120731

Råkade skriva fel iförra inlägget, ang datum. Som ni nog förstår :). Idag blev det lite dramaaa! Hos mormor. Säger inget mer förutom att hon sårade mig ordentligt. Så är inte direkt på topp humör. Tur att jag har min fästman och dotter kvar!<3 Dom jag lever för! <3 Imorgon natt, ca 02.00. Alltså torsdag kan man säga. Åker vi till Nynäshamn. Båten till Gotland går runt 06-07 på morgonen! Kul det ska bli. Dock följer inte älsklingen med :( han fick inte semester :/. Nu blir det Gossip girl! Pussz


120730

Hejsan! Idag blir det å träffa mormor/g-mormor! Som varje tisdag ha ha. Fast blir mysigt , kommer bli god mat , mycket prat och bus å en massa promenader. Kanske t.om glass, om vädret tillåter så man kan äta det ute :):). Ha en bra dag! <3


<3

You are the one and only! <3


bilder!!

 
Här kommer väl i alla fall tre bilder ifrån igår! :)
 

120729

Idag fyller min farbror 40 år! Så vid två åker vi hem med tåget. :) så då är vi väl där hos honom vid tre-fyra! Då kommer ev lite släkt osv , så som farfar och farbror å faster! :) kul kul! Och där kommer även våran älskade dotter vara! :) Igår var en riktigt trevlig dag! På mammas 40 års fest! Somna inte förens vid 2-3 på natten, men trevligt var det :):)! Blev också i slängd i poolen med kläderna på av älsklingen. Leszek och Felicia blev med det ha ha! :) Tänk att de var två hela år sedan vi blev tillsammans igår? Ångrar inte en sekund! Älskar dig mer å mer för varje dag som går! Puss <3


120727

Hejsan. Såg att det kommit in typ 10 st inlägg frpn igår? som jag dock skrev ett bara ! ;o
Blogg.se är väl knasig! Fast nu vet jag inte ens om den syns? i min mobil syns nya inlägget, men inte i datan, aja! :P
 
I alla fall, ska leka lite mer med snuttan som hänger efter mig som en svans och aldrig vill leka själv :P .. Förstår inte hur roligt Vanessa kan tycka att ta ut alla hennes kläder om och om igen ;o .. haha puss

120726

Försökte skriva inlägg i datan men gick inte. Surt.. Iaf. Träffade Jessica och hennes super gulliga dotter Ronja. Super trevligt var det och super längesedan med :) så ska träffas imorgon igen innan jag ska till pappa/morfar och lämna sessan som ska vara där över helgen eftersom jag och älsklingen ska till Västerås, fira två års dagen och sedan mamma som fyllt 40 år!:):). Sedan träffa vi Elin och hennes fina familj en stund. Men blev och gå hem ganska snabbt men aa :) ses puss! <3


<3

Haha Vanessa är så söööt! Jag tog vanilj parfym på handleden och så luktade jag och sa - mmm" och sen tog jag min handled mot Vanessas näsa, och så luktade hon och log och sa - mm" haha! Mamma luktar gott alltså ;) aja hon sussar sött, sen en timme tillbaka!

 

Imorgon blir det å träffa Jessica och hennes söta dotter en stund :) efter det blire nog å träffa Elin och hennes fina familj igen :)

 

Firar två år med älsklingen den 28 juli! Dock kommer vi fira det den 27 eftersom min mor ska ha sin 40 års kalas den 28! :P Älskar dig min underbara fästman! 

Puss och kramz!


Utedag!:)

Har alltså varit ute å gått/lekt osv , sedan kvart i tolv i förmiddags. Kom hem halv 7. Men riktigt skönt må jag säga, och både jag och Vanessa kommer sova gott i natt! :):). Blir och träffa Elin och hennes fina familj imorgon igen! :) kramz!


120725

Hej. Idag blir det möte på arbetsförmedlingen! Under tiden ska pappa/morfar ha Vanessa, ca en timme dock. Sedan ska vi väl ev träffa Elin och hennes fina familj?:):). Fick ett jobb samtal nyss. Fått jobb! Dock bara ett par dagar, men väl behövligt. Med start 4 sept till 14 typ. Man tjänar bra för de dagarna och för 4 timmar om dagen (kan bli mer) det är ett inventerings jobb! Men man förlorar inget på det så jag tog det! :) bättre än att vara hemma hela tiden och vänta på bättre tider ha ha. + snuttan kommer redan gå på dagis så :):) Idag skulle du fyllt 66 år! Saknaden är stor farmor!:(<3


120724

Tja! Idag blev det å träffa mormor/g-mormor som vi gör de flesta tisdagarna. Blev god mat, lång promenad och sedan glass :):). Sen när jag och nessa gick hem tog vi ytterligare en promenad. När vi kom hem fick hon lite å äta och sedan dammsög jag hela lägenheten. Som man typ får göra varje dag ! ;) Nu leker snuttan och jag ska väl joina!;) puss å kramz!


