.

The first cut is the deepest - Sheryl crow.


oh, jag är fan riktigt dum i huvudet.

Sitter hemma o degar bara, blir väl tv oså ikväll, o sedan sova, riktigt trött, hela tiden? men så det är hihi.;) Älskling har gått till jobbet igen, ( sitt andra jobb ) .. Men hann mysa lite o äta mat tillsammans i alla fall, riktit mysigt det! ♥

nej nu ska jag dra. känner mig så nere, deppig o allt. Men ha de gött ni. Puss. ♥



Graviditetsvecka. ♥






Du är i vecka 31.
Du har gått 30 fulla veckor och 0 fulla dagar (v30+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 8 jun 2011
Du har 69 dagar kvar till beräknad förlossning.


Kanske börjar du bli något glömsk. Ju närmare förlossningen du kommer, desto mer vänder du din uppmärksamhet mot ditt ofödda barn. Naveln sträcks ut mer och mer, eventuellt börjar den puta ut. Efter förlossningen återfår den sitt normala utseende. Det kan vara bra att veta: Hur andfådd du än känner dig får barnet tillräckligt med syre.

Barnet är ca 28 cm långt från huvud till stjärt och vikten ungefär 1,8 kg. Generellt har barnets kropp vuxit klart, men det behöver fortfarande gå upp i vikt. Hjärnan lägger in en högre växel nu i slutet, för att hinna växa färdigt. Lungorna är det organ som blir färdigt sist. Barnets ögonfärg bestäms ungefär vid den här tiden, men det kommer inte att visa sig förrän sex till nio månader efter födseln.

Ögonlocken är ofta öppna när barnet är aktivt och pupillerna i ögonen vidgas och krymper när det rödaktiga ljuset skiftas och filtreras genom livmoderväggen.
Barnet stänger ögonlocken när det är passivt och sover.




110331





Denhär bilden tycker jag faktiskt blev fin, dont you? Har precis ätit frukost, så nu blire väl o diska lite o sedan dra på en skön promenad :P Efter det, ta fram köttfärssen, och vänta på att babe kommer hem ifrån jobbet, för då ska vi göra urgod mat. Sen ska han jobba igen, på sitt andra jobb :( Tycker att han sliter ut sig för mycket, men han verkar gillart lite hhehe. 

Igår tittade jag älskling o elias på en skräckfilm, stay alive. Handlar om några ungdomar som börjar spela ett spel, och så man dör i spelet, dör man i verkligheten. Men om man börjat spela spelet men inte fortsätter, så styr spelet av sig själv.. Etcetc. Men den var faktiskt riktigt bra tycker jag :P Sedan efter den gick jag och älskling o tog ett bad, sedan somnade vi ganska fort.


110330

Sitter här o ska precis ta mina järntabletter som jag råkade glömma att ta när jag brukar ta dom, aja no big deal. Älskling o elias drog nyss, de ska spela fotboll me grabbarna.
Igår var en trevlig dag vill jag lova. Älskling o Elias drack, + några mer vänner till älskling. Men det var trevligt till en viss del. En massa prat, tjat, snack, musik, skoj & stoj blev de. Kan ju vara kul ibland eller hur? :P Men ikväll blir det i alla fall lugnt med film skulle jag tro. Grymt bra.
Oh, min och älsklingens lägenhet börjaar bli så sjuukt fin & fräsht. Jag lovar! :P Nu har vi t.o.m levande varelser här inne ;) haha alltså blommor såklart? ;) Köpte det idag tihi. + fick av mormor igår med! Men sjukt fint är det här, välstädat, mysigt, fint, utrymme och allting. Kan man bli lyckligare? ♥ Träffade förresten patrik förut, de var kul!



Här kommer en bild på skötbordet, en bättre bild.


Men aja, nu ska jag sluta, tiih. Puss! ♥






shoppat.

hej hallå. Kom nyss hem ifrån stan. Vi handlade rätt så mycket :).. Jag fick med mig en jätte fin jacka ifrån stadium, en typ svart klänning ifrån gina tricot och en annan tröja från gina tricot ( man ser gravida magen as mycket xD ) och sen en skön amningsBH, för mina bhar blir för små hela tiden, så ja. Sen köpte vi en jätte fin baby outfit hihi ;), och älsklingen fick med sig en sjukt snygg tröja.
;) aja, nu ska vi äta mat, o sedan kommer elias o matte, de blir fotbolls kväll här hemma :/ .. haha. Puss!



14:27

Kom nyss hem ifrån mormor o gammelmormor, de var riktigt riktigt mysigt i alla fall, Träffade Lena också, vi pratade mycket om barnet o allting, urbra. ♥ Sedan åt vi mat o så, och jag kom nyss hem, mormor följde med mig hem så fick jag visa henne hur vi bor, och hon tyckte att de var riktigt riktigt fint. :P Men vid halv 4, ska jag ta bussen in till stan o möta min älskling, vi ska köpa jacka, till han och till eventuellt mig med :P och kanske lite mer baby kläder? hihi.  I alla fall gå runt o kolla lite. Men nu har jag så jädrans ont i ryggen att jag måste lägga mig ner en stund, så vi höres sen. Puss och kram vi ses på stan ;)



snöfy.

Orka att de ska snöa hela jävla tiden, fan kan inte våren komma snart? så skön känsla att gå ut med solbrillorna på, i solskenet, men de höll i några dagar bara -.- Så nu ere snö igen o äckligt! :/

110329

Det känns så kul när lillen sparkar i magen, eller lillen snarare trycker sig med sina små fossingar :) .. Riktigt mysigt ere.
Vaknade nyss, ska äta lite, sedan fixa mig o sen dra iväg mot mormor o träffa henne o gammelmormor en stund. Blir nog kul. Jag har legat o tänkt lite i sängen, jag har ju valt gudmor som ni vet, men jag har blivit lite osäker endå? liksom.. jag vill att den personen jag väljer alltid ska finnas här vid min och beisens sida. Men hon knappt finns nu :/ eller jo de kanske hon gör, men hon orkar aldrig ses eller något, känns som om hon bara vill vara vän med mig för att jag ska ha barn.. och sånna människor pallar jag faktiskt inte med.. jag nämner inga namn, men jag vet att hon läser min blogg, ♥ Känns som man blir lite utnyttjad osvosv :/ .. men jag tänker inte säga något mer, för jag vet helt enkelt inte hehehe... Så det känns i alla fall..

