Lista...

När vaknade du imorse?
Svar: 
Typ 05.45 vaknade både jag och älskling i panik av min dödande alarmsignal på mobilen xD ( flög upp ur sängen ) vilket egentligen e bra?  

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
oh nej, orkar inte jobba.

Vilket humör är du på?
Svar:
 Jag är riktigt glad!! :P Men just nu, döende trött!!:(


Vad har du på dig just nu?
Svar: 
Svarta riktigt snygga o mysiga mysbrallor,  en svart baslinne, ett vitt linne över och en grå cardigan.


Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar:
choklad! xD haha.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
Fyllde på mitt busskort. 

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
Jobbat idag, och ikväll blire att fixa lite här hemma i lägenheten o sedan blire vila lite.


Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar:
  when you say nothing at all.


Varför ska man läsa din blogg?
Svar:
hehe jadu, jag vet inte? det kan vara intressant, ibland i alla fall ^^ Denna blogg handlar om min vardag, egentligen allt möjligt? om min graviditet, mitt liv, mina åsikter & tankar iaf :P


Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar:
Ja det tror jag, av älsklingen .. vet inte riktigt vad, men brukar jämt få komplimanger av honom! :P


Vad borde du göra idag?
Svar: 
diska!! 

Vad ska du ha på dig idag?
Svar: 
Det jag har på miii nue. 


110228

hejhej. Var och jobbade idag, 07.30-16.00. Ganska jobbigt där jag jobbar ju, och ska jobba resten av denna vecka. Men det ordnar väl sig?  Börjar liksom klockan 7 imorgon, oh jag skulle kunna sova nu, men icke sa nicke, nu blire foodtime :P Men aah, som sagt.. Idag blire bara lugnt, ska äta mat nu alldeles strax, kyckling och lite saker blire till det ;) .. hihihi mumsigt. Älsklingen jobbar nu, han började klockan 5, han fick ett nytt jobb som han ska provjobba, så duktig du är min älskling!! ♥ Så han började klockan 8 imorse, men sedan så slutade han klockan 4, o blev tvungen o jobba sin tid på sitt andra jobb ;o dubbelt för honom.. Stackarn.. men han ska få mumsig massage när han kommer hem + bad! ♥  aja han kommer hem ikväll i alla fall. Så nu ska jag äta  :P sen blire kanske o vila sig en liten stund hiho.



Vene om datan eller bloggen krånglar, för denna bild e inte såhär roterad ? :s o.O .. menmen, är gravid i vecka 26 i alla fall :P Så allt rullar på!♥







7 månader idag med världens bästa älskling! Jag älskar dig mest av allt och alla, överallt annat i hela världen! Du är mitt liv, mitt allt och min största kärlek någonsin, helt enkelt det bästa som hänt mig och som finns! Tack för att du finns! ♥ Det är du som får mig att må bra snuttis.



Jag älskar dig.


*

Okej, den där anonyma jäveln kanske kan stå för bvad du heter annars säger jag det här i bloggen, och JAG vet vem du är, för de måste vara någon jag känner/kände som e så trött på sitt eget lilla patetiska liv att den personen måste klaga på andra och förstöra ens dag? För det första, jag har flyttat hemifrån, för det andra jag har jobb och får LÖN, för det tredje, visst jag fick pengar av pappa ibland när jag bodde hemma :s Men jag ville inte ha pengar eftersom jag varken rökte eller hade behov av pengar när jag bodde hemma, jo jag rökte tills jag blev gravid och  jo innan studenten kanske man hade behov av lite extra pengar, man fick ett tusen i månaden... Men sen dess fick jag alltid pengar :s så vafan e ditt jävla äckliga problem ditt jävla cph*ra ? mogen du är.. Blir så jävlaförbannade på personer som har så tragiska liv att de måste klaga på andra och klandra andra. Seriöst, jaaa, en gång kanske jag levde på pappa, MEN JAG GÖR INTE DET" Skaffa dig ett liv, ditt lilla misslyckade miffo?

Nyförlovad ♥

Svar till ett anonymt kryp som inte vågar visa vem det är ;), dedär med iphonen, jag fick den av pappa, ja det fick jag. Men de var inte jag som bad han köpa den utan han ville väl det? ska jag säga nej tack vill inte ha den, bara för att jag e 20 år?  och för att du säger det ? :p lever på pappa gör jag inte haha, flyttat hemifrån, jobbar, har en egen familj o allt, tänk dig lite för innan du sätter dig på din feta röv och skriver idiotiska saker? Nog lilla du som inte e nöjd med dig själv skulle jag tro :P nörd. ;) Så fegt av dig iaf.


I alla fall , idag förlovade jag och älsklingen oss! ♥  hans familj kom o fikade lite, prata osv. Men kanske tar in någon bild lite senare ha ha ♥ Om de fanns någon som var lite sådär okey.


Puuuuuuss! ♥


Iphone4! ♥

Ringde pappa, och han hade köpt en iphone 4 till mig!!:P Fyfan, grymt. TACK! Han kommer väl snart hem till mig ♥



Somnade om igen vid tolv o vaknade vid halv två igen, ställde mig o diska, sedan tog jag en superskön dusch! Puss ♥


110226

Blev ingen mobil igår p.g.a saker, men hoppas att de blir de idag, pappa svarar inte på sms men ska inte ringa han en, ska vänta ett tag till, men han e ju alltid vaken såhär tidigt endå heheh.

Igår så var det lite folk här som drack, älskling, jacek + hans tjej, matte, adam och david. Det var faktiskt riktigt kul ibland, lite wii spel, musik o en hel del snack sisådär. Lägg märke till att jag inte drack. Nu är älskling på jobbet, till 4 typ ungefär, sen vid 9 blire bio, vi ska se Min låtsas fru. =)) hiho. Pusss!

