ohlala

Hallåhallå! förlåt att jag inte uppdaterat bloggen på sistone! vill ni se hur mitt hår ser ut nu? typ ..



 iaf, jao, idag så åkte vi först och fira min kusin som fyller 18 på tisdag, så vi åt lite götti, sedan  släppte pappa av mig i rosta så då träffade jag jessi, vi gick till stan & hämtade våra cyklar och sedan cykla vi till mig, åt godis, prata om festen igår som var jävligt lyckad, lite iaf? . :) .,. och sedan kom tobbe, tittade på film me oss & sen drog de hem! tror ej jag orkar me skolan imorgon, har vart snurrig, hostig och ja allt hela dagen idag:S får se imorgon! men imorgon ska jag köpa smink och kanske färga håret lite brunare ? eller vad tycker ni?

puss&kram ! <3

091129

Har inte så mycket att säga, men igår var en bra dag! <3

nu ska vi snart åka tilll simon, min kusin & fira honom, han blir 18 år på tisdag! woooha!pusss

091128

hej hoppsan sa ! :) .. Vaknade väl för några timmar sen då lilla jessica ringde och väckte mig, din lilla åsna :) <3. Sen  satte jag mig upp och tittade på tv åså, sen ringde hon igen & frågade om jag kunde möta henne, så jag gick upp och duschade och nu väntar jag på ett sms sen ska ja cykla och möta henne, vi ska färga mitt hår idag ;) bilder får ni se senare :) <3 ..

nu ska jag berätta om gårdagen som blev, lite sådär .... rätt så bra , vissa stunder iaf ^^ ..

Först festade jag jessi carro och tobbe hos mig, vi drack, dansade, pratade, sjöng till musik, och hade en hel del roligt :) sedan vid halv 9 gick vi till bussen, jessi blev för onyckter så hon hängde inte med till krogen, carro åkte på en annan fest för hon är inte 18 än ^^ .. Men vi missade bussen, haha och då kom de några somalier ( ta inte illa upp ) .. aa och så tog dom min väska :S .. och snodde mina & jessis pengar utan att vi visste de, men ja bad tobbe hämta min väska åså :S tur att jag inte hade min mobil där iaf :S jävla ungjävlar som snor pengar :S men märkte inte de förns ja & tobbe stod utanför frimis och jag hade ej pengar, så tobbe fick betala inträde eftersom vi kom dit PRECIS kl 10 .. aja .. så han betalade åså, så vi hade ej pengar där inne, men vi drack av folk vi träffade :) jag träffade pernilla från skolan, och alex som jag ej träffat på länge :D  hon skrämde mig haha, och sen träffade vi en annan alex och typ jocke och en massa , men de var iaf kul, vi drack lite av dom och typ, vi gick till dansgolvet och dansade en hel de, och hade de trevligt, sen mådde tobbe dåligt så vi åkte hem vid 12 tiden iaf, och då gick vi skilda vägar, fan as läskigt ;o .. men iaf, sen kom jag hem & pappa skrämde mig & sedan somnade jag haha! ^^ rätt så lyckad, men inte allt dårå..

& nu ska jag snart möta jessi & då ska vi titta på film, äta gott , mysa & färga mitt hår ^^ ska bli något helt anorlunda iaf (; .. Puss på er!

& sen imorgon ska vi fira min kusin som fyller 18 år på tisdag!


091127

heej! :) vaknade först 10, smsade lite & sen somnade jag om till typ 11, och tog digistivkex till frukost xD nyttig jaja. ska väl snart hoppa in i duschen, blir väl ingen springa idag på morgonen, kanske senare men vill duscha nu, känns att det behövs! (; .. sen ska ja träffa jessi & carro och sen tobbe! :) .. sen ska vi eventuellt festa hos mig åså, och sen dra ut på krogen och där ska vi träffa lite folk också, kulkul det =) ..

men nu vet jag inte vad jag ska säga? ha de så bra puss!


exakt tre veckor tills jag fyller 19! muha!

................

Blir så jävla sur på dig, du e fan helt jävla patetisk och falsk ditt äckel!! okej alla har säkert nån gång vart falska, elle alla har det.. men hon .. hon ljuger om vad som hellst till vem som hellst, så äckligt omoget!!  jag ska fan ta ett snack me dig och se varför du tror att du är en jävla ängel när du sitter och ljuger till varenda jävel, och säger två olika saker dessutom :S äckel!

guid i skolan!

Hallåhallå! kom nyss hem från skolan, fattar ni hur jävla förbannad jag har vart idag? knappt sovit någe alls i natt så jag hade världens utbrott idag höhö! men iaf skola från 08.10 till 20.30 ungefär, sen kom pappsi och hämta mig!
Hade tydligen glömt de dära schemat om dagen hemma elle nått? ;S hittade den iaf ej, så blev helt förvirrad, sprang runt & frågade folk sen frågade jag kenan och han kopierade ett nytt till oss, typ rädda vår dag? haha..  och sedan gick vi på lektioner typ, och fick en tröja av skolan ;) för att alla skulle se att jag var guid! Sen så gick jag och Sara oss och satte oss där de som vill gå på tips promenad ska gå , men kom typ inga alls eftersom vi skulle ta hand om folk så sent, men kom folk de gjorde de, men vi satt mest & flumma och pratade om de så "fina" magväskorna man kan vinna om man får alla rätt på tips promenaden , btw lättaste frågorna!
iaf, men kul hade vi fan! bara skratt och nästan gråt för att de var kul haha!

och jag åt klockan 11 idag, och inte ätit endå p.g.a cp skolan ? .. elle nått .. men pappa gör mat nu iaf, elle aa typ färdigt snar,t så ska sluta nu, tänkte bara skriva lite, aja helg igen :) ha de så fint nu PUSSSSSSSSSSSSSS!

091126

Hallå alla söta. Sitter här i skolan! Haft fullt upp idag alltså..

Först ledde vi klassen på idrotten. & de gick faktiskt asbra, jag var nära på att försova mig bara :/ men jag hann precis i tid, så typ min röst var nyvaken och allt, men de funkade iaf.. så de e avklarat, sen redovisade vi med hörselskadade och döva , de gick också rätt så bra.. Sen snackade vi med eero, våran mentor .. elle aa min mentor.. han sa att några av vår klass lärare hade suttit och planerat, och de ville ha mig som guid eftersom jage  så stabil och posetiv och ja allt dedära .. =) snällt och roligt att veta faktiskt :) .. så jag fick en tröja som jag ska ha på mig, jag och sara i klassen ska vara guid ^^ .. kanske går bra? hoppas de, men e så osäker nu :S asså vi kanske ska ha svenska på sista lektionen, men ej säker, annars börjar inte vi förns kl 5 , med öppet hus, ...  ja och liksom tänk er.. från 08.10 - 21.00 .. vem orkar plugga och ja allt i många timmar? :S .. aja, sen ere överstökat och då ere helg..

Ska ut med Jessi & Tobbe imorgon, först typ dricka på Liquid, och sedan vidare till frimis där vi ska träffa lite folk! :) .. sen kanske fest hos nån på lördag? vene direkt, men iaf, sen fåre nog bli några vita helger tills jag fyller 19 år, som jag gör den 18 december om typ 3 veckor, höhö.! men här kommer videos från när ja & jessi spelade bowling igår, HAHAHAHA kolla hur ja ser ut, ser ut som om jag typ ska ramla? och både jag & jessi dyker framåt ^^


ha de bra, nu ska ja snacka lite med tanjapanja :) .. PUSSSSSS!! <3 hörs kanske senare dåe? om de går ;/ .. önska mig lycka till , till att vara en slags guid .. puss påå skinkan.,

minnesvärd dag! :)<3





Hejhå! förlåt om jag vart dålig på att uppdatera :( .. men nu tänkte jag berätta om dagen! en helt underbar dag :)..

Först skola i typ 2 timmar, sedan åkte jag upp på stan och träffa älsklingsjessica och vi gick till kina muren & åååt! :) sedan gick vi och bowlade, och de var svin kul vett ni! :) .. dykarna som vi själva kallar oss! & sedan åkte vi hem och träffade tobbe & carro en stund och vi typ lyssna på musik och flumma, sen fixade ja & jessi oss, vi åkte upp på stan och tog typ två öl var, och sedan gick vi på den nya twilight filmen, new moon! sååå jävla bra den är va, längtar tills trean kommer, den filmen ... är verkligen sevärd, jag lovar! fy helvete vad bra den är. Men först måste jag berätta en sak ;) vi hann se filmen i kanske en halvtimme sen kmr jessi på att hon glömt sin väska i rock baren, ojdå haha så vi fick gå först, och ja fick stå och hålla upp dörrarna medan hon springer te rock baren, som tur är hade några personer tagit hand om den, sedan släppte jag in henne i bion och vi fortsatte se filmen, vi missade kanske 10 minuter, men vi vet endå vad som hänt, och de bästa missade vi inte :) den är sevärd, lovar er! åååh robert pattinson är så jäkla snyyygg!

aja,. nu ska ja typ slagga snart, imorgon blir en tuff dag :S .. från 08.10 till 21.00 ska man va i skolan :S först ska jag och en till i klassen leda vår klass på idrott ;S .. och sedan har vi PA och sedan har vi en till redovisning med döva, och sedan vid 7-8 på kvällen ska just JAG vara guid ;S på öppet hus. så jävla kul va? elle inte .. aja ska typ tvätta bort sminket sen lägga mig i sängen så jag kommer upp imorgon fast jag inte vill!

