - 4 ungefär ;D när var du där?


dont worry, be happy.

hejhhå, sitter hos morsan just nu.

Idag var de två lektioner, fick veta vad jag fick på Religion provet, fick 27.5 poäng och 30 var VG .. men fick typ endå VG :D:D:D:D:D:D hahahaha , överlycklig ! och sen VG på mitt Engelska prov, hur jävla bra som hellst ju.
Sen gick jag natta och emma till conventum på jobbmässa, vi käkade godis och prata med dom där (; sen träffa vi Emely också osv. Sen stack alla vi hem åt olika håll huhu.

Imorgon är de klassfoto ;) fan alla kmr se, eftersom det är 12.50 på lilla scenen :/ ..

På fredag ska jag först filma och intervjua folk med emma, sen ska jag gå på stan med emely en stund och sen bio med Natta & Linda :) fy fasen vad mysigt vi ska ha det , höhö ^^ <3

Nu ska vi väl snart äta elle nått? huuuuuuuuungrig :D höhö PUSSSSSSS .. glad idag ;D



090923

hejhå! Sitter här och äter en skink macka och lite kräm, bussen till skolan går 08.07 så jag behöver inte gå riktigt en, men snart så. SKa till morsan idag till imorgon! Så har med mig kläder jag ska ha på mig på torsdag på klassfotot ;) .. Tror det blir på torsdag? de sa dom iaf. så jaja.
Sen digitalkameran som mamma ska låna av mig, den är inte den bästa men den funkar och den tar bra bilder (: men jag var klantig en gång och råkade spilla lite cola påd en :/ därför den blir seg osv menmen den fuuunkar! hööhö, och bara de blir bilder så borde dom vara glada ;D Men hittar inte där man har digitalkameran i :S den e bara helt jävla borta ... Men iaf, man kan lägga kameran typ i väskan elle nå, så går den ej sönder och då är den lätt att ta med. hööhö.
Men innan jag ska dit ska jag till skolan, två lektioner och sen kanske jobbmässa? (; ..
och titta runt lite grann iaf.


På fredag ska eventuellt jag och emma gå runt på stan och intervjua lite grann , vi ska alltså filma, i olika åldrar. Men barn vet jag inte hur man gör, för tror vi ej kan gå och intervjua barn på stan ;o .. Men nånstans, men iaf lite äldre barn, ungdomar, vuxna, äldre osv ..

Vad kan man gö i helgen? <3 PUSS

nya skor <3

Idag hade vi två lektioner i skolan, och fan vad bra de gick på engelskan. & fick 14 poäng av 16 poäng på  engelska provet, as bra! Fick rätt på alla men lite felstavat så därför var det en halv poäng på några osv (; men asbra iaf!
Sen kom pappa och hämtade mig, och vi åkte och hämta Nattaälsk och sen åkte vi till M-berg och köpte skor :) jag köpte två as snygga skor ( tycker jag ? ) och pappa köpte ett par ;D ..  Här kommer bilder på dom!


De här kostade 399 kr på skopunkten!



399 kr på skopunkten!




Kaaaaaaaaaalas bra :) nu har man snygga skor, och spring skor har jag hemma så de behöver jag ej! Nu äter jag en skinkmacka och e as hungrig, inte ätit idag, men far ska göra ordning kyckling osv!

natta är fotoman <3






090922

Hejhå!  Har fixat mig och så, och snart ska jag iväg till skolan (; har bara två lektioner! Människor i behov av stöd och Engelska B ! (; .. Sen ska jag och pappa, & kanske Natta? iväg till Marieberg och köpa nya skor :) höhö skriver sen !

lovly.

Hellu sötisar ;b ..

Idag så åkte vi och intervjuade en tant/tjej vad man nu säger i USÖ ( Hjärtviktmottagningen ) tog ett tag innan vi hittade där inne höhö ! Men de gjorde vi tillslut iaf, så vi gick in i ett rum och pratade lite, ställde några frågor, fick en hel del papper osv, hon var jätte snäll & hon försökte verkligen säga bra saker som man skulle kunna behöva veta om hjärtfel och de var kalasbra . (Y) på henne!

Sen hängde Emma med mig hem, vi gick hem till mig och hämtade pengar och sedan drog vi till centrum och köpte chokladbollar och några choklad kakor, höhö, & sedan drog vi hem till mig och drack lite cola och fikade lite! Vi tänkte plugga lite om hjärtfel, och skriva klart det osv.. elle aa om medicinska funktionshinder! Så vi e almost klara, ska bara visa karin imorgon om detta och se om hon tycker att det är bra elle ej, sen har Therese nog gjort en hel del i skolan också, får ta och snacka tomorrow :) ..
Sen så gick jag och duscha, då knacka emma på dörren och sa att hon måste hem för hennes pappa var utanför.
Sen efteråt satte jag mig vid msn och snacka med Nattha och en massa andra, och jag och Nattha dampar sönder som inihelvete alltså. Vill ni få den långa texten vi skrev om en person? aa de kan ni få längre ner, ni väljer själva om ni vill läsa eller inte.. Men det är iaf om en person och de är verklighet!
Sen så nu har jag städat lite i köket, tänkte hjälpa pappa lite för han har inte orkat göra något sen i helgen, bara sovit idag, söt är han :) Så jag tog ut disken, och tog in nytt skit, städade lite osv, gick ut me soporna osv, lite gjorde jag iaf (: och snart ska han göra mat, jag sa att jag kan göra mat? men han ville göra de sa han höhö. annars matförgiftar jag nog oss ;o .. hahahaha nejdå:D så illa lagar jag inte mat . hihi.
Sen ska jag nog inte plugga mer iaf, har pluggat en hel del idag och andra dagar, kan behöva en paus ibland!=) Duktig är jag allt ;) haha not.  Ha det bra sötnosar! Hur har eran dag varit då? <3



Ni som läser texten kan gärna säga vad ni tycker om den här personen, är det verkligen tillåtet att betee sig som han gör?  PUSS PÅ ER <3

 

Till den patetiska människan på denna jord!Fattar inte att folk kan vara så jävla idiotisk som du.. Vart ska vi börja? hmm .. det finns en hel del hemska saker som du gjort.Den 20 december 2008 fick du typ dampryck, och höjde handen mot Elly för att elly blev arg på dig för att du stökade ner? Du försökte slå henne, men folk hindrade dig.Sen en annan gång i April slog du sönder hennes grannars fönstruta och skyllde på din astma? du gjorde så att en viss person dödshotade hennes pappa. Vad har du mer gjort? inte så svårt. Du misshandlade din bästa kompis som du känt i nästan hela ditt liv?och han förlät dig, vilket vi absolut inte skulle gjort. Varför misshandlade du han?jo för att han var kompis med din tjej elle aa nu äre ditt ex. Men det var ju endå du som snodde henne ifrån honom? Gör bästa vänner så? Sen har du också hotat, sagt fula och hemska saker till Natta och Chriss, och trott att du är en jävla ängel själv? Du har också gått runt och snackat skit om en massa andra vänner. Du har gjort mer saker till andra, de här är bara en liten del av det du gjort. Vem fan tror du att du är? fyfan vad vi hatar dig, du är den mest patetiska människa på denna jord! Vi säger bara en sak, vi kommer aldrig att förlåta dig, inte ens om du kommer och bönar och ber.. Fattar heller inte att våran vän förlät dig, för de du gjort mot oss. De var själviskt , ja de var det. Men vad ska vi göra? Vi har sagt vad vi tycker och tänker, mer kan vi inte säga eller göra. Det finns många som hatar dig för det du gjort, och de kan vi förstå till 100%.Så lågt som du har sjunkit kan fan inga sjunka! Du misshandlar tjejer & aa killar. & beteer dig som en idiot. De är inte Alla som har förstått hur du är, men förr eller senare kommer de att förstå, men då kommer det säkert att vara försent.. Men tack gode gud, så har vi förstått vem du är , för läääängesen ! & det tackar vi för. Hellre att bli sårad nu, en att dröja ut på de och bli de senare. Vet inte vad vi ska säga mer. Men ... du är hatad!

Dina kära icke vänner // Natta & Elly!


090921 - in the school!

hej sitter i skolan och har haft engelska B ! höhö de gick bra, men vi slutade klockan 09.15 ungefär och vi börjar inte vår lektion förns 12.10 .. :/ för vi har komp ledigt för religion kunskap eftersom vi hade prov i fredags!
menmen sån tär livet, och nästa lektion som är Psykosocialt Arbete måste jag & två till dra lite tidigare eftersom klockan 2 har vi en intervju tid? .. intervjua några läkare om medfödda hjärtfel etc. buhu! kanske filmar in de också, men tog ej med mig filmkameran, bara digitalkameran höhö.

Hitta lite roliga bilder i datan som jag hade förra året , när jag gick i tvåan , och sen ettan ;D höhö de kommer upp nu ^^ För har endå så tråkigt, och att lägga upp bilder tar ju tid så, och de kan va kul och se hur man har förändrats och sen att se lite old pics. right?


