guid i skolan!

Hallåhallå! kom nyss hem från skolan, fattar ni hur jävla förbannad jag har vart idag? knappt sovit någe alls i natt så jag hade världens utbrott idag höhö! men iaf skola från 08.10 till 20.30 ungefär, sen kom pappsi och hämta mig!
Hade tydligen glömt de dära schemat om dagen hemma elle nått? ;S hittade den iaf ej, så blev helt förvirrad, sprang runt & frågade folk sen frågade jag kenan och han kopierade ett nytt till oss, typ rädda vår dag? haha..  och sedan gick vi på lektioner typ, och fick en tröja av skolan ;) för att alla skulle se att jag var guid! Sen så gick jag och Sara oss och satte oss där de som vill gå på tips promenad ska gå , men kom typ inga alls eftersom vi skulle ta hand om folk så sent, men kom folk de gjorde de, men vi satt mest & flumma och pratade om de så "fina" magväskorna man kan vinna om man får alla rätt på tips promenaden , btw lättaste frågorna!
iaf, men kul hade vi fan! bara skratt och nästan gråt för att de var kul haha!

och jag åt klockan 11 idag, och inte ätit endå p.g.a cp skolan ? .. elle nått .. men pappa gör mat nu iaf, elle aa typ färdigt snar,t så ska sluta nu, tänkte bara skriva lite, aja helg igen :) ha de så fint nu PUSSSSSSSSSSSSSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0