Men tack för den här dagen, den har vart minnesvärd och helt underbar! love it!


091125

Hellu! Igår var ja me jessi&tobbe, vi typ titta på första twilight filmen för att komma ihåg allt som hänt, åååh så fint :D sen desperate housewifes, sen sov jessi här^^ ..
Sen idag, först ere skola till halv 12, och sen ska ja&jessi till kina muren och äta ;D .. senare hem & springa tror ja? sen vid 7 till stan igen och så, sen kl halv 10 börjar bion! :D .. New moon! åh längtar!

Ha de så bra sålänge. PUSS


en dag i skolan.

hallå hallå! :) .. sitter i skolan me classmates! Vi hade nyss människor i behov av stöd och vi hade lektion med hörselskadade, och döva. Så vi blev indelade i grupper och idag fikade vi bara & pratade om oss själva, imorgon ska vi börja med ett grupparbete och de ska redovisas påå torsdag! Tycker faktiskt att det är kul att man kan ha lektioner med hörselskadade & döva osv, men tråkigt att vi börjar med de så sent som i trean? kunde ju ha börjat me de i kanske 1-2 , så man lär känna varann iaf, elle va tycks?

Iaf, snart har vi engelska och då ska vi titta klart på den engelska knasiga filmen hehe! ;p ..

Jag har gått till skolsköterskan, men hon e fan aldrig i skolan? aldrig när man behöver na.
Jag tänkte, de där med mitt örproblem ja snackade om igår? .. tänkte att även om det inte är något speciellt så kan de vara väldigt bra att kolla upp de endå, för tänk så kollar jag inte upp de och så blir de bara värre&värre..
jag funderade också vrf jag kan ha ont i örat ... En i klassen sa förut att jag var alldeles blå/röd bakom örat, där de är ömt, iaf när jag tar där på .. så de kan ju ha varit att när jag i lördags slog i huvudet i glasbordet, att jag träffade där? för jag tror jag slog mig vid örat, så kanske bara är ett blåmärke, men vill iaf kolla upp de liksom ..:S för de gör ju lite ont annars också, men mest om jag tar bakom örat.
Men iaf, nu ska jag nog leta reda på eero, måste visa han stuff! sen vidare till engelska lektionen,... och förresten, vet ni vad jag fick reda på? att jag ska vara en helvetes guid på öppet hus som är på torsdag ?? :S .. aja, vene vad ja ska snacka om då ens , aja .. och då får vi komp ledigt den 16 december, och vi slutar den 17 dec! (; slutar dan innan jag fyller år, kalasbra!  men ha de så bra PUSS!


Tyckte denhär bilden var lite rolig  ;b

 


bilder ifrån lördagen!

Tänkte ladda upp lite bilder ifrån lördags :-)


























Tack för kvällen allihopa! Puaa


exakt en månad till julafton!

hejsan! nu ere exakt en månad kvar till julafton! ;) ...

Vaknade klockan 9, och sen gick jag upp & gjorde två varma mackor, svin gott var de! Ska alldeles strax börja sminka mig, och fixa mig fast egentligen orkar jag inte hehe.. Sen ska jag cykla till skolan, men vid 11 tiden något, har bara klassråd och sen två lektioner, ska också se klart den filmen vi tittar på, på engelskan! skräckfilmen som e 18 årsgräns. :) .. Sen ska jag möta jessi, då ska vi cykla upp till stan och hämta ut biobiljetter, för imorgon kväll ska vi gå på den nya twilight filmen The New moon! :) .. Haha kmr bli som dejt, för först påå kvällen ska vi äta på stan & sen bio! helt klart myyyyyyysigt! haha!

Men iaf, sen ska vi väl hem till mig och typ titta på film osv! vene om vi ska träffa tobbe? han ville träffas.

PUSSSSS! <3


Europe - New love in town.

   nu blir jag fan så jävla förbannad .. skrev as mkt, och tänkte lägga till den här videon , men då försvann hela min j*vla text, så glöm att jag skriver om de nui !! aja lyssnar på Europe - New love in town!  as bra^^

idag vare skola för min del, men hade bara två lektioner, på engelskan tittade vi på en skräckfilm som var 18 årsgräns, alla var 18 förutom en, men hon fick såklart titta endå ;) iaf.. den var inte direkt skräck, den var mer typ , rysar aktig elle vad man säger ... killen var creepy! o.O  .. och sen när man fick se hans offer döda, de var också äckligt de, men annars var den rätt så okej, men alla vi tjejer satt as tajta inpå varann för vi alla älskar inte skräck direkt hahaha! :)  sen tappar nicole sin mobil under massa stola ( i biosalen som vi var i ) så fick tända min mobil lampa och så letade vi under filmen också, men hon hitta den! Great! :) ..

Sen hade vi relgiionkunskap och sedan så jobba vi lite självständigt och sen stack vi hoome! jag slog på tvn, och somnade i soffan! as trött var jag .. tror också att jag börjar bli sjuk? jätte ont i örat .. de gör verkligen ont alltså , så fort jag vrider på huvudet också, sen så rörde jag under örat och de var helt ömmt där, och sen e jag hes fast inte så ont i halsen, och nu fryser jag så att jag skakar -.- ..
iaf, vene om jessi orkade träffas idag & springa? men fan får hoppas, väntar på mitt sms! :) .. för de skulle vara såå otroligt skönt att springa idag åså, sen får jag min motions cykel idag, jippi hurray! & nu ska jag inte skriva så mycket mer, vill ni veta en sak? jo jag skrev allt annat utan de ja skrev förut när mitt inlägg blev raderat.

de börjar verkligen bli vinter nu,
  mörkt när man åker till skolan & mörkt när man cyklar hem igen .. alltså as mörkt vid halv 8 på morgonen ? :S och nu ere kolsvart!







091123

hejhå ^^ .. sitter här och ska snart dra till skolan, cyklar väl dit.. :) .. en lång måndag i skolan ;o .. från kvart över 8 till 4 .. orka ;/ aja, förresten, hittade mina cigg som jag tappade bort när ja var på krogen, elle trodde jag tappat dom men dom låg ju bakom datan, haha hur kom dom dit?

Idag ska jag springa med jessi, efter skolan ! =) .. haha hann ju inte igår, elle somsagt jag orkade inte och hon kunde inte .. jag orkade inte för var helt slut hehe.. Men iaf, nu ska jag typ börja fixa mig lite till & sen cykla iväg, as mörkt ute ;o .. haha men ha det. puss

minnesvärd kväll igår!

hejhå! igår var en minnesvärd kväll mer tänker jag inte säga, men festande blev de, kanske sovit tre timmar, så var fortf lite dragen när ja vakna, och kom hem .. men har duschat nu så känner mig fräsh iaf, och äter nudlar just nu, ska typ lägga mig i sängen och vila, as trött =( .. kan knappt hålla mina ögon öppna... sen ska jag träffa jessi, & vi ska försöka springa lite :) <3 puss på er

minnesvärd kväll! <3

Hej och hå!  föööööööööööör kul vi hade igår alltså! en minnesvärd kväll blev de! Mycke skratt och allt, vi körde t.o.m klädpoker, tror jessica blev lite småtänd på mig ;) hahahaha hon hjälpte mig av med kläderna, tog bara av mig byxorna, benvärmarna och strumporna, men ja & jessi förlorade endå! :/ men vi hade för kul iaf! :) .. jag&jessi däckade också, men de var jag jessi, tobbe, carro, & robin, sen kom natta en sväng också! :) men mysig kväll var de. <3
här kommer några bilder från gårdagen ! :)















 Nu håller ja på att göra i ordning mig, för snart kommer natta & peter och då ska vi typ åka till nora, nånting sånt ! :;) men måste först hämta mina nycklar, för klanttobbe hade fått med sig dom haha! Pusssss

091120

Hejsan! Vaknade typ vid 10 försn och så smsa ja lite, sen somnade jag om och vaknade halv tolv haha, då ringde jag jessi och väckte henne hahaha :D ..
& nu ska vi typ snart träffas och springa lite igen :) ska bli så otroligt skönt faktiskt, ^^ att vi kommer igång, vi kommer ju gå ner i vikt och sedan få fina kroppar elle vad man säger! :) .. men iaf, nu ska jag sluta, blir nog inget inlägg mer idag, tror jag! Eftersom sen efetr vi sprungit ska vi typ till mig så jag kan duscha och så, sen till jessi så att hon kan duscha, sen till mig tror jag? så ska vi fixa oss, sen kommer tobbe & carro och lite efter ska vi börja dricka och köra kortspel, drickspel :P .. och så, men vi får allt se :) ..

Men nu måste ja gå och träffa lilla Jessica, ha de så bra ni! Pusss på skinkan! (K)

19 november.

hallåhallå! :)

Idag så träffa ja jessi först, & vi sprang jätte långt, as duktiga vi är, vi ska typ börja springa mycket och så :) ..
Sen så gick vi hem till mig och ja fixa mig lite, sen gick vi till Jessi, och då mötte vi tobbe & carro! =) .. Vi gick hem till mig, lyssnade på musik & snackade som in i helvete om allt möjligt, as kul :) sen fixade vi fest musik! För imorgon blire fest hos mig :) typ, lyssna på musik, sjunga, dansa & spela kortspel typ som ( havet stormat ) och massa sånna spel, göööö kul! :) & nu sitter jag & äter mat, vart as hungrig och så, men iaf ^^
Vene va ja ska gö idag, men e iaf ledig imorgon! & då ska jag och jessi upp tidigt och springa runt vivalla! gooo girls! Men nästa vecka måste vi fortsätta me ProjektArbetet , för e typ snart klar ^^

Men nu ska ja sluta, ha de bra <3 pusss

connie, 6 år!



en 6 åring, och sjukt bra är hon! =)

uschdå.

