säg en bra rubrik?

hejhallå.. Hade lite trevligt med tobbe david och ida igår :) och sen min älskling också. Lyssnade på musik & pratade en hel del, och de var kul, sen gick jag till min älskling o sov där.

Nu ska ja o tobbe dra te jessie, där vi ska umgåss me lite folk & sen ska ja sova hos älsk. ;d vene va man kan skriva. hmm..

Gotland den 10 aug ;) med tobbe. fifan vad kul vi ska ha, vi åker dit ensamma, sover i stuga, och allt. Sola, bada & festa blire !! :)

Puss på er. <3

hiss&diss?

Tänkte att jag skulle passa på att hissa och dissa lite grejer :)

Diss:

1. alla jävla myggor. Jag tror jag aldrig sett så mycke myggor i hela mitt liv som jag gjort detta år,  elle kan dissa alla jävla småkryp kanske? Jag har tusen myggbett, och de får man typ på en enda kväll ;s .. och sen alla småkryp som tror att dom är något speciellt ;) elle va säger ni?
2. Dissar återigen falska personer, de finns gott om dom de göre, och alla är eller har varit falska någon gång i sitt liv, javisst. Men att sina närmaste kompisar kan vara falska de trodde man inte, som man litat på till ett tusen ungefär. Sånna personer gillar vi inte ;)
3. Min piercing i underläppen.. Den har jag haft sedan jag var 13 år, och den har vart bra enda tills nån månad sedan, då den började infektera osv, så tog bort den, sen nu har de blivit så igen, och de gör så jävla ont att ta ut piercingen då, att jag nästan börjar böla, och ja jag menar det. Så har den inte i nu, den kommer inte växa igen, men vill fan ha i den :c men går ej, gör för ont.





Hiss:

1. Har börjar tycka om den här låten : 1 2 3 fanta och rosé " låten. helt sjukt. Förut fattade jag inte vad de var som var bra med den  låten? Men nu när jessica fuckat min hjärna med den så e den rätt så bra faktiskt :).. + Rosé är ju för gooott också, drack de på krogen sist vi var ute.
2. Alla de jag börjat umgås med nu, för skönt folk, trivs i deras sällskap som in i helvete. stort hjärta till er.
3 Billionaire låten med Travie mcCoy! världens bästa låt.

100730

hej, igår blev de en trevlig kväll med älskling , jessie, mahad och lite annat folk. Först drack jag jessie kenan och mahad lite vin hos jessies mamma.. Och sen stack vi hem till älskling där vi fortsatte dricka. Lyssnade på musik, mös, tittade på film på natten, och pratade en hel del. och vi får ju inte glömma de bästa av allt, tacos haha! ^^
Fast var ej så hungrig men eftersom mahad och jessie hade slitit hårt så fick jag ta lite o äta endå, och riktigt gott var det. Sen så somnade vi väl runt 6-7 på morgonen, och älskling skulle upp o jobba idag, men han börjar sent iaf.
Just nu gör jag inte ett piss, ska väl hoppa in i duschen när som, och sen blire väl att träffa jessie o bara ta de lugnt, alltså blir väl filmkväll eller något idag iaf. hihi, skulle egentligen festa men varken hon elle jag har ork till de.
Så en mysig fredagkväll ska de allt bli, o jag saknar min älskling redan.

Puuuusss ha det. <3

Innan krogen i onsdags.






Tog ej så många bilder. ;D

Du är underbar! <3



100729

Vi förfestade hos Leszek igår :) för kul var det, men blev nog lite för mycket för jag blev inte insläppt till ritz igår ;/ .. Men jag och jessie började vandra iväg mot strömpis, så vi gick in dit och dansa, drack rose ;D och en massa annat typ, träffa kul folk och så, sen vid tolv ungefär drog vi till Liquid, där träffa vi Leszek matte adam mahad osv, satt där en stund, sen skulle jag och leszek resa på oss och jag typ ramla och han typ tog emot mig, så vi blev utslängda typ haha men dom skulle endå stänga så, sen tog vi taxin hem , sen däcka ja och leszek antar jag.  För mer kommer jag iaf inte ihåg. haha skulle gå ner från trappor inne i strömpis, och ramlade ner ;/ lite pinsamt dårå.

