småskit. <3

 Det här är mina favvos! :) <3<3..  One tree hill, bästa serien ever, längtar tills den nya sesongen kommer ut :) .. Bethany joy lenz-gelotti och James Lafferty,  Älskar dom ;D ..




Sitter här med Natthuuuu just nu, vi har lite tråkigt, våra tjejor är inte hemma så det är typ helt jävla dött här xD .. Men vi ska försöka hitta på något roligt, såhär tidigt på morgonen kl : 01:35 ..
Men i helgen ska vi maybe till gröna lund med sthlm familjen ;) .. De blir fett med nice! =)

Have  a nice day!  see you soon. <33

hejhå

Är i sthlm =) ska vara här några veckor eller något, typ =) .. För måste åtminstone hem i början av juli, för ska bort med morsan & co då :P.. men här i sthlm är allt bra, kmr inte skriva så mycket , men skriver lite då & då när jag får tag i en data! Har sovit i vattensäng med Sabine & Linda i ngr dagar :D härligt värre, hoppas att allt löser sig mellan mig&Jontiiish, because i love him too much! Det är inte sommar här, det är typ höst för på kvällarna är det skit kallt & lite på dagarna också:S jag tror fan att hösten har kommit istället för sommaren :O.. Jag som nyss köpt en bekini och vill bada =) men nejnej, vädret suger cp röv. Borta bäst men hemma bra=) hiiih... Nu ska jag dra och dricka cola och busa med ungjävlarna :D ..

Puss, ha de bra <3 ..

Älskar diiiiiiiiiiiiiiiig !! <3<3 i will always<3

fan allt är så jävla fel.

Förlåt om jag inte skrivit så mycket på sistone! Men jag har inte orkat eller haft tid till det, de e ju endå sommarlov eller hur? Fast under den här korta tiden som gått, så har väldigt mycket hänt här, och jag vettefan vad jag orkar nu mera? jag bryr mig inte ett jävla skit längre ååååh, jag blir så jävla förbannad ( sorry för språket ) .. Jag och jonte har gjort slut :S .. Jag älskar han så jävla sjukt mkt och jag är så jävla ensam utan honom! han är den enda för mig, de känns som verkligt detta,  man märker det på hans röst, talsätt etc! :/ Vet inte vad jag ska göra. vad ska jag göra?? ..   Jag har pratat med vissa personer om detta, så jag ska typ inte ringa eller smsa med han , för då kmr han undra ; vad gör hon nu? .. Och ja vet att han fortf älskar mig, känner de på mig och de e klart han gör? två och ett halvt år är ingen lek.
Men på onsdag ska jag och Nattush åka till sthlm, för dom där borta ville att vi skulle komma och sånt, jag tänkte ; men det är väl för tidigt? .. men dom sa att det inte är för tidigt och att jag alltid är välkommen där endå liksom.  Så jag ska dit japp de ska jag , hm  ja kommer inte klara av det :S men jag måste, eller jag SKA åka dit, jag kan umgåss med dom där och försöka ha lite kul, i alla fall försöka.. Sen om jonte vill prata med mig, självklart kommer jag vilja prata med han, men om han inte försökte ta kontakt med mig under de här dagarna jag är där, så vet ja att det här är slutet, men alltså jag ska kämpa, men samtidigt ska jag vara stark och inte som en jävla mes. & då ska han faktiskt få bevisa för mig, men jag vet inte om han kommer vilja ha tillbaka mig! Men mitt hjärta slår bara för en kille & det är han han han och han och INGEN annan!! Jag bryr mig inte, om vi kommer vara tillsammans i 100000000 år till, jag skiter i vilket, jag älskar han och vill bara ha han , hur länge som hellst, tills döden skiljer oss åt, t.o.m längre en det. Jag skiter i  vad andra tycker, för jag älskar den här killen! Men jag vet ju inte om han vill ha mig längre? men jag ska i alla fall inte vara en mes jävel.  Jag älskar han, jag har gett han mitt hjärta, och hoppas han vill ha kvar det! Man får väl alltid hoppas på de bästa va ? <3

Och sen har det hänt massa massa massa mer :S typ massa kompisar eller vad man ska kalla, vissa är så jävla falska att de inte är sant? utnyttjer och skit, jag blir så jävla trött!  Men nu har jag börjat skita i vissa :) 

kommentera gärna mina gb förresten?

 Pussadjööö / ELLY


sommarlov.

  Tog denna bild igår ;D Ville visa hur brun jag blitt ;) .. För vi solar&badar varje dag nästan! Ska nog sola&bada idag också, måste ju passa på medan man kan? Får hoppas att värmen håller i sig & inte blir som förra året! Jag tror att jag inte har fått sommarjobb:( , har i alla fall inte fått brev, men får väl kolla i brevlådan imorgon, men tror att jag inte får något då heller, för typ alla fick ju förra veckan? aja, den här sommaren blir fattig :/ ..men, får väl försöka ha roligt endå, ska ju bort en hel del i sommar i alla fall! :) 

Jonte kanske kommer på tisdag kväll, jag hoppas verkligen att han kommer, jag har saknat han jätte mycket, och gör det nu, och om han kommer till mig, så stannar han en stund hos mig sen senare åker jag,jonte,chriss och natta  till sthlm =) Om jag inte fått sommarjobb! Så de blir la kul<3 har iaf pengar till en sthlm resa i juni haha!
Men det känns som om jag och Jontiish glider isär:S Förut var allt så underbart, vi ringde varann om vi liksom sakna varann eller något sånt, men nu, inte samma sak! Jag ringer väl oftare en vad han ringer i alla fall, men igår så svara han typ inte på mina sms, bara ibland, och så ringde han knappt :/ .. Och ja ville liksom inte ringa & störa för han var ju med sina kompisar!  Men jag ringer ju honom när jag är med kompisar? aa inte varje minut, men jag ringer han ibland i alla fall? aja, får hoppas att det inte  tar slut mellan oss, för jag älskar han jätte mega mycket!. <3 Han är det bästa som hänt mig, jag är stolt över han!  Hoppas faktiskt att det alltid kommer att vara vi,.. Vissa tänker "åh shit, liksom snart 3 år? får de inga andra eller" typ, men liksom jag vill inte ha någon annan, jag vill bara ha han, jag har jätte stora känslor för han och jag Älskar  verkligen han på riktigt, så fort jag är utan honom, så tänker ja på han nästan hela tiden! :( <3


Ha de bra :)

 / Elly

Skolavslutning idag :)

Hellujjsan :) Slutar skolan idag , så jävla skönt med sommar..  Men vet inte om vi börjar halv 9 eller halv 10 ;o ??
Ska sola jättte mycket idag, jag har nästan badat varje dag nu, asså i en sjö, och de e så jävla skööööönt =) ..
Vet inte vad jag ska skriva, men ville bara uppdatera denna bok. Hoppas att jonte kommer i helgen, saknar han mktmktmkt <3<3 .. Jag hoppas verkligen att jag får sommarjobb, måste verkligen ha ett litet jobb i sommar så att jag kan få lite pengar, annars får jag leva fattigt hela sommaren =( ..


"Jag försökte dränka mina sorger, men dom jävlarna kunde simma."

Pussadjöööö / Elly !!

RSS 2.0