😍

Äntligen helg!! Ser inte fram emot måndag 😉 då jag ska jobba 07.00-18.15. Planering på morgonen och APT på kvällen haha. Men de funkar väl. Bra betalt 👍 nu är det mysdags med min underbara flicka. Puss 👄

140131

Idag lämnade jag snuttan. Kändes skönt. Vi åkte Bob! Eller jag drog henne 😉 men hon gick nästan hela biten dock. 

Imorse undrar jag om Vanessa drömt något. Jag vaknade lite innan henne. Stod i badrummet. Hör Vanessa komma och springer till mig, kramar mig och säger min, bara min mamma ❤️   Mys unge ! 👄





👄

Hej! Dagen idag på jobbet har gått kanoners. Fick t.om höra en massa bra grejer av ett barns förälder och det glädjer så otroligt mycket 😊😊👍
Slutade tidigt idag så gick förbi affären och köpte lite fika och så gick vi till nessis g-mormor en sväng. Vanessa var dock grinig för hon hade ingen napp. Väldigt synd om henne.. Eller? Haha. 

Här hemma har vi badat, ätit, busat&stojat. Nu sover hon som en stock. Jag ska se film och hjärtat spelar haha. Imorgon får jag lite sovmorgon. Jobbar 09.00-16.30. Kram! 






140130

God morgon. Uppe före tuppen idag! Har fixat färdigt mig och hunnit få i mig lite frukost. 😊 ska snart ta en promenad till jobbet. 

Slutar tidigt idag. 14.30. Eftersom jag öppnar idag. Så efteråt ska jag och Vanessa fika någonstans och efter det dra till biblioteket. Lovat henne 😊😘 vanessas g-mormor ska med, ska bjuda henne på fika 😊👍

Har smugit omkring här hemma i hopp om att hon inte ska vakna. Hon är lättväckt när man inte vill, och ibland är hon absolut inte lättväckt fast man vill. Haha. 😎  för tidigt för henne att gå upp, skulle bara bli synd om leszek om han skulle få gå upp när jag går till jobbet om hon skulle vara vaken. När han inte börjar förens 10 och jobbar till 7. Klart man vill sova så länge de bara går då 😇

Kramz! 




140129

God morgon! Igår somna jag 20.30. Super skönt! Både Vanessa och jag är vakna. Fixat färdigt oss, nu leker vi. Väcker pappsen om ca en timme då jag ska till jobbet 😊👍. 


En nyvaken Vanessa är med på bilden xD. Söt är hon ändå 😉 👄 men ville ta en bild på min nya fina tröja! Kramz

👍

Är så trött! Så nu får det bli sängen för oss! Hann i alla fall träffa nessas g-mormor en stund förut och sedan åkte sessan lite Bob. Kramz! 




140128

God morgon. Varit vaken sedan fyra! Precis fixat färdigt mig och ätit lite frukost. Ska snart börja gå mot jobbet ( eller ja, ta en promenad innan ). 

Det positiva är att det är en rätt kort dag idag på jobbet. Kramz! 


Idag är det även 42 månader mellan mig och min underbara fästman. Puss 👄 

140127

Hej! Klickat hem lite träningskläder ( börjar tröttna på att bara träna i jogging byxor och t-shirt ) och några fina t-shirt till Vanessa. Det behövdes!! 👍. 

Idag slutade jag klockan fyra, gick hem och hämtade vanessas Bob så jag skulle slippa tjatet på vägen hem. Hon åkte lite, får ta bild imorgon på hur söt hon var!! Men sedan gick hon också, utan tjat wow. 😉👄. Men hon är väldigt duktig på att gå. 

Städat hemma och lekt lite och klockan 8 sov hon! 

Imorgon öppnar jag. 06.30-14.30. 

Kram! ❤️




140126

Hej! Tränat som en tok i helgen, känns i kroppen. Vanessa har sovit hos morfar i natt, men snart kommer sötnosen, saknat som tusen! ❤️ 

Igår kom Emma hit, vi åt på Saigon. Sedan har vi färgat varannans hår, tagit några cider, Ansikts mask, lyssnat på bra musik och avslutade kvällen med lite gott till filmen apocalypto. Lånade den av en kollega. Den var helt okej, väldigt spännande dock. 😊👍. 

