rubrik?

hej igen, jag känner mig så tragisk så jag tänkte skriva ett till inlägg! :c .. alltså fanfan då.

igår så stack vi på fest iaf, för en fyllde år. vissa stunder var skit kul medan andra studer var helt cp! fan alltså jag e verkligen äckligt äcklig ... inte äcklig sådär, men jag vll fan inte vara den jag är, jag vill verkligen inte de. vill bli en ny elly typ, flytta utomlands, skapa ett nytt liv, och allt dedära! så jävla lockande ... men gäller också, .. pengar & språket! och ååååh, jag tycker om en så jäääkla mycke, men jag vene om jag ska berätta de för han elle inte, för de kommer säkert ändå inte hända någon nytta! :S .. fan ska jag göra? any idea?


kram


100228

hej! seg dag idag, har blivit så att jag tittat på förhäxad hela dagen me tobbe och carro! :) .. legat och degat bara, myst, och sisådär!  och jag börjar nästan tro att de e något fel med min hals, gör fortf ont när ja sväljer? kanske cancer ... näe nu ska ja inte skrämma upp mig, men känns som halsen blir mindre och mindre typ, elle något i halsen som blir större & större.... skrämmande...

Jag känner mig ... vene hur jag ska säga.. men fan !!! jag vill att de ska bli sådär ... och sådär ... men de kan ja inte skriva i bloggen, hur jag menar .. men ååh. Det kanske bara är en dröm? säkert därför jag aldrig kan sova längre ... fan hur ska jag göra??


Puss & kram / elly

I know that I've got issues, but you're pretty messed up too

Hej! :) .. kunde inte sova från natten till fredag! :( så igår somnade jag väldigt tidigt för att heta elly ;d ..
Men vi drack lite vin innan och mös :) jag carro och tobbe... jätte många ville ha med oss på fest i oxhagen men varken jag elle tobbe var taggad på de, så vi satt hemma, lyssna på musik, flumma och hade skit kul endå! =)) ..
Men nu ska  jag typ hoppa in i duschen, sen ska eventuellt ja och carro typ åka upp till stan och shoppa lite :) sen träffa tobbe, och då blire förhäxad igen! har vin kvar också ;b .. och nej vi e fan heller alkisar :S det är helg och skolan/praktiken börjar endå snart så whatahell! ;d .

Pusss

100225

hej! min hals e helt jävla uppsvullnad så jag kan inte ens prata :S .. pratar fett konstigt, as pinsamt :S .. försökte få i mig lite mat men orkar inte mer elle rättare sagt kan inte svälja för då gör de as ont,, så ska typ börja fixa mig nu, sminka mig & fixa håret och sen ska jag träffa carro på stan, hon ska shoppa :) .. hon har fått ett presentkort, så jag ska hänka med henne när hon shoppar :) .. och sen efter vet ja inte vad som händer... snälla säg att de blir förhäxad? lilla tobbe jäfeln har gjort mig beroende av dom ;d .. haha 


pussss

pointless...

hejsan tänkte skriva igen. min hals e inte bättre och jag känner mig fortfarande yr , snurrig och feberaktig .. men de gör inte saken bättre när mormor ringer och tror att jag e full :S .. bara för att jag festar med kompisar på typ helger , lov osv måste man dricka varje dag då elle :S ?  både morsan & mormor är as elaka och skvallrar, snackar skit om mig och tror att jag e värsta alkisen för att jag dricker alkohol med kompisar som varenda ungdom/vuxen typ gör ... och ni som tycker det är dumt att jag skriver de här, sluta att läsa då? jag har inte hindrat er, men detta är min blogg & jag skriver vad jag vill.. sådäså...
och sen de e inte bara de som tycker elle tror att man e de :S seriöst, man kan ha kul utan alkohol , ja de kan  man .. men vi dricker inte ens mkt, elle har blitt så nu men vi dricker inte mkt varje gång, och de som hänt när jag druckit ångrar jag INTE, bara glad att jag druckit d ehär gångerna för jag har haft så otroligt kul och fått nya vänner, och i min ålder är de inte så lätt att få nya vänner sisådär, som när man var en liten flicka och lekte i sandlådan, man behövde inte ens lyfta ett finger utan att man fick nya vänner så snabbt ... så jag ångrar INGET som hänt dehär gångerna, ingenting ... jag blir bara så trött på folk som håller på och tror att de e någonting , och speciellt lägger i sig i någons annans liv .. seriöst, ska man inte lägga sig i erat liv varför ska ni lägga er i mitt liv ??

 och sen har de hänt en massa mer jag inte orkar ta här. men iaf ... känns som jag har en stor fet klump i halsen ( inte bara för att jag har ont där ) utan för att jag blir less på dehär..

så fort carro,tobbe & robert drog förut idag så la ja mig i sängen och kände hur mycket jag ville gråta , ( de som känner mig vet att de e sjukt svårt för mig att gråta ) så jag satte mig vid datan för att inte gråta lika mycket ... okej nu har jag snackat tillräckligt om mitt liv men whatahell, min blogg,  Read it or leave it! that´s it.



puss / elly

charmed life.

