131231

Hej! Har invigt det nya bordet! Åt vårrullar. Mums. Innan det sprang jag på löpbandet i 45 minuter. Så skönt. Nu ska man väl fixa sig lite 😊👍 kram! 👄❤️  

Hej då 2013.

Hej! Sista dagen på detta år. 
Mitt år har varit rätt så bra faktiskt 👍 
Att man får följa våran underbara och fantastiska dotters utveckling. 
Fått upp kontakten med gamla vänner och även fått kontakt med nya vänner. 👍
Började jobba på BBU bemanning, jobbar fortfarande kvar ( jag som var så orolig i början på året ) och även fått en fast vikarie plats på en förskola i mitt område, jag rättare sagt älskar att vakna på morgonen och veta att jag ska dit till mina underbara barn jag jobbar med och kollegorna 👄. 
( blir i alla fall kvar där hela våren 😊 )

Ja, jag är rätt nöjd med det mesta. 

Det jobbigaste har väl varit då man varit på begravning varje år sedan 2011. Men år 2011 var det jobbigaste och även det bästa året på samma gång. ( Vanessa föddes, underbaraste och fantastiskaste som hänt. Sedan farmor som gick bort, det jobbigaste som hänt ). 

Men år 2014 kan bara bli bättre 😊😊❤️  

Ha en bra nyår. Så ses vi nästa år!! ❤️  

👍

Så blev det. 😄👍





131230

Hej. Nu är man glad haha. Det fina köksbordet + stilar är äntligen våra! Sett dom så länge men inte köpt för vi har prioriterat andra saker. 
Så idag åkte vi till Ikea med min pappa och köpte det 😄 ! + ett jätte fint rosa bord till vanessas rum. Nu är det bara att börja fixa här hemma då... 😊 men fint när det blir klart. Kan visa bild då. 

När vi kom hem så sprang jag 40 minuter och nu har vi ätit korv och pommesfrites. Korven var nyttigare än vad de brukar vara 😊. Kram! ❤️

131228

Hej! Är fortfarande i Västerås. Kommer hem imorgon eftermiddag då det är jobb för min del på måndag. 06.20-15.00. 

Kom fram till Västerås igår vid halv 7 något. 😊. Vi åt julbord, mums. För vi var verkligen hungriga. Sedan öppnade vi julklapparna. Alla saker och kläder vi fick var jätte fina och väldigt välbehövliga!! 😊❤️❤️  
Busan fick leka en stund med leksakerna och sedan vid halv tio sov hon. 
Då började vi alla spela rita och gissa. Verkligen super roligt spel! Kul hade vi. Spelade från ca tio till 2 på natten. Sen vare bara och lägga sig. Dryck goda drinkar till det och åt lite gott med. 😉. 

Imorse vaknade jag av en busunge som höll på och trixa med mig, mina örhängen, mitt hår, mina ögon. Ja allt helt enkelt. Men låtsades sova ca en halvtimme till 😉. Sedan kände jag att hon blev mer våldsam så då var det bara att gå upp haha. Ca halv nio. Lagom tid ändå  

Vid tolv drog jag Felicia Rebecca och Vanessa till Erikslund shoppingcenter. Jag skulle köpa en födelsedags present till Rebecca. Hon fick välja själv. Kom hem vid halv tre och vid 5 åt vi middag. 

Nu har vi firat Rebecca som fyller 13 år imorgon. 😊. Cupcakes som mamma bakat, och bullar som hon dock köpt 😉. Gott var det. 

Vanessa har inte sovit på hela dagen. Så hon total slocknade nu. Förstår henne. Fullt ös hela dagarna. 


Kram! 













131226

Hej! Först på morgonen tog jag min dagliga springtur, efter det så åkte vi till min farbror där mina andra farbröder var + respektive. Fikade lite och Hade de allmänt trevligt. Sedan vid tre tiden drog vi till Marieberg på mellandags rea. Jag köpte en klocka, örhängen och lite kläder till både mig och Vanessa 😊. 

