Jul. 29, 2013


Jul. 28, 2013

Vanessa vaknade tok för tidigt idag. Hon somnade strax efter nio för det var då vi kom hem från Patrik. Men ändå vaknade hön klockan 6 i morse-.- så vi gick upp och åt frukost och sedan tog vi en super lång promenad i snabb takt och efteråt gick vi till en lekpark och lekte i över en timme. Sen ville snuttan hem och väcka far sin :) nu busar vi lite hemma och till lunch ska vi äta potatis och fiskbullar, älskart! Kram!


Paris!!

Idag fick älsklingen en tidig födelsedags present av mig :) en resa till Paris. Så bokat och betalad är den :) han har alltid velat åka dit och jag med! Åååååh vad jag längtar. Dock är det inte förens i mars. Men ändå. :):)


Jul. 26, 2013

Idag har vi varit ute exakt hela dagen. Tog lång promenad på förmiddagen och sedn lite lek i parken och efter det Åt vi lunch hos nessas g-mormor och sedan gick jag och Vanessa hem och bytte kläder och tog med fika och cykla till en park och kom hem klockan 5. Så Vanessa bada nyss och de ska jag med. Så otroligt varmt men man ska verkligen inte klaga! Men vi behöver regn. Kom lite i natt men det hjälper inte i denna värme ! Marken hade t.om kladdat ihop sig. Kan inte minnas när det var en sån här varm sommar senast. Men som sagt, man ska inte klaga ;)


Vanessa har ej sovit middag så blir nog tidig sänggång för hennes del. Men ska i alla fall mysa med lite gottis innan. Kram!


<3


130722

I fredags tittade vi på world war Z. För grym film!! En av de bästa faktiskt. :) i lördags firade vi Adam som fyllde hela 25 år. Så haft mycket gjort i helgen, både bra och mindre bra saker.

Har tränat och ätit mat. Ska hämta Vanessa så ska vi ta en promenad och sedan leka i parken. Kramar!


130719

Vart på stan sedan 9 idag, kollat i lite affärer och ätit mat. Mysigt! Kom precis hem. Lite kallt dock, glömde jackan men de gick an :). Ikväll ska jag och Emelie på bio. Kram!


En varm dag..

Men super skönt!! Vi har tränat, gått i över 6 timmar och lekt i parken.


Bara för att ..

Jag är vit på ryggen :)


130716

Hej! Träffade vanessas g-mormor idag, var ute hela dagen, gått super långt idag, även snuttis! :). Nu somnade hon och lär sova väldigt gott inatt! Jag ska spela lite på mobilen och äta jordgubbar.

Och imorgon kommer Emelie hit. Trevligt trevligt ;).

Puss och kram!


130715

Tja!

I morse tränade jag stenhårt i gymmet kändes skönt. Har nyligen ätit köttsoppa och knäckebröd. Ska se färdigt Drop dead diva och sedan hämta snuttis idag efter hon ätit. Då ska vi ta en lång promenad och sedan gå förbi en lekpark och sparka fotboll och mysa lite. Puss och kram!


130714

Hej!

Idag vaknade Vanessa extremt tidigt, jag skulle äntligen få sov morgon men lilla Sötnosen ville inte det så hon hoppade på mig, kramades och pussades. Var bara och gå upp då :) tränade som vanligt och sen städade vi hela lägenheten. Vanessa var så duktig och hjälpte till och skaka mattor, städa sitt rum och sedan tog hon sin leksaks dammsugare och gjorde som jag :)

Eftersom hon vaknade så tidigt idag så somnade hon halv 11 helt utmattad. Men hon vaknar nog snart. LesZek sover också men jag har för mycket och tänka på för att kunna sova :))

Senare i eftermiddag ska vi gå till vanessas farmor och hälsa på. Kram!


..

Känner mig väldigt sviken, som att man inte existerar. Tur att jag har min fina familj i alla fall <3


130713

Hej!!