Dagens låt!



vene vrf jag tycker om den men den var faktiskt ganska skön! :) ...



100224

Heejsan ;d idag är inte min tur dag, helt jävla seg och på typ dåligt humör, vill bara lägga mig ner & dö, men de ska ja inte ;) men iaf. inte min tur dag direkt iaf. sjuk också, svin ont i halsen när jag sväljer och typ hostar, andas och nyser och ja dedär. men iaf de går väl över? hade feber i morse också. asså vi somnade vid kanske 2 tiden nått jag vaknade vid 7 tiden på morgonen och låg i sängen tills tobbe robert och carro vaknade, vid 10-11 tiden.. alltså jag vaknar alltid as tidigt och e skit pigg :S elle inte alltid, men har börjat me de ;S sen när jag väl somnar om så vaknar jag om en stund igen och e as pigg :S fattar inte varför. även om jag lägger mig sent! :S som jag somnade vid typ 3-5 tiden och vaknade kl 7 och var as pigg :S .. hmms .. men men ..
jag e på så jävla dåligt humör så snacka med mig på egen risk...

nu ska ja dra typ, PUSSSSSSS


jag ångrar inget!

100223

hejsan! :) sitter här me mina älsklingar, och vi drar en grogg just nu & försvinner in i dimman gott folks ;) <3 hihihi. förlåt för den dåliga uppdateringen men har inte haft tid :/ haha dom har sovit hos mig sen i torsdags typ, göhö.

Men har ej tid att skriva just nu, väntar på att få bilder från helgen av adde, men han e seg like allways ;) ..

Men iaf´.. puss på er



100219

Heej! =)) .. Igår kom carro & tobbe till mig, dom sov hos mig, vi titta på mycket förhäxad, sen gooosa vi med massa saker :) .. iaf vi hade sjukt kul tillsammans!! <3

Ska hoppa in i duschen nu, ta på mig nått snyggt som man kan ha ikväll? hmms.. och sen vänta på carro&tobbe sen blire fix, och senare ikväll börjar festen :) .. kommer väl iaf komma upp till typ 10 personer, men ska bara vara en liten fest i typ mitt rum xD farsan e nog hemma! :/ .. men de e förståendligt.

Iaf. nu måste jag skynda mig. PUISSSS

100218

hallåjj :) idag opå jobbet hörde jag personalen snacka om mig, hur bra jag var =)) och att ja kan få alla ungar att vara lite mer lugna ;) osv, att de kan sitta och leka med mig vid ett bord helt bra ^^ .. sen frågade en mig, om jag var studerande, ja sa ja. sen hon bah sista året? jag ba aa .. hon bah ååh :( " hon ville ha mig som vikarie , menmen, min sista vecka är vecka 9 så ;b

aja, äter fiskgratäng, snart kommer tobbe & carro, då blir de förhäxad ^^ <3 osv, kulkul!

PUSSSS

Nexx - Synchronize lips!

Dagens låt!







100217

Hej! en vanlig dag på jobbet, mycket bra & segt dårå. haha fick rast halv ett, och så typ sov jag i en kvart, sen kom andra i personalen och satte sig i rummet också fast jag halv låg ;d .. och sen råkade jag somna igen och vaknade kvart över ett :o fast jag bara skulle ha rast till kl 1 ;d .. men ingen hade ju sagt något så och jag brukar itne ens vakna, kunde legat i flera timmar ju, men iaf jag vaknade, gjorde väl de för att jag kände på mig att jag sovit lite för länge elle nå ;d .. Sen så hade ja fått sms i mobilen om att mina byxor kommit fram =)) så åkte till maxi, hämtade ut mitt paket och sedan gick jag hem, skönt eftersom ja inte gick i morse till jobbet ( tog bussen ) , natta, skulle vi gå tillsammans imorgon??! och byxorna, passade perfekt! sjukt snygga och sjukt sköna mjukisar köpte jag :) dom e svarta dårå, och står nån text på dom, och de e t.o.m xs på dom! ;d men dom passade sjukt bra! =)) .. iaf, så nu har ja typ precis duschat.. så ska väl kolla lite grann, kanske plugga elle göra någonting. elle sova i nån timme, e sjukt trött.. när man jobbar så blir man fan helt slut även om de bara e på ett dagis & baara e i några timmar -.- .. men kanske träffa carro&tobbelito sen och några.. får se om jag orkar =) tobbe frågade mig förut, men vi får se! nu tror jag att jag ska äta upp de sista vindruvorna och sen kamma håret och sen lägga mig i sängen och sova i en timme kanske? de låter väldigt lockande.. men somsagt vi får se =)


Puss på er! <3



Helgen kommer bli riktigt jävla najs =)) om de blir som vi ville carro ;) haha ..
På fredag , ska de bli fest mer ett par kompisar bara :) ii mitt rum typ. elle aa blir väl upp mot 10 pers kanske? elle nått ;d .
Lördag blire filmkväll :) sen ere ju sportlov också ;) fett skönt.

puss

100216

hejhå! Igår kom somsagt tobbe & carro till mig, jag och tobbe gick iväg och pratade lite ensamma, i min garderob ;) kan misstolkas ^^ .. men iaf, vi snacka i kanske nån halvtimme & lite mer? han tyckte att vi glömmer allt, men de e så svårt när jag vet att jag var ett arsle mot honom.. men men iaf.. det viktigaste av allt är ju att vi fortfarande är bästa vänner och att de liks är han & jag mot världen! ♥
Så de löste sig iaf, och de blir superduper bra!  jag kommer kanske inte glömma detta som hände även om jag verkligen ska försöka, men ja ska iaf försöka lägga det bakom mig och göra det bättre än vad det var förut.