Försäkringskassan ringde mig nyss och snackade om mammaledigheten..hehehe, skickade ju in en anmälan om ledighet i april typ ;b .. Lite mot slutet dock.. Men hon skulle kolla upp lite, eftersom jag inte jobbar längre osvosv.. Så får se hur mycket pengar man får och allt detdär :) Men blir säkert jätte bra.

nej nu m¨åste jag fortsätta äta maten och sedan fixa mig, ni får ha det en grymt bra tisdag! Desperatehousewifes idag!!! ;d


Puuussaara! ♥


Läser en tidning, om 25 åringar som väntat/väntar med sex, och aldrig blivit kysst. Jag tycker att det är intressant o läsa hur dom ser det på saken o allting. Jag tycker dock att det är dumt att vissa blir bortgifta när de knappt är 15 år och sånt, de får ju aldrig uppleva den där riktiga kärleken? för de kanske blir tvugna att gifta sig med någon släkting, kusin eller liknande, eller någon de aldrig träffat förut, och då blir det ju ingen ritkig kälek?. Men alla har en egen tro, och får somsagt tro på vad dom vill :)..





Såg att big momma - like father like son kommit ut på tankafetast!! :P Såg att den nyligen kommit ut på bio o har blitt lite sugen på o se den. Men den ska nog jag och älskling se på ikväll. Alla dom här filmerna är grymt bra o roliga, så det blir nog riktigt bra. Vart så deppig, o allt på sistone, så detta kanske får en på lite bättre humör? ♥



Nej nu ska jag fortsätta läsa lite tv, och sedan ta de lugnt i soffan. Har fått så mycket gjort idag,.. Diskat, städat lägenheten, gått promenad, lagat mat, varit o handlat och allting. Känner mig lite småstolt, hah. Puss på er, mina fina. ♥

110328

Hejsan på er ;) Idag vaknade jag vid kanske halv två, var riktigt skönt eftersom man gick upp väldigt tidigt hela helgen, knasigt. :( Men i alla fall, gjorde riktigt god frukost, två sånna riktigt goda knäckebröd med pålägg på, ett glas joice ( stavning? ) och sedan yoghurt. Sedan tänkte jag att det är dags att ta disken.. Älskling drog till jobbet tidigt, och han jobbar på sina två jobb idag, så han kommer hem vid 10 ikväll? blir nog film o mys då. ♥ Sedan blev jag så sugen på att ta en promenad, så jag tog på mig brillorna, och gick ut. Jag gick faktiskt rätt så långt, lite mindre än en timme tog det kanske, men riktigt riktigt skönt var det. ♥ När jag kom hem blev jag lite städsugen? konstigt nog. ha ha. Så jag började damsuga mestadels i hallen för d'är var de mycket grus o så, sedan över hela lägenheten, började tvätta lite och sånt. Så nu ere klart, riktigt skönt. hihi. Nää nu ska jag äta lite mat hade jag tänkt, klyftpotatis och något köttgrej. Mormor ringde nyss, så ska till henne imorgon vid halv elva och mysa lite med henne o gammel mormor. :P Men efter jag ätit ska jag i alla fall bada, ta hårinpackning o grejer, mums. Puss! ♥

110327

Tjatja. Sitter med älskling o Peter, tittar på fotboll och ja tjejer kan inte spela fotboll, är vad jag tycker!  Målvakten är sämst, nära på att släppa in hela tiden, så ja. Hon lyckades t.o.m en gång. I alla fall, brukar inte följa fotboll haha men ja det kan vara kul o driva lite hiho.  Men idag så storhandlade jag och älskling, med jacek. Vi köpte en hel del greejer, så det behövs verkligen inte på ett tag kan man ju säga ^^ haha.. Men guld, ! Pengar kvar har man också ;) guld. Tänkte bara skriva blogg lite snabbt, så ska typ sluta nu. Haft lite förverkar eller i alla fall verkar osvosv, och e inte van med det så har varit lite obekvämt viissa gånger, men känns mycket bättre nu. Men jobbigt o vakna på nätterna bara, pga detta. Men just nu ere bättre i alla fall ;)

Ha det grymt bra nu.
Puss och kram!


Trött på hur människor tänker, att de inte fattar att man själv fattar att man blir utnyttjad? tolererar inte sånt!  Sen hur de kan tänka, aja. Hope you are all going down!

Skötbordet är fixat nu! :) sött.

img_8743 (MMS)

Skötbordet är fixat nu! :) sött.


m-berg.

Var i m-berg idag med älskling o jacek. Jag köpte två par skor, sedan köpte jag och älskling en spjälsäng , lampa till vardagsrummet o lampor till sovrummet.. Sedan så köpte vi en massa annat gosaker till lägenheten, som ljus, filt, handukar, duk till vardagsrum bordet och saker till spjälsängen o saker till skötbordet. :Phahaha de roliga är, vi trodde vi köpt ett skötbord ( köpte i ikea ) .. Så man såg inte, men lilla jacek valde fel. Så får väl åka tillbaka imorgon o byta? fick med en hylla istället xD hahaha. Aja, sedan käkade vi kina mat, och för dom tog det kanske 10 minuter o äta, för mig tog det en timme xD .. almost i alla fall.

Aja, snart kommer Elias hit, kanske David med? sedan blire väl mest lugnt o prat oså. Puss.




Jag vände bilden på lampan men det gick tydligen inte just nu... i alla fall, och sängen bilden vart lite mörk. Men orkade inte ta bild på allt vi köpte. Men detta var de största i alla fall. hehehe. Puss! :P

110325

oh, fick min efterlängtade lön idag tihi. Urbra. Har betalat mina räkningar jag hade, så nu ere klartklart! Men har endå rätt så mycket pengar kvar hihi. Ska till willys nu o köpa något att dricka o sedan ta ut pengar, som jag ska använda i m-berg när jag och babe ska shoppa grejer hehe! Så vi höres senare ikväll förmodar jag. Puss!

Love the way you lie ( part 2 )

Dagens låt!



