110730

Det är sjukt hur man kan sakna sin söta lilla dotter efter bara en dag? hihi. Ska alldeles strax ta bussen o hämta henne hos sin farmor och faster.

Igår tog jag älsklingen och prinsessan en promenad till hennes farmor&faster. Eller ja lillen låg ju i vagnen o skratta hela resan typ hihi.:P Sedan var vi där i kanske någon timme. Sa hej då till gullungen :/ svårt o lämna iväg henne en dag för fförsta gången. Men man måste ju vänja sig eller hur? för någon gång vill ju någon i familjen/släkten ta hand om henne och så jag och älsklingen kan vara lite barnlediga någon gång. För även om man har ett barn så har man ju faktiskt ett liv ? :Phihi.. Alltså kunna träffa vänner och så. Men såklart så saknar jag lilla prinsessan oerhört mycket!! Sedan drog jag och älsklingen till en grekisk resturang, käkade en massa gott, sjukt bra mat och sjukt bra personal. Vi firade ett år hihi. Tog en öl till maten gjorde vi också. Sedan drog vi till Liquid och där träffade vi Elias och jacek, satt där o drack en hel del ( inte druckit på nästan ett år!! ) Så de tog hårt. Satt o snacka, och jag tycker att det var riktigt trevligt! Grymt kul hade vi. Träffade även lite andra vänner där också. Sedan ringde vi prinsessans farmor o faster o frågade hur de gick och allt, sötnosen saknade oss jätte mycket! Vi var bara i Liquid tills kanske tolv? sedan tog vi taxin hem,  var helt slut, för hade ändå vart vaken sen kvart i åtta och det. När vi kom hem däckade vi dårå. ;)

Idag vid tolv stack jag och gymmade ett tag, riktigt skönt. Sedan så badade jag och älskingen tillsammans, och prata o mös, riktigt mysigt är det.;) Men nu ska jag dricka lite soppa och sedan ska vi ta bussen o hämta lill tösen. Ska pussa henne MASSVIS!!!! . ♥

och snart blir det Gotland!!! :P


Puss på er. ha en fortsatt trevlig helg.

Okej, dags för ett inlägg kanske? Haft ful...

img_8046 (MMS)

Okej, dags för ett inlägg kanske? Haft fullt upp de senaste dagarna :-). Umgåtts med familjen o vänner med våran lilla familj ;)). Idag gymmade jag faktiskt med Amaal, köpt ett års kort :)) så har börjat gymma. Under tiden jag gymmade så saknade jag Vanessa fast jag bara var borta två timmar? Men så det är :). Nu ska vi försöka få sötnosen o sova, sedan ska vi själva sova. Får se vad morgon dagen har att bjuda på :) sötnosen är nu hela 55 cm lång :D.


110721

oj, är inte så duktig på att uppdatera märker jag. Men man har ju inte så mycket tid hehe.

Igår kom carro på besök i alla fall, träffade mig och lilla prinsessan. Vi satt o snackade en massa och det är alltid lika mysigt. Sedan tog vi en promenad till vivalla, träffade på en gammal festkompis, snacka lite. Sedan så gick jag och prinsessan och hämtade älsklingen från jobbet, sedan storhandlade vi mat i maxi. Myspys.

Idag tog jag o prinsessan en lång promenad. Sedan senare på kvällen så träffade vi amaal en stund, gick en sväng ute. Snackade en hel del som vanligt. Alltid lika roligt det med. Träffade på min farbror patrik också, snacka lite oså, han kanske kommer på besök i helgen o kollar hur vi bor o allting. =)
För ett tag sen kom jag och prinsessan hem. Älsklingen matar henne just nu med nappflaskan. Så tänkte slänga in ett snabbt inlägg. Ska äta lite tomat soppa nu, =) typ bara det jag äter nu för tiden, + nudlar? höhö. Inte direkt mat sugen :/ så det får bättras på.

Ska bada lilla prinsessan idag snart.  Puss och kram.

Generations bilder fr pappas sida.

Här kommer lite bilder. På mig, våran älskade dotter, gammel mormor, farmor , älsklingen o kära pappsen. :)





110718


Snuttan var så trött att hon somnade när jag vaggade henne i denna baby sitsen. Men sedan vaknade hon av en mardröm :/ stackarn. Nu sover hon på pappas mage hihi.
Förut imorse när han drog till jobbet så sov jag och hon i sängen, jag höll om henne, så otroligt mysigt var det.


