110710! ♥

hej :P


Sitter här med älskling o dricker tomat soppa, våran dotter ligger o sover, på pappas mage. ♥
Ska strax lägga henne och oss själva faktiskt. Har diskat och sedan fixade vi alla tusentals kläder, la undan kläder som är för stort för henne och sedan la vi kläderna som passar henne nu i hyllan, ser mycket bättre ut nu än förut. Ska städa lite mer imorgon, har inte hunnit i helgen, har haft fullt upp.

I fredags träffade jag och lilla vanessa mormor o g-mormor som då blir g-mormor och gg-mormor till henne hehehe. :P Gick riktigt långt med och sånt, men vi åt mat och pratade en hel del, inte mycket hände faktiskt.

I lördags så åkte jag älsklingen och våran dotter, leszeks bröder + några till, till två av hans bröders sommar stuga ute i karlskoga. Så vi grillade, solade och hade det riktigt mysigt under en hel dag där, åkte ut vid tolv tiden och kom hem vid sju tiden. Dottern låg o sov det mesta av tiden , annars var hon riktigt lugn ändå. ♥ Senare på kvällen gick jag o sola solarium medan älsklingen gick runt på en promenad med lilltjejen.

 
och folk undrar varför jag solar solarium när det är så fint väder ute? jo men under graviditeten när det var som varmast, så fick jag inte sola hela kroppen, visst armar o det kunde bli bruna men fick inte sola magen osvosv, + att man hade ingen ork att vara ute när det stekte på, för det var typ 10 gånger så varmare för mig. Så då var man mest inne om det inte var blåsigt ute, så jag såg typ ut som ett lik, sedan nu när vi fått lilltjejen, så kan vi ändå inte sola så mycket med tanke på att hon inte får vara i solen nu när hon e så liten, så hon måste mest vara i skuggan, och där kan man ju inte ligga o steka? hihi så därför fusk solar jag lite! ;)

Idag följde familjen hoffmann rapp med pappa ut till sjukhuset o hälsade på farmor som blivit inlagd igen :/ legat där i två veckor o ska ligga där ett tag till. Hoppas att allt blir bättre med henne! ♥ Där var även Ronja och Daniel, så vi fikade ett bra tag. Sedan blev det att åka hem, då kom Peter, och då drog de ´+ lilltjejen till McDonalds medan jag solade ytterliggare en gång. Så nu får de väntas lite me solarium hihi.


Nej, nu ska jag fortsätta med soppan och sedan ska vi lägga lilltjejen, och oss själva. Snark. Pussssssssssssss på er, ha en fortsatt bra soooommaaaar!:P






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0