130331

Hej hallå!
 
 
Hur har eran påsk varit? vi har haft en riktigt bra påsk i alla fall! Dels för att min underbara vän Emelie kom hit och hälsade på över helgen, och det var fasiken år och dar sedan.. Men super kul har det varit i alla fall! 
Påskmiddag hos nessas morfar igår, påsklunch hos nessas farmor med farbröder, kom nyligen hem därifrån nu, och nessa sov ju ingenting under dagen så det har bara varit en massa bus så hon i stortsett slocknade på en minut, ganska nyligen. 
 
Imorgon blir det påsklunch hos nessas farmor igen, men då kommer även hennes faster som varit utomlands i över 3 månader, så det ska nog bli super kul för Nessis. Efter det ska vi fika hos hennes G-mormor och dit kommer även hennes mormor & mostrar, så det blir en hel del & göra imorgon med hehe. 
 
Mycket påskägg har hon fått med :o .. Men allt har hon verkligen inte fått äta upp haha.. Det kommer nog räcka i ett x antal veckor hehe.
 
 
Men så fint väder det har varit, har vart ute en hel  del också, de måste man ju när det är så fint väder? 
 
 
aja, ska nog läsa min bok tror jag, börjat läsa Pretty little liars boken. Är helt såld på serien och den nya säsongen börjar inte förens i juni -.- så tänkte börja läsa lite, har redan läst ut halva boken, för bra! Speciellt när man sett serien och kan se dom framför sig. 
 
Ska nog även göra lite fruktsallad snart, bättre än godis, ätit alldeles för mycket nu så får bli något nyttigt ikväll..
 
Har också beställt Polen biljetterna, så åker den 10 juni och stannar där till den 17. Ska bli super kul! Kram !

<3

Nessa räknar till tio hela tiden!! Man bara måste skryta ;) btw, sur jag ser ut på bilden! Huhu.


130330

Hallå! Igår blev det stan med Em. :). Vi köpte lite kläder, åt på Kina muren och solade. Sedan tog vi en promenad hem. Gick till lekparken med snuttan och senare mot kvällen såg vi två skräckfilmer och åt en massa gott!

Sprang i morse igen, duktig som jag är ;). Åt lunch hos nessas morfar eller ja lunch... År vid 3-4 kanske. Var där ett bra tag sedan blev de promenad hem. Såg nyligen en bra skräckfilm och håller på att titta på en till men lär ju somna. Helt slut... Och imorgon blir det påsk lunch igen, fast hos nessas farmor denna gång :). Kram!


130329

Idag gick vi upp vid halv sju. Jag tog på
Mig tränings kläderna och gick ut och sprang min runda jag alltid tog förra sommaren. Kändes grymt skönt. Så, när jag är ledig och inte orkar dra till gymmet så kan jag ju springa istället :)


Hat nyligen badat med snuttan. Blir bus och lek hemma. Sedan ska jag dra upp på stan och möta Emelie. Längesen som satan :o så ska luncha med henne. Blir nog trevligt :)

Sen får vi se vad som händer. Glad påsk alla :) kram!


130328

Hallå! Var riktigt kul att öppna igår, var i stortsett ensam med barnen till halv 12. Kom dock en vikarie dit på förmiddagen. Men jag tyckte de var riktigt kul. Skulle slutat kvart över ett, men barnen ville att jag skulle måla på dom ( påsk kärringar ) firade påsk igår på jobbet. Så jag målade på tre av dom :D hade aldrig gjort det förut, och är sämst på att måla på andra men de gick super super bra ;). Dom tyckte att dom blev jätte fina. Tur det ^^ så slutade ca kvart i två. Men de gjorde ingenting. Påvägen hem stannade jag på stan, köpte sol brillor, en skjorta och en blus till mig :) & lego och en söt kanin-nalle till Nessis! Ska handla lite kläder till henne i helgen :)

Sista arbetsdagen, sedan är det påsk ledigt ;) jobbar 08-15 idag. Så ska börja cykla strax innan 7. Kram!


