100531

hejhoppsan sa! :) ..
iaf , skola idag en stund dårå, fixade lakanen som vi ska ha på flaket! :)
Först skrev vi på ena lakanet : BF3Z , och sen alla i klassens händer och våra namn! Sen på den andra lakanet står det : Smartare änn wi trodde. Endasst 47 ig:n .. " HAHA, där drev vi bara! ;D vi vet hur man stavar men vi skrev med stavfel för att de blev coolt, sen ere många som har mkt ig, men iaf de blev skit ballt! ;) ..
Sen gick vi på lektion, betygsamtal, såklart blev jag helt helt helt sist :S .. iaf fick G i psykosocialt arbete! duger väl. Men bp rindge under lektions tid och sa att de började regna? så jag sa till de andra i klassen att de regnar så att vi får ta in vårt fina mästerverk efetrsom de låg ute på ett ställe, så vi började springa genom hela skolan etc, sen kommer vi ut & de regnade inte, kom säkert bara några droppar? iaf .. men vi tog in de iaf, ifall om de regnar! ;d .. Sen träffade jag tobbe, och vi färgade mitt hår blondt, ska eventuellt färga det igen imorgon så att de blir skit snyggt!
Nyss stack han dårå! och jag ska fixa lite och så vidare ... :) <3

Puss på skinkan! hårfärgen får ni se imorgon då det ser bättre ut ! :)

I have this burning feeling inside, a feeling that none should know.

It seems like yesterday, it was just a dream. But those days are gone, and just memories!



snart studenten, fan blir ju helt kaos i hjärnan när man bara tänker på det, olika känslor p.g.a det.

Glad, nervös, stressad ( fast inte om skolarbeten för allt e redan klart ), orolig ifall jag blir yr elle nå,  och ja allting! men kul som fan kommer de säkert bli! ;) ..

Först e man ju i skolan, man springer ut, åker flak & allt.. Sen så åker jag till mamma och är där från typ 2 tiden och några timmar, firar och allting med släkten dära :) .. Sen åker jag vidare till pappa där släkten från pappas sida är, sen kanske vänner också kommer? Senare på kvällen åker vi  eventuellt till Jimmy och fortsätter :) ..

Sen tänkte jag att på lördagen ska jag ha en fest ;) snackade med pappa och de gick bra tror jag? en fest för bara kompisar dårå, fira att jag tagit studenten etc! =)) ..

iaf puss!


100530

Heej!

Igår så åkte jag hem, och på bussen så smsade bp och dom mig & frågade om jag ville komma till stadsparken och festa med dom & en massa folk, och visst tänkte jag. så jag åkte hem & fixade lite att dricka, sen ringde jag tobbe & frågade om han ville med & de ville han såklart! =) .. Sen åkte jag till stan, och mötte honom, och vi gick till stadsparken och träffade en massa, några från klassen & en massa andra, tyckte de var skit kul helt enkelt efetrsom vi snart tar studenten, så de var kul att göra en sån grej med de :) !
Sen drog tobbe för han drack inte så de var inte lika kul för han, så vi andra var kvar en stund sedan åkte vi till mcdonalds, bp skjutsade mig på cykel, så jag satt där med min flaska och fortsatte dricka! Sen bjöd hon mig på två cheeseburgare, och vi satt där en stund, sen råkade de typ bli lite bråk, och sen stack vi till mimmie! Jag och några väntade utanför , för vi skrattade som fan och vi skulle egentligen ta de lite lugnt, och så såg jag spegelbild på oss, ja bah de e några där? :O oj nej de var visst vi .. dom började skratta som aldrig förr, jag med såklart! Sen gick vi till källaren, och vi tog med oss några folk från mcdonalds, så vi satt där en stund och snacka om allt och så, sen  när mimmies pappa åkt till jobbet så stack vi upp dit, vid halv 3 ungefär, och så fortsatte vi där, min mobil hade dött, men jag fick låna laddaren. Men sen vid 3 så stack jag därifrån, ville bara hem & sova, men första bussen skulle ej komma förns vid 6 - halv 7! :S Så jag ringde tobbe och han tyckte att jag skulle gå hem, så jag började trippa iväg, och sen träffade jag  två jätte snälla personer som rastade sin hund, och dom följde med mig enda HEM ;o .. så jävla snällt, att de finns så snälla personer, dom ba ; de har skett våldtäckter, så vi följer med dig en bit " men vi snackade som fan och de råkade bli enda hem till mig, utanför dörren ^^ .. för snälla var dom! En tjej & en kille dårå, sen kramades vi och jag gick in och gjorde en pan pizza och sedan däckade jag väl väldigt snabbt.



Nu sitter jag här, pappa håller på att grilla iaf, pappa & karlsson! Så de blir gottigotti!

ha de bäst, jage  helt seg så idag blir lugnt som satan i gatan! puss

när du är i närheten blir luften oren.

Följde med felicia till stadsparken där de var någonslags festival osv, men orkade inte vara kvar där för har för mycke tankar kring allting, så jag tog hennes nycklar och gick hem till mamma, fast aa hon är inte här eftersom hon jobbar på festivalen.. Så jag sitter här ensam nu & funderar på vad som händer ikväll? vene om jag sover över här, vill hellst vara med någon kompis och snacka just nu, men får se, hemma vill jag iaf inte vara ... inte i natt ...sen får vi se. Antingen sover jag hos mamma elle hos någon kompis iaf. Får se vad som händer.. och orkar inte prata med någon heller, så har stängt av mobilen nu .. första gången i mitt liv? = ja.. iaf nästan.
Men jag tar på den ibland osv och försöker nå tobbe? han skulle me till stadsparken men han sover, har ringt som jag vet inte vad, och smsat, han svarade en gång men då sov han, han skulle duscha och allting, sen ringde jag igen, då svarade han inte, men iaf, får väl se ..  aldrig mer supa = ja! förutom att jag kommer dricka lite på studenten, men aldrig mer supa till ordentligt iaf ...

aja, nu babblar jag på som ja gud vet vad ..


Ni får ha de sådär superduper bra sålänge, så hörs vi säkert sen.