Hallå hallå! fan vad mensvärk jag har :/ åååh tror att jag dör snart, brukar inte ha sånhär mensvärk men nu har ja de :/ guuh!


exakt en månad tills jag blir 19!

woooooooooooha, sitter på msn och snackar me natta om lördag, vilka kläder vi ska ha & hur vi ska göra, på söndag får ni se hur fiiiina vi blev ;) .. för bilder de ska vi ta , så de kommer in då, men de kommer nog bli riktigt kul! Har planerat hela helgen, .. På fredag blire typ fest me jessi,tobbe & carro, typ dricka, lyssna på musik & ha de riktigt skoj.. :) .. som gamla tider. <3  Sen lördag blire iväg med Natta på fest hos Phatte & Elle. kan bli skojjs de med :) ..

Men ni vet redan vad jag gjort idag eftersom jag redan sagt de i ett tidigare inlägg, men har inte haft tillgång till data nu denna vecka så har ej kunnat skriva blogg lika mycke som jag gjorde förr, men de ska bli bättringar ^^
men har börjat umgåss med gamla kompisar igen, och de känns otroligt skönt faktiskt.

men imorgon, först typ skola dårå.. & sen hem och pluuuuuuuuuugga lite grejer ( hann klart med en grej idag :D as stolt , blev mkt skrivet ) .. och sen eventuellt kommer iaf tobbe? vi ska prata lite med pappa om grejer, sen umgåss vi väl åså, som vanligt med våra favvos muuuusik! men iaf, ska plugga en hel del imorgon också så att de blir klart.

Sen måste jag och emma börja intervjua lite mer med projektarbetet osv o.O .. för vi e typ färdiga med de, iaf de flesta, så ska börja jobba lite med PA nästa vecka hade jag tänkt mig. duktig jag är haaa???  jag har vart på flumm hela dagen idag, och as glad och ja vene vad! :*
kanske är för att tobbe&carro förgyllade min dag idag haha & sen att jag har busat & pratat med mina syskon, och mor såklart!

men iaf, nu snackar jag bara BS , känner jag elle? men lägg till mig i blogvin, så jag får fler personer som har mig, och ibland skriver jag bra inlägg, ibland inte, min blogg handlar helt enkelt om olika saker.
Min vardag i största hand, mode & shopping, kompisar, mina åsikter, mycke omgjorda bilder. och sånt, de är väl så en blogg ska handla om?:)

aja nu ska ja vänta på att min mat i Cafe world blir klar, sen ska jag dejta min kudde! Pussadjöö!




my day.

heeej :) .. sitter här med min lilla syster felicia och ska snart hämta rebecca från scouterna (; ..
Men idag var de skola, sen hem lite ( te mor ) och sen så gick jag och mötte Carro och Tobbe :) .. Vi gick hem till morsan och satte oss först i köket och snacka, skämta om jag vet inte vad hahaha, och sen satte vi oss i balkongen och sen i vardagsrummet, vi var kanske med varann i typ 2-3 timmar, och sedan åkte de hem, och nu ska jag göra lite läxor -.- hur mkt som hellst nu, men bara stå i ^^ .. men iaf måste fortsätta me de ja gör nu ; psykosocialt Arbete "  för sen ska vi dra och hämta lilla beccis  ..

men vi hörs sen alla sötnosar. Pusss

091118- <3

Heej alla söta! :) ..

Sitter här i skolan me amaal och emma .. har pluggat religionkunskap! är typ färdiga med kristendomen så ska lämna den till daniel sen, och vi skrev typ ungefär 3 sidor, aaaaaasbra! =)  Vi skrev ju egna reflektioner också! kalasbra!
Vi börjar typ 10 i ett med religionkunskap, sen slutar vi 20 i 2, och då ska jag möta Jessi och vi ska till morsan och vänta där tills fredrik kommer hem, och då ska vi gå till stan och möta Tobbe och Carro, och typ luffa, & snacka lite osv! De blir ingen krogen på fredag, utan vi ska istället festa hemma hos mig =) eventuellt, och de blir nog kanon kul, som gamla tider hihi :) <3 Men ville bara skriva lite nu, för kommer inte kunna skriva förns ikväll! men iaf, glad att man börjat umgåss med gamla kompisar  igen! hiiiihi. och jag e  pissoff på en människa men nog om de =) hör sen sötnosar! PUSS, ha de bra! <3


091117

hej :)  kom precis till morsan, inatt sov jessi hos mig, fan vad flummiga vi blev på natten, haha bara och kolla våran facebook, vi kunde typ inte svenska  hahaha, men iaf de var riktigt kul  fast våra hjärnceller hade gått & lagt sig:/ , vi titta på film,. åt gottis osv (; .. Sen la vi oss vid 2, och nu e ja hos mor med syskonen<3.

Jag & jessi ska börja springa varje morgon, iaf varje tisdag & fredag, kanske lite mer osv :) men de blir kul, & bra att röra på sig, Men ska nog sova hos morsan tills torsdag iaf, <3

Ville bara skriva lite snabbt, nu ska jag logga & umgåss med dom, PUSSSS på er. <3

today.

hejsan, nu var man tillbaka i skolan & gissa vad?  fått as mycke läxor redan, elle läxor & läxor, men saker vi ska göra till en viss tidpunkt. as jobbigt =(..  menmen, studenten snart, elle aa almost.
as seg dag idag, jag typ sov på psykosocialt arbete? elle inte bara jag de var andra också, alltså vi hade föreläsning,  och de var intressant de han snackade om, men mina ögon vägrade hålla uppe :/ .. kunde knappt sova i natt åså, eftersom jag knappt kunde andas ;S dunno.. iaf, ska nog träffa jessi idag åså.
funderar på att åka till moder & syskonen typ imorgon elle på onsdag? vilken dag passar?
imorgon är de jobbmässa för alla treor i conventum, funderar på att åka dit, de kan vara riktigt bra att kolla lite där åså, fått biljetter till de iaf.

På fredag ska jag och jessi kanske på krogen, fast har ej så mycke pengar så blir inte att dricka så mycke, men kul att komma ut iaf , sen på lördag ska jag & natta och eventuellt jessi på fest i nora! mycke som händer här då ;)  men iaf, vad ska man skriva? vene, nu ska jag typ glo lite på internet, vi hörs. puss på er.


vill ha sommar !

sweet dreams.

hej alla söta. :) ..

idag har jag vart lite med carro&tobbe, elle inte länge men vi lyssna på musik, sjöng och tog de lugnt mest åså :)
imorgon äre skola igen ;/ oooooooooooorka? aja, men ska träffa jessi efter skolan (; & kanske carro&tobbe? dunno. men iaf har inge vettigt att skriva iaf, men hörs tomorrow^^ <3

only time.

Idag har ja ej gjort mycket, jo vaknade klockan 10 av att jessi ringde och sa ; igår sa du att du skulle sova hela dagen så nu ringer jag och väcker dig :D " typ, haha as söt! ^^

Men sen så gick jag upp och duschade, och sen typ vid tolv tiden la jag mig i sängen & tittade på tv, och somnade visst, hehe vaknade vid halv 3 o.O .. aja, de blev fine det. Men vene om jag kommer kunna sova i natt då? eh de går nog. Men iaf inte gjort ett skit idag , inte än sålänge iaf, jo tobbe & carro kom förut en sväng, vi tog bara en cigg , snackade lite & lyssna på sånna bra låtar där man får rysningar, som denna exempel, grymt bra kille alltså.

Ha de bäst, PUSS!

lover♥

Hejhej :) .. Igår var jag med lilla jessi, och vi gick först till maxi, köpte chips & cigg & sen till mig (; lyssnade på härlig musik, tog de lugnt, tittade på film osv.. :)& sen tog vi två groggar, men sen så tog vi inga mer förns natta kom hit, då tog vi lite till, så vi drack lite, men de var bara kul för vi pratade as mycket om allting och då hade man verkligen roligt kan jag säga! Med de här tjejerna har man aldrig tråkigt! :)
& sen vid 3 tiden skulle Jessi hem, ;/ typ .. Så hon ska sova hos mig idag iaf, hon ska upp tidigt imorgon hon med, så de e bra, då försover ingen sig hehe, hon ringde & typ väckte mig klockan 10, hahah, men nu ska jag ladda ner film som vi kan se ikväll, nån rolig :) ...


shululu! ♥

091114

hejhå alla söta :) ..
Har precis gjort i ordning mig lite, så ska snart ut & träffa Jessi snart igen :) myspys ska vi ha, ska väl typ kanske köpa lite godis och sen kanske se nån mysig film? :) .. men iaf de ska bli kul, så nu sitter jag bara & väntar på att hon ska bli klar snart, men skriver mer sen, PUSS på er, ha en fortsatt trevlig helg!

 & jag e fortfarande bakis, har träningsvärk från igår, allt dansande och så mycke som vi gick hehe! är snurrig och ja allt, så idag blir nog en lugn dag skulle jag tro! heh<3

oförglömlig dag! <3

hejhej! :) lämnade nyss av emely & jessi! :) .. nu ska jag berätta om gårdagen då!

