Nya tattoos :))


120831

Hallå! Idag vaknade vi runt halv åtta. Badade och hade de mys, strumpan och jag :). Sedan drog vi till affären och handlade paj och bullar till eftermiddag. Så nu snart ska väl hjärtat sova en stund och då ska älsklingen och hon till sin farmor ett tag. Vid två ska jag cykla upp till stan & möta Jessica , eftersom vi ska tatuera oss :). Sedan blir det & cykla hem snabbt för då kommer mamma och Co., de ska hämta sessan eftersom hon ska vara där i helgen :/ :). Hon har ju inte varit där på ett bra tag. Så blir lite fika innan de tar med henne hem till sig. Puss och kram.


Trött!

Ligger i soffan å tittar på det gamla vanliga ;) & äter lite choklad. Imorgon efter dagis ska vi ev till nessas farmor & hälsa på lite, var ett tag sedan. Tar cykeln dit så går de snabbt :)) sen på fredag blir det en ny tatuering, med Jessica. Taggad! :):) Kramz.


Hallå! Har ganska nyligen ätit lunch och tittat på 90210! Ska diska och fixa lite hemma innan ja ska hämta snuttan på dagis! :):). Efteråt ska vi ta en promenad med Jessica och lilla Ronja. Det är lite varmare väder idag i alla fall, vilket är skönt! :)).


Fick en kommentar förut om vart jag köpt min jacka/kavaj.
Och jag köpte den på halens :). Kramz.


<3

Jag älskar dig sjukt mycket min älskade dotter! :)) även fast du kan vara lite trotsig ;)


120828

Tja! Dagis idag för snuttan, och de går alltid super bra och jag är så stolt över henne :):) sedan tog vi en promenad hem till Jessica och hennes dotter å satt där en stund & lekte med barnen. :)) Sen gick vi hem & åt lite mat! Nu har snuttan precis badat och om två timmar slutar älsklingen jobbet. Kramz.


:):)

Denna hade jag när jag var liten! Så den ville jag att Vanessa skulle få <3 dock är den ny målad och fräschare nu än vad den var förut ;)


27/08

Okej, så nu har man dammsugit hela lägenheten igen! Blir typ stökigt på en dag! Haha vanessaaaaa då?;) nej ska inte skylla på snuttan. Var på promenad med Amaal förut också. Skönt & prata lite. Köpte lite natur godis också som jag tänkte att jag och baby ska äta kväll till någon film. Myspys. Nu får det väl bli lite lek & bus med snuttan. Tiden har bara flugit förbi idag. Kramz.


120827

Idag när jag cykla till gymmet så kände man verkligen att hösten närmar sig. Var så ruggigt kallt!! Ska ut på promenad med snuttan nu. Får se om det e varmare nu. Kramz.


120826

Hallå! Idag har det varit en sådan seg söndag, som alla söndagar är! Vanessa är trött och flummig men ska natta henne om ca en halvtimme! Elias är här också, så killarna ska väl spela antar jag ;) & jag ska isåfall se 90210! Fan har nästan blivit besatt av den serien ;) kanske äta någon macka till det också."ifall ni ville veta alltså ;)". Kramz!


bilder från Kolmården!

Här kommer lite bilder från Kolmården! :D
 
 

120825

Idag blir det bio då! :)). Cockpit ska vi se, en svensk komedi. Brukar inte tycka om svenska filmer men den verkade helt okej. Under tiden ska prinsessan vara hos morfar, :)). Kramz!


120824

Då blir det Kolmården idag med familjen! Kramz!<3


120823

Hejsan! Idag är det Vanessas sista inskolningsdag, det har gått super bra för henne! & jag är super stolt över snuttan!! Ska börja gå till hennes dagis om 35 minuter ca. Sjukt vad man saknar henne fast jag bara är ifrån henne 5 timmar? hehehe, men hon har det super bra!! :D ..
 
Både igår & idag har jag tränat 90 minuter! Väldigt bra, brukar bara träna en timme om dagen, men nu blev det lite mer =) Riktigt skönt. Sedan efteråt när jag kom hem, så blev det pannkakor! hihih mumma..
Nu är det bestämt ( beroende på vädret ) så ska vi till Kolmården imorgon! Jag pappa/morfar och sötnosen Vanessa! En hel dag, en massa kul blir det. Älsklingen jobbar :/ trisst men sant. Men det kommer fler tåg, eller vad man nu säger..
 
