151004

Hej. I helgen var jag i huvudstaden, Stockholm med min lilla syster Felicia, som inte är så liten längre 😂😅. Kom fram vid åtta tiden på kvällen till hotellet, vi lämnade vår packning och drog till affären å handlade lite gott till kvällen. Tittade på film, tog någon cider och åt lite Gottit till. 

På lördagen ställde vi klockan på 7.30 redan!! Vi ville äta frukost innan alla kom å sen fixa oss för att gå på stan och shoppa etc. 

Jag som är en shoppaholic köpte enhel del. Men inte bara till mig, utan till Leszek, Vanessa och mormor/g-mormor. 

På kvällen åt vi middag på jensens bofhous ( stavning? ).  Som jag bjöd på samt hotell nätterna ( eftersom Felicia nyligen fyllt 18 år !! 🎉 ). 


Senare vid tio tiden drog vi till icebar. Där var det -7 grader. Men man fick låna stora vinterkappor som hade handskar till, för vi drack ur isglas 😉 riktigt coolt!! Var hur taggade som helst, speciellt jag 😉😂 drinkarna var sådär. 


Idag gick vi på stan en stund innan vi skulle checka ut. Helgen var mysig! 😍❤️ 

Jag och Vanessa tog en kvällspromenad och kom hem vid halv åtta på kvällen. Hon somnade nyss. Ska sova snart jag med, ska på kurs hela förmiddagen ( brand utbildning ) sedan är de jobb direkt efter det till 16.30. Kanske blir att gymma efter det. Kram! 😘


151001

Hallå! Nu är de redan första oktober. Vad tiden bara springer förbi. Fortfarande rätt varmt om dagarna, men de är bara skönt. 😎
I helgen hade Vanessa sina två kompisar över. Jag tycker det är så otroligt roligt att se Vanessa leka och ha sina kompisar här!! 😄👌🏼


. I tisdags ringde vanessas förskola å sa att Vanessa hade ont i magen och låg i soffan å vilade, klockan var tre. Så jag fick dra från jobbet å hämta henne. Hon mådde rätt bra, hon kanske hade hållt sig för länge. Men var hemma med henne igår ändå, tror hon behövde vila då hon var väldigt trött och sov rätt länge. 

Vi åt lunch hos mormor/g-mormor. Sedan tog vi lite promenader och lekte i parken. Pappa/morfar hade Vanessa en stund på kvällen så jag kunde dra till gymmet. Körde ett hårt pass. 

Idag öppnar jag, och pappa lagade min cykel igår så den är mycket bättre nu. Blir skönare att cykla till jobbet med den nu. 😘😘 idag ska vi träffa mormor-g-mormor en stund efter jobbet då jag slutar tidigt. Sedan blir det att storhandla. 

Imorgon kväll åker jag och syster Felicia till Stockholm över helgen. För shopping, sova på hotell och ha de allmänt mysigt! 😄👌🏼 kram! 



RSS 2.0