Föörst gick jag & mötte Jessi, vi åkte till stan, gick och kolla i en affär och jag köpte mer strumpbyxor, sen gick vi från järntorget till G-vik och fick vänta på tobbelito, för han praktiserar där, och sedan gick vi alla till stan igen & tog bussen till vivalla! Sen gick vi till tobbe, han skulle duscha och sen gick vi till Jessi & sen till mig däär vi alla gjorde i ordning oss, vi blev fan fiina :D jag lånade en svart klänning av jesssi , sen hade jag genomginliga strumpbyxor och svart-vita klackskor, sen en svart klämma i håret, jessi fixade mitt hår! och tobbe&jessi blev fina dom :) .. Sen så började vi dricka hos mig, vi lyssnade på asbra musik & snackade, tog lite bilder, skrattade och så, sen vid halv 9 så skjutsade karlsson oss till stan, jag var lite yr i början men de gick över, vi gick till Liquid och drack lite grann, och där träffade vi emely, sedan gick vi vidare till frimis :) .. fyyyyyyyfan vad kul vi hade alltså, oförglömlig dag! :) .. Där inne träffade vi en massa olika folk också, och vi dansade heeeeeela tiden, tills jessi blev utslängd ;) .. Så vi andra fick gå ut med henne, hehe då skulle vi försöka komma in på klaras, men de gick inte:/ vi var tydligen för onycktra! men en försötke få in mig/oss men gick heller ej så bra, så vi gick till Liguid och där köpte vi mer öl osv, och satt & snacka, träffade erika där också, sedan fick vi skjuts hem! :) ..
Tack för en jätte fin kväll/natt! Älskar er. <3

Taggade inför krogen!




Nån som e glad :D


Inne på frimis! Jag älskar er. <3






Tog inte alls så mycket bilder, & inte på alla vi var med, men några blev de :) .. men nu är jag vrål hungrig, har ej ätit nått :S alltså, igår åt jag en cheesburger med jessi på stan & inget mer, så ska göra lite mat nu & sen hoppa in i duschen så jag blir fräsh igen! moha.. PUSS!!<3

utgång ikväll. ♥

Hej alla söta :) klockan ringde kl 10, me somnade om hela tin och gick tillslut upp klockan 11 då jag skulle ringa Emely, vi snacka lite & jag frös som fan, så blev tvungen att hoppa in i duschen! (: .. Sen satt jag där med varmaste vatten, alltså kokhett.. (: .. Sen så gick jag upp, sminka mig lite & så, har fortfarande handuken över huvudet och den börjar bli tung, höhö ^^ ... Så ska typ titta på lite tv, försöka äta nått för kommer väl inte hinna det annars?  sen vid 2 ska jag möta jessi. <3 ..

så nu ska jag sätta mig & titta på lite tv! ha de bäst alla så hörs vi lite senare eller imorgon, Pussis!♥♥

091112

heejsan! förlåt för att jag inte lagt upp mycke inlägg som ja skulle gjort, men helt enkelt inteorkat! tror jag börjar bli sjuk? elle bara inbillning? .. heh .. fryse rhela jävla tiden om händerna, armarna allting, och när ja ska sova & ligger i sängen fryser jag fast jag har 2 täcken osv, och endå så e jag varm, me säkert ingenting!

Imorgon ska jag upp vid 10-11 och duscha, fixa mig lite & sen till centrum & träffa Jessi, vi ska vidare till G-vik och mötaa Tobbe och sedan ska vi hem till honom, sen hem till jessi & sen hem till mig och så! Sen dricker vi hos mig lite grann och lyssnar på musik & pratar en massa bs, och sedan drar vi vidare till Frimis och träffar Emely och en massa underbart folk dära! kommer nog bli kalaskul! Så kommer nog inte bli något blogginlägg imorgon, elle jo när ja vaknat iaf hehe! Men hoppas vi tar bilder imorgon, i hope! <3 .. Men nu ska jag gå på toa, sen lägga mig i sängen och vänta på att Emelie ringer, sen röka med henne & sen titta på tv, och ja vet att ja ej kmr kunna somna eftersom jag somnat vid 3 varje natt, fast ja lagt mig tidigare, men iaf värt ett försök åå bättre att vila sig än att sitta vid datan & häcka heh! :) ..  Så vi hörs imorgon sötnosar!


LOVE! <3

Svaren från frågestunden!

Här kommer svaren från frågestunden igår (; .. tackar för alla frågor.


Vart har du köpt din mössa som du har på din header ? :P
Jag köpte den i Bikbok i Sthlm, för 99 kr (;

Är du kär i någon isf vem?
Nej inte någon speciell, finns väl en jag tycker om rätt så mycket, men just nu är jag lite osäker!

Har du strippat i cam någon gång?
Nej de har jag inte gjort :P

Vilka bor du med?
Jag bor med min pappa.

Har du några syskon?
Ja, jag har två små syskon :)

Tycker dina föreldrar att de är okej om du dricker exempel hemma?
Ja de gör dom, men jag dricker inte så ofta heller. ;p

Vad gör du när du är i sthlm?
Jag hälsar på gamla kompisar och en familj jag brukade vara hos ofta förut, men dom betyder fortfarande mycket för mig och är som en familj för mig! så dit åker jag ibland.

Hur gammal är den där tjejen du brukar sova vid när du är i sthlm? dricker hon också när ni festar?

 ja, varför frågar du hur gammal hon är? jag e med alla i den familjen i sthlm, och det är olika åldrar. Från unga - lite äldre! :)

Vad tycker dom om rahlenfeldt?

vem?  

Vad föredrar du jeans eller leggins?

oftast leggins, för det passar oftast bäst och de till kläder, men jag älskar jeans också! Men jag använder mest leggins! för när jag köper jeans, passar dom i affären men är för stora när jag kommer hem! 

Hur länge har du bloggat? varför började du?

Sedan i början av 2008 tror jag! (; .. jag vene, de var så att en kompis bloggade och hon frågade om jag gjorde de, och sen visade hon mig hur man gör, och sedan började jag blogga mer & mer. 

Vad händer på din födelsedag?
Ingen aning, men de blir väl en massa firande med familjen, både hos pappa & hos mamma!

Men de blir nog lite festande också skulle jag tro :)

Vad tycker du är det falskaste man kan göra mot nån?
Snacka skit bakom sin bästa väns rygg eller en kompis. ( de finns många olika sätt man kan göra det på, och det är nog de falskaste jag kommer på just nu )

Hatar du någon så mycket att du skulle vilja cutcutcut? HAHAH
hahahhah, ja jag hatar en extremt mycket, och de flesta vet nog vad jag skulle vilja göra med den personen, men jag e inte så feg så gör nog inget eller? (;

Är du ett sexmonster?
haha ... de är väl alla på ett sätt? ;) fast nått sexmonster vet jag inte dock! ^^

Hur mycket väger du?
Mellan 50-60 kg ungefär ..

Vilka bloggar brukar du läsa?
Nattas (; , Kenzas, foki & ibland amandavardet! höhö! men läser mest bloggar när jag har tråk.

Hur ser din framtid ut?
alltså de går upp&ner, ibland vet jag hur min framtid ser ut, och ibland inte. Men jag vill hellst jobba efter studenten, och sedan kanske ett år senare vill jag plugga vidare till förskollärare! & vill hellst flytta från örebro!

En bra film?
hmm jadu, jag tycker mycket om komedi/kärleksfilmer och sånna här julfilmer, då får man en riktig julkänsla typ som; Four christmases, The perfect holiday.
& vissa drama kan vara bra typ som ; P.s i love you, a walk to remember..


Nån du träffar då och då?
Ja, en som jag tycker om åså, men vene hur de kommer bli iaf.!


Varför började du blogga ?
Tyckte de verkade kul :)

Hur många läsare har du ?
Det varierar! Men vid typ över 100 varje dag! Ibland mindre, och ibland mycket mer! Men vill gärna ha mera! (;

Favoritfärg?
alla möjliga faktiskt, men äre på kläder så äre svart, grått, rött, ibland rosa åså! (;

 

Hur länge höll ditt längsta förhållande?
Det varade väl över 2 år ungefär.

Är du romantisk?
ibland så (; iaf om jag har en pojkvän elle så , så kan jag vara romantisk.

Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut?
För att vi båda ville olika saker, och vi visste heller inte vad vi ville så!

Var går gränsen vid otrohet?
En puss på munnen tycker jag!

Har du varit i skolan idag?

Nej lediga denna vecka! ;p .. elle vi ska jobba med Projektarbetet, och de har vi gjort asbra!

 

Vad spelas mest i dina högtalare just nu? :)

adu, helt blandat! Men typ jag har börjat lyssna mycke på Michael Jackson & sen bon jovi, takida, style, Green day, sen tycker jag om when the children cry den e så otroligt fin!

Vad är det bästa du vet med din blogg? :)
att jag är ärlig, jag säger som jag tycker&tänker i min blogg, eftersom den e min & sen så avgör ju läsarna om de vill fortsätta läsa eller inte, & sen skriver jag mycket om min vardag också! men ni vet väl att ni får säga vad ni själva tyckeer & tänker i min blogg? :)

Hur gammal är du?
Jag är 18 år, men blir 19 år den 18 december!

Saknar du mig ?? kommer vi föralltid att vara vänner vilket jag hoppas <33
jadå, jag saknar dig lejla & a de kommer vi nog vara! :)<3

 

Varför ville du ens börja att röka?? Varför började du att dricka?
Tyckte du att de va coolt på någe sätt ellr vad?
Dricka, de gör jag iblaand och nej de e inte coolt, utan de kan vara väldigt roligt att umgåss med sina vänner & dricka lite, jag gör de för att de är gott & roligt! Men du ska inte börja dricka för det ;) ..
& börja röka gjorde jag när jag gick i åttan, umgicks med kompisar & så blev de bara så!