Sen iaf, så titta ja carro och tobbe på filmer, rökte, snacka och hade de så otroligt mysigt, lyssnade på titanic låten och typ såg så sorgsna ut, elle iaf ja & carro, medan tobbe därbak satt och muppa sig och gjorde tusen toffsar i hans hår? haha så ja & carro kunde inte hålla oss för skratt xD ..
& dom sov här :) ..  sen ringde klockan i morse, och tobbe typ stängde av den hela tin, och carro den jäfeln bara sov ;) .. Sen tillslut vaknade jag, gick upp & fixa mig, sen tänkte ja "fan kan sova i typ några minuter till" så försökte få plats mellan dom där ja sov inatt, och sen somna ja och sov i typ en kvart, sen ja bah shiit. så fick skynda mig upp, ta lite yoghurt, sen ringde ja först tobbes mobil för att väcka honom men det var ljudlöst -.- sen ringde ja carros mobil men den var också ljudlöst -.- .. sen typ skrek ja, hoppa i sängen & allt, hahaha då vaknade tobbe, vi snacka lite. Sen stack jag iväg till jobbet! & dom sov kvar här!

Sen efter jobbet & skolan så stack jag hem till mina underbara änglar, vi titta på film och snacka mycke, men mest flum! & sen nyss så drog carro & tobbe hem :/ kanske ses imorgon igen? men med dom ... har man alltid kul med :) <3

Hur har eran dag varit? puss♥


pic´s från helgen.,

Här kommer lite bilder ifrån helgen! :)










tobbe snuskade sig på de här två bilderna, hahaha speciellt på bilden över denna, då allt var suddigt.


iaf, helgen var jätte bra, på vissa tillfällen... vissa vill jag bara sudda bort och göra om! men de går inte. ska iaf prata med den personen imorgon om hur de blir, reda ut osv.

 men ha de bra sålänge. pusss

100215

hej påer.

har precis sminkat mig typ oså, ska snart fixa håret lite också. Sen iväg till direktbussen som går till skolan.
Har ivval där, och sen blire vidare iväg till praktiken, går från 10.00 - 15.00 idag typ, inte så långt. Men har ju skola innan så de blir typ från 08.00-15.00 .. men iaf.  Sen efter skolan, vene va ja ska gö. antingen va me Jessie elle Carro. hmm, elle nått sånt.. får se. men jag vill hellst va med en speciell och snacka me honom om de som hänt! men får väl se hur de går med de...

oj vad klockan tickar ;d ... måste nog gå typ strax, men ni får ha de så bra. Puss. <3



fyfan vad jag ångrar mig. jag vill inte ens tänka tillbaka på de som hände, mår skit då.

ta mig tillbaka

hejsan...

igår blev de fest igen, 20 års fest. grattis emma :) ..
och de var kul och allt dedär, ja och carro har fått träningsverk iaf.
sen fick jag en äcklig snedtändning och blev as grinig, arg på alla och bråkade med min bästa vän som e den sista personen jag vill bråka me och bli osams med. och jag ångrar det. får se vad som händer ..
sen idag åkte adde simon och michelle hem. så har vart me carro idag, lyssnat på musik och städat från igår! kul att  börjat umgås lite me henne<3
nästa helg kommer adde hit igen, men då blire filmkväll.. carro jag och adde, sen fler kanske dårå.

ska väl göra nått på datan och sen plugga och sen sova.


puss på er.



fanfanfanfanfan , jag ångrar det. snälla spola tillbaka....

100213

Heej =) .. Igår skulle egentligen ja och carro ha filmkväll, men istället ringde vi adde, så adde michelle och simon kom,  =) men innan stack vi på fest i vivalla, och sen drog vi till Simon, linn & emma och dom ;d .. och festa,m sen GICK vi hem, och kom hem vid typ 5-6 på morgonen ;d sen däckade vi rätt snabbt. Och idag blire fest igen :) då kmr jessie&tobbe också, vi ska sitta här och ha kul, sen blire iväg till Linn och dom igen, och festa osv :)de blir kulkul!  pusssssss

svar från frågestunden !! :D

Nu räcker de med frågor tycker jag xD elle orkar inte ha frågestund längre men iaf några frågor blev de :) de kommer nue! men tar inte med alla frågor heller, för vissa var lika dana osv.

