vrickat.

oh jag är så trött. Hemskt trött, men vill inte sova nu, för då lär jag vakna om ett par timmar , då det är natt, och vara klarpigg, och vad finns det att göra då? nej ingenting såklart. Alla sover ju då. Usch ...

Det känns som ... att när jag väl har somnat, kan jag sova exakt hur länge jag vill om inte längre... Men jag har också riktigt svårt att somna ibland med. Brukar ligga i soffan o titta på tv, sedan blir jag riktigt trött och tänker, "okej, somnar jag så gör jag det" .. men det tar ungefär sisådär 5 sekunder, sen är jag riktigt jäkla pigg igen och så håller de på så, om och om igen. Vene om tröttheten är p.g.a min graviditet, för såhär var det dock inte förut hehe. Men just nu är jag riktigt trött,  men eftersom jag somnade vid ett, vaknade ca halv 6, somnade igen halv 10 typ och vaknade tio över tolv av att jag skulle till stan o shoppa. Men jovisst, är dyngtrött nu, men lägger jag mig i sängen, så kommer jag att ligga vaken i en-två timmar i alla fall. Hatar när jag får sömnproblem! :(

Nä nu ska jag lägga mig i soffan igen, äta pyttepanna o titta på tv. PUSSS! 




Shoppat!

Köpte  nya kläder idag ;D Får en alltid på topp humör.


Byxorna har jag letat efter hur länge som hellst ;d För dom finns aldrig i rätt storlek, men nu fanns det hihi.
Sedan en svart baslinne bara, och den dära uber sköna och snygga bruna tröjan! De ska jag ha på mig nästa gång jag träffar älskling, förhoppningsvis blir det då vi flyttar ihop.

Nej nu äter jag glass. Har hämtat alla de andra kläderna jag ej har hos älskling, som e nytvättade. Ska snart packa ner dom tänkte jag. Pusss! 

110131

okej ... nu blir jag riktigt arg. Skrev blogg, allt försvann, skrev mycket... Får kortfatta lite nu innan älsklings data åker ut genom fönstret, Right ... now!!
Ni kanske undrar varför jag sitter såhär tidigt och skriver blogg?;o .. ahjo , älskling drog till jobbet halv 6, såklart vaknade jag p.g.a min sömn som är äckligt äcklig, ? kan ju aldrig sova -.- .. Men ska snart lägga mig ner och försöka sova lite, innan jag ska till mormor och hälsa på.

I Lördags gjorde jag och älskling mat tillsammans, riktigt god mat vill jag lova:P. Sedan kom Jacek och hjälpte oss att få upp lite tavlor. Sedan tog jag och älskling en promenad till mig, började packa ihop en massa grejer, nästan allt faktiskt, så blev en hel del. Men lite kvar hemma hos pappa, som jag ska ta i veckan när vi ska hämta hit bokhyllan som jag ska ta med mig hit ;) Inte packat upp mina grejer en, men det kommer. Gört när vi hämtat hit bokhyllan och vet vad som ska synas o inte. Vi hämtar nog den i veckan. Rätt så tomt hemma hos pappa i mitt rum nu, hihi. Snart blir de flytt till älskling, inom denna vecka. oh, great! Sedan kom Adam o hämta oss, men medan vi stod o vänta på honom så tyckte jag att jag hörde Karlsson snacka på flera hundra meters avstånd, tillslut såg jag att det var han, sen  tyckte jag att jag såg Natta också, så jag skrek på henne, och där var hon ;). Hälsade lite i alla fall och sedan kom Adam, då lastade vi in grejerna i bilen och åkte hem till älskling.
Skrev ut lite bilder från fotoskrivaren, btw, jag och älskling e verkligen inte tekniska. Men det klarade vi. Så nu har vi satt upp lite bilder på oss lite här osv. Blir bättre när bokhyllan kommer hit, och allt ligger på sin ordning.
Jag och älskling ska också köpa ett Nintento wii. :P Har jag någonting att göra när älskling jobbar nätter, och sedan kan ju jag o han spela tillsammans också, och om någon vän kommer hit också ju. Så det kanske blir av denna eller nästa vecka i alla fall.

Igår åkte jag och älskling till älsklings mamma med Adam, där var också Viktoria och Jacek, sedan viktorias kille. Vi satt där ett tag, pratade lite och umgicks helt enkelt. Sedan skulle jag pröva lite ringar för o se min storlek osv, jag och älskling ska somsagt förlova oss :P. Men han har redan beställt ringar vad jag förstod, för ett datum e tydligen redan satt. Mysigt. Vi ska bli sambo och förlovade :P
Sen blev det spel för Adam och älskling. Sedan tog jag och älskling ett bad.

Nu ska jag lägga mig ner i soffan, se på tv, äta macka ( riktigt hungrig ;o ) och dricka ett glas mjölk till det. Sedan ska jag vila i ett par timmar till i alla fall, sedan blire att dra till mormor o mysa lite, kolla i affärer osvosv.

Puss och kram, vi hörs sen. Ska hem till pappa idag och packa lite till. Höres.








Gravid i vecka 22 ( 21 + 4 ) :P



110129

Hej alla sötnosar. Sitter hos älskling, igår blev de riktigt mys och sedan I´ll always know what you did last summer, fjärde filmen tydligen. Den var väl bra. Det blev en massa mys också, men han somnade tidigt -.- han var helt förstörd osv efter jobbet o allt. Men i alla fall, tillslut somnade jag också. Nu ska vi ner till willys och köpa lite mat och det. Jag och älskling fixade nyss de där på adress ändring, om att jag ska flytta hit , och så valde vi ett datum osvosv, så nu ere fixat och klart. Blir flytt hit om ett par dagar då hihi. Aja måste dra innan han tjuvkollar ennu mer vad jag skriver.;) PUSS!

*

Tre män står och pratar och den ene säger:
- När min fru väntade barn läste hon "Sagan om de Två Tornen" och det blev tvillingar.
- Vilket sammanträffande, säger den andre. När vi fick trillingar läste min fru "De Tre Musketörerna"!
Den tredje mannen säger då skärrat:
- Min fru är gravid och hon läser "Ali Baba och de 40 rövarna"!!

hej? ♥

Var hos tandläkaren idag, ont!! ha ha, Men gick an, 810 kr kostade detta besök! :S .. Onödigt att de ska kosta pengar ju :( ha ha. I alla fall, sedan träffade jag en gammal fin vän, vi pratade en stund och det var riktigt kul :P
Nu ska jag alldeles strax gå till älsklingen! ;) Blir en massa myspys för hela slanten det. 


Ha det bra ni andra sötnosar. Pussar! 

110128

Det här var någonting man behövde höra en jobbig morgon. :P
Iaf, nu ska jag äta stekta ägg och kanske något glas mjölk till det. Sedan ska jag fixa i ordning mig och sen kila vidare till tandläkaren. ;)

Fick mina pengar idag, som vanligt så kommer dom den 28 varje månad. Men så jag betalade mina räkningar efter tolv. hihi. 

Puss! 




Ett halv år med älskling idag! Jag älskar dig mest av allt och alla, du är hela min värld! ♥ Du är mitt allt,mitt liv och min största kärlek. Jag kommer alltid att älska dig, nu och förevigt. Idag blire myspys med min älskling! ♥  Du betyder allt i mitt liv, du är viktigast! 




