090228

Hej vaknade runt kvart över 1 ;p .. Sen gick jag upp å farsan gjorde en varm macka till mig (: ..
Så nu ska jag bara vänta tills jag kan duscha och fixa mig lite.. Sen lite senare ska jag träffa Elin :) .. & sen ska vi träffa Tubbe & Eve en stund ;D .. Men vet inte riktigt vad vi ska göra, men aa umgås i alla fall ;D ..
& jag vet inte direkt vad jag ska skriva förutom att jag är skit trött! Men när jag duschar blir jag allt pigg igen ju (; ..
Men vi höres lite senare när jag kanske gjort nånting!


So smart bitch.

Jag vet fan inte vad jag vill längre, så jävla osäker på allting, åååååååh.. Hur ska jag veta? jag vet ingenting längre. Allting känns så jävla knas endå:S Vet heller inte hur jag ska göra..
 

Idag träffa jag i alla fall Danne en stund, sen träffade jag lite senare på kvällen Tubbe&Eve, vi typ mest rökte lite och snacka sen drog dom hem! Sen har jag snackat med Elin rätt så länge i telefonen, vi har en massa kul :D ska ringa henne igen om en stund har jag tänkt mig!  Vi ska ses imorgon också, en massa mys bruden! Men måste dygna med henne och jag e skit trött alltså :/ .. Men ska vara vaken ett tag till i alla fall för hennes skull, för hennes kille kommer hem från jobbet vid 5-6 tiden på morgonen, så ja ska väl lägga mig om ett tag i alla fall! Känner mig helt slut!


Men vi höres lite senare! Puss på skinkan!


 + jag e så jävla förbannad på er, fan finns ni för? skaffa er ett liv era jävla idioter.

090227

Sitter här i skolan och tänkte låna datorn en snabbis innan vi ska ha idrott ;p ska nog inte vara med idag ooooorkar verkligen inte! Men vi får väl se vad vi ska göra för nått etc. Men sen har vi en lektion på två timmar och 5 minuter med Kommunikation!  Den lektionen är väldigt rolig tycker jag :D ibland i alla fall, men över två timmar tröttnar man ju på isf :/ men vi får säkert sluta tidigare hoppas jag på, för måste hem & fixa lite åså innan!  Man kan ju alltid hoppas (A) ..
Men i alla fall, skulle bara kolla  bloggen & bilddagboken, så vi ska nog chilla iväg på lektion snart tror jag, vi börjar 12.40 i think! höhö.. vart äääääär du? Du är ju borta nästan varje dag ;/ .. gah! <3



Men vi höres lite senare ikväll tror jag allt (: 

Imorgon blir det att sola och pyamas party med tvillingen etc :D:D <3


"31 dagar kvar till London :D <3"


 *    och ett stort grattis till Mie i sthlm :) <3    
Hoppas att du får en underbar dag idag!    
Jagälskardig! *

ingen rubrik!

Sitter här hos mor min! Fixade pass förut på stan idag! (:
Sen köpte jag en sprite, och sedan åkte vi till Brickebacken, jag somnade typ i soffan efter maten xD men sen väckte dom mig och sa att det var dags för att äta Äpple paj, muuuums!! Min favorit, jag älskar mormors äpple paj faktiskt, men den här var god den med (: Tycker ni om äppel paj eller någon annan paj mycket? (=

Nu ska jag väl snart gå och sätta mig i soffan och umgåss med de andra eller titta på tjatskåparnas uppvisning som dom ska ha ;o .. Men kommer hem imorgon, men kommer nog inte sitta förns senare på kvällen!

Men i alla fall, lång skoldag imorgon. Från kl 08.30 till kl 15.50 ;( sen hem och allting och fiiiiiixa liiite .. :*

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva, så jag bara babblar på nu känner jag ;p men har ingen aning om vad jag ska skriva :D     

ny dag, nya tag.

Sitter här i D-korridoren med Emmz och snackar med Emelie, vi snackar lite shiiiiiiiiiiet (: saknar dig bruden ! <3

Hade nyss ett prov jäfel :/ naturkunskap, men eftersom jag var typ sjuk hela förra veckan och denna så sa jag det till anna, läraren, och hon e så snäll jöe, så hon förstod och litade på mig så jag satt där inne och skrev vad jag kunde, sen fick jag gå lite tidigare :)
Nu ska vi typ ha svenska B snaaart, men jag måste gå typ 5 över 3 , för ska med bussen som går 15.13 & då kmr jag till järntorget  kl 15.30 och då ska jag möta morsan ich då blire fixa pass :D ska fråga om ja kan få en cola också ;D .. sen senare idag efter maten kanske vi ska äta äpple paj, yeeeeeeeeeey. sååå gottt =) ..
                
                                     (Y)

men nu lyssnar jag på göttt musik, ska fixa lite till i datan och sedan dra på lektion, leta efter birgitta så ja kan snacka med henne och se om ja får gå tidigare  vilket ja borde få, + dom ska endå snacka om en film ja inte var med och såg eftersom jag  var sjuk just då!

fan vad jag blir så jävla sne på henne, orka busringa ? jävla tönt, och hotar gör dom också ; ska döda dig " hade hennes kille sakt eller någon. jävla fetto. sen vi blev osams har folk tjuvringt. !!!


Rolig skämt-historia :*   ;
Det var en man som gick till tandläkaren för en genomgående undersökning. Han lägger sig i stolen och på tandläkarens önskemål gapar han stort.
"Nu ska vi se." sa tandläkaren. "Du har flickvän förstår jag?"
"Ja", försöker mannen gurgla fram samtidigt som han undrar hur han kan veta det. Han har ingen ring på fingret eller liknande.
"Ni är nykära va?" frågar tandläkaren.
"Ja" gurglar mannen och börjar bli lite orolig.
"Ni hade sex igår va?" frågar tandläkaren.
"Ja" försöker mannen oroligt få fram. Han börjar känna sig lite illa till mods och börjar svettas lite.
-"Ni körde 69:an igår ser jag." säger tandläkaren.
Mannen blir nu förbannad och sätter sig rakt upp i tandläkarstolen och sliter bort slangarna.
-"Hur kan du se det???" frågar mannen ilsket. "Har jag könshår mellan tänderna eller???"
-"Nej," svarar tandläkaren, "men du har bajs i näsan..."

090226

Hej vaknade för ett tag sen, och fick typ ett tokryck, så jag trodde klockan var vid 8 tiden och att det snart var 09.20, så bah ; shiiit bussen går snart " sen ringde farsan, han skulle ringa ifall han kunde hämta mig elle ej, men de kunde han i alla fall =) men han bah ; vafan ska du vara i skolan en hel timme innan du börjar?"  ja bah vafan snackaru om? sen kollar jag noga på klockan och då ser jag ;p hahaha! menmen, bra att va i tid ibland ;) .. Men har i alla fall tatt på mig  snögga kläder och sen sminkat mig & fixat håret lite grann ;D ..
Sen kommer väl han klockan 9 något typ, men innan det kanske jag försöker få i mig frukost, och sedan titta på några vänner avsnitt ;p .. ni vet, har börjat från första avsnittet, i season 1, men nu är jag på season 2 ;p kommer ta tid, det finns 10 seasons, men alltså, jag ska typ kolla mycket på de  när ja inte har mycket att göra =) och det, typ nästa vecka nån gång, men kan kolla lite idag också :D kanske 1 eller 2 avsnitt sisådär ;D (Y)
Mwuuuuuuuuuuuuuums! Igår natt kunde jag knappt sova ;O vet inte om de var för att jag dygnade måndag till tisdag, och sen somnade tidigt iförrgår ( tisdag ) och vaknade runt 12-13 igår.. Men endå , så låg och vred och vände mig hela tiden, men tillslut vaknade jag, och sen när ja vakna i morse vakna ja av värsta huvudvärken :S:S ..

aja, idag ska jag till morsan, men först ska vi på stan och fixa pass till mig, så ska väl försöka dra runt 3 tiden, inte säker men ska fråga.. Troru man får gå tidigare om man ska fixa pass? ... får väl försöka eller? ;p

Mys bild ;p


hejhå långtå




hellöö kom nyligen hem, sitter och äter kycklig & ris och snackar med några på msn ;p
Ska  fixa lite till i datan, sen sova senare ikväll dårå ;p haha ..


Imorgon efter skolan, eller aa ja ska dra runt 3 tiden om ja kan & får av min svenska lärare, för ska möta upp morsan vi ska fixa ett pass till mig eftersom det snart är england =) .. Men ska sova där åså sen oxå :)
Sen på Fredag ska jag träffa Daniel :) vi ska väl se på filmer å det och mysa :) ..
Sen på Lördag ska jag sova hos min älskade tvilling :) <3


Men vi hörs imorgon eller ikväll, ska äta klart sen lyssna på lite muuuuuusik och ha det roligt :D fhaha not.

090225

Hej, vaknade nyligen, känner mig yr men ska hoppa in i duschen!
Skriver nog senare ikväll! :)<3
och jag är arg, men aa ;p  finns falska personer som inte bör leva :o)

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuussa <3

mamma mia.

Fyfan alltså, nu är jag kokhet av ilska, men aa ja kan fatta att hon inte kan bete sig som en vuxen, hon är ju 15 i hjärnan, och har bara 15 åriga kompisar fast hon är 18. I alla fall, fyfan va ja är arg på alla jävla fittlögner du säger? seriöst, kan du inte se skillnaden mellan sanning och falskt? :S herrejävlagud alltså. & jo ja vet jag var inte så jävla glad hela tiden men hade kanske skäl till det.. Men nej då sägeru en massa ; åååh bara ja kom på ideer" konstigt då? du bor där, inte jag.. Sen en massa jävla skit, så jävla falsk? tycker fan synd om dig, men nu ska ja inte slösa mer tid på dig :) Ha ett bra liv, du har i alla fall förstört mitt ska du veta, trodde du var som en syster för mig? men nej, hade tydligen jävligt mycket fel, borde litat på dom i örebro, dom talar fan mkt mer sanning en vad du nånsin kmr göra ..


