Ny jacka!

Beställde nyss en jacka :) betalade på en gång så man slipper räkningar sen :) grymt snygg ser den ut & va :)


120930

Tja. Inatt sov Vanessa bättre, varför? Jo för att jag var hemma. Sötnosen då! Första gången jag gick ut själv, med bara vänner & få var hon tvungen å va sån! Aja :) älsklingen gick ut igår kväll med sin broder och vän! Medan Julia var här och snuttis sov. Bakade choklad bollar också ;). I alla fall, dammsugit och dammat överallt förutom sovrummet där baby sover. Och så har snuttis badat. Bara disken och tvätten klar och sovrummet sedan är hela lägenheten städad :)). Och om en timme ungefär är det min tur & sova ;)


Sista bilden är hos natta, på Vanessa när hon pussar ett kort. Haha :) kram!


*

Tja! Idag blev det marieberg med några vänner :) riktigt trevligt! Senare stack jag och Vanessa till natta där även mie, Sabine och en massa folk var! Riktigt trevligt att träffa mie och Sabine igen <3 efter alla åren. Vanessa var så rädd där ;). För mycket folk. Men gick bättre sen. Kram.


120929

Tja. Igår kväll när Vanessa somnat så stack jag och Julia hem till Tobias och drack lite med några :). Senare vid elva drog vi till krogen. Det var riktigt trevligt faktiskt. Inte gått ut med bara vänner på typ två år? Haha :) men kom hem vid ett tiden kanske. Då hade Vanessa nyss vaknat. Och hon låg & grät. Så jag var tvungen och ligga och hålla om henne. Så var typ vaken till 4 ungefär. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Puss


Mammas Goa prinsessa!


*

Fick en fin blomma av Vanessa ;) som hon tagit från mormor/g-mormors rabatt. Haha ^^


120928

Tja! Idag blir det & träffa mormor/g-mormor och äta lunch :) sedan får vi se vart dagen leder :). Ikväll när Vanessa sover så ska jag och Julia på krogen med Tobias och några till :). Älsklingen kommer vara hemma med snuttan. Fast hon kommer ju sova så :) längesen jag bara gick ut med vänner. Så de ska bli kul :):). Kram.


120927

Okej, igår sökte jag 5 extra jobb och la in mitt cv på en hemsida. Så ja, bara hoppas man får något! ;). I alla fall bra & ligga i angående sökandet på jobb! :). Nyss ätit frukost med snuttan. Ska fixa i ordning henne inför dagis nu. Idag kanske Julia följer med mig & gymmar idag. Roligare än & gymma själv. Men oftast ingen som vill gymma så tidigt som jag :) om man vaknat ordentligt när snuttan vaknat så sitter hon & pussar oss tills vi vaknar, vilket charmtroll!. Kram!


*

Hallå! Efter lillans dagis tog vi en låååång promenad till pappa/morfars jobb. Vi gick säkert mer än en mil? Råkade bli så hehehe, inget jag kommer gå in på :) kul & skönt efteråt iaf :). Sedan åkte vi till marieberg och köpte skor till mig, behövde verkligen! Vanessa har redan nya så blev till mig denna gång :) sedan åt vi på McDonalds som avslut ;). Efteråt hämtade vi älskling på jobbet & åkte direkt till Willys & storhandla! Vilket behövdes och som är super kul! Nu sitter jag med färg i håret, färgat utväxten! Kram.


120925

I söndags natt när jag och baby skulle lägga oss ser vi att Vanessa ligger i mitten på våran säng! Haha så söt. Skulle tagit bild!! Igår somna hon inte ordentligt förns hon fick ligga i våran säng, Vene varför. Tryggheten kanske.

Idag blir det åter dagis för henne och ikväll ska vi storhandla mat, som verkligen behövs!! :) kram.