Nu har jag precis duschat och fräshat upp mig, ska träffa leszek sen, vi ska äta god mat och typ dricka vin till film i guess, senare ikväll blire nog party med han och vännerna. <3


ha en fortsatt trevlig torsdag! <3



utgång ikväll.

Igår vart de lite partajj me jessie och folk hos henne, och senare stack jag till leszek och sov där haha, sen åkte ja & jessie till stan och jag handlade lite under kläder, ett par skor och en vit tunika :) .. och hårgrejer, och hon köpte en massa hon med! ;d ..

Nu väntar vi på farsan , så att jag kan ta cykeln, sen ska vi till jessie & fixa oss lite och sen blire  förfest och senare blire utgång till ritz (; .. aldrig vart där så de blir riktigt mys det. sen ska jag sova hos leszek, i natt någon gång haha. Puss på det. <3



Rubrik kallas det.

Dags att gå o lägga sig, har tittat på några beverly hills avsnitt jag har i datan.
Ska upp rätt så tidigt imorgon, ska va hos mina syskon till typ vid 11 tiden på förmiddagen , någon gång där emellan iaf.  Men har cykel så det tar inte så lång tid ;) .. Sen ska vi cykla till G-vik , it sounds great! (: ..
Fast cykeln är inte världens finaste direkt haha, men fan den funkar. 
iaf, god natt nu då gott folk, så hörs vi imorgon. natti <3

i love the way you lie.

oh, jag tror jag börjar bli kär på riktigt, en sån otroligt skön känsla, älskar att vara med han och allt dedär. ♥♥

Kom nyss hem från leszek, åkte dit igår kväll, träffade natta på vägen , tog en cigg och chilla lite & sen åkte jag till han, vi tittade på två skräckfilmer, lyssnade på bra musik och drack några öl och hade de mys. Sov över där tills idag, och nu ska jag äta upp de jag äter just nu ( kan ej stava till det xD ) .. Och sen ska jag duscha, eller bada? hmm lockande. Sen får vi se vart dagen leder, men blir säkert nån film och tat lugnt helt enkelt. Låter som en toppen idé, mår illa också, för att jag knappt åt något igår, och nu äter jag typ youghurt.
iaf, imorgon ska jag med mina syskon till G-vik i några timmar, om de blir fint väder dårå.
och på onsdag blire nog krogen med jessie, ( strömpis ).. och senare på natten ska jag till leszek tihi.

Ha de gött. pusslove
♥♥♥

100725

sitter här me jessie och har precis duschat (: .. Igår blev det lite drickande, men inte allt för mycket =)) ..
Sen så ringde farsan mig imorse och väckte mig o sa att jag skulle börja gå till varberga så att de kan hämta upp mig, eftersom vi skulle till farmor som fyller 64 år idag?

Men iaf, de var mys där, de kom lite släktingar osv, vi käkade jätte god mat och sen umgicks, men var lite bakis så jag åkte hem med daniel & ronja, de fick skjutsa hem mig, och sen kom jessie, fast hon spelade dum när jagf rågade vart hon var eftersom vi snackade i telefon, hon bah : jag vet inte? " och så stod hon utanför mig xD
iaf, nu ska vi väl gö nått, och sen ikväll ska jag till Leszek och kolla film.

Puss

♥ ♥

Väntar på att natta ska komma så att jag och hon kan dricka lie här o prata, och sedan vidare till oxhagen! :) blir att dricka lite o bara ta de lugnt typ med bra musik iaf  hihi. ^^ sen ska väl vi prata om gotland, för tror att hon ska med dit? :)

Imorgon fyller farmor år, så ska fira henne, jag som tänkte att jag får sovaa länge imorgon :c men nejnej, måste upp tidigt endå ha ha ^^ men får se hur de blir thihi.   iaf, kan inte natta komma snart så att vi kan dra iväg  någon gång eller? trögis ! ♥


