TjugoåttondeNovember! ♥



Idag var jag och vårat lilla hjärtat på stan med en vän. ♥ .. Jag köpte en julklapp från Vanessa till hennes pappa! :P huhu. Eller ja, två julklappar kan man ju säga. Så nu får han en present från henne med. Ska köpa en från mig någon gång i veckan. ♥ ... Sedan gick vi runt lite, vi tog en promenad till stan så. Senare sa vi hejdå och då gick jag och söta lilla hjärtat hem, hon sov i vagnen. Gick till willys och handlade ingridienser till Tacos. & lite musli och annat.
Så när vi kom hem blev det en massa buuus. Sedan blev det lite vila, helt slut fortfarande i benen? sen man gått så mycket. iaf. Gjorde tacos till älsklingen, så han fick tacos på bordet denna gång efter jobbet & julmust! ♥ ..


Nu damsög jag hela lägenheten, hihi, fick tvångst + att det började bli lite skitigt, men nu är det fintfint igen, ska plocka undan lite disk och så, sedan ut & röka. Sen natta lill tjejen, dags för henne o sova.


ha det bäst ni. Pussar! ♥

Dag 2 – Mina husdjur!

Jag har inga husdjur. Men jag har haft. Min första katt hette Tussan och var världens finaste katt, och mysigaste. Hade henne flera år, sedan var hon fullständigt borta. Ingen visste var. Men de ryktades om att hon blitt påkörd? :c ..
Sedan hade jag två andra katter, några år senare. Minns inte vad dom hette men dom var svarta, ena hade någon vit prick. Minns bara att pappa kallade dom för Satan och helvetet... haha, ganska komiskt. Ni som känner min pappa.
Har inga bilder på mina f.d katter. Men fina var dom allt. :P Men husdjur just nu, har jag inga. Jag och älskling skulle skaffa när jag var gravid. Men blev inte av huhu.


Dag 1 - tio fakta om mig själv. ^



1. Jag röker.
2. Jag är förlovad.
3. Jag har en dotter ( som är btw världens sötaste och underbaraste ).
4. Jag älskar Greys anatomy.
5. Jag gymmar 5 dagar i veckan.
6. Jag älskar hela min familj så oerhört mycket.
7. Jag fyller 21 år om 21 dagar. ^
8. Jag älskar att shoppa kläder, smink och saker till hemmet.
9. Jag är barnledig en gång i månaden.
10. Jag är mammaledig.


^

Tänkte börja med en lista som typ många kör med, menmen tidsfördriv, + blir mera intressantare somtimes.

Dag 1 - 10 fakta om mig själv
Dag 2 – Mina husdjur
Dag 3 – 3 random bilder
Dag 4 – Min dag i detalj

Dag 5 – 5 bloggar jag följer
Dag 6 – I min telefon
Dag 7 – Den här dagen för precis ett år sen
Dag 8 – En perfekt helg för mig
Dag 9 – Dagens outfit
Dag 10 – Min favoritårstid
Dag 11 – Minnen från i somras
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i
Dag 14 – Favoritsaker
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Något jag saknar
Dag 17 – Min skoltid
Dag 18 – Min fritid
Dag 19 – Mig själv för 2 år sen
Dag 20 – Mina närmaste vänner
Dag 21 – Min önskelista
Dag 22 – Bilder som påminner mig om gamla tider
Dag 23 – Min favoritplats
Dag 24 – Något jag aldrig kommer släppa taget om
Dag 25 – Min dag i detalj
Dag 26 – Det här får mig att le
Dag 27 – Det här får mig att gråta
Dag 28 – 5 saker jag längtar till
Dag 29 – Min kärlek
Dag 30 – Nyaste bilden på mig


tjugosjundenovember.

hej hallå, eller hur man nu ska hälsa? jag tycker att det alltid är svårt och börja skriva blogg, för man vet aldrig hur man ska hälsa eller så. huhu.

Stolt mamma på bilden nedan.



aja, haft fullt upp hela helgen. eller i fredags vettefan vad vi gjorde faktiskt? jo juste några vänner kom hit o snacka lite från sisådär åtta till typ tolv? :Psedan blev det sängen direkt.