Gammal men fortfarande bra ;)

110324

hejhå. Igår så storstädade jag och älskling hela lägenheten, så fint o fräsht de blev nu hihi.:P Bara garderoben kvar och de ska vi fixa när han kommer hem ifrån jobbet. Sedan igår så slängde vi en massa skräp som vi hade, eller som då var hans innan ja flyttade in hehehe. Men då kom Elias och hjälpte oss, dom fick bära de tunga sakerna o jag fick ta de lätta hehehe. :PSedan satt vi tre o snackade i flera timmar, o sen vid halv ett drog elias hem. Då gick jag och babe o la oss, jag blev helt slut, som om jag hade överansträngt mig när vi städat? yr, illamående och allt de där igen... Så jag tog de jävligt lugnt, o vilade ett tag också.. Men nu sitter jag o äter lite frukost, o väntar på att babe ska komma hem så vi kan fortsätta, o  göra de sista heheeh.;) Puss och kram. ♥

Svar från frågestunden.

Hur ser du på all förändrig som skett de senaste månaderna?

Bra och dåligt. ;)


Vilken månad är du i ? Graviditeten alltså.

Jag är i månad 7.


Vad ska bebiisen heta?

Kelly :)


När är det BF?

Den 8 juni.

Berätta lite om dig själv?

Ja, vad finns det att berätta?

Jag heter Elin. Jag bor tillsammans med min kille ( pappan till barnet ).. Vi är förlovade. Jag tog studenten förra året med barn och fritidsprogrammet. Jag har jobbat i några månader, men fick sluta nyligen p.ga lite personliga skäl. Jag har två syskon, små systrar. Jag kan vara lite blyg ibland när man träffar nytt folk, åtminstone lite mer tystlåten. Jag har jätte bra humor. Jag tycker om att resa, träffa nytt folk, vara med älsklingen, och träna. :)


Beskriv dig själv med 3 ord ;)

Snäll, rolig och omtänktsam.


Vad är din favoritmaträtt?

Hmm.. Nu under graviditeten tycker jag istortset att allt mat är det bästa xD haha nej men jag får då säga kyckling :)


Hur många gånger har du åkt utomlands?

En gång, till london. Jag har ju förståss åkt till typ finland och norge och sånna länder, men tycker inte det räknas. Men london räknas ju :)


Har du släkt i andra länder?

 

Ja, min farbror flyttade nyligen till Taiwan där han ska gifta sig i april. Jag kan tyvärr inte komma när bröllopet är eftersom att jag kommer vara höggravid och då får man inte flyga så länge och det :/ .. Synd dock. Men han ska ha ett till bröllop här i Sverige, då kommer jag självklart.

Brukar du läsa bloggar dagligen? Vilka?

Ja när jag sitter vid datan och trökar dock.

Micah, kissies, nattas och lite andras :)



Ja, vars fixar du header din?

Ett program jag hittade, satt o filura lite och sedan blev det en header.


Hur lång är du?

Ca 1.70 skulle jag tro. kanske lite mer eller pytte lite mindre. Längesen jag mätte mig ;)



Gör du andras bloggar?

Nej, inte vad jag gjort än i alla fall. 


Hur länge har du haft din blogg??;)

Sen 2007 tror jag ;d

 

kommer du nångång flytta från örebro?

Ja, det är de jag vill i alla fall... Så trött på Örebro.



Vart i örebro bor du nu?

Inte så långt ifrån vart jag bodde förut, men oxhagen.


Kommer ni döpa era dotter?

Ja, det har vi pratat om i alla fall. Men ja, det vill vi.


Vems efternamn kommer hon få?

Vi vill ju ha med båda efternamnen, Men vi är ju inte gifta. Men hon kommer få båda efternamnet hursom, även om de råkar bli att något efternamn blir som mellan namn.


Kommer ni åka till din killes hemland någon gång?

Ja det är klart vi kommer att göra, de måste vi ju.. :)


Har du kontakt med dina vänner från 2007?

Oj, ja några kanske?


Brukar du sakna din pappa när du inte bor där längre?

Ja det är klart, van att bo med honom och så, så ja jag saknar han.


Ska ni åka till gotland något i år?

Jag vill det i alla fall, men de får vi se om det hinns ;)


Har kelly några mellan namn som hon ska få?

Ja, Alexandra har vi pratat om :)


Är du rädd för förlossningen?

Ja, när jag tänker på det så.


Kommer du vilja gifta dig någon gång?

Ja.



Hur många barn vill du ha?

Vene, två-tre st i alla fall.


Följer du min blogg?;)

Ibland :p


Har du några bilder kvar från när vi va "systrar"?

Kanske på någon cd, men har ju inte min gamla dator, så i datorn finns dom inte, men i någon cd kan de finnas ;b



Vad ska du göra i helgen?

På fredag kommer löning, så jag och babe ska åka o shoppa en hel del grejer till lägenheten och kelly. Sen kommer nog några vänner hit. På lördag har jag ingen aning, men mys, kanske bio?

 

Är du oskuld?

Haha en liten rolig fråga. Hur skulle jag kunna vara oskuld om jag är gravid? haha...

Hur känns det att du snart ska bli mamma? :)

Riktigt spännande och roligt. Ser fram emot allting. Men klart att det är nervöst också och ibland stressigt med vissa grejer.

Favoritt mat?

Fick den frågan där uppe tror jag? men kanske kyckling o sånt :)


Favorit kändis?

Har faktiskt ingen favorit kändis :/


Vilket intresse har du?

Killen, familjen, vänner, att fota, lyssna på musik etc.


Vilken årstid är det bästa?

Sommar såklart ;)

Favorit godis?

Laaaakrits.

Vilken är din favorit färg?

Alla färger faktiskt ;)


Favorit låt?

Hm.. favorit låt? har så många som jag tycker om..

When yo say nothing at all - Ronan keating.

Love the way you lie (part 11) - Rihanna and Eminem.

Låtar med Celine dion, Sheryl Crow.

