hej då sverige.

Nu har jag badaat ett skönt baad :* . Ska snart sova, för e väldigt trött och ska upp vid 5 tiden på morgonen dårå =)

Verkligen taggad!


Gooood natt, & sov så gott sååå hööörs vi! Följ den här bloggen varje dag, så får ni se vad som händer där i England :)

Puss&kram / Eran ..

hejdå sverige.

det närmar sig.

Det böjar närmar sig, flyget och allting! Lite pirrigt? aldrig flygit förr faktiskt ;p ..& nu börjar allting att närma sg mer & mer faktiskt! Men tiden går ju så sakta också ;S ja vill att tiden bara ska rulla på tills vi sitter på flygplanet, men nejnej :/ Låg i soffan nyss och lyssna på skön musik "Im sitting here in the booring room, its just another rainy sunday afternoon, im wasty my time, i got nothing to do, im hanging around im waiting for you. but nothing ever happend, and im wonder."  ^^

Ja, men vid 6 tiden ska vi åka till min mormor, min ena syster ska sova där hela veckan då jag och mor är i England :) ..
Så vi ska dit och lämna henne och fika där, och min andra minsta syster ska vara hos hennes pappa:*

Men nu ska jag gå  och äta tacos chips och  dricka något och vänta vänta tills man får sova ;) hihija.


kramisar <3 Ha en underbar vecka ni , <3 så hörs vi sen.

london imorgon! :D

japp då ere london imorgon dårå :) <3
Redan, känns som om de nyss var typ 39 daagar osv, men nu ere liksom imorgon ;o..

Men ska snart göra i ordning mig sen åka till morsan, käka tacos och sen åka till mormor och fika och sen packa lite mer hos morsan osv :) så de e mycket att göra etc ;) och sen soova tidigt, sen gå upp tidigt och fixa sig och vid 6 tiden på morgonen åker vi till flyget!

Och nu äter jag lite frukost <3 ska om en stund kolla om jag har med mig all packning och så, checka lite , fick låna pappas tröja :) till att sova med alltså, trodde han glömt det för ja bad han igår men när ja vakna så låg den vid min packning :P.. Han & karlsson ska till åland idag, vad gulligt!

Men nu ska jag dra , jag kanske skriver blogg ikväll (:

090328



 ska snart bada har jag tänkt :) och sen packa , för sen imoooorgon åker jag till morsan dårå, men sen måndag morgon tidigt åker vi iväg :)

ses<3

Do you have to?

hej!  åååh chandler i vänner är så snygg ;p  Hahaha! blir alltid kär i kändisar ;p

tänk er, snart äre London, guuud vad jag har längtat , fan bara 3 dagar kvar ;p tills den dagen vi åker alltså! =) .. På måndag åker vi, vi åker väl från örebro vid 6 tiden på morgonen  dit vi ska ta flyget =) <3
Jag kommer såklart inte skriva blogg mycke :) Men jag kommer skriva blogg ibland på något internet cafe, och skriva hur dagarna har varit och så (: så ni få¨r gärna följa bloggen, från Måndag den 30 mars till Måndag den 6 april!! Även fast ja inte skriver alls varje dag maybe , men vem vet, kanske jag gör ;)? ..
Men kul de ska blii! :)<3

Sen i sommar ska kanske jag, tubbe och enis utomlands, ta typ sista minuten resan osv (: kulkul!

och L.A efter studenten med Emma, kanske? ;P får väl se hur allt går till!

Men försdt och främst London! =). Men kul att kunna planera redan yuujh.

Men ska fortsätta titta på vänner och äta godis och så ;p sen ska ja väl kanske lägga mig tidigt så tiden går snabbt ;) haha maybe .. Men i alla fall imorgon ska jag packa en massa som jag måste ha med mig,
men vi ska typ inte ta med oss mycket kläder, för vi ska ju köpa kläder där och dom ska vi ha på oss :) & så blire billigare etc och då kan man köpa mkt :) yey ^^

Fest hos mig den 10/4 ,  now you know :)<3

* känns så jävla mystisk, du säger att du tycker det e knas att jag aldrig hör av mig, men varför ska jag alltid höra av mig till dig? du säger liksom att du tycker om mig mycket fortfarande, men hur kommer det sig att du aldrig hör av dig då?längre? jag tror nog inte på de, då hade du i alla fall kunnat höra av dig och velat träffa mig innan london och allt vad jag ska göra. Men jo jag tycker fortfarande om dig, men kul att du aldrig hör av dig ens ;S . säg bara som det är tack?
Du sårar mig bara! =(  It´s hurt.*


 gammal bild men vafan.

you and me?

Har typ precis eller för ett tag sen fixat färdigt mig, så sitter här nu och e röksugen, men ska ta cigg när jag ska gå mot bussen, måste ta bussen nu igen eftersom ja ska till stan direkt efter skolan typ så =) ..  Äta sallad gottis ju! :D
Men vet inte vad jag ska göra på fredag kvällen? jo jag tror att jag typ ska packa och sånt på fredag kväll eller lördag kväll men resten vet ja inte? jo kanske titta på vänner :D favorit avsnitt nu för tiden ju! Skit roligt och spännande, eller ibland kan de vara lite boooring men då spolar jag fram tills de blir bättre :D <3  Men vänner ska man se på om man vill skratta och bli på bra humör. Sen sova tidigt ;) sen åååååååååååååker jag ^^ alltså åker till morsan på söndag eftermiddag någon gång, och vi åker väl från örebro på natten eller morgonen kommer inte ihåg ^^ så vi kommer inte få mycket sova  ;D ..

Bussen går halv 8 , direkt buss till skolan ! Har en masssa grupparbeten de första vi har ;p .. Men i alla fall,  så ska gå till bussen vid kvart över 7, så måste gå och borsta gaddarna nu! cya :) Ha en underbar dag idag så kaaanske vi hörs sen :)


 Jag saknar dig massor hjärtat <3 Men efter London ses vi, du borde komma på festen.. <3



Tänker på dig all the time!

"you and me? cant you see?"

din dumma sill.


SItter här med Tubbe krubadur!

Vi var i maxi förut och han köpte en massa energiiii driink! ;p göttans! Sen har vi typ bara lyssnat på musik och snackat och så!

Och jag ska väl sova om en stund för ska gå till skolan imorgon ju, och sen äta sallad med Emma! <3


ETE <3


Kyss och smek kom och lek.

lovly

hej kom nyss hem, var i skolan sen i forex och växlade mina svenska pengar till engelska :D <3 yey snart bär det av ! aldrig åkt flygplan förut ;o .. hur ska de gå ;)
Men de blir perfekt!

Imorgon äre sista dagen i skolan på 2 och en halv veckor ;D .. sen ska jag och Emmz åka upp på stan och käka mat ;) Kanske kyckligsallad eller något? <3

& sen blire väl att packa hela kvällen eller något, och sånt! ^^


Men vi hörs sen när ja gjort något, puss <3

090326

Hejsan! Ska alledeles strax iväg till bussen, tar bussen idag eftersom ja ska upp på stan efter skolan och orkar ej cykla i kyyyylan idag ;p ^^

Jag ska växla in mina pengar som jag ska ha med mig till london, till pund! ;p .. Kulkul haha ^^  Kan kanske ta bild på de sen så får ni se ;D ..
Sen kaaanske jag ska träffa Elin idag? vene, men det är ett kanske iaf, om hon kunde åså :)<3 Men de blir myyyys isåfall! För sen hinner nog hon & jag inte träffas förns påsklovet om hon e hemma då, för jag ska ju te London i en vecka den 30 mars tills den 6 april ;p Hah !

Men nu ska jag dricka upp mitt saft och sedan springa iväg till bussen! <3


ohja, jag tycker om dig alldeles för mycket, men gör du det ? kommentera!

tur.

Helluu!  När ja kom hem från skolan så somnade jag, sov en timme ungefär, tills emelie ringde och väckte mig=) <3

Sen så gick ja in på msn och fixa lite åså, skönt att va sams igen hjärtat <3 Klarar mig inte utan dig gumman! <3

Sen så mötte jág Tubbe, och vi gick hem till mig, ladda ner musik till mobilen, lyssna på musik oich snacka en massa :D <3 och nyss drog han!

& jag tittar på Greys anatomy nu, fan lizzie, du får inte gå bort ;o ..


5 dagar kvar :D:D lovly. <3


Pusssss

090325

Sitter här i skolan med classmate, & jag har jätte ont i knäet :| Jag e så fucking klantig att jag dör.
Jag skulle cykla till skolan, och möta Emma en bit innan typ, och så snackade jag i telefon med Tubbe medan ja cyklade, så liksom, aa ramlade jag :S värsta sladdare, jag flög typ av cykeln ;S .. och slog i mig i  isen :/ gjorde skit ont, men slog bara i knäet och benen! Så fick försöka ta mig hem och  ta på mig jeans istället för smutsiga leggins, sen vart jag tvungen att ge mig av igen, så jag ringde Emma för att hon skulle veta att de kan ta längre tid! =/ .. Men tog inte så lång tid om jag ska vara ärlig! men iaf, sen gick vi te skolan, lite kluriga vägaar tog vi faktiskt,  ;p
& nu har vi snart lektion hälsopedagogik. Tråktråk, den lektionen somnar man defenetivt till ;D men iaf, sen efter det är de luuuunch! . & jag ska sluta äta så jäkla mycket, och röra på mig som fan.. Vill fan inte gå upp i kg ;o . Så ja ska fan inte äta så mycket, bara röka, äta liiiiiite, och röra på mig mycket iaf!!  blir snart tokig jue, men iaf, aja,

nu måste vi nog dra på lektionen börjar typ om 5 min?

