090414

 hellu!  Är med min emma :D <3

Vaknade idag vid 4 tiden typ, något av att  idioterna knackade på dörren för de som hände i lördagsnatt!! :( ..
De bankade på dörren och skrek, så jag for upp ur sängen och sprang till dörren, de ville snacka me farsan för något han inte ens gjort,! aja ! Sånt är väl livet, men ja & emma somnade vid 6 tiden inatt, för att vi inte kunde sova och så var vi pigga.
Men sen så gick vi ut på en promenad till kullen och typ satt och tänkte lite, snackade lite om vårt liv, ett perfekt ställe att bara ta de lugnt på och prata och myyysa! =)
Sen så vart de så kallt att vi stack hem, och när vi kom hem typ så gjorde vi inte allt så mycket, igår och idag har vart våra slödagar, vi har gjort så mycket på så kort tid, så man hinner inte med allt :D .. åså!
Men vene hur länge tösan ska sova hos mig, men hon är min gudinna!

Jag och Emma ska se på The Strangers strax :( .. haha , är den läskig tro? men iaf, sen ska vi se på lite skräckfilmer och tat lite lugnt, och så, vi ska dygna idag eftersom vi e så pigga och har sovit hela dagen, och vi vill bli roliga i skolan imorgon! För det är ju skolhelvete! =( .. Men går bara tills 11.20 , men ja kmr endå inte orka redovisa de dära som ja skulle gjort innan London eftersoom, ja de har hänt så mycket och med min yrsel de går inte an liksom!  Men iaf, mooooor? kan du skicka de där om när ja var liten? så ja får läsa iaf, och ifall ja blir tvingad att redovisa -.- ..
Så vi ska väl kanske ta ett bad vid 3-5 tiden inatt om vi börjar bli lite sömniga,  och sen ska vi göra i ordning oss och det! kulkul!

Imorgon har ja inte en aning om vad vi ska göra efter skolan? men blir väl sova tidigt i alla fall! Gosegulls!

Du är fin vetu det ;)?

puss på nosen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0