Västerås!

Västerås med familjen! <3


121227

Hej hallå! ;d
 
 
 
Idag blev det stan med Natalie och Linda, och självklart söta lilla Vanessa. Vi åt på Kina muren och gick runt lite på stan & kollade, köpte ingenting dock, köpte för för för för mycket igår, så måste spara pengarna...
Men mysigt var det ändå. =) Hände dock en olycka idag på väg till stan, på bussen!
eller olycka och olycka, inget särskilt hände så,  men vi gick på bussen, sen kom den en annan liten vagn. Sen efter åt kommer en satans människa som ska trycka in sin super stora tvilling vagn. Så en annan hjälpte henne, han tryckte & tryckte & tryckte. De dom inte såg var att Vanessas fot blev klämd, .. idioter. åh jag blev så arg!!!! jag sa men se er för ? hennes fot blir ju klämd. Visst hn bad kanske om ursäkt, men de hjälper inte.. Min dotter kunde ha brutit foten ? fan måste man klämma in vagnen , så kan man väl åtminstone se sig för först? som tur är hände ingenting, men skällde ut dom i alla fall, en ursäkt hjälper inte direkt.. 
 
 
Imorgon efter lunch blir det att sola med Tobias, medan vanessa är hos sin morfar i kanske en timme bara :P
 
 

121225

Haft en riktigt bra jul, trots att mycket av mina tankar har varit på farmor som imorgon gick bort för ett år sedan. <3

I alla fall, först var vi hos pappa/morfar och firade med honom. Vi alla fick super bra saker och nöjda blev vi! Han blev även nöjd med sina :):). Var där tills halv 5 typ. Då bar det av till Vanessas andra sida av släkt, farmor och alla farbröder och faster. Där fick vi alla också bra saker och nöjda blev vi :). Sedan umgicks vi och vi stannade kvar där tills idag.


Kom hem kanske vid 5 idag, blev och rensa hennes gamla leksaker och in med alla hennes nya leksaker. Bortskämd unge! ;). Nöjd blev hon verkligen!! Julafton en gång om året, så klart man får skämma bort varandra då:).

Imorgon blir det nog Marieberg och shoppa lite. Sedan bär det av till farmors grav och tända ljus <3


Kramar!


Julafton!

Då är det julafton igen då! God jul önskar familjen Hoffmann Rapp! <3


121222

Hallå!


Idag har vi varit igång hela dagen..Åkte till stan vid elva. Tog en lunch med menno och marina. Sedan jul handla vi det sista :)). Vid tre drog jag älsklingen och Vanessa till hennes farmor och umgicks där tills vid 6 tiden då vi tog bussen hem. Fick en fin present av Viktoria också :)).

Har nyss ätit gröt och nu är Peter här. Och Vanessa sover så sött efter all spring & bus idag!


Kram!


121219

Hallå!
 
 

När jag lämnat snuttis på dagis idag så cyklade jag vidare till stan, köpte ett par efterlängtade byxor till mig!
Lovly! Sedan köpte jag en till jul klapp till älsklingen min. Efteråt blev det möte en stund och sen vare bara & cykla hem igen, men jag stannade förbi Saigon och handlade mat hem. & till älsklingen som han ska få ha till matlåda imorgon! 
Nu tittar jag på gamla avsnitt av One tree hill som går på tv, så sjukt bra är dom! Efter avsnittet ska jag diska och hänga upp tvätten & sedan blir det iväg och hämta min älskade snuttis!!
Så Sjukt jobbigt att lämna henne idag, hennes vanliga fröknar hade möte, så det var andra personal där.. :// ..så hon blev väldigt ledsen när jag skulle gå,  hon grät och grät och grät, aldrig sett henne gråta sådär mycket. Jag var så otroligt nära på att ta tillbaka henne och säga att hon får komma imorgon. Men jag slår vad om att det bara var sådär i ett par minuter, sedan blev allt säkert underbart bra igen! :P Hon är för go hon. Men hon är inte rädd för killar eller så längre, utan hon var bara trött och ville vara med mamma! 
 
 
 
Kram! 

121218

Hallå!
 
 

Fyller då 22 år idag, känns knappt kan jag säga. Vet knappt hur gammal jag är, när någon frågar mig så brukar jag få fundera ett tag innan jag kan ge svaret xD .. 
 
I alla fall, snuttan fick sluta klockan 3 på dagis idag, och älsklingen var ledig.
 