 
Tänkte lägga in bilder på kläderna jag beställde till mig och Vánessa, försökte hitta något till älsklingen, men han hittade inget till sig så ja...
 
 
 
+ lite små grejer till vanessa som jag inte hittade nu. Men ja, hon har ju så himlans mycket kläder, jag med dock.. Men det e så oootroligt kul & handla kläder och andra saker hem. Kramz!

G´natt

´Har precis nattat snuttan. Jag har alltid varit så "lat" av att natta henne i sin säng. Men idag var jag envis, och tänkte "strunt samma hur länge jag måste hålla på, någon gång måste ju vara den första".. Så tog med välling och la henne i sin säng med vällingen, och jag la mig bredvid henne i hennes säng. Jag sjöng, kliade henne på mage och rygg och det tog inte mer en 15 minuter innan hon somna. Så de gick ju as bra! =)
 
Nu ska vi titta vad för filmer det visas på bio, för ska nämligen dit på lördag =) .. Sen blire och se 90210
 som jag börjar titta på =) Kramz!

120822

Hejsan. Igår kväll beställde vi lite nya & fina kläder till familjen! Älskar & handla kläder ha ha! La oss rätt så tidigt igår och de kändes skönt. Vanessa har börjat vakna vid 7-8 nu i alla fall vilket är super skönt! Från 8 på kvällen! I morse vakna hon först sex, la sig bredvid mig och somnade om igen, till strax efter sju! Super mysigt.

Aja ska fixa oss inför dagis nu. Sedan blir det gymmet. Kanske blir Kolmården på fredag!! :):)


21/08

Så då har Vanessa ätit kvällsmat och ska snart natta henne, eller ja om en timme ca. Så hon får allt leka lite till. Gick super bra på dagis idag. Efteråt tog vi en lång promenad sedan kom pappa/morfar så då blev det glass på m-berg. Sedan skulle han kolla lite. Jag fick med mig ett par grymt snygga jeans! :) sängkläder till snuttans nya säng. Och badrums matta! :):). Nu slutar älsklingen snart :) kramZ


Aj!

Oh! Jag har så ont i huvudet. Haft det sedan igår morgon typ. Känns på ena sidan bara! Som om de går genom örat. Sedan svårt å andas på nätterna, ibland! Och älskling har ont i ryggen! Och snuttan har sina tänder som jäklas. Vilken skadad familj va ;) en "tycka-synd-om-oss" period! :).


120821

Vad fin våran prinsessa är på bilden nedanför! :). Idag går hon ca 9-14. Beroende på när hon vaknar. Men de tiderna ska hon få gå sen :). Efter jag lämnat av henne ska jag till gymmet. Skippade att springa idag så jag fick lite sovmorgon , till halv 8 :) så blir gymmet istället. Sedan får vi se vad man gör under tiden då hon är på dagis :/ kramz!


20/08

Då blir det tatuering den 31 augusti! :) med Jessica. Älsklingen är hemma med Vanessa under tiden! Så det inte blir stress. Sedan så ska mamma/mormor hämta snuttan, så ska hon vara där över helgen! Blir nog kul för henne & komma bort från hennes "jobbiga" föräldrar haha. Var ju ett bra tag sedan :). Den helgen kommer vi fira älsklingen som fyller på måndagen där.


Kom hem för typ 40 minuter sedan. Vanessa har nyss ätit och det går sååååå bra på dagis! Så stolt jag är!! Men ska nog ut en sväng snart igen, skönt med promenader :) kramz!


120820

Hej! Nu är vi fixade och ska snart röra oss mot dagis :) idag ska snuttan äta där också!! ;) spännande. Under tiden hon är där själv så ska jag handla lite mat hem och så! :):). När jag kommer å hämtar henne efter lunch så ska vi träffa Jessica och Ronja, & då ska vi iväg till ett tatuerings ställe och boka tid! :) och se hur mycket våran kommer kosta :) ha det toppen. Kramz!


Söndag!