Saknar dig!!!!!!

skit

jag ångrar en sak sjukt mycke, vill bara få de ogjort, som fan alltså! Fan fan fan .. hur kunde de bli som de blev? fan alltså, men inget att gö, jag älskar dig iaf, du vet vem du är! <3 ..


Säger bara en sak, jag vill flytta bort från vivalla, bort från örebro, bort från allting, och jag menar det, jag SKA det .. jag MÅSTE det .. jag VILL det ...

iaf, festade igår, inte så mycket mer att säga, & nu ska jag till morsan & umgåss med syster osv, ha de bäst. puss


100528

Har precis fixat mig, bussen går 10.25 till stan, sen den te skolan går vid 11, jag har bara klassråd idag och det är på typ 25 minuter något, men iaf .. (; bäst att gå n'r det är sista gången hehe ..
lilla carro kommer sova kvar hos mig ^^



Ni får ha de så bra, vi hörs sen sötnosar. Puss

down!

hello,  hur ere me er idag då? :) med mig, så .. duger de väl iaf.

idag så kom carro kim linus bajram robin och jafaar, så vi satt och rökte vattenpipa typ, och lyssna på musik & snacka osv som vanligt dårå, men de var kul iaf. =))

så nu sitter jag och carrobanan här och jag har nyss skickat över femhundra miljarder bilder te na, hon har sin dator här, ^^ .. Så hon fick typ mest festbilder dårå taha.
men iaf, vi ska väl snart se nå film? och mysa helt enkelt :) .. skola imorgon, men bara klassråd, men sista klassrådet, så kan va riktigt bra att komma och få veta de sista infot om studenten osv, sen senare på kvällen blire  fest, antingen hos mig elle hos en i varberga! ;d ..


Puss och kram! / eran <3




100527

hejsan! :) åkte till stan och träffade mormor idag, köpte en fin typ tröja och underkläder till studenten xD passar klänningen perfekt ;) skorna e lite för stora? hmms .. aja, de blir bra de, sen åt jag kyckligsallad och hon en macka, sen åkte jag hem till lilla carro som sov hos mig i natt =)) .. och nu kollar ja lite på internet, jag ska alldeles strax sätta på musik & lägga mig i sängen bredvid na ;);) Haha ..

ha de bäst. puss <3




100526

Dagens låt!


 

Igår var de riktigt kul iaf ! :) .. Först hängde jag med tobbe till Liquid, han bjöd på några öl osv, han skulle ju på bal så han hade kostym och grejer haah, sen kom hans date (; så vi satt där ett tag, och sen drog jag hem till carro, och sen till mig, de var jag carro linus kim jafaar bajram och robin som var hos mig sen, vi drack lite & tog de lugnt, hade de helt enkelt skit kul :) .. förutom vissa saker som hände senare, men jag orkar inte bry mig längre , orkar inte ta mer skit, !

Så nu, gör jag ingenting, sitter här och lyssnar på denna låt som är där uppe, och bara tar de lugnt, får väl se vad som händer sen! :)

Puss&kram!


Redovisat PA...

hallåjJ!
hade projektarbete redovisning, tror att de gick riktigt bra, de känns som de, men endå inte.
Först började em att läsa inledningen, elle ja berätta dårå. Sen berättade jag att vi ska visa en film,
så då satte jag igång den. Det var en låt och sen massa bilder, som jag gjort, som ja mixxat och så :)
Sen berättade vi själva bakgrunden, sen intervjun me polisen och sen med allmänheten, elle mänskligheten som ja först råka säga xD .. och jag sa lite fel ibland, men de gick bra, jag skrattade bara & fortsatte =))
Sen sa karin att hon haft oss så mycke, så hon ser att vi utvecklats enormt osv genom åren ;b ..
Men betyget? I DONT KNOW YET! Om 5 minuter ska vi till våran handledare och snacka om betyget på själva PA!


iaf, och så väntar ja & em på att min pappa ska ringa så att jag kan få pengar & så att ja & em kan köpa ett cigg paket och dela på, hon har bara 20 så jag ska be om 20 kr, och sen e jag skyldig ckrille 50 kr, så han ska få dom idag, så de kan sluta tjata nångång :P ..

iaf, va ska man gö enda tills 2-3 då ja ska träffa tobbe och fixa och dona?  :c ..


Pussadjö!


100525

hejhå, förlåt att jag inte skrev igår :/ men hade inte tid för någon dator alls igår, gick in på facebook lite sådär snabbt vettja ;d .. haha..

Ska snart till skolan och det är vår stora redovisning för projektarbetet idag :/ gosh önska mig lycka till, jag har redovisat för mycke folk förut, men aldrig vart såhär jävla nervös? men det är väl för att detta är riktigt stort och de gör de bara värre, men de kommer att gå bra, de måste det, varför skulle de bli fel just idag? + det är ju inte så att man står själv och redovisar direkt? så de kommer att gå galant, vi ska visa en musikvideo som jag gjort också, med bilder och sen en låt, jag som klippt och så fixat videon helt enkelt ^^  .. hoppas bara att usb funkar? tänk så blir den cp när jag stoppar in den i datan? ( om carro läser detta kommer hon tycka att det låter snuskigt xD )  för den funkar bara ibland :S .. men iaf, den måste funka nu, & allt kommer att gå skitbra!!!!

Ska hoppa in i duschen nu iaf, är riktigt törstig också, men har bara mjölk? men de får gå! :)


Puss så hörs vi nog senare, <3




Jag vet inte om jag vill det, elle jo jag vill, men de känns jävligt skönt iaf, vet inte ens om jag gör rätt heller, men i guess! =)

I found a heart thats made of stone.

så jävla falskt :c orkar fan inte med horörebro, så jävla skönt de ska bli när jag tagit studenten och lämnar hela örebro, kanske inte gör de på en gång, men jag lovar ... jag SKA det!