I helgen fick jag ett iphone skal, blommor, bad grejer, present kort på gina tricot, Rihanna parfymen och en tröja =)..
Idag fick jag massor med blommor, pengar, Bon Jovi biljetten och har några presenter kvar & öppna senare.:P
 
Vanessas farmor och farbror var här förut på en liten fika, och sedan vid 5 kom morfar hit på besök. Åt smörgåstårta!! Mums!! Sedan fick t.o.m Vanessa en present från morfar haha.. Men det gör ingenting, bara de inte blir en vana,:P och hon älskade leksaken!! :P
 
Nu försöker älsklingen natta snuttan, men det har varit en väldigt bra helg och Tisdag! Får se vad som hitts på imorgon. Puss och kram! 

Födelsedags fest!

En riktigt bra kväll igår!<3 tack till alla som var med!! Och tack för presenterna <3 tog dock inte kort hela kvällen & på alla men här kommer några :)


..

Fick en kommentar av en som frågade om jag köper alkohol av pappa. Mitt senaste inlägg. Och nej? Han följde med oss p.ga att han har bil och jag ville inte gå med Vanessa ute i kylan några km för att handla:p.


121213

Hallå!
 
 

Så sjukt trött jag är .. Nyligen nattat vanessa, och som alltid ... så somnade jag där.. sov säkert nästan en halvtimme innan älsklingen undrade vart jag var ha ha .. 
 
 
Igår så träffade jag Tobias på stan, efter mötet. Vi gick runt och kollade efter lite smått & gott ( kurser ) .. Vi vill läsa Teckenspråk tillsammans.. :PFår se om de blir så, försökt ringa en person hela dagen idag -.- .. sedan sökte jag Engelska B .. för klarar jag den, så kan jag plugga vidare så ja ..
 
 
Idag cyklade jag efter träningen till vivalla och träffade en gammal vän och efteråt drog jag upp till stan med Tobias och solade och senare mot eftermiddagen när jag hämtat gullhönan från dagis, så åkte vi med pappa/morfar och köpte lite alkohol till helgen och sedan köpte jag en till julklapp till nessis..:P
 
 
Nu ska jag se nya 90210 avsnittet, sen sova, e hur trött som hellst -.- .. Kram!

Lucia på snuttans dagis'

Farbror, faster och morfar följde med oss till dagis för lucia firande. :)). Vanessa gick in med lucia ledet, men när hon såg oss så började hon gråta och springa till oss. Snuttan då <3 men fin som alltid var hon!


...

Har ju hört det dära sjuka, om att pepparkaks gubbar och pepparkakor ska bli eller är förbjudet, åtminstonde i den skolan i Laxå! Vilket är sjukt, jag ser det inte som rasistiskt?  De är väl samma som om andra människor skulle klä sig i ljusa kläder / typ som lucia klänning.. och sen ska vi svenskar säga att dom är rasister? för att dom har vita kläder på sig, eller har jag inte rätt? ..;o
 
I alla fall, jag frågade lärarna på min dotters dagis om det är förbjudet där? eftersom vi redaan köpt en pepparkaks klänning till henne ( eftersom förra året var hon så fin i en jultomte klänning ) .. Men fröknarna skrattade och sa att det inte är förbjudet där, att det hela är så löjligt och att det är en enkel & svensk tradition och att de varit så i alla år, varför skulle det vara rasistikt? Så där får man i alla fall vara och se ut hur man än vill! ;) 
 
 
 
 

121211

Hallåjj!
 
 

Precis cyklat hit till de dära mötet typ. Som sätts igång snart..
I alla fall, idag ska jag hämta snuttan klockan 4 på dagis.
Ska åka till Marieberg och köpa nya skor till henne & sockor.
Pappa/Morfar ska med oss, eftersom han får skjutsa oss dit, ha ha. :P
 
 
Igår träffade vi mormor/ g-mormor en stund efter dagis..
Lite fika och bus blev det. :P 
 
 
 
Ha det så bra idag. Pussar!
 

Min söta prinsessa! <3


Jul på Liseberg!