Och sen är jag ledsen över att ens bästa vänner inte ens kan lita på mig :/ när jag inte har gjort något för att förtjäna så  :/  så e jävligt förbannad & ledsen !!


förresten får mitt underhåll idag :D:D <3

my day today.

hellöööjj! Kom nyss ut ur duschen :) <3

Idag har jag gått jätte långt ;o

Idag hade vi bara två lektioner i skolan, först teckenspråk och sen idrott.. för sen fick man gå på en slags jobbmässa om man ville, så jag och Emma gick till conventrum på jobbmässan, där mötte vi Tubbe, sen så stod vi där ute och rökte, och väntade på Lejla, sen träffades vi, snacka och hälsade ^^ Sen gick vi in och hämta guuuuuuuudis!!! :D ..
& kolla runt lite sen orkade vi inte mera, för de var så jäkla mycket med folk där ute o.O .. Så vi gick ut igen och stod där en stund och snackade, lyssna på musik, sjöng och hade de allmänt trevligt =) <3 Jätte kul att träffa er bejjbs <3

Sen sa vi hejdå till Lejla, och sen Emma ;p .. Då gick jag och Tubbe med min cykel, vi gick ENDA till vivalla o.O .. Snacka om jobbigt alltså, fick verkligen ont i benen.. Men de gick väl, skönt  nu efteråt när man duschat :D
Men vi snackade lite, och sånt ;p Sen sa vi hejdå ..
och ja cyklade hem till mig och duchade , och nu ska jag kolla lite på internet och sen ska jag plugga lite, skit mycket saker att göra :S men en sak som jag absolut måste försöka hinna med idag i alla fall ;p .. lite iaf!
Sen slöa framför datan med vänner avsnitt, såg typ inga igår :/ för träffa tobbe och var med han hela kvällen :D  .. är på säsong 6 iaf :O ..

& nu ska ja dra, ses losers :D

my mistake but your dream.

Jag och Tobbe på ålandsresan 2/2-09 :) Karoooke! En liten närbild ^^ ..


aja, sitter här i skolan med emmpsan! ^^ .. & vi har haft redovisning i teckenspråk, det gick jävligt bra faktiskt. Så kl halv 11 är de idrott i alla fall!  Vi ska typ dit, sen snacka och kanske gymma och idrotta, men sen efter fick vi ta ledigt för vi ska till Conventrum och gå på Jobbmässa. & de får man ledigt till, av rektorn och de! Så vi ska dit :) jag  och emmz, men kanske ska träffa några vänner där också?:D  yey! Eftersom jag cyklade till skolan idag ( visste inte att vi skulle dit & visste inte att det var så mycket snö här ute, så skulle komma försent om ja tog bussen xD ) så ska vi cykla/gå till stan, ( Conventrum Arena ) .. Och sen blire väl cykla hem idag från stan ;p bra att röra sig dåe! Men  ska kanske träffa Tubbe idag senare i alla fall :D roligt som satan ;D hihija!

& imorgon äre egentligen att man ska "leda en barngrupp" .. Men eftersom jag fick en stor uppgift av anna igår eftersom jag missat så mycket av pedagog saker, så tänker jag inte gå imorgon på den lektionen !! Så jag tänker göra lite av uppgiften sålänge,. för ska typ göra en sort planering av 5 gånger, ledarövning sak, och sen ska jag liksom skriva syfte och en massa shit, så därför tänker jag ta sovmorgon .. gör jag inte rätt elle?
Eftersom ja redan fått en stor uppgift för 5 gånger, och jag har gått en gång, och då tänker jag inte gå imorgon på den lektionen!  Så börjar väl typ kl 10 och slutar klockan 3 isåfall!
& torsdag äre 09.20 tills 15.50 .. Sen på Fredag äre 08.30 till typ 11.30 ;) .. Sköna dagar , ganska i alla fall! & sen äre två och en halv veckor lov för mig, men kommer ha rätt så mycket uppgifter att göra ;o men de får jag väl göra lite när jag har tid i alla fall, tänker framförallt ha roligt där borta :D <3

6 dagar kvar, sen ger jag mig iväg :) <3

& de blir bra, för ska ju försöka sluta röka, och sånt, men det är ju jävligt svårt ( min humör ) och allting, men ska typ försöka att inte röka mycket i london, men jag kommer att röka, för kan inte sluta helt så du vet mamma (:

Älskar mina närmaste vänner/familj så obeskrivligt. <3

090324

Vaknar alltid försent ;P hmms! Vaknade 06.25 , fast ja skulle vakna 05.45 för att hinna en massa grejer, hmms ;p aja, ska endå cykla till skolan idag igen :) .. Kvart över 7 ungefär så att ja kmr lite tidigare till skulan!
Idag äre egentligen jobbmässa men vi får inte ens ledigt för att få gå dit :S men de får de andra klasserna, är det rätt eller? jävla särbehandling! gAH !

Idag; Redovisnings i Teckenspråk.
Imorgon; Leda en barn grupp på förmiddagen.
Torsdag; Om vi är färdiga, redovisa barnboken jag och Emma har gjort.
Fredag; egentligen redovisning på kommunikation.. Men får se hur det blir där, kanske redovisar efter påsklovet i stället ;p


Lite saker att göra, och har en massa prov nästa vecka som jag inte kommer kunna göra eftersom är i London då, men kommer istället få inlämningsuppgift i samhällskunskap, och sen prov i naturkunskap v16 istället. Härligt då =)
Snart praktisera med småbarn, gud vad kul =) <3

Men vi hörs, Pussis! <3 GOD MORGON!


arg på na.

Vad fan äre med människan? blir så jäkla sne på henne :S fan ska hon hålla på och anklaga för att man busringt som jag Vet att varken jag eller någon annan som jag känner har gjort, eller jag har åtminstone inte gjort det :S  men nej, hon har inge jävla vett en att snacka skit och sen smsa ; varför tjuvringer nI"  seriöst, get a life?  fan de finns miljonertals som skulle kunna få fram ditt nummer as lätt, och sitta och ringa? troru jag sitter ensam och tjuvringer eller? eller kanske med annat folk? nej :S har inte vart med dom på as länge typ så?  eller jo idag, men idag har vi heller inte ringt? eller ska du sitta och skriva sms och säöga; varför ringeru mig " ?  fast man inte gjort det fan, fan e ditt problem? har t.o.m tagit bort ditt äckliga nummer, men endå så smsaru mig när man har glömt dig totalt? som om jag ens vill vara din äckliga syster? glad att jag inte är de, mår så jävla bättre utan dig, you are a destroyer! goooh!
haha, så kul sms jag fick av dig, som om jag ens vill va syster med dig?  du skrev typ att ja vill de xD hahahah!
 roligt :) men iaf, jag vill inte ha dig i mitt liv längre, och aldrig mer! usch, jag älskade dig en gång, men aldrig mer!
& jo det var DITT fel, för om du slutat säga saker vi ska göra och sagt att DU ville det, och sluta skita i mig när jag var där ( låta mig ligga och sova när du låg och höll på me din kille ) så hade inget av detta hänt, ! slöseri på pengar ! Åk aldrig till henne gott golk! =) <3


bye!


I will never love you again.

Tänkte bara skriva ett inlägg innan jag ska gå och lägga mig (:

Träffa Tubbe idag ! =) .. VI typ , möttes sen gick vi hem till mig, satt och lyssna på en massa låtar, titta på film, snacka , rökte och hade de allmänt kul =) ETE forever youknow =) <33 lovly. ;D ..
Men det var kul faktiskt, ett tag sen sist ju! Men vi ska väl ses snart igen hoppas jag, och sen den 10 april ska vi rocka loss med en massa gött folk! :D Feest alltså!

London om typ snart 6 dagar ;)  Mumsigt kul de ska bli! ^^ Åker till morsan på Söndag eftermiddag, packar de sista och planerar, sen måndag morgon v14 drar vi iväg till London!  Hoppas de här dagarna går fort frammåt, men aa en massa skolarbeten skit som ska göras denna vecka :/ så lär bara gå sakta framåt :/ Menmen, snart åker vi i alla fall! =) ..

Men skola imorgon, redovisning på Teckenspråket,  ;p får väl se hur det går, men i alla fall, sen är en sak över ;p ..
Men de kommer gå riktigt bra! =) sista gången det typ är teckenspråk för mig ;/ eftersom nästa vecka är jag borta, och veckan efter är de påsklov, och sen äre APU i 5 veckor, och sen en vecka sen slut, vi kanske har något i teckenspråk efter APU,  men jag vet inte :P

Hörs imorgon.

090323

Hej , sitter i skolan just nu ;p
med klasskamraterna!
Vi har nyss gjort ett grupparbete, och vi är rätt så färdiga,så vi ska väl bara ta de lugnt tills teckenspråklektionen;p
som vi ska ha , första gången på ett par veckor ;p men det är redovisning imorgon o.O! 
Undra hur det kommer att gå då! naah, de går nog rätt så bra det!
Sen ska jag cykla hem från skolan igen! ;D moootioon!
haha så dum, vi hade nyss ätit, sen så började vi med grupparbetet, och ja frågade om vi ätit o.O
fan är de för fel, är jämt hungrig och sugen på nått, jobbigt läge xD ..
Men vene va vi ska göra nu, bara att vänta tills klockan är 14.30 ;p.
hmms, de andra klasserna har fått ledigt  för att de ska på jobbmässa imorgon i conventum,
men vår klass fick ej ledigt :S för våra mentorer visste inte ens om de där ;S  knasknas! :S

Men iaf, snart äre london, om exakt en vecka (: gogogo ^^
Lääääääääängtar!