Hello hoppsan sa.

gör inte mycke, lyssnar på musik & röker lite, smsar lite me folk också :) men iaf, ont i ryggen & magen som fan, men tog en värktablett nyss och de känns genast lite bättre :) ..

imorgon ska jag väl me tobbe att pierca sig, kanske också ska?  får se helt enkelt.

sen hem och plugga som en råtta i öken ( till pa som ska redovisas på tisdag, ett arbete som man hade i ett helt år ) och sen kanske träffa en kompiis.. =)

på tisdag ska ja me tobbe till liquid, han ska bjuda på öl ;)eftersom han ska på bal efteråt, men ja ska ta me nån mer kompsi dit,  :) ..  typ inga lektioner denna vecka :D för skönt, snart studenten, OMG! :c

Puss&kramis! <3




daniella, jag saknar dig hjärtat! <3


100523

Heej ^^

Blev fest igår igen, typ iaf, med ett par kompisar, och jag fick veta att en snackat skit om mig så carro ringde och fråga ifall vi kunde ses, men visste int att han var med, men sen när jag såg han så började jag skälla ut han och skrika, och folk typ bad mig sluta och sen en annan bad mig hålla käften och allt, så jag fick typ snedtändning .. :S men rätt åt dom iaf. Så jag e inte på mitt bästa humör iaf. falska äckliga typer , uschi! Liksom orka snacka skit om mig tillandra, varför ej säga de te mig ist för? orka vara feg? + när ja skällde ut han , han snackade/skrek på mig men kollade på tobbe..

iaf, skulle egentligen pierca oss, ja & tobbe. men de gick ej idag, så blir nog imorgon, jag KANSKE ska göra de, får se om jag vågar helt enkelt ^^  men ska hänga me dit iaf ;)

va ska vi gö nu? ingen aning, e me tobbe men ska kanske träffa lite folk snart.

Puss&kram!

100522

hallå! :)

blev fest igår, var väl lite kul ibland, förutom att alla fick snetändning xD en kalla mgi typ hora och jag fick typ spel då, började skrika och skälla ut han, och sen kalla han en annan hora och hon fick också spel, sen fick tobbe också spel och alla fick spel, så alla bråkade typ haha, sen kom polisen tre gånger men ingenting hände! ;D iaf, lite småkul ibland ..

kanske fest idag ;) om vi hittar haha


pussss

100521

HALLÅ!

Skola idag i typ en halvtimme? bara klassråd, helt värdelöst och onödigt att gå idag.
men iaf, sen träffa jag tobbe och vi åkte till mberg och bytte hans studentskor! =)
och nu sitter vi här, vid 6 ska vi väl börja förfesta och sen vid 8 ska vi sticka på fest i bb! ;D
får se hur de blir där borta dårå, men de blir säkert kul, ;d

Skriver sen. puss <3


100521



Tjollahoppsan sa ;D .. Har duschat och fixat mig färdigt nu iaf, ska väl typ titta lite på internet och sedan försöka få liv i tobbe ;b .. ^^ och igår skrev jag i bloggen va som händer idag, så ni vet nog ^^ ..

igår kväll tittade vi på de två första avsnitterna av beverly hills^^ ska börja titta på de nu, fasen va bra de var ;o .. som fan längesen ja titta på de ^^

ha de bäst så kanske vi hörs senare, pussar<3



Exakt två veckor kvar till studenten !!!! <3


god natt<3

hallåjj! (; .. skola idag, skit segt, sen träffa jag tobbe och vi träffade typ carro linus david kim & jonas, och de började blixtra som fan och åska, och öste ner med regn ( innan de var de varmt som satan och solsken ) .. så vi stod udner ett tak och ibland sprang vi runt i regnet haha, sen stack ja och tobbe till mig, värsta vattenpölerna överallt också ;o .. och vi har tydligen inge vatten i hela örebro län? .. bara sådär nöd vatten .. märkte d när natta sa att ja skulle kolla om vi hade vatten, och de hade vi icke, och jag skulle fan duscha ju?? .. men nyss gick ja på toa, och sen skulle ja ta bort sminket, de börja låta som fan, sen gick jag ut från toan och hörde att de lät, så ropade på tobbe så fick han öppna toa dörren och kolla vad de var , fan trodde ju att de spökade ;) tahahaha .. ^^ men iaf, får hopppas att vattnet funkar imorgon? måste ju duscha innan jag ska till skolan och de jue ..

aja, imorgon ere klassråd men någon särskild person ska snacka me oss? och sen ska jag bara visa min och ems handledare vårat powerpoint , till projektarbetet som ska redovisas på tisdag, vem som hellst får komma och titta ;)

sen blire väl typ stan och mberg tror ja, tobbe skulle byta studentskor och carro skulle väl köpa nått tror aj :)

 

sen senare blire nog festis ;)

 

pusslove <3


100520

hejhå, hade idrott, men vi gick en lång promenad och snacka om livet ist ;) och nu tänkte jag bara skriva blogg snabbt, för vene om de blir mer idag , vene om jag har tid helt enkelt =)) .. hihija. Snart ska vi på svenskan , där ska några redovisa sitt projektarbete, men de ska ja & em göra på tisdag ;D nervöööööst, ett projektarbete man haft ett helt år alltså..  aja ^^ ..  men iaf, en rätt så lång dag idag, i guess ? om vi har alla lektioner som står på schemat, men iaf bara torsdagar vi har många lektioner annars har vi bara en - två per dag! ;D .. jobba de sista med projektarbetet idag också.. sen imorgon ska vi lämna in allt igen :)


Puss på er <3

100519

hej hallå :) tittade på film  i skolan idag, den var riktigt bra men lite hemsk bara, när mörkret faller .. som jag sa i ett tidigare inlägg tror ja :) .. Sen mötte jag tobbe och vi gick till pappas jobb och jag fick pengar & kläder, sen skjutsade han ner oss till siba och där lämnade jag in min mobil :c .. eftersom den glappar och allt som fan me laddare och headset .. men iaf har felicias mobil nu men pappa kommer imorgon tidigt och lämnar en annan mobil till mig som jag ska ha sålänge, kanske inte världens bästa men den duger iaf sålänge ^^ så att jag kan nå folk & dom kan nå mig. ( klarar mig inte utan mobil ) !
Sen åkte vi vidare till mberg och köpte skor :) han köpte ett par studentskor och de gjorde jag också, och sen fick jag det billigaste paret gratis alltså jag fick ett par till skor :) som jag kan ha istället för mina vinterdojer jag har?? haha :P ..
Sen åkte vi till morsan, där åt vi, och sen följde ja och tobbe me felicia&becca på deras öppet hus, vi skiftade lite grann dära. och vi busade som bara den me felicia&becca hahaha ^^ .. Sen bjöd jag dom på fika.

och nu sitter jag hääära, och ska snart hoppa in i duschen, känner mig som en svettburk snart tror ja? .. haha.. för varmt ute, men icke klaga, det är verkligen skönt väder ute tycker jag =)) sommaren börjar närma sig alltså.