år 2007 hos mitt ex.

Jag hjular sommarlovet 08!


Jag & Sabine, Vene varför men tycker om bilden ^^


Spelat fotboll med Amaal, Natta & Linda.


Jag och Emma , precis innan vi sluta ettan!


Fan vad lik den är dig Natta :O? (;


Vi gick ofta in i toaletterna och fottade xD


Jag & Amaal. När vi skulle sluta ettan, några dagar innan!




Omgjord bild på mig och Emelie! Tagen 07! Innan Gotlands resan!


Jag, Emelie &  Natta på Gotland 2007! <333 bästa minnesresan jöe.


Min gamla header!


Fest hos mig, och mena inget illa med att sudda över Lindas huvud! Så du vet!


Jag Tobbe & Mogge ( som inte syns ) sjunger karoke på ålandsfärjan för några hundra personer, ( alla stod och tittade i klumpar )
Men då hade vi också druckit så då vågade vi ! :) År 2009!


höööhö!


jaja -.- ..


jaghjärtadig ?


Nyklippt och färgat håret år 2008 elle något.


Vinter 2008 tror jag.



Jag & Dina! Sommaren 2008!


Jag och min bebis syster år 2008! Sommaren dära! Skulle till sommarstugan!


Gick i ettan hära!


Måste vart vid 2007,  när jag hade vart tillsammans med en som bor i sthlm, och jag & alex skulle dit!




Älsklings Mie :*


Jag & Emelie. Fjortisar på högnivå!




söt katt ;o



Försökte ta in några bilder på mig och några andra i klassen men de gick inte ;o dunno! :S iaf.. 
De blev en hel del bilder men fan de kan va skööjj att titta på gamla pics och se hur man förändrats!

Men nu ska jag typ sluta, ska gå och äta när matsalen öppnar, om typ en halvtimme! Pusspådet!<3 HUNGRIG!
förresten, hade Engelska prov idag, får veta hur de gick imorgon, men tror det gick rätt så bra ja :D


mer pics.





Några till bilder hitta jag höhö ! ;D 

Nu tittar jag på Kommissarie och havet, as bra tycker jag! Fast det är nyheterna nu!
En liten kort händelse om filmen ; en blå bil  följde efter en flicka, och sen puttade bilen ut henne ur en klippa ( ser ut som det är högklint ? ) ( har vart där.) & nu letar de efter vem mördaren är, men jag tror jag vet vem det är ;) höhö. får se om jag har rätt dårå! de kan va nån helt annan ;o ..

Men nu slutar nog nyheterna snart, så puss på er!

bilder från igår.


Här kommer lite bilder från när vi kom hem till oss och fortsatte fira farsan ;D Men hela släkten kom inte, och de var ennu mer som var hos jimmy innan dårå! Men här festa vi en hel del :)



Fredrik, Jag som inte vill synas :D och faaarfar! :)


Nettan, Inna, Patrik, Fredrik & Jimmy!


Pappa & Daniel!  ( Daniel fastnar inte på bild ;)   )


Henke, Putte ( världens gladaste ;D ) hans brud och Nettan!


Såklart ska de bli syskon kärlek :) .. ( detta var bara på skämt )
Patrik & Henke!


& farfar!


Blev bara några bilder jag la in, vi tog mycke mer bilder men vissa blev ej så bra och fredrik har en massa i sin kamera som jag kanske kan få sen och om de var bra bilder lägger jag in dom!
Men somsagt detta var mot slutet innan folk börja somna osv xD höhö , alla sov as konstigt, de var jag och nettan som fick bästa platserna, jag fick min supersköna stora säng för mig själv :D och nettan fick min nya svinsköna soffa och vi fick duntäckte också, elle iaf nettan ( hon fick mitt bästa täckte ) .. henke, farsan & Fredrik sov i soffan i vardagsrummet och farfar sov i soffan i köket , på nått konstigt sätt eftersom han fick typ nackskott elle fan de nu heter ;o & de andra gick hem och sov! höhö .  Men de var lyckat, och ni får mig alltid att skratta & le så jävla håååårt! <3 Love it, saknar er, hoppas vi ses igen snart!

Pussar!

090920 - Grattis papps.

Hellu! Dom åkte precis :(  fan vad kul de var att träffa dom igen, fan saknat dom :) .
Men kul hade vi igår, vi drack, skratta, sjöng, och festa helt enkelt :) mycke skratt får man med de,
ett gott skratt för länger livet sägs det! Men det var helt underbart igår iaf :) .. Hoppas att vi kan åka dit snart iaf, elle om de kommer ner igen (: ..
Men nu ska jag snart till affären, och sen ska jag väl ta de lugnt, plugga lite till engelska B provet, men kan redan det tror jag! Sen ere skola imorgon, och då ska jag emma och therese intervjua dom på USÖ om hjärtfel etc ! höhö. Mjao, Men vi hörs iaf! Nu ska vi beställa käääk och sen ska jag till affären, PUSS!

.

hejhej kom nyss hem! Var hos jimmy och hade typ släktträff, var väl 16 pers som var där (: höhö!
& vi var där i ngr timmar, käkade smörgåsstårta och en massa göttigötti! & nu kom vi hem till oss och ska fortsätta :) pussis!

090919

hej vaknade nyss typ, snackar i emelie i tel och röker! och lyssnar på musik! höhö

puss



barappa

heeejhååå!  är orolig för en sak men de tänker jag ej säga .. buuh..

idag städade jag mitt rum, så de ser någelunda ut  iaf :) damsög och en massa annat, de ser bra ut, mys på det <3
nu ikväll ska jag väl bara se på film och typ tat lugnt, vill ut på krogen men har inga pengar :(
imorgon kmr släktingar hit från typ vbg, helt klart mysigt!
och på söndag firar vi pappsen som fyller 40 år ;) .. höhö. menar 20 år, elle hur emelie och Natta ? ;) ..
gotland år 2007! <3


men vene vad jag ska skriva, blir bara ointressant ...  elle? nån ide om vad man kan skriva höhö.

men idag har de blitt lugnt iaf .. gav pappa en blomma till han, eftersom han fyller på söndag och jag har ej pengar till att köpa nått en iaf :/ .. menmen , glad blev han nog.


Pusspåer


STHLM DEN 7 OKTOBER !!! <3

(:

:) Hade handledar möte idag me våran handledare om ProijektArbete, gick riktigt bra :) funderar på att ha våran redovisning för ettorna? vad sägs om de, ha tyckte att de lät jätte bra, för liksom då får dom en liten inblick om vad vi gör osv ! höhö ^^ han sa att vi kommit längst och att vi e bäst :D ..
Sen hade vi religion prov, och jag tror fan att de gick riktigt bra, svarade påå alla frågor förutom typ två st, och jag försökte på alla, och jag tror att de kommer gå riktigt bra, tror åtminstone på ett G betyg iaf :) Får se om de blir mer, men de får vi se nästa vecka elle senare. höhö!
Sen åkte jag förbi mormor, vi fikade och åt äppel paj och lite smågodis, och pratade enhel del, var där i kanske 1-2 timmar något, sen så åkte jag vidare hem! & nu ska jag nog fortsätta stääääääda! =( elle har precis börjat , men ska städa lite iaf! så de blir lite ordning tills senare i helgen.

Pappa fyller 40 på söndag! GRATTIS!

och han ska iaf få en blomma av mig när han kommer hem!

Pusshejs!

090918

hejhå sötisar ;b !
Vaknade typ vid halv 9 idag, och då gick jag och fixa håret och tog på mig lite kläääder! Ska nog inte sminka mig idag, har endå en kort dag och orkar helt enkelt inte sminka mig ;^^ .. Men fixar frisyer och allt annat iaf, så man inte skämms för mycke! Handledar möte, och ska prata om vårt ProjektArbete! & sen har vi Religion Prov om Hinduismen! & tror att provet kommer gå bra, för BUZZ provet gick bra, då kunde jag mycket, osv! jaja! Vi määärker väl! Ska typ möta Nattha sen, hon har en lektion nu, men efter den ska jag cykla till skolan och möta henne nånstans på vägen, hon hinner väl gå 2 meter på nån timme ;) höhö. Puss på er <3

puss

heej, kom hem för en stnd sen elle aa typ 15 minuter sen,  .. När jag hade kommit hem från skolan så cyklade jag och mötte natta vid oxhagen ;p sen gick vi och köpte chips och gick hem till henne och prata massa,  och tittade på wallander, muuums vad jag älskar wallander filmer :) höhö.
sedan så vid typ halv 8 så gick vi till centrum där, och snacka typ tio minuter något xD sedan cykla jag hem och jag har fått en ny soffa i mitt rum :) loveit.
och imorgon är de handledar möte och sen prov, ;p

men nu ska jag se idoool, elle aa efter de vart reklam. puss

hejhej, kom hem för en stund sen!
Hade typ bara en lektion , människor i behov av stöd som började klockan 12 och slutade kvart över 1 .
Sen var vi med lilla Natta osv en stund:) satt & snacka en hel del, och sen gick vi dit där vi skulle ha ´SVenskaB lektion, men vi har typ ej svenska lektioner eftersom vi har Projektarbete där med, som ska va klar v43 för mig och emma. Men vi satt där och snacka med läraren och försökte plugga lite, njae lite gjorde vi allt iaf ;D Sen cyklade jag hemmåt! & funderar på att städa lite grann idag? kan behövas, men orkar verkligen inte det egentligen ;o .. Hmmms .. menmen nu ska ja sluta, puss