110225

Idag blire o köpa en ny mobil ;) Ska åka med pappa och älskling när dom båda slutat jobbet hiho. Får se vilken det blir ;) pappa ska få min gamla mobil då. Den e ju inte direkt gammal, kanske ett halvår ha ha. Sen ska jag och bejb åka till mamma o fika lite med dom där borta och mysa en massa.

Men nu ska jag hoppa in i duschen. PUSS!

110224

Blev inget jobb idag, kände mig inte riktigt kry för att gå idag.. Så blir det, när man jobbar på förskolor, och på olika ofta deremot, så blir man lätt sjuk, i alla fall jag. Som jag sa igår har jag väldigt halsont, kommer o går nivet. Men gör ont att hosta och svälja o sånt, o ja måste ju svälja niferex varje dag? hur ska detta gå. Sen var jag inte kry i kroppen, lite illamående och sånt, så tyckte det var bättre o ringa o sjukanmäla mig. Gjorde det o han var supertrevlig!:P Han sjukanmälde mig för imorgon också, kanon! Får man vila ut lite också, sovit så otroligt lite denna vecka när jag jobbat o allt, så kanske därför det är som det är? + halsen. aja.. Sitter o äter lite frukost, vaknade nyss.. Snart kommer älsklingen hem ifrån jobbet. Vi kanske ska till mormor o träffa henne o syster felicia idag också, en liten stund om vi orkar. Äta lite äppel paj vore hur gott som hellst ha ha :P. Smsade henne nyss, fick inget svar. Så ska ringa henne om en stund annars o fråga. ;)


Sen blir jag ibland yr om jag anstränger mig på jobbet, så får nog sluta med det, e nog varken bra för mig eller bebisen. ♥



Puss på er sötnosar. ♥

Onsdag!

Idag på jobbet gick kanon, jag fick vara i köket de mesta av tiden! :P Sen mötte jag älsklingen o vi åkte till försäringskassan... Mycket informartion om föräldrarpenning o allt sånt där, tur så var ju lilla älsklingen med som förstår lite  mer ;) haha nej men klart man förstod de mesta, mycket att ta in bara. Sedan gick vi o handlade lite mat, och sen köpte jag en större bh eftersom att mina bröst växer så att de knakar :s hiho. Sedan tog vi bussen hem, gjorde köttfärssås och spagetthi och det var för gott, men nu har jag mått illa sen jag åt för ett antal timmar sen ... Men i alla fall sen kom också adam och jacek så då tittade vi på skräckfilmen the loved ones, säger bara ..... sjuk brud i filmen!! psykopatfilm.. men kolla ni ;)

Nu spelar bejb, snart blire väl o sova för oss. Jag börjar 10 imorgon och slutar antingen 18.30 eller 16.00, beror på när vi skulle stänga imorgon isåfall.. =))


har bara så jävla ont i halsen, svårt o svälja, de gör ont o allt sånt, hostar mycket o då gör de kalas ont, och en massa! men måste verkligen försöka jobba denna vecka i alla fall, vill fan inte sjukanmäla mig jue :/ men de ska nog gå kanoners. Får stå ut, annars okm de blir värre, så har man väl inget val än att sjukanmäla sig, men vi får allt se :( Slutar jag klockan 4, kommer nog syster o mormor på besök också!


Träffade på min mista syster på stan förut idag, så ursöt är hon! Blev en massa kramar o pussar. Puss!

110223

Hej. Vaknade för ett tag sedan, av att jobbet ringde mig. Blir att rycka in idag i alla fall, skulle vara ledig idag p.g.a försäkringskassan, möte och det. Men dom frågade om jag kunde jobba mellan 10-13.15 .. och självklart att jag ställer upp, + att man får ju pengar för de likx ;)  Så jag gick upp, tog på  mig kläder, fixade håret , gjorde frukost, diskade lite, men hinner inte diska allt för jag måste hinna äta upp frukosten, + älskling ommer snart så han kan säkert göra de idag ;) Så i alla fall, möte klockan 14.00 idag, med försäkringskassan. Blir säkert kanon! & sedan får vi se vad som händer? förresten ... tvättade kläder igår nivet? de flesta fick vi upp och ut ur tvättmaskinen, men sen sista maskinen ... fick vi inte ut :s .. Så dom e kvar i tvättstugan :s ? .. Ringgt öbo och allt, de ska väl bryta sig in i tvättstugan, vårat rum. För om någon snor något av våra kläder så kommer jag slakta människan! I  alla fall, ska äta upp mackorna nu, o snart blire jobb igen. Pussss! :P

110222





Tjolahopp. Blev jobb idag från klockan 07.00-15.30 hiho. Lite jobbigt, men det funkade i alla fall... Hittade tillslut hehehe.. Nu sitter jag o tittar på när bejb o adam spelar.. Blir film sen, och tvätta alla kläder hehehe.. Lyssnar på en bra låt också Africa ( radio edit ) - Karl wolf.




hiho måste ta in två super söta bilder på älskling också.





Vände på ena bilden men de vägrade fungera, menmen lika snygg i alla fall ;)


PUSS! ;)

haha! Klockren!

