090630

Kom nyss ut ur duschen, !

Idag började vi klockan 7 som vanligt, men de blir alltid 5 över 7 för mig och Marta tack vare att de låser dörren där vi går in och ska byta om, och fråga mig inte hur killarna kommer in på andra sidan, jag och marta försökte det men vi gick vilse istället där inne!

Typ kvart över 7 så gick jag och Marta upp och gjorde en riktigt kletig sockerkaka! ;p .. Den var visst i ungnen lite för kort tid! Sen så hade vi frukost rast och sedan kvart i 9 åkte vi till stället där vi typ renoverar ladgården och jobbade till halv 12 ungefär och då åkte vi tillbaka till jobbet och hade lunch till klockan ett ungefär och då åkte vi till Anlängsbadet med jobbet och det var bara jag,adde,anton och Kalle som badade av alla på jobbet haha , och sen var mina syskon där så jag badade lite med dom också :D .. Sen spelade vi på jobbet lite kubb också , och min grupp förlorade en gåång och vann en gång !! Sedan gassade vi lite mera i solen och sedan åkte vi tillbaka till jobbet och sen fick vi sluta ungefär halv 4 .. (: .. Så tog sällskap med Marta, eftersom hon bor typ vid mig ;D  Jag skulle till centrum och ta ut lite pengar som jag fått idag, och så fort man går ute i vivalla så tutar alla jävlar bilar hmms ..

Sen köpte jag ett par snygga skor av grannen, alltså de håller på att sälja skor och så, såklart oanvända så ! :) .. Dom skulle kosta 500 kr men fick de för 150 kr !

& nu ska jag nog lägga mig och vila lite, är helt slut!! :( ses!


You are my nightmare!

Håller på att göra lite käk, gööööttt! Farsan är och hjälper farmor att flytta med daniel, och jag fick inte plats i bilen så kan inte hjälpa till nejnej.. hehe ! Jobbade idag dårå, så himlans varmt men de gick helt okej idag, målade färdigt allting vi skulle göra i alla fall & imorgon eftermiddag ska vi kanske åka och bada med jobbet igen (: .. Kulkul! Kommer nog bara bli jag och marta som badar igen ;) och kanske kalle dårå^^ .. De andra brukar inte vilja bada där borta haha, men i alla fall det blir kanon! Skönt att slänga sig i en sjö när man jobbat hela förmiddagen, as hårt dårå!

Men efterjobbet så mötte jag Emmsan och vi gick till maxi och köpte glass och läsk, och satt och snackade i typ nån timme sen gick vi till vivalla och där hämtade Emmsans morsa henne, hon jobbar i vivalla men bara denna vecka dårå.. & nu sitter jag här hemma och ska snart käka och sen hoppa in i duschen hade jag tänkt mig & hoppas på att du kommer ikväll :) ..

Bara 4 dagar kvar av joooobbbet, ibland kan de vara kul där för man får riktigt skrattattacker där alltså, men endå riktigt pain att måla, får fan ont i händerna :/ hehe !

hahahahah idag ;) :
Elenor : men vart är sockret? dom kan ju inte ha glömt sockret till kakan?
Jag : hmm .. en sockerkaka utan socker ;)  ? ..
Marta : hahahaha, ja dom kanske tog med sig det hem annars?
Jag : aa för dom kanske ville baka hemma också eftersom dom gillar att baka det så ofta :)

Alltså killarna bakar typ sockerkaka varje dag på jobbet innan frukostrasten ! Hahah skööna, elle de var roligt just då , men kanske inte låååter så roligt nu! (: Haha ska hämta min mat nu, pussadjö!


090629 - sista jobb veckan.

Ska snart iväg till jobbet, har fixat i rodning mig, lyssnat på musik och åt en liten macka nyss fast vi får frukost klockan 8 på jobbet, men va ska ja göra, var ju vrålhungrig ;p .. är jag nu med dårå!
Emma är hos mig, men den jäveln ska sova medan jag jobbar, och sen ska hon möta mig när ja slutar och sen när vi mötts ska vi vara ute och det, sen vid 5 - kvart över 5 ska hon hem, hon ska åka med sin mor som jobbar i vivalla så hon får skjuts! Sen efter har jag ingen aning om vad man kan göra :) kanske ta de lite lugnt idag eftersom man gjort jävligt mycke i helgen ;) .. Har bara denna vecka kvar av sommarjobbet,  nån som vill hitta på nått? har typ inga andra planer en gotland i slutet av juli, och en festival i mitten av aug ... och lite fester här och där.

Men nu måste jag sticka iväg till jobbet, elle ja om typ en kvart dårå,  måste ju byta om på jobbet till arbetskläderna!



ingen rubrik.

sitter här med min laptop och emma sitter vid min andra data, jag ska snart sova eftersom jag ska upp vid 5 tiden imorgon för att jobba, men aa sista veckan i alla fall, sen ere soooommmarlov för mig =)

Jag , emma och putte gick och träffade tobbe sen, och titta på film, lyssna på musik och hade de mysigt i alla fall :) han ska ju tillbaka till kollot imorgon, alltså inte som barn utan som ledare ;) .. så vi får ses om 2 veckor igen :/ <3 hehe

Men nu vet jag inte vad jag ska säga utan att jag har blitt bruuuuuuuuuuuuuun yey :D

090628 - baaad!

hihihej ;) .. Kom nyss hem från sävelund, var och badade med Emma putte farsan och karlsson i ett par timmar, vi grillade där också (: och badade och stekte i solen lite grann (: as gött var det! Skit varmt vatten föfan ;o .. och sanden var ashett och solen stekte på, helt underbart var det! Loooove it! & nu ska jag snart hoppa in i duschen och så, kan behövas från igår också ;D haha spillde lite alkohol på mig och det :/ men de e nog borta från badet men ska duscha nu iaf :D Men vi hörs, puss på skinkan


090628 - festbilder

Hejhej! Festen blev väl rätt så lyckad, de skulle komma as mkt folk men såklart sista dagen sa dom att de ej kunde, men tack för att ni kom ni som kom, det blev en då lyyyyckat och drack visst mer en jag trodde ;o <3


090627 - grillfest.