Ska eventuellt iväg och äta om en stund, när Vanessa och morfar kommer, och sedan till Daniel och se deras hus dom köpt för ett tag sedan 😊👊


Haha min söta älskling som sover 😉😉 på kuddar på golvet. Haha. 👄 

Kram! 

140123

Godmorgon! Sitter här ensam och läser veckans nu, och ska gå till jobbet om ca en halv timme. Tänkte ta en promenad lite tidigare. Om inte Vanessa hinner vakna för då blir det tusen pussar först. Idag är en tidig dag igen! 😄 det gillar vi. 

Internet funkar igen efter mycket strul igår. Men tvn slutade fungera bara sådär. Ska pröva igen om en stund och se ifall de bara var någonting igår. Annars vet jag inte hur man ska göra. Kram! 




140122

Hej! Kom precis hem. Slutade klockan två idag, tog en promenad och sedan hämtade jag Vanessa 14.50. Då gick vi och fikade som jag lovade henne igår 😊 efter det gick vi till biblioteket och lånade lite böcker, tänkte det är ju bättre än att köpa nya hela tiden som man tröttnar på 😊 lekte lite där med. 
Nu står lasagnen i ugnen. Kram! 




44 dagar kvar!

Åh. Inte så långt kvar! Kan knappt bärga mig! Åh så taggad!! 😄😄. 

Vi beställde och betalde biljetterna i juli förra året någon gång, då var det 220 dagar! Snabbt tiden gått. 👍❤️

👍


Skön stil! 👄

👊





140119

Hej hallå! Idag har man haft ganska fullt upp 😊 tränade på gymmet imorse klockan 9. Sedan har man fixat en hel del hemma. Sedan vid ett drog vi till Willys och handlade en fin blomma. Där råkade Vanessa även trampa sönder en blomma.. Ha ha. Men dom i affären sa att de var lugnt. Super snällt! Vid två kom vi fram till min gulliga g-mormor ( på mammas sida ) som fyller 90 år idag!! 😄 var jätte trevligt att träffa alla, har inte träffat dom sedan man var barn ( ca 5-7 år var man) något. 

Vid fyra tiden kom min pappa och hämtade oss. Han skulle skjutsa iväg oss till Marieberg lite snabbt. Jag skulle köpa skor till mig och Vanessa, super fina blev dom. Vanessa blev nöjd. Sedan köpte jag en köksmatta och två små! 😊👍. 

Tog lite bilder där men kan inte lägga upp dom då de andra säkert inte vill de 😊👏 

Jobb imorgon 7-16.30. Kram. 







👄






140118

Hej! Idag vaknade hela familjen klockan sju typ... Eller ja leszek väckte vi vid åtta kanske. 😊 sedan åt vi mysig frukost tillsammans och vid nio tog jag cykeln till gymmet. För skönt!! 😄😄👊 
När jag kom hem hade hjärtat dammsugit så då tvättade jag golven. Sedan tog jag och Vanessa ett skönt bad. Nu ska vi snart äta lunch och lite senare i eftermiddag ska vi förmodligen åka pulka med Pawel, Kattis och hennes son Hugo 😊 blir trevligt 😊.

Nu har Vanessa börjat säga efter maten " tack för maten den var god mitt på bordet stod en ko, kon heter Lisa , Lisa börjar fisa " haha söt är hon! 

Kramar! ❤️😎

❤️

Morgon mys innan jobbet & dagis. 😄❤️




140116

Jag och Vanessa sitter i soffan och har kul med trollme. Först kommer två vanliga på mig idag. Sedan kommer några "söta" bilder på mig och vanessis 😉👍




Trollme! 







Haha kul man kan ha. Puss på er 👄

Morgon mys!





140115

Hej! Idag kan man lugnt säga att vi hade väldigt mycket på jobbet idag... Pust! Det roliga var ju att vi fick Amaal som vikarie under tiden en av mina kollegor var på handledare träff. 😄 riktigt trevligt var det, hann dock inte prata så väldans mycket då de var extremt mycket och göra på jobbet och många barn!! Men men 😄😄 jag slutade halv tre idag. Tog en lång promenad till vanessas dagis, sedan till Willys med Vanessa och handlade frukost och sedan gick vi hem. Tog år och det verkligen! Att gå i snö är som att i stort sett träna. Fy fasiken!! 😊 men fint och mysigt ändå på något sett 😄😄 kastade lite snöbollar idag igen. 