130327

Idag öppnar jag på jobbet :o. Så pappa kör mig dit. Så jag är där till halv 7. Men tar med oss min cykel så jag kan cykla hem i alla fall :):). Så slutar ca 13.45. Igår och måndag var långa och sena dagar. Snart är det påsk ledigt'!:) fick min lön idag också, jävlar vad bra !;). Kram.


130324

Idag har det varit utelek i det fina vädret! Sedan städ , träning som vanligt och en massa bus!! Om någon sover gott ikväll är det Vanessa :) en bra söndag har det varit! Imorgon blir det tillbaka till jobbet. Kör 8-16.30. Lång dag, snarare lång vecka då jag kör ungefär så hela veckan förutom fredag då man är ledig :). Men nu snart kommer Vanessas ena farbror hit en stund innan hon ska sova, för han ska tillbaka till lumpen och ville hinna pussa lite på henne. :) kram!


130323

Så fint väder idag, så var ute med snuttis! Myspys! Hela familjen, perfekt! Sedan har vi städat, haft besök och ätit mat. Just det, måste berätta en sak!! När jag bytte lakan i våran säng så ville Vanessa hjälpa mig :) sa åt henne att lämna tvätten i toan..jag menade tvättkorgen i toan.. När jag kom dit några sekunder efter för att titta vad Vanessa höll på med, så hade hon tryckt i hela lakanet i toalett stolen! Hhahaha jag dör vad söt och roligt! Haha hon förstod inte vad jag skrattade åt, hon löd ju mig bara ;) hihi nu blir det bus, innan läggdags! Puss


130322

Igår var jag trött! Somnade när jag nattade Vanessa ca halv 8. Sedan väckte hjärtat mig runt 8. Gick till soffan och la mig under filten. Somnade tydligen och blev väckt halv 11, han hade tydligen försökt väcka mig under en längre tid. Sen la jag mig i sängen och somnade på en gång, trött tjej! I alla fall, idag är det fredag ;) skönt med helg!! Ska snart cykla till jobbet. Får ta på mig ett x antal kläder så man inte fryser, jag är så frusen av mig och så känslig av kylan.. :)


Slutar klockan ett idag så är hemma tills 2 ca. Hämtar Vanessa tidigare, runt 3. Sedan blir det iväg till hennes g-mormor och dit kommer hennes mormor +mostar etc. Blir nog mysigt. Kram!


*

Jobb, en massa lek med busis, och avslutat kvällen med greys anatomi + lite gott till det! Fått ett bra schema på jobbet också;) glad tjej! Nu väntas sängen, upp tidigt imorgon och cykla till jobbet! Men slutar halv 2 imorgon, skönt! :) kram!


130320

Vanessa är på dagis, jag har precis gjort saffrans Scones och ska snart se det nya pretty little liars, som ska vara det mest spännande avsnitt! Börjar inte förens tolv idag, skönt med lite kortare :). Jobbigt med vädret bara, kommer flyga iväg med cykeln när jag cyklar till jobbet idag :( kommer få ta på mig mycket extra kläder så frusen som jag är. Haha kram!


130318

Lång dag på jobbet, men det gick bra! Imorgon kör jag på mitt vanliga jobbställe, 7.45-16.15. Lång dag, men med de människorna kommer de gå galant. Så blir en tidig sänggång ikväll, måste ju cykla innan 7 ://.

Nej måste sluta nu, Vanessa lagar ju mat till mammsen sin ;)


Vackraste tjejen!!


130317

Hej hallå!
 