Men på fredag ska jag och Emmz, kanske käka på stan eller något? beror på om jag har pengar åså,
för har ju typ bara pengar till London, men kan säkert få en 50 lapp av farsan eller något till lunch xD ..

Och sen senare på fredag ska kanske jag,elin & tubbe åka upp till stan och träffa Lejla, på fredagkväll alltså ;p ..
Myspys det blir då! Men blir nog en stund i alla fall! häärligt.

men vi hörs senare när jag kommer hem, ska fortsätta att följa Vänner då ;p är i slutet på säsong 5,
och de finns till säsong 10, så de e inte alls långt kvar,
och äääälskar fan  vänner nu ;p och man får fan ett gott skratt, fast man kanske inte mår great!
Så de blir en bra kväll det :D:D


Ett skönt skratt förlänger livet ;D :
* Gammal dam till polisen:- Hur kommer man till sjukhuset?
Polis:Bara stå kvar här mitt i gatan!!
*

* Vad kallar man en elefant i rosa öronmuffar och klänning?
Vad du vill, den hör dig inte.
  *

i listen to him, but i hear what i want.

jahaja! Här sitter jag , har nyss badat, men vaknade för halvtimme sen kanske! Sitter och äter Toast. Muuuums! ^^ Så jävla gott alltså! Men snart ska jag nog checka lite andra sidor och sen se på film eller något , yeye:P

Skola imorgon :( .. & bara 8 dagar kvar tills London :) ..

Bara en vecka kvar av skolan, sen 2 och en halv vecka ledigt =) ,..

Jag vet inte vad jag ska skriva om som jag kan berätta om på Kommunikationen :S Någon ide? Annars tänker ja fan inte komma dit -.- och isåfall tänker jag snacka om de efter påsklovet, när jag kommer tillbaka för då har jag haft tid att tänka! aja vi får se hur de blir, det är på Fredag i alla fall!

Men jaa, vad ska jag säga mer ;P Ha en härlig dag så hörs vi sen . PUSSSS<3


sexdrive.

sitter här med elin, nyss vaknat typ eller aa runt 13 av att en kompis ringde mig. ;p  eller aa en stund sen men vi gjorde Toast, skit gott ju :) och nu röker vi och tittar runt lite på internet,  ska väl kanske se på film snart eller något, lite myys det..
och vet ni vad? 9 dagar kvar, sen drar  jag till London:) & jag kanske inte kommer kunna skriva blogg åså, men man kan låna datorer där, typ, så jag kommer nog skriva blogg ibland på kvällarna, och säga vad vi gjort och så  :D så bara att följa den då, den 30 mars åker vi :)  längtar som fan, <3 ska bli så underbart  kul jue ..& många bilder ska tas!
aja nu äre lördag dårå, vene vad vi ska hitta på än ;p .. men nått kul gör vi alltid (: .. behöver ej göra nått speciellt, för de e alltid kul med kvinnan.
Sexdrive tittade vi på igår, handlade bara om sex, den var så sjuk xD för helt plötsligt, kunde de komma en naken tjej som joggade förbi kameran, eller en naken kille ;o .. haha , men den var endå bra i slutet :) ..

Men nu ska jag dra, <3

090320

Kors i taket så vaknade jag och Enis nyss, och är ganska så pigga? hon ska vara hemma hos mig i dag, när jag är i skolan, men hon tycker att jag ska cykla så att de inte tar lång tid att åka hem sen, tar ju bara typ en kvart till skolan med cykel ;p ungefär. VIvvalla till RIsbergska alltså!

Nu sitter vi och äter lite choklad, och jag ska snart hoppa in i duschen, och så :)och fixa lite granna!

Nu har ja äntligen lagt in en massa låtar i mobilen, finally ^^ ..

* Lejla, du är trög, fatta att det inte bara är du som har känslor, och väx upp lite grann och sluta upp med bråket du startar varje dag!  Jag har också känslor, andra kan ha det, inte bara du, Hoppas du lär dig det en vacker dag! När du blir äldre!*

Your hands on the floor.



Sitter här med min flicka :) <3
Hon ska sova här i natter ;D skit mysigt det ska bli snöööögggo!
Känns så mysigt, att vi känt varann så jävla många år, och aa vi har vart bästavänner så länge,
sen slutats umgås, sen blitt bästavänner igen typ 10-20 gånger haha ;p
Men vi hittar alltid tillbaka :)
Jag älskar dig min flicka :)<3

Men nu sitter hon här med sin Laptop, bredvid mig! Så vi lanar väl xD eller något.
Men vi ska se på film sen, vi ville bara chatta lite och kolla sidor och så!
Men vi har typ inte gjort mycke. köpt godis och så! ovanligt?
och sen stor flaska var BURN!
Men har faktiskty cyklat skit långt igår och idag :D vivalla till brickebacken, sen brickebacken till vivalla ^^
Jobbigt men skönt efteråt !

Imorgon i skolan ska vi göra Hälsofrukost etc och en massa sakör!

Nu ska jag dra härifrån! Ha de gött :)


ETE!

090319


Sitter här vid datan ska snart gå på lektion ; Naturkunskap =( ..
Förut så planerade jag och lilla Emmz till Aktivitetsdagen . Lite lekar som vi ska ha och reservlekar.
Alltså ska ju leda småttingar.
Och sånt, =) .. Sen  såsåg vi den jävla ungen.  Alltså hon som snacka fullt  med falskt skit!
Vi gick efter henne och skulle snacka med henne, men hon snacka i telefon,
men ja sa  typ att hon skulle lägga på och snacka med oss, och sen ställde jag frågan varför hon snackat skit,
och om de var hon.
& såklart så neka hon, hon kollade ner och hade sin telefon som vapen vid örat,
och jag sa, okej men imorgon eller nästa gång jag ser dig SKA vi snacka, och sen gick jag därifrån,
skit arg som fan alltså! Jävla Lögnarfitta!  så aa, vi har ju typ skåpet bredvid varann så lär ju se henne nån gång ;) ..
Men hon e typ aldrig i skolan ;S hoppas ja hinner se henne innan London? Imorgon eller nästa evcka hoppas ja på!
Men nu vet hon i alla fall att jag vet. Så nu kan hon inte låtsas om som inget har hänt, ! Hone så ful och skämmig haha!

Men nu orkar ja inte snacka om kossan,för nu börjar jag om 10 minuter,
och ska ha en skit tråkig lektion på typ 1 h och 30 min ;S hon kommer bara snacka strunt som vanligt,
men ska fråga om ja kan se vad ja fick på provet :D:D Känns som de gick ritkigt bra!

Jag saknar dig ju!

comet.

Vet ni va ja kom och tänka på förut idag? jag har bara typ 2 och en halv vecka kvar som jag ska gå i skolan denna termin ;o .. Shit vad tiden går snabbt, för kolla, denna vecka är de ju bara tors och fredag kvar, sen nästa vecka ( v13 ) går ja hela veckan, och sen vecka 14 är jag i London, och sen v15 är det påsklov och måndag&tisdag, sen på onsdag börjar vi igen och går ons,tors&fredag .. Sen är det APU ( praktik i 5 veckor ) .. Sen när vi kommer tillbaka är de bara en vecka kvar xD Men då äre inte mycket plugg, typ Aktivitetsdag och sånna grejer ;p hmms ^^
Funfun <3 ..

Idag så praktiserade vi med småttingar, i skolan i haga, på förmiddagen, en& halvtimme var vi där ungefär men vi var ledare för dom ungefär i en timme ca. & jag cyklade från Vivalla till Hagaskolan. Sen cyklade jag till Skolan dårå.. Sen så  hade vi ett antal lektioner + föreläsning .. Sen så cyklade jag enda från Skolan till Brickebacken , ska sova hos morsan i natt, .. Shit asså e helt slut xD haha ;p ( har ingen kondition alltså ) .. Sen imorgon då ska ja ju cykla från Brickebcken till Skolan sen på eftermiddagen ska jag cykla från Skolan till Vivalla! haha härligt det ju, men jag tycker det är jobbigt faktiskt, när man inte är så mycket i form, men de blir ett antal km/mil ? ;p .. haha ..

Ska väl äta snart hoppas jag, när morsan kommer tillbaka, jag är vrååålhungrig, när ja cyklade så kändes det som om jag cyklat bort all mat jag ätit på dagar :/ .. haha jubbigt.

Men måste skriva något om mig själv eller som jag vart med om som jag ska redovisa nästa fredag på ( Kommunikation ) kursen.. Kul ;/ .. men vet inte vad jag kan skriva om? någon som har förslag om vad jag kan skriva? snälla kommentera och säg vad man kan skriva om, alltså det kan handla om vad som hellst, men något om sig själv förståss,  hjälp mig att hitta på vad ja kan skriva om? så är  ni guldvärda! Puss på er. <3

090318...

... fan 3 månader sen ja fyllde 18 ? ;D


God morgon allihopa, har ni en bra morgon?

Njae, för mig är de skit trött :/ .. Ont i hvudet och så, vaknar alltid senare en vad jag ska, stänger alltid av klockorna osv, :/ skönt att snart ha semester från skolan i två och ett halvt veckor dårå! Men måste endå plugga lite :S .. Men iaf, skönt att slippa skolan ett tag! Alltså London vecka 14 och påsklov vecka 15 & måndag v16, tisdag studiedag och sen onsdag börjar vi igen, tror det är så ja?