Idag spela Vanessa lite gitarr och varje gång hon spela lite så klappade hon händerna för att hon va så duktig ;) haha :)


<3

Det som fick mig att vilja gå upp ut sängen idag var Vanessa :) hon gick till mig i sängen och gav mig 5 pussar , utan att jag bad! Brukar oftast få be om det annars! Så jäkla söt! Det gjorde min dag! :):)<3


120819

God morgon! Jag gick och la mig runt halv ett typ men älsklingen var uppe med Vanessa till 20 i 3 :/ stackare! Men han sover just nu och det är han värd <3 själv åt vi nyss frukost och ska snart ta ett bad :) sedan vid lunch är vi bjudna till Vanessas farmor! :). Söndag i dag, vilket menas med den slöaste dagen! Kramz.


00:12

Kul att Vanessa vaknade klockan elva ikväll och är vaken en & vägrar att somna om... & jag håller på att dö av sömnbrist! Känner på mig att de kommer bli en låååång natt!


120818

Tja! Idag vaknade snutt halv 8 :o hon somnade runt kvart över 8 igår! Dock vaknade hon en sväng runt 9 men då masserade älsklingen henne & hon somnade om igen. Så sjukt bra. Så vi fick en bra sömn inatt :) men älsklingen sover, ska väcka han halv 10 och då ska jag sova typ också två timmar till, eller i alla fall vila lite. :) Sedan när snuttis sovit sina två timmar, alltså runt två så ska vi gå till pappa/morfar och han ska bjuda på mat! :) sedan får vi se vad som händer :) mys med familjen i alla fall! :) kramz!


*

Snuttis har börjat få mer hår!;) snart dags för tofs ;) inte riktigt än haha nog en bit kvar men så gulligt hennes hår är nu! :):)


17/08

Träffade Jessica och hennes dotter förut :) tog en promenad och sedan stanna vi och åt på Haga grillen. Men var inte jätte hungrig så tog bara en sallad :). Sedan gick jag och snutt å handlade. Sen hem där jag började å städa. Dock ville Vanessa hjälpa till på sitt sett. Stoppade händerna i burken med vatten och lekte med moppen :p vad de nu heter! ;) lättare å städa när hon går på dagis :p. Sedan gick vi ut å sprang lite ;). Nu blir det myspys med dottern min! Btw, tror jag bestämt min tatuering nu!!:). Kramz!


120817

Hejsan. Inte lika fint väder som igår. Skönt med helg. Tränat hela veckan så blir skönt med lite vila :):). Efter lunch ska jag och Vanessa träffa Jessica och Ronja :) ta en promenad oså. Senare ska jag handla lite hem, blir en mys helg. Ikväll blire lite grönsaker och dipp :). Kramz!


120816

Goa barnen :) på bild där nere.. I alla fall kom precis hem från en jätte trevlig dag nere i Degerfors med Tobias och Elin med hennes familj :) vi lekte med barnen och snacka en massa skit :) och barnen trivdes, de såg man , speciellt mot slutet då Zacke sprang & krama Nessa ;) haha. Nu kommer snart min älskling hem! Kramz.


120815

Hellu :)
Såg att jag fått mycket mer besökare till bloggen, kul! Skulle vara kul om man fick någon kommentar ibland också ;)
Igår fick jag lämna snuttan på dagis för första gången :) Allt gick jätte bra. Men när jag kom tillbaka blev hon extremt mammig å ville inte lämna mig för en sekund. =) ..
 
Idag fick jag lämna henne lite längre, i en och en halv timme, jag tog en promenad och gick till affären. Allt gick super duper bra för snuttan, men hon blev överlycklig å se mig, hon kände på sig redan innan jag drog att jag skulle gå igen så hon blev lite ledsen. Men hon har det kanon där borta på dagis :) .. Nu är det studiedagar imorgon och fredag, så ingen dagis där inte. Men på måndag ska hon äta där, och på tisdag ska hon t.o.m sova där. Sedan ska inskolningsdagarna vara klara typ? Men hon klarar sig såååå fint. Kommer dock bli jobbigt och så tomt utan henne i ett x antal timmar. När man varit hemma med henne sedan hon föddes så blir det ju så! =)
 
 
Imorgon ska jag och Vanessa åka med Tobias till Elin och hennes fina familj i degerfors! Det blir kul! :D
 
 
Kramz!

