Dagiskort!

Vanessas dagis kort kom idag. Eller ja genom internet. Så har precis beställt dom och de kommer inom 10 arbetsdagar. :). 

Tränat efter jobbet idag känns kan man säga. Blir träna imorgon och söndag med. Passa på när man är ledig och det är helg :) kram! 





Torsdag!

Hej! Lång dag idag. Eller ja kort jobb dag 07.30-14.30. Men sedan åkte jag och Vanessa till marieberg med Emelie. Handlade massvis med julklappar, fina julkläder till Vanessa och ett par låga skor till mig. Sedan handlade Emelie massvis och vi åt även mat :) kom hem vid sju! 
Jag och Vanessa badade och hade de mysigt och sedan vid halv nio sov hon. 

Nu har jag och hjärtat beställt de sista julklapparna, men betalat på en gång såklart! :). Är bara två julklappar kvar men dom tar vi lite längre fram. Känns skönt att nästan allt är klart! 

Imorgon jobbar jag 07.30-15.30. Kram! 


131128

Hej! Igår stängde jag. Men det var jag och en vikarie. Man är alltid två som stänger :). Men hon visste inte hur man gjorde, så jag blev riktigt nervös.. De här med att larma på ( skriva koden ) sen larma på andra sidan fast då använde man nyckel. Inte så svårt men tänkte med min tur lär jag göra fel så att hela förskolan börjar tjuta xD haha sen alla andra grejer man ska göra innan man går. Men det gick ju kanoners. Nu vet jag till nästa gång om man får göra det själv igen :). 

Idag jobbar jag 07.30-14.30. Kort dag! Blir marieberg med Vanessa och Emelie. Vi ska Julhandla. Kram! 

131126

Hej! Idag har man hunnit med mycket men ändå inte.. Jobb 07.30-16.00. Efter det stack jag till gymmet. Eftersom morfar hämtade Vanessa då vi vid halv sex skulle på utveckling samtal. Allt var kanoners med henne, en väldigt duktig tjej men väldigt stressad och snabb men snabblärd och kan väldigt mycket för sin ålder. :):) en helt go tjej tyckte dom :). 

Imorgon blir det jobb 08.00-17.30. Nu sover Vanessa och vi ska med sova snart haha. Puss.  

131125

Hej! Idag jobbar jag 07.00-17.30. Lång dag med andra ord.. Men det ska nog funka! 
Vanessa och leszek ligger och sover som stockar, jag har varit vaken sedan klockan 5. Vanessa kom till våran säng i natt snuttan! Ska snart väcka leszek då han ska betala några av räkningarna nu på morgonen då han fått lön. 
Jag får lön på onsdag, en riktigt bra faktiskt!!!! :):). 

Ha en bra måndag! Kram! 

Söndag.

Hej! Idag har man fått mycket gjort och tiden har bara runnit iväg. 

Vid nio tiden drog jag till gymmet, super skönt! När jag kom tillbaka stor städa vi ordentligt här hemma :)  Sedan kom nessas morfar hit, vid ett tiden. Vi bjöd på mat. Kyckling ris, sås och en god kryddig sallad :) mums! 
Sedan vid tre tiden drog jag och Vanessa på en skogspromenad, hon bad mig hela tiden att springa medan hon satt i vagnen en stund, sedan gick hon själv så klart, duktig!! Stannade förbi en lekpark och lekte lite tills det började mörkna. 

När vi kom hem bakade vi pepparkakor, årets första! Jätte goda blev dom. Nu har hon precis badat och vi ska se någon film på datan tillsammans :) sedan vid sex lär hon slockna, eftersom hon inte sovit middag. Kram på er! 

131124

Hej! Igår sov inte Vanessa efter lunch, hon börjar bli stor. Så hon höll på att somna på cykeln hem. Så jag hoppa av cykeln och började springa istället. Det tyckte Vanessa var kul ;). Men hon total däckade klockan sex och sov till halv åtta imorse. :). 