Men nu ska jag typ dricka upp lite, sen fixa håret och sedan låsa upp cykeln för att cykla till skolan, eller aa först ska jag till hagaskolan tror jag det är? och aa praktisera med en grupp i skolan, för småttingar, och så, hmms! Vene hur det blir dårå, de får ja skriva om sen! =) .. Sedan klockan 10 är det någon föreläsning från klockan 10-12 ;o så alltså, ingen lunch för oss då ! :/ illa.
Slutar väl vid 15.00 tiden , tidigaste dagen i alla fall!
Vene om jag ska till morsan idag och stanna där tills Torsdag? Alltså över en natt, tror det, men jag smsar dig om jag kommer PUSS!

& farsan ska köpa en grym grej till helgen mwhihi. <3

If i were a boy...

... så vet ja inte va ja skulle göra :D


Så mycket rolgit jag ska göra på så kort tid !!!! :D:D


Här kommer de lite :

London den 30/3 - 6/4 !
PÅSKLOVS VECKAN 15,  den 7-15 ( göra massvis med roligt, kanske boda borg etc.
Fest hos mig 10/4.
Åland med en massa roligt folk den 3/5( EVENTUELLT DÅ )

Eller aa inte sådär jätte mycket, men en hel del roliga saker på rätt så kort tid ;)  e så glad och ja vet inte vad, men nu ska ja fortsätta äta min goda mat, och sedan se på Andra avenyn som ja typ hatade eller hatar ;O men såg ett repris avsnitt igår och de blev spännande ;o så måste se, undra va som händer idag där dårå ^^
Sen kanske ett avsnitt av Gossip girl !  sen leka med mobilen och sen sooova! Puss på skinkan!


Classi, saknar dig bror :(<3

Danni - det skulle vara roligt ifall du kunde komma på påsklovsveckan gumman <3 really miss you.

Daniel - hoppas vi kan ses snart söt, jag saknar dig. <3 mycket.

090317

Skola idag, och hade prov, snackade med bertil om att ja ska få inlämningsuppgifter istället för prov, för ja e i London då vi ska ha prov ;p ..  Sen åkte ja och farsan till SIBA och lämna tillbaka den gamla mobilen jag fick låna, och så fick jag faktiskt  en ny mobil istället :) lika dan ofc ^^ .. skit soft, så idag ska jag typ aa lägga in en massa låtar till denna mobil etc mumsigt.. haha farsan glömde laddaren till den andra mobilen så han fick åka hem igen och sen tillbaka och lämna den för annars kunde ja ej få ut denna mobil ;p .. stackare :/ ..

skriver mer sen pussis. <3


12 dagar kvar äre visst ;) <3

090314

Kom nyss hem ;D .. Jag lämnade in min hemtenta idag och sa till henne att ja inte kan vara med vecka 14, eftersom jag e i London då, så jag kommer inte kunna göra redovisningen åså!  ;p.

Jag & Emmz åkte och soooolade idag!! :)  Bruna och härliga, .. Det var ju skit varmt, men jag somnade ju o.O .. Så när jag vaknade blev det typ kallvarmt åså! Lite jobbigt, puuuuh!  ;D Men de var iaf härligt, jage  brunis :) .. Rätt så mycket iaf, men alltså jag ska ju inte sola hela tiden åsådär , it´s not good ! ;D Men lite kan jag iaf, men ska nog sola nästa vecka igen, nån som hänkar med?   !

Nu ska jag väl typ byta lakan, och fixa lite här hemma, kanske damsuga? det behövs, men har ju ingen jävla ork till någonting alltså :S ..  Så jävla trött sen jag somnade i solariumet. Men jag måste försöka i alla fall, och kanske måste titta på samhälls uppgifterna, har två till tror jag , som ja kanske måste göra, men de var kluriga tycker jag :) ..


Men jag e oooooooooosäääääääker på en massa ! ;p
 


Exakt två veckor kvar ! <3

16 mars 2009

Jag blir så jävla förbannad :S .. Min lärare sa förra veckan att vi skulle ha lektion idag, och ja kunde endå ej smsa dom eftersom denhär telefonen kan vara riktigt damp ibland , assåd en ja lånar! aaa, & så kommer inte en enda jävel hit ? ;S fan , jag skiter it, jag kommer skita i den här lektionen framöver, jag kommer inte komma på onsdag heller denna vecka, & inte nästa vecka heller, för orka göra som hon ber om , om de egentligen inte ens händer ? :S
Sen blire london, slappna av där, sen påsklov, sen får vi se hur det blir sen?  ;S men det är fan hennes fel lol, inte visste jag att jag skulle bli sjuk, och sen gången därpå att jag skulle ha tandläkartid, och du vet att de e sant, för ja visade papprerna för dig! Sen skulle jag smsa de nånting, men ja hade ej fått leverans så antar att de inte fått smsen, inte mitt fel faktiskt, å då tänkte ja, "okej, jag går på första lektionen på måndag, eftersom min lärare sa ju att vi skulle ha lektion då , och planera och grejer " men hade vi de? inte vad jag minns! aja, skitsamma,  bryr mig inte om jag får IG i denna lektion, ;S .. Den här lektionen behöver man ej ha G i allla fall, men hon e snäll så jag kommer säkert få en massa uppgifter attt göra istället för denhära saken, men visst .. Inte mitt fel om ja inte kommer på de här gångerna! aja what ever!


Nu sitter jag här i skolan, eller aa ja står i bibblan faktiskt xD .. Skit tråkigt, för alla har lektion ;S .. Sen har vi en massa tråk lektioner, och ska lämna in hemtentan idag faktiskt.. Men i alla fall, de kommer gå bra, <3
och om jag hittar horungen så ska jag ta ett rejält snack med henne, hur fan hon kunde ljuga, har hoon inget liv eller? Hon kommer att dö plågsamt!  aja, jag e jävligt pissoff på allting faktiskt, de enda som får mig att le är DU!<3

Ska nog sola idag med två klasskompisar? om ja nu får pengarna som hon lovade! annars blire mer suris :/

Men ha en bra morgon ni andra, fuckers! <3


15 mars 2009

SItter här och har ångest för någonting ;/  men iaf, snart äre London,  & då e de bort från all this shiet i en vecka och bara få njuta och vara med mor (:   Fan vad jag längtar alltså, och måste flyga o.O giiih!  Not good at all ;D Men de blir kul som faen endå, och kommer ha med mig jävligt mycket pengar också =) Så man kan shoppa loss föfan!
& så ska ET få något av mig i alla fall, fint eller fult de vet ja inte än :D


Aja skola imorgon, känner att jag verkligen inte orkar det, men jag måste för det har vart lite krassligt med de på sistone, men de  har ju hänt saker, men de kanske man inte bara kan skylla på? hmms.. Aja måste sköta mig bra de här två veckorna, sen en vecka borta från Sverige , och sen när jag kommer hem från London så äre påsklov huhuja!
& då blire kul här hemma med, för vi har bestämt oss för att ha en slags fest här hemma xD .. Men somna förfan inte först om ni inte vill att de ska hända grejer ;)  man vet aldrig när man e omkring E&E !!


Men nu ska jag fortsätta lyssna på min muuuuuuuuusik i min spelningslista, så hörs vi väl imorgon och då berättar ja om min äckliga dag forever!

Imorgon kanske ja & två till i skolan ska åka iväg och soooooola!  Du är skyldig mig en solning förresten :)  ! Men det blir skit skönt, men kanske bäst att göra efter IV-valet ?   för vi måste nog gå och få närvaro denna gång EmmZ ;D



Jag hatar det!! </3

höhö

Hej kom hem för ett tag sen, fixar lite låtar  åså;p i en grej så man slippter ladda ner och hålla på :D haha <3


 här kommer kanske lite bilder från i Fredags ;p ..






Älskar er  ET <3


London om 15 dagar :D:D !!

14 mars 2009

Shululu, hur är det med er idag dåe? Hoppas att det är underbart :D <3

Igår var det faktiskt en kanonkul dag endå tycker jag, även om vi inte gjorde så mycket dårå ;) men lite fun vare..
Var ju me de bääästa!! Vi började väl dricka runt 21-22 tiden ;P efter vi hade vart i maxi och handlat dricka och godis till det.
Så vi lyssnade på såndär gammal musik, och sjöng med och t.o.m dansade och hoppade och hade oss! Såå jäkla mysigt med er. Sen pratade vi lite, och körde "jag har aldrig ..."  skit kul =) .. Sen gick vi ut, jag och T hjulade och hade oss, t.o.m brevid varann, vi lekte gymnaster  men sen vart de lite kyligt så vi gick in igen.. och lyssnade på ennu mer musik och skojade lite, rökte, tog en massa bilder som ni kanske kan få se imorgon? för just nu e jag hos morsan och har ej digitalkameran här så:P ..

Sen när T hade somnat, eller aa deckat ;p .. Så börjades E&E galenskaperna såklart :) .. Så först tog vi lite grädde och smetade det på hans händer och armar, och sedan tog vi ljummet vatten på hans fingertoppar och händer, fast inget hände dårå, men jävligt blöt blev han :P.. Sen sprutade vi en massa tjejparfym på han och sen psykade vi han lite, vi tog en varsin stol och satt och tittade på han när han sov, och blåste rök på han ;p lite elakt kanske men han tyckte de var kul idag, FÖRLÅT i alla fall :) <3  Sen när vi la oss i sängen , så låtsades jag och E att vi ringde en person, så trodde han på det och tog luren och försökte snacka me de gick nog inge vidare :D:D .. Fan vilken kul natt, somnade runt 4 och vaknade av E , typ att jag drömde att ja hade ont i magen, och sen putta E lite lätt på magen jag bah ; aaaaaaaaaaaj " och de var  typ halv 6, sen somnade vi igen klockan 7 och vaknade kvart i tolv och då vart jag tvungen att springa till bussen, för bussen gick ungefär då ;) skulle till morsan ;p ja och mormor skulle mötas , men ja väntade på henne i järntorget och hon väntade på mig i våghustorget ;p hmmms. men vi träffades i alla fall (A)

Aja snart LONDON! 16 dagar kvar !!

