it´s complicated!

Nationella i svenska B , de muntliga gick kalas bra :) jag pratade om en massa annat som ej stod på pappret, och vi alla fick en konversation och de var kul =) såå klarade de galant iaf! :D ..
sen träffade jag david på stan, vi snackade och tog en cigg, sen träffa jag Safiye på stan :D längesen fan, sen åke jag coh david samma buss, snackade om hur de blir ikväll och sen nu e jag hemma hos mig, ska äta lite fiskgratäng hade jag tänkt mig och se på en film innan det är dags att göra i ordning sig för att sedan festa med folket! =)) hoppas de blir bra bara, vi tänkte köra lite kortlekar, så att man kommer igång, sen lär det ju bli skitkul föfan! :) hoppas?  jooodå :D klart de blir de, om alla blir taggade bara!


Puss ha de bäst alla <3

100430 - VALBORG!

hejsan! :) sitter i skolan ska ha klassråd typ 11.35! ;d

igår kom carro jafaar och kenny ens väng, vi gick runt lite i vivalla, och jag kom hem igår vid 12 på natten typ, sen gick jag och la mig direkt typ ;b .. 

men iaf, snart klassråd, och sen ska jag och en till ha svenska nationella MUNTLIGT! önska mig lycka till :S .. äsch de går säkert bra, men vafan ... man måste prata utan papper men jag kommer behöva kolla lite då och då, men hon har redan läst vad jag typ ska säga så hon sa att de var bra etc, så får väl hoppas på de bästa? iaf ..

Ikväll blir de party, vi har alkoholen & folket, men vart ska vi vara? blir säkrt ute, men alla e inte direkt taggade på de heller? orka, snart sommar ju :D ..

sen imorgon blire fest igen, typ födelsedags fest så :P

ha de bäst puss

vad händer ikväll då? på valborg? ska ni se på en brasa elle så? ;D

100429

till natalie ; nej de hade inte tagit bort direkt bussarna :) den kom imorse från vivalla till risbergska skolan! =)

hallåjjsan! Hade nationella idag, vi skulle skriva ett covering letter! det gick faktiskt bättre än vad jag trodde, man fick välja mellan 4 jobb som man skulle "söka" till, utomlands, passar ju bra då jag faktiskt vill söka till utomlands! och nanny! taha, så jag skrev på, man skulle bara skriva mellan 200-300 ord, så mitt blev väl mellan ungefär. iaf, jag tror att de gick bra för mig, men vi har en dålig och as sträng engelsk lärare, så man vet aldrig somsagt!
Sen tog jag bussen hem, och var nyss och duschade, såå skönt eftersom jag gymmade i en timme idag på förmiddagen! :) super skönt känns de iaf, folk tyckte att jag har väldigt bra kondition fast jag röker, hihija!

men nu, ska jag kolla lite och så, sen ska jag nog börja plugga lite med en sak som ska vara inlämnad snart så att jag får ett betyg i kursen ;d .. men har tid på mig! sen senare kanske träffa fölk?


Pussa! <3

nu är ...

... jag lite gladare vett ni ;) det som hade hänt för ett tag sen har löst sig, och de jävligt bra, iaf igår kväll :) vi märker väl när jag får typ "sms" idag dårå! ;b ..

idag  = skola .. ska ha nationella i engelska B idag också, skriftligt, önska mig lycka till :c kommer gå så jävla dåligt, ig för min del då.. men hoppas att jag klarar det iaf, behövs verkligen... kan ju inte direkt göra om engeelska B kursen nästa år eftersom jag tar studenten,  isåfall får de bli på komwux, men iaf, jag ska klara engelska B, i have to!! aa och efter det sltuar vi nog ;b ..
då ska jag till stan och träffa en kompis, kolla runt lite + hon ska väl lämna in sin mobil på lagning elle nått! sen hem & plugga och kanske träffa en massa annat folk? : ) hoppas han!

men nu ska jag röka klart, och sen måste jag till bussen, hoppas direkt bussen kommer , har ju fått nya busslinje nät, men direkt bussarna borde gå endå?


