Fredag!


Imorgon drar jag till Sthlm på morgonen med min minsta syster Rebecca.  Så blir och lägga mig nu, försöka sova. Upp tidigt imorgon 😉👍 

150128

Hej! Idag känner jag verkligen att jag tränade igår .. Körde ett hårt mag&rygg pass, samt lite armar. Idag får det bli att träna ben&rumpa. 

Igår öppnade jag så jag slutade rätt tidigt. Då tog jag och Vanessa bussen till stan. Gick runt lite, fikade och kolla lite. Tog ett till hål i örat som jag tänkt på länge. 
När vi skulle hem kom inte bussen. Så vi kom hem lite senare än vi tänkt. 




150124

Hej! Vaknade vid 8 på morgonen. Åt en gemensam frukost och tittade på barnprogram. Jag drog till gymmet som vanligt dårå, vid nio.  

Sedan kom jag hem, leszek och Vanessa städade. Vi skulle nämligen bjuda min mormor, vanessas g-mormor på lunch. + att vi hade ändå tänkt städa efter hela jobb veckan då man inte hunnit städat ordentligt. 😘  så jag Och leszek lagade mat. Kött, ris , sås och grönsaker. Vanessa hjälpte till 😘 
Mormor var kvar ett tag till. Var riktigt trevligt. 😄👍 


Vid två åkte vi med pappa/morfar och storhandlade. Snällt av han att hjälpa till 😘 vid halv fyra kom vi hem och då KOm farmor, faster, 3 farbröder ( till Vanessa ) och Emilia. Fikade, busade och pratade. Skulle ut i snön men tiden bara rann förbi. Så imorgon ska vi ev till ånnaboda eller någon annan stans och åka pulka/Bob. 😊👍

Ikväll blir det lite nötter till oc. kram! 

150123

Hej! Har varit väldigt mycket i veckan. Men i stort sett samma, jobbat, hämtat Vanessa, åkt pulka hem, badat, lagat mat, diska, städa och avslutat med träning på gym. Sen sova! 💪💕 och biblioteket har jag och Vanessa besökt också. Hon älskar att vara där! Kolla i böcker, leka med dockhuset och tågbanan samt göra pussel!

I måndags hade vi studiedag. Så på förmiddagen hade vi föreläsningar och grupparbeten. Sedan åkte jag och Lisa till stan och åt tacobuffe. Väldigt gott. Sean arbetade vi på jobbet. Hade planering. Drog även förbi Ikea och köpte grejer till jobbet som vi även fixade och sånt på jobbet. Kom inte hem  förens vid 18 på kvällen. 

Nu jobbar jag 07.30-16.00. 
Efter jobbet ska jag och Vanessa dra till g-mormor en sväng. Sedan ikväll blir det lite fredagsmys. Vanessa har nog längtat lite till det 😉😘👍 

Kram! 


Så himlans vacker! 😍

150118

Hej. Imorse fick vi sovmorgon. Jag vaknade av mig själv 9.15. Kunde inte somna om. Vanessa vaknade 9.40. 😄 och leszek därefter. Började dagen med frukost och lite städning. 

Vid 11 drog jag till gymmet 😄👍👊💪  kom hem vid halv ett ca. Gjorde lite lunch och sedan vid två kom pappa/morfar hit. Då drog vi till tekniska kvarnen. Där hade Vanessa väldigt roligt. Vi med. Väldigt lärorikt också faktiskt. 

Nu har Vanessa och leszek ätit pizza. Nu leker jag och Vanessa med tågbanan. Kram! 


150117


Hej. Känns så gött. Denna vecka har jag gått till gymmet på kvällen nästan varje dag. Leszek har nattat Vanessa och jag har dragit dit och styrketränat. Med Natalie. Skönt som tusen. Brukar annars bara köra kondition hemma på vardagarna och gymmet på helgerna. Men ibland finner man tid och ork efter jobb och allt annat. 😘 

Imorse vaknade vi 8.30. Jag stack till gymmet vid tio. Körde stenhårt. Sedan badade jag och Vanessa och leszek städade😉. 

Nu är vi hos pappa/morfar. Ätit hans goda köttfärssås. Mums! Cyklade hit. Inte halt på cykel vägarna  längre, typ. Ska hem om en stund. Leszek och Vanessa ska se på Chelsea match 😉 😄👍 kram! ❤️❤️



Haha roligt. Vi gör samma min typ, ser de ut som. 😄 

*



Lång jobb dag idag. Till 17 ca. Sen hämta Vanessa. Är inte hemma förens 18 då det är rätt långt hem från vanessas förskola. 😊😘 kram! 

150112

Hej! Idag har det varit super halt och mycket snö. Man har i stortsett åkt skridskor på skorna. Men Vanessa kunde åka pulka hem i alla fall. De tyckte hön var skoj 😄 

Sedan har jag och Vanessa städat, lagat mat, diskat, badat och hunnit leka lite.  Vanessa lagade spaghettin själv ;). Och jag gjorde köttfärssåsen ( min egna ). 

