110531


hej bloggen.;) Har precis duschat o hängt upp tvätten. Ska strax väcka min söta älskling som sover, han jobbade ju idag, sedan när han kom hem så damsög han hela lägenheten medan jag tvätta golven i hela lägenheten. Moppa eller vad de nu heter hehe. Sedan plockade vi lite, tvättade kläder, och gjorde urgod mat. Kyckling, makaroner och brunsåås! Våran specialitet hihi. ;)
jag har tittat på lite
glee. Men ska väcka älskling o sedan fortsätta titta lite. Mamma och allan kommer vid sex tiden i alla fall, vet inte om felicia följer med? De ville se hur vi bor, och alla bebisgrejer vi har och sånt. Sedan får vi ju bjuda på lite fika såklart. ;)
Var och köpte mycket jordgubbar förut ha ha, som borde räcka ett tag, blir och mumsa på det sen. :P


Senare ikväll ska jag och älskling hem till peter, hans bror. Sitta där och chilla lite, baby och peter tar nog några öl, jag kanske mumsar på mina jordgubbar så ja inte känner mig utanför? ha ha. ;)

ha det bäst nu. Vi höres sen. Pussar!! ♥

Gravid vecka 39. :)


Du är i vecka 39.
Du har gått 38 fulla veckor och 5 fulla dagar (v38+5).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 8 jun 2011
Du har 9 dagar kvar till beräknad förlossning.




hemma igen.

Kom hem för ett tag sedan, äter lite yoghurt o flingor, och ser på ´gossip girl som då är väldigt gammalt, haha.
Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag, men ska först äta upp..

var somsagt på mvc förut idag, det gick kanon bra. Bebisen är typ fixerad sa hon, så vem vet när bebisen vill titta fram? hon sa även att bebben är lång men alla värden o allting var jätte bra, vilket man såklart hoppas på hehehe. Ska dit den 15 juni igen ifall bebben inte kommit ännu, men de tror jag att lillen har gjort, för hon är beräknad den 8 juni och man börjar få mer o mer värkar etc. hihi.. men de får vi se.

Puss!

mvc nu.

Nu ska jag strax ta bussen till stan, och sedan byta till vivalla..För ska till mvc idag tihi, får se om de blir sista gången? får se om bebisen e fixerad nu och allt dedär. Känner i alla fall att allt närmar sig hhi.
Nu är det så varmt att jag snart dör känns de som... Men ute är de knappast någon sommar? juni på onsdag och det känns som oktober... aja ;b .. Måste fixa det sista och sen dra till bussen som går 11.48.


Pussar!


110529

Haft en hel del med förverkar igår och idag, lite jobbigare än de vanliga jag haft.
Får se när det är dags :) .. har i alla fall fixat skjuts o allt så det e grymt bra.
Ska till barnmorskan imorgon, hon kommer la göra endel undersökningar, sen märker vi om det är nära eller så!

Idag ere morsdag. Men var hos älsklings mamma, hon fick rosor av honom, sen blommor o bakat o sånt av de andra. Min mamma fick ett sms xD men ändå lite svårt när hon är i västerås hela tiden.. men vi brukar ändå inte fira sånt sådär speciellt. ;)


Puss ha de superbra, nu får älsklings massera mig lite tycker jag, för har lite värkar. Pussar. ♥

Jag älskar dig! ♥

10 måndader med världens bästa älskling idag. Jag älskar dig miljoner varv runt jorden och tillbaka!
Du är min underbara skatt och jag är världens lyckligaste tjej.
Du är mitt allt, mitt liv och min största kärlek någonsin! ♥ Jag ångrar inte en sekund med dig, och nu är vi förlovade, bor tillsammans och väntar barn tillsammans. ♥
Jag minns fortfarande första gången vi träffades.. Jag och jessica blev lite partajj sugna, vi kontaktade mahad som fixade öl, sedan åkte vi hem till honom, och då kom du och adam. Inte så mycket snack den kvällen kanske, men jag fick veta att du blev intresserad av mig, sedan dess började vi festa tillsammans väldigt mycket, festade vi inte så åkte vi och bada tillsammans ( oftast du, jag , adam och jessica ).. Sen på kvällarna blev de oftast filmkvällar, och sedan började jag sova över hos dig, mycket och ofta. Jag lovar dig, jag ångrar inte en enda sekund med dig. Jag har haft och har det så jävla underbart med dig. Så jävla roligt med. Hela sommaren 2010 är den bästa sommaren i hela mitt liv, eftersom de var då jag träffade dig. ♥
Sen hade man det riktigt riktigt bra och riktigt riktigt roligt hihi.. ♥
Dig kan jag vara mig själv med, jag behöver inte låtsas vara någon för att få dig att tycka om mig, utan jag kan vara den jag är framför dig. Jag kan prata med dig om vad som hellst, och du kan prata med mig om vad som hellst. Jag vet att du alltid lyssnar på mig, lika mycket som jag lyssnar på dig! ♥
Nu håller vi på att bilda en familj tillsammans, som jag kommer att älska hela livet ut! Jag vet det, eftersom du och jag har varit tillsammans i tio månader nu, känt varann i kanske 11 månader och jag är fortfarande lika förälskad i dig som jag var i början, om inte mer t.o.m? ♥ Jag vet i alla fall en sak, att jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Så fort vi tjafsar lite så löser vi det genom att prata ut, och det känns alltid så jäkla bra. Vi har bara haft ett stort bråk som löste sig dagen efter, annars lite småtjafs, men vem har inte det liksom? men vi löser dom alltid så jäkla kanon bra!