120723

Tja! Åkte och åt på Sibylla förut vid ett, med nessa och pappa/morfar!:). Riktigt trevligt! Sedan när jag och nessa kom hem, tänkte vi ta en promenad innan regnet skulle vräka ner. Träffade Linus. Så fick med honom på våran dagliga promenad. Riktigt trevligt :). Sedan börja de ösa ner med regn så skyndade oss hem! Nu blire lire lek och bus å tv tittande :) pusszar!


<3

Haha Vanessa, när hon försökte Härma morfars grimaser :):) söööötnos!


Rubrik, va?

Hejsan. Sitter på balkongen å röker. Älsklingen gick ut på promenad med snuttan, sedan ska de väl leka i någon lek park :) skönt med lite ensam tid! Både för mig som är själv nu , och för han som får ha henne själv ett tag! :):) Har inte varit ensam hemma sedan hon föddes. Förutom de helgerna man är barnlediga, men då är ju båda lediga så de räknar jag inte med :) Ska i alla fall bara lägga mig i soffan och slå på en film och vara chilla. Puss ha de bäst! :)


120722

Äntligen somna snuttan! Lagom jobbigt å få henne å sova nu för tiden. Men som sagt , blir å sov en gång för henne, om hon inte blir dyng trött förståss! Ska snart lägga henne i sin säng och sedan ska jag ta ett skönt bad! Har ju stor städat hela lägenheten medan älsklingen sov! Så är lagomt svettig! Fick sova till 8 idag, skönt som tusan! Älsklingen gick upp med henne runt 6. Idag på eftermiddagen kommer nessas mormor och c.o. De kom hem igår från gran canaria så de ska hit å hälsa på lite. Trevligt :):). Pusz!


120721

Hej! Fint väder idag! Idag blir det att grilla hos Vanessas morfar! Mysigt och gott. Perfekt väder för att grilla faktiskt. Det brukar aldrig vara fint väder när älsklingen inte jobbar, men idag hade vi tur!;) puss och kramz!


Oh!<3

Oh! Vet ni en sak? Vanessa pussa mig idag!! Tre gånger! Jag går in genom balkon dörren ( har rökt ) och älsklingen sitter och läser för nessa och säger "pussa kaninen" och hon gör det. Då ville jag se om hon kunde pussa mig också! :):) Jag - kan mamma få en puss? Vanessa går fram till mig och ger mig en puss på munnen! Oh! Jag dör vad gullig!! Mamma älskar dig sååååå oerhört mycket. You are My whole everything sweetheart! <3


120720

Så skönt. Att inte ha ont i mage å rygg som jag haft de senaste två dagarna då nessa knappt sov något. Då ville man bara gräva ner sig ha ha. I natt sov hon bra. Från halv 9 igår kväll till 6. :) så en natt sömn är väl bättre än ingen alls. Idag får vi se vad som händer. Kanske träffa min mormor en stund å så :) och kväll blire mysfredag med film och godis. Btw, sökte lite jobb igår som jag har chans å få :) bara hoppas!! Puss och kramz!


120719

Kul. Inatt och igår natt så vaknade Vanessa var 5e minut. Så typ ingen sömn då alltså! Det måste vara nya tanden som spökar! Hoppas hon sover bättre i natt. Både jag och älsklingen behöver sova helt enkelt. I alla fall så idag ska nog jag och Vanessa till hennes farmor ett tag! Eftersom hon åker till Polen på lördag så tänkte åka dit så hon får träffa Vanessa en stund :). Kramz!


120718

Hej! Idag ska jag och Vanessa träffa Amaal och snacka lite skit :). Ta lång promenad och sedan stanna förbi parken så Vanessa får leka av sig lite :) om vädret tillåter dock :) Tittar på biggest loser just nu. Ha ha :) och ska snart lägga mig och vila med snuttan! Puss och kramz!


120717

Tja! Idag träffade vi min mormor. Tog en lång promenad och sedan träffade vi henne. Åt god mat och tog lång promenad igen och åt glass. Söta lilla nessa sprang barfota i gräset hela tiden :) sprang efter fåglar och sånt ha ha. Medan vi gick så kände jag något som brändes som fan :( och ont gjorde det!! Och ja de var en hummla som fick idéen att brännas lite. Genom Mina byxor. Kom hem vid sex och då blev det massa bus. Sedan vid åtta somnade hon. Och nu tittar vi på film :) puss!