Vanessas nya säng!:):)

En säg som man kan ändra ju äldre hon blir. Verkligen värt pengarna! :):)


120814

Idag blir det ju inskolning som ni vet. Och lite senare i eftermiddag ska morfar med oss till Ikea, köpa en säng till Vanessa. Känns som hon börjar bli riktigt för stor för spjälsängen. :):). Sedan ska vi ta en glass i Marieberg! :):). Kramz!


13/8

Idag kom våra nya fina skor! Vanessas fötter växer ju så att de knakar! :):). Tog typ bara en dag innan skorna kom, snabbt å bra :). Är så seg. Ska snart natta henne. Sedan blire mys med älskling och kanske Gossip girl ? Älskar serien! Är så fast i den att de e sjukt! :)

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer förutom inskolning. Tycker de går så bra för Vanessa så jag undrar hur länge man ska hålla på med inskolning ?:) kramz!


120813

Tja! Sitter utanför, precis sprungit like always! Nu blir det att gå upp och duscha och fixa mig och Vanessa, för ennu en dag på förskolan!! :) idag är det från klockan 9-11! Blir kul! Älskar och se henne så glaaad! & det är precis det hon blir av att gå på dagis! Dock håller hon lite koll på mig, så att jag är kvar ;) annars trivs hon utmärkt! I eftermiddag kommer min moder och Co. På besök!:). Ha det bra! Kramz!


120812

Hejsan! Mobil bloggar oftast eftersom det är de jag mest har tid med! Vi åt nyss mat och till efterrätt blev det äpple paj med vaniljsås! Min favorit! Vanessa tyckte dock mer om vanilj såsen, men jag förstår henne ganska bra där ;). Har i alla fall städat hela lägenheten, förutom toan! Men de tänkte jag att älsklingen ska ta när jag ändå går ut på den vanliga promenaden med snuttan! Annars har vi bara tagit de lugnt och vilat hela helgen typ, kan vara skönt det ibland också! :):).

Förut idag var min syster snäll och gjorde om min header :) blev riktigt fint tycker jag! Kramz!!


Mina vackra älsklingar!<3


Vanessas nya sko storlek! ;)


:)

Hejsan. Var och gymma förut :) kändes skönt! Har sprungit de senaste dagarna/veckorna. Men kändes skönt att köra lite styrketräning en lördag som denna! :). Efter köpte jag vindruvor, nötter och sånna här nyttiga typ chips/rispuffar :) så idag blir det en nyttig lördag :). Men väldigt gott! Har precis lagat mat, testade något av de vi hitta hemma haha. Köttgryta med massa goda ingridienser :) så ska äta nu! Och duktiga Vanessa sov två och en halv timme :) kramz!


120811

God morgon! Vaknade precis. Älsklingen sover men ska väcka han om ca två timmar så att jag också kan sova! Efter funderar jag på att åka till gymmet ? Även om det är lördag. :) senare i eftermiddag ska vi åka till Vanessas farmor eftersom hon kommer hem från Polen idag :) och ikväll blir det myskväll med familjen, tänkte köpa lite dipp och grönsaker och även lite nötter! :)

Aja nu ska jag bada Vanessa, sen hålla mig vaken :/ så otroligt trött! Kramz!


Utedag! <3

Så nu har vi ätit korv storganoff? Och ris! :) gott! Kom hem halv 2 kanske. Var på förskolan idag med nessa och de gick grymt bra! Sedan träffa jag Jessica & hennes fina dotter och Tobias var även med! Det var skojigt!:):) ska leks lite här hemma och sedan träffa Amaal vid 4 tiden :) var ett tag sen. Så de blir kul ;) kramz!


120810

Känner mig så stolt. De senaste dagarna sen vi kom hem från Gotland så har jag sprungit mellan 7-8 km. :):). Känns i kroppen kan jag säga. Sitter utanför oss och tar en cigg, nyss sprungit då. Så ska gå upp, duscha och fixa mig och Vanessa inför dagis!:). Efter blir det att träffa Jessica å hennes söta dotter och Tobias kanske även ska med :) haha typ som "renunion" stavning? :) senare i eftermiddag ska vi även ta en glass med Amaal :) kramz!