Hej, jag och emma håller på att fixa oss :) i våra nya fina klänningar, bilder får ni imorgon. Ska snart ner till maxi och köpa lite grillsaker till ikväll och lite godis dårå:) ska bli jätte mysigt ikväll fakiskt ^^ med lite folk man inte träffat på typ ¨år? åså hihi. ska nog ta en masa bilder ikväll men dom får ni nog imorgon.

igår råkade jag somna lite tidig, men konstigt då, sover typ bara 3 timmar varje dag eftersom jag jobbar och går upp tiiiidigt! men en vecka kvar (: .. men kmr endå sakna folket där xD

men nu ska vi ner  till maxi, hörs kanske senare elle imorgon.

090626 - soooool(#)

hejsan, sitter här med min laptop och emma sitter vid minj stationär dator haha ;D .. vi äter chocklad och dricker läsk! Kom nyss hem från stan, gått där sen vid 4 tiden och kom nyss hem, handlade högtalare till mobilen tills imorgon då det blir grillfest, och sen handlade jag en skit fin klänning, emma också men annan färg (:

Idag på jobbet jobbade vi från 7 till typ 12, oich så tog vi lunch tills kl ett och sen åkte vi någonstans och baaaaaaaadade, men de var bara jag , K och M  som badade men de var svin kul och sköööönt, haha vi simma lite och skvätte vatten och så ;D sen solade vi, och jag har blitt solbränd ochb jag brukar mest bli brun på en gång, men blev visst solbränd ja ;D haha men så ere när man e ute hela dagarna och solen steker på! Det är skönt tycker jag allt. ^^

men imorgon blire kul, right emma ? ^^  

ååååh så fin du är, stör mig ,  hihija!

G´natt

hejhå, ligger i sängen och lyssnar på musik och ska nog aldeles strax sooova lite hade jag tänkt mig , ska upp vid 5 imorgon så, men kommer nog  vakna kl 6 som alltid :/ .. och då blire brådis .. blir inge krogen för min del imorgon:/ .. egentligen synd för skulle ju gå med regina och dom och de hade blitt kul ju, men aa de får bli en annan gång bajbs , men ska jobba imorgon och vi ka nog åka och bada med jobbet, får se om jag badar .. men sen efter ska jag träffa emmsan och vi ska prata lite och umgåss och så, sen påå lördag blire grillfest , ska snacka me emmsan imorgon och se vart vi ska vara, det gamla vanliga är ju bäst, men får se vad tösan tycker, men de blir nog as bra det :) nu ska ja sova, hörs imorgon puss

090625

hejhååå.. kom nyss hem från jobbet dårå, vart ute sen typ 7 imorse tills runt 4 tiden då jag kom hem .. :/ .. as varmt, fick nästan solsting, men de gick kalasbra men aa hett dårå.. vi målade och så, håller fortfarande på med ladgården .. men aa (. nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen, känns att de behövs ;p har också målar färg på händerna och armarna haha .. kladdiiiiig :) sen vet jag inte vad jag ska göra, ta de lugnt? kanske hänga med farsan och karlsson och handla elle något .. ;p .. men imorgon blir de krogen med Regina, ha de myyys i ett par timmar och sen efter krogen ska jag möta emma(: och då ska vi till mig dårå, och sen kanske sova xD för kommer vara helt slut för går ju upp vid 5-6 varje dag och jobba till 4 och sen krogen och de ju,  sen på lördag blir det grillfest med ett par kompisar., elle iaf dricka ute med brasa , sen får vi se om folk vill grilla (: vilka som nu kommer. får se vart vi ska vara haha .. men nu ska ja kila iväg till duschen pusssssssssssssssssss

090624

hej , vaknade nyss hahaha , fan vad jag sover, ;p
Gjorde i ordning lite mat, så sitter och äter nu och tittar på lite gamla vänner avsnitt hehe ..

Idag på jobbet på frukost rasten så råkade jag och ngr i gruppen somna ute xD sov i en timme typ, och sen så skulle vi åka på förmiddagen och fylla på ved på olika grillplatser, och jag och M somnade i bilen hahaha xD .. men de gick as bra endå det ;) .. För vi jobbade hårt när vi var vakna ;)

Var så klantig idag på jobbet, råkade sitta och röka i ladgården och de fick man inte men jag var snurrig ( yr ) och det, så jag tänkte inte på det , alltså satt inte riktigt inne i ladgården, satt lite mer utåt, men så kom typ handleedaren och sa att man inte fick det,  och så skulle jag gå ut därifrå och hjälpa M , och så tittade jag ner i backen och gick rakt in i en metallstång, jätte stor och hård,  alltså gick in i den med huvudet, så fick ont i huvudet och blev ennu mer snurrig, så fick vila då, lite pinsamt haha ja e klantig jag ..

Sen lite senare skulle vi lägga på ved i bilen, och så hade vi en metallucka öppen där veden låg i, och så skulle jag ducka mig ner och typ hämta ved där inne och så slog jag uppp huvudet jätte fooooort mot den, så fick skiiiiit ont, ännu ondare liksom, mitt huvud lär fan försvinna snart så mycke som jag slår i den.. hahahah men aja..

