140630

Hej! Idag har varit en lång och bra dag med dottern min!! 😊😄👍❤️  

Vid nio imorse i regnet tog vi cykeln till stan, skulle möta marina klockan 10. Men 5 i tio var Vanessa kissnödig så fick springa och leta efter en toalett... Haha!! Men men. Hon är duktig , det är de som är huvudsaken. Hon har gått utan blöja sen lördags förmiddags ( förutom när hon sover på kvällarna ) 😊👍. 
Hann inte prata mycket med marina, men jag skulle köpa en grej av henne 😊 sedan gick jag och Vanessa och shoppade loss 😍👍 hon fick en egen paraply som hon tjatat om, väst, tre par byxor, shorts, en bok och en liten spegel. 😄 glad tjej med andra ord!
Jag fick med mig lite hår saker, en plånbok, ett par byxor och en t-shirt. 
Vi åt även lunch på la baguette! 
Sedan gjorde vi lite andra ärenden och kom hem vid halv tre. 

Sedan stor städade vi, tog ett bad och lekte lite. Vid halv 5 kom nessas morfar, han fick hjälpa oss att stor handla! 
Fick även en matta av han som han hade köpt i Ullared och Vanessa fick jävligt snygga kläder! 😄 

Vanessa slocknade klockan 8. Efter det har jag tränat. Tobias ringde mig efteråt så följde med han till Willys en stund. 

Har sett på Beck med min älskling nu. Nu väntar sängen. Ska upp tidigt imorgon, ska göra en sak på morgonen så under tiden ska Natalie ha Vanessa. Sedan kvart i två ska Vanessa klippas 😍👍 kram. 


😎

På tisdag ska snuttan klippa sig hos en  frisör!!!! 😄😄👍😍 

140628

Hej! Idag vaknade hela familjen kvart i 9 😊 låg kvar i sängen ett tag och busade! Efter en hel del bus så åt vi frukost tillsammans och efter tio drog jag till gymmet. Var så regnigt så blev gymmet istället för att springa ute. 

Vid tolv träffade vi vanessas g-mormor. Vi bjöd henne på mat i Haga grillen. Jag tog dock en sallad medan alla andra tog pizza 😊. Efter maten så bjöd g-mormor på fika hos henne. 

Kom hem vid halv fyra. Har precis tittat färdigt på filmen frost. Jag och Leszek var väl mer intresserad än Vanessa... Så mycket spring i kroppen som hon har ha ha. 

Ikväll ska jag och hjärtat se på Beck. Beck maraton med morötter och dipp! 💋 kram! 

Igår när Vanessa fick vara med på jobbet en stund på kvällen! 

Idag! : 


140626

Hej hallå! Inte orkat skriva samma sak då varje dag består av jobb, bus med sessan, träna, laga mat, tvätt & disk samt städning. Så ja.. 😉 men igår blev det en massa flum samt allt annat som jag/vi gör 😉👍

Idag slutar jag klockan fyra. Kommer inte  hända något speciellt idag. 
Imorgon stänger jag så Vanessa får vara kvar längst på förskolan imorgon då inte morfar kan hämta. Hon kommer få vara där till ca 18. Om inte jag får möjlighet under dagen att hämta tidigare så hon får vara med och stänga igen.. 😄 

Sista dagen imorgon, får ångest. Kommer sakna alla kollegorna och barnen. Får hoppas jag får komma tillbaka i höst. 😊👍 men nästa vecka kan jag få hoppa in lite, p.ga brist på personal. Men annars så börjar semestern då 😉😉👍👍❤️

Kram! 💋

140623

Hej! Helgen har varit grymt bra! Hade en super trevlig lördag med Emma. ❤️ Vi åt gott men nyttigt, såg en skräckfilm som var knas och en riktigt bra komedi. Sedan på söndag förmiddag cyklade jag hem och tränade de första jag gjorde! 👍👍 sedan var de mycket bus med min snuttis! 


Idag jobbade jag till fyra och drog direkt till frisören. Pappa hämtade Vanessa och sedan hämtade han mig. Han tog hand om Vanessa medan jag var hos frisören, de åt mat etc. 
Jag hade så grymt slitet hår!! Och missfärgat å allt. Så hon klippte väldigt mycket. Hade ju väldigt långt innan! Men de var väl behövligt 👍 sedan färgade hon mitt hår och efter det köpte jag bra grejer till mitt hår. Ska verkligen ta hand om mitt hår numera. Varit så slarvig med håret.

Innan: 
Missfärgningen :

Efter 😄👍: 



140621

Hej hallå! Satt och flumma lite igår mef Adam och hjärtat medan vi såg Johan Falk. 