Puss ♥

100724

hejhå långtå!
Igår drack jag några öl med tobbe jessi ertan hamar abbas och någon mer tror jag? vi drack, lyssna på musik & hade de väldigt trevligt :) sen cyklade vi ner till maxi , vi skjutsade varann & jag fick skjuts hela tin ! :) ..och hahaha stackars tobbe, tobbe satt bakom abbas, och tobbe ramla av cykeln xD stackare haha :) .. och sen så cyklade alla helt huller om buller. men iaf, sen kom vi tillslut till oxhagen, o de blev ingen fest där :c så jag och tobbe gick upp till Leszek och sen drog tobbe & jag stannade kvar hos honom, vi titta på skräck, myste o de. Sen kom mahad också xD han som e räddast för skräckfilm, aldrig sett någon räddare, förutom jag själv;) ne men jag e inte lika rädd haha. iaf så det var en bra dag iaf, med väldigt mycket bra folk.  Vi sov tills typ vid 3 tiden på eftermiddagen eftersom att vi somnade vid 8-9 ? .. men iaf, låg i sängen tills 5 och sedan drog jag hem, har duschat och så nu, ska fixa lite i rummet, rätt så stökigt från igår, och sen ska jag vänta på tobbelito, sen fixa oss, sen antingen blire liquid med bra folk, eller så blire fest hos Leszek? får se vad som händer & sker! :) .. iaf, ha en superduper bra lördag gott folk! Love to all.


100723

sov hos leszek igår, och vi tittade på den nya freddy krouger filmen, hände lite roliga saker däri  faktiskt :-)
ena grejen .. Ena tjejen ser honom och säger Oh My God .. Freddy - ooh .. no its just me ;) " hahahah :D
Sen den andra  : vart är ( sen ett killnamn ) .. Freddy - din pojkvän är död, jag är din nya pojkvän ;) " och sen : Buuuu" hahhaha för sköna alltså, har nog aldrig skrattat åt en skräckfilm som jag gjorde igår ;)  elle så är min humor wierd.

iaf, är med tobbe nu, ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig och sen försöka fixa vodka eller platta, och sen förfesta hos mig och senare ikväll/natt blire att dra vidare till leszek med folk och fortsätta festa där, för mys dag de ska bli.


ha en superbra fredag ! xoxo

duärful

jessica håller på med mitt hår, och de e så otroligt skönt. never stop.
seg dag idag, jag och jessie stack hem te henne, och la oss i hennes säng och sov i någon timme haha, och så träffa vi tobbe förut en stund också, mys. åt god mat och pratade, pusspådet.


100722

vaknade nyss av att pappa sa att jag fått brev, och de var försörjningsstöd papper.. och gissa vad ? jag kommer få pengar!!! :D men kommer få lite mindre denna månad eftersom jag fick så mycket förra, men sen varje månad kommer jag få skapligt med pengar, men kommer lägga undan lite pengar varje  månad förutom denna månad eftersom jag ska till gotland och det är semester liks ;D .. Men sen varje månad kommer jag lägga undan en bra summa så att man har pengar när man verkligen behöver! :) men glad jag är, får ju pengar :) ..

Sitter och smsar lite, ska nog snart lägga mig i sängen igen och läsa lite, låter inte som en dålig idé va ? puss <3

kvällspromenad med jessie, <3

Träffade jessica förut, vi gick ut på kvällen o la oss på en filt och lyssnade på musik. Sedan fick vi en bra idé, att gå en promenad och sen ta lite roliga bilder, typ hopp bilder som ni kommer få se nu :)







haha lite roliga bilder faktiskt :)

100721

Igår så kom jessie till mig, jag hade inte sovit på hela natten, hon hade sovit kanske någon/några få timmar , så vi satte på en film, och sen la oss i sängen och jag somnade efter 5 min kanske, hon somnade efter ett litet tag, så vi låg från 4 till 9 på kvällen och sov, hööh, men skönt som fan vare. Sen vid 12 tiden cyklade vi till varberga och mötte mahad och sedan stack vi tre till Leszek i oxhagen, <3 . Dit kom Adam också efter ett tag.. vi tittade på en film som heter Into the wild, fyfan det var den sämsta filmen jag sett ha ha förlåt jessie ;) .. Jag Leszek och  Mahad somnade till den typ xD .. Men sen efter det lyssnade vi på musik, snackade, rökte och allt som vanligt dårå, sen stack dom hem & jag sov kvar hos Leszek. Men vi somnade inte förns 8-9 på mrogonen, för de bvar för ljust o jag kan inte sova när det är ljud eller ljus, så på sommaren äre väldigt svårt för mig o sova. Sen vaknade vi , han stack till jobbet & jag stack till farmor o lämnade cykeln, sen gick jag hem o städa, så nu ere lite fräshare i mtit rum kan man allt säga.
Sitter o äter en panpizza, e fucking hungrig. Vene vad som händer idag, en chill dag antar jag o snart då jävlar blire GOTLAND!!! gotland ftw! men vi hörs sen babes. pusslove <3