 Tycker din blogg är bra!
men varför började du blogga och vad är roligaste med att blogga?

Tackar! =)  Jag vene, jag tyckte att de kändes kul att skriva lite om min vardag, kunna få skriva av mig lite och skriva mina åsikter på en égen hemsida typ =) men de var tackvare en klasskompis som jag började blogga!

Ja, det roligaste med att blogga är ju att kunna få ha en egen hemsida där jag kan skriva vad jag själv vill, & så e de roligt att ha rätt så mycket med läsare ibland =)

Händer i sommar?
hmm.. Ja du, eftersom jag tagit studenten då så blire väl att försöka ha något jobb att jobba med i sommar.


Är du käär eller gillar nu någon?
Nej faktiskt inte, elle .. jag tycker väl om en lite mer än vän, men de kommer endå inte att bli något så inget att slösa tid på :)

Pruttar duuuuuu i min säng varje gång du är här ;)? haha
ja, något fel me de elle?????? vavavava VA? hahahaha :D

Hur länge har du bloggat? :)

JAg har bloggat i lite mer än 3 år :) 


Vad ska du göra efter studenten? :)
Försöka jobba lite, sen att resa mycket och sen nått år senare elle lite mer, ska jag plugga vidare!


Tycker du att Bf är en bra linje?
Ja det är de väl, alltså, det är inte så slött som folk säger, det är väldigt mycket jobb att göra osv.. men en bra linje är de nog =)

Hur länge varade ditt längsta förhållande? inklusiv ditt kortaste?

Mitt längsta förhållande varade i typ 2.5 år tror jag. Det kortaste är väl ett par dagar! ;d 

TEll me little about you :)?
Jag heter Elin, men kallas oftast Elly. Jag blir 20 år i vinter. Jag går mitt sista år i barn&fritidsprogrammet. Jag har två småsyskon och en väldigt stor släkt! Jag har jätte många bra vänner. Jag tycker om att festa, umgåss med kompisar, älskar musik ( vad är livet utan musik ? ) , sola, bada & att resa! Jag bor hemma hos pappa men åker till mamma & syskonen lite då & då. Jag röker och dricker alkohol. Jag är helt enkelt en helt vanlig tjej=) i mina bästa år ;) ..

Bästa minnena?
Ja alltså de finns så mycket. En av de, var när jaag emelie och natta åkte till gotland och spenderade tiden tillsammans , vi hade så roligt varje gång! Sen en till var när jag och tobbe åkte till gotland, jo vi drack mycket kanske ( inte stora mängder dock ) men vi fick en massa nya vänner! Sen en av de bästa är också förra helgen, när vi hade fest hos mig, att så många kom och man fick en hel del nya vänner och de var skit kul hela tiden från kvällen tills man däckade i stortset!  Alltså jag har så många minnen att jag inte vet vad jag ska ta med mig, men detta var endel bra minnen! & aa långa , för de finns inget speciellt direkt! =)


Vad är det vääärsta du vet?

 det värsta ... hmmm.. när människor går bakom ryggen på en... falska personer .. krig.. folk som inte har något bättre för sig än att snacka skit om nån/några. folk som utnyttjar andra. Slagsmål och .. ja har ingen aning, men detta typ?

I min blogg kan du läsa det senaste inlägget om rädsla. Vad är din rädsla?

 Min rädsla... det jag är rädd för är att någon gång vakna upp och vara helt blind, inte se någonting!

Fin blogg,hihi

Vilken kamera har du? :=)

 Tack! =) .. Jag använder oftast min mobil kamera, en med 8 megapixel, en sony ericsson w995! Men jag har en kamera någonstans men vet inte vart den är elle vad det är för en kamera, men oftast när jag e med folk så har de med sig en bra kamera som vi tar bilder med =) annars tar jag bara med mobilen! Förra helgen hade adde med sig en systemkamera, den vi tog bilder med.

Vad använder du för hår schampoo?
Det är faktiskt helt olika det.


Tränar du?
tränar & tränar! Ibland så brukar jag cykla på min motionscykel! Denna vecka har jag gått till min praktik varje dag + att jag går lite omvägar så det är ett par km!


Hur länge har du rökt?
i 6 år och lite mer.

Har det inte blivit mycket drickande nu på sistonde?:P
Jo de kan jag hålla med om.. elle kanske inte.. eftersom det endå bara e på helger =)) och det är så otroligt kul att få umgåss med vännerna och ett glas vin elle fester då man dricker lite mer, jo visst man kan umgåss utan det men de har blitt så att vi festat på dessa helger hehe.

Har du börjat leta barnskötar jobb?
Njae, asså man blir inget egentligen efter studenten , man måste plugga vidare ;d men jag ska försöka söka jobb, för något ska jag ha innan jag pluggar vidare!

Är du kär i nån?
vet inte ...

 

 

Tack för er tid! =) .. nu ska jag iväg och sola me carro! Sen blir det godis & mys ikväll! PUSSSSSS


Taio Cruz - break your heart



Hur bra låt som hellst! :)

Frågestunden fortsätter, så ställ mer frågor=)

frågestund!