Tycker om så många mer, har ingen speciell låt sådär. :)

 

Vad kommer barnet heta:D

Barnet kommer att heta Kelly :)



FRÅGESTUND!♥


Drar igång en frågestund i alla fall ;) Ni får alltså ställa vilka frågor som hellst, jag svarar på allt. Får se hur länge jag har frågestund bara. Men ställ nånga frågor, de e alltid roligt. Puss! ♥

hm.

hejsan. Nu har jag diskat o fixat lite hehe. Sitter o lyssnar på musik, har spotifypremium nu, vilket är asbra för man slipper all onödig reklam efter 1-2 låtar.. -.- .. Kostar ju endå bara 100 kr, men själv tycker jag att en sån sak kan vara gratis menmen. Jag köpte detta för o kunna använda spotify i mobilen. ha ha.

jaja. Min babe slutar jobbet typ klockan elva, vene vad som händer då. Somnade en stund förut, känner mig hel-slitig. ha. Fortfarande trött, + så fort jag äter så känner jag mig urmätt, fast jag kanske inte ätit så otroligt mycket. Menmen, börjar kanske bli lite för fullt i magen nu? ;) vet inte riktigt vad jag ska skriva. Funderar på o ha en frågestund? men jag e inte helsäker på det heller. Får ta o tänka lite på det först då ;)
 Men ha det så bra sötnosar. Pusslove!


 Bättre bild, På den andra jag la ut igår syndes jag knappt pga blixten. haha men pappa var så liten o söt, och jag var liten med stort huvud. haha nej skoja ;)

110321

Fick en kommentar om att jag är den enda som hon vet som färgar håret osvosv under graviditeten , hehehe. Men det är bara för att jag vet att de inte e farligt , har frågat barnmorska o andra läkare så. :P hehehe.

Tog en lång promenad för o ta ut pengar förut, och sedan drog jag till affären o köpte lite mat o grejer som jag och babe behöver. Sedan kom jag hem o gjorde i ordning maten, min älskling jobbar. Nu ska jag se lite two and a half men i alla fall o ligga o dega i soffan, det är livet det!! :P haha. Höres sen. Pussar! ♥




Beräknat förlossningsdatum: 2011-06-08

Barnet blev till omkring: 2010-09-15

Du är i vecka: 29

Du är i månad: 7

Antal graviditetsveckor och dagar: 28 veckor 5 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 79



babypics. ♥


Fina minnes bilder! ♥





what a feeling.

Hejsan. Kom nyss hem ifrån moder. Käkade lasagne , äppelpaj blev det till efterrätt, sedan blev de bullar till fika. Mums, alltid lika trevligt. :P Vi pratade en himla massa, och sånt, de var verkligen jätte mysigt. Sedan fick vi jätte fina baby kläder till lilla kelly, otroligt fina var dom,  en blå boddy som såg ut som en klänning typ, trosor och söta små strumpor. ;) ♥ hihi. Sedan fick jag hem lite kläder o lite grejer till lägenheten också. Sen var det mer prat.
Nu är jag hemma, ska fixa lite här hemma, sedan kommer älskling o då blire iväg till Peter skulle jag tro. Pusss ha en fortsatt trevlig kväll. :P



110320 - färgat håret.

Hej. Igår kom natta, vi färgade mitt hår och snackade en massa, de var riktigt mhysigt. :P Färgade blondt överhår och svart underhår o sedan  lite svart lugg xD hade det för väldigt längesen, men saknade det så hihi. jag tycker i alla fall om det.;)




Nu ska jag kolla när bussen går, för sen ska jag tiill moder o syster, o äta mat, o mysa o allting idag. Kommer hem ikväll igen. ♥

Puss ha det bäst. ♥

disappointed ?

Nyss vart o köpt lite hårfärger, o en påse godis. Nu ska jag se lite two and a halv men och sen ser vi vart dagen leder oss ^^ heheheh... Sur är man också, eller rättare sagt väldigt besviken.... Menmen, har ju i alla fall min älskling som gjort mig lyckligast på denna jord, eller han gör mig hehê. :P  Puss

110319

hejhallå, älskling drog nyss till jobbet, så vad blire o göra idag? skulle träffa amaalie men hon e sjuk så ... iallafall, ska ner till affären om en stund o köpa hårfärger, tänkte färga håret idag eller imorgon, gör jag det imorgon så får mammi färga mitt hår hihi, ska endå dit o äta o mysa några timmar imorgon. Men nu ska jag göra kyckling makaroner o god brun sås eller någon annan sås till det. Sen bär det väl av till affären, kanske blir någon god godbit också? i alla fall. Hört av mig till en vän om att ses, men hon svarar aldrig längre så man börjar ju undra. jaja, ciao!

vinter?(N)

Oh blir så trött, igår o de närmaste dagarna har det varit vår! eller ja, jag trodde att den älskvärda våren var påväg här i örebro! Men nejnej, igår natt ser jag att de börjar snöa, och när jag vaknar idag så ere hur mycke snö som hellst, trött på detta hemska vinterväder!! Blir så arg o irreterad, deppig meed för den delen.. undra hur länge detta äckliga vinterväder ska hålla på?






110318

Daniella, om du ser detta. Jag har ett nytt nummer så jag kan inte smsa dig :/ för vet inte ditt nummer gumman. Men skriv ditt nummer här i bloggen? jag har så att jag måste godkänna kommentarer innan dom publiceras så ingen kommer att se ditt nummer babe. Puss jag saknar o älskar dig sötis. <3






Hallåhallå..:P Har precis duschat, älskling sover igen, men ska väcka han alldeles strax tänkte jag. Har duschat o fixat lite här hemma, tänkte att jag snart kanske ska gå till affären o köpa lite ingridienser? jag och babe ska göra kovstroganoff , fast inte den som är den vanliga om man säger så, utan en helt egengjord av mig och älskling hihi. Jag lovar, den är fasiken världens goaste, älskar att laga mat tillsammans med han, vi prövar på så mycket då, samtidigt är de roligt som det är lärorikt. hihi. I alla fall, sedan får vi se vad som händer? kanske någon vän kommer hit, kanske inte, är ju endå somsagt fredag hehe.. Men ingen stress, de orkar jag dock inte med idag inte, nejnej.. Men imorgon ska jag i alla fall träffa lilla Amaalie en stund hade jag tänkt mig, bara en stund på dagen, men kan vara riktigt kul endå. & då jobbar endå älskling så.
Längtar tills min o babes lön kommer så att vi kan betala räkningar o sedan åka o shoppa baby stuff.. :P

Men somsagt, fredag fredag .. efterlängtade fredag.. finns de o gö idag då gott folk? :P

Nää nu ska jag gå o väcka min älskling, för jag börjar bli hungrig, ... o måste handla innan o boka tvättid, en massa o tvätta. jaja, Puss på er  i alla fall, hoppas att ni får en superduper bra fredag o resten av helgen. Puss och kram ♥



Olivia   om beställde en tröja.:

var har du köpt den:)



SV:
Om den tröjan jag beställde häromdagen.. http://www.talkingclothes.se/se/ hittar ni den och en massa andra coola tröjor, samt andra kläder. Här har jag bestämt att jag ska börja handla mer kläder, fett grymma kläder är vad dom har ;) ♥


*

oh, åt nyss världens goaste mackor, som jag fixade o trixade, riktigt gött blev de hihihi.  Försökte vila förut med babe, men gick inte så bra, så satte mig här o tittade på tv o sedan höll ja på med datan, men äsch nu ska jag fasiken gå o väcka min snuttegull så att vi kan se på film and do something cuz, iam booored! Men ha de bra alla, ciao!