Nu på kvällen beställde vi hem pizza och hade det mysigt! Jag äter ju aldrig pizza men gott var det. 


Nu somnade Vanessa precis. Hon har varit valen hela dagen utan att sova så förstår henne. 

Imorgon blir det jobb för min del. 09.00-17.30. Efter det drar vi till Västerås och firar jul. Kram! 





❤️

Ikväll vid nio tiden var det två år sedan du lämnade oss farmor! Saknaden är otroligt stor. Går inte en dag utan att jag tänker på dig. Vanessa kommer även ihåg dig lite, hon brukar säga " gammel-farmor är uppe i himlen ".
Jag är så otroligt glad över att hon fick träffa dig och att du fick träffa henne rätt så mycket dagarna innan du gick bort. 

Ikväll tänder jag ljus för dig. 
Vi älskar dig. ❤️❤️

<3

Nu har man kommit hem, eller ja för ett tag sedan. Har fixat en hel del. Slängt sjukt mycket grejer i vanessas rum och in med det nya. Tänkte ta in lite bilder på hur det ser ut i hennes rum nu. Ser lite stökigt ut men bara för att Vanessa ska leka med allt samtidigt 😉  väldigt litet rum för hennes grejer däremot... 









God jul ❤️

Idag har vi firat jul tre gånger kan man säga. På morgonen kom Elias och Julia hem till oss på julfrukost. Vi bytte även julklappar 😉 efter det kom Vanessas morfar och hämtade oss och där åt vi jullunch och öppnade paket och sist men inte minst Kalle anka. 😉 
Vid halv 5 åkte vi vidare till vanessas farmor där alla hennes farbröder och faster var och dit kom även tomten 😉 åt middag och öppnade paket 😊

Vanessa fick skjukt jävla mycket!! Jag med :o och leszek med! Orkar inte skriva ner allt för det är verkligen allt! Men nöjda är vi verkligen! 

Förmodligen ska vi även fira lite jul hos min farbror på torsdag, då det även är 2 år sedan min älskade och saknade farmor gick bort..❤️ Så då kommer nog en stor del av släkten dit. 

Sedan på fredag efter jobbet, (jobbar 09.00-17.30.) ska vi till Västerås och fira jul med nessas mormor, mostrarna och Allan😊❤️ Och även fira Becca eftersom hon fyller.

Mycket att göra vid juletiden. Men samt jävligt jobbigt då det är så extremt tomt utan min farmor, saknaden är stor! ❤️❤️❤️

Kramar! Hoppas ni haft en strålande jul! ❤️👄











131222

Hej! Kom nyss hem från min löprunda. Sprang 6 km, helt okej 😊. Satte precis in kycklingen i ugnen så den är väl färdig om ca en timme. 

Idag blir det en lugn söndag. 

Vanessa vaknade 09.30 idag. Snacka om sovmorgon!! 😃 hon sov alltså frön strax efter åtta igår kväll 😊. 

Kram. Ha en bra söndag! ❤️🐸 

131221

Hej! Idag har vi gjort mycket. 

Först tog jag en löprunda på morgonen. Sedan vid halv elva kom pappa och då drog vi till marieberg. Jag hittade kläder att ha på mig på julafton. Sedan fick pappa gå runt lite med Vanessa medan jag och hjärtat köpte resten av julklapparna 😊
Mycket handlade vi, men det är dom värda ❤️ 

Sedan åt vi lunch där och efteråt skjutsade pappa oss till vanessas farmor. Hon skulle baka pepparkakor medan jag och hjärtat gick på bio, 15.30. En riktigt dålig film. Återträffen. 😞 de var tydligen någon slags dokumentär. Men men. 

Nu kom vi precis hem och Vanessa var så jäkla trött så hon grät och grät. Men nu sover hon i alla fall. 

Imorgon blir det träning sen vet jag inte. Jobb på måndag 07.30-16.00. Kram! 

131220

Hallå! Tittar lite på castle och äter lite gott. Vanessa somna för ett tag sedan och hjärtat spelar Xbox med sin bror. 