Nu ska ja fortsätta att äta lite mat och titta på tv, sitter i vardagsrummet med min laptop.. ses

090623

Sitter här i min säng med min mini latop och har nyss sovit i typ 2 timmar, alltså ja sover direkt efter jobbet och de för man e  helt slut, men sen sover man lika skönt igen lite senare hehe , farsan väckte mig för maten var klar
Potatis och fiskpinnar, as gott faktiskt .. och så smsar jag lite med Emma .. <3

På fredag eftermiddag ska kanske vi på jobbet åka och bada, fårse om ja orkar, skulle vara skönt att hoppa i efter en lååååååååååång varm dag ... men får se ;p ...

Kommer ugly betty och deserate housewifes idag? inte desperate housewifes, de var väl säsongavslut förra veckan?


pusss

090622

Försov mig diag, stängde av klockorna och somna om, vaknade klockan 6 men jag fick skynda mig att göra i ordning mig och sedan dra iväg till jobbet! ;p .. Men jag och M satt utanför ett ställe och väntade på att någon skulle kunna öppna dörrjäveln, så att vi kunde gå in och byta om till arbetskläder, vi satt där till kanske 5 över 7 och ingen kom , inte vår handledare heller, så vi gick runt och gick typ vilse xD .. Men sedan gick vi runt igen och DÅ var de öppet, så vi kom till själva arbetet 20 över 7! .. Men de gick bra, iaf! Sedan så gjorde vi mycke på jobbet, men på eftermiddagen åkte vi till ett jävla bondgårdsgrejs, och mååååålade huuus! (: .. hahahaha, fan nästan färgkrig? alla såg fan helt röda ut ( färgen ) t.o.m kläderna och allting dåårå! Vi kunde inte mååla ordentligt :D hahaha men de gick finemang!

Sen så kom farsan och hämtade mig och då åkte vi ut till marieberg och köpte skooooooooor! Jag köpte två st och han en ! Faaaan vad snygga skor jag köpte, men klackar slits sååå otroligt mycke :/ får köpa andra skor sen men iaf, kommer kanske på bild sen , men kanon snygga var dom iaf :) ..

& nu ska jag nog lägga mig och vila mig i sängen en stund så att tiden går snabbt och jag e ju helt slut, vart ute hela dagen idag  ! :/ ..  Pussadjö!


090621

halloj! Kom nyss hem, var och hälsade på mina älsklings systrar på deras kollo, dom verkade ha det kanon där i alla fall (: och så sov jag hos mormor i natt, kunde inte sova så bra heller! ;p ..
& vi åt en massa iiidag! ;o .. haha banta på hög nivå nu..

Idag ska ja ta de lugnt ;) .. & imorgon blire jobb igen! men bara två veckor kvar! PUSS

kärlek till tusen (?)

ååååååh jag blir tooooooooookig (;

jag älskar ditt leende, ditt talsätt, att få hålla om dig elle när du håller om mig, att få vara nära dig, din humor , att få sms av dig...hela du är underbar ju (: <3

090620

hej vakna nyss, ska snart åka iväg till mormor, gå , cykla elle åka buss, .. råka vakna lite försent dårå ! Var och firade midsommar hos några i sommarstugan med farsan och några till, men sen vid 7 tiden på kvällen åkte jag hem för de var tråååk , lite iaf ;D ..  IGår runt halv 1 hade jag jätte tråkigt, på natten .. Så jag smsa Regina och fråga om hon ville ses, så vi gick och mötte varann vid skogen ;o lääääskigt haha .. Hon hade med sin hund , så vi gick till mig, och var utanför mig och sedan gick vi och lämnade hennes hund hos henne och sen gick vi tillbaka, sen träffade vi lite folk och stod och snacka en liten stund, men dom drog fan för tidigt, så ja och regina var ute själv asen, och gick in till mig en stund och lyssnade på musik och sedan skulle hon gå hem för ja vart tvungen att sova för att orka gå upp xD Så klockan 4 på morgonen följde jag med henne en bit  och då såg vi några killar och regina skrämde upp mig hahahaha, så vi gick in i skogen ( de var ljust ute ) och de var as högt blött gräs så man blev dygnsur så vi gick in i skogen någnstans och skratta som fan och sen gick vi ut ur skogen haahahahah så dumma :) och sedan sa vi hejdå och sen gick jag hem till mig och somnade rätt så fort faktiskt, var rätt så trött! :) ..



ååååh vad jag tycker om dig !!!!!

090619 - midsommar.

G´morron .. Sitter här i  min säng med min söta lilla laptop :) .och röker och dricker burk cola, vi ska snart åka till sommarstugan, och ska ta med mig denna för de kan bli tråkigt där haha, men jag vetej om jag ska sova över där, de ska iaf farsan göra, vene om karlsson ska? och de andra ska ju sova där, men jag kanske åker hem typ eftermiddag/kväll elle så åker jag hem imorgon , vi får se :) men vi ska åka snart iaf .. hihih puss på det.


Glad midsommar =)

vad ska ni hitta på, på midsommar? :)

fått en laptop!

Har fått en jätte liten söööt laptop ^^ .. Kan man ha om man ska bort nånstans elle sitta i en tråkig bil elle tåg elle buss något :D:D <3 elle om man ska lana, right elin ? ;) ..
Perfekt!!! Ska snart hålla på lite mäe den ! :D ..

Imorgon ska jag ev hänga med farsan till camillas sommarstuga och sen kanske jag sover över elle så cyklar jag hem ( 1-2 mil ) .. Elle så stannar jag helt enkelt hemma! Får se hur de blir imorgon bitty! hiiih ^^ ..
På lördag ska jag sova hos mormor, ska dit vid 3 tiden iaf och sen på söndag ska jag hänga med morsan,fredrik och mormor till flisan och Beccas kollo dom är på, hälsa på och så! :) fiiine ! <3
& två veckor kvar av sommarjobbet, de går snabbt och det är faktiskt rätt så kul där? på jobbet, för man gör lite olika saker, så de är inte samma sak så att man tröttnar direkt, asbra!