Men jag älskar digoch våran dotter nu och föralltid, miljoner, miljarder varv runt jorden och tillbaka! ♥







äppelpaj! ♥

Bakade nyligen en riktigt god äppelpaj med älskling! ♥ ja, vad säger man. Nästan första gången, hihi.. eller jag har gjort en äppelpaj för väldigt länge sedan, men idag gjorde jag och älskling en äppelpaj tillsammans och riktigt god blev den, även om vi först inte trodde det heheheh.

Såg nääääästan ut som denna :

Fast vi gjorde inte i en rund formel, utan i en typ lite med fyrkantig eller något sånt. Men den blev riktigt smaskig. Nu vet man vad man kan baka och bju på om man får gäster! :P

Olympia - e type.

En gammal, men riktigt skön låt.


sömmar tack.


Vart tog sommaren vägen? ♥

110527 - ♥!

Hej blöggen. Nyligen badat, diskat o satt in i tvättmaskinen höhö, duktig chey. :P

Idag vid 4 åkte jag till stan, shoppade lite för mig själv en stund. Sedan hämtade jag min minsta lilla syster becca, och vi mötte älskling direkt efter. Sedan gick vi till en jätte god grekisk resturang, riktigt god mat, mysigt ställe o riktigt bra personal hade dom med. Hur god mat som hellst, kostade en hel del men de var de värt.:P



Sedan tog vi med becca o shoppade lite kläder, hon fick en jätte fin klänning av mig. Älskling köpte en grymt snygg tröja som jag såg först hihi, och sa att den skulle passa han grymt bra, och det gjorde den hihi.
Sedan hittade jag lite mer kläder, och sedan tog vi en fika, för lilla beccis ville det. Vi hade grymt mysigt, hade vart roligt om min andra syster felicia hade kunnat vara med. Men de finns nog mer tillfällen, dock om väldigt lång tid säkerligen, idag vi hade riktigt bra med pengar o tid :/ ♥ .. Det kostade en hel del idag, men värtvärt.♥  Sedan vid 8 tog vi hem lilla becca, pratkvarn. moha, och min buss gick hem vid halv 9 ungefär, och älskling drog vidare till Liquid o träffa sina bröder, han kommer väl hem någon gång ikväll, hihi, inte för sent eftersom han jobbar imorgon tror jag.




Jag köpte kläder som jag kan ha efter graviditeten hihi, tänkte, att jag ändå får barn om ett par veckor, onödigt o köpa för stora kläder då? hihi så jag köpte en skjorta, tre par trosor, ett par leggins, en klänning, ett linne, en tröja och lite strumpor. ♥
'


Nej nu ska jag titta lite på tv o chilla med mig själv..:P

Förresten, fick ett  oväntat sms förut, för ett par timmar sedan ♥

110526

Igår åkte jag och älskling till marieberg med adam o deras mamma. Vi köpte madrass till spjälsängen och en massa saker till lägenheten.
och jag fick tio tusen kr av farmor igår ;o tusen tack!!! .♥ 
Sedan åkte vi hem, jag betalade mina räkningar oså. Sedan åkte vi upp till stan igen och gick på Baksmällan del 2, den var riktigt bra o riktigt rolig. En tjej bredvid mig satt o skratta hela tiden, alltså så fort någon snackade i filmen så skratta hon, vilken tönt.
Sedan mötte vi Elias utanför SF bio, då gick vi iväg till Liquid, dom tog några öl o shootar såklart, medan jag tog cola, och sedan fick jag pommes med, som jag mumsa på, riktigt hungrig var jag.
Sedan vid ett på natten tog vi bussen hem till mig o älskling, satt o snacka, så sent för mig o älskling var det ha ha. Så elias drog hem o jag och älskling somnade rätt så snabbt.

Nu ska vi först äta lite, och sedan dra till Willys, och storhandla mat o sånna grejer, som blommor o skit! :P


Puss! .♥.♥


110524! .♥


Fixat mig, diskat, satt in i tvättmaskinen, bäddat sängen o kollat posten. De är vad jag gjort denna morgon.

Nu snart ska jag börja gå mot bussen, den går 13.18, in till stan. Där jag ska möta älskling, han jobbar just nu.

Vi ska på vårt sista föräldrarkurs grejs. Egentligen är det sista mötet nästa vecka, men då ska försäkringskassan komma, jag och älskling har redan haft enskild möte med dom så vi behöver inte gå nästa vecka eftersom det är onödigt när vi redan vet allt o när jag redan är mammaledig o får pengar för det osv hehe.