Imorgon ? skola hela dagen i think, och sen ska jag hem & fix&trixxa lite, och bara ta de lugnt tror ja, blir inge speciellt, vene om jag orkar va me nån ens, men de får vi se ;)


Pussar<3

sitter i nattmössan ...

hejhå, sitter med min lilla söta laptop :D .. och jag e glad, men tänker inte berätta why ;) .. iaf.. håller på att ladda ner nya oth avsnittet, hoppas den e klar snart så att jag kan se den innan jag måste lägga mig, jag e såotroligt pigg också ;o .. men iaf, tar de för lång tid måste jag nog lägga mig, men det är ju så spännande, vill verkligen se den nu ;o.. hörde nyligen ett ljud från mammas sovrum, typ som om hon halv skrek/grät elle stöna i drömmen ;o .. shit ..  sen hörde jag min minsta syrra prata rätt så nyligen också, haha söta :*

imorgon blir de skola, vi ska bara titta på när mörkret faller, typ :) .. och sen träffa tobbe och kanske carro? och åka till mberg och kolla runt lite :) sen tbax till morsan & följa med felicia & beccis på öppet hus :P .. ska vara barnvakt då igen. hihi, sen kommer jag hem på söndag, men då har jag typ fullt upp med en massa annat, bland annat lite fixx i rummet & då blire nog ba att va hemma och ta de lugnt , för sen på fredag ska jag och vänner åka bort på fest ev :) hihi.. aja ska se om oth avnsittet e klart snart så att jag kan se den och sen sova fast jag e pigg som en lärka ;)

puss på er <3


barnvakt.

hallåhallå :) tittar på desperate housewifes nue ;) .. tänkte bara skriva blgog snabbt :).. vart barnvakt diag, har gått bra, men jag råkade sova i typ nån timme men de gick bra, vi diskade osv också haha ^^ .. men dom satt mycke vid datorerna, men iaf, nu ska jag fortsätta dricka mitt te och titta på desperate housewifes.


Imorgon ska ja me tobbe och köpa studentskor, jag ska kolla ja me men får köpa om några dagar, carro kanske ska med :) <3


Puss


pics<3

Nu funkade de att lägga in bilder :) här kommer två bilder på mig och daniella :) <3







Jag ser helt fucktup ut dårå ;b

killing me softly

hejsan! :) ..

Haha måste berätta en sak xD .. Igår kväll när jag träffade carro jafaar och linus.. Så spillde jafaar aska, elle aa askoppen ramlade så allt spilldes ut på mitt golv xD så jag hämtade damsugaren, men då gick proppen och de blev helt svart i läenheten, och jag såg ingenting och skulle gå tillbaka till mitt rum, jag ramlade över stolen, på linus i sängen, rullade ner från sängen till golvet över askan xD .. alltså, jag kunde verkligen inte stoppa mig :O utan jag bara fortsatte ramla ;o .. haahhaha, verkligen klantig, kan man säga, elle va säger ni ;) ..



Idag ska jag vara barnvakt typ .. men ska iaf till morsan , går från halv ett till 4! ^^ Men inge speciellt i skolan iaf, najs de. Så de blir att sova hos morsan i två nätter typ.  men de var faktiskt ett bra tag sen jag var där, så de blir nog kul ;) ..


Kommer ha med mig min laptop ;) så kommer kunna skriva blgog senare ikväll och allt de ;)

puss

hej ;) .. Hade engelska idag, och vi tittade på shakespear typ :P.. kändes så fult, först var vi bara  2 pers i en stor biosalong i skolan ;d sen kom 2 till dock :P
sen gymmade jag med amaaley, kändes riktigt skönt ;b ..


Sen åkte jag hem, tänkte duscha sov, sen ringer lilla Daniella och säger att hon e i örebro och i närheten osv, och ja vi skulle ses så :D .. Så jag gick av i maxi istället, sen så träffades vi, fan vad kul de var att träffas jue :) trodde typ att de skulle bli sådär pinsamma tystnader och ja allting, men vi pratade på och de var så otroligt lätt att prata med henne =)) Så vis att & snacka i typ en timme, sen var hon tvungen att åka hem :c .. hon följde bara med hennes pappa till jobbet! Men jag ska till henne i juni ;) ..  vi tog bilder också, men min mobil e störd så får ej in dom i datan :S men ska försöka, sen lägger ja in dom.



pusssssssssss

100517

hej, kunde knappt sova i natt alltså! :/ .. Somnade vid kanske halv 3 något? sen vaknade jag vid 4 halv 5, och sen aa somna om på direkten och vaknade kvart över 6 då klockan ringde, som ringt i över en halvtimme ;d vaknar alltid vid 4-5 tiden, varje skoldag? why?

iaf, ska börja fixa mig nu osv, ska ta direkt bussen till skolan idag! =)) .. hoppas en affär är öppen så att jag kan köpa cigg? har inga cigg jue -.- .. bara money!

ha de bäst så hörs vi sen! Puss <3



rubrik? finns de?

Ångra , ångra inte? glömma , glömma inte?