*

En kvinna kom in på apoteket och ville köpa arsenik.
Apotekaren undrade vad hon skulle ha det till.. Jo, hon skulle ta livet av sin man...
-Men jag kan ju inte sälja arsenik till dig när du ska ta livet av din man!?
Då tog kvinnan upp ett foto ur väskan och visade det för apotekaren....
Fotot visade hennes man, naken och i sängen med apotekarens fru.
-Åh, sa apotekaren,-inte visste jag att du hade recept.

klippt mig! =))

Kom nyss hem, var o klippte mig och jag blev riktigt nöjd hihi. Där träffade jag en gammal klasskompis från typ lekis till sexan?. hihi alltid kul det, sedan köpte jag lite hårgrejer, och nu är jag hemma igen! :P

110127

Först vaknade jag vid elva av en väldigt konstig dröm. Då tänkte jag, men okej jag ringer o bokar tid för klippning. Det fanns tid halv 4, så då ska jag dit!! Hääärligt. :P




Ang min dröm, den var helt sajko bajko... Jag drömde typ att jag var med pappa och min farbror daniel, farbror patrik och camilla o någon mer tror jag det var , karlsson med förresten & farmor.. Vi var vi i nåågon glass butik. De köpte glass osvosv, jag köpte näst sist typ, sedan när jag väl fick glassen var vi någon annan stans, + att jag fick glassen i en påse??? I alla fall. Sedan svalde jag plast skeden också ;o och pappa o dom skratta.. Sedan åkte själva den runda grejen ut ur min mun och resten satt kvar i halsen o pappa sa bara så du vet kan de skära upp halsen, sen efter en stund måste jag vaknat! Tänk så hade jag kvävt mig själv i drömmen ;o hur läskigt som hellst var det. Det var läskigare, konstigare, sjukare än vad de låter som, jag är typ sämst på att förklara! :S






Så nu, ska jag äta lite potatis och kyckling, o brun sås + mjöl till ofcz! Graviditeten har gjort så att jag älskar mjölk, för de gjorde jag absolut inte förut ;b ..:P

Sedan vid tre ska jag börja gå mot frisörsalongen. I min takt kan de ta en tid o gå hihi. Ha de bäst nu blire mat på G! PUSSS! :P



klippa mig imorgon.

Fick inte mina pengar idag, men blir o klippa mig imorgon. :P Hoppas jag bara får pengarna imorgon? annars lånar jag bara av pengarna jag har här hemma som jag egentligen ska ha till tandläkare, för jag får ju pengar på fredag annars så de e lugnt hiihi. Så blir o klippa sig imorgon då? myysigt, ;)kan behövas nu i alla fall haha. Snelugg och mest toppning blire väl. ;) Najs. ♥ ska i alla fall ringa o se om de har tid imorgon, de kanske inte har ;o ska ringa så fort jag vaknar å kolla, och har dom tid så blire av imorgon ♥


Sommaren 2010! ♥

Tänkte lägga in lite bilder ifrån sommaren! :P Som får en o längta tillbaka eller längta tills sommaren 2011 ? ;) Det är ju då det bästa händer.  Lägger dock inte in alla bilder, men en hel del bilder kommer in hihi.
Sommaren 2010, var den bästa sommaren jag haft pålänge. Har aldrig haft såhär bra vänner, så här jäkla kul + att jag träffade min älskling också! ♥ Allting med sommaren var guld! Men detta år 2011, ska bli så mycket bättre. 

fler bloggläsare?

Vill ni ha flera besökare så pinga det i dessa hemsidor! :P


Bloggping, aitellu och frisim :P


Så kommer eran blogg upp på lite olika hemsidor, hihi. Men gör det när ni skrivit ett nytt inlägg, ni kan göra det efter varje inlägg ni gjort, när ni uppdaterat bloggen. Bara att pinga upp det då. hihi.

Sedan finns det ju också mer-trafik och bloggtrafik, fast då måste ni ju samla ihop lite poäng för att eran blogg ska synas där :P Men det är ju värt, sedan får ni fler bloggbesökare! ;)

Sedan brukar jag då göra Siimii så att annat folk ser, sen behöver man inte göra de varje dag för när folk tycker att ens blogg är intressant så återväner dom till den igen.

Oh, längtar tills jag ska träffa min älskling. Men det blir på fredag, o hela helgen. Men då blire också att packa ner en hel del saker, för snart blire flytt till honom, känns hur skönt som hellst! 




One tree hill! ♥

hejsan. Vaknade för ett tag sedan, nu äter jag lite pasta o något till det, o ett glas mjölk, toppen bra. SMsar med älskling, o ska alldeles strax se nya ONE TREE HILL AVSNITTET hihi.. Sedan blire att gå en lång o skön promenad. MUMS! Pusssssss!




Någon mer som följer dom? :P

Sweet dreams.

Hejsan. Nu tänkte jag dricka upp mitt vatten xD haha. Sedan gå o göra i ordning mig för sängen, ooh vad jag är så trött på sistone. Skulle kunna sova i två dagar om det var så? la mig inte så sent igår, vaknade vid två o ville verkligen sova vidare -.- men nej jag tvingade mig upp o gjorde käk. hehe.. aja, vi får höras imorgon sötnosar.
Några planer inför helgen? :P




Breathe you in. ♥

Sitter o lyssnar på lite nytt musik en här på bloggen tipsade om, i förra inlägget! ♥
Vissa var faktiskt riktigt bra ;) Tack. höhö.





Fan vad jag hoppas att jag får mina pengar imorgon! Hoppas hoppas hoppas! 

Pussa! 

fb! ♥

Ibland kan detta förgylla ens dag, gamla vänner som skriver :P




Sen blev de dock mer kommentarer, har sagt på facebook förut , tusentals gånger att jag e gravid, lagt ut ultraljuds bilder två gånger, och sånt. Men vissa märker som sagt det senare. :P Men det värmer alltid! ♥

Om jag får mina pengar imorgon så tänkte jag typ kanske klippa mig? hihi. Fast får väl hoppas jag får pengarna imorgon i alla fall, dom kommer somsagt när man minst anar det. Tänkte köpa lite parfym o smink också när jag får mina pengar + betala räkningar såklart ;) ..

Jag hatar när det blir såhär att man har gö svårt att andas, orka? .. :( ..







Puss och kram. 

50 first dates.

Nu blire o se 50 first dates , sett den förut men den e bra, höhö, eller den börjar klockan 9. så puss.




Cuba!

haha bjuder på en gammal video, när vi gick ner i brygga efter ett par glas. Vill ni se mer videosar så http://www.youtube.com/results?search_query=elluu90&suggested_categories=24&page=1 . Hihi, Lite minnen videosar. Men alltid kul.




110125

hejhopp! Åt nyss lite fiskgratäng, muuuummah! oooh, jag känner att jag behöver plugga lite engelska, men saken är den att jag inte orkar :/ Men lika bra, kommer säkert bli riktigt tufft annars och sedan kommere väl snart ett prov också skulle jag tro.




Igår natt pratade jag somsagt med älskling, väldigt mycket o länge, om allting! Kändes riktigt skönt hihi. :PSen vaknade jag imorse av ett sånt här sms av han:
" Vill bara säga att det är för dig jag andas, vaknar, vill leva och bredvid dig jag vill somna. Du är min hela värld och nu skapar vi en familj som kommer ligga mig närmast hjärtat för evigt. Jag lovar att att alltid vara dig trogen och älska dig med hela mitt hjärta för alltid. Kommer göra allt i min makt för att du ska ha det bra och vara lycklig. Älskar dig. Massa pussar och kyssar din man för evigt <3 " Man blir ju riktigt glad av att vakna av sånna sms, och riktigt rörd. Han är ju riktigt romantisk, en liten poesi kille där med! ;)


Skulle egentligen med mor till någon föreläsning idag men hon har inte hört av sig på hela helgen, osvosv, så jag vene om jag ska med, så blir säkert o träffa Ida lite senare idag igen, o se film hihi.



oooh, jag saknar sommar! Vill haa! För det första, kommer jag ha min bebis då! :P För det andra, man slipper ha på sig riktigt mycket med kläder, man kan liksom gå i tunna kläder o se riktigt fin ut. hihi;) + att de e riktigt skönt ute! Sen kan man ligga o steka hela dagarna.







hihi tänkte bara ta in lite bilder, har fuuulllt med bilder. Eftersom att allting hände förra året när det var sommar om man säger så! ;) + att jag träffade min älskling den första juli för första gången, fick veta att han tyckte om mig, :P Sedan började vi festa tillsammans mycket. Sen började vi titta på film med varann, åka o bada. Sen började vi träffas ensamma, sen började jag sova över. Sen den 28 juli 2010 blev vi tillsammans hihi. :P
Aja, denna sommar kommer bli den allra bästa!! 