Idag slutade jag jobbet klockan 4. Fick en god nyhet på jobbet ( kommer få fortsätta på den förskolan jag är på ett bra tag till 😃 ). 

När jag kom hem var mamma, syskonen och Allan hos oss :) de hade hämtat Vanessa från dagis, hon gick en liten stund idag, nu är hon julledig. Leszek har semester men jag jobbar förutom på de röda dagarna dock😊

Vi åt lite smörgåstårta och fikade. Fick ett present kort av dom på en mycket bra affär 😉 sedan en jätte fin blomma och två kort Felicia och Rebecca gjort, mina söta syskon! ❤️ Så dagen idag har varit bra. + att jag fick en present av vanessas farmor också 😃 handdukar, bra att ha 😊. 


Imorgon ska jag upp rätt tidigt och springa en runda 😊 sedan efter ska vi till marieberg och handla lite mer julklappar och även försöka hitta något fint att ha på sig på julafton. Vanessa har vi redan köpt jul kläder till. 😊 
Vid halv 4 ska jag och hjärtat på bio, under tiden är Vanessa med sin faster och efter bion hämtar vi henne och åker hem 😊. 

Kramar! ❤️

131219

Idag vid halv tre kom min sötnos till mitt jobb. Hon som tjatat så att få följa med mamma till jobbet igen. Hon har fått vara med en stund förut :). 
Så vid halv tre lämnade leszek Vanessa :). Jag slutade klockan halv 5. Men riktigt mysigt var det. Duktiga tjejen! 
Tog bara en bild när hon var själv för kan ju inte ta på de andra barnen :). Men annars lekte hon jätte mycket med de andra :). 

Sen lägger jag upp en till bild, på igår med hennes fina prinsess klänning! ❤️








131218

Hej. Idag fyller jag 23 år. Det började med att jag fick två presenter på jobbet. Grymt sött av dom :) det var en fin sjal och en fin Ljuslykta. :). 

Sedan kom jag hem, Vanessa och leszek hade fixat ballonger hahaha söta. Av dom fick jag två parfymer och lite body grejer + en blomma. 

Sedan kom pappa och av han fick jag och leszek pengar till Paris, ( som redan var växlat ) väldigt generöst. Sedan fick jag mer pengar. :) 

Vi är smörgåstårta och fikade. + att Vanessa fick en present av oss för att hon är så söt , en prinsess-klänning. :) morfar hade också köpt en leksak till henne, något som har med deg och prinsessor och göra :) 

Imorgon jobbar jag 08.00-16.30. 

På fredag kommer mamma och Co. Hit på besök :) kram! 

131216

Hej! Idag är jag hemma med Vanessa, imorgon också. För hon har en sådan jobbig hosta och skulle hon gå till dagis skulle det bara bli värre. Sedan har hon jul ledigt eftersom Leszek får
Semester på onsdag, men hon kommer få gå en liten stund på fredag :) 

Imorse vid 7 gick jag ut och sprang! Skönt! Tränade i lördags och söndags också och tog långa promenader med Vanessa och Emelie. Skönt. Vanessa och leszek sov medan jag var ute och  sprang. de vaknade halv 9. :). Men Vanessa somnade tidigt igår då hon inte sov under dagen. Så vid åtta vaknade hon av sin hosta och var vaken till elva på kvällen. Men gjorde ingenting. Hon var så lugn och go. Jag och hjärtat tittade på Johan Falk kodnamn Lisa. Världens bästa film dock. Så Vanessa fick se lite film på datan. :). 


Nu har jag passat på att städa lite medan hon ser Pettson och Findus. Blir och ta de lugnt idag för vanessas del. Kram!  





131215

Hallå! Nyligen tittat på christmas cupid :). Ska snart följa med Emelie till stan för hon ska hem till Degerfors och då ska jag Vanessa och leszek till vanessas farmor en stund. 

Igår på kvällen drog jag och Emelie till stan, drog till grekiska restaurangen och åt god mat. Tog några cider också. Sedan gick vi runt på stan och kom hem vid halv 8. Lekte lite med Vanessa och hon somna vid kvart i 9 :). 