ha ha, måste bara säga en sak!! ;) som hände inatt. Jag drömde en äcklig mardröm :( Jätte läskig.. vet ni vad som hände då? lilla älsklingen sov så sött, alldeles bredvid mig. Jo, jag smällde till han, grymt jävla hårt med armbågen? vene om det träffades på näsan eller ögonen. Jag gjorde det i sömnen, men vaknade precis då!  Älsklingen flög upp... Jag fick panik o sa förlåt om och om igen, och kollade så han inte blev skadad... Men allt blev bra ;) hähä... Sedan brast jag i skratt, och så fort jag tänker på de så skrattar jag sönder... alltså inte för att jag råkade skada han :(  utan för att jag gjorde de i sömnen, + att se han flyga upp ur sängen helt förstörd mitt i natten..hihi.. men så klart synd om älsklingen min hihi. Puss ♥

för dom korta, för dom långa.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, prövade ett par jeans jag inte haft på väldigt länge, dom passar fortfarande, haha fast iförsig, det är ju min mage som växer så att de knakar! ;)
Kanske tar en bild lite senare? aja, .. Efter duschen så diskade jag , haha det behövs ju förfan varje dag, man äter ju som en ko!. ;) .. Pappa satte in lite pengar på mitt konto hihi.. För jag och älsklingen får inte pengar förens på fredag och måste handla lite mer mat och kanske något gott? så otroligt sugen! Så ska se färdigt på vänner avsnittet, höhö redan sett alla tusen tals gånger men so.. Sedan drar jag ner till willys o handlar lite, oh älsklingen kommer hem i natt, kommer ju sova då eftersom jag ska upp tidigt idag oh :/ .. men men imorgon eftermiddag får jag se plutten igen. Puss! ;)

110221

Hejsan. Idag gick jag upp tidigt o ringde jobbet, det blev jätte bra. Sen kom pappa o hämtade mig, skjutsade mig till tandläkaren, lagade ett hål som kostade med räkning 1090 kr. ;o .. usch dom rånar ju... I alla fall, sedan tog jag bussen hem, kom hem vid kanske halv 12, då la jag mig bredvid älsklingen min, sedan sov vi till typ aah halv 4 ;d sen ringde jobbet mig, så blir jobb imorgon från 07.00-15.30 .. :/ Sen fick jag ett schema till min mail på typ 1-3 veckor något sånt, i alla fall ett par dagar.. shit vilka mördar tider??? Men gud.. aja, får i alla fall riktigt med casch ;) hihi.. Great! Ledig på onsdagarna när jag ska jobba på detta ställe också, för bra. Men denna onsdag blire möte med försäkringskassan dock. Men inte förens klockan 14.00 till typ 15.00.

Aja.. Blir o lägga sig tidigt idag, kanske inte ens hinner se första riktiga big brother avsnittet :/ .. uh.. aja, nu är älsklingen på jobbet :( Saknar han fett mycke när man inte e med han, fast aaah vi bor ju endå tillsammans hihi :P

110220

Vilka nördar det är som ska vara med i Big brother detta år jue.. Menmen, detta ska jag fan inte missa ;) haha.

Menmen, igår kom lilla carro, bättre sent än aldrig ;) hahaha. Vi tittade på The messengers 1, och sedan snackade vi en hel del, mycket skratt, mycket musik, o lite youtube klipp hihi ;) .. Sedan kom älskling hem med mat till oss, så då tittade vi på The messengers 2, den var dock inte lika bra som ettan. Men det dög, sedan så sov carro över, hon tog soffan. Jag och älskling låg i sängen o pratade i flera flera flera timmar om allt mellan himmel och jord, så jävla mysigt, om verkligen allt, viktigt o oviktigt. Kändes grymt skönt! :P


Idag spelade jag och lilla caroline Nintendo wii, lite grann bara. Sedan blev the Gutiar hero, och vi spelade väldigt länge och de var grymt kul. Svättiga blev man haha. Sen diskade jag, sen drog vi till affärn och köpte lite mat. Sedan  tittade vi på Burlesque , en film jag verkligen rekomenderar.  ooooo sedan blev de big brother, men nu drog hon nyss hem. Sitter o väntar på att älsklingen ska komma hem så jag får pussa på han lite, lite film blire då, och sedan sova. Imorgon måste jag upp tidigt o ringa jobbet o berätta att jag har tandläkare klockan 10.20 imorgon??? fick påminnelse idag fan .. Sedan försäkringskassan på onsdag klockan 14.00 , om föräldrarpenning o allt dedär. Jasså sig, måste ju gå på detta, kan inte missa  så ;b kan ju jobba men måste sluta tidigare o börja senare imorgon. Pusss!


järn...?

Igår började jag äta Niferex, järntabletter som man ska göra under sin graviditet. Men jag hatar dock mina jungel halsmandlar, skojar inte... Lika stora som en stor jungel!! Almost i alla fall haha. Igår så fick nästan älskling tjata på mig att ta en, trodde att jag skulle kvävas och dö, men nej det gjorde jag ju inte ;) haha, men sen tog jag den o det gick kanoners!! ;) Men när ja o babe pratade om det igår så tittade han igenom en massa papper, o där hittade han ett typ diplom eller vad man ska kalla det, som bevisar på att han kan all sorts räddning, så han hade ju såklart räddat mig då ;) hihi.. men sen idag, tog jag den o de gick bra, menmen det går  säkert bra, måste ju ta dom dock, eftersom jag märkt att jag behöver mer järn o allt det.. Likblek, blir helt slut för ingenting ( kan gå några meter och få håll, bli andfådd osvosv ) .. Blir helt förstörd efter att ha gått upp för lite trappor.. Sen trött mycket o allt sånt, så märkte ju att jag behövde detta + min barnmorska sa det så. aaahjuste, blir ritkigt yr också, om jag stressar, men de vet ni ju, men det blev värre, kunde bli det för ingenting :s .. men i alla fall, får se om allt blir bättre nu ;)haha ...





Aja, nu bire chips o cola!!! och carro är nog här närsom!




Dagens
SPOTIFYREKLAM! fan.. måste man ha premium för o slippa få tusen gånger reklam efter varenda jävla låt eller??? + på gotland, en krog där, så hade dom t.o.m spotify reklam. HAHHA! ;) illa dära ju. Hört alla de reklamer som kommer tusen gånger om:( , jag orkar inte, :( haha. Puss


110219

hejsan.;) Igår jobbade jag till klockan ett.. ;)sedan åkte jag hem, la mig och vilade från 2 till typ vid 5 tiden ;b Sen kom älsklingen hem ifrån sin mamma, och vi gjorde inte så mycket, pratade en hel del, fixade lite i lägenheten. Sedan tittade vi på en skräckfilm "My Soul to take" .. Ganska bra? i alla fall lite. Sedan la vi oss typ.. aahjo inget speciellt hände igår om man säger så. Nu är älskling på jobbet, han jobbar till typ 1 i natt, tråkmåns :/ .. Stackars lilla älskling. Men jag har precis diskat , fixat lite mer i lägenheten och vart nere i willys och köpt mat, dricka, multivitamin dricka och chips. Ska ha filmkväll med Carro ikväll här hemma. Titta på lite filmer och äta en massa gottigotti, blir säkert jätte mysigt. & sedan en massa prat på det också.:P Men nu ska jag titta till om maten e färdig, Pusss!


