<3

"När jag var liten kunde jag trolla.
Jag kunde göra underverk, läka sår och gå på vattnet,
färdas obegränsat i tid och rum,
jag hade makt att förvandla världen eller skapa en ny.

När jag var liten kunde jag trolla.

Det var innan de lärde mig att jag inte kunde."



Gammal bild!


120331.


Idag tog vi en promenad till Nessas morfar, åt potatisgratäng och kött! Riktigt gott var det. :P Sedan busa vi där, var där från 2 tiden till 6 ungefär, åt lite godis där med. Sedan tog vi en promenad hem, i vinterkylan! Tycker det har blivit vinter igen, verkar som det ju. Men sedan vid 7 tiden kom Nessas ena farbror, och några gamla från förr i tiden typ. =) .. Så det blev snack, då fick dom träfffa våran lilla tjej också! :P 



Nu håller pappsen på att natta stumpan, och då kommer hon sova för natten i alla fall. Då blir det nog en hel del myspys för min och min fästmans del! ♥



Imorgon har vi faktiskt ingen aning om vad som händer, men träning står på schemat i alla fall! Fast blir och träna hemma på min crosstrainer. Men ja, sedan kommer det säkert lite folk som vill hälsa på familjen, det brukar alltid bli så. Snart är helgen slut då, redan.. Men snart påsk! Då blire en heeel del massa myspys! Med våra familjer.


Ha en toppen lördag nu folket. Puwsar!




Så kul när man får kommentarer av folk oså, som denna :
Maja  om vackraste tjejen.:
Åh vilken underbar bild. Man blir helt glad av den :')



klockan 8.

Godmorgon folket. Vaknade med sessan kvart i sju, inge vidare med tanke på att man knappt sovit i natt, hade svårt och somna, sen somna jag vid ett på natten, och sen vakna vanessa två, klar pigg och stod och prata i sängen, trodde jag drömde förut för hörde henne i mina drömmar med haha, :P sen gav jag henne välling och sedan var hon fortfarande pigg, men nån gång på natten somna hon i alla fall, minns inte när, så jag & hon somna nog samtidigt ungefär. Älsklingen sover fortfarande, han ska få sova i en timme till ungefär, då har han sovit två extra timmar. Sen ska jag gå och lägga mig i två timmar också ungefär, vi gör såhär på helgerna, så att man inte går och är trött hela tiden och så får man vila ut sig lite grann, bara en smart idé. Speciellt när man har en över energisk och pigg beeeeebis! :P


Nåja, nu försöker hon ta datan ifrån mig hela tiden, och klättra på bordet och ja allt, klart hon vill vara hos maaaammmaaa! ♥ Förut åt vi frukost tillsammans som är så otroligt mysigt. Men nu har jag precis diskat, tvättat och vikt tvätt och ska nu leka med henne. Så vi hörs nog senare ! Pussar!  P.s , det bästa med henne är att hon verkar aldrig ge upp! ha ha. :P




Så fin bild, minns när vi tog den.
 Hon var kanske fyra månader ungefär?
och vi var hos hennes farbror och ville ta lite fina bilder på henne! ♥





När jag ser andra bebisar som är runt tre månader, som bara ligger stilla och gör inte ett dugg osvosv, så tänker jag på nessa, för hon var tvärtom... Hon har alltid varit så hoppig, ska med överallt, hon började få stabilt huvud efter inte ens en månad. Och ja allting, hon var kanske som en nyfödd i någon månad men sen blev hon helt tvärtom. Hon har alltid varit överenergisk, sedan dag ett nästan. haha sötis.


120330.

Hejhoppsan sa. Idag har det varit en ganska skön dag. Tränade dunder hårt på gymmet som varje veckodag. Super skönt. Sedan har jag och Vanessa haft det dunder mysigt. Tog lite promenader ute, och  busade lite. Köpte mat på saigon, som jag btw, bara smakade på och sen försvann suget så åt inte så mycket. Men sedan kom en gammal klass kompis hit på besök, :P så hon lekte lite me sessan hihi, och sedan gick vi ut på en till promenad, så sessan & jag har vart ute super mycket denna vecka. Men alltid skönt och bra!:P Sen har jag också stäädat hela lägenheten och fixat. Ätit lite godis har jag med.