090917

hallå! Vaknade klockan 8 att sjukhuset ringde mig;o eftersom ja ringde dom i måndags och ville ha intervju tid, så ringde dom mig nue, haha hon hörde att ja sov :) ..piiiinsamt! menmen, fick tid nu på måndag klockan 2, hoppas vi har fått ihop intervju frågorna bara :O
Men sen somnade jag om och vaknade igen kvart i 10, och då gick vi upp, fixa oss osv. och nu äter vi frukost:)
Kräm,macka & mjölk höh!^^

Vi skaa gå vid 11 tiden härifrån mig, för vi börjar skolan kl 12 :)
 & har två lektioner!
Puss

tränat och allt.

Hallå! :) Har precis duschat, as skönt.. SPeciellt efter träningen :)

Först hade jag somnat i sängen och emma satt vid datan, och jag vaknade kl 6, och frågade när bussarna kom osv, och hon hade tydligen glömt bort att vi skulle träna , alltid jag som måste ta hand om allt, aja.,
Sen åkte vi buss till stan! och så, bussen gick ej förns 19.12 till gymmmet, och då hade våran busskort redan gått ut :S .. Så vi fick gå dit, och vi kom dit vid  lite innan halv 8, sen tränade vi as hårt till 10 över 8 , ^^ redan träningsvärk fan ;o sen fick pappa hämta oss, och snart ska vi äta mat och grejer, MUUUMS! :) as hungriga är vi!
Sen ikväll blir de morötter,gurka, dipp och sen en wallander film! FYFAN VAD MYSIGT! det är livet, och nyttiga är vi också ^^

Imorgon börjar vi skolan sent, bara två lektioner endå! Puss på er <3

090916

höllu!

På lördag kmr eventuellt farfar,fredrik&henke .. dom tror att de gör de, & stannar tills söndag! För på söndag fyller farsan hela 40 år ;o börjar bli gammal :D höhö! SÅ de ska bli askul isåfall! Så de kommer bli en liten släktträff på söndag eftersom farmor och alla dde andra kommer också :D

Ikväll från halv 7 till halv 9 ska jag och en kompis åka till haga, och simma&gymma :) helt gratis , för det är typ provning, men då ska man ju passa på, helt asbra alltså!:)

PUSS!


omgjorda bilder.

Nu ska jag och emma titta på lite wallander filmer och kanske nån skräckis? hon vill se the ring , huhu!

Men satt och gjorde om lite bilder, ni ska få se dom nu , säg vad ni tycker sen ! :)













Nu ska jag dra och titta på lite filmer som ja sa där ovan!  Puss ha de bäst. <3


have a nice day!




Hellu, sitter här med emma, vi har nyligen pluggat lite och så, känns skönt att ha fått en hel del gjort ;) har iaf gjort färdigt PsykosocialtArbete , instuderingsfrågorna! och läst på lite till prov vi ska ha!
Om en halvtimme ungefär börjar idol, så då ska vi titta på det med lite gött mat elle popcorn ;D ! alltså vi ska äta mat först och sen popcorn!  är så godissugen !
Förresten idag tog de väl mindre än en kvart att cykla från morsan som bor på stan till vivalla :O ..höhö^^

Och till lejla :  joo, men jag har ju inte din msn? minns inte vad du hette, något med saklejla?

Pusspåer<3

090915 - Grattis felicia <3

Tjena! Har inte hunnit skriva blogg idag :/ sry! Men min syster fyller faktiskt 12 år idag; GRATTIIIIS! <3 Stor flicka är hon nu, tonåring snart ;D höhö ..

Först idag väckte mamma mig och typ aa, på morgonen så vi sjöng för flisan , sen gick jag och la mig igen och vaknade inte förns kvart över 11 ;o .. aja, sen typ åt vi lite lunch å sisådär, sen tittade jag på nya One tree hill avsnittet, så jävla spännande varje jävla gång, och gud vad jag hade längtat och väntat på att få titta igen :) .. Så nästa tisdag kan jag se igen :/ sen hämtade jag Beccis från skolan, sen fixade vi iordning för sen kom födeksedagsbarnet hem, och vi åt en massa gottigotti och ja :) sen tittade jag och beccis på nya Gossip Girl avsnittet, hon frågade mig stup i kvarten vad dom sa ( eftersom de ej fanns text ) och vilka personerna var, höh! assöt :) jag svarade ibland, för ibland var jag helt inne, men de var också rätt så bra :) saknat de här serierna!

Aja, nu ska jag sätta mig och skriva lite om Sapfo ( grekiska författaren ) så att jag blir klar snart me de, mycke som händer i skolan!

Sen kommer Emma och de blir en hel del pluggande som vi sagt, får se om de blir så men iaf de kan behövas, kunde knappt cykla hem för min påse var fullt med böcker, dom tar kål påå oss! Aja Studenten 4 juni 2010!Taggad redan xD

Ha de superbra! Puss


elly heter jag.

halleloj, Sitter i soffan och tittar på CSI New york! älskar sånna där serie, polis utärenden och mördare och allt, riktigt mumsigt må ja säga. höhö ^^

Idag har jag väl mest tagit de lite lugnt osv, vart så otroligt trött, men kan bero på att jag sov dååligt i natt, jag la mig och trodde att jag var trött och tänkte att de e skola, men så låg jag i sängen klar vaken i ett par timmar, yeeey jätte kul ha? aja . Så jag somnar nog lungt inatt :) och imorgon ska vi upp tidigt och fira felicia innan skolan, sen ska jag suuuva igen (; sen  när hon slutat skolan ska vi fira henne osv, med en massa göttigötti..& folk  ;D sen cyklar jag hemmåt då blire väl plugg med emmz. Sen onsdag blire eventuellt träning iaf , hula. as gött. Vene riktigt vad jag ska skriva nu för nu är reklamen sluut märkte jag ;) men ska väl snart jut och smoka lite också, får ringa nån samtidigt, mörkt jute o.O höhö. Puss på er <3 och gonatt

PUSS

 Bjuder påå en gammal bild på mig&natta, första bilden vi tog tillsammans och första fyllan tillsammans ;) ..

Sitter hos morsan och har nyss ätit mat, var i skolan idag och ringde USÖ för agtt prata me dom inom hjärtkliniken , så jag therese och emma ska komma dit och intervjua dom nån gång, typ om nån vecka, de ska ringa mig imorgn iaf .. Så vi har pluggat en hel del idag, känner mig stolter, men vi har så otroligt mycket att göra att jag snart går och blir tokig. ! men de blir bra sen, e färdig med mycke också, rätt så mycke.

Men iaf, nu ska jag nog gå ut och röka, och typ ringa Mie och säga att jag fick ta ledigt . Puss på er <3


jag har inte din  msn ? så kan ej ta tillbaka dig endå ;p


090914

Tjena hejsan :D ..


Till : <333 " ; jo men såvitt jag vet så har du ju enis? och därför sket du i mig och var skit elak mot mig och min bästa vän? "

Sitter i bibblan, hade BUZZ prov idag, faaaen vad mycke jag kunde inom hinduismen, och de trodde jag faktiskt inte om ja ska va ärlig, men min grupp kom 2:a , så vi kommer få 2 extra poäng till provet som är på fredag=) så ett Godkänt betyg får jag iaf :) ..
Jag snackade även med daniel idag, han som vi ska åka till sthlm med den 7 oktober, och jag fick stanna kvar i sthlm av honom=) .. Så ska bara fixa en ledighetsansökan och så, ska bara ta ledigt på torsdagen för på fredagar e vi lediga, och de kommer bli as kul :) för lite ledighet ska man ju kunna få när man pluggar som en häst annars ;D

höhö, ska typ på en lektion nu, Psykosocialt arbete! och sen efter det har vi förskola skola & fritidshem coh då ere grupparbete , jag , emma & therese! får se hur vi ska gö :)

Puss ha de bra!


kommissarien och havet.

till : <333" jaha okej.. varför vill du helt plötsligt ha kontakt igen då?

hejhå, sitter och tittar på kommissarien och havet , hur spännande som hellst, nya misstänkta hela tin, :)  den e svin bra, jag älskar sånna hära serier och sånt, där man måste tänka osv, och följa deras spår osv.

dricker te också.  (: ,. hur mysigt som hellst ja.