Nääe nu ska jag se på Csi !


du är en stjärna!

tjuhu!  Vaknade en stund, gick och la mig för var svin trött! (: ..

Idag slutade vi jobbet halv 11, skit skönt juue! haha ena av v´åran handledare bah : har tyvärr en tråkig nyhet att berätta :( .... Ni slutar inte klockan två idag, ni måste tyvärr sluuta .... halv 11 :/ " hahahahahah vi bah WTF :O as lyckliga! Men dom är allt sköna! Så de blev från klockan 07.00 - 10.30 .. VI spikade lite staket och städade mest och sisådära! Sen så halvsov vi i fotöljerna och sen fick vi gå heeem! haha och då käkade jag lite från matlådan jag tog med mig, sen snacka ja i tel med Elin och sedan gick jag och la mig haha och vakna nyligen! Vilken tuff dag, men aa orkar liksom inte lägga mig tidigt idag, därför ! ;p ..


G´morgon !;) <3

090618

hejsan! Ställde klockan på 5 , men vaknade såklart lite försent , typ vid kvart i 6 , men jag hinner! Har precis gjort i ordning mig, ska snart gå på toa och sen börja gå till jobbet! Måste ju gå dit och det tar en stund, och sen måste jag upp till omklädningsrummet och byta om , och sen ner till ett rum där vi brukar samlas och så tills klockan är 7! Men det hinns nog!^^ .. Snart äre midsommar, va ska man göra? festa? bara tat lugnt? åka bort? dunno!

På söndag ska jag med morsan, fredrik och mormor till Flisan och Beccas kollo, och hälsa på och så! Kanske åker till Mor redan på Lördag för vill inte jäkta på söndagen och hellst inte gå upp för tidigt eftersom jag går upp vid 5 varje dag på veckorna! Men idag jobbar vi stenhårt tills 12, och sen lunch och sen kan vi kanske ha tipspromenad och typ fika och så, sen slutar vi senast klockan 2, och sen imorgon är vi lediga! Skööönt jobb ^^ ..

Men nu kan jag inte snacka mer för nu måste jag kolla på en till sak och sedan rusa iväg och se om jag möter henne i min grupp för hon bor också i vivalla tydligen ;D<3

090617

Har precis vaknat, slutade runt kvart över 3 idag för att vi var så duktiga :D och gick och la mig på direkt och vaknade av telefonen halv 7 ;p nu har jag duschat och jag e as hungrig så får hoppas på att de blir något snart dåe! Imorgon jobbar vi till typ 2 , elle aa till lunch, sen efter lunchen ska vi fira midsommar grej elle något på jobbet, och sen lediga på fredag! Göttans ^^ Lång helg! Skönt, kan man sova ut! Vene vad jag ska göra faktiskt? sova elle festa elle vara med någon! orka!

jag e skit trött så bye!

trötter.

Kom nyss hem från jobbet jag! Idag var de mest slapp ;S gjorde inte så mycke, och man får ta rast när man vill och sen  röka och allt, och de som jobbar där är jätte sköna (: .. & jag hatar små äckliga djur som skrämde skiten ur mig idag !!
Men allt är bra, förutom bondgårdsskiten vi vart i igår och idag ! uuusch stinker äckligt! Men aja, va gör man ! Vi ska måla om de där huset både inuti och utanpå och så! fintfint ! får tiden att rulla på iaf.
NU ska jag bara ta de lugnt, jag e skit trött  faktiskt ;o .. Sov från klockan 7 igår kväll tills klockan 5 ungefär idag på morgonen, och de, då var jag pigg när ja gick upp men nu börjar ja bli trött igen haha men idag ska jag lägga mig lite senare en 7 iallafall, måste ´ju hinna äta innan jag somnar eftersom jag bara ätit 1 och en halv macka till lunch idag..
Min morfar jobbar förresten på mitt jobb, fast på en annan avdelning, hade sett honom rätt så mycke men var endå orolig på att gå dit ifall att om de var fel... Men tillslut gick jag dit och hälsade och fråga om han kände igen mig och de gjorde han inte ( inte träffar han på kanske över 10 år? ) men sen berätta jag vem jag var och då sa han att ja var väldigt lik morsan, och att sist han såg mig var jag liten och sprang runt etc, men så sa han att han sett att ja kollat på han mycke och de xD hahahaha .. men kände somsagt inte igen honom så vad gör man, men de gick bra iaf.. nu vet han vem jag är!



Sv; ja men jag menar att jag vill träffa de nu på söndag, + det är bättre då, för nästa helg är de grillfest hela helgen typ , vene om jag kan gå upp så tidigt på söndagen! puss



090616

hejsan!  Jag ska snart dra iväg till jobbet jag, elle aa om en halvtimme, har i alla fall gjort i ordning mig så de e bara att sticka, vaknade kvart över 5 idag, men somnade klockan 7 går kväll så jag vaknade lätt faktiskt:) vaknade klockan 2 inatt också, av att ja tappa örhänget? hahahah, men ja hitta ju den på en gång, men vaknade lätt bara för att ja somna tidigt men sen vakna jag vid 5 igen!  & nu har ja ätit lite frukost och tittar lite på internet och så! :) Slutar klockan 16.00 idag så vi hörs väl runt halv 5 eller något när jag kommer hem!



sv : men ja vill ju också träffa dom ;O  alltså nästa vecka ....




090615 - första sommarjobbsdagen!