Sitter nu och dricker energi dricka, och tittade nyss till sessan som sover. Älsklingen e ute på krogen med sina bröder och vänner. Så han kommer väl hem i natt. Men kul för han och gå ut och umgåss med sina bröder och vänner själv, utan mig moha. ;)


Imorgon blire i alla fall middag hemma hos Nessas morfar, myspys! Sen får vi se vad som händer.


Vettefan hur sessan sover, först lägger man henne i sängen, sen kollar man till henne en stund efter, då ligger hon på andra sidan, där hon först hade sina fötter, hon rör på sig så otroligt mycket, haha lill tjejen! ;)


Massvis med pussar från lilla familjen.





120329

Idag gymmde jag runt 9 som alla torsdagar eftersom dom öppnar  lite senare än vanligt. Var klar och allt vid halv 11 tiden, och runt 11 åt lilla nessis, sen gick vi ut och mötte mormor, gick en omväg till biltema och sedan city gross. Sedan hem till mormor, sammanlagt en mil kanske? eller mer t.o.m.. Promenaderna tog runt 2,5 timmar. :P  Sedan åt vi kyckling hos nessas g-mormor och busade en massa. Sedan gick vi till willys och träffade Amaal, pratade en massa, tog en promenad och sedan stack jag och nessa hem. Då kom hennes farmor, faster och farbror. Blev lite fika och de drog nyss, ska alldeles strax ställa mig och laga mat åt älsklingen som kommer hem om halvtimme-timme. Sedan kommer nog snuttis somna lite extra tidigt och då blire nog film mys med min sambo skulle jag tro! Fredag imorgon, det gillar vi!! :P


PUSZ!



vackraste tjejen.




är så trött att jag inte orkar att rotera bilden nu eftersom den inte finns i datan  heller utan den kom tilll min blogg, svårt och förklara men ja så är det.


Men vilket uuuunderbart leende och skratt tjejen har!! Mamma och Pappa älskar dig mest av allt!!


Nattinatti.

20 månader med älskling idag!

Hej sitter hos nessas farmor. Tog en skön promenad hit med hennes farbror. :-) har precis ätit lite soppa och nessa somna precis. Skit väder just nu så får se om det blir promenad senare eller om vi tar bussen. Puss från mig och nessa.

120326

Hejsan. Idag blev det morgon mys med sötnosen min, åt mat och busade lite. Sedan tog vi en promenad upp till stan, busade lite påvägen. Jag köpte ett par skor till mig, eftersom mina börjar typ gå sönder, och har bara en massa vinterskor annars. Sedan köpte jag en fin duk till vårt hem, och lite barnmat. Sedan gick vi iväg till ump, där träffade jag Elin & hennes son, de och en till skulle ut på promenad, så hängde med dom. Jag var trött och sliten, kändes de som, gick typ som en zombie. =) Träffade även Linus och Sandra på stan, så man fick snacka lite med dom och så, de var riktigt trevligt. Sedan skulle jag och nessa egentligen träffa en men blev inte av, så jag och nessa tog en promenad hem istället. Åt mat, och myste lite. Sedan på med kläderna igen, och ut till lekparken, där vi lekte, gungade och åkte rutchekana elle va de nu heter? sedan blev det iväg till affären och köpa mjölk, sen hem och busade resten av kvällen tills nessis pappa kom hem. Hon var helt trött och sliten av dagen så hon somnade runt 8, och sover förmodligen resten av kvällen.

Jag ska titta färdigt på Gilmore Girls och sedan blir de sängen eftersom det är upp halv 6 imorgon och köra spinning, go for it!


Massvis med pussar!

Ute i vårsolen.







Men så klart hade lilltjejen strumpbyxor under hiho.

