valborg.

GÖTEBORG imorgon med Emma :) ..
Vi åker typ med farsan dit, och ska gå på Liseberg hela dagen, sen när liseberg stänger ska vi åka till vännersborg ev. och sova där :) och ska  kanske träffa Emelie i GBG och sen Nettan&Fredrik! ^^ kanske nån mer släkting :P

Men de ska bli skit kul, så kommer hem på söndag!

Och nu är det valborg, så vi ska snart upp på stan och gå där och hänga oss! ;) ..


 men träffa i alla fall Elin förut idag, hon tatuera sig ! ^^ blev skit fint tycker jag, kommer sakna dig näru flyttar gumman!
Jag och hon ska tatuera en söt sak om ett par veckor! PUSS

Ny tunika :D <3

Sååå nu har jag prövat  klänningen :D <3 Tog några cambilder, för min digitalkamera laddas ^^ ..
Men den här klänningen/tröjan kan man nog inte ha på sig typ på jobbet osv, så den ska jag i alla fall ha på mig på valborg! Men jag vet inte direkt vad jag ska göra på valborg? Blire sthlm eller inte? men vi kunde kanske inte sova hos de ja känner där :/ men vill fan bort från örebro, skulle vilja åka till gbg eller någonting <3  Men får se hur de blir!
Men här kommer det typ någon bild på tröjklänningen ^^





Vill fan till liseberg i helgen ;o men de kanske inte är öppet än? <3 har nollkoll ^^

090428

tjolahopp! Nu sitter jag här och väntar på att farsan ska komma, han ska skjutsa mig till skolan så jag ska gå på en lektion på en och en halvtimma, sen ska jag praktiseera, typ från 10.30 till 15.00! Ska försöka att jobba idag i alla falll.
En haltande anka :)




förresten, idag får jag en ny tröja ! Beställde den i söndags så jag kommer få den senare idag :D tar kanske bild på den och visar dåe.

gonatt.

okej, nu ska jag gå och lägga mig .. Har så jäkla ont i kroppen, stort blåmärke över hela knäet, och armbågarna, huvudet och rivsår på fötterna... snacka om dåligt? .. & så är jag hes och förkyld och jag vet inte vad .. ont i halsen.. men typ just nu har ja nog ej feber, inte mycke i alla fall. typ 38 grader .. så ska lägga mig nu och vila upp mig tills imorgon!
 för ska till skolan då, på teckenspråk lektionen.. och sen efter det ska jag till praktiken.. blir endå bara ett par timmar, så tar på mig mycket kläder även om det är soligt och fint väder ute .. Men känner att ja måste gå i alla fall.. :) ..

Kommer typ halta  i skolan, och sånt ;o .. men det får väl bli så xD ..  men jag borde kanske kolla upp de här? får se hur länge de blir såhär!

 men ha de så bra i alla fall <3 hörs imorgon, berättar hur dagen var då.

090427

Gomorron gott folk! ;) ..

Vaknade för en stund sen, men gick upp vid 7 i morse och sjukanmälde mig från jobbet.. Sen somnade jag om och vaknade typ för en liten stund sen!
Fortfarande sjuk i alla fall, feber vet jag inte om jag har längre , lite kanske .. Men ont i halsen har jag verkligen .. Skit ont när man hostar och jag vet inte vad, men endå så måste jag hosta för de känns konstigt annars! Men hoppas det kan gå över i alla fall. <3  För det är skit jobbigt verkligen, brukar inte bli lätt sjuk men såklart när man börjar APU så blir man sjuk, men barnen på dagiset var sjuka eller förkylda i alla fall så de var nog därför, och vi var ute hela tiden typ, fast jag hade ju mycket kläder på mig men aa..

Så idag blire bara att ta de lugnt, och försöka bli frisk! Får se om jag ska gå imorgon?


PUSSPUSS!


090426

hullu! Jag orkar inte skriva om vad som hände igår :( .. Ni som känner mig får väl fråga, men de var inge kul det :/ ..

Är i alla fall sjuk, 39 grader och fryser som fan och är endå skit varm och så jäkla ont i halsen att jag inte vet vad jag gör snart! Gör ont att bara hosta och det! Men har i alla fall praktik imorgon ju egentligen, men vene om jag ska gå? ska jag typ testa att åka dit och se hur de går? eller ringa och sjukanmäla mig igen? för jag behöver verkligen gå egentligen men jag har feber och ont i halsen och skit förskyld =( Men får se hur jag ska göra?!


Men i alla fall, nog snackat om mig :) ska sluta tycka synd om mig, men jag har skit ont i kroppen ! =(


Och när ska jag till dig morsan ? :S ville åka förra veckan egentligen men de gick tydligen inte !

090425

helluuuw!

Igår festade jag med en massa kompisar & de var roligt! =)  faktiskt! Vi grillade, fast alla våra korvar ramlade in i elden ;o .. så de gick inte sådär bra! Sen brottade jag ner en, för att hon ville berätta till en kille en massa grejer om mig haha kulkul! :P ..
& jag hade ju feber igår , men vi tog de rätt så lugnt igår endå, eller? jag var nära på att ramla i brasan men det är ju som det är alltså!  Förlåt att jag är pain!

Jag vaknade  flera gånger i natt, av att jag frös som in i helvete, och endå svettades och hostade hela tiden och när jag väl gör det så är de inte kul för ja kan inte somna om dåe, och det gör så jävla ont alltså!  Blev sjuk pågrund av att jag praktiserat i ett utedagis typ hah!
 SÅ vi vaknade vid 10 tiden, och ja kunde inte somna om för ja frös! SÅ jag tog typ tempen eller vafan de heter och kolla om jag hade feber, och nu har jag typ bara 38-39 grader men det är endå något :S .. Så får se hur de blir på måndag , när ja ska till praktiken, jag går nog dit endå och det, men jag skäms över min röst, är så jäkla hes och jag vet inte vad! :S

Men Ämma ska sova hos mig hela helgen i alla fall & jag börjar nog smitta henne ;p .. sry men så är de när man vill träffas endå:D:D ..