110717 ♥

Kanske blir Gotland i början av augusti!! :P
Då blir det första semestern för prinsessan, + för mig o älsklingen tillsammans. hihi.
Åker isåfall med pappa och patrik, vara där i ett par dagar i alla fall. Grymt mysigt blir det.:P


Idag har man inte gjort så mycket. Prinsessans farmor o faster kom hit på besök ett tag, avlastade mig och älsklingen ett tag hihi.;) Sedan har vi ätit kyckling., mumma. Lekt och myst med prinsessan.

Jag och prinsessan tog nyligen en promenad. Hon låg o sov i barnvagnen medan jag gick väldigt snabbt, ibland joggade jag t.o.m. Riktigt skönt var det. Sedan började de duggregna lite, men lite regn skadar ju inte;) ?

Nu sover sessan på älsklingens mage, myspys har dom. Jag ska lägga mig i soffan och vila lite, känner mig helt slut i kroppen och riktigt trött börjar man bli..


Blev inge generations kort idag, utan det blir imorgon hiho. :P




Puss och kram på er. ♥

110716

Har beställt hem en sådan manick som man tränar magen med, den verkar bra och det kan vara lite kul hihi.;) När vi sålt denna soffa som vi har här hemma så ska vi köpa hem en jätte fin soffa, så blir det lite större utrymme här hemma i vardagsrummet. Men det blir någon dag här framöver. ;) Släp+hjälp har vi redan ordnat i alla fall.
Lilltjejen sover, jag var nyligen o solade, brun har man blitt (y) .. Senare i eftermiddag kommer älsklingens mamma hit på besök, hon har vart i polen i tre veckor. Så de blir väl fika o prata. Imorgon blire eventuellt att ta ett generations kort eftersom vi e 5 generationer i släkten nu. På både sidorna. Men imorgon blite att ta bild på pappas sida. Om det gick? men eventuellt i alla fall.

Ska lägga mig lite i soffan o vila nu förresten, riktigt trött. Lill tjejen sov med mig och älsklingen i sängen i natt, hon vaknade vid  4 inatt, så då ammade jag henne och sedan somnade både hon och jag, pappan sov redan såklart hih;). Sjjukt mysigt är vad det är.♥



Puss sålänge. ♥


110714.

Hej.:P

Idag tog jag och lilla prinsessan en promenad, den vanliga promenaden vi tar varje dag. Sedan gick vi hem, och åt lite, gosade och lekte. Sedan vid två stack jag och prinsessan och mötte elin o hennes söta lilla son. Vi gick väääldigt långt, snackade riktigt mycket, om allting. Sedan gick vi till maxi och satte oss där, bytte blöjor, gav barnen välling, och sånt. Sedan tog vi en till lång promenad, och sedan stack jag hem till mig. Kom hem vid sju tiden. Tycker att det e riktigt roligt att man fått upp kontakten igen, och det var riktigt mysigt och roligt. :P
Nu är älsklingen hemma, eller han kom hem för någon timme sedan. Vi ska äta lite nudlar xD sedan bada lill tjejen och sen försöka få henne o sova så att vi själva kan sova lite hehe. Tiden idag har gått riktigt snabbt i alla fall. ♥


Idag har man gått riktigt mycket att de känns i benen o hela kroppen hah.


Igår tittade jag och älsklingen på en film som heter Trust. Riktigt bra film och rekomenderas stort. Handlar om en ung flicka på 14 år, som träffat en kille på nätet, som sägs vara i hennes ålder men som inte riktigt är sant. Sedan händer en massa grejer. Men den var riktigt bra faktiskt, dåligt slut dock och det kunde hända lite mer grejer i filmen tycker jag. Men annars var den riktigt bra.




Pussar! ♥

110713

Tjoo =). Idag har jag och lilltjejen varit ute en hel del, gått en lååång promenad. Jag joggade lite med barnvagnen också, tog en skogsväg typ. Mysigt var det. Sedan har jag lekt en hel del med henne, hon börjar förstå så mycket, och så är hon riktigt nyfiken eftersom hon har börjat se en hel del. Nu har hon dock sovit i typ 2-3 timmar, så snart ere väl dags o ta upp henne o ge henne lite mat o checka blöjan hihi. Älsklingen slutar vid sju, så då blire att gå iväg o sola igen hiho.