120924

Hallå i stugan :) i morse blev det i alla fall tillbaka till träningen ;). Fortfarande lite förkyld men på bättringsvägen. Så körde lite mildare idag. :). Sedan vid 9 på morgonen tog jag och snuttan en lång promenad, stannade förbi lekparken en sväng. Sedan gick vi hem igen. Hon fick gå bredvid vagnen. Hon gick riktigt långt! Riktigt duktigt för en liten tjej med små ben :). Hon fick ha på dig overallen för det var såååå kallt ute!!! I alla fall så tidigt på morgonen. Åt lunch nyss och nu sover snuttan. Helt slut :).


120923

Hallå! =)
 
Idag fick jag sova till åtta, riktigt skönt. Älsklingen la sig efter och han fick sova till halv elva, snäll som jag är hihi. Men jag åt frukost med snuttan, passade på & städa, sedan begav vi oss ut på en lång promenad, på ca 7 km. Då somnade t.o.m hon i vagnen, hon sover en, hon somnade tidigare en vanligt, men hon var väl sliten. Sovit typ två & en halvtimme. Så snart ska vi sätta igång och göra lite mat, blir ju & bjuda moder och c.o på lunch. =) kram!

120922

Hallå hallå!
 
Fortfarande sjuka här hemma så inget speciellt har hänt direkt. En liten sväng till Vanessas farmor i alla fall.
Där hon fått en massa fina kläder! Dock har prinsessan redan ett tusentals kläder.. Men alltid kul med nytt ;)
+ att hon fick lite vinter kläder också, som vi tänkte köpa vid löning, men nu har hon ju redan det så nu kan hon ju få något annat kul i stället =) .. Nästa lördag blir det i alla fall en tripp till Marieberg och shoppa lite, med några vänner till oss.
 
I alla fall, ikväll somnade snuttan runt kvart över 8. Efter en lite senare middag. Efter det tittade jag och älsklingen på en Johan Falk film, som vi börjat titta på mycket nu, föjer från första film till sista. Så det var fjärde vi titade på. Till det åt vi lite gott och hade det mysigt. Välbehövligt. Nu snart ska vi lägga oss, ganska så trötta.. Imorgon kommer moder och c.o. Ska bjuda dom på lunch. Blir inte så avancerat mat kanske ha ha, men gott blir det i alla fall ;)...
Sedan kommer det att vara en seg söndag som alla andra är, innan veckan börjar igen. Hoppas man blir frisk snart, orkar inte med detta mer :(.. Mest förkylning nu och extrem hosta.  Men men, livet går vidare. kram!

120921

Tja! I morse tog jag och Vanessa en promenad med Jessica och Ronja! :) riktigt trevligt. Typ 1 och en halv timmes promenad. Behövdes nu när man vart sjuk, är fortfarande lite, men det är mycket bättre! Ska snart ta en cykel tur med snuttan till hennes farmor. Så ha en bra dag! Kram.


120920

Hallå. Blev ingen träning idag heller eftersom jag fortfarande är sjuk och det är väl inte så bra & träna då. Men promenader kommer det bli. Vanessa är lite förkyld bara, hoppas hon inte får som mig. Men då lär dagis ringa iaf. Nej nu ska jag hoppa in i badet. Ha en bra dag. Kram.


120919

Oh idag är en sådan dag man bara klagar... Känner jag. Så sjukt ont i halsen!! Kan inte ens svälja, eller prata. Gör ont & hosta också. Igår frös jag så mycket så fick sova med två täcken. Sedan vakna Vanessa igen klockan tre i natt. Eftersom älsklingen skulle upp vid 5 så fick ju jag ta hand om henne fast jag är sjuk. Men han hjälpte till lite han med. Men nu känner jag bara träningsvärk och grymt jävla ont i halsen! Men men det löser sig. När Vanessa är på dagis så får väl jag vila istället för & träna. Inte bra & träna när man e sjuk. Hoppas jag kan träna imorgon i alla fall. Sedan vid 11.10 har jag tandläkare igen. -.- kramar!


