130130

Hallå!
 
 

Jobbet idag gick super bra, man märker hur mycket man mognat och allt efter att man fått ett eget barn. :P 
 
Imorgon ska jag vara på ett annat dagis, 08.00-16.30.. Imorgon & fredag är det samma.
'
Jag hade på känn idag att vanessas dagis skulle ringa, och hade jag rätt? japp. Hon har varit jätte lös, de säger att de går magsjuka så kan vara det. Men inte säkra, men älsklingen fick hämta henne, för kände inte direkt för att vabba på första dagen xD .. Men hon är glad och allt, så tror inte det är magsjuka, utan av den andra vällingen vi försökt med. Så blir och titta efter ny välling imorgon, hon äter ju dock det bara innan läggdags.. Imorgon kommer älsklingen vara hemma med henne, vi tänkte att hon i alla fall bör vara hemma en extra dag ifall att, så vi får se hur hon mår. Men som sagt, jag tycker hon mår prima ballerina. Men bättre att vara försiktig än inte alls. 
 
 
Nyligen tittat på ett nytt avsnitt av världens bästa serie Pretty little liars ..:P  Så nu säger jag god natt! PUSSAR!

130129

Hallå i stugan!


Var på jobb intervju idag, gick kalas bra! Börjar redan imorgon. Jobbar med barn, vikarie! Fast blir dock jobb varje dag! 09.30-16.30 jobbar jag imorgon. Hämtar Vanessa klockan 17.00. Men blir säkert bra. Nervös? Eller inte? Hmm lite sådär, längesen man jobbade. Mamma ledig och allt. Men ska skönt och komma ut i verkligheten ;)

Längtar redan till helgen.. ;) haha. Nej men ska bli kul imorgon! Tror jag? Nu blir det nog sängen, dödstrött. Puss och kram.


130126

Hallå!
 
 

Helt sjukt att det är två och ett halvt år mellan mig och min fästman på Måndag!! 
 
Idag har vi storhandlat hem mat, väl behövligt kan jag ju säga! 
sedan har vi myst med en massa gott och film what to expect when you´re expecting , Grymt bra film, den kanske man egentligen ska se när man är gravid ha ha ? bra var den i alla fall :P
 
I fredags så gick jag och snuttis på stan, kolla lite och sedan åkte vi till Marieberg med pappa/morfar och köpte en ny bil barnstol. Som morfar köpte till nessa. Super gulligt av han!! Hade han inte behövt, men som vanligt... de ville han :P Super snällt! ♥ Behövde som sagt en ny, och det är ju typ bara han vi åker med om vi behöver åka någonstans med bil. Annars har vi ju benen ;) 
 
 
Imorgon ska vi till min G-mormor och fira henne, dit kommer även nessas mormor & sina mostrar, + allan. 
 
 
 
Kramar! 

130124

Hejsan!
 
 



Jag har börjat göra havregrynsgröt, och det är faktiskt gott :o .. Vanessa tycker också om det, härligt!
Så det åt vi till frukost och till kvällsmat. Men sedan börja snuttis tjata om lelle, med andra ord så var hon trött.
Så nu sussar hon, igår sov hon 13 timmar. Från 7 på kvällen till 8 på morgonen. Eftersom hon varit sjuk så har hon inte sovit så mycket, så hon börjar väl äntligen må lite bättre, och få tillbaka sin sööömn..
Skulle egentligen till Elin i degerfors imorgon, men vill inte åka dit och riskera att hennes familj blir smittade, så får tyvärr ta det en annan dag :c .. Så blir väl en lugn och mysigt dag imorgon, så jädrans kallt ute! Ute i 2 sekunder utan vantar = inga fingrar kvar!
 
 
usch och fy. Puss

130122

Hallå hallå!
 
 
 
Jahapp, då är man sjuker då..
Haft ont i halsen sedan igår morse, igår natt frös jag som bara den,
efter en alvedon blev de genast lite bättre. 
Men nu är de knas igen, ont i halsen, illamående och allmänt vimsig.
Tösen är i alla fall på dagis, hon mår bättre, lite hes bara men inte feber eller något. :P
 
Jag sitter dock på ett tråkigt möte, trots att jag är sjuk. Men vad ska man göra?
Kommer nog dra hemmåt tidigare..
Brukar cykla upp till stan för mötena, men idag fick jag skjuts av far min,
för är så kallt ute och jag klarar inte av att cykla när det är så kallt, fryser t.o.m, inomhus?
sen är det inte bra heller om man är sjuk.. Får skjuts hem också, vilket är super bra!
 