Kursen slutar väl runt, halv 5.. Vet inte vad vi ska göra idag, snacka om partnetskap tror jag. Men jag och älskling är somsagt bäst! :P Man har knappt märkt av att jag är gravid på humöret i alla fall, vissa får ju humörsvängningar, men jag har faktiskt knappt fått det!! :P Folk har faktiskt sagt att jag bara är allmänt glad hela tiden hihi. .♥


Men nu måste jag fixa det sista, och sedan kila mot bussen. Cya sweeties. .♥

baksmällan del 2.

Blir att se på Baksmällan del 2 på onsdag.


v38.

Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 4 fulla dagar (v37+4).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
[Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 8 jun 2011
Du har 16 dagar kvar till beräknad förlossning.







110523 ♥

Hallåjj.. Igår gjorde vi så mycket o vi var inte ens hemma, de var faktiskt roligt o lite stressigt ibland. ;)

först tog vi en promenad till pappa i vivalla, han hade lagat sin goda köttfärssås, så vi åt där, riktigt gott är de, världens godaste mat faktiskt. ;) Sedan satt vi där o pratade till kanske 4 något, alltså vi kom dit vid två tiden.
Vi tog en promenad från vivalla till stan där älsklings mamma bor, satt där i en-två timmar o umgicks. Sedan tog vi en till promenad till mamma men hon bor i stan så var inte långt o gå.  Satt där o snacka i en-två timmar. Så vid typ 8 träffade vi älsklings bror. Gick till Liquid, jag tog en cola. Satt där ett tag, sedan vid elva tiden kanske, kom vi hem. Då satte vi oss på balkongen o tog det lugnt, pratade en hel del kan man lugnt säga ha ha.:P



Jag har lite små ont :/ typ när jag sträcker på mig gör de lite ont längre ner på magen om man säger så hehe. Snart dags ;)


Kram! / elly. ♥

110521

Idag har de inte hänt så mycket, sovit, vaknat, ätit, träffat älsklings mamma(hon kom hit på en fika, + hon skulle lämna lite baby grejer), fixat i lägenheten, flummat, myst, och nu ser vi på film med elias. Så ser min lördag ut! .♥
 

Imorgon blire nog till pappa en stund, sedan till älsklings mamma, och sedan till älsklings bror, och tillsist bio. hihi.. ;)


Men igår, var en riktigt, riktigt, och åter riktigt bra dag! Så jäkla nöjd är jag. .♥
 


oh snart får man sina pengar, i know what i should do.. ;)

fredag!♥

Idag på stan fick jag en jätte fin blommig sommarklänning av mormor, jag prövade den o hon tyckte att den var så fin att hon köpte den till mig. :P
Sedan åkte jag hem, då kom pappa och farmor, jag bjöd på kaffe o farmor hade tagit med sig bullar, så vi mumsade på det, pratade en hel del om allt mellan himmel o jord, så jävla mysigt var det, saknat dom sååååååå mycket faktiskt, insåg jag nu när jag såg dom..♥ Sedan fick de se alla baby grejer och det.. Jag fick ett jääätte fint halsbant av pappa, ett jätte fint armband av farmor och sedan lite skålar av farmor. ♥ Ska få pengar av henne också eftersom jag inte följde med dom till taiwan. Så man kan handla det sista. hihi..Gulligt.♥

Dom drog ungefär två timmar senare och då tänkte jag att jag ville ta en skön promenad nu i sommarvädret på kvällen, så då gick jag i bra takt långt, sedan så träffade jag lilla Ida, så hon följde med mig, elle aa gick med mig resten av biten, och prata det gjorde vi. :P Mycket och länge, haha lilla pratkvarnen. Adam o peter tutade på oss också, eller jag såg inte att de var dom först, så man snackade lite med dom också.

Nu snart kommer älskling hem, då blire myspys. Ha det så bra nu denna fredag. PUSSSS!

110520

Hejhej ;) Sitter o väntar på att mormor ska ringa, ska med henne till någon affär, hon ska shoppa lite, och sedan ska vi äta någonstans. Mysigt. Sedan måste jag vara hemma till typ 4, för då kommer pappa och farmor på besök, de ville se hur vi bor o så,  känns typ som tusen år sedan man träffade dom. Så blir väl o fika lite o mysa, grymt bra. :P..



Månad 9.

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2011-06-08

Barnet blev till omkring: 2010-09-15

Du är i vecka: 38

Du är i månad: 9

Antal graviditetsveckor och dagar: 37 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 20




110519

Hejhej bloggis, allt bra dåe? Igår när älskling kom hem efter jobbet så stack vi till Peter, o fikade lite grann o pratade en hel del, sedan när alla kolla på klockan var det vid två på natten, fan det e år o dar sedan jag och baby är vakna så länge xD .. Så vi stack hem efter en liten stund, men trevligt var det allt.