Vid sju kom Natalie hit och vi drog till gymmet när leszek kom hem. Ett riktigt skönt pass! Hann t.om med lite stretching ;) 


👍

Hej! Idag körde jag lite träning på kvällen här hemma. Ca 10 minuter med pilates bollen ( situps ) lite armluft med pilates band och små tyngder. 20 minuter löpband och 40 minuter på crosstrainern. Ville inte styrke träna på gymmet idag då jag gjorde rätt hårt igår och så stängde de tidigt idag och vi var inte hemma. Men de blir imorgon kväll med Natalie istället 👊👍. 

Nu blir det oc ( börjat titta om på den serien med ) och fruktsallad till. 👍😘 

Åt Kina buffé på Marieberg idag med pappa/morfar , Vanessa och leszek. 
Annars har inget speciellt hänt. Adam sov här i natt. Vanessa väckte honom super tidigt. Stackars. 😉 


Inte alltid bra att vilja var som sin mor 😉 men hon bara lekte lite 😊 kram! 



150111

Hej! Igår började dagen med att jag åkte till gymmet med Lisa. Klockan 10. Vaknade klockan nio, Vanessa sover oftast mellan 12-13 timmar. Skönt det 😊👍. Skönt pass hade vi i alla fall.

Sedan fick vi besök utav några farbröder, Emilia och farmor. 

Sedan vid 16 kom Adam. Chelsea spelade 😉 

Åt grönsaker och dipp och hade det trevligt hela kvällen. När Vanessa somnade vid 21 så drog vi på Beck - familjen. Så kul med äntligen lite nya filmer av dom. Kram! 


150106

Hej! Idag drog jag till gymmet med Lisa, kollegan.. 😊 riktigt trevligt var det. Vart 90 ish , minuters träning. Mellan 60-90 minuter i alla fall. 👍. Sedan invigde älsklingen min " ris kokaren " en av alla julklappar vi fick. Fy jävlar i havet vad den är bra 😊👍 och korvstroganoff till blev det. 😊👍. Sedan drog vi till Peter och Emilia en stund. Zofia ( vanessas farmor ) och Adam var där. Sen har det inte hänt så mycket idag. Pappa/morfar kom en stund förut också. Varit i affären och rensat/ städat hemma. Det vanliga typ 😄 

Imorgon är det första arbetsdagen efter två veckor semester. Rätt så kul och komma tillbaka till jobbet igen, alla arbets kamrater och barnen! Men snart semester igen 😉 5 mars drar vi till Venedig ^^. En hel vecka! 

Kram!  👄 



👍

Vi tog en 4 timmars promenad förut..  Gick till stadium outlet skulle köpa överdrags byxor som jag ska ha till jobbet och hittade även denna 
Sen till ett matställe och sedan till en park en stund, sedan hem. Men tog tidatt  gå till stadium outlet då Vanessa gick hela vägen dit. Tog med vagnen för det är ändå långt dit. Sen fick hon åka vagn hem. 

Nu har jag och Vanessa Storstädat lägenheten och även skurat golven och allting 😉😉😘👍. 

Nu leker Vanessa med mitt hår. Puss 😘❤️ 



150105

Hej! Igår var vi hos Patrik, Helena och Kim en stund. Jätte trevligt. Sedan gick jag ut och sprang 8.21 km. Super super skönt! 👍  efteråt tog jag och Vanessa en promenad. 💣  sedan la vi oss i ett varmt bad. Och efteråt hände inget speciellt 😘.

Idag skulle jag jobbat, men varken jag eller Vanessa mådde så bra idag, lite förkylda etc. Så vi stannar hemma idag. Jobb på onsdag igen! 😊❤️ 


Kram! 

150102

Det som hänt den senaste veckan är, Mycket träning och träffat många i familjen. Hållt igång rätt mycket. Idag var det mycket shopping, i Marieberg. Kläder och skor till mig och Vanessa, ett nytt kök till henne också. Gick runt i över 5 timmar. Åt mat, Vanessa fikade. Duktig tjej är hon. Tog med vagnen som bärhjälp. 😉 
Vanessa är som sin mor, shopaholic😘

Sedan har jag gått med på en utmaning 😉 på Facebook ha ha. Inget  godis, snacks , fikabröd eller läsk. I 70 dagar egentligen, alltså till 11 mars. Men eftersom vi åker till Italien den 6 mars så vill jag helst inte behöva tänka på vad jag stoppar i mig när jag är där, så jag kör på 65 dagar 😘😘 Jag har absolut inga problem med att undvika fikabröd, läsk eller snacks. För det är väldigt sällan jag äter fikabröd och snacks, eller dricker läsk. Men inget godis på fredagarna?:/ ha ha.  
Så idag blev det paprika och morötter med dipp och Loka! En bra fredagskväll ändå 😉 

Åh vill se nya Beck filmerna .. :/ ska försöka skaffa cmore. Hoppas man inte behöver vara Telia kund bara. Aja kram på er!


RSS 2.0