Ikväll ska vi ta de lilla lugna, vi ska åka på kvällen till stan och käka på Kina muren, och mysa bara jag och hon!
& ikväll ska vi säkert se på film, men ja vill att han ska komma dåe ju men aja ! ;p . sch!

 Men nu ska jag hoppa in i duschen känner mig helt disqusting! goooooh! Im sooo pain in the asss när jag gillar någon :( ..

Men vi höres nog lite senare kyss på skinkan!

090424

Helluuu!

Kunde inte sova ett skit , frös och svettades och fan allting .. SÅ när jag vaknade kolla ja om jag hade feber & de hade jag så jag ringde mitt jobb och sjukanmälde mig och de var as snälla .. För om ja hade gått dit hade vi vart ute hela dagen och jag hade bara blitt värre och sedan blitt skit yr.. Så jag gjorde iordning mackor, åt upp de och sen gick och la mig & svarade tydligen  på sms i sömnen.. Sen vaknade jag vid 12 någonting av att Emelie ringde mig!
Sen åkte jag ner till maxi och köpte halstabletter och cigg & glaaaaaaaasss! =) ..
Har tagit iprem nyss iaf!


Men ikväll blire att grilla, och de kmr gå bra , kmr ha på mig varma kläder  och de, tror inte jag har feber nu, men jävligt ont i halsen! Men de kmr bli kul på grillandet!! :) Några kompisar kommer bara , men de blir nice de!^^



090423

huuuuuhuuu! =) ..

Solen skiner, och himlen är blå :D kan de bli bättre elr.

Jobbade idag också, från kvart i 8 till kvart i 3 .. Försov mig :S vaknade kvart i 7 , så farsan fick skjutsa mig till jobbet, för  annars hade ja inte hunnit!

Men idag var vi ute exakt hela dagen, från typ halv 9 ( efter frukosten ) till typ aa kvart i 3 då jag stack, dom är nog fortfarande ute ! ;p var ute i skogen lite också med småttingarna! Men det var faktiskt en riktigt skön dag idag, så jäääkla varmt!  Men de ska man inte klaga på, för sommaren är verkligen påväg nue! Men så jag satt och sola och lekte med barnen hela dagen idag, i slutet var ja helt slut så jag satt och vila mig en stund dåe.

Men kom väl hem för ungeför en kvart sen något sånt! & jag börjar typ bli sjuk eller något :S jag hostar hela tiden, och har ont i halsen och är typ förkyld ! :/ illa de .. ^^

& nu ska jag nog ut och sola me kompis! :D


:*



090422

Huhu, kom nyss hem från jobbet dårå! * praktiken *
Det gick bra idag, lite långtråkigt ibland men endå roligt, barnen är så busiga :D
och söööööööööta ;) .. Idag började jag halv 9 och slutade halv 4, så jag kom nyss hem ja!
& personalen är trevliga och allt är trevligt där, ^^
Ett litet barn frågade om jag ville hänga med henne hem sen xD
& ingen av barnen ville att jag skulle hem, men var ju tvungen! eller aa..
Men dagen var annars kanon, vi var ute nästan hela dagen faktiskt,
& det kom fram en sol på eftermiddagen och hela tiden sen då, så vi var ute & lekte,
och åt mellis och det.. så man lär ju bli brun och det :D det blir man ju av iur och skur dagis!

Men idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska snart duscha lite i alla fall!
Sen ska jag plugga lite och skicka in en grej till min lärare som hon ska ha in så att jag blir klar med det.
Gjorde typ färdigt den på min rast idag, men aa :*
Men en lugn dag idag, kanske träffa nån? !

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag så hörs vi! Luuuuv!





Du är fin som solen!



Andra APU dagen..

helluuu! Kom nyss hem från praktiken typ ;p .. Först hade jag då teckenspråk lektion i skolan, men efter det så åkte jag till praktiken, så jag kom dit vid 10.37 ca ^^ .. Då var alla barn ute, så jag hann vara ute i ungefär 10 minuter om inte mindre, sen skulle vi in på samling och sjunga lite ^^ .. & läsa sagor .. & sedan så var det mat .. Sen var de inne och så, & jag pluggade lite grann på saker jag måste göra under praktiken.. jag slutade efter vi ätit mellis alltså klockan 15:00 .. Så det var en skön dag faktiskt. & barnen är så söööta när de säger fröken etc! :) .. Älskar fan att busa med dom, men ibland blire för jobbigt haha! & jag e så klantig, jag skulle hälla mjölk till en pojke, och jag öppnade mjölkpaketet helt fel, så det kom lite mjölk på bordet och de ja säger är : ojoj här spiller jag mjölk ... " haahhahahah xD det lät fan roligt, men pinsamt!  Men iaf! Men igår på praktiken så fick jag hålla deras vila för de småbarnen!
VIssa vilar ( typ sover ) och vissa  får vara i ett annat rum och då läser en fröken för de! Så ja fick läsa två böcker för dom, sen räckte det ;p .. lite kul! & idag på vilan så soooomnade jag och vakna av att ena ledaren började plocka bort madrasserna. hon bah : somna du? " ja bah : nej då:D men nära " men ja kommer fan inte ihåg om ja somna? men jag tror jag gjorde det, för tiden gick ju så snabbt, xD och jag frös helt plötsligt skit mycket, och håret stod ut åt alla håll, då fick man skratta lite iaf xD men personalen där är väldigt snälla och barnen är sööta!

Men idag ska jag väl kanske plugga lite, har rätt så mycket att göra klart och så under praktiken, så får väl börja lite idag .. För gick till min lärare idag och bad om papper klassen fått av henne när jag var i London! så de ska jag väl fortsätta lite med idag & sen muuuusik! Blir nog inget annat att göra idag, är helt slut efter APU .. haha .. Men om nån vill ses kan ni ju alltid höra av er till mig ( ringa eller smsa :D ) .. Then, we can see!