Idag vaknade vi tidigt i alla fall :s så varmt i rummet så det är svårt o somna om ibland. Fick ett fint sms av pappsen också, hoppas allt löser sig mellan oss ♥. Myspys.
Sedan beställde jag och älskling mat ha ha ;). Myspys, vi tittade också på Iam number four, den e ju grymt bra!! ♥ nu e han på jobbet o jag kom nyligen hem, var ute på en riktigt skön o ganska lång promenad, gör ju det typ varje dag numera. Det känns riktigt bra efteråt o de känns faktiskt i mina ben nu? men jag får i alla fall inte stressa upp mig för mycket, eller gå för snabbt eller träna eller ja en massa sånt, eftersom jag är gravid, jag ska gå upp i vikt för bebisens skull och jag ska vila mycket nu när förlossningen närmar sig. oooh, jag är så nervös, kommer jag att klara det? får sammandragningar lite då o då, sedan lite förverkar, men jag vet att det inte är dags än i alla fall. Tror det kommer bli som en chock, när allt sätts igång... för mina förverkar har inte gjort så ont en sålänge, så när allt verkligen sätts igång så lär man få en riktig chock och veta att de sätts igång? jag har haft en så lätt graviditet, och gått upp 14 kg har jag gjort, men inte pinsamt o skriva det, eftersom det är helt normalt för min del att gå upp sådär, + det e inte alls mycket. De flesta går dock upp mycket mer än så. Men i alla fall, lagomt är det ju. Röra på sig är också riktigt bra, men mycket vila behöver man också, så nu ska jag nog vila lite ha ha ha ;). Somnar nog snart ändå.

Träffa mormor imorgon? think soooo! :P Måste ju hålla kontakt med lite i familjen i alla fall..



Btw, ringde Becca förut, systern.  Jag och leszek ska ta med henne på bio nästa fredag.  Ville egentligen ha med felicia med men hon ska tydligen med moder min till västerås, till mammas kille.. aja synd det. Ville ju hitta på nått innan bebben kommer, men ta med becca istället så det blir funfun!;)




När bebisen kommer ska jag ta generations kort med både pappas o mammas sida, var för sig såklart, och sedan med älsklings familj också. Så som vi gjordde på denna bild hihi, år 1990 dock. Nu är det jag som ska ha barn hihi ♥

promenix.


Kom nyss hem från en promenad. Riktigt skönt. Ville ut o gå innan regnet kommer, vet dock inte om det ska regna, men ser så ut, + har gjort det i typ två dagar streck nu så. I alla fall, oc på tv. Puss

städdags! ♥

Nu håller jag på att städa lite, mysigt o fint blir det. Har redan diskat upp all disk, sedan damsugit i hallen,köket o sovrummet, dammat i vardagsrummet osvosv.. Bra när man e mammaledig va? o innan man fått lilla bebben.
Ska se om de finns något mer ställe att städa på, sedan blire o hoppa in i duschen, e hur svettig o ofräsh som hellst. Sedan blire nyyyyya o sista one tree hill avsnittet, i alla fall sista i säsong 8, hoppas dom kommer fortsätta? de måste dom jue.. Men puss.



110518

Hejhej.

Igår träffade jag natta, vi handlade. Sedan åt vi jordgubbar o chockladbollar, fett gott, sedan en massa snack som vanligt. Sen kom älskling o elias hem från matchen, och dom vann, riktigt duktigt! ;)
Sedan vare lite snack, sen stack natta, då tittade jag älskling o elias på en skräck film I spit on your grave.. Handlar om några äckel killar som våldtar o försöker döda tjejen brutalt.. Sedan hämnas hon tillbaka på dom hihi. ;) Den var riktigt bra, men läskig på samma gång hah, bara för att jag blivit as rädd för skräckfilmer ha ha, mest nu mot slutet av graviditeten. Fattar inte hur folk kan bära sig åt sådär? våldta brutalt o försöker mörda o en massa saker... Att de finns sånna sjuka människor :s



skitväder.


Ska strax träffa Natta, hon skulle med mig till affärn o handla lite mat o sånna grejer. Blir bra, för kommer bli för mycket o tungt o bära själv xD + bara en massa mynt ;o piiinsamt!

Kändees som hela fotbollsligan var här nyss xD haha älskling o några till var här, de ska iväg o spela fotbollsmatch, i detta väder? aja lycka till då! ;) haha lär ni behöva ..