120918

Så ont i halsen. Suck.... Iaf. Ser på 90210 och vid två ska jag hämta snuttan på dagis. Sedan ska morfar ha henne en stund eftersom 14.20 ska jag till tandläkaren. Undersökning. Jätte kul att få betala... Men men. :) sedan ska vi till morfar & skriva ut lite bilder och så till en överraskning han ska få på torsdag då han fyller år. Kramar!


*

Prinsessan leker med sin nya bff ;) i leksaks vagnen hos g-mormor! :).


120917

Hallå! Idag vakna snuttan klockan 7 :) hon sov från kvart över 7. Så duktigt! Tog en rätt så tidig morgon promenad. Skönt som Satan. Men mot slutet började de ösa ner med regn så fick typ springa hem :/. Har dammsugit hela lägenheten nu. I eftermiddag ska vi träffa mormor/g-mormor en stund, fila lite och så. Mys! Kram.


*

Sprang förut 8.16 km :). Tre varv runt skogen. Riktigt skönt. Så har nyss ätit kvällsmat och Vanessa sover. Och jag börjar få halsproblem :(. Men nu ska jag se "pretty little liars" hur man nu stavar haha. Kram.


*

Nu har vi ganska nyligen ätit mat och det blev äpple paj med vanilj sås till efterrätt :) och eftersom snuttan vakna nyss så sitter hon & mumsar i sig nu :):). Pappa/morfar är påväg hit , han ska hämta oss :) så snäll som han är!!


120916

Hallå! Igår kom vi till Västerås! :):). Så blev att fira min syster och åt en massa gott! Så det var riktigt trevligt. Idag fick både jag och älsklig sov morgon. Vi fick vakna klockan tio, eftersom mamma/mormor tog henne på morgonen. Det tackar vi för! Snart blir det nog & ta en promenad. Kram!


En glad liten pingla! :)<3


Rubrik...

Imorgon ska familjen åka till Västerås och sova där över natten. Fira syster som blir 15 år. Stort! Så det blir säkert mysigt :):).


120914

Hallå! Har nyligen dammsugit hela morgonen :)). Morgonpigg? Nja men måste man så måste man :). Nessa badade förut också. Idag är vi bjudna på lunch klockan ett hos Lena, min typ g-moster? Eller något. Mormor/g-mormor kommer , och även min g-mormor. Så det blir kul!:). Kram!


120913

Skrev nyss blogg, allt försvann....blir så arg!! Skrev mycket och orkar inte skriva om allt.. Men i alla fall, i natt var en väldigt jobbig natt. Först hade jag gått upp 4 dagen innan för jobb, alltså 4 på morgonen! Sedan igår la vi oss vid 9 för första gången, för vi var så trötta! Då vaknade Vanessa vid elva-tolv och låg bara & skrev tills två typ. Men sedan vakna hon typ en gång i halvtimmen & höll på. Alltså hon grät, skrek & allt!! :/ så jobbigt när man inte vet vad felet är, för feber hade hon inte! :/.


Idag är snuttan 15 hela månader och några timmar! Grymt, så tiden går så snabbt!! Mamma & pappa älskar dig miljoner varv runt jorden & tillbaka!<3



120912

Jasså, idag blev det 3 timmar övertid. Så jobbade från strax innan sex till 13 utan någon rast & utan mat :( var redan hungrig vid 8 haha. I alla fall. Men pappa/morfar fick hämta nessa på dagis för jag skulle inte hinna. Så dom kommer väl när som hellst. Då ska nessis få pannkakor och sedan ska vi cykla till hennes farmor en stund. Kram!


120911

Hallå! :):). Ska snart gå och hämta min underbara dotter på dagis. Efteråt ska vi ta den vardagliga promenaden och sedan stanna förbi en lekpark och leka lite. Bäst & passa på nu eftersom det ska bli mycket kallare nu framöver. Sedan påväägen hem ska hon få gå bredvid vagnen som hon älskar så mycket :) dock väldigt busig och vill springa åt andra hållet men det är bara kul ;). Och imorgon blir det jobb igen. Ha det bra. Kram.