Hej på er. Hur är det läget? Idag åkte jag...

img_2911 (MMS)

Hej på er. Hur är det läget? Idag åkte jag o älskling till soc, fylla i massa papper, om gemensam vårdnad och sen skulle han bekräfta faderskap o jag skulle godkänna. :) sen gick vi till hans mamma, åt god mat o snackade ;) katten på bilden är rolig o söt, varje gång jag kommer dit så kan hon stå på samma plats i timmar o psyka mig ;d haha. Juste, jag är så besviken på mycket. Orkar inte ta det nu bara hehehe.  Pratade med jobbet förut , jag har mått så dåligt, överansträngt mig osv, stressat för mycket, så jobbar inte kvar p.g.a lite personliga skäl också. Men kommer få lön denna o nästa månad iaf. Sen i april/maj ska jag ta ut mammaledigheten. Men nu sover Babe så sött, o jag ska med vila, sen blir de mys ikväll :) pussss! <3


110316

Hej hallå! Idag var de då jobb 15.45-19.15 .. :P Det var ett natt dagis, aldrig hört talat om ett dagis som bara har öppet på nätter? eller aa från 14.00 till typ 09.00 på morgonen dagen därpå.. Hmm.. Vissa barn sover där, osvosv. Vissa är där till kvällen, andra är där på helger,etcetc. Visst, det är ju skitbra, för finns ju föräldrar som måste jobba dåliga tider, men jag hade aldrig hört talat om det innan jag kom dit i eftermiddags. Jag tycker att det var väldigt trevligt där, bra barn. Det var barn från .. ja ett år kanske? till 12 år.. De fick se på film, och göra i stortset vad som hellst, sen var de middag vid 5 tiden kanske.. efterätt också.. Det var en bra förskola tycker jag. Så det gick kalas bra, förutom en stund under middagen då jag blev så väldigt yr, och illamående? kunde inte vrida på  huvudet för då kändes de som om jag skulle spy, sen blev jag nästan svimfärdig, och kall/varmsvettig.. :(  hmm jobbigt, men när jag fick i mig lite o äta, så tog det en stund o sedan blev allt kanon bra igen! :Phihi..
Sen gick jag hem, och älsklingen gjorde i ordning sig för jobbet. Nu är han där.. och jag har precis duschat.. Nu ere greys anatomy på tv.. hihi. Puss på er.


Imorgon blire möte klockan 14.00.. Får se om jobbet ringer in mig innan? kramis.

Känner mig så besviken.  Puss

img_4514 (MMS)

Känner mig så besviken.  Puss


beställde en tröja.

Titta vad jag beställde!! :P



Den kommer väl kanske om typ 14 dagar eller så? men det är bra, för ska betala den direkt då, och då har man pengar o allt hihi.. Men gud vad söt den var. :P nej nu säger ja godnatt igen höhö. Puss.

natti ♥

Nej nu säger jag nog .... godnatt! Håller på att dö av trötthet! Är jämt så trött nu för tiden, och jag bara älskar o sova. Puss!


a new day has come.

Var i mvc idag, bebisen mår kanoners! :P Skönt o veta, ska dit igen om typ en månad. Men vi tog blodtryck, blodprov, urinprov, mätte magen o lyssnade på lillens hjärta. Allt var jätte bra så det är ju bra det hehehe.. Fått lite mer tider o passa men bara kul ;)

Sedan gick jag och hämtade ut mitt paket, från helens. Kläderna passade perfekt, superduper bra! och tröjan på älskling, ska vi inte ens tala om, han var grymt snygg i den ;)..
Alltid kul med lite nya kläder hehehe..

Sedan ringde jobbet mig ... ska jobba imorgon 15.45-19.15. Inte alls så länge, o skönt med lite sovmorgon ;)
hihi.. Men alltså ... jobbigt att det är kväll bara, menmen det ordnar nog sig. Vettefan vart det är bara, men pappa skulle skjutsa mig dit, så snäll o söt som han är. ♥




Vet ni vad? vet ni vad :P Desperate housewifes idag klockan 21.00. Grymt vad jag har väntat o väntat, men ätnligen kommer det, så blir o bänka sig framför tvn klockan 9. hehehe...


Puss!   ♥


110315

Hej.;)  Idag gick jag först upp vid 5 tiden när älskling gick upp, gjorde lite frukost.. Riktigt gott dock hihi. :P
Sedan stack han till jobbet, då la jag mig i soffan och tittade på tv, sen somnade jag.. men jag vaknade, somnade, vaknade , somnade etc. Sen vaknade jag av att det var så jääääädrans varmt.. Solen lös in osv ( okey nu ska vi inte klaga på  att solen väl är framme :P ) Men jag ville verkligen sova, så jag gick till sovrummet o la mig där, där var det lite kyligt osv, så där somnade jag hihi.. Sen vaknade jag väl typ vid halv 11. Då ringde emelie mig. Jag gjorde lite pasta o något mer, gottgott. Nu har man ätit lite osv.. Klockan 13.45 ska jag till MVC o kolla så att bebisen mår bra o att hjärtat fungerar som de ska o allting! :P  Greatgreat! Tänkte ta en promenad till vivalla, men eftersom jag blir riktigt yr ibland osvosv, så ska jag gå lite tidigare än vad man behöver, så att jag kan gå i min egna takt och lite saktare.. För jag blir rätt så yr nu på sistone av det jag gör, speciellt om jag stressar mig, och det orkar jag inte med hehehe.. okey de blev jag väl förut med, men de har ju blitt värre nu med :b ..

Men nu ska jag fortsätta se lite på tv o mysa. Puss på er.