 
åh, känner mig helt död! ha det bäst!  Kramar! 

Tittut ;)


130121

Hej. Inte skrivit på ett tag. Vanessa har varit sjuk hela helgen. Feber och förkyld. Varken ätit eller sovit. Men hon är bättre nu. Men hon fick vara hemma idag i alla fall. Så hon får vila upp sig lite. Värsta är att jag tror hon smittat mig? Gör ont när jag sväljer i alla fall..

Aja.. Älsklingen är hemma från jobbet idag, eftersom jag ska på möten och sedan åka lite överallt och lämna in cv. Klarar inte av att vara hemma längre.. Får hoppas det blir något snart! :).


Kramar!


130117

Hallå! Titta nyss på Pitch perfect. Och jag rekommenderar den stort! Så jävla bra film!!!!


Hämtade Vanessa med pulkan idag. Sprang och allt, hon älskade det!!:d. Sedan så tog vi vagnen och mötte Tobias, och de var trevligt :).
Sedan tog jag och snuttan ett bad, tillsammans. Super mysigt.

Nu blir det sängen. Kram!


*


130116

Hej hallå! 
 
 

Idag när jag hämtade snuttis från dagis så ville hon gå istället för att sitta i vagnen, och jovisst, de förstår jag ju;) Så ja, istället för att de skulle ta ca 20 minuter att gå hem, så tog det en timme! Men det var mys faktiskt, lekte lite i snön påvägen, och så var hon grymt duktig!  :P Förutom i slutet då hon ville springa åt ett annat håll ;) Men så klart man ska busa!  Sedan blev det & äta middag, kyckling och mos! Hon är galen i kyckling & fisk! Kul, för det är så kul & laga mat som både hon och mannen min gillar. hihi.. 
 
 
Hon somnade vid 8 idag kanske, höll på och somna med henne... men ville gå upp och pussa på älsklingen min lite och läsa Gossip girl  boken.. fast jag redan vet vem det är ;) hihi.. 
 
 
Imorgon går tösen 9-15 på dagis, vilket är superbra! Då får vi mer tid för varann och för en massa bus! Funderar på att hämta henne med pulkan imorgon, var ju ett tag sen hon åkte pulka. & hon verkligen ääääälskar det! Kramar! 
 
 
 
 

130115

Hallå! Idag blev det läkarbesök med snuttis! Hon fick en spruta, men tror den typ spräckte ett blodkärl för hon blödde som bara den... Stackars flicka!!<3 fick blod på min tröja, men gör ingenting. Ville hellre hålla om min tjej medan hon var rädd och hade ont! <3 kollade även vikt och längd, allt var toppen! Hon väger nu......11660 gram och är 84,5 cm lång! Stor stora tjejen!!!


Efter läkarbesöket blev det att hälsa på mormor/g-mormor ett tag. Eller det blev lite längre än vad vi trodde :)
När vi kom hem gjorde jag urgod kyckling och saker till, till tösen och fästmannen!<3.


Nyss tittat färdigt på ALLA gossip girl avsnitt! Trodde aldrig att det var h*n som var gossip "girl" ... Men fy fan vilket bra slut, lätt en av de bästa serien!!

Nu skriker sängen efter oss.. Pussar!<3


130114

Igår var en jobbig och tröttsam dag. Vanessa sov inte på hela dagen, hon var för över energisk.. Hon åt inte heller..knappt.. Hmm. Men pigg och glad var hon! Och trotsig också.. Aja. Hon fick i sig lite välling innan läggdags i alla fall och somnade vid 7 istället för 8 :).

Vanessa är på dagis nu, imorgon har hon läkartid så blir ingen dagis då..

Har nästan precis tränat som vanligt men hårdare än vad jag brukar :o. Precis cyklat till stan till mötena. Är så hungrig, hoppas de går snabbt så jag kan åka hem och laga mat! Kramar!


130113

Idag är våran dotter 1 år och 7 månader. Sjukt vad stor tjej vi har!! Och trotsig som bara den ;)


Vanessa vaknar 8 nu för tiden. Vilket är grymt bra. För då vaknar man utvilad. Men älsklingen ska sova någon timme till, sedan ska jag vila en stund också :) efter lunch och när Vanessa sovit så ska vi till min mormor där även Vanessas mormor och mostrar är etc. Så blir nog trevligt. Kram!


130111

Vart på lunch hos mormor/g-mormor. Nu sover sessan, ska med försöka vila lite. Efter det blir det antingen promenad till nessas farmor, eller buss dit. Beror på om det är kallt eller inte :)).

