120623

Då drar vi till Polen då :) pappa kommer snart, han ska skjutsa oss till Skavsta där vi tar flyget till Polen! 
Får se om man har chansen till att uppdatera bloggen något. För genom mobilen vill jag inte. Det kommer kosta multum. Kommer hem nästa lördag! Puss<3 

120621

Hejsan :) igår mötte jag och Vanessa mormor På stan. Tog en promenad dit. 
Vi tog en glass. Sedan vänta vi på Felicia. Såg att hon hade vattenkoppor så jag ville inte riskera att jag eller Vanessa skulle få det. Så jag stack ifrån dom ganskà snabbt. 
Tog en promenad hem. Sedan tog vi en promenad till vivalla. Till strumpans morfar. 
Vi åkte till marieberg och käkade. Sedan handlade jag lite lampor och en ny och fin badrums matta. 
Sen kom vi hem och då kom Elias och Julia hit på besök ;)) 
 
 
 
På lördag åker vi till Polen! Ska bli sååååå skönt och komma bort från Sverige ett tag. Och så kommer det vara  riktig sommar där. :):) 

Vanessa går mer för varje dag som kommer!:))

Vanessa har i ett par dagar kunnat tagit några steg och tagit sig upp utan stöd Men idag har hon gått väldigt mycket , helt själv!! Man ser hur lycklig hon blir när hon lyckas med något bra!:)). Sedan har hon fått ett bollhav av gudfar!

Mamma och pappa är stolt över dig snuttis:):)<3


120618

Idag var det Bvc med plutten! Hon väger 10 kg och hur lång hon är sa hon inte men de står ju skrivet. Men lång är hon ;)). Sedan pratade vi en massa å så fick hon sprutor :(( efter det drog vi hem och åt mat. Sen fik hon sova. Trött var hon. När hon vaknat drog vi till stan där vi handlade lite sommar kläder till henne och en skjorta till mig, inte för att de e sommar i Sverige elle i alla fall örebro, men i Polen och på gotland är det absolut det! =). Nu sover snuttisen. Hon var lite varm när hon somna. Snart kommer Elias och Julia och då blir det film! Sen sova. Älsklingen får semester på torsdag!!!:))


120617

För någon timme sedan kom våran söta lilla underbara prinsessa hem!!:) direkt när hon kom hem fick hon korv och bröd. Som hon älskade! Sedan dammsög jag efter hennes mat :/ hon är en riktig gris :)) nu blire lite fix innan Elias och Julia kommer.


Polen på lördag!! Pussar!


<3

Igår var de begravning. Riktigt fint var det!! Kändes jobbigt eftersom man tänkte både på henne och farmor! <3 men de gick bra ändå! <3


Efteråt på kvällen var nessa hos morfar. Eftersom vi skulle på 30 års fest. Kändes dumt att gå på begravning och 30 års fest på samma dag. Men inget att göra. + man fyller ju 30 bara en gång. Men det var riktigt kul i alla fall!!<3


120613

Då var den här dagen över då!
Ett år har hon varit sedan 02.21 i natt ;)
Vi hade ju kalas för henne i lördags. Mest för dom som bodde någon annan stans och inte kunde ta sig hit på en vardag :) men eftersom hon fyller idag så kom hennes morfar och farmor med hennes farbror och faster och älsklingens faster med barn barn. Så blev lite smörgås tårta och bus! Och så klart presenter!! Men nu sover tokfia efter de roliga bravaderna. Vart ute mycket idag med. Får se om hon vaknar senare ikväll ( hoppas dock inte på det! ) hon behöver sova.


Imorgon blir upp tidigt och följa med på hennes mosters skol avslutning! :) senare på eftermiddagen blir det mer firande av resten av farbröderna.


Vanessa har kommit in i trotsåldern!! Redan ? Haha jobbigt men men.


Puuusss!<3


Ett år!!<3

Grattis på ett års dagen världens finaste dotter!! Hipp hipp hurraaaaaa!<3 Mamma och pappa älskar dig mest av allt!!<3


120612

Besökte nessas g-mormor förut. Åt soppa till lunch och paj till efterrätt!:))

Lekte och pratade en hel del. Sedan bar de av mot rusta där hon skulle köpa grejer. Så vi gick omvägar och allt.
Så lång promenader blev de allt.

Nu ska jag snart sätta igång med middag till nessa :) då jag fortfarande är proppmätt! stooooora tjejen blir ett år imorgon!!!!!!<3



Vanessa börjar på dagis i aug. Vet inte exakt datum än förens man tackat ja och blivit kontaktad av personalen! Stoooor stoooora tjejen!<3


120611

Förstår inte. Nessa har blivit så bråkig när man ska natta henne. Sparkar skriker och slåss. Så gjorde hon aldrig förut. Försökt natta henne sen 9, och lyckades för 5 minuter sedan. Hon är ju sååå trött!! Ska nog lägga mig och vila med snuttan. Sedan får vi se vad som händer. Inte direkt fint väder... Suck. Regnar det inte så blir det å gå ut. Men måste i alla fall till affären och sedan hämta ut böckerna som kommit till snutits. Ha en bra dag alla! Puuuussz! <3


bilder!

