please, tell the truth.

helluu alla tråkiga.

Sitter här i skolan med Emma och ja , ingenting väntar på att få börja idrotten.
Hon fyller år idag, graaattiiiis! =) <3 ..  hade nyss teckenspråk typ, och de var rätt så roligt faktiskt, (; roliga en  att prata i alla fall :D <3

igår var jag inte på bra humör, var sur på att de finns
så jävla massa falska personer som inte kan tala sanning en gång i sitt liv!  :S inte vad jag vet iaf. & i dont like it..!  så var typ lite eller mycket sur och arg igår i skolan , massa saker hände, vissa vet vad ! <3 ..  iaf, mår lite bättre idag, men fortfarande jävligt arg på en viss person speciellt, gaaaaah please, GET A LIFE ? :S  tror ni att de blir bättre att ljuga än att tala sanningen?

" Hellre lev på sanningen och kanske må dåligt, en att vara lycklig på lögnen! "

Ska dra till idrotten nu, men ska inte vara med idag, glömde idrottskläder.. men what ever =) <3 kan säkert få kolla på eller något liknande..!

see you loser.


/ elly.


omförglömligt (;

helluuuuuj =) ...



igår var fan en av de roligaste nätterna på länge =) <3 ..
Var såklart med min tvilling hiiih ^^.
vi brukade ju alltid göra hyss eller nått liknande när vi var yngre,
& igår fick vi tillbaka tiden som vi hade för årsedan ,
de var typ några som hade druckit här hemma, och patrik decka såklart först(:
och då gjorde vi massa grejer,  eftersom han decka först liksom..
Först tog vi en kondom och hällde i massa grejer ( mjöl,och mycket vatten ) etc.
och vi la den i hans glas där han hade saker i redan,  sen tog vi en till kondom och typ spottade i den,
och la den på hans rygg,  och förpackningen la vi på bordet, sen satt vi på tv1000 där de såklart var porr ( tror de var gayporr elle nå liknade  ;S ) .. och högsta volymen... hahahahah :D skööna vi är =) ..
sen tänkte vi skriva nått på hans panna, men då skulle jag rycka i han så han kunde vända sig om, men då vaknade han :/ hahaha fan va kul de var, tror han vart lite nojig ifall om de var han som gjort det =)
sen gjorde vi en till sak men de tänker jag inte berätta här =)=) haha ! 
Men det var en oförglömlig natt,<3  så jävla roligt<33  och vi somnade väl runt 5-6 tiden, och patrik stack hem runt halv 5 för han tyckte att vi var lite knas hahah =) så blire när man deckar först när man e omkring oss! :D


aja, nu ska jag typ titta på nå film och ta de lugnt,  måste försöka sova mycket inatt, som inte kommer gå , eftersom vi vaknade runt 4 tiden! ;O  men har skola imorgon så!

ha de bra =)

LiiiRa & LiiiGu <3

btw!



Shululu ! (:

SItter här med Emma, vi ska typ öva lite på det vi ska redovisa idag , "Natur & frilufsliv " :P .. Skit booring, men vad gör man haha , skulle egentligen redovisa på fredag men de blev inte så :) .. Så arbetet vi har gjort är power point, och det har vi sparat i en skiiiva nu, så nu borde de väl gå!

& vi har några timmars rast sen ! så vi ska gå och käka mcdonalds , & det kommer att bli kanon gott, är as suugen haha! :D <3

btw, 30 dagar tills jag blir 18 år (: Fyller år den 18 december!  Now you know! ;D .. Långt kvar, vet!

Vet inte direkt vad jag ska skriva, men hade prov igår, & jag känner på mig att det kommer att gå kanonkul, för svarade på alla frågor och jag kunde typ alla :D


aja , heejdå!

Pälle & Pillä in the action!!!! <33 :D

åland igen snart ^^

Fyller 18 år om 32 dagar ;) <3

Och mellan jul och nyår ska jag och bästavän Elin till åland med massvis med folk=) .. Vet inte riktigt säkert datum än med de kmr bli roligt =) förutom att några speciella ska med :S .. men what ever, ja & elin kommer ha lika kanon kul som förra gången på åland, de kommer bli lika mysigt och lika roligt och minnen för livet =) <3 & då e jag 18 och då kan jag stå där framme vid baren och köpa något gott ;) .. & jag och elin kmr dansa hela natten igen som förra gången, & de som sjunger kommer att sjunga för oss igen hihi ^^ Det kommer bli kanon kul, . Det är inte säkert att alla de ska med, men jag & elin ska i alla fall med =) hoppas vi får en egen hytt haha <3 jag läääängtaar som fan! Bara en månad och några dagar /veckor kvar? haha ^^ ..  LiiiRa & LiiiGu kommer att äga ålandskryssningen igeen för tredje gången ;) <3


hejsvejs! <33


=)

 Jag älskar den här tröjan, till tights (;