Pratade med mie förut,kändes skönt .. Funderar på att ta ledigt på torsdag den 8 oktober. Eftersom onsdag den 7 oktober åker vi te sthlm och ska kolla nån moske och sen har vi typ fritt i ett par timmar, så jag ska snacka med min lärare om jag kan få stanna kvar i sthlm då ? eftersom en fyller i sthlm och skulle gärna vilja fira henne ;) ..  men de borde jag väl få elle? stanna kvar i sthlm, jag hänger med på studiebesöket och sen hänger med klasskompisarna tills de ska åka tillbaka till örebro, men sen åker jag till mie och dom istället? tror ni attd e går? SVARA :)

Men de kändes skönt att prata me henne iaf.

Och imorgon är de skola ! menmen BUZZ prov och sen lite grupparbeten bara.

 

Puss och kram.


höho

till : <333 " : okej så det är du lejla?


hej,  e hos morsan och e med mina syskon  :) mormor  var här förut vi käkade, pratade och så, de var mysigt, och om saker som hänt !! men iaf , becca är min lilla bebis , och felicia är min lilla fjortis :) ..

och nu ska ja sluta,  för jag e förbannad och sånt , på allt och alla almost , förutom vissa dårå<3

pussss


090913

hej ska snart gå och möta natta, och hämta cykeln :) för sen ska jag till morsan och sova där tills tisdag! ^^
 mormor kmr till morsan också, får se vad som hitts på, skriver sen PUSS!


blir sne på folk!

till ; <333

till : <333 " okej jag har mina aningar, men hur fan ska ja få tag på dig när ja inte ens vet om de e rätt människa? jag kanske tror helt fel också, så säg ditt namn i nästa kommentar så märker vi om ja vill prata med dig igen (; ..





ska titta färdigt på filmen nu och sen sova (: börjar visst bli lite sent men sånt e livet ;) PUSS!


jag vet inte.

Hur ska vi kunna prata igen när du inte ens säger vem du är? du som kommenterar dina inlägg med : <333 ".. om du vill att vi börjar prata igen kan du åtmistone börja med att säga ditt namn?



Trött på folk som kommenterar anonymt och förväntar sig att man vet vem det är som kommenterar!
Såg nyss på en film som heter He is just not that into you . & man fick följa med många personer och relationer, otrohet, kärlek, fester och allt möjligt. Det var typ en drama/kärlek/komedi film! För den var mycket rolig ibland och väldigt söt, och den var ungefär 2 timmar lång. Den var riktigt bra tycker jag! Vene om den e gammal? men bra e den iaf.

Jag har så ont i kroppen! =(  hur jag än går, ligger, sitter , ja allting så gör de så otroligt ont i kroppen, värker och ja allting, uschdå!

Ha en fortsatt bra lördag, min var den sämsta iaf.  Jag blir så otroligt trött på folk alltså, jag börjar hata människor xD höhö.. Nej men jag blir så trött påå folk iaf, och att bli ignorerad också.. Jag tänker skita i allt nu och  försöka att inte bry mig!

Men ha en fortsatt trevlig lördag =)



blöh

alltså blir så jävla less, trodde vi var bästa vänner! vene hur jag ska gö, men iaf .. skitsamma, vi behöver inte ses, de e lugnt för mig, orkar ej ta mer skit iaf!  adjöööööö!

Cindy Lauper - girl just wanna have fun!


skön men gammal låt (: men ja !

Tittade nyss på en prinsessas dagbok 2, kände att de var längesen jag tittade på den, ville först se ettan, men den fanns ingenstans? men den filmen var söt, muha . käkade lite godis medan också, mumma! känns som om jag börjar bli sjuk, har ont i hela kroppen .. och det är inte träningsvärk? eftersom jag inte typ tränat på en vecka :/ ska börja imorgon igen, men iaf, sen fryser jag och svettas på samma gång.. och kommer nog bli sjuk ja, eftersom på vildmarksturen hade jag blöta skor på mig hela tiden typ när vi var utanför tältet så .. hade alltså en vattenpöl i skorna eftersom jag e så klantig och kliver rakt i ett träsk ( jag ville ej gå balansgång de var därför ) men tjejerna i klassen hjälpte mig endå .. :) (Y) på dom!
Men iaf, ska väl kanske titta på nån mer film? laddade ner ett antal filmer iaf, ingen aning om dom är bra men ska iaf försöka titta på dom och se om dom är bra! så en lugn kväll för mig blir de, men jag ska typ plugga lite smått också, elle aa läsa lite ord på engelska B och Religion. börjar kunna orden lite iaf .. ^^

Men , det är ju nått som går runt här , alltså typ fler & fler blir förkylda åså så höhö.

Puss på er. <3

090912

Hej vakna för en stund sen, utan klocka faktiskt ;o ställde klockan på 2 ifall att men jag vaknade endå ja :) ..
Igår så följde jag med natta en bit, fast de var inte långt, föööörlåt. Men jag snackade med henne i telefonen när hon cykla hem iaf :) .. & de var vid kvart över 2 halv 3 på natten! Sen kom jag hem och la mig i sängen och somnade typ på en gång! höööhö.. & har ingen aning vad jag ska skriva , göh!
Idag har jag ingen aning vad jag ska göra, typ plugga lite grann iaf, och sen typ ta de lugnt? aja nått händer väl.
Imorgon ska jag till morsan och sova där tills tisdag, min syster fyller på tisdag , hela 12 år. :) .. Men jag kommer cykla hem efter vi firat henne, eftersom emma ska sova hos mig för vi ska plugga lite granna ..
På måndag har vi grupprov , på tisdag har vi engelska B och människor i behov av stöd prov, & fredag har vi religion prov. GUÚUH! vem pallar! aja, när den veckan e över har vi inte så mycket kvar iaf, några PA bara!
Men iaf, ha de så jätte bra nu sötisar! PUSS!


:D


fotodags<3

vad tycks om min header? ;D

hejhej, vart med Natta idag, och är med na nu :) .. Var ute och gick på promenad och tog bilder osv, så kmr upp  nU ;) .. men sen titta vi på idol haha mupppoooos ^^ men kulkul, sen gjorde vi risgrynsgröt mumma.
Vem är det som kommentera mitt senaste inlägg?:S som kallade sig : <333 "













090911

hellujsan ! vaknade vid 12 tiden, ställde klockan då men  låg i sängen till ett ungefär och smsa lite me folk. Sen gick jag upp och åt lite kräm och sedan hoppa jag in i duschen, svin skönt var de iaf (: ..
Sitter och röker just nu, och lyssnar på en gaaaaaaaaaaaaaaaaaaammal låt :

höhö . ska snart iväg och möta natta när hon e klar, sen blire att ta en massa mys bilder och tat lugnt :) ^^ får se vad som hiitts på, ha de bra puss

MINNESBILDER!

Hallåj! Blev inte så att jag träffade tobbe, .. Jag är på så dåligt humör och orkar inte ett piss typ iaf.. Skönt att man e ledig fredag lördag och söndag iaf nu! & varje fredag ofcourse! ^^ .. Gjorde färdigt Växthuseffekten idag iaf, och skrev om den antika grekland och sen om en författare i deras historia osv, så jag har pluggat lite idag i alla fall så därför känner jag mig lite stolt iaf, och så har jag läst på Engelska B orden och lite i Religion orden och sen Människor i behov av stöd, deras kriser! Så det e ju bra iaf, men har en hel del kvar att gö, men de fixar sig alltid vettu! är så tok stressad, men e klar med lite saker iaf så de e inte lika mycke kvar, men de svåraste är ju inte klar! menmen, på Svenska B ska  jag och en till i min grupp leda klassen (; vi ska ha en lektion, om antiken i Grekland ;D .. en timme lång ska lektionen vara , och de blir väl så att vi pratar lite om olika gudar i grekland och några författare och sedan antiken, sen ska de skriva lite anteckningar om de vi pratar om, sen kanske grupp diskussion? sen ska dom få ett test om vad de lärt sig ( VI FÅR RÄTTA DET ) och sen ska vi ha högläsning om kärlekstrejken osv, och de handlar om sex,kärlek & våld, och min klass kan vara som 3 åringar ibland , vissa iaf så de kommer antagligen skratta en hel del;) de räcker nog för en lektion något? men vi e inte helt färdiga en, men almost och vi har endå ett par veckor kvar, men vi har planerat lite och gjort en hel del!
Sen nästa fredag är de prat med handledaren igeeen om ProjektArbetet, och sen prov :S fast vi egentligen ska vara lediga , aja ! Men iaf vi ska väl snart någon gång ut på stan och intervjua barn,ungdomar,vuxna och lite äldre typer om barnmisshandel med filmkameran ^^

Men iaf, lite smått klart, men efter nästa vecka så har jag mindre saker iaf! för har tre stora saker nästa vecka att gö. På måndag e de Grupprov i Religion, vi är i grupp och får prov ( den gruppen som vinner och kmr tvåa får poäng som sedan räknas med i provet vi ska ha på fredag ) och sen på tisdag har vi typ prov i människor i behov av stöd och engelska B !  jaja slut tjatat! :D

Träffade min lilla tös Natta idag också, vi prata en hel del, och umgicks helt enkelt, vi ska ses imorgon igen, massa mys! Men hoppas jag kan träffa Tobbe lite innan? prata och så med honom, behöver det <3 förlåt.

ha de bra PUSS! Här kommer det lite bilder som får mig att må bra <3 elle ja de här personerna & tillfällerna iaf. <3













P.s : Emelie lekte bara!