I lördags så åkte jag vanessa och älsklingen upp till stan, och mötte upp becky ( lilla syster ) som skulle sova här. :P Sedan gick vi till Eva, och lämnade plåtarna. Men vi fikade, och pratade en hel del, var där i ungefär en å halv timme i alla fall. Riktigt trevligt. Sedan kom pappsen och hämtade mig älskling vanessa och becky. Så åkte vi till M-berg. Tänkte  julhandla lite. Vi köpte väl julklappar till farmor och mamma&allan. Resten kommer vi köpa de närmaste veckorna. Sedan köpte jag Greys anatomy säsong 6, säsong 5 är typ slut på tisdag så då tänkte jag börja titta på säsong 6, men istället för och vänta dagarna ut&in på avsnitt hit och dit, så köpte jag den för o kolla när jag känner fört, sedan efter säsong 6, köper jag bara 7:an sisådär. Sedan köpte jag en Gossip Girl bok, börjat läsa dom med, men grymt bra? så sjukt skönt och avslappnande och sitta å läsa på kvällarna, eller ute i ballkongen till en cigg? mumma.
Sedan köpte vi typ en rauter hem, och lite andra saker hit & dit. Sen fick även becky en dagbok och ett linne + en massa godis. Jag och älsklingen köpte en julgran, grym julbelysning, grejer till julgranen och så, så nu har vi sjukt fint hemma, även om man inte ska ta upp granen förns typ dagen innan julafton? aja, alla familjer har olika traditioner!;)

Sedan mötte pappsen upp oss, då käkade vi lite kina mat, jag och älsklingen bjöd pappa och becky huhu. Stackars söta vanessa satt & kolla på, stackarn. :* .

Sedan blev det hem, lämna av grejerna, sen stack vi till mcdonalds för att älsklingen skulle kolla nått, så vi tog en varsin milkshake. Sen bar det till affärn och sen hem, ladda ner film och tog fram godis. :P Sen blev de o titta på lite film, och sen spelade älsklingen och becky, medan jag nattade lill tjejen, sen satt jag och läste min nya bok ( som btw är så grymt bra att jag snart e klar? i alla fall halvvägs ) .. Sen gick alla och la sig.





Idag har vi mest tagit det lugnt, ätit kyckling. Mumma.. Myst, fixat lite hemma och trixat, sen kom Vanessas farbröder & farmor en stund också, och vi köpte trisslotter. Vi vann på tre lotter. Men på två var det 25 kr bara.. och den tredje var det 25 gånger 2. Så 100 kr, äsch vi kommer nog köpa 4 nya trisslotter istället för o ta ut 100 kr? pengar har vi ju.


Fick riktigt mycket maamma pegar i fredags!!!:P ohlala.


asch, nu ska jag fixa lite och sen ut och ta en smoke med min fästman! Ikväll kommer Simon och hjälper oss med Rauten. :P och dom varnar för vindarna :/ suck.




Oh, vad jag älskar min fästman så j*kla obeskrivligt mycket, och våran dotter vi har tillsammans. ♥


Puss och ha en fortsatt vindlig söndag? ♥

111123

Har inte alltid tid och skriva blogg därför de kan gå dagar ibland, och ibland inte. Men tänkte också börja med en sådan lista sen, så kanske blir intressantare o läsa hihi? ..

I alla fall, var nyligen på stan, tog en promenad dit, och hem. Gick ca 5-6 km. Gick tlll Baby proffsen och köpte en sådan åkpåse till stumpan, som är bra o ha när hon kan sitta i vagnen. Men när jag gick dit så satt hon, alltså hon satt där hon ska ligga, tog upp kudden, så satt hon, hon tyckte de var jätte roligt, efter ett tag somnade hon så då la jag henne hehe. Nej nu ska jag faktiskt fortstta med maten, blir makaroner och köttbullar idag, blev sugen på det. Men i måndags gjorde jag faktiskt potatis och fisk med dillsås ;)

Medan jag äter så blir det och se  någon film, en med Hilary Duff, medan lill hjärtat fortfarande sover sedan vi var ute. Sen får vi se vad som händer?