Nu sover snuttis middag, åt våran goda köttfärssås innan, mumsigt! Vanessa vaknade ca halv 7 idag, vaknade av att hon drog mig i min tofs ( sover alltid med tofs ). & undrar även hur hon kom till sängen? hon kanske gick självmant utan att gråta? hihi snuttisen har lärt sig. Sedan vid 9 drog jag till gymmet och tränade, super skönt! Igår mådde jag dåligt, men måste ha varit bara igår? för idag mår jag prima ballerina igen. Kanske lite snuvig bara men sånt som tillhör när man har barn & jobbar med barn. Helgen är redan över, gud så snabbt det har gått! Men de gör det jämt förstås. Idag blir det väl en lugn slapp söndag. Men antar att Nessas farmor och några av farbröderna kommer i eftermiddag. Måste även ut något idag nu när solen skiner! Sedan ikväll blir det min goda & nyttiga smoothie. Mums! Har också skaffat Netflix. Verkar grymt bra, har den i mobilen också så kan ju titta på film eller något på mina raster på jobbet, grymt bra!
 
Imorgon jobbar jag 09.30-16.00.. Men på ett annat ställe, vet inte vart så pappsen får köra mig dit. Sedan resten av veckan e jag på mitt vanliga jobbställe med alla de där goa ungarna! :P
 
 
 
Ha en fortsatt bra Söndag! Puss och kram!
 
 
 

Puss!

 
Aja, ni får skruva på era huvuden om ni vill se bilden. Dock så hatar jag att tröjan gör så man ser tjockis ut, men så kan de va ;) Sak samma. Hos nessas morfar så städade Vanessa upp de hon lekt, och vi klappade händerna som klappmongon och hon blev så generad och tyckte de var super skoj. Skulle filmat hela tiden men kom på de i slutet, så ska försöka ta in den nu....
 
Puss på er.
 
 
 
 
 

*

Jag känner mig inte okej idag. Huvudvärk, förkyld och lite hals ont. Tog en Alvedon nyss så allt verkar ha släppt, förutom huvudvärken. Får hoppas allt släppt tills jag vaknar imorgon :) idag har annars varit en skön och lugn dag med morfar farmor och två av farbröderna. Ätit en massa gott har vi med, och busat. Ikväll blir det mys med gottis. Men är ju lördag, då får man ;) kram!


130316

Hallå! Idag blir det träning och sedan kanske luncha hos nessas morfar. Kanske grilla ;) haha gott! Men så klart äter vi inne;) fick ny mobil + skal igår av Siba för att de lyckades slarva bort min lol. Kram.


130315

Såja, Vanessa är på dagis och älsklingen är påväg till jobbet. Jag har dammat & dammsugit och nu ska jag tat lite lugnt ett tag, se någon serie eller något. För ska inte cykla till jobbet förens klockan elva. Ikväll blir det myspys med familjen min. Pussar!

130314

Hej.
 
 
Idag var en lång dag på jobbet, var dock på ett annat ställe, men ska tillbaka till mitt vanliga jobbställe imorgon. I alla fall, kom nyss hem från föräldrarmöte och vad roligt vi hade haha. Fick se roliga videos på sötnosarna. En var när Vanessa skulle dela ut frukt till de andra barnen, duktiga tjejen. Dock så tröttnade hon, så efter hon gett frukt till två barn, så ställde hon ner skålen och tog en frukt själv, och satte sig. Haha sötnosen. Sedan så hade personalen gjort dockor, av sig själva. Som barnen tyckte var roligt, så då fick vi i uppgift att göra dockor av våra barn. Alltså säger bara, stackars lilla söta Vanessa.. Men hon kommer nog få ett gott skratt haha =) .. Såg ut som en fågelskrämma hehe. Men morfar hade henne under tiden så båda kunde gå på mötet, och när mötet var slut så sov hon så sött i bilen. Så hon sover fortfarande vilket är bra, helt slut var lill tjejen. Ska snart sova, men imorgon blir en kort dag, 12.15-16.15. Men skönt på en fredag. Kram!