Idag fick jag gå hem från skolan, för jag sa till min mentor att ja inte orkade mer, och han sa att ja inte alls ser kry ut och ; och du elin, var hemma imorgon också förgudsskull om du känner likadant  som idag " för han såg typ hur varm jag var och ja kunde knappt prata eller något, asså ja var helt röd i ansiktet. Så ska ligga hemma imorgon, men kommer i alla fall på torsdag de måste jag!  Men men , nu är jag hungrig och arg känner jag! :) Elin kom nyss förbi mig igen, och vi ska bara röka cigarr en gång för att fira hennes förlovning åså, och det var mig hon ville fira det med :) världens gulligaste brud ju <3


Vill bara säga ett stort tack till alla mina nära vänner som bryr sig, jag älskar er så förbaskat mycket. Tack för att ni finns,. <3

hatar falska personer.

Alltså jag är så jävla trött på vissa folk! Jag kan inte förstå mig på hur vissa tänker och allting. Folk kallar sig "vänner" men visar sig vara tvärtom. Tänk er, man sitter och pratar med en "bästa vän" och bestämmer skit roliga saker, SOM BÅDA TYCKTE,  (  vad jag trodde ) och sedan ändrar den personen sig totalt och säger ; jag ville inte ens det, bara du som ville det" och vissst, jag kan respektera om det är en "familje" grej att det inte går, (men varför sitta och ljuga? okej vi kunde kanske gått på bio, badat vad som hellst, men nej, inget ville du. ) och sen när man kommer hem så visar det sig att den personen inte ens ville ha mig där? hur fan kan man sjunka så jävla lågt och vara så jävla falsk? bokstavligt talat? fyfan vad jag är trött på sånt jävla skit, jag är så jävla arg, jag kokar fan, men jag är nog mer ledsen/arg, eller snarare besviken...  Orkar inte slösa mer tid på falska personer, jo jag älskar dig, du var som en syster för mig. men vad  betyder det för dig? och joo, jag förstår hur det är att vara nykär och allting sånt, jag har själv vart det och "ÄR" det... Men varför sitta och var så "glad" över att jag ska komma, och liksom varför sitta och säga ; snart ses vi" om du nu är så nykär och inte orkar vara med din kompis?  man kan fortfarande träffas, om du hade kommit till mig och jag var med "min kille," så hade jag vart lika glad och verkligen velat vara med dig också, men nej inget funkade! ni bor förfan i samma stad, du&jag träffades kanske, 1-2 gånger per år? seriös, ge dig.... Nämner inga namn, !

watch out bitches.

090224 - Elin & jag.



Helluuuu! Kan inte sova :( .. vet inte varför.
Men i alla fall, tvillingen ska hänga med till skolan idag & vara med på lektioner ;)
Kul det ska bli haha, vi kmr vara helt färdiga och flummiga säkert (: <3
Vi ska gymma också har vi bestämt om det går som vi tänkt oss.
Sen efter vi vart i skolan, ska vi åka och sola lite (: Bruuuuuna forlife.
& gå på stan lite kanske, sen ska hon hem till sin kille och göra saker.
Sen ska vi ses sen efter om vi inte har somnat :D:D Haha nej de får vi inte göra gullhull.
Men i alla fall nu ska vi spela lite, och sedan träääna lite haha, och sen åka lite extra tidigt iväg till skolan ;p .

En bra dag i alla fall :)<3

P.s det är Tvilling som målat bilden på oss (;

" Elin och jag brukar ligga i samma säng, vi drömmer oss bort till en solig plats, till en  ljus sommaräng.
Elin
 brukar  vakna svettig om natten, & jag är brevid.
 & ELIN  tar min lem i sin mun som så många gånger förr.  "



Du är saknad. <3

Solarium.

Idag har jag vart med Tvillingen <3 ! Vi möttes först i bussen och sedan gick vi på stan lite och drack milkshake och hon åt mina pommes ;D .. Sedan gick vi runt lite i krämarn och sen gick vi iväg och sola lite :D Man blev i alla fall lite röööda :*  & de var jävligt skönt att sola. Men vi ska nog sola snart igen i veckan eller något. Sen så åkte vi buss till marieberg och till Annsofie & dom.
Vi käkade och umgicks. & tog massa flummbilder :D <3  Längesen vi träffades bby<3

 Jag älskar dig <3

090223 (;

Jag är sjuker :( <3 eller mest förkyld, men det är skönt att ta det lugnt idag i alla fall.
Så sov tills kvart i tolv idag i alla fall, och ringde och sjukanmälde mig ;p.
Sedan så snackade jag med morsan, & sen ringde jag försäkringskassan.
För skulle snacka om mitt underhåll, kommer få det i mars, 4 månadersframåt.
Så kommer få för dec,jan,feb&mars ;p ..
& det blir ju perfekt eftersom jag ska till London den 30 Mars så (:
Kommer jag ha myyyyyyyycket pengar & kul kommer det att bli :D:D




Men idag ska ja ta det mest lugnt, men ska träffa ElinPelin en stund idag.
För har inte träffat henne på väldigt länge så det ska bli kul,
men jag kommer ha på mig mycket varma kläder åså, så ja inte blir mer förkyld.
Vi ska åka till Annsofie och vara där en stund och sedan ska vi iväg till stan och sooola,
det kan behövas, jag är väldigt vit ;o & behöver bli brun :D
Men man måste nog sola mer gånger, men jag ska börja sola typ varje vecka och lite sisådär.
När jag har pengar i alla fall!
Men nu orkar jag inte snacka en massa shit! =) vi hörs senare när jag gjort dethär,
ska ringa och väcka ElinPelin nu tycker jag :)


saknar dig. <3

pallö

Igår när ja och Dina var ute och gick och skulle möta Jocke, så gick vi förbi ett ställe Mat/krog grejs, och då visade hon att det var där inne han satt och käkade mat när han nyligen mördat engla ;o Hon låg i bagaget dåe, fyfan hur patetisk kan man vara egentligen ;o .. Hur fan kan man ha mage till att mörda ett oskylidgt barn.

aja <3 ska sova om en stund, kommer inte till skolan imorgon bitches. <3


090222 - hemma igen.

Kom nyss hem från min färd nudå.. Satt i ett tåg i tre & halv timme ungefär, tåget var lite försenat åså..
Det har varit både bra & dåliga stunder där borta..
& har nog inte gjort så mycket speciellt förutom träffat en massa underbara folk både i Sthlm & Gävle.
Mie,Kenny,Chriss,Sabine,Nattha,Linda,Angelica,Jocke,Dina,  & en till ;p .. Stort hjärta till er.

Jag är så trött på att man föväntar sig något så himlans stort, men sen skiter det sig så otroligt mycket.. Jag ska ALDRIG tro & hoppas eller förvänta mig någonting längre, jag ska ta dagarna som dom kommer och aldrig planera något speciellt i förväg. Har jag bestämmt mig för i alla fall. Så jag är lite små besviken på det här, men aja jag har i alla fall vart borta från örebro i typ en vecka nu, jääävligt skönt kan ja lova & de var inte skönt att komma tillbaaka :( .. tråååååk, men såklart kul att träffa mina vänner nu igen, <3 Men aja, jag ska nog hoppa in i duschen det kan behövas, ska pröva den fiiiiiiiiiina klänningen jag fått av Dina, se hur den passar åså.

Jag tog inte så mycket bilder där borta, bara några få, Men tänkte att jag tar in lite av dom bilderna nu i alla fall. <3

Ska inte till skolan imorgon, så jäääävlans ont i ryggen och magen att det inte är sant, men ska ju få mens snart så kan vara därför, och + att jag fortfarande är sjuk, så får väl vara ledig imorgon och se hur det går sen, måste egentligen till skolan på tisdag till teckenspråk lektionen och en massa viktiga saker, men ska ja gå då fast jag e sjuk?  jadu vet jag inte en i alla fall, men imorgon går jag inte.

BILDER:






Vart rätt så mycket bilder ;D men tog inte så mycket som vi brukar. ;p .. Men skulle tagit bild på Angelica ju =/ haha . & tog inte kort på alla ja träffa. <3 men nästa gång dåru :D

cya <3


090221 - gävle.

Jävligt arg på en massa saker, men aa, orkar inte ta upp de nu, kanske gör de lite senare eller någonting ..
Men jag känner mig fortfarande jävligt sjuk alltså, helt ont i käken, yr för ingenting, varm, och äckligt i halsen :S illa det då, kanske slipper helveteskolan dårå.. ne men aa, allting suger kuk idag tyvärr, Men åker hem på måndag eftermiddag i alla fall. Så nån som vill ses i veckan? ;p ..


have a nice day everyone.

namnlös.



Jag tycker om dig jätte mycket alltså. <3 hoppas vi kan träffas snart igen, saknardig. Nu äe jag allt tjat:D


tittar på När lammen tystnar, man blir så jäkla arg när dom går till fel hus etc :S .. & att dom gör fel, & den där snubben som rymmer, gash. <3 aja..


hellööö.