100516

jag är trött på att folk ska skita i, och inte respektera mig, elle mina regler när man väl har några elle någon?
Hade de handlat om någon annan, så hade ni accepterat den personens regler , men när det handlar om mig, då skiter ni i vilket? blir så jävla trött säger jag bara! Säger inte om de handlar om någon, vem det är! men iaf, vet inte vad jag ska säga mer än att jag e besviken. + att på varje jävla fest jag har tror alla att jag bjuder på alkohol + cigg? seriöst, ser jag ut som en jävla system/tobak affär elle? ... Näää nu ska jag sluta klaga här i bloggen, då kommer jag bara vräka ur mig något som jag sedan kommer att ångra! men iaf, gårdagen var inte det bästa!









hallåjjsan! Igår somnade vi vid 3-4 tiden på natten.. Jafaar & Carro sov i soffan ( spysoffan ) .. Krille och tobbe i min säng :c och jag .. gissa vart? på golvet ;o så jag sa att de var den sista gången jag har mycke folk sovande hos mig, egentligen kunde jag sova med krille & tobbe, men när man e 3 i sängen, blir så jävla äckligt varmt, tångt och ja allt, + jag ville inte sova i soffan! så ja, golvet blev de!  sen träningsvärk från igår har man också! ;d .. vi hjulade och ja allt för folk, sprang runt, klättrade och allt, fan så mycke alkohol kan gö.. + jag tror jag har stukat elle nått me tummen? häromdagen vaknade jag av att tummen gjorde fittont .. och jag kan knappt röra den, känns nästan som man brutit den, för så fort jag kommer emot den så gör de äckligt ont.. men göra de under sömnen? hmms wierdo! iaf, så idag har jag bara vart med tobbe, kollat färdigt på förhäxad, fuuuucking sorgligt, skumt och bästa slutet ? :O sparade sista delen iaf som minne ;) och om man får sån där grejs att man vill se om de tahah ^^

Imorgon, de blir väl att åka till morsan tror jag och stanna där i en elle två nätter, testa de där  med studentklänningen kanske? .. om de går.. men tänkte åka dit iaf, blir väl att smsa henne sen och fråga ifall de går!

ska gymma med amaalie i skolan imorgon också ;) ohyo go girl! :D


inte ens en månad kvar, blir fucking stressad & allt!



saknar dig :c


100515

hallåhallå! =))

Igår blev de fest hos linus, och jag var på dåligt humör innan men sen gick de nog över när man fått i sig några glas ;d .. sen stack vi väl hem vid typ två tiden på natten iaf, och jag däckade väldigt snabbt ;d ..
Och ikväll kommer några kompisar hit och då blire lite musik & mysigt mest bara =)


ska dr apsus <3


100514

hejå! :) ^^

Igår blev de fest , fast vi var inte så många, vi avr hos david och vi var bara ett par st, och vi snackade om problem xD körde sprit spel och sen typ snacka mest och lyssna på musik! ;d men kul var det, sen stack jag och tobbe hem till mig & vi somna väl på direkten typ ;b ..



Idag vet jag inte vad som händer? får väl se, men e party sugen :D e ju fredag! ;D ska se på film nu, ciao!

sommartider...



hejhej! ska snart träffa tobbe & sen blire nog att träffa allt annat folk också :) sen vetej va som händer, ska försöka få tag på dricka, men vene om de blir att dricka idag elle imorgon =)) .. blir nog imorgon, för vi har ingen stans att dricka idag :/ imorgon kanske vi kunde vara hos Natta.E.. hoppas =)) .. så blir nog lugnt idag!

ska dra puss


Snurra runt i en stad som glöder, som viskar bli min inatt! <3

100513

hejsan! igår sov jag väldigt länge kan jag säga (: .. och tog de lugnt också, och de var riktigt mysigt hihi :) ..
senare vid tolv tiden träffade jag  carro linus & jafaar en stund osv bara, men dom drog rätt så snabbt ;b ..
men iaf, jag ska strax hoppa in i duschen och sen kommer väl tobbitch hit?
får se vad som hitts på today then! <3





studenten närmar sig, 3 veckor kvar!!!








vet inte? <3

100512

heej! :) .. åkte till stan och lämnade pengar till emma idag, som hons kulle lämna vidare till andra emma i klassen och mona, alltså till flaket och sedan till studentfrukosten, sen åkte jag hem & sov sov och sov, tills ett ungefär, då gjorde jag lite mat, sen tog de lugnt framför tvn, och nu sitter jag vid datan! lediga imorgon och på fredag dårå;) ..

Idag blire lugnt, plugga en hel del osvosv! har ej så mycke att säga, ska nog dra mig till sängen nu!


ha de bäst. pussis<3

god natt!

Hallåjj! :) kom hem från skolan, och direkt så träffade jag tomas carro jafaar och linus =)) .. men sen stack tomas, och då vare bara vi 4, vi typ chillade ute osv, sen gick vi hem till mig & först tittade på oth avsnittet :c ... och sen tittade vi på flickan som lekte med elden, elle va den heter? iaf.. göttmos de! ;d .. dom stack nyss, jag vätnar på att tobbe ska ringa, så vi kan röka tsm, för sen ska jag slagga!

Imorgon blire att plugga, plugga & plugga ennu mera ;d .. och sen kanske träffa en kompis!


vet ni en sak? om jag gör en jävligt bra redovisning så har jag chans till MVG på projektarbetet? :O fick jag höra!

puss sov så gott!

100511

hejsan! : ) !

Har nyss skrubbat hela min soffa, inte haft ork till att gjort de förns nu när jag insåg att jag har lite tid över innan jag ska till bussjäfeln^^ .. äääckligt var de, men de gick, tror att allt e borta nu från soffan iaf? hoppas inte lukten sitter kvar :S jag låter soffan ligga kvar i badrummet ( elle aa själva dynorna ) så hämtar jag de när ja kommer hem från skolan för då borde de ha torkat någorlunda!