Vanessa är lite små sjuk, en rejälhosta, lite hes men igår hade hon feber men de har hon inte längre. Får se om de blir dagis för henne imorgon eller inte. Kram! 







131211

Efter dagis och jobb så hade vi lite snöbollskrig av de snö som fanns kvar.. Inte mycket. Men Vanessa tyckte de var super kul ändå ;). 




131210






131209

Hej! Kom nyss hem från julfesten på jobbet. Vi åt smörgåstårta och fikade efteråt. Sedan fick vi en julklapp av chefen :) och sedan körde vi en lek. Vi valde en julklapp vi eventuellt ville ha. Sedan spelade vi om dom med tärningar. Faktiskt riktigt kul. Spelade ca 30 minuter och när tiden tog slut, då fick man den julklappen. Jag fick en fin filt och en kakburk. :) så de var riktig trevligt. 

Först jobbade jag 08.30-17.30. Sedan direkt julfest. 

Imorgon blir det jobb 09.00-17.30. Men ska med Vanessa till BVC 2 och ett halv års kontroll. Ska bli intressant. Den är 8.30. Så kommer förmodligen till jobbet till ca 9.30. Men gör ingenting :) kram! 

<3





Bakat lussekatter.

Idag har man känt sig lite små krasslig. Ont i öronen och halsen typ men kanske bara behövs mycket vila :).  Tänkte gymma idag men kanske ingen ide om man börjar bli sjuk, då blir det bara värre. 


Jag och Vanessa gick ut och lekte lite i snön förut och sedan vidare till Willys och köpte ingredienser till lussekatter som vi tänkte göra :). 

Sedan kom vanessas farmor och farbror på besök och efter det kom morfar hit med en present till Vanessa. En sån stor tavla att rita på :):). Så de har hon gjort en stor del av dagen ;). 

Men för en stund sen blev lussekatterna klara. Jag och Vanessa bakade tillsammans. Använde t.om lite former så dom såg roligare ut :) mysigt och roligt var det. Goda blev dom också :) 


Kram! 

Julgran!

Idag fick Vanessa klä julgranen. Var så otroligt roligt att se hur glad hon blev av att just hon fick göra det, jag fick inte ens sätta på en kula haha. Många är på samma ställe nästan men de gör ingenting huvudsaken hon fick göra det och blev glad av det. Fint är det ändå :) " vad fint det blev!!! :D " sa hon, våran snutt! 

Idag somnade Vanessa klockan sex då vi varit ute hela dagen och hon hade inte sovit något under dagen så vid halv åtta var jag rastlös. Så jag hoppade på löpbandet  och körde hårt i 40 minuter i nästan högsta nivån. Bra där!!! + att jag hade ätit lite choklad innan och fick ångest. ;) men det är en annan femma! Nu har vi slagit in resten av julklapparna och väntar på Elias och Julia som ska komma förbi en stund. 


Kram! 

131207

Hej! Idag vaknade Vanessa 7.40. Skönt med "sovmorgon" :) åt en mysig frukost tillsammans sedan vid nio drog jag till gymmet. Var inte så värst taggad på att dra dit, är ju ändå en bit dit och i all snö. Men det gick an, jag tränade så hårt som jag orkade idag, blev lite i alla fall :) sedan badade jag och Vanessa tillsammans, så jäkla mysigt. Hon tvättade t.om mitt hår ;) det älskar hon. Hon kanske blir frisör när hon blir stor haha. 

Nu håller leszek och Vanessa på att ta fram julgranen. Taggad är Vanessa kan man säga. 

Om en stund kommer vanessas morfar hit. Han ska skjutsa oss till stan. 
Tänkte äta på La baguette :) sedan kolla julklapp till jobbet och sedan titta efter någon fin lucia dräkt till Vanessa :)  efter det drar vi till vanessas farmor en stund. Kramar! 