Här kommer några bilder från hennes ettårs kalas! Vi alla fick dock knappt plats i lägenheten.













'


Förstår inte vad som hänt med nessa. Hon vaknade nyss efter vi nattat henne :/ och hon somnar alltid numera när vi ska lägga oss, så vi kan aldrig koppla av i soffan till nån film. Ganska jobbigt! aja, får vila ut oss nästa helg efter begravningen dock, då vi är barnlediga p.g.a älsklingens bror fyller hela 30 år, och det ska ju firas!! ;)

Ett års kalas!<3

Sitter och röker så tänkte skriva lite snabbt.

Igår var en bra dag! Vanessas första kalas. Det var jätte trevligt. Dock var hon inte helt kry :/ men det gick bra ändå. Hon hade riktigt trevligt. De kom otroligt mycket folk. Inte som dopet men nära på :) hon fick så otroligt mycket presenter och hon blev över lycklig av allt. Undrar bara vart allt ska få plats hemma xD i alla fall, det bjöds på smörgås tårta som Eva gjort :) och vanlig Hello Kitty tårta och en massa bullar och kakor och läsk :) men det var en riktigt mysig dag. Tog inte jätte mycket bilder men lägger in några sen :) eftersom hon fyller ett år på onsdag så kommer några till komma då :) så blir mer fika och presenter till henne :) men en jätte trevlig dag var det allt!:))


Snart kommer nessas morfar och hämtar oss med alla grejer och sedan bär det av till marieberg! Puss.


120608!:))

Då är vi hos Leszeks bror och ska sova här i natt eftersom kalaset ska vara här imorgon. Vi ville inte stressa imorgon med att få hit allt o göra dittan å dattan.

Nessas morfar hämtade oss vid 4. Åkte å hämtade nycklarna. Och tog med oss miljon tals grejer! Sedan gick jag å snuttis till affären och handla sedan lekte vi i parken.

Nu har nessa ätit kvällsmat så blir snart å natta henne så jag och älskling kan slå in presenterna! :))


Imorgon ska vi hämta tårtorna och blir en massa fix innan snuttans första kalas börjar som är klockan två! Kul ska det bli!:)) kommer tas en massa bilder också.

Pussar!


<3

Börjat skriva blogg i mobilen eftersom har ingen tid till datan och Vanessa skulle bara ta datan ifrån mig :)


Gammal bild :)

Hittade en gammal bild på mig och min bästa vän ( då ). :)) på simskolan!;)


Torsdag!

Nyss hemkommen från träningen. Blev hårt idag med. Måste ju stretcha ordentligt egentligen.. Peter tog hand om nessa en timme som varje torsdag då gymmet öppnar senare. Elias sover och älsklingen är på jobbet. Nessa somna nyss så funderar på om jag ska lägga mig med henne? Men är såååå hungrig. Efter vi sovit tänkte jag prova på å göra en nyttig men god kyckling gryta!!:)

Hoppas på fint väder som de ser ut o bli? Men inte tillräckligt varmt :// oktober istället för juni? Så får se vad som händer! Ut ska vi! :))


Ha en toppen torsdag!puuuuszar!


120607

Jag älskar er mest av allt! Ni är mitt allt,mitt liv och hela min värld!<3


120606! Grattis Sverige ;)

Idag har vi haft det en skön dag, älsklingen jobba ju inte eftersom det är röd dag!
Så vid tolv tiden kom nessas morfar hit, tog en kaffe, sedan vidare till Eva och lämnade pengar och bröd till smörgåstårtorna! Fick även tomat växt av henne. Sedan åkte vi vidare till Marieberg. Elias följde också med.
Där käka vi kina mat och medan älsklingen handlade en två års present till mig så lekte jag nessa och hennes morfar i lekgrejen de har i marieberg. Hon lekte med en pojke och en flicka, och när hon såg en bil komma farandes så kröp hon som aldrig förr, då blev pojken arg och sa "det är min bil!!!" Sedan lite senare, kommer en liten grabb farandes mot nessa, och ramlar precis bredvid henne så att nessa rullar runt och slår huvudet på golvet .. Ibland undrar jag vart föräldrarna håller hus?  visserligen var de inte hans fel i alla fall, fast varför skulle han komma farandes precis mot henne? arg blev man ! SÅ gick därifrån med en ledsen bebis. Sedan tog vi en glass och sen vidare hemmåt. Jag fick öppna presenten i förskott hihi.
;) Sedan drog jag och älskling och nessa till mcdonalds där han tog en latte och jag tog ett glas vatten. & nessa lekte. Sedan vidare till willys och handlade jord till växten vi fick av Eva! Nu blire greys anatomy! PUUUS!



