150430

Blev en springtur igår med. Så går bli vilodag idag! ❤️


Igår efter jobb&kurs och dagis för Vanessa så prövade hon sin cykel. Gick super duper bra! Duktiga tjejen! 😄 har inte tränat henne och cykla så mycket men hon var riktigt duktigt. Nu blir det cykel till dagis varje dag nästan 😄 


150428


Jag sprang t.om 5.35 minuter per km tills slutet då blev det 6 minuter per km. Men bra mycket snabbare än vad jag brukar. Kunde knappt andas efteråt. Men känns bra nu!! Sova, för imorgon öppnar jag. 6.30-16.00. För ska på ICDP kurs imorgon. Kram! 

Förresten, idag var det nästan julafton för Vanessa. Hon fick en cykel, med en docksadel och en ny hjälm, samt en massa kläder. Avslutade kvällen med Saigon mat och så fick Vanessa en glass till efterätt. 😘😘 
Blir & pröva cykeln imorgon, måste köpa stödhjul först. 

.



150426

Hej! Den här helgen har varit kanon! Däremot varit sjuk under veckan/helgen så har inte kunnat tränat. 

I fredags åkte jag leszek Vanessa till stan å shoppa lite kläder till Vanessa ( förnyar hennes garderob lite ) efter jobb&dagis. 

På kvällen vid sex tiden åkte Vanessa till pappa/morfar. Som hon längtat ❤️❤️ 
Adam hämtade mig och Leszek. Vi drog till Bells och hade de jätte roligt! Sov över där. Alltså hos Adam hahaha. Somnade däremot i soffan, inte kul å sova bredvid leszek där .. Fan vad han slogs i sömnen hahaha. 

Vi vaknade runt 10 igår. Leszek och Adam åkte till Zofia ( vanessas Farmor ) hon fyllde år. Jag åkte hem och då kom Vanessa. Hon skulle på kalas!!! På mc Donalds. Hennes bästa vän fyllde år 😄😍 hon hade det super roligt!!! Jag satt utanför med vanessas kompisars föräldrar och pratade. Rätt kul det med. 


Sen vid sju hämtade pappa Vanessa igen för jag leszek och Adam skulle på bio. Run all night. Rätt bra film 😊👌
Sov där i natt igen, hos Adam. 

Nu har jag precis tagit en springtur. Skulle tagit de lugnt då man varit sjuk. Men gick rätt bra ändå. Snart kommer Vanessa och då ska vi till hennes farmor å fira lite. Puss! 


8.71 km.

Trotsade min förkylning och sprang! Skulle tagit det lugnt, blev inte så lugnt så får hoppas jag inte vaknar imorgon och knappt kan prata 😘 eller så kanske förkylningen är borta imorgon 😎👌🏼 nej men det kändes skönt, efter helgens bravader! 




150421 🌞👌🏼

Hej! Hade en fantastisk helg i Stockholm med Natalie. Vi åkte i fredags, vid sex och kom fram ca åtta. Vi hade världens mysigaste hotell med världens godaste frukost!! Åkt dit två gånger tidigare, är medlem där och kommer garanterat tillbaka. Super centralt å allt. 
Vi åt god mat, shoppade, åt annat gott, gick på bio fast and furious 7. Grymt bra film!! Super bra slut! 
Sedan mådde jag inte så bra i söndags när vi vaknade. Drack inget alkohol så handlar inte om det. Något man ätit antagligen. Hade även feber. Var hemma igår från jobbet, Vanessa var hemma med mig med. 


Idag gick jag tillbaka till jobbet. Mår bättre. Lite förkyld dock. Men ska ut på en liten jogging tur ikväll.  Ta det lite lugnare och kanske inte allt för långt heller. 

Jag slutade tidigt idag. Vi gick till mormor/g-mormor och åt mellanmål, pannkaka med glass! Vid halv fem mötte vi Adam ( vanessas farbror ) och tog en lång promenad, sedan stannade vi förbi lekparken en stund. Kom hem strax efter  6. Kram!  

Grymt härligt väder är det med!! 😎👌🏻🌞

👐


Inte det bästa. Men blev rätt yr osv så tog det mest lugnt. Rätt bra ändå 😄👌 

150415

Hej! Idag var det som jag sa igår, ICDP introduktion. Jag och Salma gick lite vilse, eller inte vilse men en rejäl omväg? 😉 kursen var väldigt nyttig kände jag,mycket  att ta in, mycket papper. Fick pärm och block också. Nästa gång är den 29 april. Fick sedan skjuts av Erika till vanessas förskola, så jag slapp gå i regnet ända dit .. 👌 

Oj vad Vanessa hade mycket att säga på hemvägen. Riktigt roligt att höra allt, hon pratade på som bara den. 😄😂 

Ikväll cyklade jag till gymmet och körde styrketräning. Kändes skönt. Hade däremot ätit lite dåligt idag, och körde rätt hårt så min kropp blev väldigt seg tillslut. Men jag orkade ett tag i alla fall. 😌😁👋. 

