150922

Hej. I helgen var vi i Västerås. Vi firade min lilla syster som blev 18 för ett par dagar sedan. Avslutade lördagen med att gå ut till pitchers och det var super trevligt. Vanessa fick vara hemma med mamma/mormor , Rebecca och Allan. 👌🏼 kom hem i söndags, då hälsade vi på pappa/morfar och gav han en present och firade honom, för då fyllde han år. 😘✋🏼 

Idag är det jobb till halv 5. Sedan är drt föräldrarmöte på vanessas förskola. Så är inte hemma förens halv nio ikväll ca. 

Kram! 


150918

Hallå. Igår öppnade jag. 06.00-13.30 jobbade jag. Gick upp klockan fyra på morgonen.. Eller känns nästan som natten då. Regnade som satan i gatan. Ä Efter jobbet klippte sig jag och Vanessa 😄👌🏼 blev super bra. Hon blev super nöjd. 

Efteråt på kvällen träffade jag och Vanessa Amaal. Hon bjöd på fika och vi pratade och hade de super trevligt. 💕 

Jag somnade inte förens kanske klockan tio. Hade varit vaken i 18 timmar, idag är de öppning igen. 06.00-13.00. Men idag regnar det också, men igår kväll kom Natalie hem till oss och skulle hämta lite grejer så då fick jag låna ett regnställ, 😘💕💕 tacksam till tusen. Då slipper jag lukta blöt hund eller något ha ha. Tänkte köpa efter löning. 👌🏼👌🏼 

I eftermiddag åker vi till Västerås. 😄 blir super trevligt i helgen, men jag kommer väl vara en aning trött idag bara 😁👌🏼 

Kram! 



150916

Hallå! Igår jobbade jag 8.30-19.00. Vi hade planering. Men efter planeringen så stod vi utanför jobbet å snackade lite osv så jag cyklade inte hem förens 20 över 😚👌🏼. Så kom hem vid åtta. Var hemifrån i över 12 timmar. 
Vanessa och Leszek var lediga idag. Men Vanessa var vaken när jag kom hem så hann mysa med prinsessan lite. Hungrig som en tok var jag också men de hade gjort ägg till mig 😌. 

Idag jobbar jag till 16. Men ska gymma efter jobbet med Lisa så är väl inte hemma förens ca halv sju. Lite tidigare i alla fall. Men imorgon är en tidig dag för mig då jag öppnar så då får jag hittapå  något roligt med Vanessa, om de inte regnar villsäga. 

Igår fyllde min lillasyster 18 år!! Fy jävlar i havet vad tiden går snabbt!!!! 🎉💪🏼👵🏼. I helgen blir det att fira henne! 😚😱 

Nu måste jag fortsätta att fixa mig innan jag  måste dra till jobbet, försöka å inte komma försent denna gång 😉😘 kram! 




150912

Hallå! Igår jobbade jag till 16, eller jag gick lite tidigare då vi var för många personal på lite barn. Cyklade direkt till gymmet, skulle egentligen träna med Lisa men hon var trött så jag tränade själv, bara styrketräning blev det, eftersom jag redan var bra uppvärmd 😅 två mils daglig cykling + styrke träning är rätt bra. 💪🏼 blev så i onsdags med men då var Lisa med å träna. Ska träna imorgon med henne. 👌🏼 

Idag rensade vi garderoben. Slängde en massa skit, två kartonger blev det. Sedan packade vi ner saker från garderoben, som ska med till nya lägenheten. Inte långt kvar 😍😍😍 packade även ner lite från hallen, bilder och tavlor. 

Vid ett tiden drog jag och Vanessa ut på en lång promenad, samt lek i några olika parker. En rätt trött dag! Stannade förbi Willys å köpte lite godis 😍 leszek är på firmafest idag så blir myspys med Vanessa. Hon tittar på Daniel tiger på paddan och jag tittar på allt en tjej vill ha på tv 😋. Kram! 

*

Lite nya grejer 😍


Strong.se 


😍😍😍

London 2015!!' 😍🇬🇧

Lite bilder ifrån London. Slänger inte in alla då det är väldigt många. 😘

Dag ett - sightseeing and some shopping. 😇
Världens godaste pizza! 



Dag två - Sightseeing, akvarium med hajar och sköldpaddor å mycket mer, samt karusell och lite handling. 😍 

Dag tre - Shopping!! 😁


Dag tre - Madame Tussaods. 😍👌🏼

Sen sista dagen, dag fyra var det bara en massa resa å vänta hit & dit. 

Kram! 😘💕

150909


Hej. Längesedan jag skrev men inte riktigt haft tid och sen har jag inte riktigt vetat vad jag skulle skriva. 👌🏼. Sen jag kommit hem från London har jag jobbat, jobbat & jobbat, samt tränat och så har även mannen min fyllt år. 🎂🎁🎀🍸blev lite firande i helgen. Mycket mys var det!! 😄😇. 

Idag jobbar jag 07.30-16.00. Efter jobbet ska jag träna med Lisa så då hämtar pappa Vanessa på förskolan. Kram! 😘




150901

Hej. Jaha. Då har vi varit i London då. Helt jävla underbart. 😍  Vill verkligen tillbaka. Bilder kommer sen. Vanessa är såååå nöjd över resan. 

Kom hem vid 1 igår natt, eller ja natten tills idag. P.ga förseningar av flyg etc. 

Idag ställde jag klockan på 7, gick ut å sprang. Blev bara 5 km. För leszek skulle till jobbet. Sedab har jag och Vanessa storhandlat och packat upp. Jobbade idag 16-19. APT. segt. Pappa kunde ha Vanessa. Super snällt. Nu är jag hemma. Vanessa somnade redan i bilen å sover sött nu. Kram! 



RSS 2.0