Sen blir man väldigt glad av att få sånna här kommentarer också! :P

Anonym om Cayote ugly! ♥:
tycker om din blogg! den är asbra!:)



Pussssssar! 

Cayote ugly! ♥

Tjenare! Träffade Ida i alla fall,:P hade ju inget bättre för mig ändå hihi. Så vi tittade på cayote ugly, en grymt bra film som jag sett ett tusentals gånger men den är så bra. :PVi låg i sängen o titta på den, åt lite godis till den med o drack cola, o hon drack energi dricka dårå. Sedan pratade vi en massa o sen drog hon hem, lilla fröken har ju skola imorgon höhö.;) Nu har jag fyllt i en massa csn papper ( p.g.a att jag läser engelska B ) och sen ett papper ifrån polisen, som pappa ska skicka in imorgon. Så då kommer jag få lite mer pengar i månaden, och de där med polisen är ju så att jag får ett papper på mitt belastnings grej, så att jag kan få börja vikariera med barn osv, man måste ha papper ifrån belastnings registret osv, ifrån sig, så dom vet om man gjort brott eller inte.;) Nu väntar jag på att lilla älskling ska komma in på msn, ska prata en massa. Pratat med pappa att jag och älskling ska flytta in ihop när som, så ska nog börja packa till helgen, för great!  Saknar han så jäkla mycket, så fort jag är utan han, så ska bli så jävla skönt o vakna bredvid han varje morgon, och somna med han ( nästan varje dag ) beror på hur och när han jobbar o inte osvosv, och om han får det där nya jobbet. Men kommer ju se han varje dag i alla fall, fast man gör annat också då men helloooo, vi ska ju bo tillsammans, så han får ju räkna med att se mig så ofta de bara går hihihi.:P Ha det bra sötnosar. Pusssssssssssssar! 




orkar inte med rubrik varje gång.

Gick på mötet, de gick perfa. Sedan kom jag hem, la mig i sängen o somnade på en gång, vaknade nyss ;b äter lite mat nu, väntar på att älskling ska vakna o ringa mig, saknar han + måste prata med han ju hihi. :P
Ida ville trääffas o se film, får se om jag orkar för jag e helt slut, vill egentligen bara sitta o tat lugnt, annars fåre bli nån annan gång i veckan hihi. :PMen får se. Pussar! 

...

Eh ja, nu blire strax att ta en lång o skön och även kall promenad till stan! Där jag ska på möte o träffa Naiomi, mötet tar säkert bara typ en halvtimme -.- .. ooooh sedan blire väle hem o lägga mig i soffan o titta på tv, fast höhö, somnar jag så somnar jag helt enkelt, skulle kunna lägga mig i sängen nu ;o ser hur den längtar efter mig! Men nejnej,. måste gå om ett par minuter, gash! Puss

110124

Igår natt låg jag och pratade med min älskling i telefon, tror det blev tre timmar? höh, vi hade små tjafsat lite på sms så han ringde mig så vi pratade istället, och allt gick bra, sedan började vi prata om förlovning, flytta tsm, barnet , och vilket datum allting hände osvosv, ;) kändes hur kul och skönt som hellst. Han ska väl komma till mig någon dag så ska vi börja se vad man ska ha med sig, packa lite osv, han får hjälpa mig med det hihi. Jag har också känt mig osäker, alltså inte p.g.a allt detta, utan att jag trott att han känt sig osäker osv, men vi pratade om det igår och han ville detta mest av allt och allting. Han var absolut inte osäker och sånt, så ingenting jag skulle oroa mig sa han. Sen kom vi in på ett dåligt samtals ämne, och då började vi tjafsa igen, de blev tårar för min del ;b känsliga lilla jag, nä men har blivit lite känslig ja. Men efter en stund sa han att han var tvungen o lägga på, + jag behövde också, skulle upp några timmar efter liksom. Han sa att jag skulle sluta oroa mig, och att han älskar mig. Sedan la vi på, sen fick jag ett sms av han : Jag älskar dig mest av allt, vill inte hålla på såhär :( förlåt " Sedan smsa vi lite till, och ja allting är löst kan man säga hihi. Men alltså, både jag o han blev ledsna igår iallafall. Men snart flyttar vi tillsammans och då blir allt kanoners!!! :PAlla par bråkar ibland ju, men jag har aldrig haft såhär stora känslor för någon annan i hela mitt liv som jag har för honom.. Jag lovar det! Riktig kärlek är vad detta är. 
Jag älskar dig mest av allt och alla, du betyder allt för mig! Du är den person som får mig att må bra, le, och du får mig att bli världens lyckligaste! 


I alla fall, nu ska jag äta upp min gröt, sedan fixa mig o sedan dra upp mot stan! På möte, ska vara där klockan tre. Sedan ska jag hem , lägga mig i soffan o se på tv, somnar jag så somnar jag, somnar jag inte så gör ja det inte. Men just nu känner jag att jag bara vill soooooova! :(haha somnade så sent inatt.

Puss och kram!

4 dagar kvar tills det blir ett halv år med älzkling! 

TMA1!♥

Hej yo;) ♥ Skickade in min första TMA1 uppgift idag, rätt så stor engelsk uppgift, elle stor o stor vet jag inte riktigt, men dom blir iaf större. Sedan så tittade jag då vidare på The sisterhood and the traveling pants 2. Den var också bra, ettan är dock lite bättre hihi, men denna dög också. :P

Imorgon har jag möte klockan tre med Naiomi. Gresat! Jobbigt bara, för jag vet inte vart det leder direkt? menmen, bara att gå på möterna o låtsas le, elle leka handikappad som om man inte kan någonting ;) hihi yesyes.  Sedan efter får vi väl se vad som händer o sker, mötet tar kanske en timme , lite mindre. Men blir nog en promenad dit i alla fall, sedan fåår de bli bussen hem. Väntar tills jag får mina pengar, då ska jag nog handla lite smink, fortsätta lägga undan typ tusen kr, min sparbössa börjar bli väldigt full ;o .. hihi.. o.O .. Men bäst o spara, lägga undan pengar så man har när man behövert, tycker jag blitt riktigt duktig vill jag lova hihi.
Sedan spara resten av pengarna som jag får, och använda till något man verkligen behöver, kanske något roligt o göra, eller något hihi. :P





barn som är missnöjda med sig själva.

Hallå i kiosken här.  Idag vaknade jag rätt så sent as usually, men i alla fall ... Gick upp, gjorde ur goda mackor, sedan satte jag mig o tittade på tv. Det avsnittet på kanal 4 handlade om små pojkar som vill bli flickor. Deras första mening var varför föddes jag som en pojke? istället för hur kom jag till? .. Så dom blir kanske några år till, sedan börjar de istället använda klänningar, sparar håret, och pratar som små flickor istället för små pojkar. Man fick följa dom tills de var typ 8 år? Sedan .. innan de kommer in i puberteten, så måste dom operera bort deras penis och sedan äta tabletter som gör att de får kvinlig pubertet, att de får bröst, hår på andra ställen än i ansiktet, och aa allt det. Men jag förstår inte... exempel hade Leszek sagt till mig någon dag : jag föddes som en flicka, men var inte nöjd med mig själv så opererade in en penis och gjorde om mig till en kille " jag hade nästan blivit lite äcklad. Liksom tanken blir ; jag har haft sex med en tjej?? " ändå, för att han föddes som en flicka. Okej, detta är inte sant, det var bara ETT exempel. Så tro inte att han föddes som en flicka nu hihi ;). Men okej, jag förstår att folk kan vara missnöjda med sig själva, men varför bry sig om det när man e liten för? liksom hur kan ens första mening lyda så? uh, tycker synd om dom. De har någon könsroll sjukdom, som växer bort så småningom, tänk så blir dom kvinnor, sedan efter ett par år kommer dom och säger mamma, jag vill bli en pojke igen. Gud vad allt kommer att kosta osvosv. Men är man missnöjd med sig själv, så kan ju en del vilja göra något åt saken, så är det ju. Men jag hade försökt att pratat med mitt barn innan o se om det verkligen är det mitt barn vill liksom. Sen göra det som är bäst för my baby.  Aja, det finns människor till allt, men alla har nog någon gång vart lite missnöjda med sig själva, men sedan när man lär sig leva med sig själv, blir det underbart!