Fick också en massa frågor som var lika dana så vart tvungen att ta bort de, hehe men tack för att ni frågade en massa frågor, men ni kan fortsätta om ni vill så tar ja upp de i bloggen och svarar på de åså! :)


Frågestund! :)

Nu när det är ny månad & allt så tycker jag att vi borde köra igång med en frågestund? elle vad tycker ni! :)
Ni kan alltså fråga exakt vad ni vill & så svarar jag alltid på alla frågor :) vad som hellst, de kan handla om exakt vad som hellst! Så sätt fart nu! Jag svarar på frågorna när jag fått tillräckligt med frågor, men antagligen imorgon eller på fredag förmiddag! vifårse! ;) men sätt fart nu^^


091111

Hej hå! Vaknade vid ett men somnade om & vaknade klockan 2! ;p .. Sen gjorde jag i ordning lite mat & tittade på lite tv, och så, så seg är jag! Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fräsh och sen ska jag cykla ner till maxi och köpa lite cigg, ^^ .. Sen vet jag inte vad som händer? får väl se vad dagen har att erbjuda! Kanske träfffar nån :D <3 Men nu ska jag hoppa in i duschen gott folk! Loveit!


you sucks,! ♥

hejhå!  Känner mig torr haha så ska sova, blir as torr om ja bara dricker vatten? ;o aja ! börjar bli riktigt seg i kroppen så om en timme när jag e färdig i café world ;) så ska jag lägga mig i sängen & titta på lite tv osv, ny dag imorgon ju, men ingen ide om vad som händer?

Pratade me jessi förut, jag jessi tobbe och emely och kanske hennes kompis? ska festa på fredag, & sen drar vi vidare ut på krogen, de kan bli riktigt kul det faktiskt! Bara jag inte blir yr, blir så jävla ledsamt dåå! :S .. man måste fan kunna ha kul utan att oroa sig att man ska bli yr och inte kunna gå efter en klunk melle för att jag stressar för mycket? hur kul är de ;S men ska iaf ta de lugnt i början så att jag inte blir yr, tills allt gått bra & vi kommit till krogen iaf! hatar att dansa, haha men måste tydligen det :/ haha! :D .. vi får allt se om det händer, (; .. Men ska eventuellt låna klänning av henne elle så tar jag en egen, vi får allt se, men vi ska iaf gå på stan på fredag och kolla lite! Men jaa, nu ska jag vänta tills maten e klar i café world och sen som ja sa tidigare, liggaa i sängen & titta på tv! ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi! pusselipuss puss!♥♥♥

When the children cry!

Känner en stor saknad inom mig, känns tomt..  Varför låtsas vara någon man inte är? varför måste man leka någon annan för att blio respekterad? lol på de asså!

 aja, träffade tobbelito förut ! =) vi lyssnade på vår musik, och pratade en hel del och sånt, och de var riktigt kul faktiskt, var ju ett tag sen, träffas inte så ofta längre så de var kul att träffa honom! På fredag drar jag, tobbe & eventuellt Emely ut på krogen iaf, dricka lite, och ha de jävligt kul =) får se om de tas några bilder , men nått kanske.. :) går inte ut på krogen så ofta, så kul är de att gå ut ibland! :) ..

Men idag, aa sa ju förut vad jag gjort. Men nu ska jag snart se Ugly betty, och sen desperate housewifes osv & sen Gossip girl i min dator .. ! Jag bara älskar tisdagar, så otroligt mycket program som kommer som jag ääälskar!  speciellt när man har trök!
Såg One tree hill förut, så fintfint var de iaf! men fattade inte vad dan sa? vad vare han skulle göra? eftersom han kom dit, förutom att försöka bli förlåten? han sa något på T, men fattar inte vad ordet elle det menades!  RAchel sa : men varför kan vi inte åka hem till L.A " då sa dan : jag måste göra de ja kom för " hon : vadå?"  han : T ... " minns inte, haha men något sånt sa dom, på ett ungefär, höhö, ett tag sen ja titta på den men typ så sa de iaf. så ja!
Men tillbaka till tisdagar ; först one tree hill , gossip girls, ugly betty, desperate housewifes och massa annat smått&gott! Men puss på er!
Här kommer de en skit fin låt !!!

Bantning!


ska kanske det...

hej&hå! Nu har ja kommit hem & har träningsvärk, och jag har jä'mt sådär ont i magen, på ett hungrigt sätt ;o .. äter jag ej som man ska elle? tränar gör ja ju också iförsig typ. .. aja ! om två veckor ska vi se på en film som är 18 årsgräns på , på engelskan ;D Haha men alla i gruppen är endå 18 år så ^^
 och vi hade ett test igår på nationella läsning, och för att klara den skulle man få en viss poäng, och jag fick mer än det så^^  hihi! (; . Men de går frammåt!

 Nu väntar jag på att tobbelito ska komma hem så att vi kan leeeeeeeeeeeka  ;D .. Puss på er!!


Ja vi är småå flugor, vadårå? ^^

svininfluensan?

hej hå! Har gått runt och filmat lite osv här i skolan :) intervjuat några också och de blev asbra, försökte intervjua en ung kille vid haga men han typ sprang iväg? haha chicken :O bara säga nej jue? elle? skulle ni sprungit iväg ?

Jag har funderat lite ... alltså de här med svininfluensan? var de inte samma tjöt om de ? när de var "galna kosjukan" , vart kommer allt ifrån? ja visst, vissa kan få den här influensan ..  men de flesta som får den, dör av den har ju något innan? typ sjukdomar, lungsjukdomar, hjärtproblem etc .. ? occh hittils är de bara de som har de som dött? okej bara är de väl inte, för det är ju såklart väldigt synd .. så dom borde ju folk engagera sig åt mer dårå, läkare osv alltså .. men vi som e helt friska då? vad jag vet dårå.. jag har väldigt svårt att bli sjuk också, men vem vet ja kanske blir lätt sjuk nu? inte hänt hittils iaf.. så jag tror inte jag ska ta vaccinet faktiskt, är rädd för nålar o.O men de beror ju inte på det, utan att .. man dör inte .. jo de som har någon sjukdom sen tidigare, men eh jag kommer inte dö av det.. Förresten så är den vanligare influensan farligare & vanligare!, och så dör man av allting, vad man än gör kan man dö, vad man än äter så kan man dö av de, liksom vad man än göör! :S .. så jag tror att jag inte ska ta det vaccinet, faktiskt... elle gör jag fel som inte ska ta den? om jag nu inte tar den ( ej bestämt ennu )..  vad tycker ni? svara gärna och säg vad ni tycker så e ni gulliga! blir bara kul&se vad andra kan tycka och hur andra ska göra osv.

 nu ska jag på lektion, puss!

091110

gomorron folket (; .. vaknade för en stund sen, orkar inte sminka mig idag, ska bara fixa håret lite snabbt och sen vid halv 11 ungefär tänkte jag gå en promenad till skolan (; ..  har endå ingen direkt tid att passa förutom att ja ska möta emma och plugga projektarbete så ^^ och de e väl vid 11-12 vi ska träffas så, för att käka lunch alltså osv, höhö (; .. men iaf, efter skolan ska ja eventuellt hänga med Amaal och kolla nån haga kyrka till vårt arbete, elle om vi ringer vene höhö, sen ska jag träffa Tobbe i alla fall :) ..

 men ska sluta nu, vi hörs puss.

jaja!

hellu! jag gjorde en film förut om barnmisshandel, alltså bilder på sorgsna barn och sedan en låt som jag klippte lite själv och redigerade! höhö, den blev as bra iaf, till projektarbetet! ;D

 & nu äntligen e mitt rum färdigt :) .. har tagit kort på nya bokhyllan iaf ^^ , ska få spegelvägg sen av daniel också!  hur göttans som hellst! och imorgon efter skoltid ska jag nog träffa tobbelito?

Krogen på fredag då :) .. Med tobbe & emely? <3 puss


 måste sova nu, helt död, varm och allt, eventuellt för att jag ej sovit i natt typ :(




Ni som inte ser, det är ett glasfönster där också, men de syns tydligen inte, och inte riktigt färdigt med allt, men la lite kort där och så, sålänge! men puss!

endagpåstan!<3

heeejhå! Kom hem för en stund sen! Har precis duschat, var as skönt, att ta på sig nya fräsha kläder osv ^^ även om ja duscha igår, så kan de bli så!

Först var de skola, hade inga lektioner förutom stadsvalet,  & vi skulle se vad engelska B nationella var för nått, så vi fick ett oförberett nationellt prov, jag kan väl säga att de gick sådär, ja förstod de mesta som stod osv, och ja svarade så gått som jag kunde ! aja, sen så jobbade jag och emma lite med projektarbetet, gick väl sisådär, men har kommit väldigt långt nu iaf,. ..
Sen åkte jag till stan och träffade lilla söta lejla, vi gick lite i affärer och snackade osv, sen kommer det en tjej& en kille ochf rågar om de får ställa några frågor och filma oss, och tillslut sa vi ja, så de filmade oss samtidigt och ställde några kluriga frågor;o jag satt bara & skratta .. men iaf, sen vart vi än gick så var dom där, så vi skratta och pratade med varann varje gång vi träffade dom, nya kompisar(?), kul var de iaf ;) ..
Sen gick vi till Vasa konditorit, och jag köpte en chokladboll och en cola, Lejla köpte kaffe och en konstig bulle som var helt slemmig haha :D .. Sen så satt vi där, snacka lite och tog kort ( bilder kommer där nere ) ..