120716

Hejsan! Sitter ute å röker. Älskligen kom nyss hem!:):) och söta lilla nessa ska snart sova! Idag åkte jag och nessa till Elin och hennes fina familj i Degerfors som jag sa i förra inlägget, och det var super trevligt å träffa dom. Hade dock ont i huvudet hela tiden men de var allt trevligt ändå. Kom hem vid halv 6. Då gjorde jag matlåda och mat till älsklingen och mig å nessa förståss!:) Puss och kramz!


Skriver i nattmössan..

Ligger i sängen och ska precis sova. Snuttan somnade först 7 å vaknade en kvart senare och somnade runt 9 igen..hmm. Aja hon sover i alla fall :) hoppas på hela natten! Funderar på att springa en ny och annorlunda runda imorgon ! Imorgon ska jag och Vanessa även få skjuts av hennes morfar till Elin och hennes familj! Blir en hel del prat och lek!:)<3 puss och kramz!


120715

Var nyss å sprang lite mer än 6 km. :) Men tränar ju varje dag så behöver inte säga varje dag att jag nyligen tränade. Ganska ointressant för er antar jag :) Äter i alla fall flingor nu. Nessa dtår bredvid och tigger fast hon nyas åt frukost haha. Älsklingen sover. Ska väcka han vid 9 så att jag får sova! Sedan ska vi till nessas farmor. Och efter kommer Mattias hit och då ska vi titta på fotboll! Haha i alla fall dom! Ha en bra dag!


The Descendants! =)

 
 
Tittade nyss på The Descendants. Verkligen  en sevärdig film. Så sorglig men ändå så bra!
Handlar om en familj, som splittras eftersom att mamman hamnar i koma., Sedan får pappan veta av sin äldsta dotter att hon varit otrogen och lite sånt! Så lite äventyr är det också i den filmen kan man ju säga. ;)
 
 
Ska väl ta en nattcigg nu och sedan blir det väl sängen, eftersom att vid 6 tiden så vaknar lillan! Då blir det fullös igen huhu. Vet inte riktigt vad som händer imorgon, men ska i alla fall till snuttans farmor ett tag! Puss och kramz!

<3

Hitta en bild från Polen :) eller rättare sagt blev taggad på Facebook :)


Eskilstuna zoo! :):)

Blev Eskilstuna zoo idag! Kom dit halv 3 och var där till halv 7! Åt gott och tittade på alla djuren! Tog med oss system kameran ;) duktiga! Men tar in bilderna sen! Men tog lite med mobilen också så de kommer in nu!;) i natt lär hon sova riktigt gott! En bra dag! Nu ska hon få lite lelle och sedan blire natten för henne. För oss blir det chips och film! Puss och kramz!


120714

Hejsan! Precis städat badrummet och så tog jag disken!:) Nessa badade även nyss och nu tänkte jag ta en cigg, & efter ska vi leka lite innan jag ska väcka baby för då är det min tur att sova!:):) Kanske blir att åka till ett zoo idag med nessa och hennes morfar! Men bara kanske. Hoppas dock!;) Pussar!


Sötan.


120713

Fredag den trettonde.. Fast är ju vara ett talesätt. Jag har i alla fall aldrig haft otur just Denhär dagen. Snarare tur ;). + att min moder fyller hela 40 år idag! Fast hon är i gran canaria! Lyx. Dina åkte hem förut. :/ trist. Men vi ses snart igen :-)! Varit på promenad med snuttan! Och hämtat ut mina kläder!! Grymt snygga!! Städat och fixat har jag också hunnit göra. Nu är nessas morfar här. Han fixade nyas våran lampa i hallen och fåtöljen. Nu leker han med nessa medan jag tar några snabba bloss! Pusz!


120712

Hej! Idag har vi bara tagit de lugnt. Tog en lång promenad , stanna och lekte i parken , sedan affären å köpa hårfärg och sedan träffa jag en bekant men då började det ösregna , åska och blixtra. Så blev och springa hem! Snuttan somna 7 som vanligt. Men vakna vid tio, fick Välling å nu sover hon gott i min famn!:):) Dina fick färga mitt hår idag. Snyggt blev det. Haha blev svart underhår. Dock haft det när jag var mindre. Men grymt snyggt blev det :o. Imorgon åker hon hem :/ Puss


120711

Hejsan! Idag åkte jag , Vanessa och Dina till marieberg. Vanessa fick en grymt snygg jeans jacka. Köpte också en två års present till älsklingen och till mig köpte jag två tröjor och ett halsband. :):). Vi åt där och pratade en hel del! Gick dog till stan sär vi tog bussen till m-berg. Sedan tog vi bussen till Viivalla. Där vi träffade Elin och hennes söta son Lorenzo! Gick runt och pratade en hel del. :):). Sedan gick vi hem. Tittar på "våra pinsamma kroppar" just nu! Spännande! Och nyligen somna snuttan!