Sedan gick jag en lång och skön promenad runt vivalla, gick i min egna lilla värld, tänkte på allt o ingenting. Riktigt skönt var det, snabbt tog de eftersom jag gick runt o tänkte , tänkte o tänkte på allt , tänkte dock inte på att jag var ute o gick hihi.
Sedan tittade jag på  The Sisterhood of the Traveling Pants. Såg att dom tydligen gjort en tvåa också? ska se om den är någonting bra hihi. Puss sålänge.


English love poems. ♥

Satt o tittade runt lite, o hittade en hel del engelska kärleksdikter. Ska ta in några fina dikter hit så får ni se :))




If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.



I love the way you look at me,
Your eyes so bright and blue.
I love the way you kiss me,
Your lips so soft and smooth.

I love the way you make me so happy,
And the ways you show you care.
I love the way you say, "I Love You,"
And the way you're always there.

I love the way you touch me,
Always sending chills down my spine.
I love that you are with me,
And glad that you are mine.



I Remember the day you came into my life,
i remember the day you looked into my eyes,
i remember the day i realized ...
i love you!



Finns en massa mer, men tänkte att de räckte med några söta små dikter. :P Som stämmer väldigt bra!! :P


Pussar!




Perhaps moving into my boyfriend next weekend.

Hej. Pluggade i ungefär 1 ½ timme - 2 timmar idag, kändes riktigt skönt. Orkar inte mer för idag. Bebisen sparkar för fullt, ohja. Riktigt mysiga sparkar äre. Löst en sålänge, men blir hårdare o hårdare hihi.



I alla fall, sedan såg jag en riktigt bra film Just wright, från 2010 tror jag. Innan jag såg den filmen , när man bara såg början så tänkte jag, suck, aja värt ett försök. Men den visades vara en av de goaste filmerna ju!! :P Riktigt bra var den, både rolig, ledsamt, o allting i samma. Komedi, drama, kärlek, sport. Every thing in that movie. Så den var riktigt sevärd kan jag lova. :P Ska nog se någon mer film ifrån 2010. Kommit ut en hel del nu hihi. Får se vad som händer o sker ikväll. Finns inte så mycket att göra en sån här tråkig lördag. kan inte sluta tänka på min älskling heller, . :(.. fortfarande nykär ju hihi. Längtar tills vi flyttar ihop, blir förmodligen till helgen som kommer. Underbart!!! Men hoppas att vännerna vill o kan ses endå, hiho. aja, lyssnar på musik, och ska kolla runt lite här, och sedan invänta några sms. Men ha det toppen. Puuussar!




<3


Pluggtime!

Nuu blire o plugga lite engelska en stund tänkte jag, i alla fall lite grann! Blir nog ett prov snart skulle jag tro. Vene hur jag kommer klara engelskan, jag kan bättre än vad jag tror och presterar men jag gör mitt bästa o sedan får vi hoppas på det bättre resultatet. Mer än att försöka, kan jag ju inte göra.
Jag smsade en gammal vän förut. Jag berättade att jag tänkte tillbaka på hur det var förut och att jag saknade den tiden lite grann. Jag har inte fått tillbaka något sms men jag skrev också : du behöver inte svara om du inte vill, ha det bra. Kram " i slutet. Så får väl se om man får något sms tillbaka. Men jag ville bara säga att jag saknar den personen, som vän dock. För vi var typ bästa vänner, en längre tid. Men mer än att hoppas på att man får ett sms kan man ju inte göra. Vore ju såklart kul. Orkar inte bråka o hålla på osådär. Men vene om jag är redo för att bli vänner som förr, men jag skulle gärna ge det ett försök. För jag vet att båda var elaka, grova, dumma, och jag hoppas också att båda vet om det ( eller jag vet dock om det så hoppas att den andra personen också vet om det ). Jag ångrar mig i alla fall. Förlåt. </3


Nu är jag lite orolig över ett annat sms jag skrev till min baby! svaaaraaaa! haha! vet att du jobbar men endå. Pussar

110122

Hejsan. I torsdags gick jag o mötte älskling, när han väl vaknat -.- .. Sedan drog vi till hans bror o tittade på matchen. Polen - Sverige.. Leszek o Peter sa helas tiden att Polen skulle vinna, ooo polen är så bra lalalala. Haha men polen ledde aldrig, de var Sverige som gjorde det, eller ibland var det lika. Men i alla fall Sverige vann o då kunde jag mobbas lite hihi. :P Inte för att jag egentligen bryr mig, ;) men vi umgicks, o pratade o allt dedär. Riktigt najs. Sedan på natten drog jag och älskling hem till han. Tittade på film o sedan tillslut så somnade vi. 
I fredags gjorde jag och älskling mat, eller mestadels han, men underbart mat!! Sedan kom hans vänner, de spelade spel, jag tittade på. Sedan kom David också. Så det blev en hel del snack, lite ångrar jag ifrån igår, lite är jag fortfarande ledsen för... Men saker som händer. Men ibland var det trevligt, ibland inte. :(


Jag älskar dig Leszek Hoffmann, mest av allt och alla! Du är mitt liv, mitt allt, hela min värld och min största kärlek någonsin! Du är allt jag vill ha, och det bästa som hänt mig och som finns. Tack för att du alltid finns för mig. Jag kommer finnas för dig föralltid. Jag saknar dig redan och ändå drog jag ifrån dig för kanske någon timme sedan max. Guuud, hoppas att vi kan ses snart. ♥ Du är det vackraste på denna jord. 


Pussar!

Gamla foton.

Hej. vaknade tydligen vid tre idag ;o ställde ingen klocka. Men jag somnade väl vid tre i natt ungefär. Så gick upp, åt lite frukost, och sedan hoppa jag in i duschen! :P Väntar på att älskling ska höra av sig så man vet när man ska ses osvosv, han jobbade ju natt så man vet aldrig när han vaknar. Men i alla fall. Tänkte lägga in lite gamla bilder på när man var yngre hihi. Puss 






















Blev en hel del. Men i alla fall. Kul o se hur mycket äldre man blivit o ser ut o va hihi. Pussah! 

Bilder. ♥

Filmen var grymt bra, speciellt på slutet. Jag och nattha kunde inte sluta o skratta i alla fall hihi. Vi var nog de enda som hade humor i biosalongen, + några till som småfnittra ibland, medan jag och nattha gapskratta istället ha ha. Men filmen var såklart sevärd, och den var grymt rolig osvosv! Nu blire två andra filmer jag väntar på att se Love & other drugs och sedan en film med Adam sandler elle vafan han heter som kommer den 23 feb tror jag? i alla fall, dom verkar också vara grymt bra!
Här kommer lite bilder! ;d Kan dock inte förminska dom i detta internet grejs som jag är inne på, så blir stora versioner, menmen de duger.







elle ja, vissa blev stora.

enjoy eller vad man säger.

Hade i alla fall riktigt kul med natta, vi pratade om en hel del saker som kändes kul o snacka om. + jag tror att bebisen i min mage har sparkat lite smått då o då, känns verkligen som det i alla fall.


Pussar! 

Cinema! ♥

Nu sitter jag och Nattha o väntar på att filmen ska börja! Sitter här med nävarna fulla med godis, och en varsin stor cola! Nu ska vi mumsa vidare o se på filmen som börjar snart.



Pussadjö! / eran ellybellyjelly.