Ikväll blir det familj mys!!<3


130109

Intervjun gick super bra!! Det tyckte både hon och jag. & jobbet verkade super intressant!! Allt såg lovande ut! Trevlig var hon också!

Ska på en intervju imorgon också, ett annat jobb! Det går bra nu ;). Hihi


Väntar på att älsklingen ska komma hem. Då blir det myspys innan snuttis ska sussa. Just nu leker hon på soffan medan jag tittar på "vänner". Hon häller ut klossarna och lägger tillbaka de i lådan. Vad roligt.. Eller?:)


Kram!


130108

Hallå!
 
 

Typ lyckodag men ändå olyckodag! 
 
 
Först lämnade jag snuttan på dagis, och man såg att hon längtat efter sina vänner. Senare fick jag ett samtal av Nanny Belle, typ barnpassning helger/kvällar osv. Hade skickat mitt cv och personlig brev för någon månad sen. Så ska på intervju imorgon klockan 2! Hihi, spännande & nervöst! Men de ska nog gå bra... eller? Så längesedan jag gick på intervju, de senaste jobben jag har haft, har jag bara blivit intervjuad per telefon typ.. :P  Men de kommer nog gå bra!!
 
 
Sedan blev det gym och efter det blev de & cykla på möten osv.. Efteråt när jag skulle cykla och hämta Vanessa på dagis, så hände det en liten olycka hahaa. Klantiga mig? japp.. Det var inte halt eller is någonstans.. Så de var ju skönt tänkte jag, sedan kom det lite is, och jag typ inte brydde mig, cyklade dock försiktigare trodde jag .. :/ ..Sedan flög jag av cykeln och slog i knät, mina favorit byxor förstördes.... dom jag mest blev rädd över, även om mitt sår är djupt, blöder som fan, har haft 4 plåster på ... blödiit igenom och sedan så e de blått osvosv. Får dock se hur allt är imorgon, älsklingen tycker att jag borde gå till läkaren md såret, men fan, för ett sår? nja? eller?
 
 
Nej nu ska jag ta en cigg och sedan titta vidare på min favorit serie... typ ..Ghost whisperer!
 
 
kramar. ''
 
 
 

130108

Hallå! Idag blir det dagis för snuttan, första gången efter hennes typ "jul ledighet" :):) så jag tror hon kommer bli överlycklig att få komma tillbaka dit till alla hennes vänner!! :)). När jag lämnat henne drar jag till gymmet som vanligt. Efteråt blir det att cykla till stan & gå på möten och skit! Puss ha en bra dag!! :)


<3!


130104

Hejsan!

Imorse blev det promenad med Jessica och barnen! Myspys!! Som alltid :) sedan gick jag och snuttan hem, lagade mat och sedan sov. Jag tror att jag somnade före henne? För vaknade till och helt plötsligt sov hon. Bra att hon inte passade på att göra bus då ;)

Sedan blev det till affären, när vi vaknade! Nu är snuttan hos morfar, längesedan han hade henne så han ville ha henne i helgen, då tänkte jag & älsklingen att vi kanske ska passa på att gå på bio imorgon :)

Idag kommer nog Peter hem till oss, så blir att ta några öl/cider och bara slappa. Saknar min prinsessa så att det gör ont! <3.


Kramar!


130102

Hejsan.. Idag blev det först att hänga med Natalie till sjukan, tidigt på morgonen. Sedan följde hon med mig hem. Älskling åkte till jobbet och vi busa med Vanessa, sen åt vi kött,bulgur och grönsaker typ.. :) Efter nessa sovit tog vi en promenad till stan och där tog vi bussen till Marieberg. Köpte lite saker hem osv.. Sedan tog vi bussen till stan och gick hem.. :)) riktigt skönt faktiskt ;)

När jag och nessa kom hem så fick hon först lite & äta, sedan tränade jag som vanligt, dock brukar jag träna på morgon. Men de hann jag inte denna morgon ;).


Sedan har de bara varit mys med familjen. Snart sova! Hoppas på att få prata med bvc om Vanessa imorgon, så synd om henne!! Puss!


1 januari 2013!

Oj vad tiden går fort. Igår var det nyår och vi kom hem från Västerås vid 12 något och åkte typ till morfar vid 1. Åt god mat där :) hans goda potatisgratäng och kött. Sen var vi där ett par timmar. Efteråt åkte vi till farmor och busade där resten av dagen. Och umgicks. När Vanessa somnat så tog man en liten nyårs drink och pratade och allt :). Så ja, det var en het okej nyår med familjen. Åt en massa gott och bara umgicks. :). Kram!


RSS 2.0