110828

hejhej. Igår var vi på bröllopet mellan 15 till 9 ungefär. Elle ja vi kom hem klockan nio. Men det var grymt kul där! haha lilla prinssessan skrek så fort prästen började prata i kyrkan xD men annars var hon en riktig liten pudding. Sedan åkte vi hem med pappsen, och då lämnade vi prinsessan hos hennes farmor. Hennes farmor ville ta hand om henne så ehe. Där drack vi någon smirrnoff, och sedan började vi trippa vidare till Liquid bar. Vi drack väl inte allt för mycket, men lite drack vi i alla fall. Där träffade vi även lite folk och så. I början var det riktigt kul med en massa snack, sedan hände det lite otrevliga grejer som jag inte tänker nämna här. Men då blev det taxi hem, sen¨blev de sängen, somnade kanske vid ett någonting och sov till halv ett idag, det kändes riktigt jävla skönt!! Lite ont i huvudet hade man men inte allt för mycket. Vi låg i sängen typ till kanske halv 4 xD .. Sedan täänkte vi ta bussen,, men den gick liksom en timme senare så vi tog en lång promenad till prinsessans farmor istället, och när vi kom dit låg lilla pratkvarnen i vagnen och pratade, hon blev sååååååååå glad när hon såg oss hihi. Lilla söta pyret, sedan somnade hon i mina armar, hon var så trött. Hon var jätte duktig hos hennes farmor o faster. Men hon sov inte lika bra som hon gör när jag och älsklingen e med. Men klart det, hon saknade ju oss hihi. Sedan fick vi skjuts av hennes farbror till willys, handlade lite käk oså, sedan busade vi en massa. Sedan så somnade hon i sin andra farbrors armar, & nu ligger hon i sängen o nannar kudde. Vi åt nyligen tacos, och känns som man gått upp 20 kg, haha ne de har man ju inte men åt inte mycket men e proppmätt ändå. Ska se klart en film o sedan blire o sova för våran del också. Älsklingen börjar ett nytt jobb imorgon, grattis baby!

Senare vid halv två imorgon kommer prinsessans farmor och ska ta hand om henne 1-2 timmar medan jag ska till gymmet. Ska antagligen träna med amaal också. Sedan vid 7 -8 tiden kommer älsklingen hem från jobbet då.

Tänkte ta in lite bilder ifrån igår, tog inte så mycket bilder, men daniel får skicka dom till mig sen.

Puss! Ha de så bra sålänge.




haha söt pappa är.







110827

Igår så fick älskade dottern en fin söt rosa klänning av hennes farmor, den ska hon ha på sig idag på bröllopet, så fin hon kommer va! ♥

Senare vid två-tre tiden åkte jag, älskling o våran dotter upp till stan och mötte Elias och sedan kom natta upp också. Vi fikade lite och prata en massa skit, köpte även en present till felicia som fyller snart, fråån mig älskliing o vanessa såklart. ♥ Sedan gick Elias och älsklingen åt ett annat håll, o jag och natta med.:P Köpte ett jäte fint halsband till älskling, typ som års present och födelsedags present. Den kostade en hel del, så han fick den och den fick vara som både och. Tänkte köpa en till egentligen men måste tänka lite på ekonomin också  ;) hihi.
Sedan mötte jag och natta upp elias och älskling, då gick vi till älsklingens bror Pawel, och satt där ett tag sedan tog vi bussen hem. Jag och älsklingen gick och la oss ganska snabbt ;).. Men innan, så bytte vi presenter, han hade köpt till mig med, fast till som års present. Jag fick en riktigt fin klocka av han, grymt snygg tycker jag, sedan fick jag ett silver halsband och ett par örhängen, jätte fint,
Tack älskling!! ♥

Sedan fick han min present och det var precis vad han ville ha sa han, men han hade sagt till mig innan på ett ungefär vad han ville ha, och detta var den perfekta presenten till han tyckte jag hihi.


I alla fall, nu börjar klockan bli ganska mycket, men ska tat lite lugnt, sen vid 11-12 tiden ska vi börja göra i ordning oss, duscha och klä på oss fin kläderna, sen ska jag sminka mig. För klockan tre börjar bröllopet, men vi åker dit vid halv 2 tiden för att de tar tid att åka dit. Bilder kommer förmodligen upp senare på hur vi såg ut oså, för vi kommer förmodligen ta lite bilder hihi.


Nej nu har jag snackat färdigt tycker jag. Toan kallar moha. Puss på er. ♥

110824

Igår hände inte alls mycket förutom att jag tränade på morgonen, 85 minuter blev det då. Riktigt skönt och gött kändes det efteråt hehe. Sedan så tog vi det bara lugnt här hemma. Myste som satan i gatan kan man lugnt säga.