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej hå, vilken solig daaaaag det är idaaaaaaaag * nooooooooot * åååh blir så trött på det förbaskade vädret, Nån som håller med? regnigt och molnigt hela tiden och jag vet vad!!!

aja,  sommarjobbade idag i alla fall! =) På Praktikcentrum som det heter, man får göra lite olika saker, fixa med djur, måla hus, vara ute i skogen och en massa saker, man är ute typ de mesta av tiden iaf elle åker bil, men aa inte så härligt när det är kallt och grått ute förståss, får hoppas att de blir bättre väder snart! Men iaf, idag höll vi på me koskit:S skit vidrigt, vi trodde att vi skulle dö där inne, stank så jävla vidrigt och det var immit och aa tillslut orkade vi inte så vi tog rökpaus ! :) iaf! Gruppen var helt okej faktiskt, den kan jag nog klara av att jobba med i tre veckor etc! =) ..
Så denna dag blev iaf bra! Imorgon ska jag och en till i gruppen med ena av våra handledare till något ställe och bära stora grejer och göra någonting vettefan, man måste va stark tydligen sa de? o.O och om brädorna inte är så stora som de ska vara måste man såga, men de vill ite ja gö ;o de blir snett och krokigt haha! Jag är ju somsagt Klant-Elly . & sedan ska vi tvätta rent lite väggar för att sedan kunna måla inne i bondgården .... :/ .. Vi ska måla väggarna där inne, riva dörrar, sätta upp en stor jävla vägg och måla utanpå huset, men vetej hur mycke vi ens hinner med på 3 veckor, men de som har andra perioden får nog också göra en hel del av de, men aa, idag jobbade vi hårt iaf!

Så kom nyss ut ur duschen och är hungrig, så väntar på lite kääääääääääääk och sedan ska jag nog slagga! Är skit trött och börjar klockan 7 imorgon, måste typ vara där lite innan 7 för att byta om, och de så ja måste upp as tidigt :/ men vi e lediga på fredag iaf! :D

aja orkar ite skriva mer, så adjöö sålänge :) <3


Ämma är min favoritflicka! <3



nattinatti

hejhå! Ska strax gå och lägga mig och försöka sova, inte för att de kommer att gå dårå! Men ska lägga mig och titta på tv och hoppas att jag tillslut somnar! Ska ju upp tidigt imorgon för att jobba, ska jobba i 3 veckor, inte så mycke , men typ 07.00-16.00 varje dag och ja har ingen lust för att jobba egentligen men aa pengar som pengar och de kanske blir kul? man kan ju alltid hoppas! <3
Imorgon efter sommarjobbet vet ja inte va ja ska göra?


Sv till mor : ja men jag kommer ju iaf nästa vecka till de och hälsar på!


& nu ska ja lägga mig :( skriver imorgon hur de gick! Pusspuss <3


p.s Nattha är en groda

sommarjobb imorgon.

Hej! Vaknade vid 20 över ett idag, skulle egentligen säga hejdå till felicia och rebecca för att de skulla åka på kollo, men hann inte för ja försov mig:/ ställde klockorna men stängde av doM :S kan typ inte sova längre verkar de som typ !!

Men emma är i duuuschen just nu! Jag duschade nyligen, kändes skönt (: eftersom vi solade igår och är bruuuuuna, elle jag är brun :D och hon är en liten tomat :) ..


Vet inte riktigt vad jag ska göra idag! Men typ ta de lilla lugna, försöka få mig trött eftersom jag ska börja sommarjobba imorgon :S .. ååååååååh! Hoppas att de kommer att gå bra? nervös! hah xD .. brukar inte dirrekt vara det då men aja...
Börjar 8 imorgon men börjar klockan 7 alla andra dagar! :/ suck!

Ses i veckan?<3

jaha

Kom nyss hem! :) Vi var och simmade 20 längder i G-vik, alltså typ 2 km! :) och sedan lekte vi lite xD  och det (: & sen gick vi till stan och sooolade lite, bruuuuuuna vi blir :D .. & sen ´när vi väntade på bussen till vivalla så¨träffade vi Kladde och hans tjej :) så vi satt och snacka lite grann! MYS!

& nu äter vi taaaaaacos och ska snart se någon film hade vi tänkt oss :) puss på det <3

090613

Vaknade klockan ett och vi somnade vid 6 tiden ;p ..
Väntar på att farsan ska komma hem så att ja kan få lite pengar, vi ska åka till G-vik och simma lite (: och kanske sola om vi hinner? ... Skööönt iaf :D



.

090612

Hej alla dårar :) ..

Vaknade klockan ett idag, tittade på lite TV och åt lite frulle, och sen tog jag på mig och satte mig vid datan ett tag(: ..
Ska snart byta lakan och kanske små städa lite grann och tänka på om de finns någonting man kan göra :S ? i detta skit väder! kan inte sommaren komma snart?, Det har regnat nästan varje dag i dagar/veckor nu? & de får absolut inte regna den 27 . och inte dagarna då jag sommarjobbar, eftersom vi ska vara ute mycke :S .. & jag vill kunna gå ut och sola i solen istället för att åka till ett solarium så fort ja blir solsugen! Hmms !
Tror jag ska göra ett par situps snart och lite övningar till musik & seeen fixa nya lakan ;D Göttans de^^

och nu snart kommer natta och co till mig ;) och sen kommer Emma, hon ska faktiskt sova hos miiii(: hon kommer om typ en-två timmar något? Kulkul! Men finns inget att göra ens :S I detta pissväder, liksom kul att sitta inne och typ se någon film? fan vill vara ute & festa nununununu!



Vet inte vad jag ska säga! Ni har helt enkelt förändrat er så otroligt mycke!  och nej, ni är inte värda att bli nämnd här!

090611

Hejsan ., kom nyss ut ur duschen :) skönt att duscha !