Pussar! ;)


111121



Tog om 5 generations kortet på pappas sida igår när vi ändå var hos g-mormor.  :P
Man ser stor skillnad på mig höhö ^^ ..
Lilla söta vanessa sitter i gåstolen och leker lite, hon tycker det är kul. :P Men ska alldeles strax ta upp henne, sedan ska vi checka någon bra film vi ska se på, idag blir en lugn dag, känns otroligt skönt, inget bra väder ändå. men ska ta en promenad lite senare i alla fall. Men nu måste jag ta henne innan hon blir lite otålig. :P 

Så sur på gina tricot, jag fick två beställningar fast jag gjorde en beställning, skickade tillbaka ena beställningen, betalade den andra men fick ändå en påminnelse faktura, så väntar på svar från gina tricot, posten sa att de skickat tillbaka, och dom sa att jag ska stå på mig och inte ge upp. SÅ det ska nog bli bra. Men man blir ju irriterad? jag tänker då fan inte betala något jag inte beställt, + att jag redan betalade de varorna jag skulle ha, skickade tillbaka de jag inte skulle ha så? . aja. Får se hur det blir.

Puss.

111120. ♥

Breaking dawn menar jag att filmen heter ha ha. I alla fall, igår förmiddag så gick jag älskling och våran prinsessa till hennes farmor, satt där ett tag, sedan vid två tiden gick vi till Kina muren och åt kina mat, medan prinsessan var hos hennes farmor.
Sedan blev det bio, Breaking Dawn part 1 - Twilight. Åt lite popcorn till det som man inte ätit på år och dar ;) .. men så jäkla bra film, visst den var lite seg i början. Men mot mitten blev den hur j*kla bra som hellst. :P Spännande film, kommer ju komma en till, som borde vara den sista. Men självklart är den sevärd. Sedan gick vi hem till älsklingens mamma och hämtade lilla söta Vanessa, sedan tog vi bussen hem och tog det lugnt. Eller jag blev rastlös, så jag började damsuga hela lägenheten, och fixa & dona. Så som man kan få ibland. Menmen, fint och städat blir det i alla fall.:P



Ska även skicka in brev till Yves Rocher sen också, grejer vi beställt, eller rättare sagt jag. hihi. Smink och lite småsaker, det stod även: Grattis på födelsedagen Elin " .. aa fyller inte än, men fylller den 18 december. Men var i alla fall kul hihi. ;)



Ska eventuellt med pappa till farmor och g-mormor idag, en stund men får se när han hör av sig, men vid 3 tiden så kommer kära mamma, allan och lilla beccis och hälsar på. Ska få lite julsaker av dom, gardiner och sånt.  Vi har faktiskt reeeedan börjat julpyntat lite, men det är ju sååååå fint och mysigt, så det var bara ett måste, hihi. ;)



Lilla älsklings Vanessa sover så sött i våran säng, älsklingen spelar Back ops, och jag skriver blogg. Försökte tagga bilder från dopet som natta lagt upp på facebook, men de går tydligen inte fast de ska gå? :s .. facebook e fan lagg. + att en gilla sida blev taggad istället? wtf.


Ha det bäst. Puss! ♥


Våran fina vackra prinsessa. Mamma och Pappa älskar dig enormt mycket. Vi är så glada och lyckliga över dig, vi älskar dina framsteg, så underbart! ♥

Breaking down imorgon! :D



Då blir det nya twilight filmen, breaking down part 1 imorgon halv 4.:P Under tiden vi är på bio så ska prinsessan vara hos hennes famor några timmar, sen hämtar vi henne när bion är slut! Som man har längtat till denna film hihi. :P
Hämtade ut biljetterna förut. Sedan köpte jag även en fin svart glittrig tröja och ett svart bas linne. Sötnosen var vaken hela tiden på stan , och pratade med allt folk hihi.  :PMen idag har det bara vart en sådan skön dag, super.

Igår träffade vi mormor, och mös ett bra tag. Iförrgår på kvällen kom även Simon på besök.

Sötnosen har börjat låta på ett as sött sett när hon e trött, så grymt roligt hihi.