Hörde också att jorden ska gå under på lördag? ha ha en massa skitsnack som vanligt då. Puss

110517


Hejhej bloggen. Har precis fixat i ordning mig, medan älskling diskar ha ha.;)


Ska snart, eller snart? nej men klockan 13.18 går bussen till stan, o sen blire o byta till USÖ. Ska på studiebesök med föräldrar gruppen till förlossningen på USÖ. Det ska bli riktigt spännande o roligt. Sen ska de bli spännande och roligt o se vilka som kommer idag & vilka som tar med sig folk o sen hur många vi blir, de flesta tar med sig 2-3 personer extra, så vi blir nog en hel del. Men de kommer bli fett med skojj tycker jag hihi. ;)
Det börjar väl vid kvart över 2, och sedan tare max två timmar ungefär. Sedan blire hemfärd. Men älskling ska spela fotbollsmatch, o medan han gör det så tänkte jag gå o handla lite mat i affärn o kanske fixa lite här hemma, de beror på hihi.;)

Tänkte bara skriva blogg snabbt i alla fall, måste fixa lite till o sedan pussa på min lilla älskling. Ha det super bra nu!!:P



Tänkte bjuda på en bild från någon vecka sen. jag och bröderna hoffmann. Inte alla då men nästan. Jag ser dock hemsk ut, osminkad o har huvudet neråt, därför man ser ut som värsta köttbullen. Menmen ibland får man bjuda på sig själv ju ;)


Lyckad ;) började gå mot vivalla. Sen halv...

img_6832 (MMS)

Lyckad ;) började gå mot vivalla. Sen halv vägs börjar de spö regna o hagla ;s så nu är man o väntar i mvc , ser ut som något katten släpat hem ;) puss


110516

Idag blir det mvc, hihi. Se hur bebben mår, och kolla hur långt ner huvudet ligger osv hihi. Ska bli spännande och kul, ska vara där 13.45, hoppas de inte börjar regna snart för jag ska gå till vivalla ;o tänkte jag, ta en promenad dit liksom. Men i alla fall, hoppas hoppas hoppas de inte regnar dåe! Blåser kallt gör de, inte direkt sommar vindar. Oroar mig mer o mer inför förlossningen ha ha.

Min mamma o syster ska flytta den första juni så de kommer missa när min o älsklingens lilla skrutt kommer till världen, + de ska flytta ifrån örebro så de kommer knappt kunna finnas i hennes liv, + även om man träffas nån gång ibland, så glömmer faktiskt bebisar bort ansikten o folk, tills de i alla fall blir något/några år gamla. Menmen, deras val, kärleken går ju såklart först ... verkar de som? aja. + lite andra saker som hänt i familjen.
kulkul. aja, jag har i alla fall världens bästa älskling, sen kommer våran lilla skrutt i alla fall ha hans familj + mormor, och kanske några mer i släkten, beror helt enkelt på hur allt folk blir när hon kommer till världen. Usch nu mår jag jätte illa ;o ..

Puss!


110515

Hej, har varit så dålig med uppdateringen ;b  Men i fredags var jag hos mormor typ hela dagen, hade de riktigt mysigt med mycket prat o mycket promenader o gottis saker. Sedan fick jag en stor full påse med grejer av henne, riktigt fina barnkläder, handukar i olika storlekar, filtar, sygrejer, sovgrejer o ja allting, riktigt välbehövliga grejer här hemma, både till bebben o till hemmet. Hihi. Sedan handlade jag och älskling lite mat dårå. ;)

Igår, var jag och älskling hos hans mamma med några av hans bröder, vi satt väl där i några timmar o snacka lite.
Första gången jag var sminkad på väldigt länge, o väldigt bra blev det också! hiho. ;)
Sedan kom Elias hem till mig o älskling, då titttade vi på Blod out,tror jag den hette.. Riktigt bra var den i alla fall. Sen blev de sängen för mig o baby.

Nu har jag precis ätit o ska bege mig mot en promenad, se hur långt jag orkar gå denna gång, ganska nyvaken o blivit så jobbigt o gå promenader nu för mig, så tungt o allting ni vet.. Snart dags hihi;)... Men de blir säkert bra ;)

Sitter hos mormor o äter jordgubbar. Vart ...

img_4432 (MMS)

Sitter hos mormor o äter jordgubbar. Vart hos gammelmormor på besök med ;) mysigt. Puss <3


v37.

Du är i vecka 37.
Du har gått 36 fulla veckor och 0 fulla dagar (v36+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 8 jun 2011
Du har 27 dagar kvar till beräknad förlossning.


 

Du fortsätter att gå på kontroll varje eller varannan vecka. Barnets vikt och position kontrolleras vid varje MVC-besök. Den här veckan är en lämplig tid att gå på studiebesök på den förlossningsavdelning där du tänker föda. Nu är det vanligt att känna förvärkar. Livmodern blir hård i ungefär 30 sekunder och sedan slappnar den av. Dessa sammandragningar ska inte göra ont. Ofta stiger nu känslan av spänning och förväntan ju närmare förlossningen du kommer.

Barnet är ca 35 cm långt från huvud till stjärt och vikten ungefär 3 kg. Nu betraktas barnet som fullgånget och är redo för sin resa till livet utanför livmodern. Om barnet ligger med stjärten eller fötterna först så erbjuds du kanske en yttre vändning nu. Det vill säga en läkare försöker genom mild massage att vända barnet så huvudet ligger nedåt mot bäckenöppningen. Får du värkar i denna vecka försöker man inte hindra förlossningen från att komma igång. Det finns forskning som tyder på att barnet själv producerar hormoner vilket signalerar att det är för trångt och det leder till start av värkar.