131205

Hej! Idag tog jag ingen rast så slutade klockan två :) tog cykeln och cyklade till lager 157. Visste inte att de hade så fina kläder :) köpte lite till mig och Vanessa :) sedan hämtade jag henne strax innan tre och vi drog till vanessas g-mormor och fikade. 

Vid halv sex kom Amaal en stund och hälsade på, dock bara ca 20 minuter. Nu har jag tränat ca en timme och ska hoppa in i duschen nu. Vanessa badade förut och tittar nu på film på datan :). Kram! 

Du lyser upp min vardag! <3




131203

Hej! Efter jobbet tog jag en lång promenad till vårdcentralen och skulle kolla min hand. Han klämde exakt där det gör ont etc men han sa att jag måste försöka träna den, men lite svårt när de gör grymt jävla ont när jag väl har ont. Hmm. 
Efteråt hämtade jag snuttan och vi åkte direkt till stan, skulle fixa legg till mig. Dock så blev det grymt dåligt men efter tre försök och en vimsig snart treåring så fick det bli så ;p sedan gick vi till lagerhouse och köpte hem lite smått och gott. Försökte hitta en julklapp men den fanns inte. Gah. Får titta runt lite i helgen. :). 

Sedan kom nessis morfar och hämtade oss. Skulle till posten och hämta ut en fåtölj vi beställt till sötan. Åh vad glad hon blev!!! :):). 


Imorgon blir det jobb 08.00-16.30. Kram! 

*

Jag skulle sjunga lite för Vanessa igår innan läggdags. Då började hennes uggla-leksak prata så jag la in den i skåpet i köket men den hördes ju fortfarande så jag började sjunga lite högre så inte hon skulle höra den. 
Då tar Vanessa sin hand mot min min och säger "försiktigt mamma". Åh min gosunge! 


När jag tog den här bilden frågade jag Vanessa vad hon gör. 
"Jag ska bara vila lite " så bäddar hon ner sig i våran säng. Sötnosen min! 





Storstädar!

Hej! Idag slutade jag fyra och då kom morfar med Vanessa. Vi har ätit mat, badat tillsammans ( vet att hon är stor men jag tycker fortfarande det är mysigt ) sen gick jag upp och hon fortsatte bada medan jag började städa toaletten. Sedan bäddade jag ut soffan så hon kubr sätta sig där och se Anki och Pytte. Då fortsatte jag stor städa hela lägenheten :) inte klar än men snart :) sen blir det att mysa tills läggdags. Imorgon öppnar jag, 6.30-14.30. Ska förmodligen till stan efter jobbet och fixa legg som jag skulle gjort för månader sedan :) sen köpa julklapp till någon på jobbet då jag tydligen ska vara med på julfesten på måndag. Kram! 






131202

Hallå! Idag är det jobb 07.00-16.00. Förskolan jag jobbar på, och vanessas stänger klockan 4, eftersom det är apt.  Men vanessas morfar får hämta henne och sedan åka till oss med henne för jag kommer aldrig hinna till kvart i 4. 

Inget annat är planerat. Kram! 




131201

Hej! I helgen var Vanessa hos sin morfar. Där hade hon det super bra som alltid. :) 
Han hämtade henne vid sex på kvällen i fredags och då stack jag direkt till gymmet :) sedan på kvällen kom Julia över, tog en cider och pratade en massa skit! :) 

På lördagen ställde jag klockan på nio, eftersom jag hade spinningsklass klockan tio. Super skönt det med. Efter det kom Emma, vid tre. Vi färgade håret och pratade om allt mellan himmel och jord och sedan vid tio kom älsklingen hem och då stack vi tre till Bells och kom hem vid ett på natten och slocknade på en gång :) 

Idag blev det en löprunda på 45 minuter och vid halv ett kom Vanessa hem, gick till en resturang där nessas g-mormor bjöd oss alla på mat :) vanessas mormor, moster Rebecca och Allan. Kyckling sallad blev det för min del. 

Har även köpt en klocka hem, klock-byrå. Sjukt snygg. Kan lägga upp en bild sen :) 


Kram! 







RSS 2.0