Men igår kväll kom Elias och Julia hit. Vi gjorde våran egna hemmapizza och sedan åt vi gurka och dipp. Vi såg två filmer the big wedding och the heat. Riktigt bra filmer :). 

Nu har vi ätit frukost och jag ska snart till gymmet eller ut och springa. Får se vad som blir bäst om en timme :) kram! 

131123

Hej!  Skönt det var att komma till gymmet idag, mår så jäkla bra efter träningen! Och under med för den delen. :) i alla fall, har städat lite hemma, fixat oss och hunnit ätit lite. Mysigt när man kan göra det med familjen :) 
Nu ska vi snart ta cyklarna och cykla till nessas farmor och vara där ett tag och sedan i eftermiddag kommer Julia och Elias då blir det nog film och tacos mys.  Kram! 

131121

Hej! Idag öppnar jag, har fått egna nycklar. Jag har öppnat mååååånga gånger förut, men nu är de annorlunda för nu måste  jag stänga av tusen larm och sånt.. Men eftersom man aldrig öppnar själv så kanske jag möter hon jag öppnar med. :) säkrast! Annars hoppar väl larmet på och hela oxhagen vaknar ;) nej då! Absolut inte! I can do this! 

Det positiva är att det är en kort dag idag och snart redan helg igen! Och det som är de mest spännande, är att det bara är 105 dagar kvar till Paris. När jag beställde flygbiljetterna var det 220 dagar. ;) snabbt går det. Nej nu måste jag snart gå! Kram! 

131119

Hej! Idag är jag glad, trött som in F men glad ;) när jag slutat jobbet så fick jag ett samtal av Lisa från jobbet, fick förlängt till åtminstone 20 dec :). Ska få nycklar imorgon. Var även med på dagis gruppfotot idag :) 

Slutade två idag, öppnade och tog ingen rast ( sov istället ) ;). Sedan tog jag en lång promenad till vanessas dagis, sedan var jag där en stund då hon åt mellanmål :). Efter de tog vi en promenad till parken och sen hem :) hon är så duktig på att gå!!!! 

Nu ska vi fixa och busa hemma :) ha det bra! Kram! 

Gammal bild.

Hittade en gammal bild förut. 
Från vänster : marina ( gammal bästa vän ) Rebecca min syster i den lilla babystolen, jag och Felicia min andra syster. 




Förut var jag och mamma & sprang. Eller jag sprang, mamma gick. Skönt :). 

Snart åker vi hem! Städa står på schemat. Kram. 

131117

Hej! Är i Västerås, har precis ätit lite frukost. Kom hit i fredags kväll. Vi har ätit gott, druckit gott, varit på Ikea och drömt vidare. Haha nej men vi hittade ett köksbord som vi ska köpa samt bord och stolar till vanessas rum också :) men de tar vi förmodligen vid löning. 

Vi åker hem i eftermiddag. Sedan blir det jobb imorgon, 07.00-16.00. Kram!








Haha roliga bilder av trollme! :) 

131114

Hej hå! Sitter här och tittar på tv medan Vanessa ser Anki och Pytte på datan. :) precis badat och även ätit lite.  Idag jobbade jag 7.30-14.30 men tog ingen rast så slutade klockan två, tog en skapligt lång promenad till Nessas dagis. Satt där en stund, då jag kom när dom åt mellanmål. Men tycker det är kul att se hur de fungerar där. :) 

Sedan tog vi en promenad till Nessas g-mormor. Fikade och umgicks. :) sedan drog vi till Willys. Att Vanessa orkar gå så långt hela tiden, hur orkar hennes ben?? Haha världens duktigaste tjej!!!

Imorgon jobbar jag 07.30-16.00. Leszek jobbet 08.00-17.00 ( han får dock mycket mer raster än mig haha. ) i alla fall, så Vanessa får börja halv 8. Men morfar hämtar henne lite tidigare på eftermiddagen för vi behöver ha barnstolen då det blir Västerås i helgen! Ska bli kul! Puss! 