Idag har jag blev det 82 minuters träning. Både på crosstrainern och löpbandet. Har duschat och fixat mig och även hunnit få i mig lite mat 😊 

Vanessa sover hos morfar i natt. Men ska se till så att hon kommer hem tidigt imorgon hehe, saknar henne sjukt! Redan.. Min stora tjej! Bästis 😉❤️ 

Vid fyra tiden ska jag cykla hem till Emma. Hon har flyttat hemifrån. Så ska se hur hon bor! 😄 hon bor tydligen rätt så långt härifrån så blir en bit och cykla/promenera. Men skönt det. Vi ska äta grönsaker och dipp till lite filmer. Mys. Kram! 




Glad midsommar!




140619

Hej hallå! Öppnade idag så slutade klockan två. 😊  på jobbet idag var det avtackning för oss vikarier ( jag ska jobba där en vecka till ) fick blommor av min chef, eller ja på den förskolan. Han sa också, inför alla som var där ( nästan alla samlades i fika rummet ). + barn. " Elin.. Du är väldigt modig och mogen. Du är jävligt bra på det du gör och du gör ett jävligt bra jobb!!! 😄" åh vad glad man blir!! 😄

Jag kanske får komma tillbaka till hösten. Fått höra lite saker + att de vill ha tillbaka mig. Men som sagt jag har en vecka kvar! Sedan tar jag och Vanessa en månads semester 😄👍 

För några dagar sedan fick jag även en present av mina kollegor också!! Åh vad jag älskar mitt jobb!!! 😄👍. Kommer sakna de så grymt mycket. Kollegorna och barnen!! Men kanske får komma tillbaka, hoppas! 👍💖


Men i alla fall.. Har stod städat med snuttan idag och sedan tränade jag som vanligt. Men även hunnit leka och sånt förståss 😉👍 

140615

Bra dag idag! Åt lunch i en lekpark med Vanessa lesZek marina menno och lilla Alex. Kyckling sallad 😎 och jordgubbar till efterrätt. 😍 kom hem typ vid fyra tiden. Idag har Vanessa gått så jävla långt. Och vi har sprungit enormt och lekt. En bra dag helt enkelt. Blöjfri och nappfri = mer och mer! 😄 vi kör det i hennes takt. Men hela helgen i stort sett så 😊 Man kan inte tvinga ett barn. Hon har gått på toaletten i kanske ett halv år.. Nästan.. Men varit lite för skray att gå utan blöja ifall om någon olycka händer. Men nu går det bättre 👍




🎉

Gud vad grejer våran tjej har fått alltså. Fy! Kommer knappt ihåg hälften xD men väldigt bra saker, som får henne sysselsatt 😉👍. 
Så har varit igång hela dagen. Sen mot kvällen när sista gästerna gått så tog jag och Vanessa med oss hennes cykel och gick ut. Ringde nessas g-mormor, och gick till en park. Eller cyklade 😊 var riktigt skönt och kul. Kom hem strax efter åtta. Hon somnade på stört ( inte sovit på hela dagen ) så jag kan förstå henne. 

Jag ligger i sängen och tittar på orange is the new black och äter morötter med dipp. Puss! 


140614

Hej! Igår fyllde våran stora tjej 3 år!! Fan hur har tiden gått så snabbt??? 😄❤️🎉 så på morgonen innan dagis och jobb gick vi in till vanessas rum med tårta och mackor och lite presenter. 😊 hon fick öppna några på morgonen 😄 
Jag slutade klockan två och cyklade snabbt och hämtade Vanessa. 
Då blev det mer present öppnande. Vid halv fyra kom nessas morfar och då blev det ennu mer presenter. Fy vad mycket hon fått. Har rensat mycket av hennes leksaker nu. Vi åt tårta ( som jag och Vanessa har bakat. ) och lekte med alla hennes leksaker. 

Var ute och sprang min runda förut. Har nyligen badat mig och Vanessa. Nu ska vi till affären och köpa lite läsk. Blir födelsedags firande idag igen. Vid tolv kommer vanessas farmor och alla farbröder + respektive och faster. Sedan vid tre kommer några av mina farbröder + respektive och vanessas morfar igen. 

Och även imorgon kommer några vänner till oss. Fullt ös denna helg med andra ord 😉😉👍



140610

Hej!  Efter dagis och jobb så gick jag ocj Vanessa till affären och köpte en varsin kyckling sallad, orkade verkligen inte laga mat och var dyng hungrig. 

Har lekt och busat och lagat matlåda till Leszek. 

Vanessa skulle sovit vid åtta men det gick helt enkelt inte så jag tappa hoppet och tog upp henne.. ( var ju så varmt också!! Så förstår henne ) Jag hoppade på crosstrainern i 60 minuter till en film och Vanessa lekte bredvid. Nu har jag och Vanessa badat och ska lägga oss i våran säng och sova tillsammans idag. 

Kram! 

Hennes hår alltså xD haha!! 