Idag gick jag och Dinis & käkade i en pizzeria :D Fast vi kääkade pommes & hambrugare, väldigt gott :D .
Sen han som jobba där var schysst och rolig xD ..  Han börja typ ragga påå mig :S men jag sa att jag har "kille",  för aa jag tycker ju i alla fall om en som säger att han tycker om mig? .. aa men i alla fall, sen han bah vill du åka bil? ja bah ehm,.. nee . han bah men du måste ju komma ut när du är här i gävle tills måndag.. Ja bah ja men alltså vi ska ju kanske på nattklubb imorgon  Han bah aa men kom hit vid 8-9 tiden så kan jag skjutsa in er till nattklubben i Sandviken? .. Dina bah aa  ska tänka på saken ;p hahha, får i alla fall skjuts dit, slipper vi åka buss ;p ..Kompisar kan man ju alltid vara. 
Sen gick vi jäääättte långt , vi skulle gå en liten promenad till Jocke ( dinas kille ).. Påvägen så kom det två personer springande bakom oss, vi bah WTF? förföljda xD .. men dom fråga bara om vi har cigg sen sa dom välkomna till Storvik.. ja bah ; taack =) "  mupp ;D

Men idag ikväll ska vi väl typ se på skräckfilmer med Jocke ;p  The Grudge 3 i alla fall, sen kanske mer, vi kmr kissa på oss och bli som barnungar alltså .. Systrar allt för lika ;D <3 ..

& imorgon blire en nattklubb och bara ha de mysigt jag & Dina =) <3

Men nu är jag godis sugen känner jag :/  aja, har nog inte så mkt pengar till godis, måste spara tills imorgon, aja.



saaaaaaaaaaaaaaaaknar dig. <3

090220 - Andra dagen i Gävle.

Vaknade för en stund sen här hos Diiina <3 .. Sov väldigt gott faktiskt, men vaknade väldigt tidigt :/ dom lekte med katten PÅ mig, jag kände allt din mupp. :D ..
Nu väntar jag bara på att Dina ska bada färdigt, så att jag kan duuuscha, för det kan behövas :D .. Men så ja snodde hennes data nu en stund ;) .. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag åså, mest ta de lugnt antar jag men de kan vara skönt det med också :) .. Men imorgon ska vi ev. på någon slags Nattklubb! vi två tanter alltså ;D .. Nej men de ska bli riktigt kul att göra något sånt roligt med min lill syrra alltså. <3 jag är 11 dagar äldre en henne.

Men jag skriver nog lite senare på dagen när vi gjort nånting, så jag har mer att skriva :D för nu har vi bara hunnit vakna och ätit frukost åså .  <3

god kväll gott folk. ;)

Sitter här med mupparna(: .. Jocke och Dina alltså, riktiga muppar(: ..
Vi tittar på "du är vad du äter" haha , och ja sitter och äter godis medans :D ..
För ett tag sen var vi ute och träffade Angelica och hennes kompis, äntligen träffat dig ju :) även om vi inte snackade sådär jätte mycket, så var det endå kul tycker jag ;b <3 ..
Ihelgen ska jag&Dina deeeeejta med varann ;) vi ska göra oss fina och gå ut & äta och kanske dricka något ;p ..
Bilder kommer när jag kommer hem på Måndag kväll, tror jag, söndag eller måndag kväll, vi får allt se =) <3.
Men det ska bli riktigt mysigt att vara här nere i Gääääävleeee, och nej vi örebroare säger inte Gävle roligt som folk säger och tror :/ <3

Det är jätte kallt ute ;o trodde vi skulle dö av att stå där ute och umgåss i timmar ;/

Men nu ska vi väl typ snacka vidare ooch flumma lite grann :D Puss på röva.

p.s ; saknar dom i sthlm faktiskt. <3



saaaaaaaaaaaaaaaaknar dig. <3

090219 - 1 dagen i gävle.

Nu är jag i storvik hos muppen ..(: som är såkallad min syster ;)

Jag åkte buss till gävle, och så kom dom och mötte mig (: skit kallt ute, och ja går liksom nästan i sommarkläder och är förkyld? hmmm ;D

Men vi har typ handlat och sen fikat lite och ska väl typ äta om en stund :D inte gjort så mycket en så har inte alls mycket att skriva just nu hehe.  Men vi ska se på skräckfilm sen och skrämma upp oss ;o .. vi kmr inte våga sova sen :D <3
Men kanske ska träffa Angelica sen, eller aa imorgon för jag ska tydligen hänga med Dina till skolan =( .. orka gå upp vid 7-halv 8 liksom på sportlovet :O? .. menmen ;/ <3


god kväll ;D

Sitter här bredvid nathalia och Linda.. Vi typ gör ingenting, vi är skit döda alltså.. jag tänker på en massa och dom med tydligen.. Jag kommer sakna Mie,sabine och de här nere som fan :/  Dom är guldguldguldguld . Men vi kanske ska ner om ett par helger igen och partajja med dom lite grann, Mie ville det så hon tyckte att vi bestämmer det och att jag inte har någon talan :D haha sööött ju .. menmen .. Kommer i alla fall sakna dom här nere. Älskar er mycket. <3

Men imorgon blir det att fara vidare.


 Idag förut när jag,chriss,linda & natta gick en lååååååång promenad, tyckte vi, eller aa det var kallt därför vi tyckte det. men då var de läskigt, för det var så mööörkt ute och ja vet inte vad xD .. så vi vågade inte gå in i skogen som vi tänkte göra.  :/ .. Du borde varit här ju :D <3



jag är så jävla trött på en person.. Han styr och bestämmer hela jävla tiden och han har jämt rätt, enligt han. och äckligt lat.  =)

090218 - 3 dagen i sthlm.

hejsan :D . <3 Skriver inte så mycket blogg men har inte tid  och ska inte datanörda :D förutom en stund nu haha ;)

Men satt  nyss här med chriss och linda, sabine kom nyss hem från skolan, mie jobbar och resten sover fortfarande ;o ojda.. jag somna skit sent fast jag la mig rätt så tidigt ,  men jag hostar som aldrig förr alltså ;/ .. Men blev väckt av Elin som ringde mig runt halv 12, haha kul att snacka me henne faktiskt, & sen hade jag 9 olästa sms :O haha ;D varför bomba när man suuver? mupp  ;´D

Idag ska vi se en massa skräck ( skräckmaraton igen?) .. och sen kanske äta lite gott och helt enkelt mysa gärnet p.g.a att jag åker till Gävle tidigt imorgon =( Bussen går 10.55 ( jag kan inget , aldrig åkt dit ) och det  :/ så måste liksom upp runt 8 tiden och fixa mig och sen åka till stan runt  halv 10 något? ;o jobbigt.  men kanske får sällskap till bussen! Men aa, det blev billigare så och då får jag vara med med Dina :D <3 kul vi ska ha älskling, ^^ ..

Men tänkte inte sitta och skriva en massa shit nu dårå ;) .. Ska typ titta till dom andra, dom bakar cocosbollar just nu ;o.. Muuuuums, dom kommer att bli uppätna fort alltså :D  för här finns det gamar.

Men jag skriver kanske imorgon i Gävle om ja får tag på en data, .. men sen när jag kommer hem om ja inte fått tag på en data innan det, så kmr jag skriva vad som hänt så;)

090217 - 2;a dagen i sthlm.

sjuuuuuuuuuuk =( .. vaknade imorse av att jag var så jävla svettig, trodde nästan att ja kissa på mig för de var så blött xD hahaha .. och så jävla svårt att sova , eftersom min näsa var hel täppt, och då måste man ju andas genom munnen, men om ja andas in luft så blire hostattack :/ illa det ;p menmen ..

Idag har vi mest slööat, typ tv, godis, myst, pratat och aa umgåss helt enkelt. Men nu är jag skit törstig :/ men det kommer om en stund :D <3

Ska stanna här till torsdag, sen blire iväg till Gääävleee till Dinis ;) .. Dom här nere tycker att vi Örebroare som gnäller säger Gävle roligt =/ .. sch ..


Jag saknar dig jätte mycket. <3

Dag 1 i sthlm.

Hej nu är jag i stockholm (: inge snö här ens?..
Tog timmar att åka, tog bussen 14.05 , kom fram 16.40, kenny hämtade mig runt 20 över 5, och sedan fick jag hänga med han i lastbilen och jobba, sen åkte vi hem till Mie och var väl här runt 8 tiden :S jävligt lång tid alltså! =( .. men roligt, förutom min jävla hosta som jag hade alltså :S .. men det var jävligt kul att träffa folket här, fan vad jag saknat er alltså. <3<3<3 ..
Men ikväll ska vi se på The Grudge 3 och myyyysa, ska jag bli lika rädd som när jag var med dig Maria ;) ..

Men jag skriver kanske imorgon i alla fall, kuuuuuuuuuuuuul vi ska ha :D <3 Saknat folket fan.

Men vi hörs . <3



hejdå. <3

Nu ska jag typ snart åka iväg, väntar bara på att farsan ska komma, för han ska skjutsa mig till bussen och aa beställa biljetter till mig och sen ge mig lite pengar :) <3


Men har packat i ordning allt och så, man kan tro att jag ska åka bort länge , haha .. men ska ju inte bara till sthlm så (: ..


 men vi hörs sen nån gång i veckan (: skriver antagligen när jag kommer till gävle, men kanske skriver något i sthlm men de lär vi märka :) <3

ha de så bra nu här hemma i Ööööörebrooo ;p ..


Kommer sakna just dig. <3

090216



Vaknade för ett tag sen.. Hostar som aldrig förr :( .. Men jag har nyligen duschat , så nu ska jag bara vänta på att kläderna blivit torra, så ska jag ta på mig (: fast aa just nu har ejag andra kläder så länge för det är såååå kallt.. Sen ska ja kanske försöka äta lite frukost, och sedan sminka mig och fixa håret yoiuknow ;p ..
Bussen till sthlm går 14.05 typ, men farsan kmr ochhämtar mig runt ett, för vi ska fixa grejer och sen beställa biljett idag, hoppas att man kan beställa samma dag man ska åka så dom ej säger; man måste beställa 24 timmar innan " men nej de kan dom ju inte säga? .. jag måste ju åka idag :D det kommer att funka, eftersom har ju fan fixat allt ;p ..