Gravid i vecka 28 :)

img_3423 (MMS)

Gravid i vecka 28 :)


110314

Hej på er! :P



Vaknade för en stund sedan, när älsklingen skulle dra till jobbet. Jag börjar i alla fall lite senare idag men jag kunde inte somna om i alla fall? .. Jag vaknade både igår o idag samma tid av illamående o verkligen överkissnödig... jobbigt! :( Men idag hade jag också extremt ont i ryggen? :( katastrof ha ? ;)


Aja, redan måndag? wtf vad tiden går fort alltså.. Jobb 09.00-14.00. Inte allt för länge, blir perfekt för då kan man åka hem, diska, o sedan lägga sig igen, ha ha .. Känns som att jag har stor lust med det i alla fall, vet också att älsklingen kommer ha stor lust med det han med.. Han är en riktigt sömntuta like me! ;)


Imorgon blir det mvc igen, lyssna på lillens hjärta o se så att allting är bra! :P♥ Klockan 13.45.. Hoppas jobbet såg meddelandet bara? eftersom då kan jag ju inte jobba hehehehe..


Aja, nu ska jag se på lite tv, en massa serier som börjar komma nu på morgonen.. Sedan vid 8 går bussen till jobbet, måste ta två bussar, därför jag åker redan vid 08.12.. Puss! ♥




Ska även äta Nashi! :P



110313

Hejsan i stugan där. :P

Igår kom älsklingens familj som jag sa i inlägget under.. ;) Vi satt o fikade, pratade lite o sånna grejer, det var mysigt. Sedan så gick jag o älskling till willys o handlade lite grejer som vi behövde, sen kom vi tillbaka, då tog älskling någon öl sisådär...;) Det händer inte så mycket förutom en hel del myspys!! :PSen kom Matte en stund så vi satt väl o snacka o sisådär, alltid trevligt.. Sedan blev jag och baby trötta vid kanske 11-12 tiden? så vi somnade.. Men så blir de när man jobbar alltför mycket, då blire så.. hihi.. Men vaknade idag vid kanske tolv tiden ungefär, har fixat oss lite nu, och närsom ska vi dra till bussen som går till älsklings mamma, sitta där i några timmar o shola, ( stavning? ) haha! Sen efter det blire skönt bad, och sen god middag! Imorgon, äre  jobb.. men ganska kort dag hihi 09.00-14.00! ;) Att helgen kan ta slut sååååhär snabbt? det fattar jag inte! Såg verkligen fram emot helgen i fredags efter jobbet, o nu ere redan tråkiga söndag o återigen jobb imorgon. Menmen! ;) Längtar tills jag får min första lön i alla fall hihi, har jobbat i 5 veckor nu, osvosv, men får min första lön denna månad, det är ju så! :P men då blire en massa shopping! Mest grejer till barnet dock. Men ha det bäst. PUSS! ♥


Älsklingens familj kom på besök! :) massa ...

img_4382 (MMS)

Älsklingens familj kom på besök! :) massa prat oså. Nu ska jag o älsklingen till affären o handla lite ;) sen ikväll får vi se vad som händer, massa mys blir det i alla fall. Puss o kram.


110311

Hej. Idag slutade jag då klockan 4, jag tog bussen till stan o mötte världens bästa älskling. Vi tittade runt lite, sedan träffade man lite folk, sedan köpte älskling en väska till mig ;o :P Riktigt söt! För den var sjukt fin o allting. Sen gick vi o kolla runt lite, tog bussen hem.. Gick till willys o storhandlade lite grann, så nu har vi käk ett tag ;) Vi ställde oss o gjorde tacos också, riktigt gott blev de!! ;) Nu är älsklingen på jobbet :( Han jobbar till 5 i natt typ, stackarn... Men imorgon o söndag e både han o jag ledig!! ;) Då blire lite mys med vänner? o så kommer hans mamma o bror med hihi..



Blir så knaisgt typ, irriterad?? Häromveckan så beställde vi ellos kläder, men direkt när vi hade klickat på beställa knappen, så ville vi avboka, för att beställa kläder i halens istället. Vi rijngde ellos, de skulle avboka ALLT! Så de trodde vi i alla fall, idag fick jag ett mail av ellos, att mina kläder snart går att hämta ut? vilka tänkte jag ... så jag kollade, alla kläder var avbokade förutom en svart kofta ? :s .. och sedan hade hon tjejen t.o.m lagt till en bikini underdel som jag inte ens hade beställt från början? så man blir lite irriterad, de skulle ju avboka sa dom, vafan sysslar dom med!! :s Menmen, fårse om vi ens hämtar ut paketet, annars skiter vi i de, vi gjorde inte fel iallafall. Men väntar på mina o babys kläder som ska komma snart, från halens! :P




Hatar folk som utnyttjar! Eller som försöker o tror att ingen ser det, typ dra?


Nej nu ska jag äta glass o jordgubbar!!!! :P hihi PUSS! på er.

Nu är de rast. :) jobbar i Lundby idag. Gå...

img_5377 (MMS)

Nu är de rast. :) jobbar i Lundby idag. Går jätte bra, ungarna och personalen är guld! :) slutar klockan 4 och då blir det att möta älskling på stan o shoppa lite hihi :) <3 pusssssss!


och rubrik vare va?

Någon som vet hur man fixar ringsignal till en iphone 4? Har laddat ner lite musik till den nu i alla fall hhiihi, men sen har jag ju Spotify preminum så kan ju lyssna genom den med, men alltid bra o ha extra hihi, Men man måste ladda ner något särskilt så att man kan ha som ringsignal? jag orkar inte med det där irriterande ljudet som kommer näre ringer. GASH!



annars så sitter jag bara vid datan o flummar lite med folk hiho, o lyssnar på musik! :P


Fick dock höra, att nya oth avsnittet e förflyttad till mitten av april ungefär.... suck! Jag som var så taggad.



menmen, nu blire lite fixx här hemma som kan behövas. Puss! :P

110310

Idag blev de somsagt jobb 09.30-16.00..Det gick riktigt bra, måste bara säga... personalen o barnen där borta, e ju verkligen guld? de flesta i alla fall hihi. :P Ska dit tillbaka på måndag o jobba igen..

Men imorgon ska jag till ett annat ställe? 10.00-16.00. Får se hur det blir. Lite roligt o åka runt till olika ställen o se hur deras verksamheter är, och träffa nya människor och allt dedär.. faktiskt. Man får mycket erfarenhet också, så det gillas riktigt! :P♥ Jobbat på detta jobb sen den 7 februari detta år höööhö, skött mig galant har jag också gjort!♥  Gillart.