Nu tycker jag att vi kör igång med en frågestund! första frågestunden i år blir det =)) så de var ett tag sen!

Ni kan alltså fråga exakt vad som hellst, jag svarar på allt! =))


min negativa dag idag!

Denna dag är inte min bästa dag dirre! .. Först allt som hände igår som trycker ner mig fortfarande...Kan säga att, alla är så gott som falska! men iaf .. sen en massa annat som hänt idag, och skriver jag det i bloggen så tröttar jag ut er, och för det andra så är det lite mer personligt och de kanske jag inte ska ta & skriva här dirrekt! men iaf, tur att man har vänner som bryr sig iaf, ♥ .. 
så idag har jag inte lust att göra ett skit .. tobbe carro och robert elle nått ville komma till mig men jag sa att jag helt enkelt inte orkade ... idag är det min tråkiga, dåliga, negativa dag! så vad ska vi göra åt det bloggen? kanske en frågestund? har ju inte haft det i år taha! :) men om de blir frågestund så säger jag det i nästa inlägg! ;d .. men iaf .. pappsen är i affärn, han ska kolla efter nya högtalare till mig, eftersom de andra har nån på festen förstört, festen som var i helgen, elle förstört och förstört , men tror nån har spillt lite alkohol i dom! uschdå!

men iaf, 20 årsfest på lördag! hippihurray!


dom här mjukisarna beställde jag i måndags! =)) .. kan va jävligt bra att ha + att de var ju snygga också.

pusss

100210

Hej och förlåt för den dåliga uppdateringen! ;d ..
Men somsagt, vad gjorde jag igår? först praktiken och dedär, sen åkte jag upp till stan och träffa carro, vi snackade om festen vi ska till på lördag och sen festen vi ska ha hemma hos mig nästa helg =)) .. sen kom tobbe också :) .. vi gick till mc, och köpte en varsin dricka typ, och de tog kaffe också, sen snacka vi och sen hände det en massa tragiska saker! :/ .. förlåt. Fast dedär svinen, som gjorde de dära grejen, som förstorade upp själva grejen, och missuppfattade allt .. asså att ni ens orkar att leva med det? aja, ni är äldre än mig, men jag är äldre än er på sättet, de märkte jag igår! så otroligt barnsliga, .. liksom. hallå vi går inte på lekis???
aja, jag hatar er och ni kan glömma mig nu iaf!

Men aa, sen så åkte jag och carro hem till mig, och tobbe åkte till jessie! Jag duschade och sen typ tog ja och carro de lite lugnt, sen så åt vi lite mat, sen så skulle vi åka till markbacken och sitta barnvakt, så vi fick typ skynda oss för vi fick veta det lite väl sent ;d .. och vi satt där i typ två timmar, de gick bra och sen kom jag hem vid 21.00 - 21.30! ;d de var iaf min dag igår!


Idag har jag haft praktik,  brabra har de gått, jag känner mig som värsta läraren på riktigt! ;d .. de kom en vikarie dit idag, men hon såg ut som en praktikant och jag såg ut som en vikarie ;d  gick till praktiken idag, tog värsta omvägen och sen har man lekt som bara den där på jobbet så har typ träningsvärk?.. menmen så kan de gå.
Så nu e jag hemma, tänkte kolla lite i datan snabbt, ska nog träffa carro sen?

Puss&kram ! / ellly.

100209

heeeeeeeeeej! aja, jag e helt död, la mig vid 22-23 igår kanske, men kunde inte somna förns vid 1-2 tiden på natten kanske :S men kanske var för att jag sov från 10 till ett förut igår ;d ( morgonen-dagen ) .. men iaf ..
sen vaknade jag vid kvart över 6, av aatt jag hörde nått, mobilen låg under sängen, men jag hörde ett litet ljud iaf, och jag trodde jag hade försovit mig men de hade jag ej gjort, sen somna jag om och vaknade vid sju, efter att jag smsat lite me nattis. Sen gick jag upp & sminka mig, nu ska jag strax fixa håret lite grann! Sen ska jag börja bege mig iväg till nattis ( varberga ) .. typ jogga dit elle gå snabbt :) .. Sen därifrån ska vi gå till aa rosta/västhaga.. jag kommer gå till rosta och hon till västhaga! ;d jag till min praktik och hon till skolan! vi ska försöka att börja gå osv varje morgon etc!  iaf nu när jag har praktik, men de ska vi ju kunna göra endå? bara man kommer upp men de gör man om man läggger sig tidigt och de gör man om man går upp tidigt och inte sover under dagen =) ska typ ta på mig en tjock halsduk, tjocka tröjor + vinterjacka, vantar, mössa xD , och dubbla strumpor! Så de lär ju inte vara för kallt ute iaf, lär ju icke frysa! =)) .. Som förra tisdagen då jag gick, då gick de asbra att gå, svettades nästan ute för att jag hade för mkt kläder, såg ut som världens tjockis, typ som en vandrande köttbulle, så mycke kläder hade jag, eftersom jag e väldigt, väldigt, väldigt frusen av mig! menmen, går iaf till 2 idag på praktiken! så PUSSSSSSSSS!

