Camping!

Hej :) kom hem från Norrköping vid halv 5. Efter det har jag tränar, hemma dock. Vanessa är så söt som försökte härma mig :) sedan somnade hon klockan 8. :)

Igår var det toppen väder, så var i Kolmården, Vanessa tyckte de var riktigt kul nu när hon förstår så mycket mer. Delfinshowen var absolut det mest värda ( enligt mig ). :) tog en promenad dit istället för bilen ( en timme va tog det ) på en bil väg haha men nessa satt i vagnen så klart. Sedan gick vi runt i parken där och titta på djuren, åt mat och det. Sedan en promenad hem igen, så 7 timmar gick vi konstant. Om man tar bort då vi åt mat och vilade.

På kvällen skulle vi äta på en restaurang, sämsta! Fick vänta över en timme, flera blev arga. Jag skällde ut som två gånger eftersom när vi väl fick maten så fick inte Vanessa sin... Klockan 9 på kvällen fick vi maten.. Lite väl sent men men. Annars var campingen och parken grymt bra och grymt trevligt :):)
Bilden där Vanessa springer ifrån bebis geten, innan så klappade geten henne och ville kramas. Hann dock inte ta bild :(


Imorgon ska jag och Vanessa träffa Emma och cykla till Stadsparken och fika, sola och leka :) kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0