150228

Hej! Kom nyss hem, tog en springtur idag istället för gymmet. Eftersom Leszek ska iväg och hjälpa sin bror att flytta, så han drog precis. Så jag ställde klockan på 7 och drog ut ca 20 över 7. Jag sprang 7 km, nästan 8! Super skönt faktiskt. Ingen snö alls typ så helt perfekt väder för att ta en springtur. + att man vaknar upp ordentligt med den sköna luften. 😄👍💪 får bli gymmet imorgon istället. 

Jag och Vanessa äter lite frukost, hon tittar på Daniel tiger.. Chock? Nej. Haha. Ska till mormor sen då mamma och Co. Kommer 😊. 

Snart ska jag och Vanessa ta ett bad! 

Kram! 




😄😘




150224


Skulle egentligen ta det lugnt idag på gymmet eftersom jag körde hårt igår. Men blev väldigt hårt idag med ! 😯😘💪👏👯👍👊 

Igår blev det övertid på jobbet. stängde och skulle sluta 17.30 då. Men vid 18 blev det. Men men. Övertid 😉. 

Nu ser vi dumpad på tv. Frukt och celsius. 

Btw, var på kalas i lördags. Vanessas förskole kompis fyllde 4 år. Oj vad glad och ivrig Vanessa var. Fick verkligen se att hon inte är den blyga jag alltid , typ trott. Hon lekte, skrattade, pratade hela tiden och så har hon en bästa kompis. De sidorna fick man se! Mammas stora tjej!!! ❤️❤️❤️❤️


Imorgon är en kort dag på jobbet. Skönt. Kram! 

150218

Hej. Idag öppnade jag. 6.30-13.30 jobbade jag. Sportlov så hälften av barnen är lediga, typ. Så lite lugnare, men innebär mycket mer pappersarbete, planeringar, m.m. 

Vanessa var hemma med pappan sin idag, så när jag kom hem, nästan direkt. Drog vi till Peter och Emilia. Hennes syster, systerdotter och son var där. Hennes son fyller år så det var lite kalas där. Trevligt trevligt. 

Vid 16 drog jag till gymmet, like always. Körde ett extremt hårt pass, ca 75 minuter. Kom hem klockan 18. 
Nu har jag och Vanessa badat. 
Vanessa tittar på Daniel tiger. Snart är det sängen. 
När Vanessa somnat ska jag se pretty little liars. 😍❤️ puss!  

Jag har förbokat Fifty shades of grey dvd! Ska ha alla filmerna, som böckerna. + de är så jävla bra! Musiken med. Sitter och nötar mig med låtarna 😇 kram igen! 


💪

Back om track again, efter sjukdagarna. ( körde däremot ett litet pass i lördags, skulle nog inte gjort det! Men idag mår jag prima! 😄👍 ) 



An Apple a day, will keep anyone away, if thrown hard enough. 😂💪👍 

150215

Hej! Jag har inte uppdaterat bloggen någonting denna vecka då jag varit dålig. Högt problem med magen och allmänt förkyld. Men på bättringsvägen 😊 
Men i fredags, var vi på bio. Jag Natalie och Jonte. Fifty shades of grey! Fyhelvetes  vilken jävla bra film! En av de bästa filmerna jag sett. HAr ju läst alla böckerna så då var det ennu roligare att se filmen. 
jag och Natalie kom på att vi satt lika dant 😉 och helt fastklistrade i filmen. 

Igår drog jag och träna med Lisa. Men jag körde inte jätte hårt eftersom jag inte varit så bra. Hade jag inte tränat med henne hade jag säkert kört hårt men hon sa åt mig att ta de lugnt så det var bra.
Sen var vi på kalas hos lilla Alexander. 
Fick blommor, choklad och nalle av älskling 😍😘 

Idag hade jag gärna velat träna. Men är nog lika bra å vila istället 😔 har mens värk från helvete. Osv. 

Kram! 

Ånnaboda!

En rolig dag i ånnaboda. Fy sjutton vad roligt det var! Man blev barn på nytt. Nästa lördag blir det igen 👍👍👍😘  var där från 13-16. Nästa gång åker vi dit tidigare och är där längre 😄👍 men vilken brant backe! Jobbigt att gå upp i den, men skönt ändå. 




Italien!! 😍💕

Exakt en månad kvar! 😍

150204

Blev så yr och rättare sagt vrål hungrig när jag tränade idag? Trodde att jag skulle svimma av hunger .. Fick avsluta träningen och göra något lätt att käka .. Tränade hemma denna gång. Men knasigt. Mycket bättre nu men inte direkt att jag inte äter? För tro mig... Det gör jag. Haha 😂  Aja. Hunnit med bibliotek med Vanessa, BrÅK och skrik med nessis , dammsugit, diskat , tvättat  å lagat mat. Tillsammans jag och Vanessa. Efter hennes utbrott. 😄😘 puss! 

*







150201 - Stockholm.

Hej! Sitter och väntar på bussen hem till Örebro.  Har haft det väldigt bra i Stockholm. Nya favorit stället för kläder är nog holister 😘 köpte en grymt snygg tröja där. Men jag har köpt tre tröjor, en klocka, bodylotion, baby lips, ett par jeans och hörlurar till mobilen. Sedan köpte jag 4 basics t-shirt och en portmonnär-klocka till Vanessa. Rebecca handla väldigt mycket hon med. 

Vi åt middag på någon kinesisk resturang, inte jätte gott men det dög. Kom hem till lyx hotellet vid nio tiden. Då åt vi godis och såg på cockpit och efter det sex and the city 2. Sedan somnade vi ganska snabbt. Gick upp vid nio och stack rätt fort till frukost buffé. Väldigt gott var det! Helt himmelskt 😉😉 det bästa liksom. Och nu är vi här.. Bussen går 13.20.   Är hemma i Örebro vid 16. Kram!! 😘😘😘❤️. 

 

RSS 2.0