Imorse var jag också och tränade, och det blev ungefär 65-70 minuter. Svettades som en åsna efteråt, älsklingen skulle krama mig när jag kom hem, han ångrade sig lika snabbt
;) ha ha.

Så då fick de ju bli duschen hihi, imorgon och på fredag får vi pengar, älsklingen får lön imorgon och jag får mammapengar på fredag, känns så jävla skönt det.


Pappa kommer lite senare idag och lämnar kläderna som jag beställde häromdagen. Så ska pröva de och se hur de sitter och om de passar sådär bra alltså hihi
;) Ska även se om den ena klänningen passar till bröllop.


Får se vad som hitts på idag då. Älsklingen sjunger lite för vanessa, typ opera? ha ha. Ne nu ska jag busa lite med stumpan.


Ha en fortsatt bra onsdag. Pussar!



110822

Hejsan. Idag pratade jag med prästen, så niu har vi äntligen bokat ett dop som ska hållas i början av november. :P
Ska kolla inbjudningskort sedan och skicka det, fast de skickar vi bara till släkten, och de vänner vi ska bjuda kommer vi bara säga till. kanoners..


Igår så gick vi lång promenad till älsklingens mamma. Satt där o åt och så i några timmar, sedan kom pappa o hämtade oss, då åkte vi till farmor där även patrik jimmy och virpi var. hihi. Satt där o fikade lite och pratade en hel del, efter kanske två timmar stack vi hem. Sedan blev de lungt här hemma.
:P

Idag vid tolv gick jag och vanessa till min mormor som är hennes g-mormor. Mormor skulle vara barnvakt en timme ca, medan jag skulle gymma hihi :P. Sedan gick jag dit efter jag tränat, lilltjejen hade sovit hela tiden så de gick lätt som en pannkaka ha ha. Älsklingen kom dit sen också, då satt vi o pratade mycket oså, åt soppa gjorde vi med. Sedan gick jag älskling och våran söta lilla dotter till älsklingens fotboll, han skulle spela match, och dom vann. Riktigt myspys. Lilltjejen hejade på far sin hhihi med händerna. Sedan gick vi hem o gjorde tacos, riktigt gott. :P

Nej nu måste jag dra o natta lilltjejen medan älsklingen badar. Puss och kram.

Beställde kläder idag.

Beställde lite kläder idag! :P






Ska eventuellt ha på mig den dära korall (?) färgade klänningen på bröllopet som ska vara nästa vecka. Min farbror gifter sig, inte jag som vissa har trott ;o ..

Puss nu ska jag kela med min söta dotter!!!!:P

110818





Igår kom felicia o skulle sova här en natt, riktigt mysigt. Men vi mötte upp henne på stan när hon vart med sina kompisar, för vi skulle till Pawel, leszeks bror. Vi tittade på film där o snacka, sedan tog vi riktigt fina bilder på sötan, denna bild blev den bästa, vissa bilder så rörde hon på sig mycket, men denna bild är grymt fint, hon skrattar så otroligt underbart.
Sedan tog vi en promenad hem, jag och älsklingen gjorde kyckling och mos o brunsås, som blev riktigt god. I´m the king på att göra kyckling!! ;)

Sedan idag gick jag till tandläkaren, är bedövad i halva jävla ansiktet, :c .. Eller håller på o ge sig nu.

Leszeks mamma och syster var nyligen här, och felicia drog för ett tag sedan.

Ska snart beställa mat, kyckling sallad till mig & pizza till älsklingen blire nog.

Pappa kommer nog sen också, och lämnar spel som älsklingen ska låna xD och sen kanske fika lite.

Imorgon blire o stoooorhandla mat, känns så jävla gött!


Puss på er.

110816.

Hejhallå. Kom hem vid nio tiden.

Idag var det bvc, lillan har gått upp och allt var riktigt bra. Sedan gick jag iväg o gymmade med Amaal, 70 minuter blev det denna gång.;) Sedan stack jag hem o duschade o åt lite nudlar ha ha. Sedan så gick jag o vanessa till vivalla, hem till Eliin o hennes son. Satt o drack lite te o snacka en massa skit.:P Riktigt roligt o mysigt var det. Vi tog en låååång promenad senare, fint där vi gick. Sedan gick jag och älsklings dottern hem till våran älskling som väntade så fintfint på oss hihi ;). Har precis ätit lite o gjort iordning oss för sängen, så ska lägga oss nu o hoppas på att vi får sova några timmar innan lilla tösen vaknar. ;)


Imorgon blir det gymmet på förmiddagen, men ska köra lite mildare eftersom jag tränade så hårt idag och har gått mellan 1-2 mil osv idag så man e ganska slut i kroppen hehe. Senare kommer Felicia hit o ska sova tills torsdag. Men hon ska träffa en vän oså först då hehe.

Puss ha det underbart. Kram.

welcome to my life.