110119

hejsan. ;) Vaknade vid elva av att jag behövde gå på toa, fick typ springa xD.. hihi iaf. Sedan så började jag smsa med nattha o vi bestämde att jag skulle med till hennes skola ( min gamla skola ) osv. Så de blir väl de? sen upp på stan, o äta på La baguette skulle jag tro hihi. :P Senare ikväll blire ju bio. Men innan bion går vi väl till morsan o hämtar mina grejer o gör så att tiden går fortare, för ska inte hämta ut biljetterna förens halv 9. ;)

Men nu har jag i alla fall fixat mig lite oså, så blir väl snart att gå o kolla hur mycket pengar jag har på kortet. ;)  Pussa!

little fockers? ;)

Hejsan. Idag har jag pluggat lite engelska, och sedan gjorde jag mat åt mig och felicia, efter det diskade jag. Ohja. Sen har jag fixat med lite bilder, pratat med älskling och så.
Imorgon blire bio med nattha, vi ska äta först och sedan bio, värsta dejten? ;)
Vi ska se : Meet the parents, little fockers.
På torsdag hoppas jag att jag kan träffa älsklingen, miss him so.:PSedan på fredag ska väl antagligen några dricka hos honom. Så då ska jag väl vara där o titta på, går väl dit med David. Kan bli kul? kanske? kanske inte :b Men älskling ville att jag skulle komma så, vore enklast om jag sov hos honom från torsdag till fredag, men jag vene om han tänkt göra något innan de ska dricka på fredag. haha får ta o fråga han det. Hure blir osvosv. Men det ordnar sig allt. Hoppas bara de inte blir som de blivit, då drar jag fanimig hem alltså ;b  aja, men nu ska jag sluta vara här.. Blev på dåligt humör plötsligt ;o .. men i alla fall, ska väl lägga mig i soffan o glo film o smsa med älskling som jobbar o lite andra vänner.

Pusss / eran.

*

höhöh gjorde lite bilder förut, satt o trixxa lite ;b



110109

Hejsan. Gjorde nyss lite käk, pasta o köttbullar xD de enda som fanns här typ hihi. Vaknade rätt så nyligen också, jag kan aldri sova på nätterna, men när jag väl kan så kan jag tydligen sova hur länge som hellst o.O sov i alla fall i typ 13 timmar i natt och skulle fortfarande kunna sova.. men tvingade mig upp helt enkelt hihi. Så äter o tittar på tv nu, och ska väl vila mig lite till tror jag höhö. Sedan vänta på att älsklingen ringer mig, o sen kanske plugga lite? Pusss på det. ♥

magbild.

Ville bara visa min mage, haha nu syns det i alla fall. Eftersom jag hade platt mage förut :p
Jag och natta träffade hennes moster,
och natta sa - kolla... elin e gravid. :D
Hon - jag ser det. " haha wtf. iaf lite kul. Är ungefär i vecka 20-21 .. vet mer exakt den 15 feb. Så då blire mer info hihi. ;)



Actions speak louder than words!

Hejhå lilltå. Tog en lång promenad med älskling till stan idag, oj vad han klagade ha ha.:P Hans fossingar blev ju dyblöta oså :/ stackarn. Sedan gick jag på möte, ett möte jag redan kan allt om menmen. Sedan träffade jag lilla Nattis, vi tog en fika i vasa konditorit, sedan gick vi till moder. :PDå tog vi en massa bilder, snackade en hel del o åt mat, o efterätt, höh mys. Ska på bio på onsdag med henne, blir o äta något gott innan, sedan bio, för myspys. Men vi höres sen. Puss och kram, vi ses.














110116

Hejsan. Igår kom älsklingen hit, igår natt. :P Vi pratade bara en massa, såg klart en film o sedan däckade vi ofz, för det var sent då han kom. Sedan vaknade vi idag , sent som skjutton. Eller han vägrade gå upp, men jag gick upp o gjorde gröt, och sedan satte jag mig o pluggade lite engelska. Sedan kom han upp och hjälpte mig med en uppgift, tack sötnos. Sedan gjorde vi iordning mat, pannkakor och sen äggmacka. :P Men han gjorde mackor i ugnen, de andra åt jag haha ;b .. Sedan tog vi ett härligt bad tillsammans!! Urmysigt,. Nu sitter vi här, och ska se på lite filmer o mysa skjutton. Så vi höres sen. Upp tidigt imorgon till möte :/ .. Puss. 

110115 - Grattis på 90-års dagen!

Idag fyller min gammel mormor 90 år! Så Daniel o ronja kom o hämtade upp mig o pappa imorse, fick gå upp vid halv tolv.. Inte så bra med tanke på att  jag inte kan sova på nätterna utan älskling, så jag somnade riktigt sent. Men var bara att gå upp, duscha o sminka sig osvosv. Sedan hämtade dom upp oss, åkte till farmor, sedan till gammelmormor. Jag, pappa, farmor, Gun, Fredrik S, Therese, Ronja, Virpi, Simon, Markus, Emma, Patrik, Daniel, Lillsimon,  och några till jag tydligen glömt bort ;o ..Kommer inte på mer namn nu iaf, men de ska vara några till? I alla fall, vi åt smörgås tårta, I LOVE IT! Sedan fikade vi en massa, en massa prat var det också.
Farmor till gammel mormor - Känner du igen Elin? hon ska bli mamma. Hon fyllde 20 år för ett tag sedan.:P
Då kollade hon på mig o log. Sedan var det en massa prat med släkten o vänner, riktigt mysigt var det i alla fall. Sedan när vi skulle gå så kramade jag gammel mormor, var bara orolig att hon inte skulle komma ihåg mig ;o .. hihi, men hon kramade tillbaks och sa att jag skulle ta hand om mig. :P




110114

Hejsan! :P Vaknade vid två tiden idag, gjorde lite frukost o tittade på tvn. Sedan tog jag en rejäl promenad runt vivalla, i detta snöoväder, kände verkligen att jag knappt hade ork, men det gick an. Tog väl kanske 50 minuter o gå, men mest för snön, brukar ta kanske 40 annars. Känner hur ont i ryggen jag börjar få när jag rör på mig sådär mycket osv, Menmen, det kändes endå skönt o gå! ;) Nu sitter jag här hemma o läser lite på internet om graviditet, enligt den hemsidan e jag i 22 fulla veckor. Men jag vet att de inte riktigt stämmer. Jag är gravid i 20 fulla veckor isåfall? Ska till mödravårdcentralen igen den 15/2 klockan 09.30!  Då lär man veta exakt vilken vecka man är i hihi. :P Men i alla fall, pappa är i affärn och köper kyckling, mums på det!!!! . Sedan chips och cola skulle jag tro. hihi.. Så blir mys med film, ska också se denna film : Easy A, tror jag sett typ den på sf, eller något, men den fanns o ladda ner, så den blire o se ikväll. När jag äter de goda chipsen! MUMS! hiih. aja, händer mer idag? vet inte, eftersom alla festar gärnet, men det blir en lugn och skön fredag! Superduper bra. Blir att träffa älskling imorgon eller söndag i alla fall, saknar han till tusen så fort vi skiljs åt! :(
Btw, pluggade rätt så mycket igår hihi, :P imorgon får älskling hjälpa mig med en sak, men annnars går de finnemang.

Hörs vi sen? Pussadjö! / Elly. 