Ska typ dricka lite fanta, sen typ fortsätta fixa mig lite och sen ska jag dra mot skolan :*
fast inge speciellt idag så de e lugnt : ) ..

nu sere ut som om solen skiner, sommaren kanske börjar komma?  märker vi när jag går ut, för jag tycker att vinterkylan har stannat väldigt länge nu ... -.-

Puss <3


nedräkningen börjar...

hallojjsan! Sitter här hemma, och ska alldeles strax lägga mig, börjar fan bli riktigt trött ;o men börjar inte förns sent imorgon=) så ja, var nyss ute och rökte med carro och hennes syster emelie ;d satt säkert ute i en timme iaf? halvtimme-timme ;d .. satt och snacka och skratta typ, men iaf, jag kände mig så rastlös så vi träffades =)) .. Kom hem för en stund sen, var skit mörkt ute så hon fick ringa mig på vägen hem ;b man vet aldrig vad som händer här i vivalla på kvällen alltså ;d .. höhö^^

Sen imorgon ere typ lite jobb me projektarbete och sen möte me klassen och sen slutar väl vi! ;d och då hitts de väl på nå i guess! ;d .. kanske plugg? elle så pluggar jag på onsdag istället ;d ..


Men nu ska jag dricka lite fanta och sen sova, ha de bäst. puss

jag fick...

...veta att jag kommer få VG som betyg i projektarbetet ;) känns sjukt skönt !!! =)) ..
Så ska plugga lite med det imorgon med hon somär med i min grupp, så vi ska träffas lite tidigare imorgon & göra klart det, sen är de redovisning den 24 maj för ettorna, elle den 26 ;b .. men tror de blir den 24 ! så jag ska göra det skit bra, försöka kunna allt osv utantill, så gäller att träna träna & träna sedan då ;d börjar redan bli sjukt nervös för redovisningen, att allt ska gå som man vill osvosv! måste hitta en kasett också, där jag har intervju filmer .. hmms?

Idag , var i skolan och alla treorna samlades dårå, så fick en massa info om studenten! ;d vi kommer att springa ut 12.30 , och min klass är en av de första som springer ut! :b .. och vi sjöng t.o.m studentlåten idag, vi måste ju somsagt ööva! ;) .. men iaf, sjukt stressad är man!
men sen, så gick jag och träffade carro linus och jafaar ;d vi satt bara och lyssna på musik , snacka en massa bs och sedan så stack jag hem, för tänkte plugga färdigt med en grej som måste in denna vecka, så jag gjorde färdigt den nyss & skickade in den! =) .. vene om jag har mer att göra? ska kolla upp de, men projektarbete kvar då vad jag vet.

Imorgon ska hela klassen samlas och snacka om studenten kl halv 2 eller 2?  men iaf, ska träffa emma vid halv 12 och göra färdigt de dära, och sen vet jag inte om vi har lektion ? ska fråga läraren, för hon e så otydlig!

Kanske blir fest hos Natta.E på onsdag elle torsdag! =)) ( eftersom vi är lediga ) .. höhö, ska ta med mig folk ^^

ha de bäst. PUSSSSSSSSSS



100510

hejhå! =) sitter i skolan med amaaaley, ska strax gå iväg och käka ;b .. vi har nyligen pluggat klart om migrationsverket, så bara att lämna in nudå =)) goodie! ;d ..
Vet ni vad jag måste göra sen? plugga som bara den -.- allt ska in på fredag, men ska försöka skicka in det lite tidigare! men de kommer nog att gå kalasbra! (Y) i hope.. i hope ..  ;d ..

Inte ens en månad kvar till studenten? jag blir så fucking stressad nue juu!! menmen .. klockan två äre somsagt möte för alla avgångselever ;) men de har jag redan sagt, i know! =)) tycker bara om att säga ordet ;d .. sen göra klart projektarbetet, bestämma när fan vi ska redovisa! gosh! jag tycker att hon ska göra klart de eftersom hon inte gjorde ett skit med projektarbetet ... men iaf, tur som fan att han bedömer enskilt, jag kommer typ få ett vg elle mer :D men iaf, orka tjaffsa!



Idag har jag 4 vänner som fyller år, grattis på er ! <3

 

 

 

för fin!


9 maj 2010!

Tjenahoppsan! (; ..

Jafaar carro och linus kom hit en sväng, vi tittade på paranormal activity igen, uschusch, slutet på ena är usch! den när hon slänger killen mot kameran etc. usch! men dom tvinga mig så! iaf , vi snackade , flumma osv osv =)) ..

Men nu ska jag ta en cigg och sen slagga, vad kan man annars göra??

Möte för alla avgångselever imorgon ;) sen möte med handledare, och sen hem typ, ska skrubba min soffa rejält imorgon ;b .. sen måååste jag verkligen försöka att plugga  och allt dedär.

Puss ha de bäst. <3

100509

Fick ha fest hemma hos mig igår, pappi var inte ens hemma men vi fick endå, men den här gången avr de inte alls mycke folk =) bara 11 personer max..
så jävla kul, jag blev typ dygnrak klockan 9 kanske, eftersom jag var pyramiden i ett spel, de brukar alltid vara typ bajram som e full vid den tiden men inte igår inte ;) så jag skulle resa mig ellenått, och ramlade över bordet och spillde ut hela min grogg, HAHA , och ALLA sjunger : birthday sex " till mig, jag menar ALLA! hur fan visste alla att man ska sjunga den ? hahaha . jag skämdes som fan.. ni som ej vet vad som menas med låten.. det är att en gång så spillde  jag på hela mig, och jag hade tampong och de kom in etc,  alkohol alltså.  vi ahde den låten på och allt, så sen dess har alla börja sjunga den för mig så fort jag spiller en liten droppe på mig ^^
men dom som var här igår, hur kunde alla dom veta? hahaah iaf kulkul var de, drack ju en vodka flaska och en captain morgan ( inte bara jag som drack därifrån dock ) .. men de var riktigt kul igår, mysigt, förutom en konflikt som hände mellan mig & en, men det är bra nu igen, hoppas jag.. jag har blivit helt kaos på sistone .. förlåt!

Idag åkte jag över till mormor på middag , fick träffa mina syskon och morbror. så vi åt mat, mös, snackade om studenten och allt sånt iaf..  de var kul =)) och kom nyss hem, var där från halv ett till halv 6 ;d lääänge. men kul att träfa dom =)) 

och nu ska jag tat lugnt, kanske kolla på lite arbeten jag har kvar attt gö, och sen kanske träffa en <3

puss ha de bäst.


btw, grattis linus på 18 årsdagen.