100720

sovit en timme, var iaf något. Tog ej mycke bilder igår, men kommer några söta bilder på söta människor ;D









Ha de bäst, nu ska jag nog dra mit och väcka lilla ertan som sover som en sömntuta, o snart kommer tobbe igen & sen ska ja möta jessie och då blire att cykla upp på stan! puss

you are my soulmate.

hej! :D .. Kom precis hem från oxhagen, hade filmkväll me jessi Leszek adam mahad och tobbe :)
Vi tittade först på en drama och den var för jävla fin, sen tittade vi på en skräck film och de var då tobbe kom :) och jag och mahad hoppa till för mycket, de gjorde fan leszek och de andra med, haha. men de var iaf skit mysigt, var där från typ 10 på kvällen tills aa vid 5, sen drog jag och tobbe till mig o jessie åkte hem.
Ska hoppa in i duschen nu och sen ska ja & tobbe träffa ertan och typ ta en cigg och snacka lite hehe.

Ska på stan tidigt imorgon och först följa me tobbe & jessie som eventuellt ska pierca sig, och sen ska jag till försörjningsstöd och sen till möte med jobbcoach!  sen efter får vi se vad som händer, ska nog hem o sova några timmar ha ha. vore najs.

men ha de bäst, måste skynda mig nu. PUSSSSSSSSSSSSSSs!


i wanna be a billionaire, so fucking bad.

Var nyss ute o sprang me lilla jessie, med bra musik & bra sällskap så går de kalasbra helt enkelt, vi gick runt vivallaringen o sprang lite då & då, i våra egna världar var vi också. Hade hörlurare..
Sen han som antagligen snodde min mobil ringde jessie o ville prata med mig, så ska ut o snacka med han snart, undra om han ska erkänna elle hitta på ennu en lögn? de lär vi ju somsagt märka, polisanmält ere ju iaf.
Sen ska vi åka till Leszek och kolla på film med han och Adam! mysigt de ska bli, senare ska ja o jessie lägga oss utanför mig o titta på stjärnorna, och de kommer bara vara kul & skönt.

Imorgon blire möte med jobbcoach och sen lämna in ytterliggare papper till försörjningsstöd, sen hoppas vi på att jag får pengar denna eller nästa vecka! =)) ..

 

Nu ska jag sätta mig i soffan och kela med min nya mobil ha ha!

 

 

han! <3


Give a little bit.

hejhallå, vaknade nyss jue, svin tröttis -.- .. Men ska möta jessie klockan elva, sen ska vi vidare till stan me cyklarna xD .. och då ska jag först till försörjningsstöd på möte,  hehehe.. sen kanske vi ska kolla efter en ny mobil till henne?  när vi endå e i närheten. Vene vad som händer idag, men ska iaf träffa Leszek nångång idag, pusspådet.

Killing me softly!

hejhallå! :) <3

Kom precis hem, förut cyklade ja och jessie till henne o sedan så sov vi från kanske 2 till 7 tiden, då smsade adam o frågade om vi skulle ses nu, så vi mötte honom, o åkte till Leszek o väckte honom, stackarna jobbade natt de var därför de sov så länge. Vi tittade på någon skräck film, den var väl lite äcklig sisådär, men jag hoppade iaf till ibland ha ha. Sen så tog vi en cigg, o sen skjutsade adam hem mig & jessie till henne, o då tog jag cykeln hem. Så nu sitter jag här o ska snart äta varma mackor. mumsigt, inte ätit något idag typ? förutom en liten pizza bit me älsklings jessie.

men iaf, blir väl någon film idag, får se om jag kan somna eftersom jag sovit hela dagen, sen blire försörjningsstöd möte imorgon 11.30 tydligen, hoppas hoppas hoppas jag får pengar!!


ha de bäst sötnosar. Puss <3




Känns förresten som hösten närmar sig, vene varför men förut på kvällarna var de för varmt, nu blåser de kyligt, elle? känns som det iaf.