110113

hejhopp! Vaknade vid två typ?  hos älskling hihi. Sedan kom pappa o hämta mig eftersom älskling skulle till jobbet & jag skulle till ams o be några fylla i ett papper osv. Great! Sedan åkte vi till Läromedia och köpte  mina engelska böcker, och gissa hur mycket de tre kostade? 575 kr, btw, de två små böckerna kostade kanske 100 kr tillsammans, de var den sista stora boken som kostade resten.. Men i alla fall, får hoppas jag klarar detta nu? ska i alla fall göra mitt bästbästa och hoppas på de bästa. Tänkte kolla igenom mina böcker lite nu och se vad som ska göras osv, ena uppgiften ska i alla fall in senast söndag v4, men vill endå hinna, för kommer ta tid, så kanske bäst o försöka se igenom vad som ska göras i god tid. Känner på mig att de kommer bli riktigt tufft och sånt, men aja mer än att försöka o hoppas kan man inte göra. I alla fall.... Mer idag har jag nog inte gjort, snackat lite med en gammal vän bara, Nattalie. Kändes lite kul, gått i samma klass i låg&mellan stadiet. Så vi bytte nr och det. Men nu saknar jag min älskling riktigt mycket. Hoppas vi träffas snart. Nu ska jag sätta mig vid min laptop, slå på tvn, och slå upp böckerna och se vad som behövs göra, så man i alla fall gjort en början. Pust, riktigt hårt faktiskt! Men i alla fall,  Pusss!!!! 


btw, hade världens mysigaste dag igår. Myste hela kvällen / natten lång med min älskling, han är världens bästa person. Puss på det. 

110112

Hej! Gick upp vid två tiden idag, gjorde lite frukost o sedan tog jag en promenad ut i snön runt vivalla, det var riktigt skön. Sen kom jag hem o slängde mig i duschen osv. Nu har jag ätit lite, och ska snart, när pappa tycker, åka till älskling, ska få skjuts dit. :P Älskling slutar vid 11 tiden, men ska vara hos honom tills dess, och sedan sova över ofcz. Blir myspys för hela slanten,;) ska pussa han ordentligt nu, saknat han som faen! :c :( .. Blir nog någon bra film och det skulle jag tro, men under tiden där borta? så ska jag väl ... kanske se någon film o äta lite chokladbollar jag gjort som jag tänker ta med mig xD .. hihi.  Hörs sen då sötnosar. Puss ♥




*

All i can do is to prove that you are wrong.

It is a good day?

Hej you! ;) Whats up? aja... Var i komvux idag, rätt så mycket folk, trevligt folk dock! På ett sett ser jag fram emot att börja plugga lite engelska, lära mig lite mer, ifall om man ska utomlands i framtiden o ska behöva prata engelska? ;) hehe.. Sen för att det är lättare o plugga vidare då också.. Så det kan vara kul , riktigt kul.. Kanske? Läraren var för sträng.. riktigt... Det här kommer vara riktigt hårt? men man har veckor på sig innan vissa grejer ska vara inlämnat, men exempel, råkar man glömma att skicka en ett datum så blir man avskriven från kursen etcetc. Vilket inte är så bra, det är mycket självständigt,  mycket man gör hemma, kanske träffas nån gång ibland när läraren skriver att hon vill ha gruppträff, när man ska göra vanliga prov, nationella etc. Sååå ere. Menmen det ordnar sig, jag kommer säkert få en massa hjälp av älsklingen med engelskan också. Men det jag oroar mig för är det muntliga, när man ska ha gruppträffar, bara snacka muntligt osv. Det oroar jag mig mest för, men just nu ere bara ett brev jag ska skriva till läraren, som ska vara inlämnat senast på söndag. Men ska börja lite smått med de nu, ska försöka göra det braigt. Sen i veckan ska jag åka o köpa tre engelska böcker jag kommer att behöva ha... hoppas de inte är allt för dyra bara. Sen ska nästa inlämning vara senast söndag vecka 4. SÅ man har bra tid på sig, men man måste ju endå jobba hårt? för det är mycke som ska göras, och vill ju åtminstone få ett G.. Jag är lite osäker, men jag ska i alla fall göra mitt bästa, och sedan hoppas på det bästa... Sen får vi se om det blir bra, eller inte.. Gör somsagt mitt bästa i alla fall! :P

Sen kom jag hem, tittade på lite mer  gamla oth avsnitt, och nu ska jag väl sätta igång o skriva mitt brev till läraren, i alla fall skriva lite dårå. Sedan blire o snacka med älsklingen o folk dårå. Saknar min älskling till tusen! Verkligen! oooh, när ska jag få träffa dig :( vet att de eventuellt blir i helgen, men för långt kvar dit?










Jag Älskar Dig Leszek Hoffman! Tills döden skiljer oss åt och ennu längre. 

110111

hejsan ! Sitter här o äter lite frukost ;o  tog tid att komma upp ur sängen idag, o tog tid att somna igår ;b Men i alla fall, ska snart börja fixa mig lite, ska ju på inskrivning i komwux idag, bara en lektion.. Men är sjukt nervös i alla fall. But i can do it!! haha, hope so. Det håller på från 16.00-17.40 i alla fall.. :/ .. oh, booring. aja, det blir säkert jätte bra, kan man hoppas. Nää nu ska jag fortsätta äta upp. Puss på er.

Different.

Jag blir så trött på så dumma kommentarer, de här är min blogg o jag skriver vadfan jag vill oavset om ni vill eller inte, vill ni inte läsa de jag har att skriva, så kan ni ju typ dra härifrån? ;) Ingen har tvingat er att läsa. Herregud, men jag vet dock att det är någon som ogillar mig som skriver sånt, sånt känner man på sig.
Men jag skriver om mitt liv, om min graviditet och om vad jag vill, utan att ni har något att säga om det, ni kan få säga vad ni vill att jag ska skriva om, om ni vill men ni kan absolut inte säga vad ni tycker att jag ska sluta skriva om. De måste ni ju ändå förstå?. De där om att man får konstiga sug när man är gravid, hör ihop.  Jag fick aldrig konstiga sug på kvällstid innan min graviditet, och nu får jag det, därför skriver jag att man kan få det när man är gravid för det fick jag aldrig förut. Detta är om min graviditet, inte om någons annans. Alla olika individer blir helt olika under deras graviditet, min är unik, deras är unika, fast på olika sett. Utan man är helt olika på det. Min graviditet är helt olik någon, exempel ... jag mådde  bättre är någonsin under de tre första månaderna, medan andra mådde illa o spydde varje morgon, eller hela dagarna. Men de finns mer.. Allas graviditeter, är helt olika o unika på olika sett. Så sluta klaga,  ska ni läsa de jag har o skriva, så gört. Men ska ni fortsätta klaga, sluta läsa? är väl inte så svårt o sluta läsa? om ni inte tycker att de jag har att säga är rätt så intressant?  Jag har aldrig tvingat er att läsa de jag har att skriva. Men väljer ni att läsa det, är de upp till er. Ni kan välja att säga vad ni tycker att jag ska skriva om, men eftersom det är min blogg så kan ni inte säga de jag inte får skriva om. Jag skriver om mitt liv hur mycket jag vill, om min graviditet hur mycket jag vill och om vad jag gör om dagarna hur mycket jag vill, och mina åsikter. Det kan ingen ändra på. Ha en fortsatt bra dag ni andra sötnosar. Pussar! ♥




Btw, hur sämst får man vara att inte ens hitta till komwux? xD ska ha en enda lektion där, men vad fan jag kan ju ingenting i örebro! :(

110110

Att man ska behöva visa legg för att köpa energidryck ;D vissa ber om legg vissa inte, men han fattade att jag var äldre en så, för han tog betalt innan han fråga om legg haha. Är ju 20 år så vafan.

Ska baka chockladbollar idag, mummah! Längtat sen igår, man kan bli så sugen på vissa saker sådär helt plötsligt när man e gravid, som jag blev igår, men saken var den att jag kom på det typ 23.30 igår, så ingen affär var öppen när jag skulle behöva köpa sakerna till de ;D höhö. men pappa ska köpa ingredienser snart, sedan ska jag baka dom hihi.  Iaf Pussss.




all this things.