130313

 
Våran dotter e så jäkla söt. hhi. Imorse sa hon : älskar dig bibi" Bibi e något jag och älsklingen kan säga till varann, och älskar dig har hon kunnat säga hur länge som hellst. Men så gulligt att hon just säger : älskar dig bibi" Mammas lilla prinsessa!
 
 
Jobb imorgon 07.30-16.30. Lång dag .. suck. men snart helg hihi. Vill sova nu, men Greys anatomi kommer snart, och de får man ju inte missa. Kram!

130312

Hej, Inte fått tillbaka min mobil än, dragit ut på tiden så de skriker om det.. över 5 veckor.. Hoppas jag får den imorgon, tappat hoppet haha. Men orkar inte med denna 70s mobilen .. :/ .. I alla fall, jobbat för fullt, igår stängde jag, idag körde jag 8-16,15 .. Imorgon är en kort dag, 12.15-16.15. =) Nu ska jag se nya 90210 avsnittet. Kram

130310

hej, träningsvärk, japp.. Men körde ändå på idag också, riktigt skönt må jag säga!!
 
Nessa sover middag, eftersom hon vakna ganska tidigt, idag igen så slocknade hon strax efter 11, snuttisen då! Men det är bra, då är hon pigg & glad tills besöket vi får vid ett tiden, + att Nessas g-mormor kommer hit också. Blir lite folk hehe  :P  Alltid trevligt och vara omkring folk.
 
 
Men nu ska jag fortsätta här hemma, kanske hinner se ett avsnitt av Cougar Town innan snutt ska upp. Puss och kram!
 
 

130309

Hej.. =)
 
 
Imorse vaknade snutt klockan sex.. men men, sånt händer det med ;) .. I alla fall, vid 9 åkte jag och tränade, kändes skönt att träna på gymmet, kan ju bara träna då jag är ledig. Cyklar dock 2 mil varje dag, så det är väl också träning. I alla fall, vid ett tiden kom Nessas farmor & hennes två farbröder hit på besök, myspys. Sedan vid halv 4 åkte jag älsklingen, Vanessa och Adam till Menno&marina och deras söta lilla bebis, alexander heter han. Trevligt var det . =) .. Vanessa pussade Alexander innan vi gick, så söt unge vi har! 
Btw, lekte kurra gömma med henne hemma förut hon är ju allt för sööööt!!!
 
 
Har inte fått min mobil ännu.. men fick sms i fredags, att allt var klar... så lär få den på måndag eller tisdag? hoppas på måndag, orkar inte med den här 70s mobilen, hehe. Så när jag får tillbaka den så kommer det komma in mycket mer bilder. =)
 
 
Imorgon kommer Vanessas mormor, mostrar och Allan, väääldigt längesedan de sågs, så Vanessa kommer nog vara lite blyg och så, men de blir säkert  bra ändå. Men innan det blir de träning igen, så sjukt skönt! Hatar min noja, fast jag istortsett tränar varje dag, suck..& väger samma som jag gjort i över ett års tid, alltså en bra vikt, kanske lite för lite t.o.m .. Aja kram!

artig tjej :)

 
 
Har inte haft tid & skriva på senaste.. Bara en massa jobb & sedan när man kommit hem har man tillbringat tid med våran älskade dotter!! Som är så artig så, säger : Tack för maten & tack för skjutsen. Tack har hon sagt sedan hon var mini, och Tack för skjutsen har hon kunnat säga sen en tid tillbaka, men häromdagen när vi åt, så frågade jag henne vad man säger efter maten, och då sa hon det! Mammas och pappas flicka börjar bli stor!! hihi pussar!

130304

Hej måndag!
 
 
Idag fick jag lämna snuttfia, älsklingen började klockan sex i morse, och jag börjar inte förens tolv så.
Men var super mysigt och få lite egen tid med snuttan på morgonen, det behöver alla föräldrar någon gång, lite ensam tid med sitt barn. Att hon blivit så stooor, är sjukt!! I alla fall, cyklade till dagis idag, myspys! Sen vart hon lite ledsen när jag gick, men det gick över väldigt snabbt, när hon fick syn på alla hennes kompisar.
 
