tjugosjundenovember.

hej hallå, eller hur man nu ska hälsa? jag tycker att det alltid är svårt och börja skriva blogg, för man vet aldrig hur man ska hälsa eller så. huhu.

Stolt mamma på bilden nedan.



aja, haft fullt upp hela helgen. eller i fredags vettefan vad vi gjorde faktiskt? jo juste några vänner kom hit o snacka lite från sisådär åtta till typ tolv? :Psedan blev det sängen direkt.

I lördags så åkte jag vanessa och älsklingen upp till stan, och mötte upp becky ( lilla syster ) som skulle sova här. :P Sedan gick vi till Eva, och lämnade plåtarna. Men vi fikade, och pratade en hel del, var där i ungefär en å halv timme i alla fall. Riktigt trevligt. Sedan kom pappsen och hämtade mig älskling vanessa och becky. Så åkte vi till M-berg. Tänkte  julhandla lite. Vi köpte väl julklappar till farmor och mamma&allan. Resten kommer vi köpa de närmaste veckorna. Sedan köpte jag Greys anatomy säsong 6, säsong 5 är typ slut på tisdag så då tänkte jag börja titta på säsong 6, men istället för och vänta dagarna ut&in på avsnitt hit och dit, så köpte jag den för o kolla när jag känner fört, sedan efter säsong 6, köper jag bara 7:an sisådär. Sedan köpte jag en Gossip Girl bok, börjat läsa dom med, men grymt bra? så sjukt skönt och avslappnande och sitta å läsa på kvällarna, eller ute i ballkongen till en cigg? mumma.
Sedan köpte vi typ en rauter hem, och lite andra saker hit & dit. Sen fick även becky en dagbok och ett linne + en massa godis. Jag och älsklingen köpte en julgran, grym julbelysning, grejer till julgranen och så, så nu har vi sjukt fint hemma, även om man inte ska ta upp granen förns typ dagen innan julafton? aja, alla familjer har olika traditioner!;)

Sedan mötte pappsen upp oss, då käkade vi lite kina mat, jag och älsklingen bjöd pappa och becky huhu. Stackars söta vanessa satt & kolla på, stackarn. :* .

Sedan blev det hem, lämna av grejerna, sen stack vi till mcdonalds för att älsklingen skulle kolla nått, så vi tog en varsin milkshake. Sen bar det till affärn och sen hem, ladda ner film och tog fram godis. :P Sen blev de o titta på lite film, och sen spelade älsklingen och becky, medan jag nattade lill tjejen, sen satt jag och läste min nya bok ( som btw är så grymt bra att jag snart e klar? i alla fall halvvägs ) .. Sen gick alla och la sig.





Idag har vi mest tagit det lugnt, ätit kyckling. Mumma.. Myst, fixat lite hemma och trixat, sen kom Vanessas farbröder & farmor en stund också, och vi köpte trisslotter. Vi vann på tre lotter. Men på två var det 25 kr bara.. och den tredje var det 25 gånger 2. Så 100 kr, äsch vi kommer nog köpa 4 nya trisslotter istället för o ta ut 100 kr? pengar har vi ju.


Fick riktigt mycket maamma pegar i fredags!!!:P ohlala.


asch, nu ska jag fixa lite och sen ut och ta en smoke med min fästman! Ikväll kommer Simon och hjälper oss med Rauten. :P och dom varnar för vindarna :/ suck.




Oh, vad jag älskar min fästman så j*kla obeskrivligt mycket, och våran dotter vi har tillsammans. ♥


Puss och ha en fortsatt vindlig söndag? ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0