Nu är jag då hemma igen, skönt faktiskt. Visst, det kan vara kul o jobba ett tag, men sedan blir man helt slut, lovart. Jag kände mig hel snurrig o trött o seg o allting på jobbet, så skyndade mig hem, och nu har jag beställt mat , det blir bakad potatis med skagenfyllning :P hihi.. Lite småsugen på o beställa, ett tag sen ju. Aja, ska se om man kan ladda ner det nya One tree hill avsnittet? försökte som fan igår då det ska gå, men det var något knas med alla länkar jag hittade .... måste ju förfan seeee! Fett taggad! ♥

Får se vad som händer sen ikväll, älskling jobbar till 10 ikväll i alla fall. Så hinns ju att mysa lite i alla fall. Puss! ♥




Så trött, blir helt slut av allt jobb. Så ...

img_1518 (MMS)

Så trött, blir helt slut av allt jobb. Så nu väntas sängen :) ha det bäst!! :) imorgon väntas jobb igen. Puss! <3


kyckling? ♥


Blev inte pyttipanna, hade kyckling så blev så otroligt sugen på det! ♥ Så snart är kycklingen klar, det blir kyckling, brun sås och spagetthi hihi.. Urgod mat! ♥


110309

Kom precis hem från jobbet, och vet ni vad? hade fått post!! :P Äntligen;)
Guess what??

 Juste, hade fått hem mitt skal jag beställde igår. Frääääshit! ♥ Ska fan köpa lite olika, så kan man variera, men denna var ju super söt tycker jag! ♥

hihi.. Nu ere bara mina och älsklingens kläder kvar som vi väntar på, och bebisens kläder ofcourse! :P
Men dom kommer nog, säkert nästa vecka skulle jag tro. Hoppas  inte halens dröjer bara, dom brukar göra det! Menmen, man får ju i alla fall de man beställt, eller hur?? ;) 

I alla fall, igår var en grymt bra dag. Med älsklingen och hans bror peter. Vi har ju en massa alkohol här, osv, men eftersom vi aldrig dricker så tänkte älsklinen ta några shootar, och jag tänkte att de vore ju kul? Då kunde man kanske prata om vissa saker han inte vågar annars ;) haha almost.. Det blev riktigt kul, blev riktiga konversationer och allt, han sa så super gulliga saker till mig, fick veta en massa om förr o hur bra han tycker att han har det nu, med mig och allt!! :P Sen började han sakna sin bror peter, så vi bad han komma över. Så då satt alla vi tre o snacka en hel del, om allt, mestadels om barnet.. Men det var grymt kul i alla fall tycker jag. Fick prata av sig lite, och älsklingen.... han är bara för jävla söt!! Med allting.. Fifan vad jag älskar dig Leszek Hoffmann! Du är mitt allt, mitt liv, min största kärlek någinsin och de bästa som finns o hänt mig! Men de vet du :P ♥






Sen idag blev de somsagt jobb, och ungarna verkar vara ute hela tiden? göh jobbigt!! Så vi var ute nästan hela dagen förutom kanske en timme på eftermiddagen? aja.. Imorgon blire o ta med en massa massa extra kläder... För ska jobba där imorgon igen, och sedan måndag.. Men inte fredag, hoppas jag är ledig då? :P
 kan behövas riktigt. hihi.. Nu tänkte jag chila ner till kiosken o köpa dricka? sedan tänkte jag göra mat, får se vad som finns, tror det blir pyttepanna.. Sedan blire duschen. Får se vad som händer o sker sen..:P


Puss på er! :P♥♥♥♥




Sitter på jobbet, rast nu. Idag blev det e...

img_2629 (MMS)

Sitter på jobbet, rast nu. Idag blev det ett annat ställe, kan nog funka? Märker :) jobb från 09.30 till 16.00 blire. Kanoners.  Igår drack min älskling , Peter kom också. Älskling var så otroligt söt!<3 men vi tre satt o snacka om allt, riktigt trevligt :) pusssssssss


Nytt iphone4 skal. ♥


Beställde ett glamuröst iphone 4 skal nyss ifrån mirabling :) Blir lite mer eget med skal o grejer hihi.
 Med frakt o allt kostade det väl lite över 300 kr. Men det funkar. Puss! ♥

110308

Äter chokladflingor, mjölk o så har jag lite bananskivor ii, så jäkla gott!;) o sedan två mackor till det... Får se om man äter upp de hiho..;) vaknade för ett tag sedan, har fixat mig o så, älsklingen åkte till jobbet och jag sitter här o tänker lite.. Igår somnade man rätt så tidigt, vid 10 låg vi o sov i alla fall. Men innan så tvättade vi alla våra kläder, vilket känns och kändes urskönt! Nu blire tv o flingor.. Jobb 07.00-15.30. Men bussen går vid halv 7. Puss! ♥

Nu är det rast på jobbet.  Vart rätt lugnt...

img_0583 (MMS)

Nu är det rast på jobbet.  Vart rätt lugnt idag, inte mycket barn oså. ;d Blir o mysa ner mig med filt Hiho. Puss på er :)


110307



Kul att man inte kunnat sova ett skit i natt? vet inte varför. Vi gick o la oss i skaplig tid, runt elva tiden var det, efter filmen saved som verkligen e sevärd ska ni veta!♥  Sen låg vi o pratade tills typ ett? för jag kunde ijnte sova, inte älsklingen heller.. Sedan vaknade jag vid 4 av att jag var kissnödig, men jag gick inte på toa förns halv 5 då jag märkte att jag inte kan sova om jag ska va så kissnödig. Sen dess låg jag i sängen...och försökte sova, men gick inte, sen tillslut började mina o babys väckarklockor ringa.. Orka! Aja, nu blir det jobb 07.30-16.00.. Ha en bra måndag! :/ redan måndag, hur kan en helg ta slut så fort??? Puss! ♥


Beställt lite kläder...


Blev de här snygga kläderna istället från halens =) Riktigt snygga tycker jag. Den sista tröjan var till älskling. Sedan blev de lite baby kläder också hihi.









Puss!