 ha de bäst. puss


puss?

hallåjj!  ;D

Först stack jag till en kompis sen åkte jag vidare till tobbe, och vi käkade och snacka och tog de lugnt :) .. Sen så fick jag skjuts hem av karlsson och då tog jag en cigg med david och sen nyss stack han, och jag vene vad jag ska göra nu direkt, men iaf, saknaden är stor!


pusss

100428

hejhej! Sitter här hemma hos mig, blev ingen skola idag, blev inga lektioner så! ;d vaknade vid tolv, sen bara suttit här hemma och tagit de lugnt, tänkt på vad jag ska göra på valborg!  och planerat me lite folk vad man kan göra! =)) .. Jag, natta E och carro ska antagligen festa hos mig, alltså förfesta bara och kanske mer folk? sen senare ska jag och natta E och kanske fler folk? dra ut till frimis! =) .. och festa loss, var ett bra tag sen jag var där hehehe, och senare kanske vi drar på fest i mellringe, om vi pallar och kan ta oss dit! ^^ iaf, så de blir mycke, men måste först se om jag kan få pengar till det? för jag fick underhållet denna månad och då skulle pappa få studiebidraget, men ska försöka få lite pengar av pappa iaf!

aja, sen på lördag, vene om vi typ är välkomna dit på fest nu ? :/ efter de somhände, men hoppas vi är det iaf! <3

ska väl antagligen träffa carro senare & kanske nån/några mer!

Pusadjöö! / eran




Fan vad tungt det känns, men vad ska jag göra? fan vad jag saknar dig alltså! oh! :c

knasigt dedär du?

aja, skola idag fast började tydligen halv tre, men kom dit halv ett, och fick veta att vi inte hade lektion för att vissa inte kom och kunde redovisa. Så vi fick rast istället! ;D och jag slutade klockan 4.
Sen träffade jag carro, och vi gick till henne & sen träffade vi Linus och två små pojkar ;d . vi gick till sportcenter.
Sen drog killarna och då vare bara ja carro och linus kvar, och de började bli kallt och man kände att de skulle börja regna så vi stack till mig, nära och bra! lyssna på musik, tittade på roliga videos etc! ;d ..Sen kom david också! och sen började folk smsa om att vi skulle dra ut, vi gjorde de, de visade sig att dom var dygnraka, och ni kan nog hålla med mig om att om man själv e nykter så ere inte så speciellt roligt att prata me dygnraka personer? så jag carro och jafaar stack in till mig, och tog de lugnt, sen fick man typ sms och samtal från personerna som dock var dygnraka, att vi var fittiga som inte hälsade på dom? .. aja, vi gick ut och såg dom, sen vi gick in för vi orkade ej hälsa, speciellt inte när folk ramlade på mig xD .. menmen, imorgon är en ny dag, kanske ångrar dom sig och säger förlåt? elle menar dom allvar? de dom skrev te mig & carro på sms alltså.

men iaf, imorgon äre skola ett tag och sen blire väl säkert att va me carro och folk elle nå?



vad händer på valborg? kanske ska på fest hos en med carro & maybe natta.e , men vene om jag vill dra dit! ;P


100427

hej! började halv ett idag, men de som skulle redovisa kom såklart inte, så vi gick och käkade i matsalen ist och satt där ett tag =)) .. Sen gick vi ut och rökte och nu står jag här i bibblan med amaleey, och väntar på att engelska lektionen ska börja, den börjar halv tre :/ .. men iaf, sen så slutar vi sen får vi se vart dagen leder, ska antagligen träffa carro och lite annat folk! (: ..

förresten , imorse såg jag nya one tree hill avsnittet, fööööööör bra alltså! =) men slutet? fattar ej ?