Kyss på röva.

090421

Tjena dirary! ;D


Har precis typ gjort i ordning mig och en massa grejjs, och ska snart eller aa om en halvtimme dra till direkt bussen som går direkt te skolan, eftersom jag ska gå på teckenspråk lektionen,  :/ så dumt att man måste gå på sitt IV-val fast man praktiserar   ;o .. Men iaf, så jag kommer väl ca komma till praktiken runt 10 halv 11, men de vet de redan för de har jag sagt! & idag slutar jag klockan 4 har jag förmig! Jag börjar vid kvart i 8 varje dag typ och slutar vid 4 varje dag men aja, inte så jobbbigt endå, alltså fördmiddagen går alltid snabbast, tiden bara rinner iväg för då är man ute och leker med barnen, men på eftermiddagen efter lunchen är de så segt ;o .. Men aja! ^^ ..

 Nu ska jag väl typ göra nånting, sakna <3



Idag ska jag kanske till morsan efter praktiken, och det ligger nära så de är bara att gå typ^^  Men SMSA ! =)

På fredag blir det grillkväll med ett par kompisar bara , sitta framför brasan och värma sig med kanske den man tycker om eller någon annan och sedan kanske grilla! Helt klart mysigt, och sedan dricka :D <3

hahahah xD klockren bild!!^^

du är slutet.

Tjenis!  Kom nyss hem från jobbet dårå!  Det gick skit bra, men det är lite tröttsamt ibland, ;p liksom 5 veckor? men i alla fall, det gick skit bra där .. Men slutade ju där runt 13.10 och sedan åkte jag iväg till skolan för att gå på IV-valet , ( teckenspråk ) .. så slutade klockan 4 där, och farsan hämtade mig.. Vi ska skriva något om oss själva eller något och sedan om ett par veckor spela in det , alltså teckna framför en kamera... typ SlutTenta på den kursen !

Vene vad jag ska göra idag, funderar på att bara ta de lugnt, har gjort så mycket och inte vart själv en sekund på veckor ;D så jag ska nog plugga lite, lyssna på musik, se film eller slappna av ^^  Haha..

Eller gå ut, fint väder ute, fast endå rätt så kallt?

Men äntligen, sommaren börjar närma sig i alla fall!


 Du är så fiiiin! <3

090420

Helluuuuh! :*


Sitter här hemma, har precis fixat i ordning mig, & ätit lite frukost så är typ klar nuu haha, men bussen går inte förns 8 dårå! Ska till praktiken idag, men vettefan vart jag ska gå av sen när jag tagit buss 17 ;o ..  För jag kommer inte ihåg alltså! Svårt de kan bli ibland. Men vi får väl se hur de går på praktiken nuue då, de kommer säkert gå jätte bra, ska vara där klockan 9, vi ska väl mest snacka och så, kanske vara där en stund, sen måste jag dra igen vid 1-2 tiden eftersom man tydligen måste gå på sitt IV-val som vi har halv 3, och bussarna ja kommer åka med går typ 1 gång i timmen - 1 gång i halvtimmen.. Jobbigt! aja !

 Idag efter praktiken vet jag inte vad jag ska göra ? har inte en aning, Men nått gör ja väl, eller bara sitta hemma och tare lugnt , de ska bli sköööönt :D För har gjort väldigt mycket så med lilla Ämma.. Haha ^^

godnatt.

helluu!
Idag åkte ämma hem :/ .. Vid 6 tiden, känns så jävla tomt utan dig gumman <3 ..  Hon har liks sovit hos mig sen typ den 9 april!  man har så kul me dig älskling. <3

Sen senare träffade jag Tubbe, och vi gick te Elin sen stack vi till kullen och snackade lite och lyssna på musik, och sedan stack vi till maxi, och satt där och loda med en massa snacks!  =) ..

Sen kom jag hem vid kanske 8-9 tiden typ, och har ej gjort så mycket, förutom att lyssnat på muuusik och lodat framför data jäveln! Så jävla tråkigt, så ensamt här hha!

Men har Praktik imorgon :'( .. kanske blir kul? men de får vi allt se!  Men iaf .. så börjar klockan 9 imorgon.


får se va man gör imorgon dårå.  ska suva nu!

090419

I wanna know about these strangers like me !



helluuuu, vakna för en stund sen med emmaah :) ..
vi skulle dygna i natt, så vi tittade på P.s i love you .. men jag råkade somna i sofffan =(
och vaknade klockan 9, av att emma låg i sängen, så ja gick och la mig där, haha skönt ;p skulle ju dygna =( .. men blev ej av sådär.

fick nyss höra av emma att jag har sovit med öppna ögon o.O .. Faen vad läskigt egentligen, hon tror att jag är The Grudge.. .. Hon drömde att jag var den tjejen en gång :D <3

Men nu vet jag inte vad jag ska säga längre, men vi hörs ..

02:46

Hejsan! Kom nyss in typ, Var ute med Tubbe och Ämma, vi lekte först akrobater,  Jag och Tubbe hjulade och sånt :D ..Och den första jag gjorde, blev så jävla bäst tycker jag!
Sen sjöng vi och  drack lite :D ..

Men idag så vaknade vi runt 4-5 tiden, jag och ämma .. Vi gjorde i ordning oss och åkte till BB och träffade Adde och gick runt ( jag gick runt med sommarkläder ) och de var skit kallt ute ;o men var  ju ute vid 8 på kvällen!  Sen så träffade vi på Jimmy och Peter och snacka lite med de, egentligen är ja jävligt sur men aa.. & sen gick vi hem till Micke, satt och snacka åså!  sen åkte jag och Ämma hem vid 10 tiden någonting tror jag ..