Först gick jag iväg och solade, (solarium). Riktigt skönt var det. Sedan kom älsklingen, dottern & nessas farbror, då drog vi iväg till Rosta, gungade lite och tjoade. Sedan tänkte vi äta på Saigon, innan sa älsklingen: tänk om de e stängt, arg man hade blitt " Peter "nej de har dom inte" .. 5 minuter senare när vi kom dit Söndagar : stängt. ooooh, vad arg man blev när man var sååå hungrig. Så vi följde efter Peter, en riktigt omväg, men hem kom vi, en riktigt skön promenad i vår värmen. Men man var så hungrig att man trodde man skulle svimma där borta på gatan alltså. Men när vi kom hem kom nessas farmor och alla farbröder, då beställde vi mat från Solbaren. Nudeltallrik tog jag då. Några åt väl från mcdonalds, men de e ju inte intressant direkt ;p .. I alla fall, jag blev äcklad av maten p.g.a en liten accident.. mindre kul, så jag hann väl äta kanske 4 gafflar eller något liknande, och inte så stora heller. Så ja , får väl se om man får i sig maten sen eller inte, mår fortfarande illa men äter melon nu i alla fall, göttigött.


Men ha en fortsatt trevlig söndag. Söndagar är alltid så deppiga ;s .. Så nu när allt folk har åkt hem så blev man nästan deppig, ha ha!


TjugofjärdeMars!


Prinsessans första cykel! =)


Årets första grillning blev kanon. Var hos nessas morfar från typ halv två till typ 6-halv 7. Men vi hade det riktigt trevligt. Åt god mat, pratade en hel del, busade en massa med nessa, och tjötade. :P En kanon lördag helt enkelt med guld väder! :P


Nu ere väl snart dags och lägga sig antar jag, ställa om klockorna får man göra sen också.


Imorgon ska jag nog sola, sen ska vi äta på saigon vet jag och sen får vi se vart dagen leder! :P Ute måste vi ju iallafall vara. Men får säkerligen besök av familjen. Pööösz!


120323.

Heejsan. Idag har det varit kanon väder. Så har vart ute med Nessa hela dagen. Tog en lång promenad, sedan till vivalla, sedan runt vivalla och sånt. Mysig stund hade vi. :P Efteråt gick vi till nessas morfar. Satt där och myste lite, efteråt åkte vi till m-berg, jag köpte solbrillor, och nessa fick en fin vår jacka! Hennes overall e ju för för för varm. Så nu ska hon köra med jacka, fast hon kommer ju ha en tröja under. Sedan byxor bara fast hon kommer ha leggins under, lite för tidigt med att klä av henne och så, men overallen e för varm så hon får ha jackan istället med kläder under och så. Det blir bra. :P Sedan hämtade vi älsklingen, och åkte till city gross, och storhandlade, alltid lika roooooligt!!:P Nu sover nessa, och elias är här, så blir lugnt. Har nyligen ätit lite popcorn och druckit lääsk, mums.




Imorgon blir det årets första grillning! Mysigt. Pussar!

120322♥

Idag tog vi en lång promenad till nessas farmor. Var där från ett till typ 5 tiden. Pratade, och busade med nessis.:P Sedan tog vi en väldigt lång omväg hem ;o .. haha vilse i örebro? låter bra. eller något.
Gjorde lasagne till älsklingen och till hans matlåda till imorgon. Sedan åt jag och nessa gröt och nu har vi borstat hennes tänder, och eftersom hon inte sovit mycket idag, så lär hon somna ganska snart.:P Elias är påväg hit så blir väl och snacka med honom, nessas farbror är här nu. Ska också titta på nya OTH avsnittet om ett litet tag! :P



Imorgon blire att ta en promenad till nessas morfar och vara där ett tag, senare ska vi hämta älsklingen från jobbet, och sen blire & storhandla hem! GRYMT! och skönt. Kanske träffa någon när vi ändå är i vivalla? :PPuszar!





120321

Har inte haft så mycket tid och skriva blogg som ni kanske märkt :P. I måndags hade jag jätte ont i ryggen och magen, brukar få så efter mens någon gång i månaden. Så då var det mest slapp och lite promenader med söta tösen.

Igår var jag och prinsessan en hel dag med hennes g-mormor, eller ja i alla fall ett par timmar. Kom hem vid halv 5 tiden och stack dit efter lunch..:P Var ute typ hela dagen.