110217

Tänkte skriva lite snabbt innan jag ger mig av. Pappa ska skjutsa mig till jobbet idag, han lär ju komma om typ 3-4 minuter? Böörjar ju halv  tolv, till lunchen. Då blire mat dags på en gång typ ;)
Hoppas jag, börjar bli redigt hungrig. Haha fick frukost på sängen av älsklingen i morse också, awww ;) ...
Han kom hem imorse, kramade mig o gav mig typ frukost på sängen, jag åt frukost, sedan somna jag om igen och vaknade typ halv 11, okej vaknade några mer gånger då jag prata lite med älskling och så, men nu sover han så sött så. Aja, måste nog skynda mig till jobbet alltså? ;o eller ner,... för pappsen kommer nog o hämtar mig strax skulle jag tro, såö jag inte kommer försent! Gash! Aja, slutar halv 5 idag i alla fall, stänger idag somsagt, så min tur o ta disken och allt efter lunchen på jobbet ;)
.. Menmen, de går. hhhiih.. PUSSSSSSSSSSS på er.



 jaja nu ska jag iväg och torka snor och byta blöjor. CYA!

110216

hej mina snuttisar ;o .. Idag började jag då klockan 8 och slutade klockan 1, eller fick sluta klockan 12. Fick skifta lite på två olika avdelningar, men det var mycket o göra hela förmiddagen ;b Men allt gick jätte bra. Imorgon blire jobb 11.30-16.30. Lite skönt sisådär faktiskt. Så de blir o stänga för min del. De stänger rätt så tidigt. De är ju vivalla hello, alla lever på soc där, och har inget jobb... därför de kan hämta sina barn tidigare haha. ;) I alla fall, sedan kom jag hem, la mig med älsklingen och somnade, sov tills typ ... ja, 20 i 4 eller någonting. Sedan gick vi upp och tog ett riktigt långt och skönt bad, mysigt. Sedan la vi oss och vilade igen hahaha. Nu är han dock på jobbet, och jag sitter här hemma o ser American Pie - the naked mile. Som e på sexan just nu. Men rätt så trött, så ska väl sova om en stund, men först ska jag diska! :P väldigt roligt... ne men ibland behövs de ju. En macka skulle inte skada? men PUSSSS!!


jobbjobbjobbjobb.

Fick en liten fråga här i inlägget under såg jag. Så svar på tal! ;)
Dina om
110215:

vet du vad det är för kön på bebisen?
Och vad ska den får för namn?:)

Svar - Enligt sköterskorna ska det bli en flicka och isåfall ska hon heta kelly! :P



Idag jobbade jag dårå från 12.00-16.30, det gick jätte bra. Var jag och en till personal som jobbade med barnen hela eftermiddagen. Man fick mycket gjort, jag och hon kom riktigt bra överens. Pratade mycket om barn också, och om lite allt möjligt, det kändes kul faktiskt. Barnen var så små, så man vet inte riktigt vad man kan göra heller. Men lekte lite med dom i alla fall. Imorgon ska jag jobba där igen, från klockan 8.00-13.00 .. Så faktiskt, riktigt sköna tider hihi ;) Fick ett busskort av pappsen också, så nu slipper jag betala med mobilen, annars hade de blivit riktigt dyrt, som denna räkning kommer bli. :( Men i alla fall. Sedan kom pappa och hämtade mig, och skjutsade hem mig. Älskling var redan vaken så vi myste en hel del, pratade lite, jag berättade allt som hade sagts i mvc och det. Måste också skaffa järntabletter.. baby ska gå till apoteket imorgon o kolla lite oså. Nu sitter jag och äter lite mackor och ser på simpsons. Blir nog o prata med Emelie via skype också ;) Nice, sen ska försäkringskassan typ ringa mig imorgon. Aja, trött är man också.. Kommer sova riktigt skönt i natt, och somna tidigt ;)Gooodie! Nu är älskling på jobbet i alla fall :/ så tråkigt när vi jobbar helt olika ibland...
Hade gått upp några kg också! :P Men allting såg bra ut.


Puss och kram!


110215

hejsan. Var på Mvc idag, fick lyssna på bebisens hjärta, de gick hur bra som hellst!!! :PVar hur mysigt som hellst också. Sedan gjorde man lite andra tester, sen fick jag mycket papper av henne också. Ska dit imorgon snabbt kvart i 8 och lämna en grej till henne, så det fick bli snabbt innan jobbet. För börjar vid klockan 8 imorgon tror jag. Men i alla fall, när jag endå var i vivalla så gick jag hem till pappsen, men han jobbar ju hehehe. Gjort lite käk, ska äta lite snabbt och sedan måste jag till jobbet, blir o jobba hela denna vecka i vivalla! =))
Men börjar klockan 12 idag och jobbar till 16.45 .. Sedan blir det hem o väcka min underbara pojke!! :PNu snackar jag med gabbi och Safiye om jobbet på facebook, haha. Puss!


Alla hjärtans dag.