Snart studenten! Damn vad stressad jag blir! <3


Grattis<3

hallåjjj.

hejhej, har städat hela rummet idag ^^ känner mig stolter! taha ;d .. snackade med tobbebror under tiden i headset, så de gick bra, skulle egentligen bara damsuga och tvätta golvet sen i helgen, men blev att jag fick en sån kick och städade över hela mitt jävla rum, och det är inte alltid deet händer ;) jo visst jag städar typ 2-3 gånger i veckan p.g.a fester, men inte sådär jätte noga :P  iaf, så de gick asbra, tog ett bra tag iaf..

sen efter duschade jag, svin skönt, och tog lite kläder på mig som jag ej användt på ett bra tag :) ..

och du, det där jag skrev i förra inlägget, förlåt.. jag missförstod nog mig, du vet vem du är? <3


fyfan vad jag saknar dig! <3




haha bild ifrån lördags! ;D

100426 - helt patetiskt.



hallåjj! :) skola idag, hoppas jag slutar tidigt hihi, sen träffa han :) .. Sen senare blire säkert att träffa Carro elle så ;D .. men iaf, ska dra nu, pusssssssssss


Trodde att vi var vänner, men nu haru tagit bort mig som vän på en hemsida, har inte gjort dig ett skit .. vi var bsta vänner men träffades inte så ofta, jag var bara mig själv, jag var den du kunde lita på till 100 % och prata om allt med.. sen helt plötsligt bliru förändrad och vill inte ha något mer med mig att göra? .. jag skickade t.o.m sms och frågade hur de gick för dig nu osv, för att jag bryr mig, men vad får man för det?? skit bara... orkar faktiskt inte att bry mig någe mera, det är ditt val somsagt, förstår bara inte varför. Snälla hjälp mig förstå??
I will allways love you!

vad betyder rubrik?

Hallåjj , är hos morsan ! =) .. Ska snart iväg till eva och fika lite osv med dom där, elle va vi nu ska göra ;b .. min minsta syster sa att mina tatueringar var skit snyggt etc, hah söt unge=)

aja, va händer ikväll? inte en enda jävla aning, men blir iaf lugnt och kanske lite plugg :P ..

Nu blir jag lite sne också, på en viss person, mer tänker jag inte skriva, men säg de du tycker och tänker till mig istället för att hålla de inom dig ... jag orkar inte mer på att höra allt jävla klag, seriöst, lev ditt liv så lever jag mitt liv, jag bestämmer själv vad jag ska göra med mitt liv, ingen som ska se ner på en för det...orkar iaf inte höra att man gör fel varje dag som går.. menmen orka bry sig för jag e så glaaaad för en grej =) och lite mindre för en annan grej ...



Du är så underbar! <3


100425

Festade igår! ;D .. blev lite strul, jag hade typ slagit i ögonbrynet på en ölburk så e helt svullen nu typ menmen! ;D hade hällt vatten över mig och alllting alltså, sen kom polisen osv men inget speciellt hände iaf, men de var kul igår, lite katastrofal bara!

Nu ska jag se på film me carro och tobbe, sen iväg till morsan och pröva min student klänning och sedan sova över där! ;D ..

skola imorgon :c Puss ha de bäst.

igår...

...var det en oförglömlig dag : )

Först åkte jag och carro till stan och mötte Linus, då åkte vi och tatuerade oss :) eller jag tatuerade en taggtråd runt armen, den gjorde ondare än den i nacken, men fett snyggt som faaaan!!!! :D
och linus fyllde i sin tatuering :)

ser dock finare ut nu utan plast :P

Sen så åkte vi hem och käka, städa osv, sen började vi dricka och sen kom allt folk!
Som vanligt, jag och carro + tusen killar typ, så jävla kul jue! :)  men vi hade riktigt kul iaf, och mysigt var det! <3

Nu ska jag och carro till henne, hämta moppen sen till stan och käka på mc, och sen till tobbe och titta på hans lägenhet och sedan vidare hem och festa : ) .. vi ska börja innan allt folk kommer så att vi får mer dricka haha ;D

ha de bäst. PUSSSS!


hade...

...nationella idag ;D .. Satt från 08.20 till 09.30 först, då fick vi rökpaus, sen gick vi in vid 09.40, och då satt jag till kvart över 10, sen kände jag mig färdig typ ;d .. Så jag fick gå, men skrev 4 sidor iaf, och de var en hel del som gick då : ) sen träffa jag carro och vi åkte moppe hem till mig, ^^ fick käka lite etc.