Jag kommer nog skriva innan jag ska åka till bussen oxå :D <3 ...

Hörs bejbs. <3

...

Nu ska jag nog gå och lägga mig och tänka på dig :)<3..
Ska iväg till sthlm imorgon och hälsa på lite folk och ha de kul, sen på tors bär de av till gävle, sen fredag bär det av till uppsala :D <3 ..

Vet inte om jag kommer kunna skriva så mycket de här dagarna, kanske inte någonting typ..
Men jag skriver i alla fall imorgon innan jag går till bussen, så hoppas att de finns biljetter vid den tiden, de borde finnas det :D ..

Men vi hörs imorgon bejbs <33



slut på rubriker.

hejsan! Idag har jag bara tagit det lugnt eftersom jag typ e förskyld och min hals dödar mig ;p.
Men har frågat farsan om han kan köpa gooood glass när han går till affärn och de ska han :D ..

Igår när vi färga mitt underhår svart , efter gick vi till affärn och köpte blondt hårfärg, ;p till maxi alltså.. Sedan så kom karlsson på att han också ville färga håret, så då gick vi ner en gång till,   :/ jobbigt läge alltså.

Hehe men håller på att tvätta en massvis med kläder som jag ska ha med mig när jag åker bort, och då blir jag borta enda tills Måndag veckan efter, alltså v9 :P..  Men ja vetej när ja åker en, de kan bli imorgon eller på tisdag ;p .. om ens ;p..

Men nu ska jag typ tycka synd om mig själv här med en massa "vänner" avsnitt ;p .. och jag e så suuuuuuuugen på GLASS, give me? . <3


You are the sunshine every day, <3

090215

hellu, vaknade nyss ;/ .. fan jag e helt svag i kroppen alltsåå.. känner mig yr och skit ont i halsen :/ ..
aja, trevligt sportlov..

jag ska ringa Mie sen idag å se om ja ska åka dit eller ej, men jag vill det iaf (: .. skulle vara kul å träffa de igen ju..


vet inte vad jag ska skriva för jag orkar inte skriva något för är yr och sjuk å allt. blää usch..


färgat håret.

Färgat håret blondt och svart nu ;D Blondt överhår och svart underhår, skiiiit snyggt tycker jag! Sen färga farsans kompis sitt svart, och nu färgar karlsson det snyggt haha fast inte svart ;) hahaha ..

Här ser man i alla fall lite hur mitt hår blev ;p


 man ser nog inte så bra, men man ser allt lite grann :P.. haha ..



happyday

Hej idag har jag vart med Maria, men vi har inte vart sådär pigga ;/ .. vi sov liksom från 4-5 på natten till kl 10.30 något .. menmen (: .. Vi har inte gjort så mycket heller, men de behövs inte för det är alltid kul med den där kvinnan :)<3 .. Men vi tittade på en gammnal wallander, men vi pausade också emellanåt om vi skulle göra annat, sen har vi dunkat musik så att båda vi fick huvudvärk. & jag tror att jag börjar bli sjuk? yr,känner mig varm och as ont i halsen? orkar ej dricka något( inte ens vatten ) för då känns de knas :/ .. menmen, ska kanske vila ett par dagar så går de nog över tillslut (: innan torsdagen i alla fall. annars åker jag dit endå ;) <3 Men krångel att byta tåg när jag ska hem från uppsala sen? sånt fattar ju inte jag :/ kmr gå in i fel tåg eller något, kommer säkert inte gå tilll örebro, kanske från örebro ;´D .. Dumma jag, alltså ;) .. menmen det ordnar sig, måste nog boka biljetter nu så de inte blir så dyyyrt? jajajmensan, kul ska de bli asså!
Men nu vet jag inte vad jag ska göra, jag ska väl typ ta det lugnt, och sén lite senare ikväll ska jag färga mitt underhår svart igen :) massvis med snyggt tycker jag?  för det känns så naket att bara ha blondt hår :/ så de ska bli snyggt att ha svart igen i alla fall (: Ni kan få en bild på hur det ser ut senare ikväll när jag färgat och sånt ^^ ..

Men ha en toppenbra alla hjärtans dag nu, (:  Vad ska ni göra?

Festskämt ;)   ;
Han sporde försiktigt sin hustru:
"Jag förde väl inte mycket väsen av mig när jag kom hem från festen igår kväll?"
"Inte alls," svarade hustrun. "Du var tyst som en mus, men de två som bar hem dig förde ett himla oväsen."


saaaaknaaa. <3

Glad alla hjärtans dag. <3

vakna typ för ett tag sen.. Vi somnade liksom runt 4-5 och vaknade av oss själva helt konstigt nog, kl 10.30 typ.. Och de brukar vi ej göra, men det var ju så himlans varmt? .. haha ,  men jag har legat och halvsovit tills nu typ..
Men nu ska vi kolla på wallander och kanske någon skräck?! medan vi äter ..

Men ; GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! <3 hoppas ni får de mysigt idag, <3


sötnos. <3


090214

hejsan hoppsan!! :) .

Idag har jag vart med Maria ;D ..
Vi möttes först efter skolan, och sedan köpte massor med godis :D mén eftersom jag inte ätit något idag , eller aa inte då, så mådde jag skit illa :( .. as yr och spyfäridg :/ la mig på golvet. Sen gick vi ut och diskuterade med folk. & sen gick vi in och flumma ;) vi SJÖNG skiiiiit snyggt för folk ;) och sedan tog jag två shootar, hahaha ;D för  skojjskul! & digga partymusik, och jag rensade mina kläder i garderoben och gaamla skit, blev typ 4-6 påsar fulla med kläder ochs kit som inte passar mig och som inte är snygga längre ;/ .. haha och sedan kolla vi på en läskig film. hahahahaha :D vi var värsta barnungarna ;´D .. vi blev skit rädda hahaha ;p .. höll för ögonen och öronen, muuums, för förut så älskade vi skräck och inte rädda ett dugg, men fan hänt nu då?! nu är vi as rädda, haha men filmen var as spännande men lite scary för oss i alla fall , myyyyyys! mitt rum är snyggt nuu tycker jag! efter möbleringen och städningen och allting. Men sängen är ju vid fönstret nu ;/ tänk så händer det som i skräckfilmen? hahaha nejdå ;) .. Men det skulle kunna hända, för det var en sån film som skulle kunna hända juue. Haha jaja ;D orka sitta här och skriva en massa BS!  men ha de gött nu folket, och glad alla hjärtans dag :D förresten, vi hitta en massa gamla bilder på min gamla data ;o ni kan få se några haha , ugly betty =) <3

 



De här var några bilder, har förändrats skit mycket senn dess.. men vi hitta fan tusentals bilder, men vissa kan jag inte lägga in och vissa orkar jag ej lägga in, men aa.. (a

Fredag den 13 idag.

Fredag den 13 idag alltså. Men för mitt stjärntecken ( skytten ) står det att de ska vara en tur dag idag haha .. men jag vene om jag tror på att det är otursdagen idag ;p .. men jag minns en gång när jag var liten så trampa jag på en spik den dagen och vi skulle egentligen åka och bada men jag fick åka till sjukhuset :/ men hoppas de blir en bra dag idag då :D ..
Hade i alla fall nyss prov i Förskola,skola och fritidshem om 6-åringen ;p .. Det var en stor fråga och handlade mest ; vad skulle du göra blabla"  typ ;p .. Men jag skrev väldigt mycket om de motoriska,intellektuella, sociala & emotionella utvecklingen så (: Det går säkert bra, får i alla fall inte mindre än Godkänt ;p..
Hjälpte lite med Dinas blogg förut imorse, alltså jag tyckte det blev snyggt men aa (:

Nu ska jag och Amaal snart gå och keeeka något, och sen har vi lååååång rast och sen idrott fast jag ska inte vara med , börjar bli sjuk tror jag eller aa lite krasslig i halsen och så , så vill hellst vila lite. och sedan kommunikation, jag tycker om den kursen, alltså den är så intressant och rolig, det blir en bra slut på eftermiddagen egentligen, men alltså Kommunikation kursen är 2 timmar och 5 minuter, och det är kanske lite jobbigt, vi slutar liksom 15.50 på en fredag?
Sämsta schemat ever.

Men ha en trevlig Fredag Den Trettonde. <3


090213

Gomorron, hur äre med er idag då? ^^
Här är det rätt så bra, skit kallt och fryser som en glasspinne.
Vaknade kvart över 6 fast ja skulle upp kvart i för att duscha, men jag gick och duscha edå, i kokhett vattten och det blev svinskönt, sen blev jag tvungen att gå upp ur badkaret, för att hinna göra i ordning mig med resten, då blev de jätte kallt :( såå fryser nu brrrr ;p aja ..
Idag är de sista skoldagen, sen spoooooortlov i en vecka, önskar det kunde vara mer än en vecka, menmen, en vecka är bättre  än ingenting :) .. Ska bli så kul! Men tror inte att de blir Sthlm, tackvare att en ska dit som jag inte tycker om,alltså  till samma familj... & jag kmr bara bli arg och börja bråka med äcklot. ;p haha lilla skabbfia på 6 år =) <3 .. Men men, tycker det bara är taskig stil , för hon som bor där skulle snacka med de att åka senare för att ja skulle komma menmen, så jag är jävligt sur på allting en sålänge... Men gävle och uppsala blire i alla fall 100 % .. Men om inte Mie ringer någon gång i helgen så ska jag inte komma dit, då ska jag beställa biljetter till Gävle härifrån.. & så skiter jag fullständigt i dom, för det verkar dom göra med mig?