Hejsan. Körde stenhårt idag på gymmet med Amaal, men hon fastar ju så hon kunde inte köra så hårt, och ingen vätska hade hon heller :c .. Men sedan efter gymmet så pratade vi en hel del om det mesta också. Riktigt skönt det.
Sedan när jag kom hem så sov lill tösen, men vi håller på o väcka henne nu, ge henne mat & kolla blöjan, och sedan kanske leka lite då, men sen få henne o sova så att vi kan sova. ;) Därför vi försöker väcka henne nu så hon inte sover, sen när vi lagt oss ska hon vakna, då blire bara jobbigt.

Tittar också på CSI miami. Bra är det.

Imorgon blir det Barnmorskan halv tolv, och direkt efter det ska jag gymma med Amaal igen. Men innan det måste älsklingen kolla sin rygg.



Massvis med Pussar. ♥

110815 ..♥



Hejsan. SItter här med tösen som alltid är morgonpigg hon. :c buhu. Hon vaknade klockan 4 imorse, somnade kl 6 och vaknade halv 7 igen. Söta lilla morgonflickan. Jag är helt död känns det som. Men men vad gör man? Man har ju världens sötaste och underbaraste dotter, helt enkelt. Så det får bli som det blir.

Nu tittar jag på något gammalt Gossip girls avsnitt. :P Ska snart smörja in lilltjejen med Locobase, och sedan lite oliv olja på huvudet och sedan kamma, för att få bort skorven hon har på huvudet, men de går snart bort så.
Ska leka lite  med henne nu också hihi.;)

Klockan 5 blire gym med Amaal i alla fall, kalasbra! ..♥


Puss

5-e Generationen på mammas sida.

Riktigt mysigt var de hos g-mormor där även mormor, mamma, allan, felicia, rebecca, morbror och kusin var. Åt lite äppel paj och gosade med Vanessa. Hon fick en massa pussar av alla, och kramar hihi. Uppmärksamheten kan man lugnt säga att hon fick.



5-e Generationen på mammas sida.


Moster Rebecca och lilla söta Vanessa.


Moster Felicia och söta lilla Vanessa.

110814 ♥

oh de har blitt så fint här hemma! Med nya soffan och fåtöljen! kalasbra! Lilla tjejen ligger o sover bredvid mig i soffan, jag tittar på Gilmore girls. hih. Har laddat ner filmer jag ska se på. Vid halv två kommer mamma, allan och lilla beccis. Vi ska sitta o prata lite, sedan vid halv tre ska vi dra till g-mormor och ta det femte generations kortet på mammas sida. Bilderna kommer upp sen :P.. Älsklingen är och jobbar, 10-17 idag. Inte så långt dock. Dubbel lön är det för honom också. ;)  Sökte lite  små jobb igår eftersom att mamma dagarna snart tar slut, eller ja. Har kanske 120-140 dagar kvar. Men lika bra o söka jobb i alla fall.

´

Det är sjukt hur stor kärlek man har till sitt barn alltså..♥
Mamma och pappa älskar dig mest i världen hjärtat!

110813.



Gymmat onsdag torsdag o fredag! ;) Så idag o imorgon blire lugnt, men på måndag blire gym igen, denna gång med Amaal. ♥

Skre nyligen blogg men fattar inte varför allt försvann förutom denna mening som är ovanför? :s orka skriva om....

aja.. Sammanfattar väl medan ångan flyger från mitt huvud, så arg e ja ha ha.

Igår så kom älsklingens mamma o bror hit en stund medan han jobbade, sedan ringde pappa så då följde jag o vanessa med han till sjukhuset o hälsade på farmor igen :c .. Som jag btw ska med den 10 september, eventuellt. Mys.
Sedan gick vi till affären, och sen hem. Då var Vanessa så lugn o fin så jag ställde mig o stekte kyckling och pasta, med brunsås, till baby tills han skulle komma hem från jobbet, så mat på bordet blev de;)

Idag ska älsklingens mamma komma på besök, senare i eftermiddag ska karlsson på taket hjälpa oss att hämta en soffa å fåtölj som vi köpt nyligen, så fint de kommer bli här hemma hehe. Just nu ligger sötan på mig o sover så sött, så ska börja äta lite nu, älsklingen gjorde kroketter o fiskpinnar, mums.

Tittade btw på Harry potter förut, den senaste! och den var gryyymt bra måste ja säga.

Puss på er.