Och efter london blire någon stor fest hos mig, hihi yey vad fun! röjjröjj ..Och sen Åland runt den 1-3 Maj ;p .. Massvis med kul i alla fall.. Menmen, vi hörs imorgon . PUSSSSS 

wtf?

 huhu! Färdig och allting ;) .. Kom väl hem för ett tag sen, duschat och fixat lite och så!
& eliiiiiiin, min garderob e sönder :( haha , vi lekte lite så ramla vi typ på den, eller aa jag ramlade i den :O så dörrarna e knas till den, men det var ju en annan som gjort sönder den från början! Illa det! Men i alla fall, så jag skulle lägga in kläder där i, men fick lyfta upp dörrjäkeln för att lyckas (Y) .. Haha!

Men iaf, senare så kommer Elin&Tubbe ;D yey .. Vi ska ha massvis kul i alla fall! Mer får ni kaaaaaaanske veta imöra! :D .. & imorgon blir det att ja åker till mor, umgås med dom & plugga lite måste jag ju! & måste sköta mig mycket i skolan de här två veckorna, och bli färdig med saker och ting, för jag ska ju till London om typ två veckor och 2-3 dagar ;D alltså 17 dagar kvar ! =)   så blir ledig i en vecka, men när jag kommer hem är de påsklov! Myspys!

Jag tror jag vet vem det är som är så jävla falsk och hitta på allt jävla skitsnack som fan inte är sant, men jag och emma ska ta ett snack med horungen på måndag! Men känner på mig att det är hon, för har vart vän med henne förr och hon är en knasig jävla bimbo om jag ska vara ärlig ;p hon är en sån person som gör sånna saker! Men mer får ni veta typ på måndag eller aa när ja får tag på henne, för det är inte ofta hon är i skolan, men när ja ser henne ska ja snacka med henne!   Du är inte värd att bli nänmd!



Efter vi tagit studenten ska jag och Emmz tågluffa i Europa ! Kanske, men vi ska spara och så, typ en hel sommar eller något :)


Men vi hörs kanske senare ikväll eller imorgon innan jag åker till morsan, och btw ska kanske möta mormor innan ;´D

fredag den 13 igen,

Sitter här i skolan, världens segaste datorer har de, fick starta om datan typ 3-4 gånger för inget hände, men sen fick ja nog och bytte data ;p .. uschdå!
aja, nu har man 3 timmars håltimme :S fan ska man göra? jag vill fan åka hem och fixa åså istället, asså inte komma tillbaka idag? typ sjukanmäla mig, men det är jobbigt! För jag kom ju inte igår ;/ ..  Men vad ska jag göra?  orka sitta här i 3 timmar också :S .. Men men, kanske stannar endå, skit kul då!! i så fall slutar jag 15.50 ..! & jag cyklade till skolan idag, känns jävligt skönt, lite jubbigt bara!  Så blir att cykla hem sen igen ju, och det är bara bra , behöver det (: <3 .

Men nu ska jag dra och skaffa  mig ett liv hejs!
 Och nu e det fredag den trettonde IGEN! ;O har de hänt er någott? dela gärna med er, för mig händer det aldrig något olyckligt då ;p

godkväll´

Dra åt helvete, om du inte kan lita på mig så skiter jag fullständigt i dig, jag vill inte ha något mer med dig att göra, det värsta med saken är att jag trodde du kunde lita på mig! Men gud vad fel man kan ha! Men inte gjort dig något, så förstår inte riktigt varför! Men jag orkar faktiskt inte bry mig längre..
 



Har sett på några "vänner" avsnitt nu faktiskt, det har gjort så att jag fått mig ett rätt så "gott" skratt. Imorgon är det skola dårå, jag ska cykla dit har jag bestämt mig, och det är ju några km dit, så jag får ju röra på mig ;) .. Men det blir bra det. så slipper jag åka buss hem sen, för dom är alltid så sega :S och de tar bara ett par minuter att cykla så why not. & det känns riktigt bra efteråt! Men sen imorgon kväll kommer Eliiiiin & Tubbe till mig, då blire festa och ha de allmänt kul med dans&musik! =) Sen på lördag ska jag till morsan, kanske ska möta mormor eller något innan så kanske vi åker dit tillsammans, men hon skulle ringa vid 1 tiden något på lördag! Myshelg det ska bli för mig dårå thihi. Känns så jävla gött, är klar med hemtentan som vi skulle göra färdigt imorgon, men gjorde det idag istället ;p .. Så nu är det doooooone. Bara samhällsfrågorna kvar som jag får göra när jag är hos morsan eller någe, xD .. & teckenspråket e vi typ nästan klara med, så man e klar med rätt så mycket, känner mig ganska stolt nu faktiskt!

Men aja, Nu har jag inte tid! Jag saknar min mobil som e på lagning ;/ jag har ju en lånemobil sålänge o.O men skitsamma, kan iaf ringa och smsa och spela snake hahah! Men får min mobil om ungefär 1 - 1.5 vecka nu ;p  Då jävla får ni pumpa mig med musik , för allt kommer att vara borta åså!
& nu fick jag sms !  

På påsklovet har jag känt Emelie i 6 år :) typ <3


And everything will happen, and you wonder. I wonder how, i wonder why.
Yesterday you told me about the blue blue sky, And all that i can see is just another lemon tree! xD



Snart 17 dagar kvar till london :) myyyyyyyyyys! <3


12 mars 2009

 
Min,Elins & Tobbes låt! =) Vår dans inför Lejla!


Tobbe & Elin sov hos mig i natt :D Elins jävla fötter :@ ..  & jag frös som fan, fick ligga vid fönstret! Torrbollar alltså :)..

Aja imorgon blire en liten partaj med  ETE :D  Fan vad kul vi ska ha ! Prata minnen, skratta, ha det allmänt kul och ja!

Och på lördag åker jag till morsan! och sover där, och ska be henne hjälpa mig med samhäll frågorna!

Och mitt liv är helt kass tycker jag! men ses

Im your stalker.

Asså jag är så jävla förbannad och ledsen och jag vet inte vad. Vafan får man ut för att man går runt och snackar skit? som fan inte är sant? :S .. jag vet att jag ALDRIG snackat skit om dig, för skulle aldrig kunna snacka skit om mina vänner, :S  och du är en så jävla go vän,. Men om du hellre tror på den personen som tror att hon/han är så jävla cool och kan göra falska rykten, så FINE, i dont care anymore,you do what you want to do!   Jag orkar inte ta emot all jävla skit längre, så jävla svårt att spela glad när man fan bara mår skit,  .. jag hoppas att en jävla dag kommer du att ångra dig så jävla mycket, men då kommer ALLTING vara försent, . Men jag orkar inte vänta tills den dagen! Fan får man ut för att snacka skit om folK:S? seriöst,så jävla falskt att det inte är så sant... jag är så jävla förbannad och ledsen att ja inte vet vart eller vad jag tar mig till sen !  Sanningen kommer alltid fram till slut, vare sig man vill eller inte! Men då kommer det att vara försent.. Jag trodde du var min vän, att du kunde lita på mig, men fine! Thats okay! I dont care anymore!
Men innan man tror på den falska .... så ska man först fråga den personen  som "snackat" skit och se om de stämmer, istället för att bli arg/sur  när den personen ser ut som ett frågetecken och inte vet vad den personen sagt... Jag skulle aldrig kunna sjunka så lågt att snacka skit, jo ja vet alla har någon gång snackat skit och så, men om dig .. ska jag vara ärlig... jag har ALDRIG i hela mitt liv snackat något ont om dig.. Men ditt val, du gör som du vill, Ta och tro den där jävla horungen..    



aja orkaorkaorka skit på er. 


Tack för att ni finns. <3  Ni som bryr er. <3


19 dagar kvar! Så watch out biatches !


11 mars 2009

VAr nyss hos tandläkaren,  försov mig så elin ringde och väckte mig 20 i 8 `:P så sprang upp till centrum och så fick ja gå in fast ja kom typ halvtimme försent när ja väl kom dit menmen :) ..   & ja kommer ha ont i ett par dagar sa dom :S aja kulkul!
Jag måste duscha och fixa i ordning mig, så jag kommer komma till skolan till lunch, alltså runt 12 tiden börjar kommunikationen, så kommer till den lektionen (: <3

å ska snacka me några i skolan och se vilka som snackarskit :@ .. förbannad, varför lita på några som ljuger? ja har fan aldrig snackat skit om dig :S .. Du e fan en as go tjej! aja .


 ses

mhm.

Var nyss med Daniel, och allt gick utmärkt :) .. Det var skit mysigt och allt det där, hihija puss på det :*

Men förut idag fick jag reda påå något helt jävla sjukt, jag tänker fan flytta ifrån jävla hor örebro, seriöst, värsta skitsnack stället :S get a life .... till alla ni som snackar skit, ni är förfan bara avundsjuka, seriöst så dumma och fula att ni borde hänga er själva !! Det ni sagt till henne e inte ens sant, fick inte veta vad eller vem som sagt något, men ni har snackat skit som fan inte är sant, har ALDRIG snackat skit om henne, för hon är en go tjej, men eftersom hon vägrar säga något så, .. Men alltså, sanningen kommer alltid fram till slut, lär dig det.  Och om man hört något från någon, så ska man alltid höra med flera och inte tro den enda personen liksom :S .. men i allafall när ja får reda på vem som snackat skit ska jag fan ... aa ni vill inte ens veta .. så jävla förbannad just nu, imorgon blir det ett helvete i skolan, kan ja lova dig/er ! horungar.

