120902

Hejsan. Igår var en riktigt trevlig kväll. Det kom en hel del vänner som man inte träffat på väldigt länge, vilket var trevligt. Så det blev väldigt lyckat, och älsklingen min fick väldigt fina presenter, även om han inte ville att någon skulle köpa =) .. Sedan vid elva tiden, drog vi ut tiill Noise, där vi fortsatte att ha väldigt trevligt, dock drog inte alla med dit, men väldigt många. Vi beställde taxi, och eftersom vi var mer en 1 taxi bil, så fick vi en mini buss xD pinsamt bara när han stannade utanför Noise, kände oss som "hur många lingon finns det i världen" :) .. Men en väldigt lyckad kväll blev det allt.
 
 
Idag var både jag och älskling lata, så vi beställde en varsin pizza. Jag har dock inte ätit pizza på år & dar så ville unna mig det. Nu tar vi det väldigt lugnt, för om mindre än en timme lär våran ängel komma hem!! =) ooooh, vad vi saknat henne till tusen! Våran lilla prinsessa! Massvis med pussar & kramar ska snuttisen få. Så idag blir det en chill söndag som alla andra tråkiga söndagar.
 
 
Jag är så nojig, ska ju börja jobba på tisdag, tänk så blir jag helt "handikappad" & fattar ingenting? det verkar så komplicerat.. det är ju bara under ett par dagar, ett extra jobb.. Men ändå..
 
 
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0