120809

Hej hallå! =)
 
Gud vad jag är stolt över min dotter!! Fasiken vad duktig hon var där, jag kan lova på nästan allt att hon ville i "smyg" att jag skulle gå därifrån ha ha =) .. nej men det var riktigt kul, var där ca en timme.. Satt och prata, lekte med vanessa och en till pojke.. Sedan lekte vanessa med en pojke och två fröknar.. Hon t.o.m tog tag i ena frökens hand och ville visa henne något, stora stora tjejen!! Mamma och pappa är så stolt över dig! Så det gick kanoners! Ska dit imorgon 9.30 till 11.00 . Sedan är det tre dagar nästa vecka eftersom torsdag och fredag den veckan e det studiedagar. I alla fall, ssedan nästa vecka märker vi om jag ska vara kvar eller inte. Idag gick i alla fall allt utmärkt! Tills jag får ett jobb så kommer Vanessa få gå tre dagar i veckan, och 5 timmar om dagen. Från 9 till 14.00.. Vilket blir perfekt, då får hon vara med på deras aktiviteter och leka av sig en hel del. Tisdag,onsdag och torsdag blir dagarna! Fast då jag jobbar, den 4 september och ett par dagar frammåt, då ska hon få gå på dagis lite annorlundare! Men hon hade verkligen jätte kul idag och jag är alldeles överlycklig! :D
När älsklingen kommer hem från jobbet ikväll, så ska vi kolla igenom lite papper och fylla i det som behövs, så att jag kan lämna det imorgon till personalen.
 
 
vanessa sover sedan typ kvart över elva ca. Hon somna i vagnen direkt efter dagis. Så hon hann inte ens äta :c skulle ju hem och äta egentligen :c .. Men hon får mat så fort hon vaknar, lilla tjejen! Sen får vi se vart dagen leder :) Kramz!

Våran stora tjej!

Idag börjar våran stora tjej på dagis!!! <3 vad snabbt tiden går.. Du föddes ju nyss? Mamma och pappa älskar dig enormt mycket!!!<3


120808

Vilket dåligt väder vi har ... Hann i alla fall ta en lång promenad , leka i parken och sedan en lång promenad hem. När man vart hemma en stund ser man hur det öser ner med regn... Tur att man hann hem då.

Jag ska tatuera mig snart tänkte jag, tillsammans med Jessica. Hon fick mig att vilja de igen haha :)). Så imorgon efter Vanessas inskolning så ska bi ses och så får hon hjälpa mig å bestämma mig :). Passar ju bra att nessa börjar på dagis för då kan man ju tatuera sig utan att fixa barnvakt just den timmen!:)

Håller på med maten till älskling. Kyckling och ris ska det bli. Puss.


bilder från Gotland! =)

Hej.. Tänkte kortfatta mig lite snabbt. Innan Vanessa börjar slita tag i datan ha ha..
Fick tillbaka vår data idag, nu e den så gott som ny! Känns super skönt. Tänkte lägga in lite bilder från Gotland! =)
 
 
 
 
 

120807

Hej. Snart hemma i Örebro. Ganska kul och se, ju närmre Örebro vi kom desto sämre väder blev det och desto mörkare. Haha :p. Men men. Har haft en underbar vecka på Gotland så ska inte klaga :). Rätt så skönt å komma hem ändå. Träffa älsklingen! Så blir massvis med mys framför film ikväll och lite godis!! Kramz! <3


120806

Hallåj! Idag blev det å städa de sista i stugan sedan flytta vi över till hotellet, eftersom någon annan hade bokat stugan. Mysigt hotell dock. :) sedan drog vi till Medeltidsveckan och glodde. Såg även en skådespelare som är med i Eva och Adam! :) Evas bror. Haha inte för att jag brydde mig, men ändå ! :). Sen drog vi och åt. Efter det blev det stan. Vi handlade två grymt snygga klänningar till mig och ett par jeans med en snygg tröja till nessis :) efter det har det blivit massvis med lek & bus och promenader. Nu sover hon dock. Hoppas hon sover hela natten eftersom nu är vi ju i samma rum som hon sover i. & hon är väldigt lätt väckt. Inte brås hon på mamma och pappa... :)). Imorgon förmiddag går båten hem! :(:( Kramz!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/530340/images/2012/pic_5020081d9606ee5530000040.jpg" class="image">


Städat!