131113

Hej! Idag slutade jag 14.00 eftersom jag inte tog någon rast, skyndade mig till gymmet, hade en sån lust och träna när man ändå slutar tidigt. Sedan hämtade jag Vanessa och jag stannade kvar där en stund och pratade med personalen, dom är så bra! Sedan cyklade vi vidare till Willys och handlade lite. Nu sitter dom och äter och jag ska också snart äta. Sedan ska vi bada osv, imorgon ska Vanessa fotograferas ;). Som Vanessa sa - man får inte vara smutsig på dagis " haha. Inte för att hon är de men hon är rolig hon! Sedan sa hon också " jag älskar Willys" haha? Kram på er! 

131112

Hej! Så galen som jag är så gick jag ut och sprang imorse. Blev väl mellan 4-5 km, sprang lite andra och lättare vägar där de inte var lika läskigt och springa ^^ gick upp klockan 5, gick ut och sprang tio över :). Nu har jag duschat och fixat mig. Sitter och äter frukost nu och så har Vanessa precis vaknat :) 

Idag jobbar jag 07.30-16.00. 

Nytt i hemmet!

Fått det fint hemma nu :) dock så är de lite kläder på fåtöljen som syns på bilden ;) 


Den soffan bäddar man ut till en säng, den blir jätte stor och skön med :) 

Och så är sängen borta! 

131110

Hej. Idag så har det varit en slapp dag. 
Dock så stack jag till gymmet imorse. Efter det kom nessas farbror Peter och farmor över en stund och nyligen kom vi hem från vanessas morfar. 


Leszek fick farsdags presenter från Vanessa idag också så blev lite firande ;) sedan så fick min pappa en farsdags present av mig också, vi brukar inte fira det men tänkte att han kunde få någonting ändå, han som alltid ställer upp <3. 

Vanessa har inte sovit idag så hon lär slockna när som. 

Imorgon jobbar jag 07.00-16.30. Möte på morgonen som vi har varje måndag :) 

Konstigt att Vanessa inte fått vattkoppor än? Men hoppas hon inte får det innan torsdag då de tar kort, men efter tycker jag hon ska få, bäst att få som liten <3 kram! 

<3








131109

Hej! Sådärja, då har man hunnit med en springrunda ( tar gymmet imorgon ) och har även hunnit med att storstäda! Kommer dock få dammsuga vardagsrummet igen när vi handlat nya  soffan och tagit bort den gamla. 

Ska försöka lägga Vanessa en liten stund, efter det åker vi och käkar och kollar soffa. Yey :). Kramar! 

Allting är bra.

Hej! När jag kom ut ur vanessas rum, hade lagt henne för natten. Så ser jag en jätte fin blombukett, en present och lite godis. ( dock får Vanessa godiset ). Så himlans gulligt. Vilken underbar fästman jag har! 

Imorgon blir det gymmet för min del, super skönt ska det bli. Sedan ska vi eventuellt äta lunch i Marieberg med morfar och efter det ska vi till Ikea och titta på en ny soffa, en snygg bäddsoffa. Våran säng är så sönder den bara kan bli, man får bokstavligen skrap sår av den.. Och soffan är så smutsig och fläckig. + att vi får mer rum i vardagsrummet ;) eftersom vi sover där då våran stora flicka har sovrummet. 

När vi väl skaffar ny lägenhet, vi vill gärna ha men poängen räcker tyvärr inte till, då är det bra med en bäddsoffa om man får besök :).

Nu ska jag se castle och hjärtat är och spelar med vänner. Åt lite godis men slängde det sen då det blev äckligt.  Kram! 

Fredag!

Hej!jag berättade häromdagen att jag fått en god nyhet. :) 
Idag på morgonen pratade jag med chefen för denna förskola. Han ville ha kvar mig, han ville inte släppa mig ( för att jag är så bra ) och de hade andra sagt att de tyckte också, så dom vill ha kvar mig. Sedan ville han att jag skulle vikariera nästa år, 3 månader till att börja med. Men egentligen har andra vikarier förtur , som jobbat längre än mig. Men han ville försöka få in mig istället. Så vi får se hur de går :) vart som en liten intervju ;). Men är glad över att de vill ha kvar mig och att de tycker att jag gör ett bra jobb!!! :D allt går bra nu ;) det gäller att hoppas! För jag trivs verkligen! 