Men nu kan jag inte sitta & babbla ;D Måste sminka mig och klä på mig, för vet inte om farsan kan hämta mig idag? ringde men han svarade inte alls.



namnlös.

Funderar på att ta och lägga mig nu, rätt så trött , seg och allting alltså .. Och så vill ja sova i min myyyyyyyyys säng :D . <3 Den har blitt jätte mysig haha ! Men ska typ börja fixa i ordning mig, sen läggaa mig i sängen och titta på tv och plugga lite, prov imorgon igen (: men inte så svårt, handlar om 6 åringen, mest om utvecklingen och det, men de kommer gå bra (Y) .. För sånt pratade vi om i ettan också, säkert mest repetition ;p ..

Men nu  bööörjar jag bli snuurrrig alltså, så måste dra nuu!


<3

would it be the same...

kom nyss hem från fuckskolan ;p  snart spoooortlooooov .. bara skola imorgon sen hejdå :) <3

snackade med Elin påväg hem, från västhagen till vivalla ;p kul, vi snackade om en massa roliga minnen och att vi snart ska ses, hoppas det gumman <3 du är saknad. <3

nu ska ja ta de lugnt och sedan plugga lite, en slapp dag idag i alla fall ;) ..  för sen blire mkt hela sportlovet typ..


saaaaaaaaaaaaknar dig.



090212

Har precis haft prov :/ .. Samhällskunskap - Brott och straff "  Jag hade ju tränat rätt så bra, men det gick väl sådär, jag tror åtminstone att jag kommer att få ett Godkändt betyg i alla fall. Hoppas (: Menmen, jag svarade på det flesta iallafall och jag tycker att jag skrev mycket, haha plugghäst ;) haha nu äre bara ett prov och en inlämning kvar, och det är imorgon ;p .. Men idag ska vi lämna in en sak, typ en historia som påminner något, och jag skrev en fantasi berättelse, typ en novell som inte handlar om mig men den är hemsk tycker jag, ;p & dom som redan har läst den tycker att den är hemsk och brabra!
Så nu  är det bara två lektioner kvar, Naturkunskap och Svenska.. Men naturkunskapen somnar man alltid på, så jävla tråkig lektion alltså hon bara babblar på, jo man kanske inte orkar göra något speciellt men för det så ska hon inte prata så att de blir tråkigt? liksom snacka i en och en halvtimme, och sen kanske 5 minuter rast? ..
aja ;p slutar klockan 15.50 idag i alla fall , en seg dag dårå..
Det är rätt så varmt ute faktiskt, det är ju jätte mycket snö och så äre faktiskt sol och sen rätt så varmt faktiskt, märkte det förut hehe ;p ..

Här kommer en lite rolig skämtsak ;
"Hur långt in i en skog kan en människa gå?"
"Halvvägs, sedan är den på väg ut igen."


halo.

Har precis duschat.. skööööönt (: nu är man fräsh igen i alla fall;) ..
Är hos morsan, så har fyllt i mina IVval tills trean ;p .. för ska lämna in dom imorgon eller på torsdag, kan inte lämna in dom senare i alla fall.. Så snacka med Emma förut i telefonen medan vi båda två snacka om vad vi ville ha för lektioner. Så vi tog rätt så mycket likadant ;´D .. vi är som vi är!
Så om en stund ska jag börja plugga , för har prov imorgon, rätt så stort? och sen inlämning, mor måste hjälpa mig, för vet inte om jag ska lämna in den hemska novellen jag gjorde eller om ja ska skriva om när jag var liten? får se..
men har i alla fall rätt så mycket att göra så idag och imorgon blire pluuuugggg, och sen en vecka ledigt :D .. men aa veckan efter sportlovet har vi prov igen ;/ så måste endå plugga lite på sportlovet, så tycker jag inte att lärare ska få göra... uschnej..

Men nu måste jag dra (: .. måste  plugga satan av mig ;/ och sen kanske mysa med dom häääääär ;> ..


Puuuuuuuuuuusss / Ellyyy

;´D


hahahahahhah ;´D min och Marias låt ;) vi är bra på att sjunga^^

i can feel your body.

Var nyss ute med Emmz och Sanna som jag inte träffat på ett tag (: men vi hälsade på varann och snackade om en massa minnen.. Hoppas att vi kan ses snart igen gumman. <3

Jag håller på att jobba om barnens utveckling, skit jobbigt men e snart färdig i alla fall men den ska in på Fredag så jag har lite tid på mig i alla fall. Ska bara skriva om dom Psykiskt nu, sedan e jag klar =) .. har ju haft på oss en längre tid men jag började inte förns förra onsdagen ;p

men ha de bra=)


puss&kraaam.

090211

sitter här i skolan och har nyss haft skapande fittverksamhet igen.. en massa planering för vad som händer veckan efter sportlovet hmmms.. hann inte skriva i morse, eller jo men datan vägrade ta upp blogg sidan ;/ så blir att skriva här ;D .. Vi har snart Hälsopedagogik så ska göra färdigt en grej om barns utveckling, och man behöver ej gå till klassrummet så ska sitta vid en data och jobba om det. hmm, har lite till att göra, men ska lämna in den på Fredag.. Sista dagen då.
& så måste jag lämna in mina ivval till åkurs tre ;p .. Alltså man ska ju bestämmma vad man vill ha för något när vi börjar trean ;p för lektioner och så i alla fall.. Så gör väl det när jag kommer hem till morsan eller någonting, hoppas att jag kan få tag på en dator och skriva blogg där med jue  ;p .. aja  idag blire pluggplugg&plugg tills provet imorgon, verkar vara ett as stort för man ska plugga till skit mkt ;o jag kan fan knappt hälften,  de där vägrar gå in i min hjärna.. jaja..

Dagens roliga historia ;´D  ;


 " Mannen var ute och provkörde sin nya sportiga Porsche.
Han fällde ned taket och tryckte på gasen. När han körde över 120 såg han blåljus bakom sig.

Han hade blivit något fartblind och tänkte att polisen kan aldrig köra ikapp honom. Han tryckte gasen i botten, men när han närmade sig 170 började han att tänka, "Vad i helvete håller jag på med?" och då stannade han vid väggrenen.
Polisen kom fram till bilen med bötesmappen i handen.

"Det har varit en låååång dag, mitt pass är snart slut och det är dessutom fredag den trettonde. Jag har ingen lust att börja trassla med papper. Jag släpper dig om du kan lämna en förklaring för fortkörningen, som jag inte har hört tidigare".

Mannen tänkte 2 sekunder och svarade,
"Min fru lämnade mig förra veckan, hon stack iväg med en polis. Jag trodde att han ville lämna tillbaka henne".

Polisen önskade mannen trevlig helg. "

Den var rätt så skön faktiskt :) .. men ni får ha en bra fortsatt morgon så hörs vi senare bejjbs ..

Puuuuuuuuuuuuuuuuuussss / Ellz. <33


melikeyou.

plugg, plugg & ennu mer plugg :S har två prov, och 2 inlämningar denna vecka :S 1 prov och 1 inlämning på torsdag och 1 prov och 1 inlämning på fredag! Orka liksom? men det är ju snart sportlov det är ju därför!
På sportlovet Antar jag att jag först Ska till sthlm och träffa Mie :) och sedan på torsdag bär det av till Gävle för att  träffa Diina, och sedan på Fredag blire uppsala och träffa Madde. Sen kommer jag hem på Måndag, det blir skönt i alla fall. <3 ..
Men imorgon funderar jag på att åka till morsan och träffa henne och mina systrar! Ska smsa sen ikväll om jag ska dit, men jag antar det! <3
aja nu blire ennu mer plugg och sen något mer avsnitt av Vänner, och sen kanske lägga mig i sängen och sova lite tidigare för en gång skull? så ja inte försover mig igen ;p .. & jag är skit trött alltså, :/

Jag vill träffa han på torsdag eller på Lördag ;/ <3 .Jag saknar han jätte mycket =) <3 & tycker om han skit mycket! Men hoppas i alla fall.


Alla hjärtans dag på lördag, vad ska ni göra då? =)


kommenetra ;)

jag kom och tänka på en sak.. Jag kollade på lite saker i datan & då kom ja och tänka på en dikt jag gjorde i sjuan när jag var tretton år ;D att fortfarande komma ihåg det är good tycker jag :) .. är ju 18 så, och fyller 19 i år ;p..


"Det är mörkt ute.
 Jag ser dig inte.
 Det enda jag ser är din skugga.
 Jag hör hur du andas mot mig.
 Du försöker säga förlåt.
 Varför svek du mig?"