Höööööst!!

Precis hemkommen från en super lång promenad med snuttan. Säkert 1 mil? I alla fall 8-10 km :). Hon e inte helt kry :( så hon fick Alvedon innan vi gick ut och lite välling på vägen. Sedan varma kläder, eftersom det e ingen sommar längre. I alla fall vad jag tycker? /'men lunchen med mormor/g-mormor gick super bra. Hon tyckte det blev grymt gott ;) sedan kom nessas farmor och farbror hit på besök men då sov snuttisen. Annars har se varit lugnt. Men måste fixa något att äta nu, eller i alla fall snart. Puss


120909

Vanessa hade feber i natt .. Hon var sååå varm. Men nu mår hon bättre. Lite gnällig bara. Har i alla fall storstädat hela lägenheten, förutom sovrummet eftersom baby sover. Ska väcka han runt 10. Jag fick sovmorgon till 20 över 8 :) det tackar jag för!! :):). Idag ska vi bjuda min mormor på lunch. Funderar på korvstroganoff. :) kram!


Lördag.. :)

Oj vad den här lördagen sprang iväg... :) haft en hel del & göra. :). Först tog vi en promenad på ca en timme till Simon. Blev bjudna på riktigt god mat. Kyckling sallad som han hade gjort. Sedan var vi där ett tag och tog de lugnt och busa med Vanessa. Sedan tog vi en promenad till nessas farmor...och då började de ösa ner med regn :( var där i lite mer än en timme :) hon hade fått kastruller och köks grejer av farmor och farbror :) vi hade tänkt & köpa det vid löning :) iaf... Super bra :)och snällt. Kom hem nyss. Vanessa somnade sittandes efter alla bravader idag. Så pappa la henne nyss i sängen. Han ligger där och sjunger lite så hon somnar helt :) efter de ska jag och älsklig se på någon film Och mysa.



På bilden nedanför stod hon och klappade händerna till musik som var på tv :) men tog kort för sent. Men söt är hon. Ha en fin lördag. Kram


120908

Hallå! Idag vaknade vi klockan sju. Har hunnit bada snuttan och fixat lite här hemma :). Om ca en timme ska jag väcka älskling så jag kan få vila lite. Sedan i eftermiddag e vi bjudna på middag hos Simon :) det blir säkert trevligt! :) men innan ska vi nog till Vanessas farmor och hälsa på, var ett tag sen! Kram.


:)

Kom precis hem! Varit i Degerfors och haft det super mysigt. Det härliga var bär Zacke jagade Vanessa och dom skratta! Sedan när Vanessa ville krama Zacke ganska mycket. Sista bilden är lite suddig men där kramar hon Zacke :). Nu har Vanessa ätit kvällsmat och sånt. Så om en timme ca ska hon sova :). Kram!


120907

Tja! :). Precis duschat efter springturen. :). Runt tolv tiden ska vi åka till Elin och hennes super fina familj i Degerfors. Får skjuts dit av pappa/morfar. Snäll han är som ställer upp för oss <3. Så blir & vara där i några timmar. Sedan ikväll blire myspys med godis och film för oss <3. Kram!


Marieberg!

Kom nyss hem från marieberg. Köpte två jeans till mig och en tröja. Sedan fick Vanessa skor, jacka, och två klänningar. :) sedan åt vi där. Pappa/morfar följde med oss :):). Nu ska jag bada henne och sedan blir det kvällsmat. Kramz!


120906

Sådärja! Nu är denna jobb vecka över, så nu tar jag helg muha! Men blir tillbaka på onsdag igen till jobbet :)
Sitter i bilen och typ alla halvsover här, jag med! Snart framme i resecentrum, då blir det & cykla hem snabbt. Sedan äta och titta på 90210. Har tredje säsongen nu!!! ;)). Älsklingen är hemma från jobbet, lite sjuk. Så kan de ju bli när han nästan jobbar ihjäl sig :/ Så får ta hand om han idag ;) kramar!