Sen senare träffade vi Tubbe och hade skojjs dårå! ^^

Men nu ska vi väl fortsätta dyyyyygna ? :*

Puss på denna dag! Imorgon blir nog också bra :D <3

090418

vaknade för typ en halvtimme sen xD hahaha sköna vi är =) ..  men la oss vid 5-6 tiden typ så , såg en sorglig film.. :'( ..

Men idag har vi inte en aning om vad vi ska göra typ, vi är faktiskt festsugna ;o .. hör av er <3

men iaf, hörs senare PUSS





fuckit.

Idag så åkte jag och emma in till stan och mötte sabrina och regina som jag ej träffat på år typ.. men vi gick på stan i typ 2-3 timmar, sen orkade vi inte så vi åkte hemmåt.. Sen så smsa tobbe och fråga om vi kunde komma upp till kullen! Så jag och emma cyyyklade till kullen och träffade Tubbe,ida,lucas och två brudar till, så vi typ flumma lite och cpade som vi alltid brukar göra <3 .. Ida slängde iväg mig ;o hur orkar du <3 ..
Sen var vi där i några timmar, sen åkte jag och emma till maxi och köpte godis och sånt, sen så hände de lite konflikter, och ja vill absolut inte bråka med dig  gumman, men ibland blir de så svårt, asså det som hände åså.. ja vet inte vad jag vill längre med något, jag orkar fan inte allt är så jävla svårt och alla är så jävla fucking falska och ja vet inte vad så det orkar jag inte längre, men jag älskar dig i alla fall, du är en av mina bästa vänner <3


 Men nu ska vi äta tacos, men aa ja e inte hungrig längre så tänker nog inte äta ett skit .. men iaf, vill inte att pappa ska märka något så jag tog lite endå..

Men blabla hej!


 och snälla, du måste klara dig, <3333333333

hoho santa

Sitter här med Emma, kom in för ett tag sen, gick till kullen och satt och tänkte lite, satt säkert där i över 2 timmar, men jag råkade somna ;o .. Jag satt typ och lutade mig mot mina knän och sen slockna jag men vakna ett par gånger av att jag hade världens ont i nacken och magen för att ja var kissinödig hahaha ^^ ..  & sedan gick vi ner från kullen och gick hem till mig, och vi ska om en stund träffa Regina, och typ åka upp på stan och gå runt lite och försöka hitta på något, men vet inte riktigt än , har inte så stor lust till att göra någonting egentligen, men fan nått måste vi ju göra en att sitta inne hela dagarna, så vi ska träffa Regina som ja ej träffat på länge ( år ? ) förutom igår då vi bara hälsade lite grann! :) så ja de blir ju kul de :D sen kanske en massa godis ikväll eller va sägeru bajb? <3

& nu är de inte skola på 5 veckor :D:D <3  Har APU, alltså praktik i 5 veckor nu (:  kulkul, börjar klockan 9 på måndag och kommer typ få sluta runt 1-2 för ska hinna te skolan och gå på jävla iv valet halv 3, som man tydligen måste gå på o.O onödigt som fan ! aja :D snart slut <3

Så fin så fin så fin!

16 april och du är en sill.

Idag började jag skolan halv 12, så vi kom dit och fick typ jobba lite själva så jag och emmzi gick iväg och jobbade utan för bibblan typ,  jobbade faktiskt väldigt bra tycker jag =) .. Sen så klockan ett så hade vi naturkunskap, vi gjorde typ ingenting :S orkade inte, blev så arg på våran lärare! .. Sen så stack vi och fick vänta i typ 1-2 timmar tills nästa lektion som var svenska,  men ingen skulle redovisa, för vissa orkade inte och vissa hade gjort, så vi fick sluta! Så ingen skola idag kan man säga nästan ;) Inge jobb i alla fall! Gött det!
Sen så när vi kom hem åt vi lite, och blev så jävla förbannade för att vissa folk kom tack vare en idiot person som jag hatar mest av allt. aa så ja och emma blev så jävla arga! och vi bestämde oss för att gå till Kullen och tänka lite, för där man kan tänka och prata om allt, skit mysig ställe ju! Så var där säkert i en timme eller lite mer, sen gick vi runt vivallaringen, lång promenad :D <3 så vi är lite stolta, måste röra oss mycket ju!

Men har skola imorgon och börjar halv 9, så blir direkt bussen dårå! Sen så har vi en lektion men vi ska bara snacka om APU, och sedan en filmlektion och idrott sen slutar vi :D eller aa det är vårkonsert men man måste visst ha biljetter ;o de visste jag inget om, för när man fick all information så var jag utomlands ju! Gooh aja !  what ever!


 ska se fortsättningen på The Grudge. och sedan sova eller något! PUSS&KRAM!

 ska man göra i helgen  egentligen :/?

090416

Sitter här med Ämma, har sovmorgon idag så börjar inte förns 11.35 ;D Så har duschat och fixat i ordning mig och vi ska snart till bussen, om typ en kvart :* . Sen har vi typ tre lektioner, samhällskunskap, naturkunskap och svenska, sista lektionerna innan APU typ =) ..

Så slutar väl runt 4 tiden idag ;o .. Men aja, fick endå sovmorgon idag så :) ..

Vet inte direkt vad vi ska göra idag? vad finns det att göra när man är lat? jag vet vilka jag och Ämma vill vara med men aa ..


 Men nu måste jag fortsätta göra i ordning mig lite, för sedan måste vi gå ^^


Hörs senare . <3


15 april.

shoho!  Gud vad onödigt det var att gå till skolan idag ;S hade bara typ 5 minuters lektione ;S sen stack vi för att lärarn skulle bara prata med några som hon ej  snackat med, innan APU´n .. ! Så jag, Ämma och Emely stack och mötte Tubbe, snackade en stund åså! Sen åkte vi hem till Ämma och fick se hur hon bor :D men jag var för trött för att orka men endå, och det var i Lanna ..  ;D .. Sen åkte vi hem till mig, jag och Ämma la oss direkt i sängen medan Emely satte sig vid datan! & så slocknade jag och Ämma, här kommer det en bild som Emely tog :
 Bjuder på denna bilden då! Förlåt för mig!