100208

Hallå! Åkte först till skolan, hade skit ont i magen, och sen snacka ja me min engelsk lärare och hon tyckte att ja skulle åka hem eftersom jag haft magsjuka i helgen elle aa lördag&söndag typ. så skulle vara hemma idag tyckte hon,  och de tyckte emelie, malin och de andra också!  Så jag gick på toan och sjukanmälde mig till min praktik, men ingen svara så jag fick prata in ett meddelande, hoppas bara att de får meddelandet? :S .. så de inte undrar vart f*n jag tagit vägen? men jag tycker att de borde få meddelandet, tryckte på 9:an som jag skulle, sen kom det ett : tuuuuuuuut " sen snackade jag .. sa typ "Hej det är elin, som praktiserar hos er.... jag har haft magsjukan i helgen, och jag tyckte de inte var en sån bra idé att åka till jobbet idag .. åkte till skolan förut också men ska hem nu och vila mig lite.. kommer säkert imorgon... hej då" typ... lät helt sajk elle?  jag hatar att sjukanmäla mig till praktikplatser , jobb elle vafan de nu är. uuuh, men de gick iaf bra. Sen åkte jag hem. la mig  i sängen och sov tills typ ett tiden, sen satte jag mig vid datan och luffa lite! men fick iaf vila ut, och  nu ere mat =) pussadjö! <3



partypics.,

Här kommer några bilder från festen ;d orkar ej lägga in alla .















de var lite bilder iaf, ni får nöja med dom :) tack&adjö! :D

100207

Hej tråkiga söndag!  somsagt söndagar är så äckligt tråkiga och sega!
Idag har ja inte gjort ett skit, hade typ över 14 timmar sömn inatt i alla fall, kunde behövas från min jobbiga dag igår, undra om de bara var en sån sjukgrejs som man har över en helg typ? elle aa lördag till söndag. för de känns lite bättre nu iaf, så de blir nog jobbet imorgon endå? :/ ..
Idag, vad har ja gjort idag.. tagit de lugnt, försökt ätit men inte vart så hungrig ;b .. men de funkar. sen typ, tittat på tv, duschat och sen städat lite i rummet, kunde behövas sen i fredags :P vi städade bara vardagsrummet sen festen, eftersom pappa inte skulle behöva städa efter oss! elle jessie&tobbie städade efter oss, för jag låg i soffan och spydde så de sa att de hellre ville städa och att ja inte fick städa osv, så söta av dom thnx! =)) ..
Jag väntar på att få bilderna av adde ;d segmojs han är då. Smsa med han förut, han sa att han skulle skicka dom till mig när han kommit hem och tagit in bilderna på datan! De e väldigt många bilder. Fast de e nog många fula bilder som jag nog ej vill att hela världen ska se ahahaha xD .. och alla fick typ ett ragg på festen, småkul det.
Men iaf, jag kommer ta in bilderna i bdb först av allt, elle ja somsagt, de bilderna som blev bra =)) elle någelunda bra, för vene om de blev så många bilder som blev bra? taha.
Men iaf .. sen lägger jag in dom här idag elle imorgon, men hoppas ba att jag får bilderna ikväll, jag vill så gärna :D haha ..
Sen nästa helg, då blire fest hos simon typ? för emma och linn har ju fyllt då elle ska :)) .. på lördagen tror jag!
Då ska jag ta med mig tobbe carro och kanske jessie, och sen kanske nån mer elle nått, de blir kulkul det, som satan i gatan! ^^

hmms, nu ska ja läsa lite på några glosor till engelska provet på tisdag, vi ska ha ett stort prov me aaaaaaaaas många ord och meningar, bläh. och sen ska jag egentligen skriva en grej på typ 200 ord tror jag och ge till henne ett slut på en berättelse, ocih ja har inte den bästa fantasin så får se hur de går, har typ bara skrivit lite, så får försöka skriva lite senare ikväll .. men tiden bara rinner iväg, sen ska man sova jue?
hade tänkt att plugga en hel del igår, men kunde inte eftersom jag låg i sängen hela dagen, frös, svettades, frös, svettades, om & om  och om igen liksom .. sen spydde ja mycke och mådde illa och var as yr, så nej jag orkade helt enkelt inte, men idag ska ja ta tag i de, iaf lite grann! :) Men nu får ni ha de så bra, så hörs vi eventuellt lite senare så ska ni få bilderna =)) puss!


tidsfördriv! ;d

Lovar du att vara ärlig? - självklart :-)

Du heter: - Elin.

Smeknamn: - Elly.

Låt som när du är ledsen sörjer till: - hmm de blev svårt. Jag lyssnar helt enkelt på de som gör mig glad elle till nån helt lugn låt som man kan sörja till ;d

Beroende av: - Människor, musik & mina nära&kära! ;d

Vad tror folk om dig: - Ingen aning, det är olika från person till person, de får tro va de vill om mig :) bara de inte tror falska grejer åså.