100508

Hallåjj! =))

Igår träffade jag först Tobbitch och coffe, sen fixade vi alkohol och sedan stack vi tll carrbitch och då kom jafaar bajram robin david jonas och linus dit, vi tog de lugnt bara =)) .. Sen så skulle jag tobbitch carrbitch jafaar linus jonas och coffe förfesta hos carro =) och de gjorde vi i några timmar, sedan åkte vi upp på stan, vi skulle på fest hos Bp och Linn, men carro och jafaar stack hem ;b .. så vi festa hos dom, och de var riktigt kul, klasskompisar och folk var där =)) .. Sen fick jag linus david och jonas skjuts hem av karlsson på natten nångång, sen däckade jag i sängen direkt, jonas sov i soffan och spydde ner soffan ( allt e borta nu, men inte hela lukten -.- ) .. och linus stack nån gång på natten ;p .. Iaf, nu är lilla linda här , vi ska snart käka pizza!

Vene vad som händer idag? vill gö nått, orkar inte sitta hemma ensam och inte gö ett skit! =/ ..

Puss ha de bäst.

100507

hej =)) har precis gjort i ordning mig =)) .. ska väl dra till bussen om ca 20-25 minuter ;d .. för bussen kommer vid 20 över 10 nån gång ^^ sen byta buss dårå, men börjar 11.35 med kalssråd, sen klockan ett blire nationella i engelska B , det sista delprovet, så fucking skönt, men tror att de kommer gå galet ruttet :c .. uschiamej...
sen efetr skolan blire väl hem och fixa sig osv, och vi kunde ej va hos Linus och festa :c men vi har två alternativ till ;) hoppas de går bara ^^ .. för hos mig går inte, på ett bra jävla tag!

men iaf, nu ska jag röka klart och fixa lite mer, ha de bäst. puss

my day today!

tjolahoppsan sa! : )  Tobbe följde med till Migrationsverket, det gick kalas bra =) bara skriva rent som behövs!
Sedan så åkte jag och tobbe till vivalla, gjorde lite käk och jag diskade lite hahaha xD inte vanligt, menart!  Sen tittade vi på förhäxad medans vi käkade och sen så pluggade vi ett tag ;o ooohja! och sedan gick vi till sportcenter, där kom jonas linus bajram robin och david, så vi satt där och tog de lugnt, sen gick vi och träffade carro jafaar och said, och sedan gick jag tobbe linus och jonas till jonas, satt där och chilla =)) .. sen träffa vi david och bajram och snacka,. dom var drick sugna som fan, men icke sa nicke, vi får vänta tills imorgon då vi förhoppningsvis ska vara hos Linus :) Sen stack alla vi hem, kom nyss hem ska typ ta bort sminket nue =)) ..
Har döpt om några namn i mobilen också ;) ..
Linus (Alkis)
Tobbitch <3
Carro syster <3
David. H (Flatan)
Bajram (3.5)

Så ägda ;)

nä nu ska jag typ ta bort sminket sen kanske sova? upp imorgon och ha nationella, önska mig lycka till! =) kommer gå åt helvete ...  Sen efetr nationella blir BÄST!

Kisses and hugs!

100506



Sitter här och har precis gjort i ordning mig, hittade en skit snygg linne som inte syns så bra på bilden men iaf så den blev de att använda idag ^^ alltså hittade den i garderoben ofc, och sen mina jeans emd hål i (: ser ut att vara fint väder ute? ^^ .. btw, min tattoo på armen har nog läkt helt nu :D för fin är den, och den på nacken med ofc! ^^ ..

Min buss till stan går 11.55 .. ska möta amaaleey vid kvart över 12, vi ska till Migrationsverket och intervjua dom lite grann, till en skoluppgift! ^^ aja, sen ska jag väl träffa tobbe, efter det! och sen blire väl träffa en massa folk osv? ;d

Längtar tills imorgon ^^ hur blir det då egentlien? hoppas vi kan vara hos Linus, för hos mig går inte, absolut inte, vill inte heller .... p.g.a en sak !

+ jag ville till sthlm i helgen , men kunde inte av dom som bor där :c .. men jag ville dit p.g.a det är en massa problem här och jag vill och orkar egentligen inte vara här i örebro, tänkte komma bort en helg, för det är sjukt mycket problem här, + pappa ville ha lugnt i helgen, menmen vad gör man? .. men ska iaf inte vara hemma så mycket i helgen, blir väl att vara ute och sen festa någon annan stans!

Men ha de bra, måste fortsätta fixa mig och sen vidare till bussen. Puuuuusss :*


gosh

hallåjj! :) .. Idag vare skola, sen städade jag rummet ifrån igår, sen kom carriish ;) ..
Vi träffade linus jonas jafaar david och kenny, vi gick runt och runt, de spelade fotboll, sen snackade vi en massa, dom retade mig hahahahaha men iaf , vi kom överens om att jag e festens höjdpunkt ;) hahahaha! men iaf, de var riktigt kul, var riktigt hungrig bara så jag stack hem klockan 9, och åt mat, och nu sitter jag här, va finns det att göra? saknar han för mycket. men iaf, ha de bäst . pusss

bild-inlägg!

hittade så otroligt mycke minnes bilder :P men lägger in några ;b

Först kommer några festbilder! =)




Några London bilder! =)



Lite övrigt!

 

och sist men inte minst ;)




nä nu får de räcka me bilder, har tusentals till men orkar inte lägga in alla på en gång, de kommer nog med tiden :) enjoy!


100505

förlåt för att jag inte la upp bilder igår, men hann helt enkelt inte, för när jag kom hem så kom bajram och linus till mig, och sen kom david och kenan, och sen carro & jafaar och sen tillslut Tobbe! ;d osv, och vi lyssnade på musik, spelade kortspel och hade de helt enkelt för mysigt :) ..

men när jag kommer hem idag ska jag lägga upp lite minnes bilder, frösöka hinna, för ska städa och ja allt också ;b .. men iaf slutar halv tolv idag så! är i skolan nu och ska bara ha människor i behov av stöd lektion ;b den börjar 09.15 och slutar 11.30 men tror vi får gå tidigare som alla andra gånger, bara folk som ska redovisa och vi e typ klar med allt i kursen nästan iaf ;b ..

men nu måste jag dra och möta några klassisar och sen vidare på lektion.

pusss


gammalt bild-inlägg!