Men nu har Vanessa pulka så blir pulka åk till vanessas dagis imorgon! Kul!!  

Idag har jag gått 20 000 steg, och ca 14 km. 👊

Imorgon stänger jag. 08.30-17.30. 

Nu ska jag läsa lite med Vanessa och snart kommer hjärtat hem. Då blir det mat på bordet för hans skull 👄

Kram! 






140113

Hej! Jag märker genom stegräknaren att man rör sig så jävla mycket på jobbet. Idag är det 18000 steg och typ 13 km. Dock tagit promenad till jobbet, på rasten och till och från vanessas dagis 😄. Lördag och söndag blev det typ 25000 steg, på en dag alltså, båda dagarna men då  då tränade jag också 😊 hehe. 

Jobbet idag gick bra. Hade lite snöbolls krig med Vanessa hem från dagis, och lite spring lekar haha. Alltid kul med min sötnos 😊 

Imorgon jobbar jag 09.00-17.30. Skönt med lite sovmorgon. Blir nog en promenad till jobbet, en liten längre väg. Kram! 




140112

Sådärja! Då har jag hunnit med att gymma, hårt denna gång 😊. Sedan har vi dammat, dammsugit och rensat alla vanessas nallar, nästan alla. Några får hon ha kvar och resten lägger vi undan. 😄. Tvättat, vikt tvätt och diskat. Vi har även hunnit med att gå till affären och ätit mat 😉 kyckling gryta blev det, som min kära fästman lagade. 

Nu ska vi passa på att leka lite för snart får vi besök av vanessas g-mormor, mormor , mostrarna och Allan 😊. Blir trevligt. Kram på er. 




140111

Hej! Idag är det lördag. Eller ja slutet.. 
Det började med att jag drog iväg till gymmet i snökaoset.. Gudomligt skönt må jag säga! 😄😇. 

Efter lunchen tog vi bussen till stan, tänkte ta en promenad men var snöstorm så vi tog bussen istället. 
Vi träffade vanessas farmor, Pawel, hans tjej och hennes son. Var riktigt trevligt faktiskt! 😊👍 

Nessas morfar hämtade oss för att sedan skjutsa hem oss. 

Har varit en hel del bus idag men våran trotsiga dotter! ❤️   

Vanessa sover för hon har inte sovit på hela dagen.. Som vanligt haha 😉 hellre leka och ha kul hela dagen och sova på kvällen istället 😊👊. 


På bilden nedan lagar barnen stolen. 😉

På bilden nedan hjälper Vanessa mig att bära min rätt så tunga påse 😉



Kram! 




140110

Hej! Idag har jag gått 20 000 steg. Ca 15 km. Varav två rätt så långa promenader och en lite mindre och resten har man sprungit runt på jobbet. 😄 slutade halv 5 idag. Har haft en hel del papper göra på jobbet och lite planering. Ser bra ut! Alltihop. Positivt! 😊👍  Jag och Vanessa hade spring tävlingar efter jobb&dagis. 😊👏. 

Nu har jag dammsugit och tvättat golven. Förutom vanessas rum och toaletten, de gör vi imorgon! 👍 tvättmaskinen är igång och nu tittar jag och vanessa på Pettson och Findus och inväntar pappsen! 😊❤️ Kram och trevlig helg! 👊❤️  

*


Min nya stegräknare som räknar exakt allt!! 😄 




140109

Hej! Idag har man hunnit med mycket. Slutade jobbet 14.00 eftersom jag inte tog rast. Tog en promenad på 5 km och sedan svängde jag förbi Willys och handlade ingredienser till kanelbullar. Hämtade Vanessa vid halv 4. Hämtade ut paket i Haga. Kläder, tränings armband som räknar allt och lite smink. Vanessa gick hela vägen från Haga och hem. Hon är duktig när hon väl vill 😉. 

Kom hem och då fick hon lite jordgubbar och melon medan jag tränade 😊 

Sedan bakade vi bullar. Det gick bra trots lite små tjafs haha 😄 sedan dammsög jag efter oss, slutade med att jag dammsög hela lägenheten .  😄 sedan vek vi och hängde upp tvätt. 

Nu är bullarna klara, Vanessa läser och snart kommer hjärtat hem från jobbet! Kram! 