& snart ska vi träffa Linus och åka iväg och tatuera oss :D Jag ska göra en grej på armen som ni får se sen, och han ska fylla i sin, och carro ska vara snäll och titta på! :P ^^

sen ikväll blire la fest like allways! ;)

puss ha de bäst.



Redovisningen gick ...

...utmärkt =) .. Vi gjorde som vi sa, läste faktan, intervjun och en artikel : ) sedan hade vi en diskussion med klasserna! =) Gick bra, de var många som var intresserade av ämnet Barnpornografi! : ) Men jag skrev helt snett , stort och litet på tavlan hahaha men de fick duga, fick skratta lite åt de iaf : ) alltid när jag redovisar, ska jag skratta för ingenting och hålla på menmen , gissa vad betyget var som vi fick för redovisningen? vi fick ...VG!!! =)  trodde på ett G först men hon bah nej ni har förtjänat betyget VG!
kalasbra alltså!

Börjar sista lektionen kvart över 2, till typ kvart över 4, men slutar säkert tidigare, beror på vilka som redovisar, hur stora redovisningarna är etc! ha de bäst. Puuuuusssss


en vanlig skoldag.

haha gick till carro vid 9 tiden, hon åt och fixa sig, seg är hon! ;D .. sen skulle vi ta moppen, hon skulle skjutsa mig till skolan, men moppen krångla så de tog lite tid de ja ;d .. sen köpte vi cigg, men jag fick veta av Amaaley att vi inte har någon svenska för några har nationella muntligt! ;d så carro släppte av mig en bit ifrån min skola för hon var tvungen att hinna!;d.. så fick jag gå en bit,nu ska vi snart äta, fast jag mår illa jöe -.- .. och ... redovisa kl 12, jag dör!! =( ..  menmen, ni får hålla tummarna, ska redovisa för tre klasser med Amaaley, egentligen skulle Safiye vara med, men hon har tydligen slutat den kursen ;/ men iaf, håll tummarna (Y)

PUssssssss hörs sen!


100422

hej alla söta ;b .. försöker trycka i mig lite frukost, vet att ja måste äta lite för annars, precis när jag kommer till skolan, kommmer jag bli hungrig igen ! ;D .. så ja.

Ska sminka mig efter jag ätit, & fixa håret.

Ska redovisa med amaaley idag o.O ,.. är sjukt nervös, först ska vi redovisa en text, sen ska jag läsa en artikel, och sen hon .. och sen diskussion frågor... oooh sjukt nervös :/ .. för det är för tre klasser .. men de går säkert bra, men endå? .. sen efter skolan ska jag vara med han! <3

Puuuussssissar! <3


100421

Idag vare ingen skola, en lektion egentligen men vi ska jobba självständigt ^^
Vaknade vid 8-9 idag för att tobbe skulle få låna 120 kr av pappa, så han kom, vi snackade tills tio i tio kanske,  och nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan kanske lägga mig ett tag till ^^ svin trött alltså! ;d jäkla tobbe ;) ..

Sen idag, vi får se vart dagen ledeer!


så jävla fin!

100420

hej! fan vad kul jag hade igår, var med carro och massa till dårå, men vi hade skit kul, haha körde lekar och en massa ^^ kändes som om man var ett litet barn på nytt typ xD haha men kul hade vi, dom drog vid elva tiden ^^ sen somnade jag, och sen vakna jag vid 8, hoppade in i duschen och nu ska ja fixa mig lite, ska cykla till skolan vid 10 tiden, så att jag kommer dit till halv elva, har utvecklingssamtal ;D fast börjar inte lektionen förns halv ett ;/ får sitta där i skolan och ruttna tills folk kommer dit ;D ..