Nu har jag och hjärtat tagit ett varm bad tillsammans, Vanessa sover. Vi ska också sova närsom. Jobb imorgon, 7.30-16.00. På fredag drar jag och Natalie till Sthlm över helgen, sova på hotell och ha grymt roligt! 

Kram! 

150414

Hej!  
Idag jobbade jag till 16. Har inte hänt något speciellt idag, bus med snuttan, och de vanliga sysslorna så som laga mat, bada Vanessa och lite sånt. Städning skulle behövas men de orkade jag inte med idag 😊👌 förutom disk och tvätt de fixade jag. Får dammsuga lite osv imorgon. 

När Leszek kom hem drog jag ut på en löparrunda. Skönt som attan 👐👌


Vanessa sover. Ska också snart sova. Imorgon skulle jag jobbat till 14.30. Men ska på kurs med några från jobbet ( ICDP ) jag kom med i en introduktions kurs, 3 gånger, 3 timmar varje gång. Så imorgon 13-16 håller de på. Ska bli väldigt intressant. Men ändå nervöst. Så de tre gångerna som kursen är skulle jag slutat tidigt 😢😆 men men. Får komp :) Jobbar till 12.30. 

Kram! 💖


150412

Hej! Haft en underbar helg i Västerås. Mycket skratt, prat, planering inför en ev resa och filmmys! 😍😘 



Tåget gick 14.25. Felicia var så snäll och hjälpte oss med packningen till tåg stationen. Denna gång gick tåget som det skulle. Tur det, var rätt slitna. 

Älskling kom och mötte oss. 

Jag gick ut och sprang vid 17. Super skönt! 





Nu ser Vanessa på Pippi Långstrump och äter apelsin. Snart läggdags. Då ska jag och min andra älskling se på 2 fast 2 furious 3 tror jag den hette haha. Super bra filmer i alla fall! 😍❤️ kram!  

150411

Hej.  Blev en löparrunda här i Västerås. Runt skogen, fyra varv. Nästan bara uppförsbackar. Så var rätt tufft faktiskt. Lite segt i början. Sedan efter löpningen så tog jag och mamma en promenad, ca 3-4 km. Skönt! 


Efter vi duschat, ätit mat osv så drog vi ut på en promenad till affären, de andra åt glass och jag drack en celcius. 
Stannade förbi parken och lekte. Var ute två timmar ca. Riktigt skönt väder!  

Nu tittar Vanessa på Daniel tiger. Hon fick nyss en choklad kanin av mamma/mormor som hon precis ätit upp, inte hela då men nästan ha ha. Gotti gris. Ska väl ut en stund lite senare förmodligen. Grönsaker och dipp ikväll! 👍👍👍 

Puss! 😘





<3




Victoria secret.


För någon månad sedan beställde jag en Victoria secret plånbok från Victoria secret från USA. 😄 äntligen kom den!! 😘 

Det går bra nu 👍

Hej! Kom precis hem från min springrunda, sprang 9.21 km. Fy vad jobbigt det var. Helt slut!! Men jag klarade det 👍👍 huvudsaken. Uppförsbackar, svängiga vägar, krokiga vägar, bilvägAr och ja allt. Mycket tuffare att springa ute. Men så otroligt mycket skönare också, i detta väder. Blir rätt mycket löpning nu i stället för gym, nu när det är vår, sen sommar. Men måste ju försöka klämma in gym också. 😄👍




150407

Hej! Precis kommit hem från en springrunda, helt okej då man var rätt sliten.. Öppnade idag och inte många timmar sömn inatt. Men så jävla underbart väder  att springa i! 😘❤️👌 

Idag slutade jag halv Två, gick & hämtade Vanessa och så drog vi till en lekpark dit kom även nessis g-mormor. Var där i ca två timmar. Super skönt väder så bara att passa på!! 😏😎 


Sedan kom vi hem vid fem tiden, hade lite spring tävlingar hem 😎👌 gissa vem som vann ? 😏 

Lagade lasagne, badade , diskade samt tvättade! Efter det hann vi leka lite på stumpans rum. Lekte faktiskt mamma&barn.. Jag var barn, Vanessa var mamma. Ja, helt underbar var hon i leken!! Så roligt var det! Sen kom pappa Leszek hem då slutade vi leken och jag gick ut & sprang och Vanessa busade med pappa och somnade strax efrer 8. 

Kramar! 

150506

Hej! 


Idag blev det påsk-frukost hos Peter igen, med alla andra. Mysigt. Sedan vid tolv tiden drog jag och Vanessa ut på en promenad runt skogen, gick inne i skogen också, sedan kom vi till en park och lekte där en stund samt fika lite. Drog sedan till Ica och köpte en varsin kyckling sallad och kom precis hem 😊👍 hon är duktig på att gå, verkligen! Super duktiga tjejen! 