Väldigt tidigt på morgonen sprang jag super långt, ( som vanligt ) ett x antal km sedan några övningar. Vanessa är så duktig och leker fint bredvid. Sedan vid elva tog vi en super lång promenad och i väldig snabb fart. Sedan efter promenaden stannade vi förbi en lekplats och efter parken gick vi till vanessas morfar. Åt hans kända köttfärssås. Mums säger jag bara! Nu klipper Vanessa gräsmattan ;)


130712

Idag tog vi en lång promenad kvart i 9, sannade förbi en lekplats och lekte och hade det skoj! Efter det gick vi hem och hämtade pengar för att sedan ta en till promenad och stannade även förbi en restaurang och åt lite lunch, stackars dom som skulle städa efter Vanessa :( efter lunchen tog vi en till promenad och kom hem ca kvart över 1.

Har städat, sedan badade vi tillsammans och nu ska vi mysa lite här hemma och ta det lugnt innan vi går ut till värmen igen! Kram!


*


130711

Hallå!
 
 
I morse vid halv 9 tog jag och snuttan en lång promenad, sedan gick vi och postade två brev och efter det drog vi till lekparken och lekte av oss lite ;) hon var så pratglad så. Var ute ca 2 timmar, lite mer än så.. Kom hem och gjorde lite lunch som vi sedan åt tillsammans. Sen skulle jag försöka få henne och sova, men nej de gick inte så bra så jag lät henne vara vaken istället för vi skulle möta Emma vid willys sen, handla lite jordgubbar & vindruvor för sedan skulle vi cykla till Stadsparken. Vi badade, åt glass, kastade en miniboll, solade, gungade och sprang i gräsmattan! Super trevligt var det. Vid halv 5 skulle jag och snuttis bege oss hemmåt, Vanessa somnade i cykeln ca kvart i 5, stumpan då!! Försökte få liv i henne men de gick inte, förstår henne , så mycket som vi varit ute idag hehe.  Så blev en tidig sänggång för henne. Struntade i att väcka henne, hon behöver få sova ut, hon sover än, och jag hoppas hon sover hela natten, men det kan hända att hon vaknar mot kvällen men de gör ingenting då vi ändå är lediga imorgon, men jag börjar dock bli trött :// .. När jag lagt henne i sängen så sprang jag ca 45 minuter och sedan gjorde jag lite extra övningar, super skönt. & nu har man precis ätit kvällsmat och huvudvärk har jag också..
 
 
Imorgon är det fredag & ingenting speciellt händer då. Blir nog att vara ute hela dagen i alla fall, mycket promenader & lek. Mys pys! Kram!

Camping!

Hej :) kom hem från Norrköping vid halv 5. Efter det har jag tränar, hemma dock. Vanessa är så söt som försökte härma mig :) sedan somnade hon klockan 8. :)

Igår var det toppen väder, så var i Kolmården, Vanessa tyckte de var riktigt kul nu när hon förstår så mycket mer. Delfinshowen var absolut det mest värda ( enligt mig ). :) tog en promenad dit istället för bilen ( en timme va tog det ) på en bil väg haha men nessa satt i vagnen så klart. Sedan gick vi runt i parken där och titta på djuren, åt mat och det. Sedan en promenad hem igen, så 7 timmar gick vi konstant. Om man tar bort då vi åt mat och vilade.

På kvällen skulle vi äta på en restaurang, sämsta! Fick vänta över en timme, flera blev arga. Jag skällde ut som två gånger eftersom när vi väl fick maten så fick inte Vanessa sin... Klockan 9 på kvällen fick vi maten.. Lite väl sent men men. Annars var campingen och parken grymt bra och grymt trevligt :):)
Bilden där Vanessa springer ifrån bebis geten, innan så klappade geten henne och ville kramas. Hann dock inte ta bild :(


Imorgon ska jag och Vanessa träffa Emma och cykla till Stadsparken och fika, sola och leka :) kram!


Kolmården. :)

Idag bär det av till Kolmården. Sova på deras camping i husvagn och imorgon blir det till parken :). Åker i eftermiddag

Imorse , väldigt tidigt var jag ute och sprang. 6 km blev det denna gång. Efteråt tog jag och Vanessa en promenad och lekte lite i parken. Ska äta våfflor nu. Sedan vila. Puss och kram!