Men iaf, ha de bäst. puss

100419

hej vaknade typ kl 6 idag, var fööör jävla trött alltså ;o .. somnade typ på en gång igår, första gången, och när ja vakna var jag dödstrött, ville bara fortsätta sova, men istället gick jag upp ur sängen och gjorde lite puffar ^^ .. Nu har jag sminkat mig och nu ska jag fixa håret lite, sen vid 7 ska jag väl sätta igång och gå till skolan, blir att gå idag, ;d .. Kan vara jävligt bra faktiskt,  fast jag har dock träningsvärk, ifrån helgen ;o fan har vi gjort? gått för mycket? dansat för mycket? hmms .. o.O .. någonting har vi gjort iaf, men ska lyssna på musik när jag går till skolan, då blire kul, och ha mycke kläder på mig för nu ere morgon och de kommer nog vara svin kallt ;o .. Fan de har vart varmt förut, men iaf .. kom några snödroppar igår, men de slutade ungefär samtidigt som e kom! ;D

Tror ni att askan kommer till Sverige?
vene vad jag ska tro, om den kommer komma elr inte, det är typ 50% chans ..

Idag , vad ska jag gö idag? blir väl först skola till 14.10 .. och sen kommer säkert Carruuh och hämtar mig med moppen ^^ .. kanske iaf? och sen blire säkert att vara med en massa folk igen : ) massa kulikuli!

Hoppas inte en sak blir sant ...


för fin! <3



18 april 2010

hejsan ^^ .. vet ni hur rädd jag är? hahaha ska berätta.
satt ute och rökte med carro bajram och david, sen kommer två somalier ut och typ de hade gjort nått med woodo tror jag, och jävlar vad vi blev rädda, jag brukar ej tro på sånt men dom skrämde upp mig som fan, de tände på filtar och allt, vi stack på en gång, sen skulle jag gå hem själv, jag ringde carro haha :P. as läskigt  jue :/

Men iaf, seg dag idag, och de e skola imorgon :c . taggad tills helgen igen, och helgen efter =) ...

Puss ha de bäst. <3

100418

Fan vad kul de var igår, och förlåt för den dåliga uppdate! ;D ..  ska skriva mer lovar=)

I fredags var de stor fest i mitt rum, skit kul, hände lite grejer men de blev asbra endå, och folk sov hos mig (; .. Vene riktigt vad man ska skriva om den dagen men aif den dagen blev bra!

Igår, så skulle vi ha en liten grill kväll me några vänner :) .. De gick sisådär, så vi stack hem till david, fixade en platta och sen festa vi där, vi ringde dit en massa folk så de blev asbra :) sen stack jag carro tobbe och två till hem till mig vid 3 på natten och festade lite hos mig osv!´Men iaf den här helgen har vart sjukt knas och sjukt rolig, love it!  men hoppas bara inte en sak ...


Nu ska jag och carro hem till henne och äta kina mat :) sedan ta de lugnt, sen åka moppe till mysan och fika osv! ;D skola imorgon, de blir la kulikuli! elle inte.

På freeeeeeeedag ska jag tatuera mig igen ! :D:D:D:D as taggad!  får se vad som hitt på nästa helg, blir nog asbra!


Puss ha de bäst.

100416

Hallåjj! var skola idag, satt ute och rökte me några i klassen sen såg vi att vi var typ 10-20 min, sen kommer vi till klassrummet, och så e inte ens läraren där, då hade hon skrivit på tavlan att vi ska skriva klart PM och sen skicka in till hennes mail senast idag :S  aja, så vi fcik typ dra hem, träffade tobbe på stan sen så stack vi till carro och dega lite : )

Nu fixar vi oss, och snart kommer lite folk hit! ^^  hoppas de inte blir för mycket ba?  farsan goes crazy isåfall! :/ .. men iaf, sen fåre bli bra med fester på ett tag, åtminstone i mitt rum elle hem.. menmen, blir kulkul! hoppas han kmr. 



puss

100415

fick lite efterlängtade bilder av adde nuuue ;D .. de var på tiden? ^^ de var typå 77 bilder, och många likadana bilder så, nej lägger inte ut allihopa, men jag lägger nog ut en hel del iaf, så jag kan spara dom hemma hos mig sen iaf : ) !