Blev en hel del bilder, men fan de här bilderna får en på toppenhumör! åtminstone lite bättre, för jag e på så kasst humör, och jag saknar tillbaka till de här tillfällerna, MINNEN säger jag bara ! <3
Men såklart finns de flera som får mig på bra humör, men de blev lite väl mkt bilder nu ha? Men iaf.. säg va ni tycker?

Pussaadjö!

skoltrött.

hejsan =)


Är på så dåligt humör dårå , kan inte hjälpa det, förlåt ni som kanske råkat ut för det? .. :/ Menmen, sånt är väl livet. men guuuuuuuud vad jag HATAR folk!

aja, nu har vi ennu mera läxor : Människor i behov av stöd, Förskola skola och fritidshem, Engelska B, Svenska B, stort projekt arbete som är för alla ämnen typ,  2 saker i religion och en grej om växthuseffekten ..

aja snart klar med växthuseffekten, och  så, ska väl plugga lite smått i kväll och imorgon osv, så får vi se hur allt går, ..  kanske ska träffa Tobbe idag också, maybe baby!

Pusss tjineling.


090910

Sitter här i skolan nudå! Gick upp kvart i 6, duschade, fixade mig och sen käkade vi lite frukost också :) .. jag brukar inte hinna äta så mycket frukost på morgonen men nu hann jag iaf det.
Emma tänkte hälla vatten på mig om ja inte hade gått upp, vaknade av att hon stod och titta på mig med ett glas vatten xD skööning.

Nu sitter vi här, och vi ba äääääälskar skolan ;) right .. vi kom hit typ för 20 min sen ungefär, och vi stack från emma vid kvart i 7 något iaf.

Vi börjar idrotten 08.10 .. Idrott och hälsa B :( .. Så lektionen är en gång i veckan men den är typ 1-2 timmar lång iaf. Men idag har jag inte med mig idrottskläder, glömde det helt enkelt hemma hos moi. Men får väl se vad jag får gö dårå, men nästa vecka ska jag vara med, och många gånger framåt. Men jag tänker inte leda klassen med någon idrottsaktivitet när ja knappt själv är med ens o.O .. Som man ska gö nån gång.
Sen har vi ProjektArbete och sen lunch, sen har vi Människor i behov av stöd och sedan Svenska B .. & på Svenska B ska vi fortsätta med Antiken, och jag fattar nada !!! jaja. Inte många timmar kvar som vi har dårå, mycke plugg fåre allt bli, men sen veckan efter 41 , så kan man pusta ut, inte mycke kvar då:)

men nu ska jag sluta babbla, men ha en bra dag idag. pussadjö! / eran <3





9 september 2009

hejsan, sitter hos emma och har nyligen käkat lite food. göttans var de =)

Har pluggat lite växthuseffekt också, till en inlämning jag har :/..

Kolla vad mycke jag har nu :
1 stort projekt arbete ( barn misshandel ) hela året.
2 små projekt arbeten ( antiken och olika mediciniska problem ) v 40.
1 religion ( BUZZ , grupp prov )
1 religion ( prov ) nästa fredag ( DÅ VI EGENTLIGEN SKA VA LEDIGA
1 inlämning om Växthuseffekt.. när som.


och nu ska vi fortsätta lyssna på musik och plugga lite, adjö.

Ska till sthlm me klassen den 7 oktober ;D


Hur har eran dag varit?

intervjuade polisen.

heejhåå!  Idag var vi och intervjuade polisen, de gick asbra, vi spelade in också och de tog typ en kvart och lite mer? men vi fick veta myyyycke fakta iaf, och att en pappa hade misshandlat sitt 2åriga barn :S .. och mycke bra saker iaf fick viv eta, fattar ej att folk har mage att misshandla barn, elle misshandla över hvuudtaget!  ja ja .

Sen gick vi till morsan och satt där en stund och fixa lite med Religionen , och sedan gick vi till Mcdonalds och åt lite mat, och fick höra en låt som vi diggade sönder sommaren 07, jag emelie och nattha :) .. Do you feel, like i feel , natalie .. natalie .^^

Nu ska vi på lektion, ses PUSS

090909

och om två år är det : 111111 ^^

faaen vad coolt ! och nej jag fyller inte elle så, men 090909 är coolt tycker jag!

De känns som om min blogg kan va tråkig ibland, va tycker ni den ska handla om? vad är intressant för er?

Råkade försova mig, skulle upp vid 7 tiden, men vaknade kvart i 8;a .. men jaja, har fixat i ordning mig iaf, ska typ gå till bussen om 10 minuter, och åka upp till stan ( längesen jag åkte bussen tihi ) .. sen ska jag och Emma på möte hos Polisen, intervjua dom åså, hoppas de inte bara tar 5 minuter ;o de får ju ta lite längre tid, pinsamt annars ju :S .. vi har kommit på 8 frågor bara, men viktiga är dom.. Men hoppas vi kommer på mer när vi är hos dom, hehe jaja, Sen sak vi väl gåpå stan och gö något? men inte käka :/ för hon har inga pengar, så får väl åka te skolan och käka OM vi hinner .. Sen har vi religion kunskap sen har vi ett prov att göra och sen slutar vi ;D .. Vi fick ledigt från första lektionen för att vi skulle intervjua polisen.. chefen^^

Men ska sova hos emma idag också, plugga en hel del hos henne .. mm puss på eer

Green day - 21 guns!



Hur jävla bra som hellst!



rösta på mig.

Hejsan! Jag tittar på lite idol nu, och vissa sjönger bra och vissa borde fatta att de skämt ut sig för hela sverige? ..

Sen ska jag väl plugga lite Religion till nästa vecka ;) då MIN grupp ska vinna, ovasett vad muhaha!

Imorgon ska jag och emma till polisen, ska  vara hos dom imorgon halv 10! Piiinsamt, nejdå de kmr gå bra, vi ska spela in intervjun och intervjua lite om barnmisshandel, så har ingen första lektion! funderar på att äta nått på stan? om ja får pengar dårå! återstår att se!
Säger imorgon hur de går elle så skriver ja lite innan också:) ..


RÖSTA PÅ MIG PÅ BLOGGLISTAN! så är ni guld! ni som är mina bloggläsare :) pusss
Ni ser det på högersidan ovanför följ bloggen! men följ mig också, så följer jag er( om ni har blogg ), om ni sägeer till.

Vildmarksturen 7/9-8/9-09 ;D

Hejhå! Kom nyss hem från vildmarksturen! Fast tog en dusch på en gång så klart, FAN VAD SKÖNT DET VAR !!!

Igår :

Först tog vi bussen, och eftersom jag inte hade sovit den natten så sov jag hela tiden och det tog ungefär 1 timme och 20 minuter att åka till Tiveden, sen kom vi fram och tog de lugnt! Sen begav vi oss ut, i olika grupper . Det var jag, Therese, Sara N, Mikaela, Hanna, Emma & Maria! :) Det var väldigt jobbigt, men endå lite små kul , och så var det många balans gång :S och ni som följt min blogg vet ju vad jag har för problem? .. Så sabrina och andra fick hålla i mig medan jag gick över balansgången, men de kom fleeeera gånger små olika balansgång, och balansgången låg mellan ett stort träsk, men jaaa jag ramlade typ i några ggr , men fick iaf hjälp ;D hur söta som hellst! Bra att de vet om vilket problem jag har iaf. Sen tog det väl .. hmm från halv 2 till kvart över 5 tror jag, då tog vi alltså ett par pauser emellan åt och så råkade vi gå runt hela skiten istället för att gå rakt fram haha ;p ..