Under graviditetens större del har barnet förlitat sig på dig för att slippa infektioner, men under tiden har hon eller han också byggt upp sitt eget immunsystem. Efter födseln fortsätter detta att utvecklas och stärks även genom amning. Den första mjölken som kommer ur dina bröst kallas råmjölk och är rik på näring och antikroppar. Den egentliga modersmjölken kommer igång två - tre dygn efter förlossningen med hjälp av barnets aktiva sugande på brösten. Mjölken är näringsmässigt väl sammansatt, ger ett bra skydd mot infektioner och stärker barnets immunförsvar. Barnet brukar nu träna sig på att andas men eftersom det varken har luft i eller utanför lungorna resulterar detta ofta i fostervatten i strupen med hicka som följd. Detta är helt normalt och inget att oroa sig för.

Nu kan det vara bra att börja planera
BB-väskan, saker som är bra att ha med till BB. Det är alltid skönt att ha den färdigpackad så har man en mindre sak att oroa sig för när det är dags att åka in!





svar.

Anonym om 110511:
har du hittat one tree hill på internet och laddat ner? isåfall vilken sida och menar du säsong 8 eller 9? =) och är de med svenska ? :D


Ja, från denna länk. Det nyaste avsnittet dom gjorde var säsong 8 episode 21. =) Det är på engelska och inte svensk text eftersom de inte kommit ut till sverige än.

angry bird.

Oh blir så irriterad. Har suttit o försökt laddat ner en app till min iphone.. en gratis app, men jag måste tydligen fylla i en massa om konto nr oså som jag redan gjort, o i det konto jag gav ut har jag ju inga pengar i just nu... och då går de tydligen inte :s men förstår inte.. appen ska ju vara gratis? de ska ju inte kosta... Vad ere som hänt egentligen.. Blir så sne!! Men ringde förut o snackade med någon comviq iphone nörd, och han kollade allt i min mobil o allt ar som de ska ... Hmm knasigt? :s .. kanske bara är en tillfällighet, men ändå, ville verkligen ladda ner de apparna jag hittade nu :c ..



*


"You know that you are awesome when people you dont even know hate you! "






"haters only hate people they cant have or cant be."

sommar!♥

Sommar, sommar & återigen sommar, vad mer kan man begära? :P



110511

Sitter här o dricker tomatsoppa, för gott är det. :P Oh, jag är så glad att våra grannar ska flytta, de har typ hundra hundar, + att ena tjejen är i nionde månaden? i alla fall. Sedan brukar hundarna skälla oså typ på nätterna o tidiga morgonar :s .. Man kan vakna vid 4 på morgonen? oså.. vart så irriterande, + att ha så många hundar när man ska ha barn? :s .. Jag hade stor lust att ge hundarna typ råttgift? ha ha. xD

Idag åt jag och älskling potatismos o kyckling, kyckling som jag alltid steker, med olika kryddor, för gott är det.
Sedan har jag gått en ganska lång promenad, och efter det svängde jag förbi affären o köpte frukt o glass, sedan hämtade jag ut två paket som kom idag, en var ifrån Yves rocher, med en massa olika produkter jag beställt! :P Sedan var en från något engelskt ställe, en såån där ny grej som tvättar o renar ansiktet osv. hihi, grymt kul. Fick med en bikini också, rätt snygg faktist! :P

Såg nyss one tree hill, de nya avsnittet. Grymmt bra like allways hihi.


Pussssssssssssss!

rubrik var det va?

Gick en lång promenad förut, sedan tog jag all disk oså, sen blev jag yyyr :/ Då satte jag mig på balkongen med ett glas vatten, yrseln gjorde så att jag råkade hälla ut allt vatten ;o typ. Höll på o tappa glaset t.o.m.. mweheh. Sedan kom älskling. Satt o snackade, tog ett bad. Nu är han i affärn o handlar lite gottis typ, sedan ska vi dra till Peter o sitta där ett tag o snacka lite oså. oooh, så gott det är med digistiv kex, blivit helt förälskad. ha ha. Puss.

110510

Sitter här med iskall cola isglass. Älsklingen o adam drog nyss, de ska spela fotboll. Jag orkade inte följa med, känner inte ork o är inte på humör för en hel del grejer helt enkelt. De ska ju spela match, men jag får följa med en annan gång bara mweh.. Var på kursen idag, tycker synd om en i gruppen, hans tjej är så iskall, arg o dryg mot honom hela tiden. Stackarn. Sen finns de några fler man ogillar, men även gillar:P Nästa vecka ska vi till Usö o gå till förlossningsavdelningen o en massa sånt, grymt kul det kommer att bli alltså! !♥