Sitter i skolan med amaaliey! ;d .. och vahetere ... jag hittade en mapp med några gamla bilder från typ nått år sen elle några ;b tänkte dela med mig de till er , bilderna har någon gång betytt något, men de kanske dom inte gör nu, men lägger upp dom iaf, so you know!





hon försökte jämt leka mig, sa alla mina vänner, hon ville va som mig. men hey, vem vill inte ;) hahah nämen^^








gammal header på bloggen xD









saknar mitt hår, halva luggen var färgad och underhåret, ÄLSKA!















vill ha tillbaka hårfärgen!





de var några bilder från 2007 och 2008! Alltså bilder som jag hittade i skolans dator ( min inloggning dock ) Allt är minnen! : )

Sen när jag kommer hem, om jag orkar och kommer ihåg ;) så tänkte jag slänga ihop ett till litet bild inlägg som är minnen men från detta år! =) så får man se hur mycke som förändrats och ja allt vad de nu är, hihi..

ska på lektion nu! pussar!

du!<3


100504



hejsan! har precis gjrot i ordning mig och ska snart börja gå till skolan, tänkte gå idag, var ett tag sen sist tror jag =) .. Jag och tobbe kom på en idé, att åka till mie och de i helgen? ringde henne igår och hon skulle prata me de andra, men klart vi borde få eftersom jag var där för ett halv år sen sist, och ibland verkar de som om de inte vill men jag skulle ringa idag eftermiddag , så då får vi se om vi kunde komma elle inte =) ... men dom vi brukar umgåss med nu för tiden vart typ lite ledsna ifall vi ska åka till sthlm haha ;)



Men iaf igår, då var fan hela gänget hos mig ;D Tobbe, Bajram, Semir, Linus, Robin, David, Kenan och sen kom Carro och Jafaar men dom drog typ rätt så snart ;b .. Sen så var dom hos mig till typ tio, sen gick jag linus kenan och tobbe till bussen för att tobbe skulle hem, sen följde linus och kenan mig till dörren xD .. hahaha ^^

Men iaf, nu måste jag typ ta nått att äta? hunrig jämt, och sen gå till skolan! Vi hörs och ses!

Puuuusssss

exakt en månad kvar till studenten!


100503 - helgen! ;D

Hejhå! =)

I lördags :
Egentligen skulle jag med Natta mickan och Linn till festen hos han som fyllde, men dom blev knas och hörde ej av sig typ, så jag smsade Ida och frågade ifall hon ville med, och de ville hon =) jag ville ej åka dit själv liks ;b .. Så vi åkte dit, hon skjutsade mig, jag hade bara druckit en öl när vi kom dit medan de andra typ var dygnraka vid 9 tiden på kvällen? iaf, så de var ltie segt i början, men när jag kom alla ba : ELIIIIIIIIIIIN" och typ sprang till mig, dom bah vi trodde inte du skulle komma, har saknat dig " etc, skit kul faktiskt =) .. Sen när man fått i sig lite mer öl och vodka, då jävlar började man också bli lite onykter och springa runt som de andra xD, sjunga, dansa och röka typ. haha ^^ .. Men han david som typ hade festen hos sig, han fick störningssjouren på sig :/ .. Vid halv ett tiden på natten drog jag linus och ida hem till mig, fast först hämtade vi jafaar och carro, så vi fortsatte lite hos mig, för de på den festen såg helt slut ut haha, sen däckade jag tydligen på golvet, linus bar upp mig till sängen tydligen? och han somnade på en stol xD ..










Igår :
jag jafaar carro och linus vaknade, och sen kom bajram och imad. Jafaar och carro drog, så vi andra gick in i mitt rum, sen kommer semir och david också.  Ingen av dom hade sovit i natt. Så imad gick och la sig i min säng, semir med xD .. Bajram och david låg i bäddsoffan, jag med .. jag låg i mitten, fast lite längre ner, vände jag mgi åt höger sida skulle jag fått davids fötter i nyllet ( han satt och sov ) .. vände jag mig åt andra sidan skulle jag få bajrms arsle i nyllet .. men låg typ mot den iaf ( hoppas han inte släppte sig iaf när jag sov?) .. Sen så skulle bajram vända sig, och han slog till mig med  sitt knä hahahaha, jag låg typ och höll om hans ben ibland xD .. Linus satt vid datan och kunde inte sova ;b ..han tog bild på oss istället när vi sov! ;d vi sov från halv ett på dagen till typ 4 tiden taha! ^^ sen var jag med alla dom hela dagen typ. sen lite senare kom jafaar och carro också. 




Men nu idag, vad händer? vene ska väl träffa tobbe senare kanske, och de andra? puss på er. <3


en månad och 1 dag kvar!


lördag!

Tjohalopp! ^^ Var nyss hos min farbror och firade han lite, vi åt lite smörgås tårta etc! ;d .. de var göttans!
Sen så nu vätnar jag väl bara på att natta och mickan ska komma, men när ska dom komma? hoppas fan dom kommer nue, dom måste ju med på festen :c ..

hehe så får väl se va hon säger i nästa sms dårå! ;d ..





vad ska ni andra sötnosar göra idag då? :)






Pussadjö på er / elly


1 maj 2010!

hejhej! igår skulle vi festa ute men de vart dött så vi stack hem till mig, vi var bara några personer :) och de var riktigt kul iaf =)) .. Sen kom jafaar och carro när alla typ drog,  sen vakna vi imorse igen :P
Idag ska jag mickan och natta på fest, en som fyllt år typ, de blir säkert kul =)  ska städa mitt rum nu sen hoppa in i duschen, pussss ha de bäst! <3

RSS 2.0