Tja bloggen haha:P.  Idag blev de inge jobb, de ringde mig inte hehehe, fanns väl inget. Men vene om det blir jobb imorgon? ska i alla fall först till mödravårdcentralen klockan halv 10, sedan får vi se om jobbet ringer mig o ber mig rycka in, får somsagt bli efter isåfall. Men annars blire säkert jobb på onsdag eller något sånt. Men idag blev det inget, hoppas de inte trodde att ja skulle till mödravårdcentralen idag? nej men sa ju att jag ska dit  tisdag den 15 feb mellan halv 10 till halv 11. aja, de löser sig nog. De har i alla fall fått in mitt anställningsbevis och sedan de timmarna jag jobbade förra veckan. Så idag blev de kyckling, spagetthi och sås igen, så jäkla gott!!!:P. Sedan lite film, mys och sånna grejer. Nu jobbar älskling natt igen.. så tråkigt o sova ensam o det aja. Blir väl o lägga sig i skaplig tid iallafall, ska ju faktiskt upp tidigt imorgon, gå en lång skön promenad till vivalla imorgon hihi. ;)



Har också på mig älsklingens rosa skjorta! superfin.


Alla haft en bra alla hjärtans dag då? :))

110213

hejhej. Vaknade faktiskt väldigt tidigt idag, gick upp, gjorde kyckling, spaggethi(?), sjukt god sås, riktigt gott var det. Sedan tog vi de lugnt framför När mörkret faller, sjukt bra film , men såklart synd om allt som kan pågå. Sedan kom Jacek också, och vi tre satt o snacka om barnet o allting mellan himmel o jord, sedan gick jag och älsling ut och tvättade. Nu vet jag inte vad som händer, men har lite tider o passa.

Undra vart jag ska jobba imorgon, hoppas det blir ett annat och bra ställe, roligt o pröva på lite nya saker hihi. Puss

110212

Hej på er , era söta bläckfiskar elle nått ;b ..

Älsklingen diskar, och jag plockar lite här hemma. Nyligen kommit hem ifrån affären, köpt lite mat, frukost, toapapper och sånna behövliga saker, + läppsyl som verkligen e behövligt. Har beställt pizza, e riktigt jävla hungrig, åt godis istället för mat imorse, så mår lite illa.. men pizzan kommer snart hihi, eller pizzorna. :P Längesen man åt pizza faktiskt. brukar mest äta sallad och sånna grejer. Men i alla fall myspys.
Senare kommere väl säkert folk hit oså, typ adam och några mer skulle jag tro. Får allt se vad som händer ikväll, men lugnt blire i alla fall hihi. Så jävla skönt me helg o att vara ledig, fifan. Jobbat stenhårt denna vecka, men pengar, de får jag för de hihi. ;)Men riktigt skönt o va ledig i alla fall, vila ut kroppen o bara mysa, träffa folk o umgåss med älsklinge eftersom vi jobbar nördiga tider.


Puss på er.


110211

Dagen idag på jobbet gick utmärkt, inte mhycket att göra, men blev barnens favorit på en gång, och personalen var grymt bra, vi snackade om allt mellan himmel o jord, som om vi vore vänner innan dess. hhihi :P . Sedan gick jag och skickade brev till mitt jobb som jag skulle, anställningsbevis och det b.la .. Sen drog jag till Carro, var hos henne tills nyligen då jag gick hem hehehe. Vi pratade en hel del, såg gamla bilder, lyssna på gammalt musik och såg en snutt i en film, ska ses snart igen hopps jag.


Nu äter jag mackor, känns som energin och allt e slut så hehehe, och snart kommer älsklingen hem med godis, och kanske även käk. Pusssar!

one tree hill.

Nu blire o se nya one tree hill avsnittet, hade fått nå hjärnsläpp o glömt att den var igår hihi,:P så nu blire o se det!! :P 



Sen när älskling kommer hem ifrån jobbet blire film o mys med honom, jag får ju sovmorgon imorgon så jag hinner ju va vaken lite längre i alla fall ;)

Imorgon efter jobbet blire o träffa Carro en stund, blir nog kul, längesen man träffa henne ;) .. Sedan , senare på kvällen blire o mýsa hemma med älskling. PUSS!!

110210

Hallåhallå! :P Jobbade ifrån halv 8 till halv 5 idag, lite senare dock, klädde på barnen kläder innan jag drog så blev lite övertid, men i alla fall så jobbade jag i över nio timmar och e helt jävla slut! :(  Men imorgon blire jobb från 12.45 - 16.45 , inte så värst länge hihi. ;).  Blir på ett annat dagis, ett dagis jag gick i när jag var liten. Hasselgården i vivalla!! Får se hure går och det, men blir säkert jätte bra.

Ska även skicka in mitt Anställningsbevis imorgon och sedan en grej som man ska skicka veckovis som bevis på att man jobbat och sen så att man får pengar när man ska få det. Kommer få riktigt bra med månadslön!:P Sen ere äntligen fredag, fifan vad skönt. Då blire en massa sovasova. och myspys med älsklingen.


Pusssar!

<3

Sov ifrån 4 till lite över 6 ungefär, och sedan hoppa jag in i duschen, sen blev det kräftsallad istället för de jag tänkte göra, men kroketter fåre bli imorgon tyckerjag. Nu e jag inne lite på fb, sen tittar på vi på BB elle va den heter. Diskade nyss, och slängde lite sopor. Nu blire lugnt igen, kanske plugga lite engelska? ooooh, har verkligen ingen jävlar ork... Men kanske får försöka lite, så trött hela tiden. Sen när älskling kommer blire kanske lite mhys, men sen måste jag sova, för blir en lång jobbardag imorgon. ha de bäst. Puss !