Idag är det sååå fint väder och det gör att man inte vill vara inne direkt. Kände när jag cyklade hem från gymmet, att de var inte ens kallt, att det blåste så varmt. Kanske våren äääntligen är påväg och är här för att stanna? we w´ll see. Hoppas att det är såhär i helgen i alla fall, för då blire årets första grillning. :P Men är så rastlös, vet inte vad man kan göra, eller om man ska träffa någon eller ja, något. Får se helt enkelt. Just nu sover sötnosen, och hon sover förmodligen ett tag till, i alla fall halvtimme / timme. Så blir och ta det lugnt tills hon vaknar, sedan får vi se vad som händer och sker. Men ute kommer vi att vara oavset vad!! :P


Pussar!

Limitless...

den filmen såg jag och min sambo nyss! Den är verkligen sevärd, riktigt bra film! Brukar inte gilla sånna filmer typ, men denna är faktiskt en riktigt bra film som gjorde att både jag och min sambo satt helt inne i filmen. Fast jag blev kliad på ryggen av honom hihi. :P



Nuuuuuuu blire lite Gilmore girls avsnitt. Men först en cigg med min älskade man  !! =)


Oooh, vad jag hoppas att stumpan sover hela natten i sin säng, och vaknar på morgonen! Hon gillar inte att sova i sin säng, hon vill sova med oss, men hon kan ju intee få vanan att sova med oss jämt, + att man liksom vill kunna röra sig hur mycket som hellst i sängen, alltså näääär man sover, inget annat ;)


Puuusz och kramisar.

120317.

Igår så beställde vi en hel del nya kläder till nessa, som hon behöver. Speciellt till sommaren, lite nya klänningar och leggins. Super duper fina kläder!!:P Hon kommer bli så vacker i dom.


Idag förut var nessas farmor och farbror & faster här. Blev lite fik, en massa prat & bus  med nessis. Ikväll blire nog bara lugnt, lite film & mys med familjen. Kan inte bli bättre än att vara med sin familj som man älskar mest av allt! ♥



Imorgon ska jag älsklingen och nessa till nessas farbror i brickebacken, hennes ena farbror. Då blire fik, prat, bus och sånt. Skönt att  besöka andra en att jämt få hit besök hihi.:P



Oooh, jag har så ont i ryggen och magen, har ändå inte ätit mycket. uuuh, kan någon gå på min rygg tack. it would be great.



120315.



Idag träffade vi nessas G-mormor. Vi åt god mat, busade, pratade och tog en lång promenad. Stumpan somnade helt sliten i vagnen så när hennes g-mormor gått hem så svängde vi förbi affären och sedan tog vi den långa promenaden jag brukar ta, så blev två super långa promenader idag. Så hela eftermiddagen var vi ute typ. Sedan blev det en massa bus och mys. Jag städade lite också, pedant som jag är. Nu sover sessan, älsklingen spelar och jag ska se på nya oth avsnittet, om den kommit ut? oh, ska pussa på älsklingen nu! PUSSZAR!

120314.


Så jäkla gooo och söt bebis vi har !!


Idag har jag och sessan vart hos hennes famor nästan hela dagen, tog en skön vårpromenad dit. Det var trevligt. Imorgon blir det och träffa sessans G-mormor!


Beställde nyss lite nya kläder, en typ kavaj som e super bra och ha nu  när våren är påväg, för jag har bara en massa vinter jackor. Sedan en tunika och underkläder. Puss på det då!

sundaaay!

Idag har det varit en lugn dag. Gosat med Nessis hela dagen lååång, sedan har vi fått finbesök av hennes farbröder och farmor, och hennes morfar. Så ganska fullt hus. Sedan har jag städat hela lägenheten och älsklingen tog köket och affärn. Nu sover Nessis och nu är Elias här på besök.

Jag ska dricka min milkshake jag fick och sedan ut och röka med dom. Får se vad dagen har och bjuda på imorgon, det blir i alla fall lång promenad och lek i parken om det blir fint väder.


Pussar!


i västerås.