I alla fall, jag e på lite dåligt humör och det. Liksom, sjukt hur folk kan förändras på så kort tid, ena dagen finns dom där, andra dagen finns dom inte där. Jag tycker, att nu när man är gravid, det är då man behöver någon sådär extra mycket, tur att jag har min älskling i alla fall, always and forever! !♥ Men jag menar, vissa kommer, hör av sig när dom själva känner för det eller för att de känner sig tvugna, eller för att dom vet att barnet typ kommer ... närsom? om drygt en månad, mer eller mindre, beror på om man får bebben den 8 juni som hon är beräknad, kan bli tidigare eller senare, men gör inte, hon e lika välkommen ändå. kan dock bli en pojke, och det spelar ju ingen roll. !♥



Men men, orkar inte sitta o skriva ner alla tankar just nu, men mycket folk lämnar en också. Men ha de så bra ni. Pussar! !♥






110509

skrev blogg igår som tydligen inte kommit upp än? eller så är det bara jag som inte kan se ? hmm. får se om detta kommer upp då iaf..

Blev i alla fall grillkväll igår hos älsklings bror med hans familj + kusiner o lite sånt.  :)
Mysigt var det, älsklingen var full o glad o riktigt mysig hihi..

Sen idag har vi inte gjort alls mycket, åt lite klyftpotatis o köttbullar nhyss, riktigt gott var det i alla fall.
Ska ta ett bad med älskling närsom. Sen får vi se vad som händer.

Föräldrarkursen är imorgon igen, hihi ska bli kul det. Faktiskt så är det rätt så trevligt där. Puss!

Leker med mobilen o fixar lite bilder ;p n...

img_4857 (MMS)

Leker med mobilen o fixar lite bilder ;p nu ska jag o baby åka o grilla med några. Puss på er.


Hej :) allt bra? Igår träffade jag Amaal e...

img_1820 (MMS)

Hej :) allt bra? Igår träffade jag Amaal en stund , satt ute o chillade i solen o snacka en massa skit ;) sen ville baby att jag skulle komma. Alltså han var hos sin bror i stan med hans kusiner som kom från Polen samma dag. Så de hämtade mig , satt i Stadsparken o solade o sånt. Idag ere mycket sol med :) så blir väl att göra något idag med :) puss


Baguett! ♥

oh, man har vart så seg hela jäkla dagen alltså, men snart blir det en god baguett som man ska tugga gärnet på!♥






V36.



Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 0 fulla dagar (v35+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 8 jun 2011
Du har 34 dagar kvar till beräknad förlossning.





städat! ♥

Städade hela toaletten/badrummet och plockade lite överallt. Känner mig helt slut nu vill jag lova. Häromdagen städade jag resten av lägenheten men idag tog jag toaletten, + disken dårå. Plockade lite grann i vardagsrummet också. Känner mig så duktig. Känner mig också som en hemma fru? ha ha xD .. Men vad ska man göra, jag är mammaledig o de finns inte så mycket att göra så, då tar jag chanserna att städa när baby jobbar. Så fint vi har här hemma nu! :P♥ Men känner mig helt slut, ont i kroppen o ja dedär.. Så nu tänker jag lägga mig ner i soffan o titta på lite tv, om de finns något? The biggest loser går på tv just nu. Tycker inte om att titta på det ha ha.. Men jag är ju gravid så egentligen är jag inte överviktig ju. :P Bara gått upp 13 kg och jag är i vecka 35! Så det är faktiskt riktigt bra, finns folk som går upp 20-30 kg, men just nu ska jag inte bry mig om det, bara så att bebben i magen mår bra, då mår jag också bra. ♥

Puuuuusss! ♥

110505

Trött på de svenska vädret. :/

Oh jag e så himlans trött, och orkar knappt skriva här ens hehe. Men jag gört ett snabbt försök.
Idag gjorde jag iordning maten hihi. Stekte kyckling med lite olika kryddor, sedan tog vi makaroner o brunsås med lök till, vår favorit mat typ! Riktigt gott blev det. Mums. :P 
Sedan tittade vi på lite Solsidan, avsnitt. Började kolla från säsong ett igår, men de har bara gjort två säsonger hittils? i alla fall, snart färdig med första säsongen, oh dom e så himlans bra! haha. Brukar inte tycka om svenska serier, eller ens filmer/låtar som är på svenska, dom brukar aldrig vara något bra... Men denna serie är kanon ha ha. :P



Men innan så cyklade älsklingen till Stadium outlet, han skulle titta efter fotbollskläder o saker till sig, han fick med sig byxor o en tröja till sig, och sedan köpte han vita och jätte fina byxor o tjocktröja till mig, grymt snyggt var det, så otroligt gulligt !! :P Ska pröva dom sen o se om dom sitter bra o allt hihi.


Nu jobbar han igen, o jag ska nog vila mig lite sen får vi se vad som händer, så otroligt trött o ja allting. Sen måste jag dock diska lite osånt också då. Men ha det bra! Pussar. ;)

oth.