Nu ska jag natta henne, så hon får en liten powernap. sen greys anatomy. Pussar!

SextondeNovember!♥

För ett tag sedan så var lilla jag typ världens klantigaste? tappade min iphone i toaletten.. aa var inte så kul, det hände i fredags. Men sen i söndags åkte jag och köpte en ny mobil Samsung Galaxy s2, och den e faktiskt mycket bättre på alla sett och vis, tycker jag hihi. :P

I alla fall. Igår så fick lilla stumpan två sprutor, och hon fick feber inatt, inte så roligt men synd om henne. Efter sprutorna så träffade vi Elin och zacke, å elins kille då. jag och prinsessan tog en promenad dit till vivalla, och sedan tog vi alla en promenad, sedan stack jag och lilltjejen hem och lagade mat till älsklingen. !♥


Nu sitter jag och lilltjejen här vid datan, hon sitter i mitt knä och gosar. Ska strax få henne och sova lite. Senare blir det upp till stan och köpa lite kläder och saker till Vanessa, sedan kanske det blir å gå hem till leszeks mamma? Men i alla fall, snart helg igen ? hihi. :P



Så kul, för typ alla som kom på dopfesten har hört av sig och sagt att det var den finaste dop de vart på, den roligaste festen de vart på, en helt klart 10. Grymt kul!! :P!♥


oj, fyller 21 år om en månad och två dagar, gammal man börjar bli !♥
 ..


Puss.



Dop bilder. !♥

Blir så irriterad. Hade skrivit blogg, mycket. Sedan så slutade internet att fungera så fick starta om datan och då försvann ju allt. Aja.

Som ni redan vet hade vi dop för våran dotter i lördags. :P Allt blev så sjukt lyckat. Ångrar inte en sekund. Allt jag kan säga är att det var sjukt roligt. :P Det åts, skrattades, dansades, umgicks och allting. Tar in några bilder nu, fler kommer in med tiden. Puss.


























vart visst många bilder i alla fall ha ha, men inte alla. Puss snart kommer världens bästa dotter hem!! :P !♥

111111!

Känner mig lite bättre idag. Dock fortfarande seg, å förkyld!! Men men, så det är ibland. I morse sprang jag 5 km på ca 40 minuter. Bra för å vara mig ;) orkade inte mer eftersom jag är förkyld :/. Lite senare åkte jag älskling och Vanessa till stan. Kollade lite grann och åt på la baguette ;). Jag fick med mig svarta jeans, lila fest tröja , mascara, ögonskuggor och nagellack ;). De svarta jeansen jag köpte, passade bra, nästan lite för stora. Tog t.o.m en mindre storlek än vad jag brukar ta :-). Tydligen gått ner lite mer.
Sen fick älsklingen med sig skjorta skärp och tröja :-) vi köpte med en brööööödrost! Mums. Ikväll ska vi äta rostad bröd! ;D och imorgon är det dop för världens bästa dotter! Åh nervöst! Hoppas inte jag blir yr :/ brukar bli det om jag stressar för mycket! Nah sluta tänka så. Det går bra! ;D senare på kvällen ska mamma å dom ta hand om Lill tjejen tills måndag, eftersom de ville det ;) då kan vi sova ut liiiite, eftersom sovit såååååå dåligt den senaste veckan p.g.a en viss liten tös! ;)<3


TiondeNovember.

Inatt fick man nästan inte sova ett dugg av fröken löken. Så är helt slut. Känns som jag börjar bli sjuk också. Svårt å svälja och helt seg. Kan bero på att man sovit dåligt de senaste dagarna (vilket jag hoppas nu eftersom jag Har inte tid å bli sjuk). Idag träffa vi mormor, gick 7 km. :-) sedan åkte vi å mötte Eva och gav henne pengar för smörgåstårtorna hon ska göra, å lämnade bröd vi skärt bort kanterna. Nej nu måste jag sluta, riktigt huvudvärk och mår dåligt, bara å vila sig. Puss