 Men innan jag och Ämma åkte till skolan så tog vi lite bilder på hur vi såg ut innan de blev skola, och skola för mig för första gången på 2 och en halv veckor men endå haha .



Men iaf, nu ska väl vi bara äta och titta på The Grudge :| har sett de förut, men ska se igen, ska skrämma upp oss rejält, vi önskar bara att ni kunde vara här med oss! Ni vet nog vilka :D


 Men ha de bra, så hörs vi nog imöra.


jag har inget att säga.

sitter här, har badat med Ämma för en stund sen :D och vi har gjort i ordning oss nyss åså ;p och ätit lite chokladpudding :* . Nu äre bara väntan tills vi ska åka till skolan, med skolbussen som går halv 8 .. Det är de som är de jäkligaste att dygna innan skolan, man blir alltid klar för tidigt, och då sitter man här och väntar .. väntar .. väntar !!
Men har bara två lektioner, sen ska v säkert bara hem och sova eller något (: ..
Jag har haft ett rejält bra lov i alla fall, i två och en halvveckor ;p .. London resan på en vecka, och sedan en och en halv vecka påsklov typ :P ..Men är bara idag, imorgon och fredag sen äre APU i 5 veckor ;p .. aja skippa skolan i alla fall =) .. & praktisera med småttingar åså..

Men iallafall ska nog ta ett antal bilder sen åså .. mitt rum ser ut som en enda stor röra ;o .. kläder ligger hit & dit.. och orkar inte städa nu iaf även om ja får lite tvångst ;( .. Men får göra de idag när ja kmr hem från skolan om ja ens orkar det då .. eller imorgon när jag är pigg som en lärka :* .


 Men har inget mer att säga en att vi har haft de trevligt i natt & badade en timme blev de .. myspys.

& e fortfarande förbannad på shit and stuff.

090414

 hellu!  Är med min emma :D <3

Vaknade idag vid 4 tiden typ, något av att  idioterna knackade på dörren för de som hände i lördagsnatt!! :( ..
De bankade på dörren och skrek, så jag for upp ur sängen och sprang till dörren, de ville snacka me farsan för något han inte ens gjort,! aja ! Sånt är väl livet, men ja & emma somnade vid 6 tiden inatt, för att vi inte kunde sova och så var vi pigga.
Men sen så gick vi ut på en promenad till kullen och typ satt och tänkte lite, snackade lite om vårt liv, ett perfekt ställe att bara ta de lugnt på och prata och myyysa! =)
Sen så vart de så kallt att vi stack hem, och när vi kom hem typ så gjorde vi inte allt så mycket, igår och idag har vart våra slödagar, vi har gjort så mycket på så kort tid, så man hinner inte med allt :D .. åså!
Men vene hur länge tösan ska sova hos mig, men hon är min gudinna!

Jag och Emma ska se på The Strangers strax :( .. haha , är den läskig tro? men iaf, sen ska vi se på lite skräckfilmer och tat lite lugnt, och så, vi ska dygna idag eftersom vi e så pigga och har sovit hela dagen, och vi vill bli roliga i skolan imorgon! För det är ju skolhelvete! =( .. Men går bara tills 11.20 , men ja kmr endå inte orka redovisa de dära som ja skulle gjort innan London eftersoom, ja de har hänt så mycket och med min yrsel de går inte an liksom!  Men iaf, mooooor? kan du skicka de där om när ja var liten? så ja får läsa iaf, och ifall ja blir tvingad att redovisa -.- ..
Så vi ska väl kanske ta ett bad vid 3-5 tiden inatt om vi börjar bli lite sömniga,  och sen ska vi göra i ordning oss och det! kulkul!

Imorgon har ja inte en aning om vad vi ska göra efter skolan? men blir väl sova tidigt i alla fall! Gosegulls!

Du är fin vetu det ;)?

puss på nosen.

090414

Hejsanhejsan! :) ..

Jag sitter här med min sköning Emmzan , hon har sovit hos mig ett par nätter och mer ska de bli :D <3

VI drack i fredags,lördags och söndags :/ men nu blire inte på ett tag ! :D

Men fredag den 24 april så ska vi grilla uppe på kullen, och kanske dricka lite, vi och en massa till! Mysigt de blir dåe!

Men ville bara skriva någonting heh ! Men nu ska älly och ämmy titta på The Strangers och sen några The Grudge filmer, vi har redan sett de men endå, vi kmr kissa på oss  xD .. Eller så tittar vi på The Grudge och ennu läskigare filmer imorgon dagen innan skolan, men ja och ämmzan kommer inte kunna sova så vi kmr nog få dygna från tisdag till onsdag xD  men de blir bra, för då blir vi i alla fall roliga i skolan =) ..

Orka me skolan :S men har endå sköna dagar, på onsdag slutar vi 11.20 , och på torsdag börjar vi efter lunch, och sånt ^^  Men sen Apu i 5 veckor ;p ..



* jäjä ;)  *



090412 typ.

Oförglömlig kväll gott folk! =) ..
Så jävla kul vi hade!
Fixade alkohol, sen drog jag,emma,jimmy och peter till vivallakullen!
Sen kom det en massa andra folk dit, så de höll på att tända brasan i ett par timmar,
ibland lyckades de! =)  Det var bara jcg och emma med en massa kills!
Vi drack, snackade, höll om varann, dansa, sjöng..
Jag och emma rullade ner från vivallabacken flera gånger, skit gött!
Vi var där från typ kanske 9 tills för en halvtimme sen!
Sen vart vi tvungen att dra hem för det hänt en sak!
Sen kom polisen för det hade hänt en grej med en kompis! =/ ..
Men de kommer gå bra!

