London!

Åh vad jag längtar!! På tisdag åker vi till London!! 😄😄😄 



141130

Hej! Idag vaknade vi kvart i nio. Åt en gemensam frukost. Vid tio hoppade jag på crosstrainern. Körde stenhårt i 60 minuter. Sedan duscha jag och fixa mig. Vi skulle cykla till vanessas farmor. Men ena cykeln funkade inte p.ga kedjan. Så leszek cyklade med Vanessa och jag sprang bredvid. Lite extra träning. 45 minuter. Skönt det 😄 åt mat där. kvart i tre cyklade jag och Vanessa hem, svängde förbi affären också. Leszek fick skjuts hem. 

Nu har vi tänt ljus. Firar första advent med tända ljus och pepparkakor. Vanessa som ville haha 😆. Kram! 



141129

Hej! Idag har vi varit igång mycket 😄 
Vi åkte till Marieberg med pappa/morfar. Köpte lite julklappar och lite fina ljus hem. Sedan fick jag träningsskor och en jävligt fin och varm vinterjacka av älskling, födelsedags present i förskott. 😍  sedan åt vi kinabuffee. 

Efteråt åkte vi vidare på kalas och sen skjutsade pappa/morfar hem oss. Nu är Adam här. Vi ska äta morötter, gurka och dipp. Kanske ta någon cider. De ser på match nu medan jag och Vanessa sjunger 😄👍
Kram! 

141128

Hej. Varit på Ikea idag med Vanessa och pappa/morfar. Köpte denna fina lampa. 
Den turkosa. Sedan lite doft ljus och lite jul inredning saker. 😄. 

Imorgon blir det Marieberg på förmiddagen och födelsedags kalas på eftermiddagen. Kram! 

141127

Igår eftermiddag efter jobb och dagis så bakade jag och Vanessa saffrans scones och avslutade med pepparkakor. Så duktig är hon verkligen! 




Frågestund!




Hej. Känner att jag tappat suget lite, åtminstone så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, gör nästan samma sak varje dag ändå.. Så tänkte ha en frågestund.  Skriv vad ni vill, hur många frågor som helst. Så småningom kommer de upp!  😉 😄👍







141118

Idag hade vi fotografering på jobbet... Ja vi lär ju märka hur det blir senare... Haha. 😄 fotografen glömde ta bild på oss pedagoger så ska se om vi ska göra det imorgon 😊👍. 

Idag öppnade jag så slutade vid 14. Träffade g-mormor med nessa. Hon var hemma med pappa sin idag. Mysigt 😄😋. 

Sedan blev det träning för min del och efteråt så badade jag och Vanessa, åt kvällsmat och hon slocknade klockan 20. Nu ska vi mef sova. Jobb 7.30-16.00 imorgon.  Kram! ❤️





141115

Det blev ingen bröllop idag.. Leszek mådde inte bra. Sjuk å så. Men morfar ville ha Vanessa i alla fall. En natt bara dock. Men tre-fyra månader sedan han hade henne sist så jag förstår han 😊👍 och så trotsig som hon är just nu, så tvekade jag inte direkt när jag sa att det var lugnt 😉. 

Gick upp vid åtta idag. Åt frukost tillsammans och pratade. Vanessa är så klok! 💪👍. 
Sedan tränade jag en timme på crosstrainern här hemma. Sen gjorde jag lunch, vid 13 tiden. Sen kom pappa/morfar. Vi drog till Marieberg och kollade lite bara, fördriva tiden antar jag..  💦 

Vid fyra tiden skjutsade pappa hem mig. Vanessa följde med honom. Jag frågade henne förut " skulle du vilja sova hos morfar idag? En natt. Eller vill du vara hemma? Det går också bra :) " Vanessa " får jag bestämma ? 😄😄 Jag vill sova hos morfar idag " haha sötnos. Vi pratar mycket om vem som bestämmer , regler m.m. Men ändå brukar hon inte lyssna numera 😉😉. En stöddig tjej!!  


Så jag har tittat på one tree hill, serie nörd. Men jag älskar serien. Sett den tusen gånger förr men nu har jag börjar igen. Är på säsong 2. ❄️

Vid halv 6 hoppade jag på crosstrainern igen. Men körde bara 45 minuter.

Tog ett långt varmt härligt bubbel bad med tända ljus nyligen! Mys. Kram! 



141114




Hej hallå. Inte orkar skriva på hela veckan. Bara varit en massa jobb, möten på jobbet, städat, tränat och tagit hand om familjen. ❄️. 

Har även fått beviljad semester den 2-5 dec. Ska till London med älsklingen, Adam och Viktoria. Leszeks födelsedags present ifrån bröderna och syster. 🎁😄. 


Kom hem för en liten stund sedan. Var hos nessas g-mormor. Blir fredags mys ikväll. Imorgon blir det bröllop för min och leszeks del. Hade helst velat ha med Vanessa också.. Känner ingen där.. Men men blir säkert bra ändå 💛🌟. 

Ha en trevlig helg! Kram ! 