150405

Hej! Idag blev det påskfirande hos vanessas farbror Peter med alla andra typ. Riktigt trevligt och god mat. Men tillslut blev alla rastlösa och näst intill somna 😂 



vid 5 drog jag till skogen, på en springtur. Det blev 4 varv = 11 km. Denna gång var jag också väldigt trött, rätt seg rättare sagt. Men ville verkligen. Det gick! Lite segt kanske. Men första gången jag sprang 4 varv runt skogen, och så många km utomhus. Löpband är nog lite lättare att springa långt, där man kan öka hastigheten lite bättre. Här finns det knappt ställen man kan springa. Förutom skogen, så fick bli där, lite tjatigt med 4 varv kanske. Men de gick 😄 


Sedan vid sju gick jag och Vanessa ut och målade lite med hennes kritor, sånna man målar på asfalten. Vi sprang även upp och ner för en kulle 😆😂 


Nu sover hon. Snart dags för mig med känner jag. Hah. Puss! 😘 

🐣


Hej! En bra dag har det varit idag. Kom till pappa/morfar vid 12 tiden. Vi grillade, åt lite godis 😉 drack cider , busade och hade det väldigt trevligt!! En bra lördag, en bra påsk! Kom hem vid nio ikväll. Vanessa somnade väldigt snabbt. Däremot fick vi en chock då Vanessa vaknade tio idag :o när jag kom hem från min springrunda. 


Imorgon blir det mer påskfirande. Med leszeks familj. Mysigt! Men de blir påskfrukost. Vid tio. 

Kram! 

👟



Inte lika bra och snabbt som på gymmet. Men sprang i motvind, hungrig och nyvaken. Så rätt bra ändå 😄

150403

Hej hallå. Vanessa mår liiiite bättre, väldigt hes bara och lite hostig. Idag vaknade jag vid åtta, drog till gymmet. Körde 30 minuter på löpbandet och 30-40 minuter styrketräning. Vanessa och leszek vaknade vid nio tiden typ. Strax efter tror jag. Vi städade lite när jag kom hem från träningen. Sedan kom vanessas farmor, farbror Jacek maceik och Adam, Sandra och viki. 

Jag ich Vanessa tog en promenad vid fyra till Willys, handlade lite nötter till ikväll och annat. Stannade förbi mc Donalds, så Vanessa kunde försöka få i sig något å äta, hon har varit dålig på det nu när hon varit sjuk. Kom hem vid sex. Nu har vi busat. Leszek ska nog till stan å träffa sina bröder. Han vill inte utan mig, men försöker få han att åka ändå hah 😄 kan vara bra för honom😘 


150402

Hej! Idag har det inte Hänt så mycket då Vanessa haft feber och varit väldigt krasslig i halsen. Men vi har pysslat, tittat på film, tagit en promenad till affären och storhandlat typ. ( super mamman 😉 ) försökte gå ut en sväng igen på eftermiddagen men fick gå tillbaka igen då hon började må rätt dåligt igen. Men sen har jag Storstädat här hemma, medan hon tittat på Daniel tiger
Vanessa följer modet 😉

Sedan fick jag hem mina nya jeansjag  beställt från forever21
brukar inte gilla ljusa jeans, men de var rätt snygga. Nu ska jag sova innan trollet vaknar. ( hon har inte hostat lika mycket nu på kvällen, hoppas att det är på bättringsvägen ). Blir gym imorgon! 👍👏👊👟💪. 

Just det! Adam ( vanessas farbror ) var så snäll och åkte å köpte en termometer till oss då våran är borta. ( kunde inte gå till Apoteket då hon var så varm och dålig ). Roliga var att han råkade köpa den dyraste 😉 visserligen jävligt bra! Så behåller den ändå 😂👏 

Kram!  

150401

Hej! Idag vid elva blev jag uppringd av vanessas förskola. Hon hade feber och var väldigt hostig så jag skyndade mig direkt och hämtade snuttan. Hon fick i sig lite yoghurt och sedan glass. Sedan låg vi och myste framför Daniel tiger ❤️ 


Hon somnade sedan vid halv två. & jag ville verkligen träna efter den dära glassen ha ha. Så ställde mig på crosstrainern hemma och sedan pilates bollen och sedan blev det armträning. Helt okej. Crosstrainern är ju verkligen inte lika bra som att springa på löpband, som jag brukar. Men bra med variationer. 😄 Men blev jävligt svettig och kändes rätt mycket ändå😄😘 

Vanessa sover än? Men som sagt. Hon är sjuk. Låter henne sova tills hon vaknar. Tror hon behöver det. Puss. 

RSS 2.0