090310

Sitter här hemma och har nyss fixat mig typ .. lite iaf :P.. Farsan ringde mig kvart i 7 , tur att han ringde mig annars hade jag fortfarande sovit O.o .. Han ska hämta mig, han kommer väl runt 07.30 - 07.40!  Hade konstigaste drömmer :S kommer dåe inte ihåg så mycket just nu, men den var knas ;S * typ att jag och någon åkte båt typ vid farmor, och sen en bit ifrån åkte Alex en annan båt, och hon skyndade sig att komma i land p.g.a någon mördare var typ en bit ifrån oss, så vi typ tävlade O.o hmmms ;p  *
Har en hel dag i skolan faktiskt ;( .. Ett tag sen sist ^^ .. Börjar typ kl 08.00 och slutar 15.10 ..  typ den tidigaste dagen! .
Efter skolan ska jag träffa Daniel :) <3 ska bli jätte mysigt och kul, har ingen aning om vad vi ska göra, men nått hittar vi väl på när vi ses!  :)

Åland i början av maj ev :* ! De är ju dåe alla har fått pengar så det är smartast att åka då isåfall ;*


London om 20 dagar :)<3

;D

Det blir nog i så fall åland  i början av maj då alla fått pengar :D hahaha , men aa inget är klart nu men de blir bäst så ;p  men vi får se om de blir nått, men hoppas. <3


snackar med emelie i telefonen! Love you girl! <3

buh

Snackade nyss med farsan och så, i telefonen för han e ej hemma :P .. Typ, för jag och några kompisar funderar att åka till Åland när jag kommit hem från London, typ den 12 april , inte säkert en dårå :P men nån gång i april ska de fan ske ;D .. han tycker de blir bättre i slutet, men ja sa att man nästan precis fått pengar, å sånt ;D  Så vi ska snacka om de senare i alla fall, men Åland kommer bli av i alla fall :D Men roligt det !
& så behöver jag köpa nya skor, och ja & farsan ska väl nån gång i veckan köpa nya skor till mig, ta 3 betala för två!
 Och london om 21 dagar, allt ni behöver veta. hejdå!


 & jag pluggar som fan på hemtentan i F/S/F! bu!

9 mars 2009

Idag hade vi bara en lektion dårå :/ .. Men vi var i skolan en stund, sen åkte jag,emma&emely till stan och solade! & träffade på Jimmy&Peter. Så de hängde med mig till Föreningssparbanken, för som sagt, igår var ja klantig och dom drog in mitt kort, så jag gick dit och prata me dom så får ett nytt kort om ett par dagar! :)
Sen åkte jag hem, träffade Tobbe på bussen, så vi snackade lite åså, och nu är jag hemma..
Ska strax hoppa in i duschen och så, mina skor läcker ju in skit mkt vatten :S så mina fossingar är inget att leka med idag ;) Hahaha ^^

Jag sitter och funderar lite också, för ja, elin & tobbe ska ju ha en slags fest i helgen, bara en såndär mysparty om man säger så.. och vetej om de bara ska vara vi tre eller om vi ska bjudna några till?  Bara att kontakta mig om ni vill komma så får vi se :D .. Men ska snacka med några också åså. <3


Men nu ska jag hoppa in i duschen och jag saknar daniel.<3 hejdå.

ohja.

Tjena snyggingar!
Sitter här och har precis gjort i ordning mig lite grann ;D
Men ska typ dra om 5 min ;D så måste borsta gaddarna!
HAr inte mkt lektioner, och efter skolan ska jag till banken och hämta ut mitt kort,
som dom råka ta igår :/ .. och sen sola ;D  ev ;D





* Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
[Jag säger] Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.  *

lys som den stjärna du är.

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig!

En dag i skövde. <3

Åkte till Skövde och träffade Emelie, <3
Tåget gick kl 11.10 , trodde jag hoppat på fel tåg eftersom ja inte kolla vilket tåg det var ;p
Men jag kom rätt, fick vänta en timme på Emelye, men de gick ok ;D .
Timmen bara försvann ju!
Sen kom Emelie, vi rökte och snackade en massa.
SÅ kul att träffa dig vännen, <3
Sedan gick vi och käkade, en hamburgar meny , ( 150 g ) :O ..
tjockisar vi är?
Sen så gick vi runt lite, och tillbaka till stationen och satt där och prata en massa och skratta :D
Du har så jävla härligt skratt gumman, älskar det. <3
Sen gick vi ner till centrum, och in i ett varuhus, och kollade runt lite i affärer.
DÅ började det tjuta när vi gick in ;O fan händer sånt alltid mig?
så vi blev livrädda att de skulle göra det när vi skulle gå ut i affären..
Men inget hände ;p .
Sen så gick vi och käkade en stor glass ;D
och höll på & flumma, våra mobiler är fan lika dana hahahahah!
Men jag har ju en lånemobil från SIBA eftersom min andra e på lagning, men de var lite roligt.
& så såg vi en dvärg också, nästa gång måste vi se en hel sån familj, om de finns?
Sen gick vi lite till och kolla i affärer, och vi flumma, tog lite smått bilder, drev lite och hade det allmänt kul :D <3
& vi har kommit på bästa iden, eftersom de inte kostar mycket alls att åka och möta halvvägs,
så ska vi typ träffas lite oftare ,  bara över en dag eller kanske lite mer, :)
Men det börjar vi med efter jag vart i London!
Men den här dagen har vart helt kanon! :)
Här kommer bara lite smått med bilder, tog inte alls så mycket.




Tack för en underbar dag! Jag älskar dig miljoner., <3


8 mars 2009

Hej vaknade för en stund sen, Emelie ringde och väckte  mig klockan 9!! :P hade visst stängt av denna tell, så hon fick ringa till hemtellen haha  ;D ..

Igår kväll runt 10 tiden, så gick jag ut och mötte Tubbe, vi typ gick en promenad, snackade om lite saker,rökte och hade de allmänt kul. :) .. & sedan vid kvart i 12- 12 så gick vi hem ;P jag till mig & han till sig ;D ..
För vart tvungen att sova också, eftersom ja ska upp tididgt åså. MEn jag gick och la mig runt halv ett, och sen somna jag väl runt ett, för jag tränade på läxan jag hade! haha ;D .. men det gick att sova rätt så snabbt faktiskt.
Men nu må¨ste ja äta lite frukost, så ja klarar mig ;p eller aa iaf en macka .. & sen måste jag sminka mig, för bussen till stan går 10.20 , och kmr fram kanske 10.40 ;p .. och så måste ja kolla upp vart tåget går någon stans ;O hiihja ;D lyckad dag kommer det i alla fall bli! Det kommer nog bilder sen ska ni se :) hihija.


mys.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan torka håret, och sen titta på någe film en stund och sen lägga mig :) så att jag kommer upp vid 8-9 tiden imorgon, och hinner göra i ordning mig hihi:D skulle egentligen vilja duscha imorgon men  det kanske inte hinns så duschar nu ikväll istället ;p ..  kul det ska bli imorgon, en massa kuuuwl :D
Men vet inte vad vi ska göra? men typ käka, snacka, ha roligt, ta bilder och ha det en himla flumm :)  får se vad som händer där nere imorgon i alla fall ;D

Och på tisdag ska jag träffa min gowsegull :) <3



pöss på skinkan, vi kanske hörs imorgon när jag vaknar, annars när jag kommer hem, kanske kan bjussa på lite bilder då också :D <3  ska ta bild på henne när hon kliver ut ur tåget, eftersom jag kommer vara där en hel timme innan henne, så ska stå där med kameran hahaha, schysst jag är xD ..  höörs. xP

ring mig då medan jag väntar på henne, för kommer ha tråk då ju :(

skövde imorgon. <3

Okej, nu är biljetter fixat och klart.. Jag åker till Skövde och träffar Emelie och umgås med henne en hel dag imorgon (: Åker 11.10 härifrån örebro, hon åker lite senare och så ;p .. Sen åker jag hem igen 19.29, så kmr väl hem till örebro runt 9 tiden! &  ska fan ta en massa bilder också jue! SÅ ni får se på min och emelies lilla äventyrsresa hehe! :) .. Men får ju träffas en hel helg snart tycker jag, men hinner i alla fall ses en hel dag och det kostar ju inte alls mycket :) Kuuuuwl de ska bli asså! <3

kanske till skövde?

I natt sov jag i alla fall rätt så bra, somnade som ett litet barn ;D .. Sen blev jag väckt av några som kom hit åså, Och det var vid 13.15 tiden typ ;p sen kom Emelie på den idén, att fan om vi ska träffas imorgon en hel dag alltså, vi mötts i mitten och sen träffas tidigt, blir som en liten utflykt, ääääventyyyr! Sen åker vi hem senare?´fan vad kul de ska bli i så fall! :D .. & det kostar typ 87 kr dit , och sen 87 kr hem, inte så jävla dyrt :S ? runt 200 kr kan jag väl betala de där, sen har jag endå en massa pengar kvar som jag kan använda! Men fasen vad kul de skulle bli=) så vi snackade om de nu faktiskt. Men jag tror det blir av! Att hon åker till Skövde från Göteborg, och jag åker till Skövde ifrån Örebro, sen träffas vi och umgåss en hel dag! & sen åker vi hem igen, fan det är faktiskt värt pengarna! :D <3 hihija! Men nu ska jag väl försöka fixa frukost och inte äte chips till frukost? hmms. <3 

We do it Emelie. <3 Go for it ;D



23 Dagar kvar till London. <3

En gång är ingen gång.