110209

Hejhej. Idag jobbade jag ifrån 07.30 - 13.00, fick sluta 13.00 eftersom jag inte tog rast. Hade så otorligt mycket o göra, riktigt kul var det att Safiye var där!! :PHon vikarierade där i samma avdelning också. Vi snackade en hel del, och vi fick väldigt stort ansvar för barnen, för personalen var inte där imorse, och dom kom senare, + de hade annat att göra. Men de var riktigt riktigt kul faktiskt hihi. :P Så denna dag gick väldigt snabbt vill jag lova, barnen där är ju också guld har jag märkt, personalen är lite bättre än vad jag trodde hehehe. Ska dit imorgon igen och jobba, sen på fredag har jag ingen aning om vart jag ska jobba?? Jobbet ringer väl mig imorgon eller på fredag och berättar skulle jag tro. Sen efter jobbet tog jag en tripp till stan, in till arbetsförmedlingen, bad om en underskrift, och sedan berättade jag att jag fått jobb, så nu ska dom snacka med någon, sen kommer de stå skrivet överallt och lite sånt. Sedan drog jag till försäkringskassan och lämnade ett papper och sedan HEM!! :P Älsklingen hade nyligen vaknat, så vi gjorde oboy, pratade en hel del och sedan en massa pussar!!  Nu är han på jobbet, han jobbar till 23.00 ikväll. Jobbig tider vi jobbar, hinner knappt ses. Men bor tillsammans, så man ses endå varje dag, sen när man e ledig o allt det heheheeh :)).

Nuuu, ska jag nog fanimej lägga mig i soffan, och sova/vila en stund, riktiiigt trött är jag ;o .. Sen blire duschen, sen får vi se vad jag ska göra för mat idag, krokett och kyckling? eller någonting sånt. De får vi se. Men ni får ha de så bra så hörs vi sen. Pusssssar!  


Köpt nya skor! ♥

jag har världens sötaste och bästa pappa ♥ hihi.
jag satt och spelade lite Nintento wii i min ensamhet moha, men det var faktiskt kul, dock roligare o spela med någon men orkade inte bjuda hit folk osvosv. :P Då ringde pappa mig o frågade ifall jag behövde skor, givetvist sa jag ja eftersom att jag verkligen behöver nya skor nu när jag jobbar och allt det. Jag tänkte dock köpa det i slutet av månaden när man får lön och det, ( då ska jag även köpa e skön jacka, min andra jacka har bara stora hål i fickorna :/ nycklarna och pengar försvinner hela tiden haha. ) Men i alla fall, sedan kom han o hämtade mig här hemma, och då tog vi en tripp till marieberg, sen in i skopunkten. jag köpte två par skor, ett par lite högre vinterskor, alltså inte klack utan typ till knävecket ungefär, sånna varma skor som typ alla har ha ha, har redan höga vinterskor dock, men kan vara bra med lite omväxling.. Sedan köpte .. elle ja , fick .. jag ett par till skor. Lite lägre svarta skor, som faktiskt också var ursnygga. Som jag dock ska ha imorgon, och som inte gör att allt vatten/snö/blask åker in i skon, vilket är toppen bra!!! Varma är dom nog också, annars så får man ta sockor eller dubbla strumpor hihi ( råkade först skriva skor, hade ju sett roligt ut med dubbla skor, om de ens hade gått!!:P) . Men de gick bra, och så köpte han ett par snygga skor, han hade tre st att välja mellan och han tog dom jag tyckte var snyggast, gjorde han rätt i tycker jag :P Tack ♥ iaf. De var riktigt snällt och gulligt faktiskt. Han brukar t.o.m skjutsa mig till jobbet p.g.a att jag inte pallar ta bussen, men nu kommer jag bli tvungen o ta bussen ibland, så ska kolla hur mycket ett busskort kostar , så får jag ta o köpa det. Lite ovant att inte bo hemma hos pappa eftersom jag alltid vart pappas flicka ha ha, jag lovar! När jag var liten, jag ville inte åka på kollo som alla mina andra vänner gjorde för då skulle jag få vara utan pappa i två hela veckor, heheheeh. Men nu ere såklart inte så eftersom jag håller på o bilda en helt egen familj och allt det, men såklart e dom min familj fortfarande, kommer alltid o vara! ♥  aja , nu babblar jag skjortan av er vah?

såååå, nu blire nog någon myyyysig liten film som jag kan glutta på, men ska tvätta bort sminket först. Men sedan kommer jag nog däcka väldigt fort... Sen inatt när älskling kommer hem, så kommer jag säkerligen vakna hihi, då blire massa kramar o pussar.. Saknar han redan, helt sjukt!! Vi bor ju tillsammans, så de blir förståss en lättnad.. hihi. Ont i ryggen har jag också, och jo visst har haft problem med den förr, men detta är värkar som kommer o går osvosv, undra om de e för att de kanske börjar bli tungt och sen något för graviditeten? aja något ere, men ont göre ;D känns som små mensvärkar typ, inte riktigt, lite anorlunda, men typ :p



Näääe, nu får ni ha de så bra så hörs vi antingen senare eller imöra. Pussssssssss!




110208

Hejsan. Idag blev det jobb från 08.30 till 13.00 bara, så det gick jätte bra på jobbet! :)) Dehär barnen är guld, personalen lika så. Vi var ute mycket, men allt gick jätte bra i alla fall. Sedan träffade jag Amaalie, och vi gick o åt lunch, satt säkert där i någon timme i alla fall? om inte mer. Pratade en massa skit, och hade de allmänt trevligt bara!! ;) Sedan kolla vi lite i affärer, och jag fick hem 3 par örhängen. :P



 De här sista örhängen köpte jag bara för att jag tyckte de var söta.

I vissa situationer syns magen mer hihi, men den har börjat växa en hel del i alla fall hehehe. Är i vecka 23 =)) Nästa vecka äre o lyssna på lillens hjärta.

Nu ska jag bara tat lugnt, älsklingen jobbar idag, han kommer hem ett i natt :/ .. Då sover jag nog redan skulle jag tro eftersom att jag börjar tidigare imorgon, 07.30 till 13.30 jobbar jag imorgon.

Nu blire lite tv, och sedan kanske lite Nintento wii? :Phihi


ha det bäst. Puss.