Gud vad jag tycker om dig!!

fest 090410

Fan vilken röj fest det var igår alltså!
Ett minne för livet tycker jag!
De kom en massa trevligt folk, kom och gick och kom! =)
Först började väl jag,emma och Tubbe dricka lite xcider och Cube, och körde hela havet stormar!
& sedan så åkte farsan iväg, och då gick vi ut till stora rummet, och satte oss där,
och då kom en massa trevliga folk, vi drack, snackade, sjöng, dansade,
och körde konka xD fan vad roligt det var alltså! Ni kan få ett litet smakprov nu :



Sen kom det en massa fler folk! Men de bilderna fick jag inte ta in xD och vi tog endå inte så många bilder senare!

Men den här kvällen vad guldvärd! Love it :D <3


 / Elly.

090410

hellu!
Emma sov hos mig inatt, Tubbe och elin kom också igår!
Snacka, flumma, lyssna på musik oich en massa sånt ! :D
& fixade lite alkohol!
Men idag blire fest, Kommer ett par kompisar i alla fall, hihi :D
Kan bli många, men de får vi allt se, om alla kommer som de sa att de nog skulle göra!
Kul i alla fall, annars får vi ju mer dricka om de blir mindre folk! ;);) Haha !
Men vi ska ta en massa bilder också, de får ni nog se imorgon eller på söndag!

Ska snart gå ut på promenad med Emma, runt vivalla! Tar ca 40-50 minuter,
behöver luft och de skulle vara skönt , innan vi måste fixa i ordning och sånt!
Så de blir skönt! Men vene om ja ska ha klänning på mig eller jeans och tröja? vi får se sen, ska ta på mig både och och se hur de blir! haha !

 men vi hörs senare eller imorgon ! PUSS!

090409

Nu ska jag snart duscha har jag tänk, :) <3 ..
Men innan det kanske ja ska vila en stund (H) .. e skit trött :O fast ja sovit typ 10 timmar iaf!
 Sen efter jag duschat ska jag typ efter en stund möta Emmz på stan, vi ska väl göra nått kul påå stan, kanske sola eller något?
& sedan drar vi hem till mig, sen maxi och köpa något gott till festen som blir imöra =) !
& mysigt vi ska ha ikväll sötnos! :D <3 Lovly.

090408

Har pluggat lite idag så känner mig riktigt stolt (A) kanske en fråga kvar, men den är inte så svår, så den gör jag senare i veckan! .. :*

Sen har jag städat idag också, fixat lite och så! Så de e iaf lite finare och renare en förut, men vissa fläckar går inte bort från golvet dårå, men har mattor åså överdär! =)

Men iaf, idag så vaknade jag sent så han inte göra så mycket dårå, men var ute lite förut med kompis iaf, men sen började ja plugga och städa! & så har jag sett film! :/ ..

Känner mig helt nere alltså, ja vene varför.. Eller jo jag är ju orolig över att de värsta ska hända henne,  men de får de inte göra!  Hoppas att du klarar dig!
 Och sen är jag nere för , ja lite allt möjligt! Orolig och en massa stuff!

Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och snacka med några kompisar!

Imorgon ska Emmz sova hos mig iaf ! <3

you wish i was a monster.

hej, gud vad sent jag vaknade idag ;o ..  aja vaknade för en stund sen men iaf :P tänkte såhär, att ja inte skulle ställa någon väckarklocka och sova ut för en gångs skull! men blev lite länge somsagt.
Men iaf, idag ska jag nog städa mitt rum om ja orkar och plugga lite, men jag behöver hjälp med samhällskunskap frågorna! =/ ..  usch vad trisst haha ;P.

orkar inte skriva någonting just nu,  eller vet inte va jag ska skriva ;p skriver senare.

men ha en bra dag =) <3

klippt mig.

Kom precis hem ;p var med Tubbe en stund,
vi lyssnade på lite musik, snacka och så! =)
Saknart!

Men idag har jag också klippt mig :)
Tyckte att de blev skit snyggt faktiskt!
Här kommer det en bild fast jag har lite uppsatt  :



Haha jaja :) Nu har man fräsht hår igen;p

hulu


Ska snart iväg och klippa mig, jag vene hur, för jag e riktigt sugen på att klippa en ny frisyr?
men vet inte hur, eller om de blir de gamla vanliga, toppning, uppklipt, lugg?
men jag ska fråga hon som ska klippa mig, om vad hon tycker :)
Men nu ska jag snart kila och klippa mig, tar en stund att gå dit!
Berättar sen hur de blev, kanske blir en bild oxå :*


ingenrubrik.



Jag la mig förut i sängen vid 8 efter ja fixat bilderna och så, låg säkert i en timme eller något, kunde inte sova p.g.a huvudvärken och de :/ hela mitt huvud bombades tror ja allt :/  eftersom ja inte sovit som ja ska natten till idag åså ;p
Så jag gick upp och åt lite mat och tittade på lite film i datan och tog de lugnt, nu har huvudvärken släppts, eller aa de var nog ett tag sen den börja släppas men iaf , riktigt skönt! =) .. Men har fortfarande lock i öronen ;S vet inte ens varför .. eller jo .. Har ju problem med de åså om man säger de, de står lääääääääängre ner i bloggen varför .  Men iaf, så när jag flög både till England och sedan hem så fick jahg så himlans ont, kändes som att någon tog en kniv och rörde om i örat. Sen fick ja då lock, försökt få bort de men de går inte, går säkert över när ja får sova lite som ja ska göra om en stund :) .. Kanske titta på lite vänner avsnitt först!  Har saknat dom juuuuu!  haha ..