Ingen komwux imorgon, utan de blir på tisdag. De stod att kvällskurser + distans ska träffas klockan 16.00 - 17.40 på tisdag. För registrering och närträff. Men dom skriver så otydligt, vet inte ens vilket komwux jag ska till? eftersom de finns tydligen fler st här, men så tur har jag världens bästa älskling, så han ska ringa dom efter jobbet imorgon o fråga lite frågor som jag inte vet hur jag ska fråga dom! Så han fixar det. Men hoppas trääffen blir bra på tisdag då! De kan ju inte va något speciellt man ska göra, utan gå dit, få info, kanske få köpa engelska boken o säga hej, få schema sen dra eller? Måste prata lite med den läraren man ska få också, men det är ju distans så jag antar att de mesta man gör är hemma, men kanske lite möten i skolan läre ju bli. Iaf en kurs o göra , får vi se om jag klarar den bara, har ju somsagt ett klapp till huvud höhö.  Sen har farsan slarvat bort viktiga papper han skulle lämna in åt mig för dagar/veckor sedan, brabra. Klantigt..

aja, det enda bra idag var ju att jag var med min älskling, myste väldigt mycket, pratade om lite viktiga saker ;) hihi, och hade det helt underbart de timmarna vi träffades. Sen kom Adam o hämta honom, så nu jobbar älskling. Puss




Älskling kommer hit, innan han ska till jobbet. Så blir en massa massa myspys! Saknat han till tusen!



110109

Hejsan.
Förlåt för att jag inte skrev igår, kändes helt enkelt som om jag inte visste vad jag skulle skriva, de rätta orden nivet? Var en riktig depp dag igår alltså, o de gör bara att jag saknar min älskling ennu mera, vill bara krypa ihop i hans famn o kyssa han. Att han aldrig släpper taget. hihi. Men vene när vi ska ses ens så. Men i alla fall, de är de enda som skulle få mig på bra humör, känner mig fortfarande krasslig om man säger så.

aja, har precis ätit frukost ha ha .. Hörde att farsans mobil ringde imorse, jobbarmobilen, så han blev tvungen o åka o jobba.. o han har ej kommit hem än höh. Stackare, har dom ingen annan att ringa? farsan jobbar ju ihjäl sig hela tin -.- .. iaf, ha de gött! Pusss

snöboll?

♥♥Hallå. Just nu känner jag väl mig typ rätt så nere, men vene om jag tänker gå in mer på det. Utan att allt är patetiskt, utan min älskling dock. Jag vet inte ens vad jag vill göra med mitt liv, menar, ska ja plugga vidare? börja jobba? eller vadå liksom? då menar jag efter graviditeten, visst  ska ju plugga engelska innan, men det är ju bara en grej. och det är distans också, så kommer ha hur mycket tid över endå ju. Men vad vill jag ens med mitt liv? jag vet inte ens det och jag tog studenten förra året ... Jag vill leva lyckligt med älsklingen o vårt barn, hela familjen. Vännerna, om de ens stannar kvar? många sticker somsagt så fort man blir gravid, men det är ju  helt klart falskhet? iaf.. finns ju folk som stannar ärligt. Men jag har ingen aning om vad jag vill göra, eller orkar göra med mitt liv. Kan ju inte gå o vara arbetslös hela mitt liv men jag vill ju heller inte göra något som jag inte vill? exempel gå upp på morgonen, gå till jobbet som man avskyr, bara för pengarnas skull, sen komma hem o dö? jag vill göra något som jag kommer älska, att älska att gå till jobbet vore ju kul. Men jag vet inte ... aja lite tankar o sisådär. Men men.. Får helt enkelt se hur det blir med allt... mycket är patetiskt dock. Puss ♥♥♥♥

yes it is.

hihi fick också en fråga nyligen.
Matilda om beställt kläder.:
vilken vecka är du i, och hur gammal är du? :D

sv: Jag är i ca 20 veckor, och är 20 år! :);):P


Alltid kul med frågor, höhö.
:P
Men i alla fall, sett en hel del oth avsnitt och jag bara äääälskar det! Ätit lite godis också, mums på det. Men funderar på o läsa lite i boken jag har här hihi, handlar om barn/föräldrar o allt, lite skämt o sanning, men endå helt rolig ju!!
:P
Men vill endå se mer avsnitt, oh jag har inget liv!! hihi, skojar. Men .. Ni får ha en bra helg nu!! Börjar engelskan på måndag, jag är sjuuuuuuuuuuuuuukt nervös.


110107

Igår höll lilla emelie mig uppe, till kanske vid 8 tiden? sedan somnade jag djupt o skönt. Blev väckt av en som ringde mig ang katten, skit fin katt ere ... hihi .. Men skulle ringa upp senare för måste snacka med älskling först. Sedan somnade jag o vaknade klockan 4. Då drog jag ner till maxi o köpte dricka o lite godis!!!! MUMS! Nuuu, film o godis!
Kan älskling vakna snart så ja o han kan prata om hur vi ska gö med katten?

Puss och kram! / Elly.

....

Folk hart börjat höra av sig, haha kulkul. Fika med Jessica A nästa vecka, eventuellt, och kanske bio med emma ihelgen. får se dock men iaf.  Tittar fortf på oth, och det äger! haha gamla avsnitt, tidsfördriv. ooooh. börjar eneglskan nästa vecka, hoppas de går bra då. Ha de gött. Pusss!




.

Fick en konstig fråga också : Anonym om 110106:
Varför bind upp sig och fastna i det liv du lever nu i resten av ditt liv? ..

sv :  för att jag är som lyckligast nu och de e såhär jag vill leva resten av mitt liv. Så sluta ödsla en massa energi på att yttra dig om andra människor.

110106

Hallå hallå! :P;)

Har vart med älskling igår till idag, hur mysigt som hellst vill jag lova.

Nu sitter jag o snackar med emelie, jag försöker hitta en katt som jag kan köpa, blev intresserad av en katt, men den var slutsåld :c buhu, men skickar runt mejl till några osv! hihi, och hoppas att man får svar.


Sedan blire o fortsätta se oth igen hihi, ooooh saknar min älskling redan :c han joobbar natt ! buhu, och pappa jobbar också natt idag, orka! :c


pussss


Längtar tills den 28 januari 2010, då blire ett halvår mellan mig o älskling, o då blire helt underbart o speciellt , vi ska fira det också hihih puss.

rubrik, vad säger det dig?

Hallåhallå sötnowsar. :P Kom hem för ett tag sedan, har betalat lite räkningar hehe.
Var hos tandläkaren förut, hade några få hål, inte alls så många som jag ärligt trodde hihi. Perfekt.:P
Fick en ny tid den 28 januari. Fick räkning också av dom, sedan lite andra grejer jag ska gö o hur mycket de kommer att kosta, men pappsen hjälper mig! Ska snacka med han när han kommer hem hihi. ;)
Sen gick jag ut o hämtade mina kläder, men mina trosor kom inte med! Mina efterlängtade , fina, trosor! buhu. Men mina fina tröjor kom med, två st. Så betalade den räkningen nu, så nu behövs de inte att betala mer av den, hihi för bra. Klartklart. Sitter o snackar med lite folk på facebook, kenny o micke. Goa personer de.
Ska väl se lite mer oth ! hihi och sedan kommer min efterlängtade älskling som jag ska pussa på o aldrig släppa taget!!!! 


Btw, lillen är beräknad den 8 juni nu! :P Tiden blev ändrad! hiihi. Bara typ en vecka efter så de e lugnt! ;)




Fick också en fråga som jag tyckte passade in lite här hihi.



Sabina om 110105:
Men ojj! Grattis! har du kommit på namn ännu ? :)

sv: Ja, vi har lite förslag osv, men vi fastnade för Kelly! :P


110105

Hallåhallå! Fick tvinga mig upp vid halv ett -.- kändes som en plågsam död. OH, jag orkar inte! Så fort jag vänder mig bakåt å tittar på min säng, vill jag bara krypa ner i min dunderbara säng! Världens skönaste & mysigaste liksom!
Menmen, har ätit lite, bortstat tänderna, kammat håret, etcetc. Ska snart   vidare till tandläkaren på en undersökning, hur kan de bli så dyyyyyyyrt? det är svin dyyyyrt! Skulle gå på mer än 600 kr sa kärringen till mig igår, hurhurhur? iallafall -.- ska be dom skicka en räkning till mig, pappa skulle betala denna, sen får jag väl laga någon tand om det inte råkar bli föööör dyrt -.- .. Något hål har jag i alla fall, kanske några? men tar hand om dom väl, och har inte känt ilningar en iaf .. Efter tandläkaren ska jag till maxi o hämta mina kläder som jag beställt, dom har kommit det stod de på smset jag fick hihi. Supder duper skönt. Senare idag kommer min lilla älskling till mig, ooooh saknar han så att det är heltsjukt!!! Han sover hos mig tills imorgon, imorgon jobbar han ju natt -.- men då behöver han inte gå till jobbet för tidigt iaf hihi.