120605

Sådär ja! Nu har jag beställt en Canvas tavla på söta Vanessa.
Denna bild :

Ska få ett mail av dom och sedan tar det runt 7-10 arbetsdagar innan man får gå och hämta den.
Men kommer bli så fint hemma, med en massa riiktiga tavlor på Vanessa och på oss.


Tög en cykel tur tiill stan med nessis förut. Till korthuset då jag skulle fråga om dom gjorde tavlor,
de sa att de var lättare och göra de genom internet.. Men sak samma var skönt och cykla i allafall.
Sedan blev de hem o lägga sötan.
Det är så kul, så fort man går ut med Nessa, så pratar folk med henne , och varje dag är det någon som säger något fint till/om henne!! + att nessa är så jäkla glad jämt så t.o.m alla på willys känner igen henne.
"ååååh är denna vackra prinsessa här igen " osvosv! hihi. Våran lilla charmis!


iaf, nu sover hon. Ska nog äta flingor haha, börjar bli yr igen vettefan varför .. aja.. Sen när hon vaknar blire o ge henne mat sedan får vi se om de öser ner med regn som de gjorde förut. Pusszar!

120603

I helgen har vi haft fullt upp ändå...
Igår bjöd vi nessas morfar och farbror elias på käk som jag och älsklingen lagade.
Det blev kött med fullkornsris och grönsaker. Dock gjorde jag köttet & riset och älsklingen grönsakerna ;)
Men jag älskar och laga mat så det blev bra teamwork! ;)
han satt säkert här i ett par timmar och busade med Nessa och pratade en hel del om allt!
Sedan vid 5-6 drog han hem. Då kom älsklingens faster från polen hit, med hans mamma, bror & syster.
Så blev lite fika och det & bus med nessa såklart!
Sen blev de lite gottis på kvällen och film mys!

Idag så gick vi tidigt till hästhagen, runt 9-10 på morgonen. För älsklingen och Elias skulle spela på fotboll.
Dock har dom träningsvärk som satan i gatan, hihi otränade! Sedan kom vi hem, och nessa sov så gott. När nessa vaknade gav vi henne mat och åkte till hennes farmor där folk var. Kom dit till typ 2 tiden så blev lite käk.
När nessa somnade runt 4 la vi oss med henne och sov, grymt skönt!
Kom hem runt 7 tiden.



Jag och älsklingen tänkte att nessa kanske bara behöver sova en gång om dagen, så vi provade igår. Men nejnej.
hon somnade förståss sju, men vaknade 11 och var vaken tre timmar -.- .. Jag råkade dock somna tillsut så älsklingen fick söva henne :$ .. Men aa, så får fortsätta med att hon ska sova två gånger om dagen innan läggtiden.


Ska se den nya American Pie nu och kanske äta lite gottis. Hörs sen. Pussar!




Vilket väder vi har i sverige då .. SVerige kommer nog bli ett kallt land.

1 juni 2012!

och snart fyller lillstumpan år!! och nästa helg ska vi ha hennes kalas som kommer bli rätt stort. Inte som dopet, men nästan. =)


Igår så blev jag och snuttis hembjudna till Amaal. Hon bjöd på kladdkaka , vilket nessa älskade så enormt!
Mmm, säger hon alltid när hon ser något gott, haha sötan. Så vi var där i kanske en-två timmar. Sedan drog vi ut på en pormenad, och tillslut, somnade söta lilla nessis! Så blev en hel del prat vilket var mysigt.



Idag har de inte hänt så mycket då de har regnat hela dagen -.- Hann i alla fall till affären.

Sedan ringde pappa, och eftersom min mobil gick sönder, fast jag lagade den för inte så länge sedan. Samsung Galaxy s2 = skräp mobil! Så åkte jag han och nessa till Siba och handlade en ny mobil till mig. Jag förlängde ett abonnemang jag har. + att pappa ville bjuda på försäkringen fast jag sa att han inte behövde först, men han e för för för snäll och go!

Sedan har man bara umgåtts och snackat med elias och älsklingen som kom hem klockan 7, och lekt en massa med snuttan! Hon e så go, får inte gå ut och röka i balkongen för hon tror att jag ska gå :( hon blir livrädd. Blev ju själv tårögd och allt, så jag rökte inte förns älsklingen kom hem. Hon är så mammig, men ändå pappig ibland ;)?


Skulle till västerås imorgon, men blir inte av, får se vad som händer :) Puuuszar!

RSS 2.0