Såja! Nu är stugan städad och klar! Bara golvet å våra sovrum kvar sedan e allt klart, men de gör vi imorgon! Vill inte väcka snuttan! Har stugan tills imorgon, sen blir det hotell tills tisdag då vi ska hem. Åkte till havet förut. Myspys. Badade benen typ bara dock men det var härligt + nessa gillade det:). Sen grillade vi. Imorgon eftermiddag ska vi till Medeltidsveckan. På stan :) blir det fint väder kommer vi även bada! Nu ska jag se Gossip girl innan läggdags. Kramz!


Sådan mor, sådan dotter!<3


120805

På ena bilden där nere får jag en puss utav Vanessa :) dock skrattar hon samtidigt xD Idag blir det sommar och vattenland igen!:) eftersom vi tog två dagars.. Och kanon väder idag igen! Kom nyss hem från morgon promenaden, ena backen kallar jag för helvetes backen, så brant och allt det. Men men, :) kramz!


<3

Hej hallå! Sitter ute på altan och dricker en smirrnoff bara och röker. Nessa sover sedan 7. På eftermiddagen åkte vi tåget runt hamnen och Muren :) Sedan handlade jag ett par shorts och en klänning till mig å lite annat till nessis :):). Sedan sprang klockan iväg, vi kom till glassbaren där dom har över 150 olika smaker. Man kan t.om ta 10 kulor, men nej tack haha. Jag och nessa delade på en glass med tre kulor :) efteråt blev det hem och slappa och kvällsmat för tösen och sedan blev de kvällspromenad för å få henne å sova, och vilka jävla backar de finns ha ha. Kramz.


120804

Hallå! Imorse fick jag sova till åtta! :) pappa/morfar tog Vanessa imorse , klockan sex. Lite sovmorgon i alla fall, riktigt skönt! :). Sedan åt vi frukost och efter åkte vi till det kända Högklint. Tog en massa bilder , Dock med systemkameran :) så de fin bilderna kommer in när vi kommer hem!:):). Sedan åkte vi till affären å handlade + jag köpte en fin födelsedags present till älsklingen som fyller den 3 september! :). Tog nyss en lång promenad med nessa , för å få henne å sova. Så nu lär hon sova ett tag! Ska snart laga mat , sedan kanske åka till havet å bada?:). Kramz!


120803

Hallå hallå! Idag har varit en skön dag. Mycket bus och lek. Träffade Pippi , åt tachos och badade i vattenland. :):). När Pippi och dom spelade teater, så ville "polisen" att jag skulle upp på scen xD men eftersom jag höll en trött liten tjej i armen så sa han att han får ta en annan i stället. Haha kul ändå :) men toppen väder har vi haft! Sjukt skönt! Imorgon blir det affären , pappa ska göra sin kääända köttfärssås. :) och efter blir det nog Högklint och ta en massa fina bilder! :) Sen får vi se vad dagen har å bjuda på! Puss och kramz!


Kanon väder! :):)

Inatt sov Vanessa underbart! Från ca halv 8 igår kväll till halv 7 imorse! Ibland så ;) lekt hela morgonen! Tagit promenad runt hela kneippbyn, :) snart ska vi in till sommar och vattenland!:) kanon väder är det också! Pussz och kramz! <3


120802

Hej! Bilden är från våran utsikt från stugan! En väldigt lyxig stuga vi bokat dock!! Perfekt! I natt klockan två hämtade pappa/morfar oss. Vanessa somna igen halv tre å vaknade kvart över 4 och var vaken till kvart i åtta och sov till kvart över åtta och sedan somna hon vid tolv igen, så inte mycket sömn idag! Men set får vi ta igen i natt :) Idag åt vi på restaurang , handlat stövlar till snuttan , byxor å tröja till mig, bodys till nessa och en Pippi docka till henne. Sen nyligen grillade vi lite korv till kvällsmat. Nu sover hon och jag ska snart gå ut och ta en promenad, så skönt ute! Redan fått färg? Puss!<3


RSS 2.0