I natt sov jag inget, dygnade med enis men hon var hos sig, och jag hos mig! Sen klockan 6 på morgonen möttes vi och tänkte jogga lite och träna å si sådär! Så jag och hon joggade mot varann ( nästan runt halva vivalla ) och sen så gick vi snabbt och joggade lite grann enda ner till stan, och alltså en låååång väg, och då gick vi till mc donalds  och käkade en varsin toast och coca cola, sen tog vi bussen hem xD och typ titta på en film, men vi orkade inte se hela, så vi gick och la oss och sov ungefär i 4 timmar, sen så åkte vi hem till enis och fixa lite och sen köpte hon skit snygga nya skor (: och sen åkte vi till stan och sooooooolade :) fan vad varmt det var, kändes som man brände sig ju. sen åkte jag till mig och hon till sig ;p .. & nu sitter ja och lyssnar på lite musik och har ont i ryggen som fan känner jag ;o


Pussadjöö!

det...

Kollade nyss på easly broken typ något sånt hette det! Faktiskt en skit bra drama film! Filmen handlade om ett par som försöker jobba upp sitt äktenskap , tjejen råkar för en olycka och sedan dess har det varit lite sisådär i deras förhållande + hennes mamma är pain in the ass. & så lite i slutet var fan sorgligt ;o Men bara att kolla på den, den är verkligen bra tycker jag allt ! (: ..

Idag träffade jag Enis och Tubbe senare en stund.. Medan ja och Tobbe väntade på Enis så försökte jag ha lite vattenkrig med honom :) men han e rädd för mig ;o han säger att han inte kan lita på mig med vatten haha lol! Men iaf , sen så kollade ja och enis på hans kattungar , aa hans ;) ne men .. Sen typ snacka vi lite oich så, blev ingen solning idag! Men imorgon ska jag och Lilla Enis sooola susen av oss! sköööönt tycker jag!  ..


å allt känns så knas! Hoppas att de går dunder bra på måndag , då jag börjar på sommarjobbet!! Nervös? why? hmm ja e som jag e !  ... åååh jobbigt allting känns!! & så hoppas ja faktiskt att ja får de dära jobbet jag sökt (: <3 (Y)





Jag vill ha nyyya kläder! ;D

sommar?

Kom hem för en stund sen! Gick en lång väg i stan , gick nästan vilse i örebro xD hahaha .. & så mötte jag Emma, vi gick till La Baguett och käkade, jag tog en kjyckling sallad och hon tog en räk baguett, sen snacka vi om en massa, vi hade mycke att snacka om i alla fall (: Sen gick vi och tittade runt lite på stan och sedan åkte hon till sin mormor och jag åkte hem till mig!  Om en stund ska jag iväg och träffa Enis och Tobbe, vi ska väl typ umgåss lite, röka och snacka och sisådär! Sen ska jag och Enis åka till stan och sola lite hade vi tänkt oss :) bli bruna och fina yey! & sen imorgon ska vi nog också sola? hehe! De blir kanon det! & jag är faaattig tills den 25 :/ .. fattar inte vad jag gör av mina pengar ibland alltså, och jag är så shopping sugen alltså!

Hoppas att de blir fint väder tills den 27 juni då de blir ett grillpartajj med ett par kompisar åså :)


Hörs kanske senare elle så :) <3 Puss på röva.

090610

Kom hem till mor för ett tag sen igen! Vi var på beccas lilla skolavslutning, och nu blire aldrig mer BB :) yey !  Men iaf, söt var hon verkligen <3 Fortfarande bebis! :).. Felicia och Rebecca , jag älskar er så otroligt! <3

Men iaf,  vid halv ett ska jag börja gå in mot stan, fast en liten promenix för ska gå med mor och flisan till sjukhuset först och sen upp mot stan, och då ska jag möta lilla Ämma, vi ska äta typ på La baguett elle kanske kina muren! Får se vad som lockar oss där nere  ^^ ! Sen ska vi väl snacka om en massa saker, både hon & jag har en hel del att snacka om i alla fall, om grillkvällen ( planering osv ) och sen om lite annat bara :) Sen är vi väl ett bra tag, och checkar lite på stan! Sen senare ikväll när jag kommer hem ska jag träffa Tobbe en stund typ, för han åker på Kollo imorgon ( alltså som ledare ) och är typ borta en månad, men han kommer hem en sväng , då vi ska ha grillfest, så han kommer på den =) men vi ska iaf röka, snacka och sånt (: Luffa helt enkelt!

På Måndag börjar mitt sommarjobb, ska jobba i tre veckor ... På något Praktikcentrum :S vene vad man  får göra? men ute mycke kommer man att vara i alla fall, kommer bara vara as pinsamt att träffa en massa nytt folk elle nått? jag e skit nervös kan ja lova, alltså jag är ju som jag är så .. och innan ja ska göra något speciellt brukar jag vara as nervös! Men i alla fall, det kommer säkert gå as bra endå!, jag ska bara gå dit och vara mig själv och sånt så kommer de säkert gå kanon tror jag allt! Kommer att börja klockan 07.00 och sluta klockan 16.00 varje dag :/ i tre veckor, elle aa förutom på helgerna förståss  xD och jag e så lat jämt..


Igår sökte jag också jobb, som jag kan ha medan jag går i skolan så att ja kan tjäna lite pengar,  jag typ skrev att ja kan jobba på helgerna och sen efter skolan åså, får se om ja får jobbet, önska mig lycka till (: ..