Jag har diskat, plockat lite hemma, tvättat kläder, hängt in nytvättade kläder och lite sånt. Medan hon sovit. Fått en hel del saker gjort i alla fall. Nu tänkte jag lägga mig i soffan o titta på tv, och snart så ska jag ta upp lilla sötnosen.


Puss!


Far och dotter. <3

Mamma och dotter!! <3 världens sötaste lee...

img_6864 (MMS)

Mamma och dotter!! <3 världens sötaste leende! :))


110710! ♥

hej :P


Sitter här med älskling o dricker tomat soppa, våran dotter ligger o sover, på pappas mage. ♥
Ska strax lägga henne och oss själva faktiskt. Har diskat och sedan fixade vi alla tusentals kläder, la undan kläder som är för stort för henne och sedan la vi kläderna som passar henne nu i hyllan, ser mycket bättre ut nu än förut. Ska städa lite mer imorgon, har inte hunnit i helgen, har haft fullt upp.

I fredags träffade jag och lilla vanessa mormor o g-mormor som då blir g-mormor och gg-mormor till henne hehehe. :P Gick riktigt långt med och sånt, men vi åt mat och pratade en hel del, inte mycket hände faktiskt.

I lördags så åkte jag älsklingen och våran dotter, leszeks bröder + några till, till två av hans bröders sommar stuga ute i karlskoga. Så vi grillade, solade och hade det riktigt mysigt under en hel dag där, åkte ut vid tolv tiden och kom hem vid sju tiden. Dottern låg o sov det mesta av tiden , annars var hon riktigt lugn ändå. ♥ Senare på kvällen gick jag o sola solarium medan älsklingen gick runt på en promenad med lilltjejen.

 
och folk undrar varför jag solar solarium när det är så fint väder ute? jo men under graviditeten när det var som varmast, så fick jag inte sola hela kroppen, visst armar o det kunde bli bruna men fick inte sola magen osvosv, + att man hade ingen ork att vara ute när det stekte på, för det var typ 10 gånger så varmare för mig. Så då var man mest inne om det inte var blåsigt ute, så jag såg typ ut som ett lik, sedan nu när vi fått lilltjejen, så kan vi ändå inte sola så mycket med tanke på att hon inte får vara i solen nu när hon e så liten, så hon måste mest vara i skuggan, och där kan man ju inte ligga o steka? hihi så därför fusk solar jag lite! ;)

Idag följde familjen hoffmann rapp med pappa ut till sjukhuset o hälsade på farmor som blivit inlagd igen :/ legat där i två veckor o ska ligga där ett tag till. Hoppas att allt blir bättre med henne! ♥ Där var även Ronja och Daniel, så vi fikade ett bra tag. Sedan blev det att åka hem, då kom Peter, och då drog de ´+ lilltjejen till McDonalds medan jag solade ytterliggare en gång. Så nu får de väntas lite me solarium hihi.


Nej, nu ska jag fortsätta med soppan och sedan ska vi lägga lilltjejen, och oss själva. Snark. Pussssssssssssss på er, ha en fortsatt bra soooommaaaar!:P






min älskade.



Kan inte förstå att våran älskade dotter funnits i min mage hihi.
Den här bilden togs ca 2 veckor innan lilla hjärtat kom till världen.
Du är mer än älskad lilla hjärtat!


Här är lilla älsklingen bara några timmar gammal.


Man märker t.o.m hur mycket hon redan har förändrats. =)

110707

Tjolahopp. Tänkte skriva lite snabbt, har inte lika mycket tid att skriva blogg som förut hehe.
Igår var jag och våran söta prinsessa i BVC. Hon hade gått upp väldigt bra och allting var riktigt bra hehe.
Sedan när hon väl tillslut somnade i vagnen, så skulle jag låsa upp dörren här hemma, och de gick inte, jag stod och bankade in nyckeln i en halvtimme sedan gick de, och lilltjejen vaknade såklart o skrek o skrek, hon var hungrig o ville byta blöja. Så då tänkte jag, happ de var den sömnen jag behövde. Men hon somnade tillslut igen.
Så idag kom ÖBO och fixade till låset. Så nu funkar den nog som den ska.
Ska ta en promenad med lilltjejen lite senare, o till affären. Hon håller på o vaknar till nu, så ska strax byta blöja o ge henne lite mat hade jag tänkt. Sedan när hon somnar ska vi dra utåt.
Hon är så gullig när hon sover på min mage hihi.