Shopaholic? ♥


Jag och älsklingen beställde lite kläder idag tihihi. ;) Här kommer bilder på de kläder jag köpte, de älsklingen köpte var redigt snygga men dom lägger jag inte in här hihi. :P






Alltid behövligt med kläder.. =)) och rätt så mycke rea är de också, fast inte så mycket på de jag köpte, men pengar till nya kläder, de har vi. Så om max en vecka så är kläderna häääär!! :P


PUSS! Nu blir de min o älsklings special köttfärs med makaroner! Mums. ♥


Börjar få mycket kläder till barnet nu :) ...

img_2201 (MMS)

Börjar få mycket kläder till barnet nu :) så fina är alla kläderna! :)<3


110305

Hej, sitter här o äter godis hihi..

Vaknade konstigt nog vid tre på dagen, jag sov alltså i 15 timmar ungefär men har endå vart riktigt riktigt trött ;o hela dagen idag! Sedan blev det dusch, äta lite mat, o sen åka till älsklingens mamma o fika lite med henne och en massa snack, sedan kom peter adam och viktoria ocksåå. Tittade på video från ett polsk bröllop dom var i för ett tag sedan ;) Sen vid 8 fick jag och baby skjuts hem men då smsade natta om att jag skulle möta henne ♥ Så jag gick för o möta henne, vi gick till willys, köpte lite godsaker osv, blev en hel del snack också hiho. Tog ett tag, sen gick jag hem, o hon hem. Jag var inte så pratglad eftersom att jag var så riktigt otroligt yr och mådde knas illa :( Får träffas nån annan dag då man mår bättre snuttis och e med pratglad ;) Men de var allt trevligt ändå.

Så nu sitter jag o tittar på Bridget dagbok eller vad den heter på kanal 3? äter en massa godis också.. Får se när man år o lägger sig ikväll, e ju jämt trött så kan istortset jämt sova ;) hiho. Men puss på er♥ hoppas ni har en superbra lördag!! ♥

Fått mer kläder till barnet :) är hos baby...

img_3329 (MMS)

Fått mer kläder till barnet :) är hos babys mamma just nu. Puss


110304

Tjena.. jobbet idag gick hur bra som hellst, börjar digga stället där jag vart i, i ungefär två veckor, men nu ere bara måndag&tisdag kvar där, sedan blire väl något nytt ställe hiho? :P

Tog bussen hem och väckte min älskling som jobbat så duktigt i natt. Då gick vi upp o gjorde lite mat tillsammans, tittade på lite serier och sedan Faster, tror jag den heter?? Jag rekomenderar den stort, jag brukar inte tycka om så mycket action filmer, eller något sånt nivet... Men denna film, var grymt bra!! ;)


oooo nu är lilla älsklingen på jobbet, så var blire o hitt på då?? :/ .. är i alla fall helg nu, grymt skönt! Sova ut som bara den och ta det jävligt lugnt faktiskt... Får se om man hitt på nå. PUSSS! ♥♥♥♥♥






Nu är man påväg till jobbet! ;( hoppas de ...

img_1693 (MMS)

Nu är man påväg till jobbet! ;( hoppas de går bra idag, så trött! :( <3


Blev bara tvungen att pröva mobilblogga Hi...

img_6511 (MMS)

Blev bara tvungen att pröva mobilblogga Hiho  nu ? Sängen med stort s. Utan älskling idag  han jobbar natt. Pussss!


Kul att de går vattenkoppor där jag jobbar, aldrig haft det :(


110303

Hej hallå! Idag var det stängning för min del idag dåe.. Det gick riktigt bra tycker jag ;) hiho.. Alltså från klockan 10.00 till klockan 18.30 + några extra minuter då jag vart tvungen o springa runt i hela byggnaden o kolla så att alla lampor var släckta, städa upp de sista, sätta påå larmet o låsa nästan alla dörrar :P Byggnaden e riktigt stor dock hiho. Men det gick.. Dagen gick faktiskt rätt fort idag, man hade mycket att göra, fick mycket ansvar och det gick riktigt bra idag tycker jag, var lite småkul o  vara ensam med barnen i slutet då jag var ensam i hela byggnaden utan nån original personal. Greatgreat! :P Sedan kom daddy o hämta mig och skjutsade hem mig, orkade inte vandra på stan o vänta i timtal på att bussen skulle komma, eftersom jag var så svag i kroppen, var så otroligt riktigt hungrig, men gjorde dock två mackor åt mig i slutet när jag inte kunde hålla mig, + den sista flickan som var kvar enda tills halv 7 fick också en liten macka. :P 

Menmen, sedan kom jag hem och då hade älsklingen gjort mat till mig, oooh så otroligt gullligt av han och jag älskar han såååå jädrans mycket!!!! :P♥♥♥


Nu funderar jag på o äta melon kanske? så gott ju!! Sedan blire lite tv, och chatt här, sen får de bog bli sängen, så trött! :( och älsklingen jobbar ju natt så ...




Imorgon blire jobb från typ klockan 09.00 skulle jag tro, till 15.30,, SEN HELG!.. fast baby jobbar natt hela helgen :c  Puss! ♥


puss

You're not just my friend, but my love. You're not just my love, but my heart. You're not just my heart, but my life. You're not just my life but my EVERYTHING!



110302

halloj! Igår efter jobbet var man så himlans trött, att jag och älskling typ somnade påen gång xD nej men vi hade beställt lite mat, åt det, sedan tog vi ett bad och sen lite tv till det ... Vid 6 låg vi snarkandes, ;) vi skulle bara sova typ till åtta men icke sa nicke.. vaknade igen av att jobbet ringde mig o ville att jag skulle hoppa in o arbeta i ett dagis i rosta.. Så det gjorde jag, trodde att jag skulle få en ledig dag men nejnej ;).. aja, lättförtjänta pengar hiho, men jobbade bara ifrån 07.30-11.00.. Men det gick väldigt bra och väldigt fort hiho.. Aja.. jag och älsklingen har ingen aning om vad vi ska göra idag? :( vi e inte direkt trötta heller... :s eftersom vi sovit så länge.. vad kan man göra en kall vinterdag som denna? Imorgon blir det jobb, stängning :c ... Jobbar imorgon 10.00-18.30 .. Så jädrans jobbigt vill jag lova.:(.Men måste man så måste man, o pengar de får man ju hiho  ;)




Men nu ska jag försöka komma på något funfun som jag och älsklingen kan hitt på today! :P PUSS! ♥


RSS 2.0