Imorgon ska jag kanske klippa mig, ska ringa dit imorgon och beställa tid, får se när de har tid dårå, de har nog tid imorgon! =) isåfall blire klippning, sen kanske plugga lite som ja skulle gjort när ja var i London någon kväll, men blev inget av, ih ujsanda! Sen kanske städa eller så städar jag på onsdag! Fan glömde bort att ja åkte från ett ostädat rum, fick en chock när ja kom in genom dörren te rummet, men asså detflesta är kattjäkelns fel , för det är typ den som har muckat mitt rum, ( är kattvakt åt min famor ) .. Men somsagt städa ska ja iaf göra (A) ;p fixa till lite också, röjja lite, har ju endel nya saker/kläder nu!

Sen på Torsdag ska Emmz suussa hos mig :) Vi ska handla godis och lite smått och gott till festen som ska vara på fredag kväll ;p .. Kanske ska färga mitt hår då också ? om jag har pengar till de förståss, men de skulle egentligen behövas, mitt hår e knasigt! Men först och främst ska de klippas ;D

Men nu orkar ja inte babbla mer, men hejhejhejdå!  saknalondon!
Jag älskar mina småsyskon mest av allt :)<3



lite småttbilder.

Kom nyss hem från resan då. Vart och åkt sen 2.25 i morse eller aa natt eller va de nu heter ;p ..
och resan gick bra förutom mina jävla öron.. ochs en träffa jag emma en stund, vi käkade lite och så. och sedan åkte jag hem, kom hem för ett tag sen, packade upp och sånna grejer.

Här kommer lite bilder ;p tar inte in alla, men tar in några =)




London akvarium!




London eye !




Madam tussads bilderna orkar ja inte lägga in xD Men det är på en massa kändisar :):)

London zoo! Tar inte in alla djur bilder, då blir de över 100 så:P

( den här gorillan skrämde skiten ur mig, satt där nere och skulle ta bild, då börjar han springa mot mig och banka på fönstrutan haha! )



Vi tog en massa bilder, intressanta bilder på olika museum vi var i men orkar inte ta in dom just idag , har en sån huvudvärk! Men lite andra bilder kommer nu!

 ( Där uppe gick vi och tog en massa bilder :) )


Tog somsagt en massa mer bilder, men de orkar ja inte lägga ut nu, mitt huvud dödar mig =( !
Men det var så skönt att komma bort härifrån! Tack mamma för resan och allt vi gjorde, det var underbart! <3






Sista dagen i london & toppen vader.

You have to make it! You can do it, iloveu!
Be better, i will allways be with you!



En skit skon skoligdag ida annars dara, var i Tower Bridge tog skit mycket bilder, som ni far se pa mondag kvall eller tisdag =) .. Och sen gick vi runt lite och tog en massa bilder och hade de skojjskojj och nyss at vi, men fick jatte mycket mat! sa at inte upp allt sry :/ !
Ska val snart ga till hotellet och vila i nagra timmar eller nogot och sant for sen vid 00 tiden maste vi borja gora i ordning och sant for sen vid 2 tiden maste vi aka buss till Stansted ( stavning ? ) och sedan kommer vi vara i flygplatsen i kanske ngn timme innan man for checka in osv!   Kommer sakna England fan! =(

Men iaf, nu ska jag val snart ga ut och roka for borjar bli riktigt roksugen och det e riktigt varmt nu! puuuuuh! men riktigt riktigt skont i alla fall!

Du e speciell du!


hahah maste beratta en sak ! :P

Nar jag och mor var pavag till Tower Bridge sa gick vi forbi en massa skrack hus och sen var de folk dar ute som ville fa in folk och skramma ;p .. Sen sa gick vi helt vaanligt , sen sa borjde en typ springa mot oss och skramma oss,  och jag borjar springa ivag av radsla hahaha! Han bah  ; oh, im so sorry, I didnt mean to scary you, Are you afraid?  "
hahaha skit sott vafan ;p han var allt rolig, sen borjade han prata med oss och de ;p  nicefan!



090405

Aker hem harifran inatt :( Dont want to, love it!
men aa maste dara!
Igar gick vi pa stan och handlade klader igen! haha en skit snygg klanning handlade jag denna gang!
Love it! Och sen gick vi runt och sant, och jag gick och bestallde mat  till oss! Mysigt!

Och idag ska vi till Tower Bridge och de ska bli skit kul, och sen nagat mer :) har packat och de iaf, sa de beh;vs inte.
men sova ska vi kanske gora ikvall , prova att sova i nogon timme eller nagat! :P

men nu maste jag dra ut och roka innan vi ska aka tunnelbana!


Puwsss!!

Love it! Dont leave it!

Nu kanske ni tycker att jag e datanerd efetrsom jag tar en data nastan varje dag , men da har ni fel (: haha , morsan skulle in och kolla sina mejl om nogot ;p .. & vi vet inte vad vi ska gora idag egentligen sa vi skulle checka lite, & da tog jag denna data lite snabbt och skulle ocksa kolla mejl och sedan passa pa att skriva blogg :P 

Men idag ska vi till London museum, dar handlar det om typ Historian om London, och sedan ska vi till nogat museum om barn, alltsa fran forr ;p .. Typ vilka leksaker och vilka klader de hade da, det ska bli riktigt intressant faktiskt, sen ska vi nog ivag till stan igen ( som varje dag hittils :D ) fast denna gang ska vi kopa en vaska till Lena,   vi kan nog inte kopa nogat till oss denna gang eftersom de far nog inte ens plats i vaskorna vi har ;D haha skona! Vi har typ kopt upp hela London? kmr knappt ihag vad jag kopt xD . menmen , inte intressant det!! =)

Men far se om jag tar en data ikvall igen da, ner men enda inte har nagat att gora kanske =) eller imorgon!