110207

Första dagen på jobbet gick utmärkt, okej lite jobbigt var de, men så äre när det var ett tag sen man gjorde något hehehe. Åkte lite fel i början men det ordnade sig, barnen var lite guld, personalen lite sämre. Men men =)) .. Ska dit igen på onsdag o torsdag ;b men imorgon ska jag till ett annat ställe, 08.30-13.00 blire iaf hihi..:P Jag och älskling badade nyss, och nu ska vi äta mat.:P Pusssssssssssss!

jobb imorgon.

Jobb imorgon från klockan 11 till 16.30 :)) hoppas att de går riktigt bra nudå, riktigt nervös är man. + vet inte ens vart förskolan ligger? aja, antingen ringer jag förskolan imorgon tidigt och frågar vart, annars litar jag på att pappa vet. Han ska skjutsa mig dit imorgon, hihi, Älsklingen slutar jobbet vid 6 på morgonen så han får allt väcka mig vid kanske 8-9 tiden eller något, hihi hur gött som hellst. Men aja, hoppas att allt går toppen imorgon nu, f¨r hålla tummarna (y)

Pusss!

110206

Hejsan. Igår kom älsklingen till mig, och vi började packa in i bilen, otroligt mycket var de, fick ju sitta i babys knä när farsan körde hem oss me grejerna :P .. Sedan bar dom in alla grejer, men ja tog in påsarna osvosv.
Sen kom Peter och hjälpte oss med att få upp bokhyllan. Sedan beställde vi lite gott mat hihi. Sen drog peter, och då började jag och älskling fixa o trixa i lägenheten, så nu ere väldigt fint här :)). Sedan började vi spela Nintento wii, och då kom matte också. De var riktigt kul, jag ägde dom åå bowling xD tillslut ville dom ej köra med mig haha, men så jävla kramp i armen har jag. aja, nu äter jag mackor o dricker dricka, medan älsklingen sover, får ta o väcka honom snart då hihi. PUSSSSS!!! :P

ramlade av sängen i natt (y)

haha btw, kom på en sak :)) Vaknade imorse, av att jag ramlade av sängen ;d Typ flög ner ifrån sängen? vaknade när ja var i luften, tog emot med handen/armen så att jag flög upp till sängen, sen utbrast jag i skratt! Eller de var snarare på natten dårå haha :P Var tvungen o säga de hihi. De hände mig alltid när jag var liten, så lite roligt att de hände nu igen helt plötsligt.






110205

Hej! Hatar mina äckliga sömnproblem!! I alla fall, vaknade nyss då, sitter o äter kräm. Ska strax hoppa in i duschen och sedan sätta på mig mina nya kläder hihi, ;)PUSS! 

jasså? rubrik vare va?

Tillbringat kvällen me o spela me Emelie! :))




Riktigt kul dock!



oooh, längtar tills imorgon, så mycket! Saknar älsklingen så otroligt mycket. Pusss! 

Glad! (y)

Tror nästan turen har vänt lite :)) Det bästa av allt är ju att jag flyttar in till älsklingen imoorgon, för mysigt!! :PSedan att jag fått jobb, med start klockan 11-16.30 på måndag! Men tiderna kommer variera somsagt, men är dock sjukligt nervös!! :( Men hoppas att de går bra? eller nej det kommer ju att gå superduper mega bra! Eller hur? Perfekt att man får jobb när man precis flyttat hemifrån då, helt suveränt. Fått lite tider o lite papper till min mail av de som ger mig arbeten. Vikariera i olika förskolor, ibland samma en viss tid, ibland lite olika. Men det värsta är ju att jag kommer jju jobba dagar och älsklingen kommer jobba mest nätter o kvällar :/ men vi ska se till att ses mycket endå såklart!! Ses ju iallafall varje dag minst eftersom vi bor tillsammans ju hihi. Pappa får nog skjutsa mig till jobbet på måndag, för han hittar dit, inte jag. Sedan kommer jag nog garanterat hitta.

Nu har jag spelat lite med Emelie, och snart blire köttfärssås och makaroner! Muuums! Till någon bra film kanske? sen plocka lite här, som ska med imorgon hihi. Ha de superbra! Pusssssssss! Är sjukt glad och riktigt jävla nervös på samma gång! Hoppas allt funkar dock! (y);)

Fått jobb! :D

De var jobbet som hade ringt mig, dom rindge mig igen efter att jag skickade mailet. Jag börjar redan på måndag! Vikariera i olika förskolor, från måndag till fredag. Dom ringer mig i eftermiddag eller på måndag om tid, de ska skicka papper till mig på måndag också! Hur bra som hellst. :)) Hoppas att de blir bra bara? e hur nervös som hellst!! Hon vet också att jag e gravid så det e nice! ;)


Puss!

110204

oh, blir så sur ;o .. jag vaknade imorse klockan ett av ett samtal jag inte hann svara på ;o tänk så var det ang ett jobb? eller något viktigt? och de ringde inte upp igen heller!! oooh. Hoppas de ringer igen jue, jag hann ju verkligen inte svara, skulle precis svara och då las det på, suck! :/ .. Hoppas de ringer upp igen. Om inte, så hoppas jag att de inte var så viktigt ! :))





Ska äta en apelsin, och sedan vänta på att pappa kommer o hämtar mig! ;)

Sleep tight.

Tjabba tjena hallå!



En gång i tiden var man smal.

Fast nu har man något helt underbart i magen som växer o växer, o sparkar o sparkar. Medan jag går upp i vikt :/ hähä. nåja.

Har tråkigt, tittat på tusentals csi program, tillslut blir man nästan skraj, liksom felicia ligger o sover i rummet medan jag e här ensam vaken, :( Imorgon ere fredag, vene vad som händer då, alla ska väl ut o festa? ;) Så för min del blire nog filmkväll! :)) .. Sista dagen man sover hemma hos pappa, elle aa kommer ju dit fler gånger men flyttar ju hemifrån på lördag!

vad händer nu? hmm.. Blir väl o sova snart, om det ens kommer o gå? med tanke på mitt äckliga sömnproblem.