Jag vet inte om ni ser vad Vanessa ritat. Men hon har faktiskt blivit duktig. Man ser rätt bra vad det ska föreställa 😄👍

141109

Hej! Går dagen gick med race fart... Började dagen med ett gym pass med Amaal. 👍💪 medan leszek och Vanessa städade hemma 😉vi  fick även sovmorgon till kvart i nio. Skönt! 😄. 
Sedan åt vi lite lunch och efter det kom några av vanessas farbröder, faster, farmor och Sandra. 

Klockan tre åkte jag och Vanessa till stan och mötte Natalie. Vi tog bussen till Marieberg. Kollade runt lite, fikade och pratade en hel del. 😊 

Kom hem ca kvart över 7 på kvällen 😯 då blev det film mys för mig Vanessa och älskling. 

Idag fick vi sovmorgon till halv nio. Rätt bra det med 😉👍. 
Jag drog till gymmet halv tio. 

Vi har ätit mat precis och nu ska Vanessa stöda hennes rum och sen ska vi nog till Peter en sväng. Väntar på att pappa ska ringa, han är inte hemma än. Vi tänkte åka dit och ge en fars dag present. Kram! 




Karneval + planering.

Hej! Idag har det varit en lång dag. 7.45-20.00. Vi hade planering på kvällen. Det gick bra, vi fick väldigt mycket gjort i alla fall 😄👍 

Idag hade vi karneval. Alla Haga förskolor var där. Man kunde åka häst och vagn ( var för mycket folk och våra barn är små så de började frysa så fick gå därifrån tillslut. ) och så var det musik & dans, ansiktsmålning etc.  jag tittade efter Vanessa. Såg henne inte 😢 sedan träffade jag på annika som lagar mat på mitt jobb och även vanessas dagis. Hon sa att hon träffade Vanessa och att  Vanessa var ledsen för att hon inte såg mig :/. Jag förstår henne. Hade pratat med henne om att vi kommer ses. Tråkigt att jag inte hittade henne :/.

Pappa/morfar hämtade Vanessa innan 16 så att jag skulle hinna träffa henne innan planerings mötet jag skulle till, som började kl 17. Så jag hann förklara för henne och mysa med henne innan jag skulle iväg ❤️❤️

Jag kom hem strax efter 20. Lisa skjutsade hem mig för hon ville inte att jag skulle gå den lilla biten hem själv för det är där alla odrägliga och olustiga människor hänger. 

Jag och Vanessa tog ett bad och halv nio sov hon 😊. 

Nu ska jag se modern family och sedan sova. Kram! ❤️ 


141106

Hej! Igår slutade jag klockan två. Jobbade över en halvtimme. Vanessa ville så gärna fika då hon inte hann äta mellanmål. Så vi fikade och sedan drog vi till biblioteket och hade det hur mysigt som helst. Så jäkla duktig och underbar tjej vi har!! 😘 lånade även med oss lite böcker hem. 


Senare vid sex tiden mötte jag Natalie och vi drog till gymmet och körde lite. 

Nu ska jag äta frukost. Börjar 7.45 idag och kör till 16.00. Idag är det karneval på jobbet. För alla Haga förskolor. Kram! 

141105

Hej. Iförrgår hämtade jag äntligen ut min nys iPhone 6. Efter en väldigt lång väntan. Tog längre dig än vad det skulle. Men så jävla snygg och så jäkla bra är den. 😘 Så igår kväll skulle jag skriva blogg men hade glömt bort lösenordet? Men nu testade jag lite och tillslut fick jag rätt lösenord 😊👍. 

Igår var det föräldrar möte, vi fick pyssla lite. 
Ha ha. Detta ska föreställa Vanessa? Haha de ska ha dom på samlingen. roligt i alla fall och man fick verkligen skratta 😂

Jag öppnar idag så jag slutar klockan 13.30 ca. Beroende på hur många barn vi har. Annars 14.00. Lovade Nessa att gå till biblioteket en stund efter jobb och dagis. Sedan senare på kvällen blir det gymmet med Natalie ❤️❤️


Min söta lilla skvallerbytta 😂 så jäkla roligt nu när hon alltid skvallrar om saker till mig och leszek 😄❤️. Stora tjejen!! 

141102

Hej! Sitter här medan Adam och Leszek sover. Jag har fixat mig. Om en stund kommer pappa hit, vi ska äääääntligen hämta min sötnos på flyget med farmor och Emilia. 😄😄😄😄😄

Igår var en riktigt bra dag!!! 
På kvällen gick jag Natalie Leszek Adam och Jonte på bio. Annabelle. Rätt läskig docka... Den slutade vid nio. Så då drog vi till Bells och hade det hur trevligt som helst. Natalie och Jonte drog hem. 
Jag och Adam såg kodnamn Lisa 😉😉 medan hjärtat min hade somnat. Haha. Så jag somnade väl vid halv fyra på natten -.-  ställde klockan på tio så jag skulle kunna fixa mig för snart kommer pappa.  

Åh vad jag längtat efter min prinsessa. Ska pussa sönder henne!! 😘😘😘😘



Kram! ❤️❤️ 

141101


Halloween!  Rätt kul igår, med bra människor 🎃😄❤️ Slutade lite udda men bra ändå 😄👍 ikväll blir det bio!! Annabelle 😄 




RSS 2.0