Nej nu måste jag sluta... skriver lite senare.

Älsklingen e på jobbet, oh, vill ha han här hemma :/ .. Han kommer hem vid åtta tiden ikväll.


Puss och kram.



'


Igår skickade vi in till örebro tidningen , om när hon föddes och det. Så jag tror att den 10 augusti kommer den annonsen eller vad de heter komma upp, håll utkik ;)



110707

Tjolahopp. Tänkte skriva lite snabbt, har inte lika mycket tid att skriva blogg som förut hehe.
Igår var jag och våran söta prinsessa i BVC. Hon hade gått upp väldigt bra och allting var riktigt bra hehe.
Sedan när hon väl tillslut somnade i vagnen, så skulle jag låsa upp dörren här hemma, och de gick inte, jag stod och bankade in nyckeln i en halvtimme sedan gick de, och lilltjejen vaknade såklart o skrek o skrek, hon var hungrig o ville byta blöja. Så då tänkte jag, happ de var den sömnen jag behövde. Men hon somnade tillslut igen.
Så idag kom ÖBO och fixade till låset. Så nu funkar den nog som den ska.
Ska ta en promenad med lilltjejen lite senare, o till affären. Hon håller på o vaknar till nu, så ska strax byta blöja o ge henne lite mat hade jag tänkt. Sedan när hon somnar ska vi dra utåt.
Hon är så gullig när hon sover på min mage hihi.

Nej nu måste jag sluta... skriver lite senare.

Älsklingen e på jobbet, oh, vill ha han här hemma :/ .. Han kommer hem vid åtta tiden ikväll.


Puss och kram.



'


Igår skickade vi in till örebro tidningen , om när hon föddes och det. Så jag tror att den 10 augusti kommer den annonsen eller vad de heter komma upp, håll utkik ;)



110705

Igår var lilla vanessa ganska gnällig, och vägrade att sova osvosv. jag längtar till när hon kan sova hela nätterna utan att vakna och sedan när hon blir några månader, då man kan göra mer saker med henne :P.
Men det kommer, eftersom hon redan var tre veckor gammal igår!! :P
Just nu sover hon på min mage igen med en öppen mun1 Så jävla söt bebis vi har fått!! ♥ 
helt underbar är hon.



Igår eftermiddag träffade jag natta, vi tog en lång lång promenad o snacka en massa skit, kändes både mysigt och trevligt! ♥
Sedan blev de fixx o trix hemma, + att lilla tjejen vägrade o sova, lite gnällig, men de kan man bli ibland ♥


Nu är älsklingen på jobbet, jag ska fortsätta äta upp mackan, sedan lägga henne i sängen o sedan sova jag med, får hoppas på att hon i alla fall sover några a timmar till!


Puss! ♥


110703

Idag använde jag bärselen, lilla älsklingen sov som en stock i den medan jag och min andra älskling gick till affären, hon satt i den, så skönt såg man hehe.



1 juli 2011. ♥

För exakt ett år sedam träffade jag min älskling för första gången! ♥
Bästa dagen i mitt liv, eftersom jag träffade dig.  Ångrar ingenting.
Nu kommer jag dela resten av mitt liv med mannen i mitt liv, och våran älskade dotter! ♥ 
Ni gör alla dagar till de bästa dagarna i mitt liv. Ni gör mitt liv perfekt! ♥




Tjoo bloggen. Snutten ligger o sover på min mage medan vi väntar på att älskling ska sluta jobbet.:P
Har vart på promenader idag me gull + vän. Diskat,tvättat o fixat lite.
 Känner knappt någe sug efter mat, efter förlossnungen. Men ska försöka med något nu i alla fall.


ha det bäst. Pussssssssssssssssssssss! :P




RSS 2.0