Men nu ska ja gå och fixa i ordning mig lite, för sen ska jag gå och träffa Emma !  puss på det <3



jaja

Idag åkte ja till mor, hon har ju flyttat till stan (: .. Sen åkte vi till äckliga Brickebacken och gick på flisans skolavslutning, gillar inte folket i Brickebacken .. okej vivalla är inte bättre det, men där känner man folket och där är dom bättre i alla fall! ;p ..  Men imorgon blire upp tidigt och åka till äckliga stället igen och gå på lilla beccis avslutning :) .. Sen aldrig mer de där stället yey   ^^ ;) .. & imorgon blire lite käk på stan med Emmsan! <3 och vandra runt lite och ha skoj som vi alltid brukar med vårt tjejsnack!  Puss på det. G´`natt

G´natt ;D

Nu ska jag typ gå och lägga mig hade jag tänkt (: .. Är trött och har så otroligt träningsvärk? men det är ju en bra sak!
Joggade typ 5 km , cyklade 6 km och gjorde några situps idag! (: Så nu behöver min kropp vila känner jag !
Imorgon ska jag på felicias avslutning i skolan, myys på det! & på onsdag är de beccas avslutning :) ..& efter Beccas avslutning ska jag träffa Ämma och äta lite gott och ta de lugnt ! :) Sen på Torsdag blire sola med Enis, och i helgen nån gång ska jag träffa Nattha! :D en massa mys det! <3  Men iaf G´natt  dåe!


Den 27 juni ska vi typ ha grillfest! Nån som vill mée? och vart kan man grilla nån stans ;o? <3

090608

JAG FICK SOMMARJOBB!!!! :D

Men jag börjar nästa vecka och ska jobba i tre veckor framåt! =) Så får pengar i juli, och sånt! MYS! <3
Ska praktisera på nå jävla praktikcentrum! Man ska vara ute och jobba typ lite i skogen och kanske måla hus och så, får se hur de blir om de blir kul, men what ever , får ju pengar :) och de e säkert kul också! Bara lite pinsamt, vet inte vilka som är i min grupp ;o .. men de ordnar sig nog allt ! :) ..

Kom nyss hem, har vart ute och joggat runt vivalla, joggade och gick snabbt typ! =) Kändes riktigt skönt i alla fall, känns redan i benen! ;o .. Så ska käka lite nu och sen titta på tv lite grann och sedan hoppa in i duschen så ja blir fräsh! ^^

puss på det! <3

7 juni 2009.

hejsan ! Kom hem för ett tag sedan, var iväg och solade med min pingla idag (: lite bruna och fina ^^ .. hon blev jätte fräknig, sööt ;p .. sen köpte vi ice slash och gick runt lite på stan, sen stack hon hem till sig och jag hem till mig..
Hon sov hos mig i natt, vi la oss vid 6 tiden, tänkte först dygna men blev inte av, och så vaknade vi runt kvart över 2 ungefär!
Vi såg på bio igår ; Flickvänner från förr , en skit bra komedi film :) den var faktiskt riktigt bra! Handlade om typ en kille som inte trodde på kärlek, han strulade bara runt med alla möjliga tjejer, sen får man veta varför han inte tror på klärlek, sen kommer de typ 3 spökar .. En spöke som visar hans förflutna, en spöke som visar nutiden och en annan som visar framtiden! Men den var riktigt bra i alla fall (: ..  Vi ska se på en massa bio filmer i sommar, kommer ut skit många ju (: ..

Nu sitter jag här hemma och ska titta på lite filmer och bara ta de lilla lugna .. Har beställt räksallad , så de ska bli skit gött! är hungrig och sugen på de som fan ^^ ..



6 juni.

Vaknade vid 2 tiden idag av att ja var så kissnödig ;o trodde att blåsan skulle spräckas bokstavligen!
Sen snacka ja lite med Elin, ska träffa henne idag, vi ska gå på bio flickvänner från förr den verkar skit bra faktiskt :) Vene om vi ska vara efter också? men de hade ju vart kul då men aa :) Men de blir mysigt att gå på bio i alla fall!

Heeeeeeeeeeeejs <3

090606

Och återigen grattis alla som tagit studenten! <3


NATIONALDAGEN!

Idag har jag inte gjort mycke förutom firat Simon som tagit studenten, och sen vinkat till andra^^ ..
Sen åkte jag hem, duscha, titta på film, snacka i telefon med en massa kompisar, smsat, ätit godis och inge mer? jag e iaf döööödstrött!! :( .. Ska nog sova om en stund, orka sitta här vid datan nu också? Det är ju förfan sommarloooov! =) (#)

exakt, de är förfan sommarlov, vart fan har sommaren tagit vägen dårå? den är nog påväg har jag hört! för orka sitta inne för att det är så kallt ute, man ska fan kunna gå i kortaa kläder och endå tycka att det är skönt! aja (: Sommaren har precis börjat så, och fick inge sommarjobb heller! Tycker de är sjuk! Aja blir att få underhållet + att leva på farsan i år IGEN! kul liv? aja, ska snacka med daniella, men jag tror jag åker dit på onsdag om de är okej för henne? för på måndag ska jag träffa Tubbe innan han åker och sommarjobbar på kollo i typ en månad <3 , och sen på tisdag äre felicias skolavslutning och sen onsdag morgon är de beccas avslutning, så kanske onsdag kväll? om de är okej för henne, sen typ stanna i en vecka elle mer, elle mindre, så länge hon vill ha mig iaf!! =) ..  Får pengar av farsan till de iaf!

Imorgon ska jag nog gå på bio med Elin, I love you man eller  flickvänner från förr , elle nån helt skräck film! För jag har ett present kort jag fått av praktikplatsen jag hade! =) Så jag tror vi går på bio?


grattis alla studenter !

Kom nyss hem, det var faktiskt kul att se dom gå ut, fan vad jag längtar till nästa år nu då!  då jag tar studenten! Men iaf, redan planerat en massa^^ .. Vi fikade hos min kusins morsa, och det i några timmar de!


 Nu ska jag typ hoppa in i duschen sen kanske träffa EliiiN? :) <3


hejs!


sooommarlov! (#)

hejsan! Vaknade typ klockan 9, så gick upp och gjorde i ordning mig! Ska titta på när min kusin tar studenten, och sen några vänner i några timmar (: ! Ska nog bli riktigt kul det!

Men bussen går till stan typ vid halv 11 tiden, så jag kommer till stan vid kvart i 11, sen gå till krämaren och möta morsan & dom! Sen sover jag nog hos morsan om de e okej för dom! 