Kram! 

.




131108

Hej! Igår blev det jobb 09.00-17.30. Skönt med sovmorgon igen! :) 

Efter jobbet stack jag hem, då kom Vanessa ganska så snart hem, morfar hade hämtat henne vid 4, så hon inte skulle gå på förskola allt för länge. 

Jag tyckte jag såg några prickar på ansiktet, ska kolla igen när hon vaknar. Kan vara hennes tur med vattkoppor. 
Men idag blir det leszek som är hemma med henne i så fall, och sen får vi dela upp nästa vecka. 
På ett sätt hoppas jag att det är vattkoppor. Så hon äntligen får det. Men på ett sätt hoppas jag hon får det efter torsdag, för dom tar ju foto, vill så gärna ha ett dagis foto på prinsessan ju :( 

Leszek kom hem vid halv åtta, så då gick jag ut och sprang igen, 5 km om inte mer. Skönt ;) sen gick jag upp och natta snuttan. 

Idag skulle jag jobbat 07.30-14.30. Men kommer förmodligen få jobba över till i alla fall 16 då det fattas personal. Men men jag trivs på jobbet :). Kram! 

Tisdag!

Hej! Idag har man ändå varit ganska aktiv fast jag jobbade till halv sex. Först på morgonen så gick jag lite tidigare så jag kunde ta en morgon promenad, rätt lång :) mötte sedan upp mina älsklingar innan jag började. 
På min rast tog jag också en promenad, ganska lång men går snabbt så det hinns med på 30 minuter. & nu kom jag precis ut ur duschen då jag sprungit 5 km :). Helt okej. 

Men sen får vi inte glömma att jag myst skjortan med världens bästa och underbaraste dotter :) men imorgon slutar jag 3, så då får hon äntligen gå hem tidigare och då får vi mer tid för varann <3

Nu ska jag sova. Puss! 


Varför ska alltid nappen vara med? Trött tjej! <3 

131104

Hej! Idag var det tillbaka till jobbet. Härligt! Jobbade 07.00-16.00. Hade möte en timme på morgonen. Fick veta en sak, jävligt rolig sak!!! Men jag kan inte säga det en förens det blir 100%. Skriver det då ;) 

Morfar fick höns Vanessa då hennes dagis stängde 16, så skulle inte hinna dit. Så jag gick hem och hann göra mat innan Vanessa kom, :). 

Sedan har vi hängt upp tvätten, badat och ätit. En massa bus hann vi med. 

Hon somnade nyligen, så söt och busig och väldigt mammig var hon i sängen, hon skulle ligga på mig och fnittrade ganska mycket min prinsessa!! :)<3 

Imorgon blir det jobb 09.00-17.30. Stänger. Men skönt med lite sovmorgon för en gångs skull:). Men sov morgon lär det ändå inte bli ;). 

Nu ska jag se Castle. Kram! 

131103

Hallå! Igår var det halloween och vi var barnlediga, Vanessa sov hos morfar hela helgen men hon kommer hem snart :):):):). I alla fall, jag gick på tabletter tills idag, skönt nu är det över! Så jag drack inget igår, men jag följde med hem till Pawel ändå och drack en alkoholfri drink. Gott ändå ;). Men vi stack hem rätt så tidigt, vid elva på kvällen. Både jag och leszek var jätte trötta. 

När Vanessa kommer ska vi till hennes farmor en stund tänkte vi. 

Imorgon är de äntligen jobb igen, härligt och Vanessa ska tillbaka till dagis ( hon fick ju vara hemma med mig när jag hade vattkoppor ) snart är de hennes tur :( men bättre att få de som liten <3. 

Kram! 






RSS 2.0