090622

Försov mig diag, stängde av klockorna och somna om, vaknade klockan 6 men jag fick skynda mig att göra i ordning mig och sedan dra iväg till jobbet! ;p .. Men jag och M satt utanför ett ställe och väntade på att någon skulle kunna öppna dörrjäveln, så att vi kunde gå in och byta om till arbetskläder, vi satt där till kanske 5 över 7 och ingen kom , inte vår handledare heller, så vi gick runt och gick typ vilse xD .. Men sedan gick vi runt igen och DÅ var de öppet, så vi kom till själva arbetet 20 över 7! .. Men de gick bra, iaf! Sedan så gjorde vi mycke på jobbet, men på eftermiddagen åkte vi till ett jävla bondgårdsgrejs, och mååååålade huuus! (: .. hahahaha, fan nästan färgkrig? alla såg fan helt röda ut ( färgen ) t.o.m kläderna och allting dåårå! Vi kunde inte mååla ordentligt :D hahaha men de gick finemang!

Sen så kom farsan och hämtade mig och då åkte vi ut till marieberg och köpte skooooooooor! Jag köpte två st och han en ! Faaaan vad snygga skor jag köpte, men klackar slits sååå otroligt mycke :/ får köpa andra skor sen men iaf, kommer kanske på bild sen , men kanon snygga var dom iaf :) ..

& nu ska jag nog lägga mig och vila mig i sängen en stund så att tiden går snabbt och jag e ju helt slut, vart ute hela dagen idag  ! :/ ..  Pussadjö!


Kommentarer
Postat av: Sanne - bloggdesigner

Bloggdesign auktioneras ut just nu i min blogg och högsta budet är endast 20 kr! Auktionen avslutas ikväll kl.22, så tag chansen att få en ny design till ett otroligt bra pris - lägg ditt bud redan nu!

2009-06-22 @ 19:22:18
URL: http://sannelovesjoel.blogg.se/
Postat av: denise

Hur gör du för att få det somrigt hemma hos dig? Några tips att dela med dig av? :D

2009-06-22 @ 19:22:31
URL: http://friskey.blogg.se/
Postat av: Amandas

Haha, jag gillar texten i din header;) Fin blogg:D

2009-06-22 @ 19:22:41
URL: http://enligtamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0