130707

hallå!
 
Igår grillade vi hos Vanessas ena farbror, super mysigt var det! Satt där i några timmar och hade de allmänt trevligt.
 
Idag tog jag älskling & Vanessa en tripp till stan, hon fick gå själv, hon gick i stortsett hela vägen själv, riktigt duktigt för att vara 2 år.. Där hämtade vi cykeln som stod där och sedan köpte vi en hjälm till snuttan och Saigon mat, sedan cyklade vi hem, så vi gick och allt i två timmar. Sedan kom Vanessas mormor, moster Rebecca och Allan på en fika.
 
Vanessa somna nyligen, helt utsliten från helgen. Annars brukar hon liksom sova vid 8, men gick inte att hålla henne vaken så vi tog ett mysigt bad tillsammans och nu sussar hon sött, men dock så hostar hon riktigt mycket, och varje gång hon hostar, så har det lett till att hon blivit extremt sjukt, så hoppas inte.
 
Imorgon eftermiddag drar jag Vanessa och hennes morfar till Kolmården, ska sova i husvagn där och sedan på Tisdag går vi in i själva parken, massvis med myspys blir det. Måste ju pröva husvagnen innan Gotland. Så allt funkar som det ska.
 
Nu måste jag ta något & dricka, och kanske glo någon film eller något, är väldigt seg och trött, men är ju söndag! Ont i handleden har ja också, inte gjort något speciellt förutom att jag knäcker alla ben i kroppen så de har väl med det & göra, lite i alla fall. Så jag har typ stödband runt handleden nu, får se om det blir bättre. Kramar!

130706

Tja! Sitter & räknar med Vanessa!

Igår tog vi en promenad på 3 timmar. Vet inte hur långt det var men de måste varit dö långt! Mycket mer än 2 mil iaf.. Sedan år vi hos g-mormor, och vi tittade på hästar på promenaden och sedan vilade vi. Kom hem vid halv 4,och då tog vi cykel till stan och handlade en random present till älskling. Sen resten av dagen blev lugn!

Blir nog grill idag! Ska ju bli kanon väder i helgen! Kram!


Handling med stora tjejen!


130704

Hejsan!
 
 
Nu i sommar finns det inte så mycket jobb på mitt jobb.. Eftersom många förskolor är stängda så då finns det inte mycket jobb.. Så rätt så bra ändå, eftersom då får jag mer tid med min älskade dotter och sen har jag tillbringat mycket av tiden på gymmet, och kommer göra tills jobben kommer igång, så det känns också väldigt bra! Jobben kommer igång i Augusti.
Så nästa vecka tog jag ledigt åt Vanessa, så man kan få lite mer tid med henne, ska ju till Kolmården sedan kommer vi bada och hitta på en massa saker, samt mycket promenader och lek ute. Även om jag skulle bli bokad någonstans nästa vecka så är ju Vanessas morfar ledig hela veckan också så då tar han henne i ett par timmar, så de ordnar ju sig.. =) ..
 
Har tränat, och gjorde precis mat. Potatis och fiskbullar.. Mumsigt var det, så längesedan.
 
Så idag går Vanessa på dagis men en kort dag, sedan är hon ledig imorgon och hela nästa vecka.
Imorgon blir det i alla fall att träffa G-mormor och bada i Rosta plaskis och efteråt träffar vi nog Vanessas farmor som varit i Polen enda tills imorgon. Mysigt!
 
Ser fram emot nästa vecka, ska hitta på en massa skojsiga saker!
 
Förresten, nu har jag uppgraderat mig lite ;) Har en Iphone 5. Så sjukt jävla bra är den! haha nörd som jag är. Ha en bra torsdag alla. Puss och kram !

130702

Idag hämtade jag Vanessa klockan två! Då cyklade vi och min fina vän Amaal till lek och bus landet, lekte en hel del, åt mat och glass! Sedan kom vi hem vid 5 tiden och vid 6 kom hennes två farbröder. Dom är kvar en och snart kommer älsklingen hem från jobbet. Snuttis lär sova väldigt gott ikväll i alla fall :):).


RSS 2.0