 Puuuuuuuusss hörs sen!

ingen rubrik...

hellu! :) Idag var de skolavslutning, vi började halv 11 men åkte lite tidigare för att Emely började tidigare!
Men jag fick G i allt förutom vissa då jag fick VG i alla fall (: + vissa ämnen är inte riktigt klara en, de får man se typ efter sommaren om vad man fick, känner på mig att ja får nått stort betyg iaf !
Men sen slutade vi kanske halv 12 - 12 , vi snacka ju i klassen och tog farväl för att ena vår mentor går i pension! så hon fick rosa blommor av oss och ett kort typ, sen åt klassen tårta ;p

Sen åkte jag och Emma hem till mig, gjorde i ordning lite mat och gick och la oss , vi sov väl typ 2 timmar, för sen skulle hon hem :/ Kommer sakna dig tjejen, vi får ses någe i sommar! <3

Jag tror att jag inte kommer att få sommarjobb ;o .. Jag har inte fått papper en elle något, och om jag inte får imorgon har jag säkert inte fått något alls, och skit kul ! :S jag behöver fan pengar och man får as mycke pengar nu eftersom man e över 18 år! Liksom underhållet räcker inte alls under sommaren tycker juag men aja! Får väl se!

Blir nog att åka till Daniella på måndag eller tisdag nästa vecka :*
& stanna där ett tag, och kanske träffa lite folk då också! =) <3


Men idag vene vad jag ska göra, funderar på att sova tidigt, och imorgon ska jag titta på när min kusin tar studenten samt gamla klasskompisar / kompisar! Jag kunde också gjort det imorgon, fattar ni hur ja känner? xD ..
Jag skolkade mycke i högstadiet så det är därför jag ska börja trean nu i höst, annars hade jag kunnat tagit studenten imorgon och jag är 90;a ! Men det finns inte alls mycke jobb nu heller, så kanske bäst att ta nästa år endå?

Puss på stjärten!

090604 - skolavslutning idaaaag!

Pratövningen gick kanon! Alla var underbara och sa bra saker och de gick lätt att prata om de där även min yrsel som jag nästan fick men aa de gick kanon! :)

sen gick vi i skolan och skrek typ att vi slutar skoooolan snart (:



Sen åkte jag , emely och tobbe hem till mig  och fixa lite, sen kom emma och natta! Då startade vi med att dricka lite grann tyckte vi, de vart väl jävligt mycke då men e vaken fortfarande för har skolavslutning om ett par timmar, ska typ börja duscha om kanske en timme något för att fixa i ordning oss! hihi ^^  Får nog bild på hur vi ser ut sen idag elle imorgon, beror på hur vi mår efter skolavsalutningen, kanske blir att sova direkt efter ;p .. jag kunde tagit studenten nu på fredag om ja inte klantat mig i högstadiet! så de blir att börja trean nu istället :/ ;p

Här kommer lite grupp bilder typ ;P




  


listen to your heart!

hejje! Nu ser ja på klockan och den e visst över 12 ;o men ja börjar tolv imorgon så får lite sovmorgon, men ska sova om en stund tänkte jag iaf!  Har en lektion på typ ett par minuter? jag och en till ska liksom redovisa vår pratövning sen ere hejdå? onödigt men måste gå, annars får man välle ig! Men iaf ;D ..  Hoppas de går bra då!

Sen ska jag träffa ett par kompisar och då ska vi ha en myskväll med lite alkohol! :) Inte fest, men en liten myskväll bara fast med alkohol inblandat, men typ alkoholläsk! ^^  Myys de ska bli iaf!  Kan berätta mer imorgon, om ja ens kommer sitta nån gång här, kanske lite (: alltså vid bloggen! Men ha de så bra nii!


faaaaaaan!!!! </3

090602

Svar till  d ; det var en som hade den!


Hejsan hoppsan!  Vaknade väldigt sent idag typ klockan ett, och duschade alldeles nyss! ;p .. Kändes skönt efter gårdagen elin ;) .. Idag ska ja bara ta de lilla luuugna, och softa lite , de behövs ^^ men vill endå träffa nån men endå inte! ;p ..
Imorgon har jag pratövning för några och så, de kommer väl gå bra antar jag? hoppas det! Ska prata om mitt tillstånd ; yrselproblem ! Kan jag de? Men de går nog bra! <3 Hoppas!

& så blir jag rätt så sur på folk, när man planerar något, sen dagen innan kommer den personen och säger att de inte går elle nått! åååååh, de e inte första gången men aa! Det ordnar sig säkert på nått vis, men ja har inte lust att betala i alla fall <333


 Hörs sen ! PUSS!

En dag i lindesberg hålan(:

Hejsan! Idag var jag med lilla Elöön i lindesberg! =) Vi träffades typ halv 4, och jag åkte hem 20.30 ungefär, kom till örebro runt 9 tiden och sen hem till vivalla vid 10 tiden :P ..
Men iaf, vi gick runt, solade jätte mycke, åt mat och hade vattenkrig vid sjön där nere :D och sen fotta vi lite grann ^^ Men de var mysigt att träffa tjejen, de får vi ta & göra igen gumman! <3

Imorgon är de krampen, min skola mot karolinska tror jag! Så inga lektioner (: funderar på att sova länge ^^






if you are alone..

Tittade på i taket lyser stjärnorna och ja, va ska man säga? alltså .. Det var ju en drama, men jo den hade handlingar åså, men den gick endå typ hoppelihopp, typ tystlåten film, dom sa inte mycke, flickan verkade underlig etc.. Men alltså, den var endå rätt så okej, men endå inte (:

och jag är väldigt depp ... do not ask!


Hörs imorgon! G´natt!

RSS 2.0