Ni andra får ha det toppen i knoppen tycker jag!! :P PUSSS!




Oh, gud vad jag hatar de äckliga halebop reklamerna! :S Seriöst, vad är de bra tillde e ju inte direkt så att fler vill ha halebop, eller hjälper det ens när en tjej sitter o sjunger om halebop? eller ett barn som slår på trummor? Eller när en kille står o skryter för hans vänner att han e så ballvad har de me själva halebop o göra. lol.


*




whats new?

Hejsan alla. Kom nyss in dåårå. Påväg till stan så gick jag in i en affär och köpte mascara, ögonskugga, kajal och röd nagellack. Väl behövligt tycker jag :)) Behöver nog inte köpa så mycket kläder & smink på ett bra tag nu, så nu blire o spara de pengar man har & får i månaden och det, eftersom man blir sambo nu på lördag! ;)
och så när jag packade ner alla kläder i väskor, påsar och allt som finns, så märkte jag hur jävla mycket kläder jag har, så nya kläder behövs nog inte på ett tag hehe. Men jag och älsklingen ska i alla fall shoppa i slutet av feb, då jag o han fått pengar. Till bebisen o till oss själva då. :)) Blir perfekt. Sagt till han att ja o han får handla lite mat på söndag, så man ej behöver handla på ett tag, + att han jobbar typ från 14.00 till 23.00 eller något nästa vecka, så då måste man ju kunna göra mat och sånna grejer hehe :P Men allt blir bra, det ordnar sig. Men längtar som sjutton till Lördag baby!

I alla fall, sedan tog jag bussen ifrån affären, till stan, gick till bibblan och hittade ingen bra engelsk bok, tillslut tog jag en, får hoppas att man kommer kunna förstå den och sedan att den e intressant så att man har något att skriva om den sen. hihi, sedan träffade jag Amaal! :P Vi snackade lite, gick runt lite oså, riktigt kul o träffa dig tjejen! ♥ Var ju ett par månader sedan sist, hihi men nu kommer vi bli typ grannar, så blir o ses lite mera hehe. Sedan gick jag till mor, hämtade Felicia o då gick vi till La baguette . Riktigt god mat, jag tog en pasta sallad med kycklig, och hon en bakad potatis. Nu sitter jag här o skriver blogg, och ska snart måla mina naglar, sen sätta mig o titta på tv i soffan.

Btw, sökte ett jobb igår också, man behövde ha barnskötar utbildning, och det har jag ju. Men berättade också att jag e gravid, så att dom vet :)) Får se om man kan få det jobbet, o kunna jobba i någr månader. Annars räcker det för mig att jag pluggar Engelska B, och sover hela dagarna! ;) och jobbar efter mamma ledigheten om något år haha. Nej men vi får se hur det blir i alla fall.


Puss och kram!


110203

hej! :P
Pratar med älsklingen!! :P Ska snart ner till maxi och köpa lite candy, och sedan ska jag ta bussen till stan,. gå till bibblan  & låna en engelsk bok som jag ska ha o läsa till engelskan. Sedan går jag vidare till morsan där jag ska vara barnvakt. Sen får vi se vart kvällen leder oss. Puss! 

110202

Godmorgon var jag nästan nära på att säga :P
Nej men blev väckt en viss tid av min söta älskling som ringde mig. Mysigt kan vi lugnt säga.
Pratade länge, medan jag åt frukost, sedan gick jag till centrum o lämnade breven ifrån skatteverket och adressändring, så nu ere klart!! :P Grymt.
Han ska nog ringa mig snart igen skulle jag tro, så otroligt kul o planera med älsklingen ju.
Imorgon blire barnvakt till fredag, och på lördag ska jag flytta in till älsklingen, så pappsen ska hjälpa oss med bokhyllan och det, grymt att det verkligen händer !! :P I alla fall härligt är det.;) Så då blire fixa o trixa där hemma. Men i alla fall, nu blire nog snart att hoppa in i duschen skulle jag tro!! PUSSS!


2007.-.

Lite gamla bilder som jag tänkte dra in här i bloggen, som jag sedan ska spara i min laptop när jag flyttat in till älsklingen! Så ni kan ju få se också hiho. Bilder ifrån 2007!




Great! ♥

Tjenixen! Fick hem en massa brev ifrån adressändring och skatteverket osv, om flyttning hihi. :P Så nu fyllde jag i en massa papper som jag ska skicka in imorgon, så när dom fått mina papper så gäller det! så hihi. :P På lördag ska iallafall jag pappa och älskling lasta in de sista i bilen, och bokhyllan, sen flytta den till älsklingen, eller  då blire väl till oss, ;) så blire inreda en massa och det höhö. Men sen jobbar ju älskling natt, så blir väl inreda lite innan, sen det mesta på måndag antar jag då han är ledig. Vi kommer ju görat tillsammans, men vem vet, jag kanske gör lite när han jobbar så han slipper lite av mina grejer. Har även nyss funderat, hur jävla mycket kläder jag har!! ♥
Men iaf, packat alla mina kläder + lite andra grejer. Så de flesta är nog klart, men annars får man göra lite grann på lördag bara ju. Känns grymt kul i alla fall, bo tillsammans med den jag älskar av hela mitt hjärta !!! ♥

aja, men barnvakt på torsdag till fredag åt syster. Myspys! ♥


Puss och kram. ;)



1 februari 2011. ♥

Godmorgon sötnosar.

Vaknade för en stund sedan, har ätit lite gröt! hihi.;) Nu strax när jag känner att jag orkar, ska jag ut på en promenad höhö. Kan ju vara riktigt skönt ju. Skriver sen när jag känner att jag har något att skriva om. PUSSSS!




RSS 2.0