100718

oooh, vad jag älskar min mobil. Den är så jäkla bäst, jag har börjat lära mig den nu iaf ;) lite stor är den bara men de gör inget.  och aa till kommentaren, jo jag har snart jobb +  får pengar från ett ställe, så  sluta lägg dig i mitt liv.


Iaf, igår var en så jäkla bra dag! <3 Fyfan vad underbara människor de finns, + pratade mycket med pappa så vi e på bra humör elle vad man säger.  men iaf, vi badade i vivallabadet två gånger, fattar ej hur vi lyckas komma över , men de gör vi i fyllan. Sen åkte vi o badade med Adam och Leszek i leken något, fyfan vad mysigt, vi simmade & hoppade från hopptorn, men fan onyktra var vi. Men kul hade vi iaf, och vi somnade vid 9 på morgonen dårå,  fick mcdonalds på morgonen med hahaha.


Ska till ejssie nu, tvätta kläder, sen äta mat, sen filmkväll me Leszek o adam. Puss

17 juli 2010

hej, åkte och köpte en ny mobil idag, så har nytt nr också. Men så jävla att skriva med den för det är touch. :/ hehe, ska se film nu puss




100717

igår var en bra dag, tills senare dock.. Först kom de folk hit, vi drack lite oså! Vi körde hembränt spelet, havet stormar och sprit spelet, de var kanoners. Sedan fick vi värsta ideén, att gå till vivallabadet, och bada ;) Så vi stack dit o bada, de var hur kul som hellst och så jävla varmt vatten. Men där borta, blev min mobil snodd ...av någon jävel , och de roliga är, jag vet alla som var där, så någon av dom äre, som följde med oss dit o bada iaf ... Så ingenkan nå mig, de väntade  sms som fan på mi, asså viktiga, av folk som typ skulle hit idag p.g.a något o massa sånt. Så jag vene hur jag ska gö, kommer ju inte få ny mobil direkt? o har ingen mobil elle annat nr :S .. o ingen kan nå mig... hmmmm.. aja, arg som fan e ja, elle ledsen, för min mobil var mitt allt :c ..


Pusssis

fredagkväll!

tja! :) .. Sitter här me jessie, ska snart hoppa in i duschen sen fixa mig, sen invänta folk som ska komma hit & dricka me oss :)

Var i G-vik idag me mina syskon, men hade ej badkläder, så ja & morsan gick o handla :) Så jag felicia och rebecca cyklade till badstället,  och badade & solade o åt mat :) var där i typ 4-5 timmar, sen blev ja tvungen att åka hem o möta jessie ;D ..  Men iaf.. nu ska ja hoppa in i duschen & försöka få hit en massa folk!

pussspåer

100716

hej hopsan. Sitter här med en macka, nyvaken e jag, men lilla rebecca försökte väcka mig förut, vill ni veta hur? jo hon pekade på mig sådär lätt, haha var redan vaken därför märkte jag de, men sen somna jag om igen.
Felicia tjatar om att vi ska åka till G-vik , men jag har inga badkläder :S de kommer bli jobbigt ifall jag måste hem & hämta dom, orka.. jag får väl annars följa med dom och kolla på när dom badar, jippie. De kunde sagt något igår när jag var påväg hit, att jag skulle ha med mig badkläder.
Senare ikväll ska jag iaf träffa Jessie osv, säkert mer folk. Vi hittar nog på något, fest blire säkert. : )


Pusssis

you make me smile.

Käkade på saigon med mina systrar idag, de var urmysigt.. o rätt så good mat. Sen vandrade vi lite på stan och sen bara luffat här, inte vart så fint väder idag, men de har vart kanon varmt endå, man kan ju knappt andas fan?

Tittar på 27 dresses nu o ska snart lägga  mig tror jag, se om man kan sova i denna värme. men försöka går ju.