PICS FRÅN DEN 2 APRIL! : )<3




vände på bilden, men de gick tydligen icke.









får väl räcka?  Puss ha de bäst, <3 imorgon blire drag igen! ;) men inte för mycke ba?

pussadjö.

hallåjJ! :)

träffa mormor idag, jag köpte en liten söt handväska för 150 kr, som man kan ha till fest/krogen elle nått ;D .. får plats med mobilen, legg, pengar och cigg typ : ) !

Sen fikade vi osv hos morsan, senare på eftermiddagen kom carro och hämta mig med moppen, vi åkte till vivalla, hon hämta sina grejjer sen träffa vi en kompis , vi snacka lite (: sen åkte vi till carro och lämnade hennes grejes och sedan drog vi vidare till stan och träffa tobbe, och snackade lite och skojsa :D .. Sen mötte jag felicia och vi drog tillbaka hit igen hihi :)..

Imorgon äre skola -.- uschiuschi! frn 08.10-16.15 typ.

pusss

100414

sitter och röker, försöker väcka carro ;b för jag ska snart till stan och träffa mormor ^^ kolla lite studentkläder etc, käka lite osv osv ;D sen vidare te morsan :*
iaf, måste dra nu puss

btw, fint väder ute : )

 


nanana

Tja! ;D

Idag har jag vart me folk, vi har vart ute typ hela dagen i värmen, elle aa början på värme, i solen e de skapligt varmt iaf :) rökt vattenpippa, sjungt,  och allt sånt ja!
Sen stack vi till mig vid halv 10 på kvällen och dom drog nyss men carriush är kvar, ska väl gö nått, sen sova, ska till moder imorgon! men först träffa mormor på stan, vene när men absolut inte för tidigt! kanske får skjuts till stan av lilla carro ;D


puss <3

100413

hejsan!

Sitter och äter lite lunch ;) ..sen vid halv tolv ska jag iväg till skolan,för ska gå och jag börja halv ett!

vene va ja ska skriva, men vaknade för nån timme sen ungefär, flera gånger om & om igen!

drömmar hit&dit .. etc?!

har inte så mycke att skriva, skrev i mitt förra inlägg vad jag ska gö idag, blir väl bara tjatigt om ja säger de igen?

hörs senare sötisar. ha en superbra tisdag!! puss


oh baby!

hallåj!

Idag har jag åkt runt lite i moppe me carro,

till stan, och lite över vivalla. Sen gick vi till sportcenter och solade typ xD

aa inte för kortklädda som alla andra galningar är,

men vi satt i solen , lyssna på musik, rökte & snackade!

sen kom det en massa andra också, senare på kvällen drog jag , carro och några till, hem till mig! ;D

då tittade vi på en cheer leader film haha, dom gillart^^ .. och jag ofcourse! sen titta vi på nån gangster film.

Sen drog de, nu har ja och carro käkat mat  och jag har duschat, svinigt skönt! : )

Imorgon blire skola dårå like allways, ska göra mitt bästa i skolan nu eftersom snart äre studenten.

Sen efter skolan kommer nog carro och hämtar mig med moppen! ;D

jag börjar halv ett och slutar klockan 4 typ. så blir att gå till skolan! ;D

efter det, blire väl att va med folk! : )

Ska till morsan på onsdag, men blir att träffa mormor först! :*





för fin du är! <3


100412

Hallojj!

Vaknade för en stund sen, elle ja.. har sminkat mig och fixat håret och allt dedära!

Igår var det svin fint väder ute, jag och carro var med en massa grabbs ute och solade typ xD

elle aa vi solade inte, men vi tog de lugnt ute och de grillade osv! så skönt.

Så idag tänkte jag att jag ska gå till skolan, eftersom jag ätit mycke i helgen, elle aa,

inte så överdrivet mycke, men typ =)) .. och de blir myskläder som jag har på mig idag iaf.

Efter skolan kanske carro kommer och hämtar mig med moppen! ;D
för orka åka de komplicerade bussarna?

Sen kanske vi drar till mysan, annars vet jag inte vad vi ska göra, kanske va me dom vi har börjat umgåts med?