110811

Somsagt igår när vi kom hem från Gotland så tog jag cykeln o cyklade till gymmet och gymmade ett tag, kändes riktigt skönt. Gymmade imorse med, och det är så otroligt skönt, lite träningsvärk bara? hihi.
Idag träffade jag o lilla vanessa, mormor o felicia. Hennes g-mormor och moster. Vi tog en riktigt lång promenad och pratade lite, busade med min lilla tös och sånt. Nu sover tösa lilla på mig, och snart kommer pizzan och salladen hit, beställde mat till mig och älsklingen som kommer hem om kanske någon timme? från jobbet, stackarn jobbar :c ..
Han ska ha pizzan och jag ska ha salladen. Lilltjejen har inte sovit så bra idag och det eftersom jag vart ute och så, så hon tar igen det nu ;):P






Puss på er.  ♥

110810

oh vad längesen jag skrev här. Men i förmiddags kom jag hem ifrån gotland, vart där från lördags morgon tills vid tre tiden i natt. Inte haft tillgång till datan något. Men på Gotland  hade vi kanon väder!! Första dagen var ritkigt kanon väder, men vi var helt slut, inte sovit på hela natten så blev såklart inge bad hihi, dagen efter regnade de lite, sen dagen efter det vart de kanon väder igen, och sedan dagen efter det hihi. Sen när man kom hem till Örebro idag så kom man till ett helvetes regn :/ ..

Under tiden på Gotland så gick vi sååå grymt mycket att man har typ träningsvärk?, kneippbyn ( sommar & vattenland ), Gick runt muren, tooog långa promenader, Besökte den gamla hedliga grottan, Stan, och massa mer. Hade så otroligt kul med alla där. Jag leszek och våran älskade dotter sov över hos fredrik, så blev lite filmer på kvällarna, typ beck och sedan skräck. Men på dagarna var vi med pappa och patrik, dom tältade i kneippbyn som vi inte kunde göra eftersom lilla Vanessa e så liten. Men Tack för dom här underbara dagarna, nästa år blire påt igen;)

Sätter in några få bilder hära, men orkar inte lägga in alla bilder, utan de kommer med tiden + hinner typ inte nu hihi ;) Vissa bilder är inte roterade, men jag roterade dom men de vägrade fungera så de blev som de blev hihi. Enjoy.










Pussar!

110803

Oh vad glad jag är!! Sammanlagt har jag gått ner 18 kg, gick upp 18 kg under graviditeten så allt är borta, riktigt snabbt dock? folk säger att de e lite för snabbt, men glad är jag, och de syns kan man lugnt säga hihi.;) Prövade ett par byxor som jag inte fick på mig under graviditeten och som fortfarande var lite för små för några veckor sedan, och dom sitter grymt bra nu!!;) t.o.m för stora? menmen, dom är rätt så snygga ändå hihi. Prövade jeansen som jag beställt från h&m och dom sitter också bra, och sedan den tröjan jag beställde var grymt snygg, men kommer nog använda den mer mot hösten, för den e rätt så varm hehehe...;)
Lilla sessan ligger o sover på far sin, det är sjukt vad lugn hon ääär. Hon är mest gnällig i vagnen för hon tycker inte om att ligga i den, bara ibland, då ligger hon och pratar, men när hon legat där i nån timme i alla fall så vill hon upp osv, då kan hon börja gnälla/skrika. Men annars är hon hur lugn som hellst, vi har myst hela dagen lång, sovit bredvid varann i sängen, hon somna på en gång när hon märkte att jag sov bredvid henne hihi. Sedan har vi busat lite, och pratar ha ha. Hon har börjat prata riktigt mycket nu, och ler gör hon också grymt mycket.:P Man blir så glad när man får följa hennes utveckling och se henne må bra!! :P

Jag vill färga håret, oho. kanske görat imorgon? ska nog träffa natta då med. Behöver också gå till stadium outlet och kolla efter bad shorts till Gotland som vi åker till på Fredag natt.

Nu ska jag sluta hihi. Ska ut och sätta mig på balkongen, så varmt inne..

Somsagt imorgon kommer också två som ska köpa soffan, och fåtöljen! :P


Puss och kram!

Fin bild på mig o min älskade på liquid i ...

img_4933 (MMS)

Fin bild på mig o min älskade på liquid i fredags. :) försökte läggs upp en video på sötnosen. Men gör ett nytt försök sen. Hon pratar hela tiden, so cutie!! <3 idag var jag o gymmade, gjorde det igår o måndags med, ska göra på fredag morgon med. Sen kom några o kolla på en soffa vi ska sälja. De ska köpa den imorgon :) då ska vi hämta våran soffa vi köpt, snygg är den. Ska om en liten stund gå till affärn och hämta ut ett paket från H&M. Yey alltid kul ^^. Sötnosen sover på mig, och älsklingen jobbar :( ska nog innan affären gå o sova lite med prinsessan. Passa på som sagt. Ha det gött nu. Ska försöka skriva ett vanligt inlägg innan Gotland. Pusslove! <3


En söt liten video! :) mamma och pappas sö...

En söt liten video! :) mamma och pappas söta lilla prinsessa! <3


RSS 2.0