Imorgon blire kanske g-vik me syskonen, o sen träffa jessie tror jag, kanske blir partyparty med.. =))


finns inge mer att säga en puuuusss


100715

hej :)  igår blev de fest hos Leszek, elle aa vi drack och spelade spel och hade trevligt :) ..
De var jag jessie natta leszek adam och adam, ;d .. men senare på natten drog jag och natta hemmåt mot mig, och då träffade vi Sharmarke och Ertan, jag skulle låna deras cykel och kunde fan inte ens cykla haha, sen stack vi hem till mig och åt mat, och ertan och natta sov över här. Idag vet jag inte vad som händer, men ska hoppa in i duschen nu och sen gå och köpa cigg. Puss

=!

heejsötisar. jag sitter me några vänner och tar några öl osv, imorgon blire morsan, barnvakt och umgås me dom osv :) .. puss

100714

skulle skriva blogg igår, men de åskade som fan & åskan och blixten måste slått in i sändningen för internet funkar ej, elle hemtelle.. Men sitter på min laptop  :) för har bärbar internet där hihi.

Igår var ja på möte, och de gick kalasbrA, hon verkade skitbra helt enkelt. Ska på möte med henne igen nästa vecka, de går frammåt ^^ sen ringde jag ett jobb och sökte :) .. han skulle höra av sig till mig sa han, ska ringa runt lite denna vecka och sen ska jag skicka ett mail till min jobbcoach så hon vet att jag håller på och söker jobb ^^ .. Senare åkte jag till morsan & firade henne, hon fyllde 38 år igår :) grattiiiiis <3
Träffade mina syskon också, sen vid 8 tiden på kvällen åkte jag till oxhagen och träffade jessie och vi stack hem till Leszek och sen kom adam dit också, vi satt och snacka, drack några öl och hade de mysigt.
Sen stack jessie till en kompis & jag stack hem, faaarligt, men jag kom hem efter några timmar höhö, hade inga cigg heller :c .. men nu har jag pengar till cigg så väntar bara på att adam och jessie ska komma och hämta mig, så kan adam skjutsa mig och köpa cigg, sen ska vi åka & bada, men jag ska nog inte bada för jag har inga badkläder för tillfället, och min tatuering, ska ta de lilla lugna, ska försöka köpa nya badkläder så att jag kan bada snart igen, men min nya tattoo e snart läkt iaf, göttmos ^^

Men nu ska ja kolla facebook och sen kommer de & hämtar upp mig,  kanske blir fest idag igen :) & imorgon blire att sova hos morsan i guess..

xoxo / Elly

100712

ja igår blev de nattbad med folk! Jag är inte badkruka inte, men fick tjata på lilla jessie att springa ut samtidigt som mig ;) tillslut gick de ha ha.  Nu har jag precis duschat och tagit på mig nya kläder, ska väl snart kila iväg till jessica, antagligen försöka städa lite där borta, sen festen som var hos henne, ojojoj. Behövs städa här också, men de får väl bli senare isåfall, eller imorgon. Jag kommer jämt skjuta upp de.  Men behövs bara att damsuga och tvätta golvet, för allt annat som låg på golvet i söndagsmorse har jag redan tagit bort.
Vet inte vad som händer idag, de märker vi väl sen. Vi lyckas alltid att hitta på något.

och jag drömde en dröm inatt, helt sjuk. Att linus ringt jessie och sagt att han ej e sur på henne men att han e sur på mig och sen blev jag arg och smsade han osvosv, men jag frågade jessie nyss och de hade inte hänt, så de var en dröm de, sjuk dröm ?

men nu ska jag sluta, xoxo!


whiskey lullby

Här kommer en bra sovarlåt, elle va säger ni? den hade vi iaf när vi försötke sova hos mig, och ja man blev trött, men inte kunde man sova för de var så jäkligt varmt,  men nu ska vi inte klaga tycker jag. Haft jätte mycket folk som sovit över hos mig den här helgen, elle jätte mycke & mycke, men haft folk som sovit över iaf, ochd e har vart helt great, så jävla kul & veta att de finns folk som stöttar än och som e kul folk som man kan umgås med.
Efter 8 kommer jessie dharl, och de blir väl att gö nått,  senare ska vi nog följa med Adam och Leszek och bada, i natt. De blir säkert helt kanon, får se om jag hoppar i, ska ha på mig badkläder iaf. Men vore skönt för har vart helt kvavt ute idag, men känner på mig att åskan kommer att komma snart. Imorgon ska jag ringa ett jobb och försöka söka efter det, fast ansökningsdagen gick ut den 8nde. Men man kan väl söka iaf, då vet de att man e intresserad, och de e ju allt något. Ska på jobbcoach möte på onsdag iaf, och sen den 19 ska jag på möte med försörjningsstöd. Så de flyter allt på.