NiondeNovember! <3

Hejsan. Idag har jag gymmat stenhård som varje dag typ så kanske inte behöver skriva det ha ha. Får se om de hinns gymma imorgon, ganska mycket å göra och knapert med tid. Men sedan gjorde jag urgod mat!! Vene vad det heter xD sedan fick Vanessa sin barnmat, så duktig tjejen är!!! Sedan vid ett kom natta & Sabine. Satt å snacka ett tag, busade med prinsessan. Sedan gick vi till Willys. Köpte bröd. Massvis. Folk trodde säker att vi skulle äta allt xD men nejnej. Det är till smörgåstårtan som jag och leszek ska skära bort kanterna sedan ge till Eva imorgon eftersom hon är så snäll och ska göra snörgåstårtorna. :-). Sedan gick vi en promenad. De skulle hem. Elle aa till pappa där dom sover ;). Så följde med en bit eftersom jag ändå skulle ut å gå med sötnosen. Sedan gick jag hem när jag märkte hur mörkt det började bli :o. Sötnosen sover fortfarande. Hon vaknar nog snart, bäst å göra mat innan ;) hon e ganska grinig av sig. Tror det är tänderna :c. Att hon börjar få alltså. Men snart är det Greys anatomy. Ikväll ska vi möta älsklingen och sedan köpa resten till dopet! Som är på lördag! Åh nervöst! Men nu pratar jag bara på. Ha de bäst puss!<3


ÅttondeNovember! - hämtat ut dopklänning!

Idag så blev de som vanligt stenhård gumpass. Efteråt tog jag och lillan en promenad till vivalla och träffade min vän och hennes son!:-). Vi satt och snacka, busade med barnen, åt och tog en lång lång promenad. Allt son allt har jag gått mer än en mil. :-). Sedan kom pappa och hämtade mig och Vanessa. Åkte till kyrkan och hämtade hennes fiiiiiina dop klänning!!! :-) sen hem. Sitter hemma och gungar i stolen med hjärtat. Hon somnade nyss dock. Eller ja ett tag. Ska väcka henne snart så hon sover ikväll istället. Vid nio. Älsklingen jobbar över idag! OH! :c


Imorgon kommer det bli en lugn hemma dag tror jag? Inget planet i alla fall.



OH.. Jag blir så sursursursur. Så j*vla falskt och elakt... Menmen, life goes on! ;).

Pusss!!


111107

Vanessa har varit ganska grinig idag :/ kanske är tänderna? Hon vägrade somna. Men sedan satte jag mig i gung stolen, la en filt över oss, gungade och sedan sjöng, då somnade Lill strumpan.

Men förut idag så följde jag med Elin å hennes son till UMP. Satt där några timmar. Hade lite baby massage även om dom vägrade ligga på rygg xD. Sedan gick vi till La baguette och åt en sallad. Sedan tog vi en promenad hem! :-).

Sitter ute och röker med älsklingen. Ska strax lägga oss. Helt trött och slitna. Puss. <3


SjätteNovember!

Våra ringar blev grymt snygga. Alltså snyggt gravering. :-). Det står dock i min " För alltid Leszek 27/02-11 " kom på efter att vi skulle skrivit din , typ? Men sak samma. Nu står våra namn i ringarna i alla fall ;D. Tihi. När vi köpt väggfästet till tv hitta vi en affär med massvis julpynt. Så vi köpte en fin stjärna ( se bilden nedan ) sedan två ljus stakar! Satte upp de redan xD äsch. Fint&mysigt! :-). Ska köpa mer sen lite närmare julen.

I älsklings familj då drar de lott om till vem man ska köpa jul klapp till eftersom de e många, för en viss belopp. Så jag är med detta år och jag fick hans syster. Hm undra vad man kan köpa tihi.