Men snart fredag igen ;) .. höhö^^ ses! ha de bäst! <3



btw, ska tatuera mig den 23 elle 24 april!! =)) .. En smal taggtråd runt armen, skulle de bli snyggt?


100411

hejhå, igår blev de fest hos mig ;) och de var riktigt kul faktiskt, de hände lite grejer osv osv men kul var de allt endå ;D .. hahah



 
var mycke fler folk ;D men toginte bilder hela tiden, de var jag natta.E och carro sen bara en massa killar, men jag tycker fan att det är myyycket roligare att bara vara typ vi och sen killar haha ^^ men iaf

idag har ja och carro åkt moppe, och vart med några grabbs!  nu ska vi röka, imorgon ere skola, suck.

pusss


100410

Tjafan!

Igår var det kul, vissa delar. kom as mycke folk till mig igår, men folk kom & gick typ! ;D ..
Carro tappa sin mobil och jag & tobbe drev med folk :D .. hahaha kul, men inte de där me carros mobil, nån har typ stulit den elle nått? för den är inte här :S .. seriöst ...
+ att jämt så glömmer folk saker här , efter en fest glömde en sin jacka, nästa fest glömde någon sin vante, festen efter det sin jacka, och sen nu en väska :S hur ofta kan man glömma .. sina jackor? går man hem i linne elle ? xD hahaha . men iaf ;d .. De var kul igår, men endå inte typ .. ^^ vissa delar var kul, sen vare bara tobbie som sov här .. Fan jag vene vad jag ska göra, är helt rastlös .. vill göra något, vill träffa tobbe elle carro , men kan ej fåtag på carro? men kanske träffar tobbe lite senare ikväll! ;D men blir jobbigt, när folk sovit hos mig jätte mycke på sistone och sen åker de hem så e man ensam, blir skit träligt och känns jobbigt! aja! ha de bäst. pussar <3 har fortf ej fått bilderna från adde :(

dagens låt!

dagens låt ;)



 



100409

Söta carro och tobbe sov hos mig i natt :) vi var me lite folk först, men ja & tobbe hade ej sovit nått i natt så vi var helt döda, tobbe somnade i soffan så carro fick sova i min säng med mig för första gången på länge ^^ sen somnade vi snabbt, osv osv!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen ! : ) och börja fixa oss lite, för vi ska väl börja dricka snart, elle inte snart, vi ska börja vid 7 tiden för vi börjar alltid för tidig, och dom kommer bara däcka tidigt då ;o .. Så vid 7 ska vi börja dricka, och vid 8-9 tiden kommer folket! :) I mitt rum, men de blir mysigast så, typ kansk 20 pers i mitt rum, det är livet de :) alltså fan vad kul det är ;) fast vene om de kommer exakt 20 pers, men folk kommer de allt iaf :)

Puss ha de gött <3


natti :*

blir inte att jag sover borta idag, ej sovit på hela natten -.- ej kunnat. så de blir att pumsa ner sig i sängen och sova tills morgondagen! Ha de bäst alla, god natt så kanske vi höres imorgon! imorgon blire iaf fäääääst! ;D PUSSSIS

100408

hejhej! Var me lite folk igår, tobbe stannade kvar hos mig : ) så vi gjorde lite popcorn och tittade på förhäxad, börjat me de nu igen, ett tag sen typ, men as spännande nuue jue :) .. Sen typ efter en stund så tänkte jag att vi skulle lägga oss men ingen av oss var trötta ;o .. Så vi rökte vattenpipa : ) .. och lyssnade på musik, åt varma mackor, tittade på två filmer, busade en hel del, och sen var klockan helt plötsligt 6 ;o .. Då började jag att sminka mig, fixa mig och allt, sedan vid kvart över 7 stack jag och mötte amaal vid oxhagen skolan, vi skulle ta sällskap till skolan :P osv osv. Måste snacka me en i skolan om en sak HAHAHAAHAH!  hoppas hon kommer hit bara för måste fråga henne om en händelse  :D men iaf.. måste dra iväg nu :) Puss ha de bäst.  skriver nog inge mer idag, förns kanske lite senare, men inge ikväll, sover eventuellt borta ikväll hos en kompis!  första gången på länge med tanke på att jag alltid har kompisar hos mig menmen, ha de bäst. puss

100407

Hallå i stugan!