Sitter här med påse chips och läsk och gottar mig som faaaen! Bara helger ja ska äta ju tycker jag så passar på nu ju! =) .. Tittar också på en knas film, men ska se någon annan om en stund :) laddat ner en massa alltså, så ikväll blire en hemmakväll! Gick och la mig kl halv 7 ungefär och vakna av att jag höll i denna mobil runt 20 över 8, då hade emelie ringt typ 8 gånger och bombat på sms och sånna saker, ;) men jag bad ju henne att väcka mig, för ville ju inte sova bort hela fredagen men var endå så jävla trött, är inte lika trött längre, men jag har ju inte sovit något inatt, det är ju därför jag var trött, men nu har jag iaf sovit typ nästan två timmar ;p men det blir något i alla fall (A) ..Men ska nog inte lägga mig så jävla sent idag, för de orkar jag fan inte! men aja, någon idé om vad man kan göra i helgen? Jag längtar som fan till London, men det är 24 hela dagar kvar, åååååh. Kan de bara inte bli nu?? (Y) Haha .. Men lugn, bara lugn ;D Det går fort får ja hoppas ;D men har ju en hel del att göra i skolan tills dess också, så de kmr va dött. Kommer få 2 veckors påsklov ju typ ;) Först ledig vecka 14 eftersom jag e i London då, sen veckan 15 är det påsklov! & då blire en massa kul med mina bejbs, bodaborg, och en massa skojsigt :D Men ska ju försöka att åka till Åland nån gång snart oxå, och sen så ska ju jag,Tubbe & Elin kanske åka utomlands i sommmar, eftersom jag e 18 år, så kan de hänga med ;) .. & en massa :D funderar på Turkiet? men vi är inte helt 100% en, beror på när alla vi får sommarjobb, som vi SKA få! :D .. Ju tidigare man får på sommarlovet är ju asbättre liksom, eftersom då har man sen hela sommarlovet kvar, hoppas vi alla får samtidigt då så vi kan åka dit och så, men vi får väl diskutera och prata mer om detta när det närmar sig! Men nu är det London som gäller för mig i alla fall :D Och de ska bli kanonkul! Elin & Tubbe ska få något fint av mig där, som ni aldrig lär glömma ;D i hope! Haha


6 mars 2009

Kom nyss hem! Var med E&T på stan och sånna saker, vi hade en massa att göra, & träffa fölk! & sedan åkte vi till SIBA och skulle lämna in min mobil på lagning, alltså den glappar, där man har laddaren & headset i, så vi åkte dit och dom tog den, så får tillbaka den om 2-3 veckor :'( i alla fall veckan innan LONDON typ! Men E&T ni får fan skicka alla låtar till mig era nuuubbs! Så jag fick en lånemobil av dom,  och fick fylla i typ 1000 papper :O.. Men i alla fall,  hade inga nr kvar :S .. Så ni får fan ge mig ert nummer så ja kan skriva upp det och sen ta in det i denna mobil så länge, för allt kommer försvinna i den mobilen ;/ men bättre att den blir hel istället för att ha den trasig haha :P..
Men hur ska jag klara mig? haha !
Ingen aning om vad jag ska göra i helgen, någon som har förslag? ;p .. första helgen jag inte har något speciellt på G på ett tag!
Men nästa helg ska jag nog vara med E&T och då blire en massa minnen som vi ska ta igen, vi måste fan umgåss mer, ni är gulvärda och jag älskar er :D <3

Nee nu ska jag äta mat som JAG gjort själv ;) makaroner och köttfärssås , hahahaa ;)

Men vi höres senare! Puuusss

ETE

sittrer här med elin (: .. vi ska dygna inatt, inget av de vi tänkte blev inatt, så tobbe åkte hem :P så inatt blire "sova" hos elin dårå ;) .. men vi lyssnar på musik, pratar och fixar facebook saker ;p vi har tråktråk så vi svarar på en massa onödiga roliga frågor! hahah .. Men aa, skriver imorgon, då kmr jag nog vilja sova tidigt :D men det är myyyyyyyys att sova..


ETE förevigt, mina små grisar :D

Elin är E .. Tobbe är T .. jag är E i slutet ;) hääärligt det. gooows :D <3






kuuulkvälL!

Ikväll ska jag,elin&tobbe dygna och dricka lite :D <3  och stackars elin har skadat sitt huvud, och lilla hjärna! Så synd om tjejen! Inga hjärnceller kvar :/ .. Hon var i slagsmål, men hon vann stort!   Men jag och Tubbe stoppade allt,  för annars hade de blivit för mycket! =( .. Han hon bråka med hamna påå sjukhuset, inge bra det :D


 Men nu ses vi, ! Heeeeeeeejdå!


hihija.

hejhoppsansa!  Sitter här hemma hos mig med elin, kom nyss hem! ;D ska sova hos henne i natt, & vi ska väl typ dygna och sånt och ha de gooows! Sen äre ju skola imorgon  och dit måste jag ;/ kommer bara vara skit trött, men de blir allt roligt endå ;).. och så får vi hemtenta imorgon, ;p..
Elly&Enis sitter i ett träd, och r-r-röö-ööker. ;D ..   good låt!


jahadu.



haha mysmys! ;p .. aja sitter här och väntar på att hon ska bli klar ;p på naturkunskapen gjorde vi lab ;p  sen efter det snacka hon en massa och hälften av klassen skolkade, så ja låg och sov medan emmy klia mig på ryggen (Y) :D

5 mars 2009

hej kom nyss hem från fuckskolan:) ! Håller på att göra nudlar! Sen senare ska jag träffa lilla elin, och vi ska umgås och åka till annsofie och de, och sen ikväll kommer jag hem, så tänkte bara skriva lite snabbt nu! (: ..
och 25 dagar kvar till london, och jävlar vad kul det kommer att bli kan ja säga :D <3 Längtar som fan!

& jag tycker om daniel! =) <3


Pussadjö!

090304

Hej sitter här hos morsan! Har precis vart på en lång promenad , typ 75-80 minuter tog det ;p ..  är helt slut nu faen! ;D Vill bara sussa, så ska typ plugga lite idag, naturkunskap, förskola skola&fritidshem, samhällskunskap, kommunikatioN! Lite ha?  :S uuuusch! aja ! Så ska sova här tills imorgon!

Inte denna helg men helgen efter ska kanske jag,Tobbe & Elin  dricka lite och ha lite mys hemma, som gammla minnen, (kanske nån mer? ) iaf :D .. & prata en massa med våran sköna musik!

Sen veckan efter London, när ja kommit hem på Påsklovsveckan, så ska Jag,Tobbe,Elin och några mer åka till Boda Borg en hel dag och ha de mys :D haha ja och tobbe snacka om de förut,  snackar liksom veckor framåt :P ..hihija!

Men nu måste jag sluta, men hoppas att ja kan träffa Danne snart dårå! <3


Puss&hej!

26 dagar kvar till London! :) whiiie.

4 mars 2009.

Sitter här i virginska skolan och väntar på Tubbe, han har möte ;p ..

Idag åkte jag,Emma och Tubbe till universitetet! Vi gick där en stund, snackade med några, en som utbildar sig till förskollärare och några som utbildar sig till jurist. ;p sen fick vi en massa godis, sen gick vi runt lite och sedan åkte vi buss till stan ;p satt & sjöng lite på bussen :D .. & sen gick vi till hans skola :P..  Snodde en data, så sitter här och loda ;p ..
Faen vad dött det är här ;D ..

Sen ska vi typ till mcdonalds och äta lite, sen ska jag vidare till morsan i BB! Goows med syskonen och mor idag dårå! =)  Danne ville träffas idag  ju :/ men fan vet inte om ja kan eftersom jag ska till morsan! =( .. Men får ses snart i alla fall hoppas jag! hihija!

Ohja, nu ska jag väl dra härifrån dårå! =P .. Finns inte så mycket att skriva åså!  Imorgon har jag tandläkare klockan 10, sen efter tandläkaren ska jag till Polisen och hämta ut mitt pass och sedan drar jag vidare till skolan ;p så kommer komma efter lunch dit typ, eller kanske lite tidigare (A) .  men vi hörs!


So nice so smart by Kimya Dawson!



Så överbra låt! Skit härlig att lyssna på!! LISTEN!! (:  

^
-
-
-

dont speak.

* jag försökte dränka mina sorger, men de jävlarna kunde simma *


Kom hem för ett tag sen i alla fall! Satt nyss och snacka med lilla elinpelin i säkert över halvtimme!
Idag har jag och Emmy gymmat skit hårt och rätt så länge faktiskt, hela lektionen iaf och väldigt hårt, nytt träningsschema har jag gjort :D <3.. Sedan hade vi en massa lektioner :/ ..
Sen åkte vi in till stan och jag gick in och solade igen.. Börjar faktiskt bli riktigt brun nu (: .. Men ansiktet verkar inte ta lika bra :/ <3 ! Men imorgon ska jag och Emmy sola lite efter universitetdagen . För vi kmr gå lite tidigare eftersom man får gå när man vill, så då kommer vi åka upp på stan och sola, och sen åker jag tillbaka till universitetet och går upp till morsan därifrån (:  Sen ska jag inte sola på ett tag iaf ;p .. eller aa kanske nästa vecka nån gång, men aa så myyys att sola, men det är ju farligt:/ men smörjer in mig i allla fall efteråt etc, men kommer bli fiiiinfärg iaf!