 Vad tycks?  alltså den kanske inte är sådär bra och så men jag tyckte det i alla fall för ett par årsen, ;p  och det är kul att komma ihåg en dikt som man gjort och som många tyckte om då, min lärare tyckte att jag borde vara med en tävling som skulle komma, hahha kanske försent nu ;p haha har inte ens någon fantasi nu så ;p

Dagens roliga historia :

" Mamman till sonen:
- Jag har hört att du börjat svära....
- Jaså, vem har sagt det om jag får fråga?
- En liten fågel viskade det i mitt öra!
- Och dom jävlarna som jag har matat hela vintern!  "

/ eran Elly. <3

090210

Sitter i skolan, nyss haft teckenspråk (: <3 ..  Vi fick veta vad vi fick på Kunskapskontrollet, jag fick i alla fall Godkänt (: <3 .. Men det gick ju inte så bra, men på de flesta fick jag mycket poäng så jag fick i alla fall Godkänt så det varväl bra ;D ..  idag vaknade jag klockan 0635 fast ja skulle upp 05.45 .. dåligt ju :( men jag hann i alla fall sminka mig lite snabbt och torka mina byxor  som fortfarande var blöta, tvättade de igår så! men aa .. sedan vart jag tvungen att typ springa till bussen, men jag hann med den (: men den är alltid så jävla seg ju? .. för började kl 08.00 , och bussen ska komma fram 5 i 8 , men jo visst. åker ju direkt buss så!
aja , nu ska vi snart ha idrott, hoppas att vi har typ gym eller spinning eller något sånt, för kan fortfarande ej va med på bollekar,  både jag & emmz, kooomiskt xD man kunde tro att vi bara driver för att vi ej vill va med. men så är de inte, jag har yselproblem ( ingen balans ) och emmz har problem med axeln..Så jaja  vi får väl se hur de blir (: .. jag kommer i alla fall vara med på uppvärmningen och sedan gymma om man gör något som jag inte kan vara  med på..Måste ju komma i form ;) <3 .. Och inte äta godis, förns på helger ska jag försöka med.. och inte dricka så mycket läsk helleer! Faast aa jag har ju gått ner mycket dårå men aa :) ..

Nu ska jag väl typ sluta, ska surfa lite grann till, och sedan ska vi väl dra, allt e så tråkigt har inga pengar eller något för att köpa saft eller nått sånt. Och vill inte fråga farsan heller eftersom han ska ge mig en massa pengar tills sportlovet...
men vet inte hur jag ska göra liksom, för på torsdag skaaaa jag ju till gävle till diiinis, och sedan på fredag blire ju uppsala med dina och sen träffa Madde där etc .. men alltså ska jag till stockholm innan det eller? jag måste snacka med Mie om det, för hon ville att jag skulle komma upp så får se hur vi gör.. men det ordnar sig nog, ringer  henne nån gång i veckan så att jag vet när ja ska beställa biljetter och om..

haha igår titta jag på bäääästa serien, two and a half men ;) <3 ..
haha alan skulle "flytta" till sin tjej , så Charlie snackade med deras morsa..

- men han kommer alltid tillbaka.
- du borde döpt han till herpes !

eller om han sa ; han är som herpes" något av de i alla fall.
 hahhahaah ;´D skööna ;)


...

Hej, ville bara säga att jag SAKNAR DIG!! <3

 hej då =) <3


read ;D

haha hejhej igen  :D ..
Sitter här med emzan, min kk :)<3 .. vi har nyss haft Förskola,skola & fritidshem!
haha jag och hon har en rolig humor, så vi började as garva för ingenting, ska berätta, ..
Alltså jag satt och rotade i min väska medan min lärare pratade och höll på att ta fram papper som vi skulle få :

- Jag älskar att ha mycket papper! Nu ska ni få en sån, en sån och en sån!

så kommer min dumma kommentar :
- Och jag har en tampong!! :D

"för då hittade jag en tampong i min väska"

och sen fråga ja om emzan ville ha xD hahaha ,


fan alltså det lät faktiskt jävligt roligt när det hände, så vi börja skratta ett tag =)


ha de bäst så hörs vi sen, blev tvungen att säga dethär :D <3 .. Nu ska vi gå till min mentor så att jag kan lämna in min ledighetsansökan , ska ta ledigt den 30 mars tills 3 april, eftersom vi åker den 30 mars till London, men tar bara ledigt tills den 3 april, för när vi kommer hem den  6 april så äre påsklov!

puss på röva / Elly.

kommer inte på någon rubrik.


sommar 08! <3

Alltså jag är så tröööööttt. jag har bara lust att sooova, höll på att somna i skapande verksamhet. Hatar den kursen (: men försov mig inte idag i alla fall, det är bra det, men .. jag var endå inte helt vaken på lektionen, kan bero på att läraren satt & snacka hela lektionen typ.. inte första gången! Det är de som är jobbigt!
I alla fall, från v 9 till v 13 ska vi i den gruppen praktisera typ 1-2 timmar varje vecka hos 6 åringar, dom som går i förskoleklass, alltså måla, skapa och massa ska vi göra, vi har delat in oss i grupper, .. Mindre kul, för min grupp är inte toppen tycker jag :/  hade hellre velat vara själv eller med en kompis eller med klassen, men aja (: vad gör man? ..

Nu står jag vid en data i bibblan och har inte mycket att göra, börjar lektionen 10.05 , så ska väl typ dra strax, och vi ska ha Natur kunskap , så det blir väl att sova igen? flåt, men även om jag absolut  inte vill somna, så kan jag inte göra något åt det, min hjärna är sjuk, och mina ögon kanske är sjuka?! ;p för mina ögonlock åker ner hela tiden, för att jag är så trött, :/ .. men det är bara för läraren snackar hela lektionen jämt, okej det kan va bra att slippa göra något speciellt, men ... inte så tråkigt kanske? för orkar inte somna på varje lektion som hon har med oss.. jag vill faktiskt inte det, men kan inte hjälpa det, gäspar, och mina ögonlock går sakta ner, ;/ aja . vi får se hur de blir xD


Men nu måste jag dra =) <3 Puss ha de bäst så hörs vi sen ;D <333


 / E .. <3

090209

Har vaknar för en stund sen, vakna 45 minuter senare som vanligt ;p men när jag vaknde då såå var jag rätt så pigg och kunde hålla upp ögonen och gå upp ur sängen (: ..
Nu har jag sminkat mig och klätt på mig, nu ska jag platta håret, även om ja inte behöver, men aa lite grann för de ser fan ut (: .. & sen ska jag äta lite frukost i alla fall? kanske,om jag hinner förståss!
Börjar kvart över 8, har skapande verksamhet, som jag hatar mest av allt , men blev tvungen att välja den  förra året =( ..Men aja, nu måste jag dra så att jag verkligen hinner med allt jag måste göra =) <3..

Men vi hörs ju lite senare, puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusss / Elly <3

090208

Sitter här i mitt nyafina rum ;D .. och tänker på lite grejer, hur man kan vara så falsk som vissa människor är, tror dom att dom är viktigare och betyder mer då eller? hur fan började allting? jag hatar skitsnack, bokstavligen, jag fattar inte hur man kan vara så jävla låg och ens börja det här? att ens starta ? Jag blir så sne alltså, jag orkar i alla fall inte mer med det här, så jag tänker skita totalt i detta.. Jag är vuxen och jag är inte en barnunge så jag tänker skita i det här, för vadfan tjänar ni på att hålla på?   = nothing..

Sitter här med en chocklad bit (: .. har nyss ätit, kycklig och ris.. men jag åt knappt något, bara lite kycklig, var knappt hungrig ;o åt typ nästan ingenting igår heller ;i ujsan! men har ju godis ;) hehe ..

Nu ska jag nog börja plugga lite till, för har prov på torsdag "Brott och straff" .. & kan nästan ingenting, fast jag pluggat bra till det, så får väl börja plugga lite till & lite till så att jag åtminstone kan lite  saker (: <3 Sen har man en massa inlämningar & skit denna vecka , tack vare att det är sportlov v8 ! <3 massa kul det ska bli.. <33


Pussadjöö / eran Elly. <3

pic´s .

 Fjööörtisar (: <3


Blev tvungen att ta in de här, för innan det hade vi sminkat oss mycket för att bli fjörtisar (: och där ser ni mitt hår också, färgade ju det lite innan där heh . <3

 cya / E.

God morgon =) <3

Hej allla snyggingar (: <3

Nyss åkte Maria hem :/ vi hade den bääästa natten på länge (: <3 det måste göras om hjärtat. <3
Men nu sitter jag här hemma och beundrar vårt fina arbete ;) ..  Men ska snart börja plocka lite och göra det lite finare, och sedan damsuga, sen är nog mitt rum guld alltså :) <3
Helgen är redan slut :( .. men det menas ju med att sportlovet snart är här :D <3 Läängtar, fan vad mycket man ska göra alltså, men sååå kul det ska bli, i alla fall det flesta! <3<3 ..
Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu, har en sån huvudvärk :/ vi somna typ vid 6 tiden och vakna kl 12 :/ av oss själva, eller aa jag vaknade av att jag var så jävla kissnödig, och sen när jag kom tillbaka låg hon vaken ;p .. & mitt hår stod åt alla håll, alltså jag menar verkligen åt alla håll :/ t.o.m luggen, haha hur fan sov jag xD? men nu kommer man i alla fall sova gott i natt.

Men vi höres lite senare, kanske dags att börja fixa lite så att jag inte blir slöare :/ ..


 Ha det bäst alla (: <3


Jag hoppas att du klarar det, du måste bli bättre, va stark ! <3


/ E,  tycker om dig.  <3


080209



Jag och Maria, vi är fan sjuka alltså (: .. Först så hade vi tråkigt, så vi tänkte bli fjortisfjortisar för en dag (: .. Så vi började att sminka oss väldigt mycket och en massa, & vi tog lite bilder också med digitalkameran, tar in dom sen när jag orkar! Btw, sedan så börja vi flumma oss via marias msn, en massa ;);) .. hehe .. & sedan så kom hon på den sjuuukaste grejen, att Möblera om mitt rum , och jag tänkte ; hur fan då?? " men aa, så vi började och flytta på grejer, hullerombuller, alltså helt sjukt xD .. Vi flyttade samma grejer hit & dit hela tiden, och sen var vissa grejer skit tunga alltså ;o .. men det lyckades vi, två starka kvinnor klarar allt =)  . men det gick jävligt bra alltså, vi är typ färdiga nu och kom på denna idé runt 2-3 tiden, så vi började vid den tiden, och 04.40 blev vi klara  ;D .. Men det ser jävligt fräsht ut, men nu behöver man bara småpyssla lite grann, lägga tillbaka sminket, och lite annat grejer, sen äre bara damsugning igen, och sedan e man klar (:  coooolt! Men sjukt fyfan ;D & vi skrattade genom allting, fan därför de tog en sån lång tid, & så tog vi en massa rökpauser xD & skratt pauser xD .. Men det var jävligt roligt faktiskt, <3
Tack för dagen/natten honey ! <3<3<3 ..