Imorgon kommer vi typ fa vara uppe hela natten nastan! For vi masta aka fran hotellet vid 2-3 tiden(natten), for vid 02.35 tror ja de var? eller 03.35 , da gar voran buss till Stansted dar vi ska flyga, men flyget gar 05.30 eller 06.30 nogot! :/ & sen ska vi aka en tusentals bussar/tag till Orebro! :p .. Sa kommer hem vid 3 tiden, och da ska jag mota EmmaPemma, och vi ska snacka lite, hon ska ge mig saker fran skolan, sen ska vi typ kanske keka nogot,  och jag kommer ju ha min stora resvaska ;o men de kanske gar an enda ;p ..

alltsa , ni fattar nog varfor jag skriver sa konstigt? aa de har ju inte dedar bokstaverna haha men jag later som en liten unge som borjar lara sig stava haha =) .. Detta Tegentbord sitter helt knas =) anrolunda en den hemma! PUSS!!

Den 10 \ 4 e det partajj hemma hos mig!  Se you there?

Men hur e det med er da ? :) Kommentera garna!




day 5 in london! =)

hello sunshine! =)

Gud vad det ar varm har alltsa!  Solen skiner och sommaren ar verkligen her ju! =)

Idag sa har vi gatt pa lite museeum, och kollat om historia och lite annat roliga saker faktiskt, typ den forsta datan ;o OMG! Den var typ as stor, tog upp en hel del stor plats alltsa! Men det var intressant faktiskt! & sen har vi shoppat en hel del igen faktiskt ;) .. Det tar aldrig slut, de kommer inte ens fa plats i vaskan ;o
Har kopt en hel del grejer, och mycket av de finns inte i Sverige en :) och endel finns iaf inte i Orebro! yey ^^

Men nu ska jag typ sluta,  vi ska ut och ata i KFC kyckliggrejjs .. Vi har typ atit kycklig varenda dag, sa ska ata pizza imorgon kanske haha ! =)  men iaf de blir gott, och myysigt, men ska val typ ga ut och sola och smoka?

Men vi ses, Pussisar!!

Torsdag den 2 april

Hello sweden haha!

Sitter har i ett internet cafe igen najsnajs  ;)  har gatt idag sa att mina fotter spricker alltsa, och sa ont i ryggen och magen att jag snart tror att jag dor alltsa, jubbigt :P

Var i Madame tussauds idag, och sen skrack grejen dar inne, gud bara for att alla skrek hela tiden dar inne sa gjorde jag och morsan det med, men  monstrerna skramdes lite faktiskt haha,. men de var kul att traffa "kandisarna"  och en massa sant kuligt, och sedan giiick vi hela langa vagen till London Zoo , skit stor park fan med en massa tusentals djur fan haha, men det var faktiskt riktigt roligt att se och ga runt men forutom att ja har valdigt ont i ryggen och magen och de fick jag i London Zoo,  knasigt varre. Men De gick bra enda, sa har vart pa undersokningar hela dagen! Tog en masssa bilder faktiskt, men de far ni pa Mandag eller Tisdag nasta vecka :P  Kommer till orebro pa Mandag nasta vecka klockan kvart i 3 ungefar,  sa kommer nastan fa dygna pa Sondag tills Mandag for flyget gar tidigt ;p inte tanka pa de nu, har skit kul har i England! Love it, dont leave  it! =)

Imorgon ska vi nog till en massa museum! och gud vad solen skiner idag! runt 20 + nastan eller? men det ar riktigt harligt det faktiskt =)  & imorgon blir det riktigt fint vader har med =)

men nu ska jag sluta, men ha det fint sa hors vi sen pussis!

day 3 in london!

Hello sweden ! How are you? im fine ty, :D Jag sitter har i ett internet cafe hihi :p skulle kolla mina mail samt skriva i bloggen lite tankte jag! helt jakla underbart har ju!! :)

Dag 1 ( Mondag den 30 Mars ) :
Vi kom fram typ till England vid 12 tiden och sedan fick vi ta en buss till Hotellet, fick sitta dar i en timme ungefar.
Sen kom vi fram till hotellet, ett helt underbar hotell ! Personalen  ar guld , alltsa valdigt trevliga och rummet ar jatte mysigt :p Efter att vi checkat rummet lite, sa akte vi in till stan i London och gick i lite olika affarer, och kopte en massa saker , klaader och massa annat, sovenirer ;p Sen kakade vi bara mcdonalds och sedan akte vi in till hotellet igen sen somna vi ganska tidigt efetrsom vi vart oppe sen 5 tiden och akt hela tiden sen dess haha myspys ;p

Dag 2 ( Tisdag den 31 Mars ) :
Vi vaknade valdigt tidigt, gick ner och at frukost, buffe :) valdigt gott alltsa! Men tog for mycket sa fick kasta en hel del ;)
Sen akte vi in till London Akvarium, och kollade pa en massa fiskar, hajar och massvis med annat ;p
Sen akte vi London Eye , den ar typ 132 m upp i luuuuften ;o .. Skit mysigt, sag typ over hela London ungefar? haha mos. Skit snyggt jag skriver va ;D
Vi kollade aven Big ben, och dar drottningen bor och gick runt pa lite Sightseeing ;p

Dag 3 ( Onsdag den 1 April ) :
April april din dumma sill :)
Valdigt fint vader har, vet inte hur mycket men solen skiner valdigt mycket, gar har med troja och korta byxor och solglasogon och e en riktigt tuffing haha.
Klarbla himmel ocksa, and i love london!! ;)
Idag har vi akt till Primark, skit snygga klader och saker och allt ar as billigt, och sedan till Harolds , valdigt snobb stalle och dyrt ;p .. Men i alla fall, det var fint dar :) sa kopte lite det med, alltsa jag tog med mig valdigt mycket pengar och har kopt en hel del saker, aa faktiskt nastan hela London om jag ska vara arlig, hahah .. men har enda skit mycket pengar kvar hiihja...
Nu ikvall ska vi ata pa en god kina resturang faktiskt, och sedan ta de lugnt tror jag! Ska snart ut och smoka.

Imorgon ska vi till London zoo , Skrack musem, Madam tussauds och sant :) far se nar jag skriver nasta gang om det blir, men hall koll bitches :)

Saknar er dar hemma, ni vet :)



RSS 2.0