Seen så kom lilla söta Natta, och vi gick till bolaget och köpte lite cider! :) .. Sen så gick vi till ett ställe och frågade om öppnare, och vi fick låna en, så öppnade jag min & lejlas flaska och de sprutade inte, men sen skulle jag öppna nattas flaska, och de forsade ut o.O och hon bara springer därifrån, haahahah, så de blev kladdigt så hon var jätte smart och tog sin vante och la flaskan där i, sen så gick vi till ett jätte fint ställe, satt och tjöta lite & drack lite bara! & de var helt mysigt, för de var så mörkt ute också, och sen åkte vi hem! & nu e ja hemma & tänkte bjuda på lite bilder! enyoj!


Lejla! =) ( me min mössa )


Jag!


Jag & Lejla!


Nattafjärt! ;)


Natta,Lejla & jag! ;D <3


Natta & Lejla! :D


Nattas smarta idé! ;D



 Ha de så gött, puss!


091109

Hulla ^^  nyss fixat mig.
inte kunnat sova i natt ;S samma som förra söndagen .. la mig för att jag var rätt så trött.
när ja väl la mig blev jag pigg och låg i sängen först två timmar och tänkte & kkolla upp  i taket..
sedan låg jag och läste klart sune boken xD tycker faktiskt om sånna böcker.
och sedan låg jag till kanske 3-4 tiden, och sedan somna ja & vaknade halv 7 .. aja , fick iaf nån timme sömn .. e inte så trött nu men de lär jag bli sen.  skriver kanske när ja e i skolan ;p ..
har stadsval, sen möte me handledaren om projektarbete och sen jobba lite om projektarbete och sen stan och träffa lejla, tror jag? hörs sen. puss

Natta våldgästar Ellys blogg

Hellu, jag är Natalie Ellys kompis. Tänkte våldgästa hennes blogg litegrann. Ska avslöja en massa om henne. Alltså hon ser ut som en.... vacker lite... hmm... gris IRL alltså på ett bra och fint sätt ne men nu ska jag sluta löjla mig. Hon är hur fin som helst och liknar inte alls en gris.

Nu ska jag vara seriöst. Vad gör jag nu? Jag sitter här med en handduk på huvudet och pussas med min underbara pojkvän, vi har precis badat en stund. Otroligt skönt var det ska ni veta. Funderar på att hänga upp alla mina kläder i min garderob men tvekar lite också för de kommer ta timmar så jag sparar nog det tills imorgon.
Imorgon ska jag också praktisera hela dagen. Ni som orkar läsa den här ointressanta texten kan ju ge Elly lite smisk för att hon inte orkar komma till mig imorgon. Ge henne massor av smisk för de gillar jag och hon med ofc.
Nej nu ska jag skriva lite om Elly istället.
Hon är en väldigt klantig person HAHA en som spiller ut kolsyrad dricka på sitt tangentbord, som badar med mobiltelefoner,ramlar av stolar som står stilla men det är kul, det är en del av dig och det gillar jag klantarsle.
Hon är även ett jätte underbar person som alltid vill ens bästa och som alltid lyssnar på en oavsett om det är posetivt eller inte. Är så jätte glad över att vi är så BRA vänner igen efter all den där skiten som hände förut men på sätt och vis var det ju as bra eller hur? hahaha tog oss ett tag att bli sams igen ungefär ett halvår. Det var en jobbig tid men jag är som sagt glad över att vi är bra kompisar igen till och med bättre än förut för nu vet vi lix vart våra gränser går och hur vi vill bli behandlade och kan ta en annans åsikt och allt det där. Skööönt.  Okej nu blev  det lite långt om detta men iallafall jag vet att ni gillar´t.
Elly är bääst.
Ja,
så är det helt enkelt!


Läs min blogg också www.tyypnattha.blogg.se


Här ligger hon på stolen som står helt stilla >-<


Men 2 sekunder efter så har klanten ramlat av och slagit i huvet haha
Sötnos då <3

/

Natta

hiss&diss(?)





Elly hissar;
1. att jag snart får en träningscykel så att jag kan börja träna om det är skumt väder ute! och man måste ju alltid försöka röra på sig lite ? ;)
2. det är alltid kul att hitta gamla foton från när man var jätte liten och gick i lekis-sjuan! alltid bra att spara ;) ( hittade lite foton nyss, gud vad kul! ) så spara på.
3. att min födelsedag och julen närmar sig !!! :)



Elly dissar;
1. folk som skyller på andra om det egentligen är deras egna fel. ( egentligen är de två som bråkar och inte en som bråkar med den andra, men i vissa fall kan de förekomma att det är den ena som gör fel mot den andra )

2. att snön gick bort så snabbt? visst jag brukar inte gilla snön, men jag får en sån där julkänsla när jag ser snön som ligger tätt intill marken! och de blir ingen riktig jul utan snö! håller ni inte med?
3. folk som utnuyttjar!


091108

Hallå hallå! förlåt att jag inte skrivit idag höhö.!
Iaf, jag vaknade vid ett, satte mig först vid datan och typ fixade i fb, och sedan gick jag och badade, riktigt skönt vaare eftersom jag frös jätte mycket. Sedan ställde jag mig och gjorde lite mat, bara nått rätt så lätt, men de var jätte gott faktiskt, & pappsen är och hjälper några att flytta, så när han kommer hem så kommer jag få en hel del grejer, eftersom vi fått lite av camilla! iaf, så de blir en hel del förändringar i mitt rum, & nu e de typ nästan helt klart i klädkammaren, och sånt, sen ska vi bara ta bort garderoben, den stora & fula , vene om de blir idag elle imorgon, sen ska jag få en as snygg svart typ tv bord av daniel, fast det är som en bokhylla också, kommer bild på den när ja väl fått den och sedan om 1-2 veckor ska jag få en motionscykel!! :D iaf så lite förändringar och de blir asbra, då ska jag försöka hålla de fint tills jag fyller år! & jag firar nog jul med pappa och dom iår eftersom min farbror som bor utomlands kommer och man vill gärna träffa honom, vene när de blir nästa gång(?)

Men idag har jag tittat på en film New in town, jag trodde först att den inte allt skulle vara bra, men den var ju asbra faktiskt, typ min smak av filmer, iaf lite grann! Vissa som man ej tror ska vara bra visas sig vara kanonbra (Y) . Den handlar typ om en tjej som är jätte stroppig, bor i miami där de e sommar, sedan blir hon förflyttad till ett ställe där de e vinter för att göra en jobbuppgift, och hon e jätte stroppig mot dom, och hon e inte som dom direkt. Men sedan så går de dagar,veckor osv, och hon börjar inse vaad underbara folket där nere är, osv och när de får reda på att den fabriken de jobbar på kanske ska stängas så gör hon allt för att den inte ska stängas, och så håller den på & så. sen  den killen hon hatade i början, blir hon mer&mer kär i!  Jag tycker iaf att den e sevärd!
Komedi & kärleksfilm ! så de som gillar de, ska klart se den!(Y)



Ska kanske se en till film sen, men just nu ska ja ta de lite lugnt osv! .. Ska försöka fixa bilderna som vi ska ha i PA..

Imorgon  ska jag till skolan för stadsvalet, som jag då har är Engelska B .. Sen har ja&emma möte med våran handledare.. & sen slutar vi egentligen men vi ska jobba lite med projektarbetet, och komma lite mer igång osv! sen ska jag eventuellt upp på stan och träffa Lejla, vi ska väl ta de lilla lugna osv! :) ..

 

Men puss ha de bra! <3


sunshine, ♥

hejhej! Har hittat lite filmer jag ska se på senare ikväll när allt e fixat  & klart här hemma när man kan pusta ut höhö! jag vill ha min motionscykel här så man kan börja träna snart nångång -.- .. aja, får den endå rätt så snart.

Jag har känt mig lite små yr hela dagen ... hmms! Nu känns det som om jag snart ska ramla ifrån stolen(?) hela mitt huvud snurrar, göh! aja,  har ett helt lager med kläder som ligger över hela rummet nu nästan xD hittade dock mycket kläder som jag hade glömt bort och som endå är snygga och passar att ha på sig en idag, och vissa slängde jag, som man växt ur ( men endå aldrig kastat förns nu ) och sånt som jag inte tycker om längre, ;p.

Men iaf, nu ska jag gå och hänga upp alla mina kläder i klädkammaren osv, och fixa lite där inne! Ha de bra allihopa!






Puss! ♥♥♥♥♥


skämt.

haha blev tvungen att säga en historia som farsans kompis sa ;p ..


två blondiner satt på parkbänken och pratade.
Sen säger ena blondinen - vart ligger längst bort, månen eller new york?
då svarar den andra : hallå kan du se new york eller?



hahahahaha ;D sämst.

ajsan..

Hallå hallå, var  hos camilla och typ kolla på lite grejer vi typ sa ta osv! elle aa få :) ..
skulle egentligen hämtat min träningscykel jag skulle få av farmor, men nu ska farmors syster låna den -.- seriöst, skaffa dig en egen.. så får väl den om typ 2-3 veckor .. jippi .. skit kul.. så jag får typ cykla till skolan doom här dagarna -.- .... försöka.. fan ja som ville börja träningscykla osv lite då&då .. menmen ..

ska ni ta sprutan mot vaccinet?

haha farsan sa ett skämt förut som nån sa till honom :

Farsan - vet du vad som botar mot svininfluensan bäst?

ja - sprutan?

farsan : nej .. man slänger ut svinet och skaffar lite lammkött istället. AHAHAAHH

 

hahahaha, han tror han e rolig han ;) fast den var endå rätt så skön faktiskt ^^

 

Men nu ska ja fortsätta äta lite och sen börja ta bort mina kläder från min garderob och hänga in dom i klädkammaren som ja ska få :) .. ( där ska nog jag ha min träningscykel också, när ja nu får den.... ) .. och sen ska vi hjälpas åt att ta bort min stora fula gamla garderob .. ;p .. sen får man väl damsuga och städa där den stora garderoben stott ;p hehe men simma lugnt! PUSS!


show must go on!