Nu ska vi väl typ fixa lite till, sen tvätta bort sminket och kanske nanna kudde? .. för ska upp tidigt imorgon och färga mitt hår igen (: mer bilder blire imorgon, men riktigt najs är det och kommer bli bättre (:


Hörs senare <3


 / Elly. <33

eurostoooooop.

Sitter här med Maria och vi håller på att färga mitt hår (: bloondiiee!

måste berätta en jävligt kul och pinsam sak som hände i Maxi förut :/ ..
Haha vi skulle köpa massor med godis och dricka, och sedan tänkte jag att gå och lägga allt i påsen medan hon stod och betalade. Då började det tjuta, om min väska .. men jag hade ju förståss inte snattat något, men då kom det typ vakter, och vi fick gå in till ett rum och så fick jag visa allt jag hade i väskan ;o .. Men han killen som följde med in i rummet sa att det kan bero på min headset jag hade där i, för min väska tjöt på åland också ;o  när jag skulle betala i tax freen ! :/ piiiinsamt värre :( <3

Vi har tittat på melodifestivalen, och käkat mycket godis, och alltså det är inga som sjunger bra nu för tiden :S så jävla sämst. Det var inga som var bra som sjung i melodifestivalen i alla fall! Kanske blir bättre nästa vecka ? ;p


Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusss / Elllyyyy <333

you and me?

Nu har jag duschat och fixat i ordning mig (: och sedan ätit frukoooost! & fixat lite annat också (H) ..

Nu äre bara att vänta på att hon ska bli klar , sen ska vi mötas och sedan gå till affärn och köpa masvis med godis =) <3 och sedan göra något, kanske ta bilder (A) ?  heh ..

Men vi hörs senare bejjbs .. / Ellzzan! <3

070209



Vaknade klockan 14.00 idag ungefär.. Så gick upp och skulle först göra varma mackor, men det blev helt cp :D .. Så fick göra en annan grej, som jag äter nu (: om en stund ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig! =) förresten, fan vad träningsvärk jag har idag ;o .. från igår.  aja.
Ska träffa Maria idag, vi ska sova hos mig eller hos henne, inte bestämt oss en xD heh humor, men mysigt ska vi ha med godis och grejer och kul ska de bli! <3

Men jag skriver nog blogg lite senare om jag hinner (: ..

Men jag tror att jag ska fortsätta äta min goda "macka" och sedan slänga i mig något att dricka ;o skit törstig, och sedan duuuuscha , myyyys <3<3


 Ha de så bra  ni // Ellyyyy. <3


Du är så jävla fin, tycker om dig massor. <3


god morgon=)

kom nyss hem ;p  jag hade så jävla tråkigt så jag åkte till västhagen kl 12 på natten och träffade Maria som jag inte träffat på år? så vi satt under ett tak fast endå uuute, tills runt kvart i 2 , och sedan så cyklade jag eeeenda hem igen :/ .. fyfan, jag kände ingenting i kroppen, det kändes som om mina fingrar skulle gå av närsomhellst :S .. gör fan fortfaarande svin ont, hade vantar men mina händer blev endå lila, aaaaajsan !! Men det var i alla fall jätte trevligt att Träffa Maria, hoppas att vi ses snart igen gumman =) <3  fick lite motion iallafall, cyklade liks till västhaga, och sedan tillbaka! och nu ska jag nog lägga mig under ett täcke och ta de lugnt med kanske film?  önskar bara att du var här och kunde värma mig :)<3

Men vi hörs senare, pussar / eran <3



 måste säga en sak, snackar med emelie nu ,  och vi snackar och de om en viss person,
emelie - hon har i alla fall fått hår på skallen nu !  hahahahah  ^^ om man vet vad och vem vi snackar om så fattar man skämtet ;)


godkväll.

Idag har jag vart ute med några en liten stund och sedan har jag städat mitt rum & dammat, det har verkligen behövts ;o . så som de såg ut förut alltså oooomg , men nu ser de bättre ut =)  och det är mycket renare nu (; vid mitt smink, alltså det jag inte användt på ett tag , där uppe var de as mkt damm, men nu ser de bra ut igen (: ..
nu ska ja äta chips och snacka lite med folk :) <3


ha en bra dag så hörs vi senare (:


puss&kram, <33

pyssss

 Saknar sommaren ! <3


Idag har jag gymmat, känner mig faktiskt stolt ^^ jag gymmade hårt på idrotten,   och nu har man ont i sina armar och ben :/ menmen, träningsvärk imorgon=) men till något bra ju..
Hade en tråkig dag i skolan idag, menmen, måste ju gå så, men nu är de äntligen heeeeeeeeeeelg, skönt, då kan man äntligen få sova ut, men .. jag måste också plugga en hel del :/ prov och sånna saker nästa vecka, allt innan sportlovet ju :/ .. Men v8 blire sportlov, då ska jag åka till gävle och träffa Dina & kanske Angelica? och sen några .. Sen for vi till sthlm och träffar Mie och dom, & så har vi de väldigt trevligt sen for vi till uppsala och träffar Madde och gosar gärnet, och sedan åker jag hem, låter perfekt tycker jag! Men vetej vilken ordning de blir med uppsala och Sthlm, men aja, får se hur och vad vi hinner med och känner =) Så bara en vecka kvar och ett par dagar typ, läääängtar! heh ! & då kommer jag skriva blogg så fort jag får tag på en data, kanske inte tusen inlägg varje dag, men något kanske de blir (: för man ska ju umgåss då och inte sitta vid datan (:

Men aja, vad ska ni göra i helgen då?   nån som har lust att ses?


*Hoppas det blir bra, det får inte hända :( <3*


 / Ellyyyyy <33

060209

hello, sitter här i skolan ska snart ha pedagogisk ledarskap!
Försov mig såklart idag :/ .. vaknade kl 07.00 och bussen gick liksom halv 8 :S hade stängt av alla klockor och drömde om att klockan var vid 6 tiden och att ja kunde få sova en stund till. Men fick skynda mig som fan dårå, ringde farsan men han var skit grinig och de, så han kunde inte hämta mig & jo han jobbar ju men ibland brukar han jobba nära vivalla och då brukar han kunna hämta mig, men iförsig det har han gjort typ varje dag denna vecka så kanske blir jobbigt för han ;) .. Vi ska ha prov om brott skit nästa vecka, och det är skit mkt som måste in i min hjärna, kmr jag  ens lyckas ?! ;o haha.. Idag slutar jag 15.50 :/ aaaash! men läraren kmr inte vara där på sista lektionen, men vi fick en massa uppgifter igår som man ska jobba i grupp etc, uusch fy blää! ;D

men nu måste jag leta upp bruden och sen kila in på lektion ;/ och skriva en berättelse om första intrycket -.-


hörs senare =) <3 Puuuuuuuuuuuussss

fairytale.

åååh jag stör mig på en viss människa, alltså .. Jag vet att det är hon, för vem annars är så jävla omogen och kommentera med anonymt? & så sjukt, så jävla ful människa, de finns ingen fulare människa, snälla nån? skaffa dig ett liv, så jävla omogen , seriöst , vääx upp nån jävla gång, va ingen jävla barnunge längre, ... Jag är vuxen och orkar inte leka med dina jävla fartyg , seriöst, så jävla omogen ;S bråkar för ingenting ha? get a life please. Betee dig som en vuxen istället, skitsnack är så jävla ute och barnsligt nu, kom till verkligheten tjejen, eller kan ja säga så?
Som de säger, du är omoget baarnslig och bråkar för ingenting !



Nattinatti era andra snyggingar :) <3


 / Elly, och bara din <3

im yours.

hejsan! Fixade min blogg lite grann idag, kanske inte så där superduper bra men det blev i alla fall bättre än förut xD ..
Snackar med damp emelie i telefonen ;D haha ! flumm, <3

Har tråkigt så här ;

Här kommer två lite  roliga historier (:  :

En man och en kvinna skulle dela vagn under en tågresa. Det fanns en våningssäng i vagnen och kvinnan sov på övre delen och mannen på den undre. Kvinnan började frysa. Hon knackade försiktigt på kanten och sa:
- Hallå? Ursäkta?
Hon hörde att mannen vaknade:
- Mmmm...?
- Jo, sa hon, jag fryser. Skulle du kunna gå och hämta en filt?
- Nja, sa mannen, jag vet ett bättre sätt.
- Vaddå? frågade kvinnan.
- Jo, vi kan låtsas att vi är gifta, sade mannen förföriskt.
Kvinnan tackade inte nej till lite myspys i sänghalmen.
- Javisst! sade hon.
- Bra! Då får du gå och hämta filten själv!


Två killar stod och snacka i en bar:
- Du, har du prövat det där andra hålet på brudarna?
- Näe, det kan man ju inte göra, då kan dom bli med barn!!!