Nu blir det One tree hill! wiho!  Nya avsnittet. Puss

110504

hejhej! :PKom nyss hem, var i vivalla o hämtade en massa Mvc papper som ja o baby glömde där igår. Sedan två filmer vi köpte, en barnfilm o en komedi film. Sedan lite galgar :P Cyklade till vivalla, o sedan tillbaka hem. hihi skönt. Var också i affären o köpte diskmedel,tvättmedel, gröt o vindruvor ;) mumma. Aja, älsklingen jobbar, så vi får se vad som hitts på, lite yr är man allt, glömt ta järntabletterna, verkar bli lättare o mer yr om ja inte tar dom? så tog en nyss.  Men ska snart diska i alla fall ha ha. Pussar! ;)

Nytt Iphone 4 skal.

Beställde nyss ett iphone 4 fodral, silikonfodral från Importgrossisten.se. =))
Ett riktigt sött skal.



110503


Köpte nya skor + byxor och tröja idag i den nya affären New yorker.:P Grymt bra o riktigt snygga kläder, skor, o allt har dom där. Skulle bara in o kolla egentligen, men blev att jag handlade i alla fall ha ha. Min lilla älskling fick stå och lida bredvid, ha ha, nej men trött var han men han köpte ingenting. Jobbigt att ha en tjej som är shopaholic?;) haha.

Var på MVC idag, och allt var underbart bra med mig o barnet, tog lite prover som vanligt, lyssnade på hjärtat o allt var bra, hade dock typ inte gått upp i kg, men allt var bra. :P Älsklingen var med mig, och det var halv tio imorse så han var helt död, haha stackare. Sedan gick vi hem o åt mat och sedan tog vi bussen till stan o aa gick runt lite i affärer innan vi skulle till Föräldrargruppen klockan 14.00 ..;)

Nu tittar vi på damfotboll, dom kan tyvärr inte spela fotboll dom bara skriker, usch då. Men klockan kvart i nio kommer Real madrid - Barca.. Så lite vänner ska komma hit oså, så blir o titta på det, min lilla älskling här försöker göra så att jag blir fotbolls intresserad? det värsta är att de börjar att funka... haha.. ;)


Blir så trött på svenska vädret också?? :s .. Började att snöa idag, och det är grymt kallt ute. Det är för i helvete maj, kommer vi ens få någon sommar eller? oh blir så irriterad :( ..



Men nu ska jag dra, tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg. Hoppas ni andra har en bra dag. Puss på er.

Puss! ♥

Nej nu är jag faktiskt värd en dusch. Damsög hela lägenheten förutom toaletten för där orkade jag inte göra. Jag har också tvättat alla påslakan och sånt, och diskade upp de lilla som var ifrån igår kväll o imorse. Sedan dammade jag lite också. Så nu är jag värd en skön dusch, är svettig som en åsna. Om ungefär en timme kommer älsklingen hem, då blire en promenad till vivalla.




Puss på er. ♥

110502

Gick upp vid tolv idag, gjorde lite mat o sedan satte jag mig o tittade på Ellen show, hon e så sämst egentligen? menmen, fanns inge bättre. Sedan satte jag igång o damsög hallen och köket. Så där är det fintfint nu. Ska ta sovrummet alldeles strax, och sedan vardagsrummet o sen toaletten om det hinns o om man orkar. Älskling är o jobbar, o han diskade allting igår och småstädade lite, så då tänkte jag att jag ska damsuga hela lägenheten, eller ja försöka, får se hur mycket jag orkar, får så ont i ryggen? så jag vilar rätt så mycket, men det är de värt. Det blir så otroligt fint o allting :P man blir så glad då. När älsklingen slutat jobbet ska han köpa en såndär blöjpapperskorg och sedan ett tvättställ, så då kommer han hem med det hihi;) Sedan ska vi ta en promenad till vivalla, antagligen se Ösk mot AIK, tror jag det är? för pappa har kanalerna. Han e dock inte hemma än :/ .. Sedan tänkte jag ta in posten och ta hand om blommorna. Så dom inte dör tills han kommer hem liksom. Sedan sover vi över där i natt, för att imorgon klockan 09.30 har vi MVC, ska titta hur bebisen mår och allt det, hihi spännande! ♥ Liksom jobbigt att gå riktigt tidigt från oxhagen till vivalla på tisdag morgon annars, så vi tänkte att vi sover i vivalla och går därifrån, eftersom MVC där jag går, ligger i vivalla. Sedan kommer vi nog gå hem till  pappsen igen o äta något, för att sedan klockan 14.00 är det Föräldrarutbildningen. Då ska vi snacka om förlossningen. Riktigt kul att gå där, visst jag kan och vet riktigt mycket, men det finns ingen som kan ALLT eller hur? så visst, man lär sig nya saker, och det är grymt bra, man blir riktigt förbered också. :P


Aja, nu ska jag fortsätta med sovrummet, fast fick lite ont i magen så kanske ska ta de lilla lugna ett tag o sedan fortsätta, baby kommer väl hem runt 4-5 tiden i alla fall.


Pussar!!♥




RSS 2.0