140609

Idag efter jobbet var det grill fest på vanessas dagis. Vi grillade, frågesport, barnen vs föräldrar i cykeltävling, teater och på slutet var det dags för fika. Sommartårta. Kallade dom den 😊 
Riktigt kul och trevligt faktiskt. Dock väldigt varmt men man ska väl inte klaga... Vanessa frågade mig om jag ville tävla mot henne på cyklar när de andra började göra det och då kunde jag så klart inte säga nej. Men de var faktiskt kul. Föräldrar och barn stod runt om banan och sa " heja...heja.." Haha 👏😎 

Vi kom hem ca kvart i sju, då tog jag ocj Vanessa ett efter längtat bad ( tänkte träna men var så sjukt trött + yr p.ga vädret så tar igen det imorgon 😉😄) och strax efter åtta somnade hon 😄 hon fick också en födelsedags present av hennes fröknar. Dom trodde inte att de skulle vara där på hennes födelsedag men de är dom ju. Så ska köpa glass och ta med Vanessa på torsdag så ska hon få bjuda dom 😄👍 hon fyller på fredag men alla barnen är där på torsdag sä fröknarna tyckte det var bättre att fira henne då. 😄👍. 

Kram! 


140608

Det har varit en helt underbar helg i Västerås hos mamma syster och Allan. 
Igår kväll följde jag med mamma ut på en promenad. Jag sprang dock. Mamma var som min personliga tränare " snabbare..snabbare.. Spring dit och tillbaka. Snabbare. Upp!! " hahaha. Så vart intervaller i skogen. Vi gick/sprang ca 7 km. Skönt. 
Sedan vart det rita och gissa och några drinkar på det. Hur mysigt och trevligt som helst. 

Idag så var jag mamma, Felicia och Vanessa ute i parken, tog lite bilder, åt glass osv. 😄👍. 

Nu sover Vanessa och jag har precis tränat klart. 

Imorgon jobb och efter jobbet är det grillfest på vanessas dagis. Kram!!  


140607

Hallå! Kom till mamma ( vanessas mormor) igår vid ett och då var de mat på bordet 😉😉👍 sedan drog vi till allans familj, hans bror hade tagit studenten. Så vi åt lite tårta och fikade! Busade en hel del i parken också. Kom till mamma igen vid åtta på kvällen och halv nio däckade Vanessa haha 😄 idag vid åtta vaknade hon, mamma tog henne så jag kunde sova till i alla fall tio, skönt!! 

Jag och Felicia tog cyklarna till Erikslund och shoppa lite, eller rätt mycket ändå. Badkläder till Vanessa och Felicia, och sommarkläder till mig, Vanessa och leszek! 💋❤️ 

Nu har vi precis firat Vanessa med tårta och presenter! Hon fyller tre år på fredag. Så firandet har börjat då 😉😉 del ett haha 😄👍❤️

Igår : 

Idag: 



Kramar ❤️💋

140602

Åh! Jag är helt slut... Jobbade 07.00-18.15 idag som jag skrev igår.. En lång dag med andra ord.. Kom hem och då var det bara att fixa med maten. Tur att vanessas morfar är så snäll som jämt ställer upp och kan hämta henne när jag slutar sent..

Vanessa sover. Jag har precis tränat 60 minuter på crosstrainern medan jag lyssnade på musik och såg min nästan favorit serie " Make it or break it ". 

Nu väntar sängen. Huvudvärk från helvetet och trött som en åsna. 

Imorgon stänger jag. Men får sovmorgon och hinner busa med tösen min lite längre 😊👍 09.00-17.30

Kram!  



140601

Sitter i bilen sen någon timme tillbaka.. På väg hem. På ett sett ville man inte hem för kändes inte som om farfar mådde så bra... ❤️ Men rätt så skönt och komma hem, duscha, packa upp och få tvätta allt!! 👍dock lång jobb dag imorgon.. Har APT. Så jobbar 07.00-18.15. Men kan bli övertid... 😯😜 för brukar bli så.. 

Igår åkte vi lite vilse efter Liseberg. Skulle till farfar och grilla var bestämt. Skulle ha kommit dit ca 21-21.30 kanske.. Men ja, vi virra runt i skogen😉 ringde farfar och han svarade inte. Men tillslut funkade min gps i mobilen. Så kom fram strax efter 23.. Farfar satt i våran husvagn och såg film men han hörde inte telefonen.. 😊 och Vanessa vakna. Hon var vaken med oss till strax efter 1. Hon sov först från 18.30-23.00, vaken i två timmar och sov till... Wait for it... 10.00 👐👏👏👏👏💞💘💕💓💗

 Vi träffade min ena farbror en stund, jävligt fint hem. Hoppade lite studsmatta osv osv. 👍 skulle träffat Nettan och bebisen men dom var inte hemma 😞

Nu har vi väl ca 17 mil kvar. Om inte mer. 

Så for vi kommer hem.. Ska jag och Vanessa ta ett långt jävla bad!! Sen sängen. Kram!! 👪




💖

Jag älskar min familj miljoner varv runt jorden & tillbaka...!! ❤️💖❤️💖❤️💖❤️




RSS 2.0