Hallåhallå! Vaknade för en stund sen, har degat lite framför datorn, men idag ska jag nog fixa lite i mitt rum tror jag, får en hel del nya grejer, sen ska jag väl träna lite idag också! Men vill se nån film senare ikväll? finns det en bra film? kommer de nån på tv? säg en bra film!

Puss på er!



Så sjukt bra är han !! :)




taste it,.

hallå hallå, ska alldeles strax sova, haha gör bara mat i café world, hahaha mor fattar :) ..
och sånt, ska få en tränings cykel imorgon, as bra , att träna på varje dag elle nått liknande, då jag inte orkar gå ut kanske iaf ^^ ..
sen lite nya möbler typ :) ska bli kalasbra, så de blir att fixa lite hemma iaf, kanske kommer upp bild på de när allt är klart i mitt rum, sen när ja flyttar hemifån har jag asbra grejer att ta med mig ^^..
men nu orkar jag inte tjöta, så nu kallar sängen på mig :) puss och sov gott.

weml.

aja rabih åkte ut :( men kan endå förstå varför, han stod mot mariette, och mariette är jävligt bra, de är rabih också, men rabih liksom, han verkade inte planera sitt framspelande, han gick mest ut dit och sjöng, vissa gånger var de jävligt bra och vissa lite mindre, men iaf, hane  fortfarande bra :D ..
Men erik, jääääääääääääääääääävlar vad bra han var idag, vilken röst, & allting :D .. speciellt den låten han sjöng nu och sen den han sjöng för ett tag sen : is it true " .. och den nya har ej kommit ut i youtube än.

vem skulle åkt ut?

Puss på er så länge!







idol.

Hejsan! Idol snart dåe (; vilka hejar ni på? jag hejar fortfarande på Rabih, Erik & Tove, de är dom bästa , men såklart finns de mer bra, men dom här är bäst :) ..

iaf, ska snart äta tror jag, sen ska jag äta lite morötter, gurka och dipp till det, det är så jävla nice det alltså! Vill inte försöka äta för mycke sött haha! Men iaf, ska börja träna igen på måndag har jag tänkt mig!
Men nu ska jag typ fortsätta me de jag håller på med? höhö. och sedan ska jag sätta på tvn och gosa framför idol! lugn och skön dag idag iaf!







091106

 hellu ^^  ..
vaknade vid 10, duschade och sen kom mormor, vi fikade lite och sen kom morsan, hon var i skolan osv.
Sen nu kom beccis,  så ska väl hjäålpa henne lite med läxan ville hon ;p tror jag..

& jag sitter vid fb osv nu hehe, och ska väl vara här i ett tag till och sen ska jag hem.  och då  blire mys osv hela dagen typ, och ska väl fixa mitt rum lite också? de e redan städat men ska få lite nnya saker osv hehe. men nu får ni ha de så bra, skriver sen när man gjort nå. puss

slut på rubriker.

hallå hallå ;p har börjar spela café world på facebook, hahaha , visst e ja rolig? morsan som fick mig att spela ;D inte hänt så mycke idag :) .. men iaf,  sitter vid fb, bdb  , blogg och msn just nu och börjar bli trött så ska hoppa in i sängen nu iaf, puss ha de bra alla, helg imorgon, ska ni göra då? se idol?

LOVE! <3

until right now...♥

hade en stor redovisning idag om antiken som gick kalasbra iaf, och vi ställde frågor till klassen om de vi pratade om osv, så äntligen avklarat med de :) ..
alla treor ska på jobbmässan v47 på tisdagen dära. ;D .. hehe kul och se vilka utbildningar  och jobb de finns ;p .. Men när jag haft APU ska ja snacka me dom jag jobbat hos/med och se om man kan få vikariera där hehe..

Men nu e jag vrål hungrig ;o ska typ lägga mig framför soffan, titta på tv och vänta på bättre tider haha , näe men imorgon får man sova ut iaf ;D .. men vi ska nog snart äta, något göttans! Men puss på er<3


LOVE!

091105

Hallåhallå! Känner mig stolt haha, vi har pluggat projekt arbete nu sen 09.40 ;p och de e iaf ett tag, osv, men nu ska vi typ gå iväg & äta lite mat iaf, börjar bli väldigt hungrig!  & imorgon ska vi inte jobba med projektarbete , vi gjorde de idag istället och vi ska fortsätta lite nästa vecka också så allt blir kalasbra iaf! en massa nya idéer har kommit igång också ;) har samtal med handledaren på måndag iaf. .. men nu ska vi iväg och äta mat!

förstår inte hur föräldrar kan ha mage till att slå sina barn? elle någon annans barn? barn över huvudtaget..

Puss!


you told me one thing..

haha snart jul ;) elle aa . typ :D .. 44 dagar tills jag fyller 19 år (; ( 18 dec ) alltså egentligen e inte det en speciell ålder, men fan en födelsedag endå ^^ .. och 50 dagar till julafton ;D hahaha^^
fast har dock sett folk som redan satt upp julpynt osv hemma hos sig, och de kanske e lite för tidigt? tycker inte ni de.



 Nu ska jag typ göra lite situps och lite övningar och sen ska jag bädda ner mig i sängen och försöka sova, just nu e jag rätt så trött, men de visar sig hur de blir när ja väl lägger mig, men har en rätt så lång dag imorgon som jag måste klara av , så behöver all sömn jag kan få =) ..
men vi hörs imorgon. Ni får ha en helt fantastisk kväll & sov gott. ♥
Btw, snart helg igen, vad ska ni hitta på då?=)


Pussss/ eran ♥♥♥♥♥


snön är här.

hallå hallå :) ja och lilla beccis gjorde en "suprise"  till mor, flisan & fredrik haha , bakade chockladbollar .. och gjorde de riktigt mys, så vi åt lite grann och mös osv :) ..
och ja känner att ja måste röra på mig mer igen alltså, men de  blir allt av.. cyklar endå över mil varje dag nästan och tränar lite då&då ..

Så skola imorgon och sen lediga fredag och hela nästa vecka förutom stadsvalen (; ..
På fredag ska jag förståss till skolan till 11 tiden och jobba lite projektarbete ..
på måndag med och tisdag på onsdag ska vi till stan och filma lite osv .. men allt handlar om projektarbete , men mycke sovmorgon tar vi iaf, eftersom de inte e skola :) men lite måste vi plugga, projektarbetet ska bli asbra tills vi tar studenten haha, känner mig som en pluggis, men de e ju bara bra innan studenten..
sen ska jag amaal och emma till någon kyrka och intervjua till en uppgift. haha
men de e tid dit iaf .. jag e orolig´, ifall jag får jobbet, sjukt nervös , och ja allt man kan tänka sig :$ .. tror ja får jobbet iaf.

Men nu ska jag typ inte göra nått, se på lite tv osv, ta de lite lugnt och busa me syskonen. <3

DET ÄR SNÖ I ÖREBRO!!! Är de snö hos er? där ni är? =)

jag brukar oftast inte tycka om snön, men just nu ere rätt så skoj, känslan att julen närmar sig.


jag, flisan&becca hade lite snöbollskrig förut hihi.

anställningsintervju.

Okej, har vart på anställningsintervju, kan säga att de tog tid att hitta haha, stackars mig, bott i örebro hela mitt liv men kan fan knappt något (; aja .. så kan de gå..

Men vi pratade lite iaf, de gick sjukt bra, han skulle ringa nästa vecka om ja fått jobbet, och han fråga  om ja kunde komma me kort varsel då, och ja sa jag .. menmen, alltså, det verkade lite sisådär, men det är väl värt att testa? eftersom jage  vuxen och måste komma ut i allmänheten och träffa lite nytt folk osv kanske eller? eftersom jag endå snart tar studenten.. mediakonsult heter detta jobb. man sitter vid ett bord och ringer runt och säljer osv,  men hatar att snacka i telefon när de e folk runt omkring en :S .. men iaf .. de lär väl gå? alla har ju en varsin kund/kunder i telefonerna såd e borde gå? man får en egen dator och telefon iaf .. aja ..  men jag vill kunna tjäna lite extra pengar osv på fritiden , så kommer isåfall jobba kvällstid ..  och de e ju bra eller? haha :D

Men ska dra nu, e hos mor . puss

all the time..

klappat & klart.. ska på anställningsintervjun, men vet inte ens vart det ligger nån stans? jag vet vad gatan heter men  kan fan inget i örebro hahaha. ;p .. iaf, så ska göra provet i fallbeskrivning i vår istället typ .. ;p men iaf, ville ej missa chansen om att få ett rätt så bra jobb :)

ska ha religionkunskap nu, & sen drar jag tilll stan och letar efter stället dit jag ska.


PUSSS

they dont realy care about us.

hellu! vaknade vid 7 fast ja skulle vaknat vid kvart i 6 haha;p .. men iaf ringde farsan så får skjuts av honom eftersom jag börjar 10 över 9.