Stämmer det: - Det beror på vad uppfattning är?

Vad får du oftast komplimanger för: - Ingen aning, elle de e typ om olika saker :) .. och orkar inte tala om vad de kan va om? :D

Vad säger du för att imponera på någon: - hmm jadu ;d inget speciellt som jag kan komma på nu iaf ;d

Hur imponerar man på dig: - Blicken, och om du luktar gott mums! :) ..

Brukar du skratta för dig själv: - haha de kan hända ja.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: - "hallå" .. eftersom ja inte svarade på de första smset, eftersom jag sov, men vissa människor fattar ju inte att man sover mycket.

Var bor du: - i örebro ;d

Trivs du där: - jo det gör jag väl.. fast skulle hellst vilja bo nån annan stans, typ utomlands ^^

Äger du några converse: - jaops, elle har iaf gjort de.

Sprit, cider, vin eller öl: - vin!!! (Y)

Brukar du bli för full: - de kan hända ja ;d .. men jag kan behärska mig också!

Är du allergisk mot något: - Nopes.

Hur svarar du i mobilen: - "a hallå?"  elle : elin" elle : a hallå de e elly?" elle : tja" :D

Antal timmar sömn inatt: - denna natt sov jag väldigt länge för ja somna tidigt eftersom jag var/är sjuk! så inatt sov jag typ 14 timmar. men annars brukar de bara vara 6 timmar kanske.

Brukar du komma i tid: - försöker iaf, och de brukar vara så att jag kommer i tid=)

När mår du bra: - När jag är med rätt människor, på sommaren när jag får sola & bada, festa med de bästa och när ja inte mår dåligt ;)

När blev du fotad senast: - I fredags på festen ;d .. adde ? vill ha bilderna nångång (H)

Hur känner du dig nu: - trött, seg och ja allt.

Vanligaste färg på dina kläder: - typ mörka färger typ (;

Vad tycker du om fötter: - de som har tår?

Vad saknar du: - kärleken? elle vene.

Hade du en bra kväll igår: - helt okej! både ja & jessie låg typ och sov hela dagen, men annars var den väl okej, förutom att ja spydde hela dagen också .. -.-

Favorit dryck på morgonen: - vene de e så olika.. brukar ej dricka nått på morgonen .. bara ibland.

Rakar du benen: - klart? hahaha.

När brukar du oftast gå och lägga dig: - de beror på, .. På helgerna kan de vara väldigt sent , typ på nätterna nån gång om ja inte e sjuk förståss... annars på vardagarna, är det väl mellan 22.00 - 24.00 typ?

Är du blyg: - nja, de beror väl på.. ibland , ibland inte.. beror på vilka tillfällen det handlar om.

Sysslar du med någon idrott: - nej bara tränar, typ motionscyklar osv.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: - vene, de har hänt .. men nu vene..

Har du spytt offentligt: - hahahah ja ;c

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: - haha ja du ;) .. skulle nog pröva på en hel del saker för att se hur de kändes :D

Är du nöjd med ditt liv: - ibland...

Är du bortskämd: - ehheheh ja ibland allt.

Vad gör du i morgon: - praktik och sen får vi se vart dagen kommer?

Vilken kändis tycker du är en bra förebild: - ingen aning.

Vad längtar du till: - Sommaren och kärlek!

Har du bra vänner och äkta vänskap: - japps de kan jag säga att jag har. men de finns falska personer i närheten också,.

Vad använder du för schampo: olika.

Tycker du om någon just nu: - ingen speciell.

Gröna eller röda äpplen: - Gröna.

Gillar du golf: - uschnej.

Vilken tid gick du upp idag: - vid 11 ;d

Har du sovit i din egen säng inatt: - aops.

Har du strumpor på dig nu: - ja det har jag.

Är det okej att gråta: - Absolut!

När grät du senast: - längesen, men var nära på att gö de häromdagen.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: - resa, resa, & resa?

Bär du glasögon eller linser: - Nej, aldrig.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: - nej bara man bär de man känner sig trygg över.

Har du piercing: - öronen, läppen & näsan.

Vill du gifta dig: - kanske?

Vill du ha barn: - aa egentligen snart, men endå inte.. för vill upptäcka världen först.. resa & resa..

Solar du ofta: - aa på sommaren, men kan hända i ett solarium på vintern.

Är du bra på att laga mat: - haha de vet ja inte.

Är du flygrädd: - nej inte så faktiskt.

Hur vig är du: - njae, vene om ja e de ens :)

Är du musikalisk: - njae? älskar musik & tycker om att sjunga fast jag inte sjunger så värst bra?

Vad dricker du helst när du är törstig: - hmm .. vene .. ibland vanlgi dricka, ibland bara vatten.

Vilken är din favoritglass: - chocklad glass går alltid hem.

Tror du på ett liv efter döden? - har faktiskt ingen aning ? kanske .. kanske inte?

Tycker du om sushi? - vene.

Vad äter du helst när du ser på film: - Plock godis.

Har du tandläkarskräck? - nopes.. elle ibland har ja de, får de mer & mer genom åren.