En prinsessa kommer gåendes...

Älskar våran vackra men trotsiga tös! Nu är det läggdags. Imorgon ska vi möta min mormor och ta promenad till min kusin där vi blir bjudna på lunch! :) Efter det kommer Dina på besök och ska stanna ett par dagar :):). Kramz!


120709

Hejsan! Idag blev det att springa. Så sprang nästan 6 km! Bra gjort tycker jag :)
nu har jag beställt lite kläder, till mig denna gång. Vanessa har så mycket kläder och Leszek hitta inget. Jag beställde en tröja , leggins och shorts!:) perfekt till semestern på Gotland! :-) nu sover nessa, älskling ska snart till jobbet och jag ska nog lägga mig med nessa! Får se vad som händer idag, inget planerat i all fall. Puusz och kramz! 

1 tusen ord!

Jag säger bara att ni borde titta på filmen som heter " one thousand Word " ! Handlar typ om en kille " Eddie murphy " som bara har tusen ord kvar, att säga innan han dör! Grymt bra!! Sevärd! God natt. Kramz!

jasså?

Fick en knäpp kommentar förut..
 
" Ni verkar lämna bort henne ganska ofta. "
 
Svar till det , så kan jag tillägga, att det är inte sant! Vi är barnlediga högst en gång i månaden!
Då nessas morfar har henne, han har henne nästan alltid en gång i månaden, dock för att han själv vill!
Kan också tillägga, att vi aldrig frågar om barnvakt, utan att det alltid är dom som frågar om de får ha henne.
Morfar eller farmor. Ibland får de ett nej, ibland ett ja. Thats life. Denna gång, igår.. En natt. Ville hennes farmor ha henne eftersom det var ett par månader sedan, så jag ser inte problemet i detta?

120707

Hej! Har precis fixat mig. Älsklingen sover, försökt väcka honom i över en halvtimme. Vanessa sover med. Ska snart cykla till hennes farmor. Hon ska ha henne i natt :) så får se vad som händer idag. Kram.

Dödstrött!

Ganska jobbigt art nessa vaknade klockan 4 klarpigg :s och när man försökte få henne å sova gallskrek hon .. Aja. Har i alla fall dammsugit hela lägenheten :) bara tvätta golven kvar , sedan ser de ut som en lägenhet igen!:) Svettas som en gris så ska bada med snuttan efter vi städat. Sen när jag ska få henne å sova får jag väl gå ut på promenad. Synd bara att jag inte får sova :( för bär jag upp henne kommer hon vakna. Aja. Life's à bitch sometimes. Pösz!

Dödstrött!

Ganska jobbigt art nessa vaknade klockan 4 klarpigg :s och när man försökte få henne å sova gallskrek hon .. Aja. Har i alla fall dammsugit hela lägenheten :) bara tvätta golven kvar , sedan ser de ut som en lägenhet igen!:) Svettas som en gris så ska bada med snuttan efter vi städat. Sen när jag ska få henne å sova får jag väl gå ut på promenad. Synd bara att jag inte får sova :( för bär jag upp henne kommer hon vakna. Aja. Life's à bitch sometimes. Pösz!

120704

Idag blev det att springa :) sprang den långa vägen där jag brukar ta promenad! Skönt skönt. Nu sover sessan efter många om och men.  Så ska också vila mig lite. 
 
 
vene riktigt vad som händer och sker men blir i alla fall en lång promenad med Julia :) pussar!

Aha...

I Polen så tyckte jag att jag åt ganska mycket, när jag blev sugen på något så åt jag det..men sen ställde jag mig på vågen och väger 53 kg :s. Bra att jag inte går upp. Men vill inte gå ner heller? Får nog börja äta lite mer och hoppas på det bästa...

120703

Hallå! Nyas badat nessa, den lilla lortfian! :) idag blev det gymmet som vanligt! Skönt!
Har fixat lite hemma, vill dammsuga men våran är grymt dålig. Så ska köpa en snart. Oh, längtar! Vill dammsuga hela lägenheten så de blir skinande rent!


