åsikt.

jag är så jävla trött på att folk ska vara så jävla kaxiga via internet eller mobilt , men fan så vågar de inte säga ett skit när man väl ser dom , öga mot öga :S !! & så e jag så jävla trött på så jävla falska personer, gah jag blir så fucking boooring!
Jag är så jävla arg också, jag hatar verkligen mitt liv, hata hata hata! & jag tycker fan inte synd om mig själv, får man inte säga en jävla åsikt eller? får man inte säga som man själv tycker eller? måste man spela med? Kan man inte få säga som man själv tycker utan att bli kallad; snälla nån tyck inte synd om dig själv " vet ni vad?! jag tycker snarare synd om er, som är så jävla omogna och inte har lärt er sånt här en !  seriöst, jag vet inte vadfan jag ska skriva, men jag blir så jävla less på allting, så fuuult och omoget, ni fattar inte att jag också har känslor? RIKTIGA känslor och inte såkallade ; tycka synd om sig själv känslor " jag e fan inte som herpesnöten... Lär dig/ er förstå det någon gång!
När du väl insett det här, så kan jag säga : Välkommen till världen!

Det är såhär det går till, att folk brukar få säga sina jävla åsikter och säga som dom tycker och tänker till sina kompisar/bästa kompisar, i alla fall i min värld, och om jag nu vill tycka synd om mig själv? LÅT mig göra det då? men varför skulle jag göra det när jag själv hatar folk som bara ska tycka synd om sig själv? ...  & de e inte kul att få reda på att du nästan "hatat" mig bakom ryggen, utan att säga till mig så som du känner eller hur du känner, då skulle vi kunna hitta en lösning, i stället för att de skulle bli såhär? .. Nu är de ju värre än värre, & jag hatar det, de gör jag ! Men finns ju ingen annan lösning, så , men sån här är jag!  Om du inte älskar mig för den jag är, så älskar du mig inte, jag är jag och det kan ingen ändra på !

Hejsansvejsan, nu ska ja sitta och mögla framför tv! PUSS <3

Allt är skit </3


Har förlorat en bästa vän, pojkvän och kanske en extra familj .. speciellt min bästa vän.. jag vet att det delvis är mitt fel, men jag försökte i alla fall och jag vet att du med gjorde det.. FÖRLÅT!! men ja förstår om vi inte blir sams igen, den här gången är det verkligen STORT! :/ .. jag önskar att inget hände.  jag önskar att de fanns något jag kunde göra åt dethär, men nu är det försent och jag kommer i alla fall alltid att älska dig, du kommer alltid finnas i mitt hjärta, förlåt i alla fall.. jag brukar inte ta över skit på dig, som han sa..  det  kanske låter som det när jag har problem och är arg/sur/ledsen ..  & jag har alltid försökt att hjälpa dig när något hänt dig, kommer i alla fall alltid finnas för dig även nu när det är över .. tiden med dig har varit underbar, men nu berättade han vad du tänkt och tyckt om mig etc.. jag tycker absolut inte synd om mig, har aldrig gjort, kanske låtit som det men jag gör inte det, jag vet att både du&jag har problem, i så fall är de egentligen dig jag tyckt synd om men kanske inte kunnat hjälpt ordentligt, fast huvudsken är den att jag försökt så gott som jag kan .. jag vet inte mer vad jag kan säga förutom att jag är ledsen över detta och ångrar mig djupt men de finns inget jag kan göra åt det nu , det är som det är. hoppas att du läser dethär och i alla fall kan förstå detta... Du vet vem du är.

 Helgen har vart underbart har vart med Li Gu och massa underbara vänner! Tack för att ni finns och gör mig hel och förstår mig<333 Men just nu är Li Gu den enda man kan prata med , tack för att du finns, jag älskar dig så otroligt mycket,. du är världens underbaraste vän! <333

yes

hello=)

Bara så att ni vet så suger mitt liv så jävla mycket och hårt ..


Imorgon ska jag åka bort med Natur och frilufsliv gruppen till något jävla "kalltjärn" ,  vi ska tälta och kommer tillbaka på onsdagen! Det kommer nog bli kul? hoppas det i alla fall! jaja, nu ska jag nog snart börja packa så att jag inte blir senil imorgon och glömmder bort exakt allting (; ..

btw, ha en bra dag i alla fall så hörs vi senare!


xoxo / Ellyyy

klänning (;

Dethär är typ mitt mode i alla fall (: .. Jag älskar sånna klänningar och det passar speciellt till gyllenbrun hud ,*! MUMS !*


HAHAH! hände en kul sak förut idag (;

Idag på fritidskunskaps lektionen , så satt jag,emma och amaal längst bak på skönaste stället (: .. Amaal hade nått handkrämstub på bordet, då skulle vår lärare lämna papper till oss, ..
då säger hon till amaal,
- amaal, varför har du tandkräm i skolan?! borstar du tänderna här?!
HAHAHAHAHHAHHA!
amaal, - nej det är handkräm.
fan vad jag och emma skrattade alltså, det sprutade fan tårar, och läraren bah
- jag fattar inte varför dom skrattar så mycket? vet du det amaal?

så sköön hon är.  :D ..