Vaar som sagt i Göteborg igår. :P Eller först åkte vi & hälsade på farfar i typ två timmar, han bjöd på mat. Tog typ 3 timmar att åka till farfar, ( men vanessa sov kanske två timmar ) så skönt för henne. Sedan var det ungefär 1 och en halvtimme till Liseberg.. :// lite små jobbigt. Sedan var det svin kallt ute, eftersom man sutttit så mycket i bil, men det var riktigt trevligt och mysigt där ändå :P Tog inte så mycket bilder som vi tänkte, men några fina blev det i alla fall!! Sen när vi kom till bilen, var våra tår frusna, speciellt mina som inte tinade upp förens halvvägs hem kanske .. tog typ 3-4 timmar hem.. Juste, poåvägen till Farfar, så började en bil sladda ( antagligen körde han på något halt elller något berg med snö ) .. Men vi vaar bakom bilen, inte långt bakom, pappa fick tvärnita, asså hade vi varit 2 sekunder längre fram hade vi krockat med den bilen, för den bilden snurra runt flera varv..+ att det var motorväg! Bra att pappa såg det i tid nog!!! alla vi fick chock xD förutom vanessa som inte förstod något, vilket var bra! =)
 

Mot sliutet när snuttan frös och jag bar henne, så krama hon mig hela tiden, så otroligt mysigt!! Finns en bild på det längre ner, man se rbara henne ansikte, myspys! 
 
 
 
 
Kram!

Morgonbus!<3

Liseberg imorgon med familjen!<3


121205

Hejsan!
 
 
 

Idag hjälpte Vanessas farmor och ena farbror tilla att måla om hennes rum, skulle egentligen bli rosa.. Men blev fel färg och blev lila, haha men riktigt snyggt ändå!! :P Här kommer en  bild på en liten del av hennes rum..
 
 
Har varit ett riktigt H*lv*te att hämta och lämna vanessa p.ga all snö!! Brukar ta ca 15 minuter att gå hem från dagis.. men nej tog ca 30-35 minuter! Stackars lilla Nessa var täckt med snö också för hon rörde sig inte ett dugg heller haha.. men förstår snuttan..
 
 
Tittar på greys anatomy och har ätit lite gottis med älsklingen såhär  mitt på veckan, men tyckte vi förtjänade det idag hihi :P ..
 
 
Kramar!

121204

Hallå!
 

Blev ett litet slarvigt inlägg igår, ber om ursäkt. Inte för att ni bryr er kanske haha :P
 
Iallafall, det är så fint här hemma hos oss! Våran garderob vi hade förut, där det bara var typ skräp, har vi gjort om till Vanessas lekrum, så otroligt mysigt och hon gillar sitt lekrum som bara den.. ett litet eget place helt enkelt! :P I vardagsrummet är det inga leksaker moha, förutom hennes bollhav som inte fick plats i hennes rum dock hheeh.. Efter jul kommer vi få rensa en massa leksaker, för ojojoj vad mycket hon kkommer få :/ .. 
Sovrummet är också helt förändrad typ och även köket, åh, t.o.m älskar att vara hemma med familjen i våran nya lägenhet. Så nu är det i alla fall inte världens brådska att flytta.. hennes ena farbror ska kanske måla om hennes rum också, till typ baby rosa eler något, mysigt!! Jobbiga blir att vi kommer få ta bort alla hennes grejer isåfall?? och inte vara där i rummet på två dagar typ .. men får se när han ska måla om rummet hihi.. :P 
 
 
Hon är i alla fall på dagis nu och jag ska snart på ett möte, och sedan i eftermiddag ska pappa/morfar komma för och se hur fins vi har det nu!! Men det blir när snuttis är hemma, som är vid 5 .. :// ..  I alla fall, ha det toppen!! Kraaamar! 

121203

Klockrena bilder!!!! Beställde nyss lite dagisfoton! :)). Lite olika.. Så sjukt söt!!

Btw, Vanessa har ett lek rum nu :) svårt och förklara men i alla fall, bättre att ha ett eget lek rum en grejer i vardagsrummet :). Mys pys! Hon blev så glaaaad !! :) förstår henne! & så har vi så fint hemma nu! Kram!


121201

Tja!
 
 

Tänkte skriva lite om dagen.. Idag har vi varit på middag hos mormor/g mormor.. Dit kom även Nessas mostrar och mormor, min kusin & g-mormor och så var ju Allan där. :P Vi åt mat och så hade vi en paparazzi fotograf där ( felicia ) ..:P
 
 
 
Blev dock inga bilder på felicia & rebecca, eller älsklingen ;o .. får tas nästa gång. Pusz!
 
 
 

RSS 2.0