svar från frågestunden !! :D

Nu räcker de med frågor tycker jag xD elle orkar inte ha frågestund längre men iaf några frågor blev de :) de kommer nue! men tar inte med alla frågor heller, för vissa var lika dana osv.

 Tycker din blogg är bra!
men varför började du blogga och vad är roligaste med att blogga?

Tackar! =)  Jag vene, jag tyckte att de kändes kul att skriva lite om min vardag, kunna få skriva av mig lite och skriva mina åsikter på en égen hemsida typ =) men de var tackvare en klasskompis som jag började blogga!

Ja, det roligaste med att blogga är ju att kunna få ha en egen hemsida där jag kan skriva vad jag själv vill, & så e de roligt att ha rätt så mycket med läsare ibland =)

Händer i sommar?
hmm.. Ja du, eftersom jag tagit studenten då så blire väl att försöka ha något jobb att jobba med i sommar.


Är du käär eller gillar nu någon?
Nej faktiskt inte, elle .. jag tycker väl om en lite mer än vän, men de kommer endå inte att bli något så inget att slösa tid på :)

Pruttar duuuuuu i min säng varje gång du är här ;)? haha
ja, något fel me de elle?????? vavavava VA? hahahaha :D

Hur länge har du bloggat? :)

JAg har bloggat i lite mer än 3 år :) 


Vad ska du göra efter studenten? :)
Försöka jobba lite, sen att resa mycket och sen nått år senare elle lite mer, ska jag plugga vidare!


Tycker du att Bf är en bra linje?
Ja det är de väl, alltså, det är inte så slött som folk säger, det är väldigt mycket jobb att göra osv.. men en bra linje är de nog =)

Hur länge varade ditt längsta förhållande? inklusiv ditt kortaste?

Mitt längsta förhållande varade i typ 2.5 år tror jag. Det kortaste är väl ett par dagar! ;d 

TEll me little about you :)?
Jag heter Elin, men kallas oftast Elly. Jag blir 20 år i vinter. Jag går mitt sista år i barn&fritidsprogrammet. Jag har två småsyskon och en väldigt stor släkt! Jag har jätte många bra vänner. Jag tycker om att festa, umgåss med kompisar, älskar musik ( vad är livet utan musik ? ) , sola, bada & att resa! Jag bor hemma hos pappa men åker till mamma & syskonen lite då & då. Jag röker och dricker alkohol. Jag är helt enkelt en helt vanlig tjej=) i mina bästa år ;) ..

Bästa minnena?
Ja alltså de finns så mycket. En av de, var när jaag emelie och natta åkte till gotland och spenderade tiden tillsammans , vi hade så roligt varje gång! Sen en till var när jag och tobbe åkte till gotland, jo vi drack mycket kanske ( inte stora mängder dock ) men vi fick en massa nya vänner! Sen en av de bästa är också förra helgen, när vi hade fest hos mig, att så många kom och man fick en hel del nya vänner och de var skit kul hela tiden från kvällen tills man däckade i stortset!  Alltså jag har så många minnen att jag inte vet vad jag ska ta med mig, men detta var endel bra minnen! & aa långa , för de finns inget speciellt direkt! =)


Vad är det vääärsta du vet?

 det värsta ... hmmm.. när människor går bakom ryggen på en... falska personer .. krig.. folk som inte har något bättre för sig än att snacka skit om nån/några. folk som utnyttjar andra. Slagsmål och .. ja har ingen aning, men detta typ?

I min blogg kan du läsa det senaste inlägget om rädsla. Vad är din rädsla?

 Min rädsla... det jag är rädd för är att någon gång vakna upp och vara helt blind, inte se någonting!

Fin blogg,hihi

Vilken kamera har du? :=)

 Tack! =) .. Jag använder oftast min mobil kamera, en med 8 megapixel, en sony ericsson w995! Men jag har en kamera någonstans men vet inte vart den är elle vad det är för en kamera, men oftast när jag e med folk så har de med sig en bra kamera som vi tar bilder med =) annars tar jag bara med mobilen! Förra helgen hade adde med sig en systemkamera, den vi tog bilder med.

Vad använder du för hår schampoo?
Det är faktiskt helt olika det.


Tränar du?
tränar & tränar! Ibland så brukar jag cykla på min motionscykel! Denna vecka har jag gått till min praktik varje dag + att jag går lite omvägar så det är ett par km!


Hur länge har du rökt?
i 6 år och lite mer.

Har det inte blivit mycket drickande nu på sistonde?:P
Jo de kan jag hålla med om.. elle kanske inte.. eftersom det endå bara e på helger =)) och det är så otroligt kul att få umgåss med vännerna och ett glas vin elle fester då man dricker lite mer, jo visst man kan umgåss utan det men de har blitt så att vi festat på dessa helger hehe.

Har du börjat leta barnskötar jobb?
Njae, asså man blir inget egentligen efter studenten , man måste plugga vidare ;d men jag ska försöka söka jobb, för något ska jag ha innan jag pluggar vidare!

Är du kär i nån?
vet inte ...

 

 

Tack för er tid! =) .. nu ska jag iväg och sola me carro! Sen blir det godis & mys ikväll! PUSSSSSS


Kommentarer
Postat av: ♥ Jenny ♥ - Min kamp mot min vikt

bra det jo bra med dig.

2010-02-12 @ 16:52:56
URL: http://forsbergjenny.blogg.se/
Postat av: Ana

jag som tog mig tid att ställa en fråga och så har du inte ens med den? Tråkigt..

2010-02-12 @ 19:28:14
URL: http://anaaana.blogg.se.se
Postat av: lukes

anmäl dig till dagens blogg. Anmäl dig flera gånger så har du större chans att vinna. Vinnaren utses ikväll. Lycka till om du är med :)

2010-02-13 @ 12:24:56
URL: http://nattstad.se/lukes

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0