Jag kommer cykla hemifrån vid elva tiden, ska försöka & inte försöka cykla förtidigt, för det tar inte så lång tid att cykla dit, det är visserligen en mil dit, men de går rätt så fort, och jag och tider liksom... kommer alltid dit för tidigt och vill komma dit till den tiden jag ska börja, för en gångs skull ha ha =)
 
 
Hoppas min mobil kommer i veckan, saknar den haha ;) Sedan har vi beställt kläder också som borde komma denna vecka, och sen lite sminkprodukter till mig, det är ju en självklarhet ;)
 
 
Men nu ska jag se Cougar Town, som jag börjar titta på, hinner nog med två-tre avsnitt.. Sedan är det jobbdags igen. Men ska bli ganska skönt faktiskt.
 
 
Ha en bra måndag! Puss!
 
 

*

 
Bild ifrån igår, innan vi åkte upp mot stan =) .. Bytte dock jeans sedan till ett par  grymt snygga, men dragkedjor på benen. Kan visa bild sen. Sedan ändrade jag håret en gång till;pPuss.

130303

 
Hej.
 
 
Dagen igår var kanon. Först runt elva tiden kommer Marina och Menno med deras söta lilla bebis. Vanessa var så duktig, och lite blyg för bebisen ha ha.. i början alltså. De var hos oss tills typ 2 tiden då vi tog bussen till stan, gick runt lite grann och köpte typ strumpor till mig & nessa, sedan ögonskugga till mig eftersom mitt e slut och lite hår saker etc. Fick även en finfin klocka av älsklingen i två års present. =)
Sedan gick vi till Nessas farmor & var där ett tag, sen lämnade vi henne där, hon skulle sova där över natten bara medan vi skulle fira fåran dag.
 
Vi drog till Hellas och åt god mat & efterrätt t.o.m :oEfteråt gjorde vi stan osäker? haha nej men nästan, vi gick först till Rockbar eftersom Liquid var ju stängt.. Sedan drog vi till Level( vilka goda driinkar det fanns där ) Efter det blev det Plektrum och efteråt drog vi till Noise där vi träffade resten av de som skulle med. Men en minnesvärd och fin kväll var det allt! Fick ju vara med min bästa! Men idag vaknade vi klockan 12 typ, vi har ätit, jag har tränat såklart. Men har så ont i ryggen & magen nu, brukar få så innan mensen, kul.. Ska snart ta bussen till våran älskade dotter, men kommer ju att dö på vägen, så ont gör det. Men saknar henne, så smärtan kommer nog tyna bort när jag ser våran stora och vackra flicka.
 
 
Så äre tillbaka till jobbet imorgon redan då hihi. Pussar!
 
 
Roterade bilden men verkar inte fungera ;p
 
 

130301

hej..
 
 
Igår när jag hämta snutt, hade hon fått ett Diplom och en medalj, för att hon deltagit i barnens vasalopp. Som förälder blir man överlycklig! Det där ska vi spara i evigheter. Tänk vad kul om hon har kvar det när hon är 18 år. Från hennes förskola liksom. Grymt skojsigt. Mammas och pappas stora älsklingstjej!!
 
 
Imorgon ska jag och älsklingen fira våran två års förlovning. Med middag och mys. Vanessa är hos hennes farmor över natten bara. Varit tillsammans i två år och 7 månader, förlovade i två år, bott tillsammans i två år och har en dotter på 1 år och 8 månader, ja vad säger man? det kallas äkta kärlek!
 
 
Nej nu blir det nog sängen, imorgon förmiddag blir det gymmet och sedan innan lunch kommer två vänner till oss som nyligen fått barn, ska bli super kul! Kram.

RSS 2.0