Sen kom vi fram . Jag emma och Therese skulle dela tält :) . mitt tält som jag lånade av Daniel! ;D och vi klarade faktiskt att sätta upp tältet o.O .. men vi råkade kanske gö lite småfel men de var bara asroligt ;D Daniel ( vår gamla frilufsliv lärare ) sa att det e bra att man har med oss, som gått på natur och frilufs liv!=) de gjorde vi i tvåan. några iaf. Sen började vi med lite käk, nudlar och kött blev de för oss, och då smsa jag en lite, så jag emma och therese flumma lite och sa lite roliga grejer till han hahaha :D .. eftersom förra året så tog deras klass med sig en tv till skogen ;o .. muppooo! Vi bah : KOM MED EN TV !!! " haha .
Sen senare gick jag och Emma in i tältet och låg och prata lite, sedan somnade  vi väl runt kansk 6-7 tiden och vaknade vid 8 tiden typ. & då gick vi ut åså, gick till lägerelden där resten av klassen satt , elle a Z och Q klasserna satt, elle aa de som ville! SÅ då satt vi där, rökte, titta på brasan, naturen, prata en hel del, sjöng , dansa och ja allting hände alltså :) .. Sedan vid halv 10 tiden blev jag och emma trötta så vi gick och la oss i tältet xD .. ( jag hade alltså  inte sovit något på natten bara 2 timmar på dagen ) .. Så ja ja , sedan vaknade jag av att Therese kom in i tältet , jag tror ja sa något i sömnen, har en känsla för de haha . Och alltså vissa i klassen alltså, kan aldrig hålla sin jävla käft? De skrek hela jävla natten när folk ville sova :S

Idag:

Vi vaknade väl vid 9 tiden? egentligen skulle vi upp vid kvart i 8-8 för att gå upp, äta frukost och så! Men inga väckte oss så:) men vi vaknade av att klassen skrek : KAN NI VAKNA DÅ " typ tusen gånger, till de som sov :S man blev så jävla sur. Både jag och Therese hade bara lust att gå ut och slå ihjäl några, haha nej men be dom hålla trut iaf! Men vi åt lite frukost i tältet iaf , och sedan tillslut vid kvart över 9 kanske så gick vi ut, och gick på toa :D elle aa kissa i skogen men ja, och rökte åså!

Sen packa vi i ordning tältet och slängde saker vi ej skulla ha med oss ( mat osv ) i soptunnor som fanns en bit ifrån! & sen begav vi oss iväg igen ! & kom fram klockan 12, och så åt vi egen lunch, och sen klockan 1 kom bussen! och jag sov i bussen tihi, sen kom vi fram till skolan vid kvart över 2 ;D Sen vare bara hejdå!

Det var en jävligt lyyyyyyyyyyyyckad kväll! osv, okej de var aaaaas jobbigt att gå, och man störde sig på vissa men de var endå riktigt mysigt, att få vara en kväll med klassen osv ! man kmr varann närmare, och ja trodde inte jag skulle tycka så, men de gör jag !

Men nu ska jag borsta håret, så ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi ! Puss :)


Vildmarkstur! :/

Nu bär det av !! :( Tiveden here i come !


g´morron!

Såklart kunde jag inte sova i natt :S .. låg och vred på mig i timmar, sen gick jag ut&träffa en kompis, vi rökte och snacka å sisådär, sen gick vi till mig och titta på lite skräckfilmer som var helt psykade :S .. uschdåe.
& sen har ja snackat mkt me emelie i tel iaf :*

Men idag bär det av till tiveden med klassen och alla BF treor på någe slags vildmarkstur. övernattning och grejer blir det. Kommer sova i bussen som går till ett ställe,  och försöka vila ut mig lite. Jag måste sitta vid ett fönster då. För sen ska vi gå i 2-3 timmar :S ..

& hur ska ja orka med engelska idag?:( nu e jag as trött ju, aja kommer sova gött i natt=) fast kanske för tidigt o.O?

aja, kanske skriver efter engelskan elle nå, för vi kommer ha några timmars rast innan vi ska ses, klasserna och lärarna! Önska mig lycka till och hoppas det blir skojj där! <3 hah


nattinatti!

titta nyss klart på en söt prinsess film haha :) ..  hon från cam rock är med, demi lovato något, man såg de på hennes leende :P

 packat klart nu, sovsäck, liggunderlag, tält, kläder, frukost ( de andra i gruppen fixar maten )  tallrikar å det,  ska bara vara där  över en natt, men endå fan :) och så godis måste ju självklart med :) kan man mysa i tältet på natten, elle vid brasan på natten, hahaha alla kmr vara livrädda ;D bara tjejer typ? får se hur många från klassen som kmr, många är riktiga skolkare ;b .. men jag känner att jag måste gå , för vill inte göra om det i vår, annars får man ig på detta till slutbetyg :( .. stuuuuuuudenten 4 juni 2010 !!!! =D

 aja, kanske skriver blogg imorgon efter engelskan elle något!   för vi ska samlas vid 11 tiden, sen lunch och sen bär det av ..  men vi börjar klockan 8 med engelska B ^^  jooobbigt!

 aja hörs kanske imorgon puss!


090906

Heeej ! ;D .. Har nyligen vaknat, sitter och äter några godis bitar? o.O men ska snart äta fruuukost! Drömde en sjuk dröm i natt :S .. skönt att den inte är sann, kommer inte riktigt ihåg vad drömmen handlade om, men när jag vaknade gjorde jag det och jag minns att drömmen var sjuk och att jag trodde på drömmen, haha ^^

Idag måste jag packa osv, för imorgon vid 11 tiden åker min klass på någe jävla vildmarkstur :S .. och man ska få vandra i typ 5-6 km dit vi ska tälta osv .. man ba kuuuuuuuuuuuuuuuul... *not*  men iaf, kanske blir lite småkul iaf =)  kommer närmare klassen, och sen brasan, göra mat osv, de kmr nog bli rätt så kul, men inte om man ska göra övningar och skit .... då blire trök! aja vi får väl se! Men åker imorgon och kommer hem på tisdag eftermiddag! Men kanske hinner skriva blogg imorgon innan eftersom vi ska till skolan på en lektion imorgon från 8 till 9.20 osv .. och sen kl 11 ska vi samlas och snacka åså i skolan så ja kanske hinner skriva bloggg:)

Idag har jag ingen aning om vad som händer och fötter ;o .. de får vi väl se .. Ska packa en hel del iaf som jag ska ha med mig imorgon! pusspådet<3

ååh jag lättar, jag flyger jag svävar fram!

Blir så himlans trött på allt alltså! oooh herreguuud! Nu äre en 11 åring som skrivit en massa fula och idiotiska saker till min syster som fyller 12 år nästa vecka, jag anmälde de hon skrev men bara ena blev anmält :S .. jag trodde att : din pappa är ful, gå och sug ! " är trakasserier? elle har jag fel ? Sen hade ungen sagt typ ; din jävla fitta, du är så jävla ful gå och rök hasch och dö" :S ?  Jag tog kontakt med tjejen och sa att så gör man inte, och hon säger : de var inte jag " typiskt småttingar? .. -.- .. aja, jag säger bara ... gör hon om det, säger nått mer till min syster elle gör något mot henne så får jag elle aa mamma ringa hennes föräldrar och då hoppas ja de blir synd om tjejn ..
& sen de andra har jag väl berättat? den där killen som misshandlade en vän till mig, som höjde handen mot mig och som kalla mina andra kompisar för fula ord? och som har gått och ljugit om mig till folk ..?  och min bästa vän elle nått iaf , tog tillbaka han som vän/pojkvän .. gör man så? ni kan gärna skriva en kommentar och säga om ni tycker det är normalt. Jag säger bara , okej om hon förlåter honom för de han gjort mot henne, men mot oss andra? är inte de själviskt? iaf, nu ska ja inte klaga mer :D ..

Sen saknar jag dig, och jag är förvirrad för dig & dig!

Men iaf, har ätit chips och tittat på en sjuk film, Rumor has it, en mormor, en mamma och mammans dotter har sex med en och samma kille guuh! . Traditioner? .. usch det är vidrigt!

Men jag sitter på msn och dampar loss med Emelieeeeee  & sen snackar ja me nattafis också!^^

Puuuss på rööva <3


bluuh,<3


halloj! kom nyss hem, :) .. Cyklade med mormor hem åså, men hon cyklade hem till sig sen. Vi var och åt på kina resturang, en massa mums var det=) ..
Den här tröjan fick jag av mor <3 Den köpte hon i London, men den fick jag sen så:) ...
Sen fick jag ett par mörkblåa jeansleggins men dom vet ni ju hur de ser ut (;  skiiitasnyggt!




Ingen aning vad jag ska gö ikväll dåe .. hmms, får se vad som hitts på.

puss på skinkan <3


090905

Det var så mysigt igår när jag var barnvakt åt ena min syster :) ..
Först så var emma med en stund, men sen vid 9 på kvällen drog hon, ..
Då satt jag och flisan i soffan med godis och titta på en film, bara hon&jag :)
Det var hur mysigt som hellst, och snart fyller hon hela 12 år :)
Fast hon ska få en present av mig lite i efterskott, men jag vet att hon kommer att tycka om presenten mycke.<3

Idag så vakna jag vid 11 tiden , vi käkade lite lunch osv ..
Sen fick jag en asfin lila klänning/tunika av mor, som är asfin. & oanvänd.
Sen gick jag och mamma på stan och tittade lite, och jag fick jeans leggins av henne :)
Det var rea på dom, 100 kr i bikbok bara, brukar annars va runt 150 osv.
Mörkblåa, snygga är dom, :) nu har man två par, jag har ett par ljusa jeansleggins,
och nu mörka också, det e asbra (Y) Tack<3

Kan ta kort på dom när jag kommer hem elle nått. ^^

Men snart så kommer mormor, då ska vi mysa och äta mat osv haha.
Sen ska jag väl ta sällis med henne, hon cyklar ju hit också, så de e  bra, för det gör jag också.
Så då kan jag åka den vägen hem. Men jag kommer hem i eftermiddag/kväll någongång.
Sen vene vad jag ska gö? SMSA/RING om ni vill hitt på nå.