120905

Hallå! Idag var det jobb då, och det blev övertid en timme. Men idag gick det bättre än igår, fast igår gick dock bra det med. Men i alla fall, allt gick superduper bra. Men jag är såååå otroligt trött! Skulle lätt kunna lagt mig nu, men om en & en halvtimme ska jag hämta snuttan, så vill inte riskera att försova mig. Eftersom jag vart vaken sen 4 imorse. I alla fall, idag jobbade vi i ÖB i örebro, så det blev & cykla dit, och hem. Men påvägen hem cyklade jag riktigt många omvägar, t.o.m vilse xD men bara för att dom bygger om som satan i gatan. När jag kom hem lagade jag lite mat. Lite kyckling med Pasta, och två mackor till det. Nu ska jag väl lägga mig i soffan och bara vila lite!! Hoppas man bara inte somnar -.- .. Efter dagis, så ska jag och vanessa följa med pappa/morfar till Marieberg. Glo runt lite, och käka glass. Najs! Få tiden & rinna lite, eftersom allt jag tänker på är & sova -.- samma sak igår, så det fick bli storstädning för att hålla igång ha ha ! Men nu skriver jag bara strunt, men ha en toppenbra dag. Kramz!

Tror någon är sugen på & dra vagnen :)


110904

Hallå! Kom hem för knappt tio minuter -.- jobb passet gick faktiskt bra idag, lättare än vad jag trodde men segt mot slutet. Blev övertid två timmar. Så kom till stan kvart i ett. ( inventeringen låg i Arboga ) sedan köpte jag korv först för var såååå hungrig. Sedan tog jag cykeln hem och cyklade riktigt snabbt faktiskt. När jag hittade cykeln dock xD. Nu ska jag gå och hämta snuttan på dagis. Helt slut är jag :( kramz!


120903

Tja! Idag blev det & springa runt 7 km istället för gymmet :)) så har precis duschat och fixat mig & Vanessa. Vid elva ska vi möta Jessica och Ronja :) ska till marieberg och glo runt lite. Ha det bäst. Kram!


120902

Hejsan. Igår var en riktigt trevlig kväll. Det kom en hel del vänner som man inte träffat på väldigt länge, vilket var trevligt. Så det blev väldigt lyckat, och älsklingen min fick väldigt fina presenter, även om han inte ville att någon skulle köpa =) .. Sedan vid elva tiden, drog vi ut tiill Noise, där vi fortsatte att ha väldigt trevligt, dock drog inte alla med dit, men väldigt många. Vi beställde taxi, och eftersom vi var mer en 1 taxi bil, så fick vi en mini buss xD pinsamt bara när han stannade utanför Noise, kände oss som "hur många lingon finns det i världen" :) .. Men en väldigt lyckad kväll blev det allt.
 
 
Idag var både jag och älskling lata, så vi beställde en varsin pizza. Jag har dock inte ätit pizza på år & dar så ville unna mig det. Nu tar vi det väldigt lugnt, för om mindre än en timme lär våran ängel komma hem!! =) ooooh, vad vi saknat henne till tusen! Våran lilla prinsessa! Massvis med pussar & kramar ska snuttisen få. Så idag blir det en chill söndag som alla andra tråkiga söndagar.
 
 
Jag är så nojig, ska ju börja jobba på tisdag, tänk så blir jag helt "handikappad" & fattar ingenting? det verkar så komplicerat.. det är ju bara under ett par dagar, ett extra jobb.. Men ändå..
 
 
Puss

120901

Den här nya klänningen som jag köpte på Gotland sist vi var där, funderar jag att ha på mig den ikväll. Känns dock lite väl "fint" oså, eftersom jag oftast kör på byxor etc. Men när ska jag annars ha på mig den liksom? ha ha ^^



RSS 2.0