Är du morgon- eller kvällsmänniska: - kvällsmänniska! ;d

Vilken ögonfärg har du: - blåa.

Har du någon gång gråtit dig till sömns: - typ.

Biter du på naglarna: - nej!

Röker du: - ja!

Hur ofta tränar/motionerar du: - några gånger i veckan!

Senaste låt du hörde: - Beyonce - sweet dream!


100206

hej tänkte skriva ett snabbt inlägg :)

igår var de fest, hade inte räknat med att alla skulle komma, så mycke folk. De blev kanske 30-40 personer hemma hos mig, och de var så jäääävla kul, så jävla gött folk alltså. ffan va kul vi hade, de hände bara bra saker, man fick skit mycke nya vänner och gårdagen var jävligt lyckad tycker jag, sen somnade jag i soffan och någon bar in mig i sängen xD .. haha men så jävla lyckad kväll, TACK! <3

ska få bilder från andreas senae hoppas jag, så de kommer in när jag får bilderna =))  gårdagen måste vi göra om säger ja bara.

men iaf ... nu ska jag typ dra =)) ..

juste,  vaknade vid 7 och har inte sovit sen dess,  spytt hela morgonen och mått illa som satan i gatan alltså. jessie&tobbe städade idag, as gulliga. Men de går ju magsjuka på mitt jobb, barnen osv. så det är de jag har fått, men känner mig lite bättre nu, bara ltie illamående och yr osv. men iaf .. inte för att jag e bakis.

aja ska dra, puss på er.


Grattis Amaal iefterskott på 20 årsdagen! :)<3

100204

Hej, förlåt för den dåliga uppdateringen! Men de ska bli bättre, lövar=) ..
Igår så sov jag och jessie hos hennes syster, och så kom lite annat folk dit och de var mysigt, nån grogg vart de allt =) ..  och så färgade jag mitt hår också, hade fått lite utväxt :) .. JAG FÄRGADE SJÄLV;o hahaha ..
Sen idag vare praktiken och sen träffade jag tobbelito! vi lyssnade på musik, käkade godis och sen pratade vi om allt som hänt :/ så de blev lite dålig stämning, alltså vi blev lite smågriniga men de löste sig. <3 och kuddkrig hade vi också., Men nu skulle han åka och handla mat till släktmiddagen han ska ha på söndag, men han skulle komma hit senare sa han! =)) ..
Sen imorgon ere äntligen FREDAG! yeys.. ^^ och då blire fest hemma hos mig, kommer komma mycke folk nu, gamla kompisar, nya kompisar, skolkompisar,klasskompisar och ja allt sånt =)) .. de blir perfa! <3

Nu ska jag dra mig, skriver kanske mer sen annars hörs vi nog imorgon, kanske .. för mycket att göra innan festen börjar ;b .. men iaf, skriver ikväll, de måste jag! PUSSSSSSSSSSSSSS .. ska ni göra i helgen då?



100202

Hejsan! =)) ..
Praktik idag från 09.00 - 14.00 ( jag och jessi gick hela vägen dit imorse, as stolt. hon gick dit där hon ska läsa kurs på 3 veckor och ja till praktiken ) och sedan vidare till skolan för att ha Engelska B! ;c aja de gick iaf bra idag, snackade med min handledare, bara bra omdömen en sålänge, alltså handledare på praktiken! men iaf.. efter lunchen vart det as segt, som alltid dårå.. så jag somnade först när jag "nattade" två barn xD  man fick ej ligga och vila me dom, så ja satt och sov i några minuter och sen gick jag till personal rummet och sov i ungefär 40 minuter kanske, i soffan dära.. vaknade av att många hade rast och gick in dit också ;o .. mwhihihih.

Sen så typ, inte gjort mycke mer. aja. orka. puss

sweet dream or a beautieful nightmare.

Så jävla taggad! På fredag blire fest!! och de ska va hos mig iaf.  och de kommer komma skit mykke folk och gött folk också! de kommer bli skit kul iaf =)) .. längtar redan tills helgen xD en hel lång arbetsvecka. :/ aja.. de går nog snabbt, elle nå! =)) ..
Men de ska bli fett kul iaf ;d .. mwhihi.

Så vene vad jag ska skriva nu, för ska på toa och sen ska väl vi gå och slagga elle nö? jobb imorgon, men börjar klockan nio i alla fall ;d .. gött de.


Pusspå er<3

100201

Hallå! =))
Idag vare praktik, skit dött, men de funkade iaf, och sen mötte jag jessie, hon skrämde livet ur mig ;o .. trodde ja skulle dö, haha var i min egna värld sen kommer hon bakifrån ; buuu"
Sen så skulle vi bara "kollla i affärer" men jag köpte ett par beige jeansleggins och en skit snygg vit tröja/Kofta men lång, och hon köpte jeans och tröja ;d haha sen käkade vi på la baguette ;) .. sen gick vi te hennes syster och sen gick vi hem till moi! ;D

 & nu ska jag logga ut, för ska duscha, men ha de så brea. PUSS!

RSS 2.0