Puss på er<3


Green day - wake me up when september ends.



Summer has come and passt. The innocent can never last. Wake me up when september ends. ! </3


Svar från frågestunden!

Här kommer svaren på några frågor iaf (: ENJOY!


Varför ringde du polisen vad har hänt tjejen ??
Nu förstår jag inte riktigt, vadå tjejen? jag berättade att jag ringde polisen angående en inteervju om barnmisshandel?  =)


Vem ser du upp till i ditt liv?
ingen om jag ska vara ärlig, är bara mig själv , åtminstone försöker. Men ingen jag kommer på.


Gillar du skolan?
Njae de kan jag inte påstå att jag gör men nu är de bara mitt sista år så de är lättande :) & så är det rätt så kul med det vi håller på med nu. men ska kanske plugga vidare.



hur skulle din dröm kille se ut och vara?
har väl ingen direkt dröm kille sådär ..men typ han ska vara snäll, omtänktsam, trevlig, mysig, snygg, fin kropp, snäll mot mina vänner .. ha sånt där vackert leende, och fina mörka seriösa ögon. MUMS =)


rider du eller har du ridit?
beror på vilket sätt du menar ;)? haha skojar bara.. ( humor ) .. nej men de har jag inte gjort och gör inte de heller.

Vad får dig att åkterkomma till en blogg?
ingen aning, kul?


Finns det någon du hatar mest av allt?

Ja, det finns det allt. En person som var en idiot och gjorde dumma saker, han kan spränga sitt huvud :)



Har du nån bästavän eller bara flera bra vänner? 
Jag har väl typ 2 bästa vänner och sen några som e bra vänner också.

Litar du på nån till 100% ?
Ja det finns väl egentligen en elle aa två som jag litar på exakt till 100% som vet nästan allt om mig. Men den ena vet lite mer om mig än någon annan gör, som är personligt!<3



Vad är det bästa med Barn och fritid?
Jadu, om man gillar barn så är de allt kul. Men de bästa är väl att det programmet är så stort, man kan göra så mycket i de där programmet. Det är mycke lekar och ledande, och de kan vara svin kul ibland =)

Vem är hajen? 
De är väl du ? o.O


Är du besatt utav någonting?
nej de är jag inte. men beroende av cigg o.O


Vad tror du att du gör om 10 år? 
Jag tror att jag jobbar på fritids och har två barn och bor någon annan stans än örebro :)


Är du porrig göran?
ja, vadårå kerstin?

Vilken är din favoritkroppsdel?
Ingen aning om jag ska vara ärlig.  Ibland tycker jag att saker är fult och ibland inte.

Vad är du allra bäst på? 
jadu .. att prata med folk? att finnas och lyssna på folk ( mina kompisar ).. något annat vet jag inte ;b

Vilket land skulle du bo i om du fick välja vilket som helst?
L.A tror jag? elle england elle något härligt ställe :)

Vad tänder du mest på? Mig såklart :D
aa men det är helt klart :)

Vad skulle du göra om du vaknade upp och upptäckte att du såg ut som kanin? HAHAHHA
Jag skulle ta en stekpanna och slå mig i huvudet och fråga mig själv : drömmer jag? " :D:D

Kommer du ihåg din allra första kärlek?
ja de gör jag faktiskt .. om man räknar riktig kärlek så varade det i ungefär 2 och ett halvt år och de var ett distans förhållande. & de var lite småjobbigt men vi klarade det, sen försvann känslorna och vi prata med varann och båda gjorde slut.. 

Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Jag skulle shoppa loss och resa väldigt mycke till olika länder? :D


Varför började du blogga och när? =)
Min klasskompis hade blogg och jag tyckte att de verkade roligt att blogga lite så jag testade och sen har jag fortsatt sen dess, och de var nog n'är ja gick första året i gymnasiet? elle andra året. men då bloggade jag inte ofta, men nu gör jag det =) de e riktigt kul ibland tycker jag.


ProjektArbete

Skriv lite frågor till mig så jag kan besvara dom :)?  har fått en hel del, men om ni har något ni undrar över är de bara att ni skriver det =) behöver inte vara under en frågestund!


Har nyss vart på möte med Eero , det gick kalasbra, han tyckte om våra idéer mycket faktiskt! Och redovisningen vi berättade om , tyckte han att de lät utmärkt och så berätta vad vi gjort hittils och han sa att vi kommit längst av de flesta i klassen osv :)  det kändes faktiskt skönt att höra!
Ringde polisen idag, dom skulle ringa mig när de visste om de hade tid, och de ringde mig nyss faktiskt och sa att på onsdag klockan 9.30 skulle vi komma dit och intervjua dom(: vi ska spela in intervjun osv , ASBRA!! :)(Y)

Men nu ska vi göra lite intervju frågor till polisen, men ha de så bra, svarar på era frågor senare ikväll. PUSS


090904

hejsan , sitter här med emma, Ska snart dra till bussen som går till skolan, elle aa vi ska väl dra kvart över 10 men i alla fall, för bussen går vid halv och klockan 11 ska vi ha möte med handledaren :) ..
Ska ställa så mycke och bra frågor hade jag tänkt mig.
Men nu har vi ätit frukost, och jag har inte sminkat mig idag ;o woooohoooo.. bgara fixat håret och inge smink ;D orkar faktiskt inte sminka mig, ^^  liksom ska endå bara vara i skolan på möte och sen plugga lite vid datorerna, så liksom inga lektioner? heh. aja nu ska ja ringa polisen :O och fråga om ja får komma någon dag och intervjua dom, ja & emma!

Nu ska ja dra , svarar på era frågor senare :) men ni kan gärna ställa mer frågor. PUSS

godkväll<3

heej :) ! Idag har jag och Emma jobbat lite med de stora projektarbetet , vi har intervjuat bris lite och sen hittat lite fakta vi gjort om och sånt, och de känns suveränt faktiskt, att redan har börjat, fast vi ska på möte imorgon klockan 11 med våran handledare. Så vi ska prata lite med honom och höra lite vad han tycker och tänker, och berätta våra åsikter och tankar kring detta i alla fall :)
Men sen gjorde vi vår SvB uppgift som också är typ projektarbete, om antiken, och vi har hittat lite fakta och sen kommit på lite saker man kan skriva på provet som vi ska ha för klassen ;) vi ska berätta om Antiken och sen ska klassen få göra ett prov, och vi ska bestämam vad som ska stå i och sen rätta provet :) askul de ska bli! tror jag haha.

men iaf, vi har tagit de lugnt idag iaf , och nu snart ska jag och emma ut på stan och kolla runt lite om de är något liv där ute  :)   men ha de så bra, PUSS

Frågestund 090903

Nu är de ju en ny månad och dags för frågestund igen elle? skulle vara så otroligt kul att få lite frågor ifrån er, som ni vill att jag ska besvara! Så snälla skriv lite frågor och så, så att jag kan svara på det imorgon elle någon gång i helgen (: Vad som hellst går bra!


at school.

Hur kul är detta, på måndag åker alla BF3or till tiveden tror jag och ska typ tälta osv, det ska vara någon slags vildmarkstur .. Vi ska åka buss nånstans, och sen går i många km osv, men stora ryggsäckar på ryggen, & sen tälta, göra övningar, leka, prata, äta mat osv .. De gjorde vi som gick i frilufsliv gruppen i tvåan också.. men detta ska typ alla treor göra, och om man inte kommer p.g.a något på måndag så måste man göra det med en okänd klass i vår :S så hell yeah att jag kommer på måndag men as jobbigt? kondition får man iaf ^^ och man får umgåss med klassen åså, de e alltid kul det.. men endå liksom,. övernatta tills tisdag .. Så kommer hem på tisdag 15.00 .. men det är 41 personer som måste låna ryggsäckar av skolan, men dom har bara 31 väskor, så man ska ta med sig en egen och se om man kan få låna av skolan elle ej, jag har fan ingen jävla ryggsäck :S? hur gör man då :S jag har en väska man har på axeln! gaah!  får se hur de blir men endå wtf :S  Men tält får jag låna av daniel i alla fall ( 3mana tält ) och jag har ett kök man tar med men emma tar med sin för vi är endå i samma grupp ( tält och mat grupp ) osv, men vi måste typ planera en hel del osv .. men de kan bli riktigt skojjs endå, :) .. men as jobbigt att komma med en ryggsäck på måndag och sen får man se om man ska pajja sin axel elle får låna en ryggsäck..

aja, nu har vi ProjektArbete iaf, men vi har  möte med vår handledare imorgon så de stora projektarbetet kan vi inte börja med riktigt, kanske lite grann :) .. Så jag & några i klassen sitter här och luffar vid datorerna eftersom de finns inget annat att gö här i skolan ! :) Ska väl snart gå ut och röka? hmms ..