Men nu ska jag dra mig lite grann! and do somthing! 

Wish me luck to hate you!

heyo.

Du finns inte i mitt liv eller hjärta längre, du är så gott som död i mina ögon! And you will never be loved by me anymore! GZ.



SItter här med 3mmy, min lilla prinsessa. <3 Vi jobbar lite om teckenspråken men tog paus nu, och det är faktiskt jöbbigt. VI har gjort mycket och vi har många gånger på oss faktiskt ;o .. & man ska endå bara typ göra 2 A4 pappeer så eller mer.
Det ordnar sig det, (: kan ta det lilla lugna ett tag , en massa annat som måste bli klar först!
Men på teckenspråken så jobbar vi om hur dövas utbildning ser ut, någon som kan mycket om det eller som kan någon hemsida? hjälp mig om ni vet något ^^

Nu ska ni allt få en liten rolig historia (: Dagens :

* Ett flygplan är på väg till Gran Canaria.

Piloten tar mikrofonen och berättar för sina passagerare att flygningen mot Gran Canaria är påbörjad, vilken väg dom skall ta och beräknad ankomst. När detta är gjort önskar han passagerarna en trevlig flygresa men glömmer stänga av mikrofonen.

- Håkan, har du ställt in autopiloten på Gran Canaria ?
- Ja, det är klart. Nu skall jag gå och skita, sedan skall jag sätta på Sonja av bara fan. Hon är alltid beredd på en snabbis i pentryt.

Alla passagerare hör detta och även övrig personal i kabinen. En flygvärdinna kommer springande i gången men snubblar raklång och blir liggande på golvet. En passagerare klappar henne på axeln och säger:

- Du behöver inte ha så bråttom, han skulle skita först.....            *

Ni får ha de så bra i skolan då era snöggingar.  De ska inte jag ha :/ haha, ska gymma idag oxå ^^ på idrotten..

Men efter skolan ska jag iväg och sola igen, börjar allvarligt talat bli lite småbrun, yey ^^

3 mars 2009

Hej vaknade nyss!  Sitter här och försöker få i mig lite frulle (A) .. & ska smörja in mig lite (; ...
Sen ska jag titta på lite vänner avsnitt och sedan åka iväg till skolan halv 8 (: Får skjuts av farsan!




Alltså det är så svårt, för jag vet inte hur jag vill ha det längre, eller hur jag ska göra! åh. hjälp mig snälla.!




 Det är bättre att ha dåligt minne istället för dåliga minnen! :*

göttans.

kom nyss hem! Bara haft en lektion idag, och sen andra lektioner där man bara pluggar lite själv, så ja & emma gjorde lite grann på teckenspråket och sedan åkte vi upp på stan vid 2 tiden!  och då gick jag iväg och solade sen gick lite på stan och då hämtade pappa mig och då åkte vi till farmor på sjukhuset och hälsade på henne <3 .. Vi var där i en timme och 20 minuter, och vi fikade och prata om sommarjobb och en massa annat, mysigt. <3
Imorgon äre skola igen dårå, funderar på att sola igen efter skolan! Ska tamefan bli brun nuuu! :D

Sen på Onsdag är det universitet dag ;p .. Man få gå dit när man vill och åka hem när man vill typ så aa!
Sen efteråt kanske jag åker till min morsa? och sover över, måste ändå hämta kvittot för att sedan hämta passet på torsdag.  Men kom på att ja har tandläkare klockan 10 ju :O?  och sånt!  Men snackade nyss med morsan, och jag ska dit på onsdag efter universitetet och sedan sova där, och sen åka runt 9 till vivalla för att gå till tandläkaren, som ja ska vara klockan 10, och sedan åka upp till stan och hämta ut mitt pass och sen dra iväg till skolan, så kommer börja efter lunch någon gång ;p kommer i alla fall till skolan ^^

Men nu ska jag sluta, börjar bli hungrig så väntar på maten och ska typ titta på några vänner avsnitt, ligger lite efter ELIN! ;D <3


28 dagar kvar till London! Yeeey! <333


fucktup!

jävla sur man blir :S Jag åkte till skolan för jag tänkte ifall jag skulle ha Skapande Verksamhet kursen! Men nej tydligen inte ;S hon kom inte eller något, hon kunde liksom sakt det förra veckan när vi träffades, om att vi inte skulle ha den här lektionen, och att vi skulle få läxor, för ja träffa henne liksom förra veckan, typ tors-fredadags, men  nej inget sa hon :S .. Så aja, då ere hennes fel dårå! & på onsdag ska vi inte ha den däår lektionen eftersom vi ska ha en universitets dag. Men enligt henne så skulla man kanske gå på den här lektionen innan vi skulle till universitetet vilket jag tycker är onödigt, men de kommer jag inte att göra nu eftersom hon ej kom idag och ej sakt något om de :S alltså vi ska ju praktisera på hennes lektioner etc. Men kommer ha naturkunskap med henne idag, om hon ens kommeer. Då får jag väl snacka med henne dårå! & dom jag är i gruppen med kommer jag heller inte att träffa liksom! Vi har ju vissa lektioner ihop, men just de lektionerna vi har ihop har vi fritt och då behöver vi inte få närvaro ! Så kommer jag få IG eller? nej men de får vi hoppas på att ja inte får, för kommer i alla fall gå nästa vecka om det inte är något nytt som kommit upp som hon säger till alla förutom mig dårå. hmms!

(N)

aja, fucktup!  se vad man får göra nu då tills klockan blir 10! :(

2 mars.

Sitter här i min söta stol och har typ precis vaknat, skulle vakna 05.45 men såklart som alltid så vaknade jag runt kvart i 7 - kl 7 ;p så gick upp snabbt och fixade mig & allting, ! Så ska väl bara fixa håret och de, men får skjuts av farsan iaf!  Tog endå bara mascara eftersom man inte ska sminka sig när man ska sola, så därför tog jag bara mascara, för ska ju endå till skolan först ;p ! Hatar att jag aldrig hör klockan:S att jag bara stänger av den så fort jag hör den :S eller aa trycker på knappen på sidan av telefonen så den ringer om 3 minuter igen, sen 3 minuter senare etc! Gah!
aja, nu är jag i alla fall uppe och får ju skjuts så kommer i vilket fall komma i tid :/ hoppas vi  inte har skapande verksamhet! Men har vart borta mkt från den lektionen, så jag måste typ komma i tid today!




jagälskart. <3

Sitter och tittar på Beck just nu! Börjat titta på de igen, men bara när de kommer på TV på kvällarna!
Har duschat och ätit å så, så är typ färdig förn kvällen :D

Hoppas att vi kan åka till Åland efter London (: typ i April eller lite senare i hope. Men Nattha ska typ snacka med sin farsa om de asså för det är ju farsan & hennes farsan som fixar det hära etc! MysPys! <3 Åland är så jävla bäst, man känner sig mer hemma där, jagälskart.<3

& london om 29 dagar! Fan vad jag längtar, ska bli så underbart kul. <3

rubrik.

Helluuu! Min älsklingsflicka åkte nyss hem :/ ensamt ju! aja, idag vaknade vi 20 över 4 :O:O fast vi ställt alla klockor, men aa tydligen så vaknade vi ej, men vi somna ju typ vid 7 tiden också så! :/ knasigt det.
Men sen gick vi upp och åt lite frukost och satt oss och drev lite ;p ..
Men imorgon ska vi ses igen och soooooola! :D och sen fika, och sen sooooooooooola igen :) Mysigt ju! Kommer bli jätte bruna, eller i alla fall hon, eftersom hon redan är brunare en mig för hon har solat mer ju =( .. hehe!
Men nu ska jag typ sitta lite vid msn och inte göra något speciellt, har huvudvärk :( och ska väl duscha om en stund och leta efter kläder som ja kan ha på mig imorgon! & sen fixfixa lite grann! 
Men en kul dag igår (Y) .. <3

Vi hörs lite senare tror jag!


1 mars.

hej kom nyss hem & sitter här med min flicka :) <3

Förut idag så gick jag hem till elin, sen kom Tubbe,Eve & en massa andra, och då skulle vi till något "spökhus" så vi vart tvugna att gå genom skogen och det var skit mörkt där ;D .. Jag,Elin&Tubbe tänkte skrämma upp de andra lite, så vi börja hitta på en massa historia & verklighet. Så vi typ sa ; titta :O:O?" och höll på och larva oss! Men det var  endå kul, men sedan frös vi som fan så vi börja gå hemmåt, men då busade vi lite på vägen ;);) ..
Sen så gick ja och elin hem till henne och drack varmt te och snackade en massa (: ..

Sen senare så kom Tubbe&Eve till elin, så då gjorde vi saker, sen gick vi hem till mig och satt och snacka ett par timmar och lyssna på höghög musik, sedan gick vi till macken och köpte cigg och godis, och köpte en äcklig paj i max :/ .. & nu sitter jag här med min äskligsflicka!  Vi ska spela The sims 2, så söööta ;) .. Och äta en massa godis och dricka läsk. sen nån gång i natt ska vi suuuva!

På Måndag efter skolan ska jag,elin&tubbe sooooooooooooola!! :D 2 gånger, fan vad härligt det kommer att bli alltså! Bruna & fina tills sommaren!

Men nu måste jag chila iväg, <3

RSS 2.0