Vaknade halv 3 idag och då gjorde tobbe käk till mig och carro.
Friterade pommes & chickenbites ^^ svin gottis var det.
Sen typ träffade vi några kompisar och sen drog vi hem till carro och tog de lugnt hos henne.
Och nu sitter vi här och planerar inför fredagen som kommer äga skjortan och väntar på några som ska komma hit : )

Puss ha de bäst. <3


watch and learn! ;)

Såär ser min tatto ut nu iaf (; .. blir nog en till denna månad elle nästa ;d



här kommer också en video ifrån när jag carro och några grabbar hemma hos mig festa osv, vi alla sjöng :) vi körde typ allsång i ellys rum som vi kallar det mtaha^^

watch and learn ;)






mwhih :*

Jag och carro ska snart till affären och möta tobbe, köpa cigg och lämna pengar som vi e skyldiga till david, och sen blire väl hem till mig och myspysa som in i helvete + att jag tror att jag börjar bli lite sjuker., tacktack carrobarro! ;) .. men iaf.. börjar skolan på torsdag, hoppas jag inte vaknar sjukast imorgon bara! trött på detta, vart sjuk hela detta jävla år moha :* och så ere annat shit, folk som manipulerar  andra etc, seriöst .. orka?

ses sen sötnosar. PUSSS!



6 april 2010!

Tjenare! ;d .. inte så mycke att skriva faktiskt, och förlåt för den dåliga uppdateringen! Men har typ inte haft någe tid för att skriva blogg, vart med en massa folk osv! Men iaf, idag .. så vene blir nog lugnt idag osv, skola på torsdag igen, ska visa min tattoo då;)

Men skriver nog lite senarer när de hänt något, för ska göra käk nu, blev ej så att vi åkte på mötet idag .. p.g.a lite andra saker.

Puss


3 april!

hej:) igår var rätt så lyckat, haha mkt folk kom^^ men drog tidigt ;d .. men iaf, blev bra endå, adde tobbe och carro sov här ^^ .. bilder kmr sen när ja får de av adde^^

ikväll blire partajj i mitt lilla rum :) .. ett par kompisar kmr och vi ska väl mest tat lugnt ;b men kulkul.

puss

2 april 2010!

Hallåhallå! :) ..-
Jag och carro håller på att fixa oss lite grann ;D .. ochy sen ska jag väl städa lite osv, och sen lite senare ikväll blire fest hos mig : ) .. Hela lägenheten för oss själva eventuellt , men ska inte bli lika vilt som förra gången vi hade stor fest i hela lägenheten för vill ej få störningssjouren på oss, men lite blire allt ;) men den som är för högljud kastar vi ut somsagt! många som är PÅ att göra de : ) ..

Men iaf, tänkte bara skriva ett snabbt litet inlägg innan vi börjar osv haha ^^ kul vi ska ha ikväll.
Btw, adde med kameran kommer , så då blire nog bilder som tas ^^ .. de kommer in när de har blitt tagna och när vi får bilderna. höhö ^^

Ha en superbra påsk så hörs vi!


äntligen börjar våren komma!

1 april 2010!

Hejsan!

Vaknade för en stund sen, carro och blanka sov hos mig igår.
Vi gjorde typ ingenting, vi somnade rätt så tidigt, efter den långa dagen ;b
fan vad mycket jag och carro gick igår, och gjorde en massa saker! : )
Men stolta är vi iaf hihi ;p

Nu ska vi väl käka lite och sen sak vi väl till stan och träffa tobbe,
följa med när han hämtar sin studentmössa typ ;b får se om vi kommer kunna åka med bussarna?
hahaha, om vi åker rätt osv ;)

Men nu ska jag dra, pusshej <3


RSS 2.0