Idag efter skolan ska jag och Emma hem till morsan, nere i stan :) typ, vi ska plugga en hel del där borta, rätt så mycke faktiskt :) om vi orkar villsäga, men lite iaf, har ju lite tid på oss allt. & sen senare på kvällen kanske vi ska träffa ett par kompisar :) om de kommer till stan, men iaf,  har ju ledigt på fredag ( alla fredagar ) men ska hit på möte klockan 11 .. elle aa ledigt och ledigt,  vi måste la börja med Projektarbetet åså, eftersom fredagar ska man ju hålla på med det arbetet! aja men ha de så bra så hörs vi nog senare ikväll (: puss på er.

Cooonfuuuused about everything!

hejhej .. Hur är det med er idag då? mig är de la bra.






Men jag är väldigt förvirrad,  förvirrad om allt ... Vene hur jag ska gö, vad jag ska säga, elle någonting. Hmms, vene om jag kan sägaa här vad det handlar om heller.. Men det handlar om i stortsett allt .. Kompisar, Skoola, kärleken, allting alltså..  Känner mig så otroligt stressad också, åtminstone dehär med skolan, jaja vet att jag och emma ska jobba mycket idag med det, men endå ...

Livet är väldigt tufft, och inte sådär kalasbra som alla påstår heller! Inte mitt iaf.  men ha det en bra morgon nu allihopa, så hörs vi sen pusss


Cidinho & Doca - Rap Das Armas



Den här låten är hur bra och skön som hellst !! :)

my shadow.

Heejsan!







Kom hem för en stund sen, var i skolan och sen gick jag och emma till g-vik, vi gick en helt omväg, vi gick säkert över en mil? runt hela skiten, haha gick vilse i örebro o.O .. men kom fram till slut, en timme senare ;D .. sen simmade vi 16 längder, blev helt slut men de gick asbra, sen cyklade jag hem därifrån, har sååååå träningsvärk och ja allting!!! ;p Men det blev as bra träning idag det (Y)

& nu gör jag ingenting, väntar på att farsan ska komma hem, åså, elle aa väntar och väntar men iaf, inget planerat, blir väl en slapp dag något? skönt iaf, helt slut ^^


Imorgon ska jag och emma jobba med ett av våra projektarbeten, blir nog hos morsan vi gör det.


ha de bra, puss <3




Wake me up when september ends.

haha, det spöregnar, åskar och blixtrar, och vi stod ute under ett träd och rökte, typ de man inte får göra? hahaha! Men sen blev vi lite rädda och sprang in i skolan, och snart har vi en lektion , 12.50 börjar Religion kunskap! buuuh! aja, får säkert sitta och lyssna och måla lite elle nöö.. har frågat pappa om han kan köpa färgpennor till mig, för det är kul att måla och skriva med lite olika färger på lektionerna! =)


aja, har haft en lektion och sen klassråd dårå, jag och emma som har ett projektarbete tillsammans ska ha samtal med våran handledare om projektarbetet klockan 11.00 på fredag! lite sovmorgon får vi iaf, först sa han 10 och jag tittade på han lite osäkert, han bah haha vill ni ha sovmorgon? klockan 11 då? .  ja bah okej de duger. haha :D

Idag ska jag och Emma gå till G-vik och simma några längder, ska bli så otroligt skönt iaf tycker ´jag! var ett tag sen sist man gjorde det, men de spöregnar? hoppas de inte gör de sen, för har cykel så vi måste cykla till G-vik liksom? aja .. ha de bra tjao!

090902

   
Summer has come and passt. The innocent never last, wake me up when september ends!





Börjar tro att nästan allting är en sort dröm, kan ingen väcka mig?


Fan att jag inte var vaken lite senare inatt, för ville träffa han då:)
Men vaknade lite försent idag, typ vid kvart i 7, och jag skulle vaknat kvart i 6 dårå. Hmms,
ska de börja bli så nu igen dåe? aja .. men har typ precis gjort i ordning mig, bara med sminket, men med håret får jag fixa snart ^^ vene hur bara? kaos.
Vill klippa mig snart, men de får jag gö när jag får mitt studiebidrag , den sista september,  Och pappa fyller 40 år snart och min lilla syster fyller 12 år snart, hmms hur ska jag gö? för vill köpa till dom båda, eftersom de e stort etc! 

Idag äre skola från 08.40 till typ 1-2 nångång ;p men jag behöver egentligen inte gå på stödtiden men eftersom emma tackade ja till detta måste jag antingen vänta eller följa med? eftersom emma antagligen ska hänga med till G-vik och simma lite! Vi ska väl simma runt 2 km som vi brukar, elle iaf simma lite och de e as bra! och sköööönt! & sen när jag kommer hem så vene jag vad jag ska göra!

Men imorgon på Torsdag ska jag och emma plugga hos mig, på våra stora ProjektArbete , elle aa ena är stort och de andra är mindre! Får se hur de går nu, och har inte ens börjar skriva i loggboken ennu? måste ta kontakt med vår handledare så får han hjälpa osss.. Puss


rubrik? vad är de för nått?

Helluuu! :) ..

Idag efter skolan stack jag till natta, satt och prata lite med Natta & Peter! & sen stack jag och natta till mig.
Vi typ tog de lite lugnt, sjöng en massa låtar och prata en hel del! Sen färgade farsan Nattas hår xD och så , sen kom tooooobbe :) <3 .. Vi sjöng, prata och så! Sen stack nattaälsk hem och lite senare följde jag med Tobbe en bit hem för att ja ville gå ut xD osv :) .. & nu sitter jag här och tänker lite.. Lite småsur är man allt!
menmen, deras liv, men de kommer ångra det sen (: fattar inte bara att hon gjorde så mot sin bästa vän? aja! Sånt är livet, folk gör sina misstag! Men endå, liksom okej att du förlät han för de han gjorde mot dig, men för de han gjorde mot din bästa vän? bästa väns pappa? dina kompisar? .. uusch blir så arg när jag bara tänker på detta! äääääckligt som bara den! arg är man! Kommer heller inte kunna lita påp dig till 100% längre, och de känns riktigt korkat men så är de, du var min bästa vän! Trodde inte så om dig! Du är fortfarande min vän, men känner dig inte lika bra längre .. Vänner går före kärleken vetu? .. Vene om vi nånsin kommer kunna bli bra vänner som vi var förut, får se hur det blir med tiden! Men älskar dig endå, men detta är riktigt svårt! Känner mig riktigt sviken..


Men jag älskar er Natta och Tobbe, ni är guldvärda & de bästa! <3


& emelie du är en riktig partypingla, love you girl <3

schemat 09 (:

Ett rätt så skönt schema :) Lediga varje fredag osv :) Men vi ska typ jobba en hel del med Projektarbetet(: men endå lediga föfan ^^

Stadsvalet är Engelska B :) <3

har nyss haft en lektion , Människor i behov av stöd osv, det gick bra,  men jag typ målade på lektionen, as kul, men ska typ köpa egna färgpennor jag , istället för att låna hela tin!
Imorgon börjar vi 08.40, men schemat står att vi ska börja 09.10 , men alla i klassen ville börja 08.40 imorgon och sen nästa vecka ska vi börja med schemat .. vafan händer med världen? vem fan vill ha en lektion på typ 3 timmar??? :S  aja , what ever!

Börjar halv 3 i alla fall med Engelska B och vi ska väl fortsätta med det vi gjorde igår!  inte så svårt (: otroligt enkelt och kul faktiskt ^^

ha de bra sötnosar!


1 september 2009




hallååå (: .. Vaknade typ vid 10 dårå, och har ätit lite frukost osv ..

Ska snart börja fixa mig lite grann åså, sen börja cykla till skolan, elle aa ska cykla vid haalv 12 tiden, börjar 11.55 med klassråd, skulle egentligen börjat halv 1 men dom har väl gjort om de dära, så vi börjar halvtimme tidigare med klassråd, men de e helt lugnt.. iaf sovmorgon =) .. och så har vi människor i behov av stöd och Engelska B ^^ .. riktigt kul med Engelska B faktiskt om jag ska vara ärligt..

Men iaf, nu ska jag börja fixa mig lite grann! Sen när jag slutat, vid 4 tiden ska jag träffa Nattha :) vi ska leka lite, och hon ska färga sitt hår tror jag, elle farsan färgar väl hennes, för om jag skulle färga skulle de bli grönt tror hon :O hahaha :D

ha de bra PUSS


RSS 2.0