Strumpan börjar bli trött men ska försöka hålla henne vaken ett tag till. Just nu försöker hon komma åt min energi dricka. Men aldrig i livet att hon ska få den!:)


Somsagt, vid tolv blir det och träffa snuttans g-mormor och hennes g-kusin? Fast så blir det väl Inte? Iaf min kusin! Ska bli kul. Puss

120702

Sprang två varv idag med, dock träningsvärk sedan igår och ännu värre nu :) sprang dock de här varven utan att stanna en ända gång :) men imorgon blir det gymmet! Skönt det med. Sedan har de varit lugnt här hemma. Lite bus och lek. På kvällen kom Elias och Julia hit. Så jag nessa och Julia tog en kvällspromenad. Två timmar. Skönt!:) medan älsklingen och Elias spelade. Idag somnade nessa sent. För hon sov två gånger på dagen. Men hon var så utsliten. Så nu ska hon bara få sova en gång om dagen, försöka. Orkar inte hålla på å bråka med henne för att hon ska somna.


Imorgon blir det att träffa mormor en stund och dit kommer även min kusin. Så blir kul! Sen får vi se vad som händer. Pussar!

Vackra tjejen!


Spring spring spring!

Är så stolt över mig idag, sprang runt varberga skogen idag, två varv! Sjukt skönt,
men känns i benen kan jag säga! Sedan så kom Julia och Elias, så vi alla drog till Willys,
och handlade mat! Storhandlade rejält huh! Men nu har vi mat i alla fall.
 
Just nu sover snuttan, och Peter är här. Snart kommer Elias och Julia också, och då blir det att titta på Em Finalen.
Jag tror på Italien! Inte för att jag är så fotbolls intresserad, eller ens sport intresserad, men lite har man väl blivit?;)
 
Puss!

hemma igen.

Hejsan. Har inte haft tillgång till internet där borta i Polen, fast om jag velat hade de säkert gått.
Men jag helt enkelt inte orkade och så hade vi inte tid!
 
Vi kom dit förra lördagen, den 23. På flygplanet var Vanessa så snäll, hon lekte och satt fint i mitt knä!
Duktiga tjejen. Sedan när vi kom fram åkte vi till älsklingens faster och lämnade våra väskor,
sedan begav vi oss till hans farmor som fyllde 80 år. Där var det väldigt mycket folk,
pinsamt i början men sedan blev man van!
 
Under hela tiden i polen så varken åt eller sov Nessa bra, i bland kom det en chock, då hon gjorde det.
Ibland gick de åt helvete. Men det kan ha varit klimatförändringen + att allt var nytt där, nytt folk, allt!
Blyga tjejen! =)
 
Sedan var vi hos hans farmor till måndagen, kanon väder var de hela tiden. & vi var ute heeela tiden, tog långa promenader, lekte&busade, pratade och hade de allmänt mysigt!
 
Sedan åkte vi till hans faster på måndagen och sov där resten av veckan. Under hela den veckan tog vi många promenader, vanessa fick leka med två barn som älsklingens faster tog hand om på vardagarna ( nanny ) .. Sedan var de inte kanon väder, men  man kunde vara ute i alla fall. Gick till ett jätte stort varuhus och handlade mycket kläder till alla oss tre. Åt gladd och en massa annat gott, tittade på Em och vann pengar. & i fredags, dagen innan vi åkte blev de kanooon väder. Så klockan 10 åkte vi till en bad strand. Var där från typ 11 till typ 5. Smörjde in VAnessa som bara den så hon blev inte solbränd, tur för henne! ;) För både jag och älsklingen blev solbrända gånger 1000. hihi men sjukt skönt. Sedan när vi kom tillbaka så tog vi promenad till en affär som heter Tesco och köpte det sista!
 
Kom hem igår dårå, nessa sov i planet. Sedan kom hennes morfar å hämtade oss. Stannade förbi mcdonalds och åt lite. Hon älskade det! Kommer dock inte bli en vana, men vi var hungriga så de fick allt bli den maten igår.
 
Kom hem och packade upp och allting! Sedan kom Julia, så hon satt säkert här till elva något, tog någon drink med henne och bara pratade. Så idaaag, skulle vi gymma, men de har tydligen stängt så vi ska no ta en springtur sedan när hon vaknar? och sen blire och storhandla, har inge mat hemma. Snuttisen sover!
 
Tog lite bilder där borta, glömde systemkameran hemma -.- men tog lite med mobilen, men lägger upp några nu. ha de bäst PUSS!
 
 

RSS 2.0