Har man tråkigt så har man (: <3 Pussadjööö / Elly. <3



congratz.

hejsan (: sitter här i skuulan med födelsedagsbarnet, och ska snart ha naturkunskap :/ aaaash!! Men jag ska endå bara gå i en timme ungefär, för sedan måste jag iväg och möta Emma och sen ska vi till Ungomsmottagningen, haha båda två lyyyyckat!

alltså vilken surtant som jobbar i bibblan? för att få skriva ut här måste man köpa papper, okej man e inte fattig men seriöst? varför köpa papper? och sedan får man egentligen inte göra ett skit här, förutom söka efter något, så hon går runt och vaktar datorerna nu, eller a nyss, och sedan så när några tjejer skratta lite och prata vanligt, så går hon fram till de och säger att dom ska vara tysta typ?  hon har nog en dålig dag, man ska kunna få prata lite och kolla i datorerna utan att bli utskälld... Det tycker jag i alla fall, ajsan då!

Har haft pedagogisk ledarskap och Samhällskunskap idag, och nu bara naturkunskap en stund och sen dra iväg, så missar typ bara svenskan, men jag har snackat med min mentor, men ska bara säga de till Anna också, så hon vet varför jag drar typ mitt i lektionen , hehe . <3

Men nu börjar vi typ snart, så ska väl dra , men vi höres!

///

050209



Vaknade runt 7 idag , och sedan åt ja lite chocklad pudding grejjs haha.. & sedan så sminkade jag mig och sen satte jag mig vid datan, och kolla bdb och sen bloggen (: <3 Sen ringde jag farsan och fråga ifall han kan hämta mig vid 9, för jag börjar 9.20 , ska ha pedagogisk ledarskap. Myyyyws. Jag e så himlans trött =( .. vill bara somna om och sova i flera timmar till ^^ .. Men ska dra idag vid två tiden, ska säga det till min mentor och henne jag ska ha i lektion då, för jag ska till ungdomsmottagningen, ska vara där klockan 15.00.. Ska nog börja med p-piller igen så ska få något recept.
aja, nu ska jag väl bara vänta tills farsan kommer, <3

GRATTIS AMAAL PÅ DIN 19-ÅRSDAG ! <3<3<3  vuuuxen kvinna, jag hoppas du får en bra dag idag, <3

Men vi hörs senare, pusss&kram ..


Jag saknar dig :'( .. hoppas du har det bra där du är , <3


* Jag tycker om dig väldigt mycket<3 (: *

Pussar / Elly. <3

i see you looking.



jag sitter här hemma och fryser och äter pigelin (: haha klart jag fryser dååee ;o .. kom och värm mig, du vet vem jag menar =) ..
Mie ringde mig förut och ville prata, gud vad kul det var att få höra hennes röst igen, saknar de där borta fan!
så vi pratade lite och skratta=) hehe myyys, .
och liksom, kom och tänka på en sak... Jag ska ju till gävle och hälsa på Dina på sportlovet, vet inte vilken dag än men det kommer, måste planera lite mer först.. & då ska vi vara där i någon/ett par dagar, och sedan for vi vidare till uppsala och vara där i någon/ett par dagar, och sedan tänkte jag att ja & Dina kunde åka upp till sthlm och hälsa på Mie och dom? fan vad kul de skulle bli alltså, skulle bli så underbart! Men grejen är den att de kommer kosta så himlans mycket pengar, jo ja ska ju få pengar av farsan och så, men så mycket vet ja inte om jag kommer få, men får väl försöka, jag har i alla fall 200 kr, och sedan behöver jag ett par hundra till av honom, för de kommer kosta att åka så mycket alltså, och krogen kostar ju endel också! Men vill iallafall träffa Mie och de när jag endå är i närheten, och om vi inte har mycket pengar så får vi väl bara gå ut och ta något litet då xD + jag har ju en vodka flaska här hemma, fast den ska vi nog ha i uppsala och partyparty! Men det är en sålänge funderingar, men ska snacka med farsan lite och se hur mycket pengar jag kan få av honom så får vi se hur mjycket allt kostar och så, ska nog isåfall beställa tågbiljetter lite tidigare, typ snart så att de kanske blir billigare heh (:

Försöker fixa min blogg lite, lärt mig lite nytt men jag e inte kunnig på detta xD .. hehe

Puss och ha de så bra så hörs vi senare.. // Elly.


Du är underbar!

040209

 Jag älskar mina syskon, <3

Vaknade för ett tag sen, både jag & farsan försov oss och vakna kvart i 7 & jag måste egentligen gå kvart över 7 för att hinna med bussen, så tänkte ringa min far och fråga om skjuts, och så hör jag mobilen ringa bakom väggen ;o!! hahaha , så hör man han säga ; faan dåå" ajsan.. Men ska fan lägga mig tidigare idag så att jag inte försover mig imorgon eller somnar på lektionen heh ..
Men idag har vi inte så många lektioner, & inte så tråkiga heller! Så man kanske inte somnar (: .. För de är rätt så kortkorta. Men slutar kl 15.00 idag, får håltimmars raster jämt ju ;o booring, i våran skola! <3
Menmen, just nu vet jag inte vad jag ska skriva, men farsan kommer och hämtar mig runt 5 i 8, så jag får skjuts istället (: slipper jag komma försent på ; skapande verksamhet" som jag har kommit försent på nästan varje gång i ett par veckor nu =( skyll på min sömn, för det är inte bra. Men hon förstår mig (: niiice.
aja, men jag skriver sen på en håltimme =) <3 för kommer antagligen ha jätte tråkigt så att jag tar en dator (:

/ Puuuwss <3

would you hold my hand.

Hej sitter och lyssnar på lite musik, från en film och sen eric clapton - tears in heaven! Den är så himlans fin alltsåå!
& så tänker jag på lite grejer som får en på sämre humör och de här låtarna ;/ .. ajsan dårå.

Idag gymmade vi på idrottslektionen, känner mig stolt för jag tränade väldigt hårt tycker jag (: fast det var bara typ en timme men det var endå skönt, efter allt man ätit i helgen :O kossa alltså. vi hade också test grejs på svenskan och sen kunskapkontroll på teckenspråken, känns som om vi bara hade en massa prov idag ;p
Men nu ska jag väl typ, jag vet inte men lyssna på lite musik och sen kanske sova (; ..
Ny dag imorgon & nya tag!
Men ni får ha de så bra så hörs vi imorgon i alla fall (:


 Pusshejjs / EllyyY

god dagens.



Sitter  här med emsanpemsan! (: Vi hade nyss teckenspråk, ett kunskapkontroll hade vi, rätt så svårt och vissa var väl lätt.. men får se hur det går med det, får inte IG i alla fall (A) .. Men vi käkade nyss macka och drack oboy, och ska ha idrott kl halv 11, så har rast tills dess gah .. Men om det är bollekar etc så kan jag itne vara med p.g.a yrseln, men de vet nästan alla lärare om, men min mentor ska samla alla lärare och sedan snacka om de etc nån gång .. men om det är bollekar kanske ja kan va me på uppvärmningen men sedan gymma som förra gången, de blir bättre, hellre det än att svimma på lektionen, etc, var ju nära på att ramla på uppvärmningen förra gången, kände hur yr jag börja bli.. Fan vad jag hatar min jävla yrsel, att ha det så i hela mitt liv? varför? uschiamej..

Men nu ska jag inte snacka om mitt psykiska problem xD haha nedå.. Men ska väl typ göra nått och sen ska ja ta med emsanpemsan ut & smoka lite grann, och jo jag håller faktiskt på att sluta, det är svårt, men det kommer att gå, jag trappar ner & ner hela tiden och efter mina cigg så får jag inte ens tända en cigg sådeså.. Bara tugga tuggumi som faaan & vara skit grinig och så, men de får ni väl tåla (A) bara ni inte börjar hata mig, för jag älskar er. <3
aja, hoppas det blir gym idag (A) hoppas det, för allt vi ätit och druckit på åland (A) och sen beccas kalas i lördags muha.

men nu orkar jag inte prata strunt mer :) men vi hörs kanske senare eller tomorrow (: och ikväll blir det att kolla på NYTT one tree hill avsnitt :D:D yeeeey <3 Älskart såå.

Pussadjöö // Elly! ;D .. hoppas du vet att ja tycker om dig så otroligt!

030209

 

Vakna för en stund sen (: ville bara somna om =/ .. orkar verkligen inte med skolan, och jag ska ha teckenspråk nu på morgonen och vi ska ha något slags kunskapkontroll ;S . hmmm, jag kan teckenspråk åså, men alltså när det är sånt så kanske det inte går lika bra ;o ? har ej kunnat träna så mycket, men gjorde de igår kväll och sen lite i lördags ajsan!
Har i alla fall fixat mig nu åså, så väntar bara på att farsan ska komma och hämta mig, han kommer väl om 20 min typ... 

Fick veta en grej i söndags :| fan får hoppas att de går bra, hur fan kan man få det igen :S? hon röker ju inte eller något, varför måste hon få det igen? fan jag hoppas att det går bra denna gången också, de måste det! :( <33333


//  Elly,

hemma igen.

 Bildbevis ;D

kom hem från åland för ett tag sen =) jävligt mycker hände och vi fick många nya vänner och jag orkar inte skriva om allt som hände =) .. men roligt hade vi, först sjöng jag,mogge&tobbe karoke, eric clapton - tears in heaven " fanns ej den låten vi ville sjunga, vi sjöng i otakt och så men så blire väl när det är mycket folk som tittar ;p sen senare sjöng jag,tobbe,eve och oskar en annan konstig svensk låt, hahaha ;p och då var det ennu fler som tittade, men de var väl roligt det (: sånt gör man inte varje dag direkt, och vi skaffade fler vänner etc ;p  aja roligt hade vi, saknar åland redan :/ men så är det ... men ska väl dit snart igen eller något.  hihi jaja (:  mysigt värre..

nu ska jag väl typ packa upp etc, och sedan plugga lite och sedan soooooooooooova <3<3<3



 tyckerom, <3



 / Elly.


RSS 2.0