Så galet mysigt å ligga bredvid en sovande bebis i soffan! Oh, så gosigt! <3


Puss! <3


städning! !♥

Hejhå. Brist på ingenting så städade jag hela lägenheten. Älsklingen satt o spela black ops, och jag hade ingenting att göra eftersom att lillan fortfarande är hos sin morfar. Så jag började damsuga över hela lägenheten, plocka lite, damma, och ja allt som ingår i städning. Så nu ere så himlans fint hemma! :P Vi städar ju varje söndag så vi hade ju tänkt o göra det idag, så då gjorde jag det medan lilla älsklingen passar på o spelar lite innan snuttan kommer hem. Hoppade lite hopprep innan också, haha, träning!! YouNameIt! :P Men nu ska jag lägga mig i soffan o dega lite, invänta lillan å hennes morfar. Då blire Marieberg och hämta ringarna, han som fixade ringarna ringde nyss å sa att dom var klara! :PSen köpa en sak man hänger upp tvn med som jag sa i inlägget nedan. :PMen Puss! !♥




111106

I fredags var det riktigt kul. Vi satt först hos hans bror uppe på stan å sedan drog vi vidare till liquid. Lite vänner kom dit. Sedan drog vi till burgerking. Dom åt. Inte jag ha ha.




I lördags åkte vi till Marieberg med hans bröder. Köpte ett bord, en matta å lite saker. Grymt snyggt i vardagsrummet blev det!! :-). Sedan köpte jag lite kläder som vanligt ha ha. Mest myspys dock. Ett par varma leggins typ som strumpbyxor lite tjockare. Sedan underkläder och en varm tjock typ polo tröja med lite färger på. Men snyggt som satan i gatan :-). Sedan lämnade vi in våra ringar för de ska skriva i dom :-) ska eventuellt hämta dom idag.

Sedan blev de hem å fixa, sen till hans bror igen å dricka. Sedan blev de liquid. Fast bara en stund;). Sen typ sängen.



Idag är de tråkiga söndag så de blir lugnt. Älsklings Vanessa kommer vid 3-4. Då ska vi med pappa till Marieberg o hämta ringarna sedan köpa en grej så man hänger upp tv. Ska pussa massvis på vanessa. Saknar henne som skjutton! <3 puss!


Partyyyy!

Nu kommer snart Babe hem. Då ska vi iväg på partyyy!


111104

Oh, jag saknar min prinsessa! Hon åkte till sin farmor klockan halv 3. Så tidigt :c ville att hon skulle åka efter 4-5 i alla fall. Men hon är hos sin farmor o faster. Där har hon det bra! :-) imorgon ska prinsessan till morfar tills söndag. Sen äntligen kommer hon hem igen. Oh jag saknar henne så sjukt mycket!!!!<3 men någon gång måste man ju få vara ledig, som vi nu kommer att vara en helg i månaden. Men det är så svårt o lämna iväg henne en helg. Nu i början i alla fall. Men de ville ta hand om henne denna helg så klart de får det. Men men ska pusssa henne som skjutton på söndag!



Har tränings värk från denna vecka, har tränat stenhårt på gymmet. Men nu har jag beställt bakad potatis. Som btw precis kom. Ikväll ska jag och älskling upp till hans bror på stan å dricka lite. Sedan blire nog iväg till liquid, om vi inte däckar efter ett glas ;) med tanke på att vi vakna runt sex idag som alltid :p Puss ha en bra helg.


111103

Hej. Felicia sov här i natt, Idag kom även beccis hit. Så jag stack iväg o träna imorse. Men nessas farbror tog hand om henne. Sedan stack jag o tjejerna till mc Donald o åt. Inte ätit där på månader xD sedan stack vi till nessas g-mormor. Nessa har fått all uppmärksamhet i världen idag ;) hihu. Sedan kom nessas mormor + Allan hit. Prata ett tag o busa. :-)

Ser på Greys anatomi :-) snart göra mat till älsköingen. Puss


Jacka + filmkamera!

Köpte denna fina skinn jacka i New yorker för 649 kr häromdagen!

Sedan har vi köpt en jätte fin o smidig film kamera! :-)


111102

Hejsan. Igår gick jag o Lill stumpen en mil :-). Sedan handlade vi super fina vinterkläder till henne, med hennes g-mormor. :-). Sedan åt vi på la baguette. Super gott. Tog en varsin sallad. Gymmade så hårt idag att jag känner att jag kommer få träningsvärk haha. Idag kommer min lilla syster Felicia hit. Hon ska sova här tills imorgon. Men först skulle hon träffa lite vänner :-). Nu måste jag natta Lill tjejen. Ha det bäst. Puss!


RSS 2.0