Sitterm här hos mamma och dom i västerås, kom hit vid 6 tiden igår. Då blev det mest prat och mys. Men idag så vaknade vi runt halv 8 och då blev det morgon mys. Sedan så sprang jag i 50 minuter, blev typ 6 km. Sedan åkte vi till Erikslund och jag shoppade saker till vårt hem! och sedan fick jag en tröja av mamma, sen köpte jag en tröja till mig själv och så åt vi ute och gick runt lite, och de var jätte mysigt. Nu sitter jag och tittar på cold case och ska väcka sötnosen som sovit lite nu på eftermiddagen. Så att hon kan sova ikväll igen hehe. Hon är alltid såååå glaaad, man blir själv så glad hihi.  Imorgon vid 3 åker vi till Örebro. Oh, vad jag saknar min man ! Fast vi ses varje dag, men ovant att sova borta utan han :c .. Men imorgon ska jag och vanessis pussa på han massor!  PUSS och KRAM!

120305 ♥

Lilla hjärtats tredje tand på väg ut! :P Tror det är därför hon fortfarande e lite dålig, men hon e på bättringsvägen... elle ja ordentligt. Hon är nästan frisk nu, bara lite jobbig hosta och snorig. Hon har vart sjuk i en vecka så de har varit lite jobbigt förståss.



Idag har jag och lill tjejen umgåtts med pappa. Sedan har jag städat hela lägenheten förutom köket som jag nog tar imorgon. Sedan busat en hel del med stumpan och sånt. Hon sov typ heeela förmiddagen idag, men de e ju för att hon fortfarande inte e heelt kry än, men snart så, snart så. :P Då blir det massa lek & bus som man inte kunnat göra ordentligt..

Ska mysa lite med min älskling nu innan det e läggdags för oss, ny dag imorgon! Spinning halv 7, yey! eller något .. Jobbigt men känns jävligt bra efteråt.



Så på onsdag åker jag och Vanessa till mamma och c.o. i Västerås.. Det blir nog riktigt kul och mysigt, det ända problemet är hur fan jag ska kunna sova utan min man? Sovit i samma säng exakt varje dag från den 7 februari 2011 liksom, så kommer bli skit tungt, fast vi bor tillsammans ju.. Men ska sova där tills fredag, pappa skjutsar dit oss, så snäll som han är, och sen åker vi hem med mamma och allan.  Det blir nog bra. :P


Masssvis med pussar! ♥



120304

Så synd om sötnosen som fortfarande är sjuk. Jääätte hes och hostar jätte mycket. Ingen feber dock, vilket är bra. Men ska ringa barnavårdcentralen imorgon så de kan kolla upp henne i alla fall, hon har blitt jätte gnällig och det  :c på kvällarna bara dock, hon som alltid var glad och sprallig, men de går nog över när hon blir frisk! :P


I fredags följde jag med pappa till Marieberg, han handlade lite möbler till sig och jag handlade lite grejer till vanessis! :P




I lördags köpte jag och älskling en ny möbel hem, en vit skit glansig! Som vi har under tvn, typ tv hylla, men våran tv hänger ju, men de ser skit bra ut!  Sedan gjorde vi inte så mycket, mös med hela familjen bara!  Hon somnade tidigt, men vaknade klockan tolv och var vaken till två, värsta natten hittils.

Idag tog vi en promenad i det fina vädret till älsklingens mamma och hans bröder&syster, satt där i ett par timmar. Jag var så trött så satt typ och sov det mesta av tiden.. Sedan så har vi myst med våran söta lilla sjukling. & nu ska ja titta på Gilmor Girls.. & hoppas på att sötnosen sover bättre i natt och vaknar pigg & glad imorgon!!  :P

Funderar även på att åka med Vanessa till Västerås till mamma och c.o. och sova där i en eller två nätter, typ åka på tisdag? det vore kul och få umgås lite med dom och så och mamma är ändå hemma så då har man sällskap, för älsklingen jobbar ju ändå hela dagarna :/ ..Men måste få skjuts dit först isåfall, kan ta tåget hem men vill åka bil dit.


Beställde också kläder igår :P



RSS 2.0