Idag har jag vart med natthuuu , vi har lekt massaaaa! Först gick jag hem till henne efter skolan, då satt vi bara och snacka massa, sen skjutsade jag henne på hennes cykeln till willys (; skulle handla massa gottis ( som vi inte åt alls mycket av ) ..  Sedan åkte vi tillbaka hem till henne & kolla på film, men liksom under tiden så tog vi massamassa bilder!  eller bara några, men roliga xD ..  Sen lånade jag hennes cykel hem (;  Älskar dig gumman <3

I hela helgen ska jag lana med Eliiiin (: ..  asså lyssna på höghög musik, käka snacks, och spela massor spel och bara ta de lugnt, en hel helg för henne & mig, de var jävligt längesen faktiskt , som vi gjorde något sånt <3  Det kommer i alla fall bli jävligt roligt!

aja solong biatchs ! <3

// Elly

idag.

hejhåå..

Helgen med Emelie  blev lyckad :) saknar henne redan så otroligt mkt =) !!

I fredags kom hon, vi åkte hem och tog de mest lugnt sen sov vi..
I lördags blev de massa kul, vi träffade massa kompisar & "återförenades" hahaha =)
det ble feeest föfan (: men de blev fett meed lyyckad , vettefan va man kan säga men jävligt kul vare=) ..
Sen i söndags åkte emelie hem :( ..å då hängde jag med elin så hon tatuerade sig igen lal..

och nu e ja i skolan :/ fanfanfan oooorka??? ..
men när ja kmr hem ska ja se på nya avsnittet av OTH =) looove it , sen kanske träffa EliiinPeeliiin? =)

Sen soooova, e så jävla trött och hungrig, man får aldrig god mat i skolan längre vafan? eller har man ens fått det gah!

vi borde också få börja senare ibland , fan vi behöver ju sööömn ;/ giiih.

xoxo // Ellyyy <3

helgen.

Helluuuu =)  här sitter jag med Natthuu och har nyss städat lite och fixat massa =)

Ska snart åka upp och möta min lilla Emelieee <3 (: Äntligen får man träffa dig, as längesen ju <3  Ska bli väldigt kul i helgen (: 

Imorgon ska vi kanske festa med några nära & kära (; de ska bli skojjsigt. <3


vet inte vad jag ska skriva hahaha xD .. Ska i alla fall snart till stan , men ska nog ut och röka med Elinpelin först..


Pussadjööööööö


/ Ellyyyy <3 .

skola:/

Kom hem från stockholm igår, det var sjukligt kul där (: .. Jag saknar varje sekund där, & jag vill tillbaka.. Men vi ska åka dit igen den 26 september & dåååå ska det bli kräftskiva, det blev ingen kräftskiva ihelgen dårå :/ .. men det ska bli snart ^^ massa kul. <3..

Nu ska jag snart till skolan :/ jag orkar inte.  Men måste man så måste man ! :/ ..  Jag vill egentligen bara lägga mig i sängen & soooooooooooooova!! så jävla fucking trött!!  Men farsan kommer snart & hämtar mig, så jag får i alla fall skjuts gah <3


Jag älskar dig Jontäääh. <3


xoxo // Elly. <3

sjuuukling..



hejhej, det var längesen jag skrev blogg kan man säga ;b .. Men jag har inte orkat, inte vart hemma eller haft så mycket tid, och nu är man sjuuuuuuuuuukling, palla :/ ..

Igår träffade jag bästa Eliiiin, vi cyklade till stan och hon köpte piercingar, sedan bjöd hon mig på mc donalds (: sött. Sedan cyklade vi hem , redan då kände jag att jag var förskyld, nös typ 5 gånger, och jag brukar aldrig nysa så ;/ ..
Så när eliiiin stack ifrån mig, mådde jag illa, förskyld etc! :/

Idag vaknade jag klockan 4 på morgonen av att jag frös som fan :S kunde inte somna om, så jag var vaken när väckarklockan ringde kvart i 6 .. Så då gick jag upp, pratade med farsan åå då fick jag stanna hemma! Orkade inte gå till skolan när jag frös som fan, skit förskyld och sen feber & jävligt ont i huvudet!  Känns som jag har reber i alla fall, jag är varm fast fryser endå liks :S .. Sedan gick ja och la mig igen, och kunde somna efter många om och men, och vaknade runt 2-3 tiden :/ fast vaknade många gånger under den tiden då jag sov, men kunde faktiskt somna om för hade ju tagit på mig massa myskläder så frös inte lika myyyycket! :/ .. Sedan när jag gick upp, koollade jag på den nya avsnittet av ONE TREE HILL SÄSONG 6 :D giiih! ååh jag blir så jävla sur på carrie !! ;/ haha !

& nu sitter jag här med ett stort duntäcke och fryser nästan häcken av mig! Jag vet inte om jag ska till skolan imorgon, har endå bara klassråd och en lektion. Men ska nog åka till morsan imorgon, & träffa syrran! Kan va skönt att vila där (:

Näääe nu ska jag kanske titta på någon film eller något som jag nästan gjort hela dagen ! Men vad mer finns det att göra? fast ska nog gå och sova snart , orkar ej sitta uppe ;/ gah!

På fredag ska vi i alla fall på kräftskiva, EllyTragisk, BästaNatta, FarsanCool , och karlssonPåTaket! =P till sthlm!
Det blir roligt!

aja .

xoxo // Ellyyyyyy

RSS 2.0