140107

Hej! Idag valde Vanessa att vakna klockan tre... Unge! Men min klocka ringde klockan fyra så vi gick upp då. Jag fixade mig sedan åt vi lite frukost och hann även busa lite innan vi väckte pappa, kvart i sex. Stackarn. Jag började klockan sex men eftersom vi inte hade många barn idag så fick jag gå 13.00. Skönt. Tog en lång promenad och sedan affären. Gick dock snabbt så jag hämtade Vanessa 14.20. 

Efteråt gick vi till g-mormor en stund och busa. Kom precis hem. 

Kram! 







Måndag!

Hej! Nyss ätit kvällsmat med mina älsklingar. Nu sitter Vanessa bredvid och läser lite. Hon ska snart sova då hon inte sovit middag idag heller. Så hon är helt slut. 😊. 

Som jag tidigare sa, så träffade jag Emma och amaal idag. Vi åt lunch och sedan tittade vi lite på stan. Jag hittade en ny jacka. Behövdes verkligen om man säger så. 😊 

Kom hem vid fyra tiden. Vanessa och jag har gjort en nyttig hemmagjord glass. Den är i frysen nu. Får se imorgon hur den smakar. Kramar! 😊❤️




140106

Hej. Precis hemkommen efter en rätt så lång löparrunds, mätte inte denna gång. Men ska göra de nästa gång 😊 men blev i alla fall inte mindre än 7 km. 

Nu ska jag fixa mig och busa med Vanessa älskling. Sedan vid elva ska jag ta en promenad upp till stan. Ska luncha med Amaal och Emma. 😊 återförening? 😉 haha nej men det ska bli trevligt 👊 
Under tiden ska mina älsklingar vara hos farmor. Sen går jag dit 😊👍


Kramar! ❤️👄




140104

Hej. Imorse blev det gymmet. Kändes skönt då de var ett tag sedan. Har sprungit på löpbandet och ute istället de senaste. Men kändes skönt att stryke träna lite 😊👍. 

Vid tolv plockade vanessas morfar upp oss. Då blev det mat på Marieberg och sedan lite handling som vanligt ha ha. Kläder till mig och Vanessa samt lite grejer hem 😊 som vanligt ville inte leszek ha något. 👎 men har beställt ett par nya skor till honom. 

Vanessa har inte sovit något idag så det blir tidig sänggång för henne och då blir det film mys med min älskade fästman! 👄❤️👊





Kvällsmys.

Om en stund är det läggdags för snuttan och då är det castle time för mig och sedan läggdags för oss också. 

Jag och Vanessa har haft en pyssel kväll. Målat med vattenfärg, klippt olika mönster, ritat med pennor&kritor och så har hon fixat med mitt hår 😉 och så har vi även ätit kvällsmat i vårat nya fina bord. 

+ i kanten är också att Vanessa gått utan blöja hela kvällen. Hon som oftast knte vill det. Men nu börjar det likna något 😉 men som Bvc sköterskan sa, att hon är så framåt i allting så det gör ingenting om hon inte känner sig riktigt mogen för det ännu😊 men på rätt väg i alla fall! 😄

Kram! 





140102

Hej! Idag stängde jag. Skulle slutat halv 6 men sista barnet drog strax efter 4 så jag slutade halv 5. 😊 skönt det! 👍. 

Idag fick vanessas morfar hämta henne, så hon inte skulle få gå allt för länge idag. Eftersom idag började hon förskolan igen! 😊 men jag ringde när jag slutade men dom var tydligen i Marieberg. Så dom kommer väl snart. Har hunnit laga middag till mina älsklingar och hängt upp tvätten, vikt tvätt och diskat. 👊. 


Imorgon jobbar jag 07.30-16.00. Puss på er 👄 





140101

Nytt år, nya möjligheter. 

Vanessa var hos sin morfar denna natt, inte för att vi ville fira nyår utan för att vi ville få den här efterlängtade sovmorgon och för att Vanessa tjatat om att få åka till morfar ensam. Men hon kommer hit närsom. 😊 då ska vi ha lite mys&bus. 


Såhär såg jag ut igår. Men det ser stökigt ut på bilden men bara för vi inte hade bäddat in soffan och flyttat bordet. Vilket vi gjorde direkt efter bilden😊



Hoppas att ni andra hade en toppen nyår. 👄❤️👍


RSS 2.0