Men ska typ göra i ordning mig nu iaf lite grann!  sen ska jag vänta på pappsi och sen ere skola i två lektioner förmodligen .. för hoppas ja kan få på anställningsintervjun, men de borde ja få gå på?

men ska fixas mig nu! <3






gör aldrig något du kommer att ångra.




Gonatt på er, nu ska jag sova! elle åtminstone försöka, vilket inte kommer gå som de andra dagar denna vecka..
Imorgon ska jag sova hos morsan, men tar med mig min laptop dit tror jag, så dont worry ;) ..
Men först blire antagligen anställningsintervju! i hope.... men e väldigt nervös, men mer om de imorgon! Sov gott & dröm sött nu!


LOVE!♥♥♥♥♥♥♥♥

lovly.

Nu ska ja se på ugly betty & sen desperate housewifes :) Tisdagar är tjejkväll! :) . för förut såg ja på one tree hill och gossip girls! haha brooke och haley i oth , för sköna :) .. paranoida brooke! :D ..


 och ja ska snacka me min lärare imorgon, att få göra provet på fredag istället,  för nu blev jag taggad att gå på anställningsintervjun som e imorgon! så puss påde, vi syns.

ny dag, nya tag!

en kommenterade och frågade vad ja menade med första bilden som var mr bean,
ja ni som inte förstod det, så var det en tjejkropp med killansikte, såg lite småroligt ut elle? :D haha ..


 Idag har vart en bra dag i skolan, känner verkligen att jag e på topp just nu! ..
På engelskan fick jag typ rätt på alla svar, hade prov idag typ.
sen fick vi ett häfte/stencil att göra, och jag gjorde färdigt hela den, jag var typ den enda.
Sen så hade hon tittat om ja hade rätt, och vissa småfel hade jag väl men det ändrade jag och då bara för att hon visste att jag hade alla rätt så fick JAG gå fram och ställa mig längst fram vid tavlan och skriva, alla i gruppen sa typ deras svar, och jag jämförde med mitt och skrev de rätta svaret eftersom jag hade rätt svar och vissa hade väl rätt och vissa inte, haha .. men de gick bra iaf. ibland går de bra, ibland inte.

 Men nu ska jag typ sätta igång och städa mitt rum, de kan verkligen behövas, de tyckte han också, hahaha tack ;p (Y) ..

Men iaf, ska sätta på lite bra musik och sen städa lite, försöker få tag på pappsi, och fråga när vi ska fixa garderoben etc, ska ju få ett rum som är en garderob bredvid mitt rum alltså, och slänga min fula bruna gamla garderob som tar upp hela rummet.

men iaf, ska snacka med karin imorgon om ja kan göra fallbeskrivningen på fredag istället eftersom jag har anställningsintervju samma tid, hoppas de går. annars vene jag vad elle hur jag ska göra :S

Puss på er, <3 vi hörs sen.


scary.

hahaha scary!


riktigt scary ;d



söta^^

fun.






nyklippt.

Såhär ser mitt hår ut nu, vene om man ser de bra men (;


Klippte snelugg, uppklippt, toppning ( men blev endå mycket hon klippte ;o ) och sen så klippte hon på lite annat sätt så att de skulle se snyggare ut! oh jävlar vad jag tycker att de e skönt och supersnyggt! höhö ^^

Sitter här hemma och kilockan e bara 20 i 11.. Jag börjar 11.55 ! :*
med klassråd och sen bara två lektioner, ;p vene vad jag ska göra idag?

Men iaf, nästa vecka är man ledig ;) .. läängtar tills studenten!!! ;d en bit kvar, men iaf^^

Puss och ha de så bra nu! så ses vi, <3


^^

hallå på er!

tänker bjuda er på en bild, då jag ramlade av stolen ;)


ibland kan man ha riktigt kul, och jag har alltid kul med rätt människor! Man ska ha humor, annars är man tråkig!

aja, ska typ snart ut och röka med en osv, sen ska jag sova, har endå sovmorgon imorgon så :) ..

och jag ska ha anställningsintervju på onsdag ;o please help me!!!! .. iaf, och jag ska ha de kl 3, och jag ska ha prov kvart i två till typ khalv 3 kvart i 3, hur ska jag göra?


PUSSSSSSS

pusspåer

sååå, har kommit hem nu! har vart och klippt mig :) ..
skit fint tycker jag att de blev :D .. men ni får bild på de senare typ. 
Sen köpte jag läppglans , nagelfilar och hårspännen ;p .. men nu ska jag äta färdigt och sen vila i någon timme, för inte sovit inatt :( sen ska jag upp och duscha osv (; .. endå sovmorgon imorgon så.

Men nu har ja inte tid PUSSSSSSS

in the f*cking school!

hej alla söta, sitter i skolan just nu, typ haft prov/utvärdering i psykosocialt arbete om våran "ryggsäck" .. skrev rätt så mycket och bra tycker jag :) ..
Är vän med Amaal nu igen, känns faktiskt riktigt skönt, för de där skitsnacket som gick, som in te ens var sant .. men iaf nu e vi vänner igen, så vi snackade en hel del idag iaf & så var vi med andra i klassen, rökte, snacka lite BS osv ^^..

Ska snart in på lektion 10 över 2 .. förskola , skola & fritidshem! funny. elle inte ... suck .. men iaf, sen slutar vi! ska klippa mig halv 5 idag, ni får nog en bild på hur de ser ut lite senare (; if i dare! o.O

fick också veta att vi har ledigt nästa vecka, hela veckan förutom måndag morgon ( kvart över 8 till halv 10 ) och tisdag eftermiddag ( halv 3 till 4 ) eftersom det är IV val .. ;D  och då får vi chansen att jobba med Projektarbetet ;d ..  göttans de, sovmorgon osv, as häääärligt!!! =) ..  fär att tvåorna har tema vecka så!

Vi fick också information om svin influensan, papper osv, om att göra ett vaccin mot det som man ska fylla i, vene om jag ska ta sprutan? ska jag? ska ni göra det?

Puss&kram! / eran <3

091102

hej :) jag har knappt kunnat sova nått i natt :S säkert bara för att det är en omväxling att vara hemma .. men so0mna kanske vid 4-5? men låg i säöngen från klockan 12 .. men iaf, sen så gick jag upp vid 6, och har fixat mig nu, ska cykla iväg till skolan vid halv 8, måste börja röra på mig igen ^^ sen när jag e i skolan ska jag ringa en frisörsalong och boka tid, have to cut my hair ;d

vi tog så många bilder i sthlm så orkar inte ta in alla ;o men nåra as bra bilder kommmer in nu  ;d några andra kan komma in lite då&då. <3 & våra söta videos är i inlägget innan detta , kommentera gärna ;d



jag,nattha och lite av chriss.


jag.mie&nattha. <3


jag,mie,pia och nattha. <3


jag,mie,nattha,pia & madde. <3


jag,mie,pia,nattha & madde.


Mie&olegg.


daaaans ;d


alla bugar när nicklas ( strumpan ) tog av sig mössan.
epichair ^^


jag&sötsabine, <3


nyss haft mjölkrig, så vi badade tillsammans. <3








detta får faktiskt räcka :)  <3 hade så otroligt kul iaf. <3

videoblogg ;D

hej! kom nsys hem typ :( ooorka, hade så otroligt kul där borta. <3

 orkar inte ta in bilderna idag för ska endå typ sova snart, så de blir imorgon elel när jag har tid, men här kommer tre videoklipp nä'r vi flummar lite ;) .. 

imrogon blir de att  klippa sig :) kanske.!


;D <3 lite får man allt skämma ut sig.


dododo

ska alldeles strax åka hem :/ gå till pendeln och sedan vidare till bussen som går hem till fuckörebro! Pusssadjö!

dododo

ska alldeles strax åka hem :/ gå till pendeln och sedan vidare till bussen som går hem till fuckörebro! Pusssadjö!

gokväll.<3

Gokväll alla söta bloggare ! =) ..

Jag känner redan nu att jag kommer att sakna sthlm folket :/ .. Vi åker hem imorgon.  Gud vi har haft så otroligt kul hela denhär veckan & tiden har bara runnit iväg, jäklar man hinner inte ens med & snart äre väl jul också, 52 dagar , & det innebär 48 dagar kvar tills jag fyller 19 år ;) fast jag vill hellre fylla 20 år. :( ..
Men iaf , jag älskar den här familjen i sthlm väldigt mycke ! :)  & jag kommer sakna dom också, alla (; <3

Men idag har vi busat lite, alla vi hjälpte till med maten, typ som julmat (; svin gott var de, men åt inte så mycke men bara för att vi tjuvåt lite då&då! :D .. men iaf gott var det.
Sen så  sminkade jag natta & sabine oss, vekrligen läskigt ;p ( HAHAAH bilder kommer  kanske ) .. Och så, gick vi runt ute och försökte skrämma folk, vene om de lyckades men kul var det, ;p .. dom här inne bara skrattade åt oss.. Sen så har vi tittat på lite film, myst, ätit lite godis och nu tänkte både jag & natta att sätta oss vid våra datorer och skriva lite blogg och ja, vara lite osociala ^^

så nu ska ja kolla mina andra sidor, men ni vet, imorgon ( om jag orkar, de beror på om vi får skjuts hem elle inte, vilken tid vi kommer hem åså ) elle måndag så får ni in en massa bilder på oss ^^ som  e tagna och sen tre videosar ;) som vi spela in, iaf två av dom ..  och vi har tagit över 300 bilder typ?  men alla kommer inte in, men några kommer iaf in osv :) ..

PUSSSSS

RSS 2.0