120606! Grattis Sverige ;)

Idag har vi haft det en skön dag, älsklingen jobba ju inte eftersom det är röd dag!
Så vid tolv tiden kom nessas morfar hit, tog en kaffe, sedan vidare till Eva och lämnade pengar och bröd till smörgåstårtorna! Fick även tomat växt av henne. Sedan åkte vi vidare till Marieberg. Elias följde också med.
Där käka vi kina mat och medan älsklingen handlade en två års present till mig så lekte jag nessa och hennes morfar i lekgrejen de har i marieberg. Hon lekte med en pojke och en flicka, och när hon såg en bil komma farandes så kröp hon som aldrig förr, då blev pojken arg och sa "det är min bil!!!" Sedan lite senare, kommer en liten grabb farandes mot nessa, och ramlar precis bredvid henne så att nessa rullar runt och slår huvudet på golvet .. Ibland undrar jag vart föräldrarna håller hus?  visserligen var de inte hans fel i alla fall, fast varför skulle han komma farandes precis mot henne? arg blev man ! SÅ gick därifrån med en ledsen bebis. Sedan tog vi en glass och sen vidare hemmåt. Jag fick öppna presenten i förskott hihi.
;) Sedan drog jag och älskling och nessa till mcdonalds där han tog en latte och jag tog ett glas vatten. & nessa lekte. Sedan vidare till willys och handlade jord till växten vi fick av Eva! Nu blire greys anatomy! PUUUS!



Kommentarer
Postat av: L i i i O

Heey jag har en tävling i min blogg, gissa rätt och vinn en fet länkning!

Direktlänk: http://liiio.webblogg.se/2012/june/tavling-1-vem-ar-kandisen.html#comment

Lycka till (:

2012-06-06 @ 21:11:27
URL: http://liiio.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0