Jag ska sluta älska dig när en stum man säger till en döv kille att en blind person såg en förlamad kvinna gå på havet! <3

110104

Ringde mödravårdcentralen o fick tid den 2 februari! hihi. Sedan gick jag till centrum o fick tid hos tandläkaren, ska dit imorgon kl 13.50 , måste dit nu fan, så slipper man gå dit på ett tag efter man kollat tänderna o sedan lagat. Men oooh, vad mycket de kommer att kosta! :c .. Pappa jobbar natt inatt, buhu.. och jag ... ska snart äta världens godaste köttfärssås, och sedan se lite gaaaamla gaaaamla avsnitt av oth. Pusss på er sötnowsar!




criminal minds.

hejsan. Har legat o tittat på familjen jones filmen, grymt bra! . ;)Verkligen sevärd hihi. ´Låg i soffan, halv död. pappa kom in med äggmackor till mig med lite kavjar på, såå grymt gott, och riktigt gulligt av han hihi . ;)
Drack mjölk till det, blitt riktigt sugen på de nu för tiden jöe. ooooh... min hals döööödar :c ..
Funderar på om jag ska se en till film o sedan slagga? skulle vilja se mer vänner avsnitt .. men jag och älskling såg klar på alla igår.. gash why? whyyyy? hahaha, varför kan dom inte göra mer avsnitt -.- .. aja, blir nog någon film till iallafall, eller ska jag sova nu? är helt slut o sliten fast jag bara legat o tyckt synd om mig själv -.- hihi. Men måste upp senast vid 9 för att försöka ringa mödravårdcentralen o sedan få tid där borta, för o kolla hur bebisen mår o allt det där!! .:P


eller .... tror det blir criminal minds nu på femman, brukar alltid vara toppen :) så de blire nog. hihi. Men i alla fall, hörs imorgon.


Oh, fan vad jag saknar min älskling, sjukt att man kan sakna någon så mhycket fast man bor så nära å syns så mycket vi kan ?? iallafall, det är de som kallas kärlek! :* Jag älskar dig Leszek Hoffman överallt annat på denna jord!

vill ha en kattunge!

Vet inte vad det är med mig idag ;o på värsta dåliga humöret, tänker negativt om allt. ooh saknar en hel del som var i mitt liv förut, säger inte att allt inte e perfekt som det är nu, för det äre verkligen. Allt är så himlans perfekt som det är just nu, har världens bästa o underbaraste pojkvän och våran underbara dotter i magen, det är perfekt. Men jag saknar det endå så som det var förut, lite grann. Vissa vänner, brukar sitta o titta på lite gamla bilder o sedan tänka tillbaka på den tiden, fina minnen o en fin tid var det.  Verkligen. Men behövs det verkligen alkohol i bilden för att man ska fortsätta o vara vänner? kan man inte ses utan o dricka? jag gillade att dricka, de gjorde jag ofcourse, men nu gör jag inte de p.g.a att jag e gravid. Men de kommer ju såklart bli kul o kunna fira våran dotter me vänner sedan om något år eller något när man slutat att amma. Men man har såklart också märkt vilka som stannade kvar o vilka som inte stannade kvar. Falska vänner finns de tydligen gott om. Lite vänner finns allt kvar, men det är få. Men jag bryr mig inte, jag har världens bästa pojkvän i mitt liv o en underbar dotter i min mage ( kan hon inte börja sparka snart så att jag vet att hon mår bra?? ) Men jag saknar vissa gamla vänner, de jag brukade umgås med förut, ni borde veta vilka ni är. Men ni har också behandlat mig som skit, men aja, jag har lite funderingar om allt osvosv, mina tankar, o allt ligger bara omrört i mitt huvud, så vene hur jag tänker ennu... Men det jag ville få ut var ... att jag saknar de gamla tiderna, enormt. Med alla de underbara personerna!!!!  Men ta de inte fel, älskar min pojkvän o vårat barn som snart kommer till världen.









P.s kanske ska köpa en kattunge :P har mailat henne, det var ett bra pris, får hoppas att hon har kvar den =) DÅ blire att åka dit o kolla på den. hihi.

Puss ♥

110103 - sjukling :(

hejhej. Skulle på möte idag men pallade inte då jag hade feber igår kväll, blev bara värre, men tog tempen en gång och då var det 39,2 , men eftersom jag började bli mer yr osv märkte jag att den blev mer o mer, så fick sjukanmäla mig osvosv, för pallade inte gå till stan om jag kände mig såhär. Halsfluss tror jag dock att jag har faktiskt. Så svårt o svälja, gör så jäklaa ont när jag sväljer? oorka :/ .. Sedan gör de grmt ont när man hostar osv också. Kanske borde kolla upp halsen? ska nog ringa vårdcentralen idag eller imorgon, jag brukar alltid vänta till de sista, men borde kanske kolla upp de lite tidigare nu?om det är halsfluss, blire lite svårt för man ska svälja tabletter i tyl tio dagar, två om dagen har jag för mig, och med denna hals kan jag inte det näre gör såhär ont, när halsmandlarna är uppsvullna till max osvosv, hur ka jag göra, kväva mig  själv? blev svårt förra gången, hade exakt såhär för ett år sedan ;b fult.

Ringde också mödravårdcentralen imorse, de säger att man ska ringa mellan 08.00 - 11.30 och iallafall boka tid, men jg ringde vid 10 och jag kom ej fram, behöver liksom tid nunununu, eftersom jag vart på mitt sista ultraljudsundersökning... och då skulle man ringa dit igen o börja gå osvosv. Får väl gå upp tidigt imorgon igen för o ringa då -.-


Puss, inte mitt bästa humör inte nej, + jag saknar älskling sådär enormt mycket!!! han gick tidigt idag till jobbet, ooooh. SAKNAR DIG MIN PLUTT! <3


beställt kläder.

Beställde nyss kläder, sånna mysiga kläder o bara krypa in i hihi. I det kalla liksom. Köpte dock lite större eftersom att jag e gravid o växer & växer, sedan ere ju skönt me lite större tröjor?





Puss, snart kommer älskling. Då blire glass o jordgubbar, för gott. Han skulle köpa halstabletter till mig med eftersom han endå går förbi affären när han  går hit.

Jag hoppas jag inte får mer feber än vad jag har , då kommer bli äckligt yr, och de gillas inte när man e i min situation.. :(

1 januari 2011!! ;)

oh, e så sjuk att jag dör. Nej men nästan, tror att halsflussen är tillbaka? eller håller på i alla fall.. Kan inte svälja för då gör de ont etc etc, sen har jag lite feber, tog tempen nyss, fryser som fan fast jag har typ mycket kläder på mig + filt. Kan vara kanske att de var som en chock, var hos älskling där har han j'tte varmt, sedan hemma hos mig o här e de kallt eller? vene.. men älsklingen kommer hit snart i alla fall, vid 4-5 tiden skulle jag tro. Blir o mysa, han börjar också bli sjuk så får ta hand om varann riktigt, men jag e rädd om ja får för mycket feber, då blir jag riktigt riktigt yr, det är jobbigt. Kanske ska äta glass o jordgubbar sen hihihih. Ska försöka äta fiskgratäng nu, ska försöka svälja det. uh, puss

RSS 2.0