Sitter här och småtuggar på en macka & dricker lite läsk, ska snart gå till bussen som åker till min skola! Första lektionen är Teckenspråk gah ;/ .. Det är jättekul ibland och ibland inte, men det är kul att lära sig nått nytt, när man väl kan de nya. Men blabla! Sen slutar vi väl runt 2 tiden,  för sista lektionen är fortfarande inställd i Natur & frilufsliv.
Måste snart gå & borsta tänderna och göra mig lite mer i ordning sen måste jag gååå! :( ..


xoxo / eeran <3

helluu

sitter här hos morsan med värsta träningsvärken :/ har gått ytterliggare 6.5 km idag och tränat massvis, jo det är ju så klart bra men nu gör det svin ont  xD .. Ska snart gå och plugga lite grann har ett slags prov imorgon & egentligen inlämning, men det kommer nog attmordna sig. Idag var det någon slags mässa i conventum arenan , så gick dit med Emma & amaal , vi var där en stund och kollade runt, fick massvis med påsar och böcker om just det stället där vi "kanske" vill studera efter gymnasiet.. Jag skrev också på att kunna tänka mig att studera utomlands efter gymnasiet, fast jag skrev på att göra det 2011 istället så att jag jobbar lite här i sverige innan jag åker utomlands, men inget är säkert ennu, det är bara massvis med funderingar en så länge ;p .. skulle kunna tänka mig i stockholm också, det är en stad jag känner till, eller gotland :D .. men hellst utomlands tror jag, så man kan se världen lite mer ;) Sedan träffade jag tobbe en stund , de var längesen så vi stod och snackade lite och sedan åkte jag hem till morsan.

men nu måste jag gå och titta på tv & sen plugga lite..

Take care, xoxo // eran <3

ålandskryssningen <3

Kom hem från båten igår kväll, men ska berätta de roligaste som hände på båten, och det är minnen för livet. <3

I söndags dansade ja & elin massa, det var skit kul :) och vi blev vän med "charlie" som sjöng massa låtar & vi bad han sjunga "leende guldbruna ögon" & de gjorde de, skit roligt , vi dansade säkert över 20 gånger, till låtar. Sen kom johnny och sa att vi dansade bra, vi bah "de e första gången" så vi snacka me han & blev vänner :D .. Senare i lördags natt  så snackade vi med Daniel som sjöng på den här båten, SKIT SNYGG!!!  vi snacka me han och de, vi var ju fulla så vi prata ju på!
Sen igår skulle vi gå och lyssna på han igen, och gissa va han gör :D? i mikrofonen "hej elin & elin, allt bra?"  vi bah aa.. han bah "ja har lovat att sjunga låtar för dom, ni publiken får hjälpa mig , drömmen om elin och leende guldbruna ögon"  så de sjöng för oss, han bah "den här låten e till er,  så publiken sjung mot dom" .. och massvis.. Sen han bah ; nu får ni klappa häänderna åt mig&publiken " vi bah  jubla och klappa haha :D och han bor i ÖREBRO!! så jävla snygg han var! sen åkte vi buss tillsammans hem, och vi sa hejdå, vi ska tillbaka typ den 31 dec när det är nyår, hoppas han är där då!
sen fick vi lite mer vänner :) <3

Sen igår snodde någon min mobil, vetej hur, så ni får ta bort mitt  nummer för ska typ köpa ny mobil idag kanske, och då får ni mitt nya nummer.

Pussadjööö / Elly








you love me.

hello , it´s me :)

Idag har jag vart me min tvilling, & vi har vart hela veckan & haft det jävligt mysigt och roligt! =) somnat runt 6 varje dag och vaknat runt 3-4? haha härligt, (: Måste bara vända tillbaka dygnet lite :P

Idag åkte ja & tvilling till stan och skulle handla lite kläder etc .. på bussen var skit roligt, haha bussen tog in för mycket folk eftersom bussen innan hade gått sönder så de fick också gå på våran buss, haha.. Ja & elin satt och skratta hela tiden åt massa roliga saker som hände i bussen & vi var så jävla snea på vissa folk som inte kan ha respekt, jag stör mig på det som fan alltså, när busschauffören sa att folk kunde gå lite längre bak så folk kan gå på bussen så säger en konstig typ; skaffa  mer busssar förfan " vilken jävla tönt , blir så förbannad !  & sen så stannade bussen mitt på gatan typ och slääppte ut en typ, för bussen var överfull fan, sen säger en annan kille; men ta in .... då. "   då sa busschauffören ; det är jag som bestämmer"  men självklart? bussar ska ju liksom inte stanna mitt i gatan precis, haha så den lillkillen fick typ springa  ifatt bussen där de andra av hans kompisar gick av xD  .. & jag och elin skrattade som aldrig förr alltså ;) .
Sedan köpte vi skit snygga tröjor,. och jag köpte två BH och en piercing till läppen! Sedan käka vi mcdonalds och sen åkte vi hem.

På söndag åker vi till åland med de bästa,  ska bli så jävla roligt alltså :)  ja&elin har längtat hela veckan fan! Så de kommer bli minnen där & as mysigt. Så vi åker på söndag morgon härifrån!

aja,. ska dra nu hej <3

RSS 2.0