Jag e så jävla trött på alla skitsnackare, serri get a life?  Finns väl nått roligare än att snacka skit och sen försöka göra så att man blir osams med fler än bara den personen. Elle vad tycker ni? .. Joo visst, alla är eller har vart falska någon gång i sitt liv, men att ens vänner kan göra så, som man trodde var ens äkta vänner. Kan inte begripa det, kan ni?






100711

Hej hallå. Igår blev de lite partyparty at my place! Jag & jessie , abdi sharmarke ertan elvis abbas kenan och aa :)
De var segt i början, men sen jävlar kom man igång, jag kommer inte ihåg så  mycke. Men folket här fick iaf ett gott skratt, de e ju bra, de förlänger ju livet! :) .. Jag sprang runt, fullt & glad. SLog sönder mina knän ( helt blå där t.o.m ) slog mitt huvud över allt, tog sönder stolar, spillde grogg överallt, sen vaknade jag i sängen i underkläder, och kommer inte ihåg ett skit, & då vare bara ertan kvar, fast han låg i soffan dårå. aja, de var en bra kväll igår endå, Idag blire väl att träffa Jessie igen? och sen kanske ha filmkväll med några, de vore urmysigt iaf. Puss

woho

Nu ska jag och jessie försvinna in i dimman och leka med våra nya vänner tihi! :*




*


my lovly girl!

hur fan kunde du?

jag e så jävla arg, hur kan ens "bästa vän" tro de värsta om sin bästa vän? jag har så jävla svårt för & tro de...
Men somsagt, man vet vilka man kan lita på nu iaf. Men oh, jag vet inte hur jag ska göra ... jag e så jävla arg, och jag blir så less på den personen också? sen säger hon : sluta annars smäller jag till dig " och då sa jag till henne : men smäll till mig förfan då? " men hon stod bakom sin lilla kille, och vågade inte röra ett finger.
men så jävla falsk, trodde aldrig att hon skulle kunna tro sånna saker om mig, och sen om jessie, aldrig aldrig aldrig att jag trodde det. Men jag e så trött, och orkar inte bry mig ett skit längre, hon valde detta och jag skiter it, det var falskt och det var helt oförglömligt, aldrig att jag glömmer det!



9 juli 2010!

hej! :) .. Igår kom jag och jessie på sjukaste ideén, elle inte sjukaste, men vi kommer alltid på att vi ska gö nått när de egentligen e för sent, vi har våra idéer för oss alltså. Så vi skrev till ertan att komma och ta en cigg med oss typ, han kom med elvis. Vi rökte, snackade, sen stack vi in till mig och tittade på en skräckfilm, Summer´s blood, den var faktiskt helt okej :) inte ens läskig, den var bra faktiskt! Sen så skulle alla sova över också, xD haha, vi lyssnade på deppmusik, elle aa försökte ju somna så vi lyssnade på sån tråkmusik så att man kunde somna, elle vissa var bra men iaf.  Så de var kul, kunde inte sova i natt, var för jävla varmt ;S sov lite då & då men vaknade mycket också. Men sen tillslut väckte jag elvis och ertan, för jessie hade redan gått till jobbet. höhö. Ikväll blir de mys! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

mysdag.

Träffat tobbe och micke idag en stund, de åker till sthlm imorgon. Sen träffade jag lilla jessie, vi gick runt vivallaringen , och de var för skönt & sen träffa vi lilla carro en stund också. =))
Jag och jessie har tittat på en film , den filmen var bra , vi hade chips och cola till det.
Nu tittar vi på sämsta filmen ever .. :/  helt sajko filma alltså, sajkomänniskor som e med där i också, filmen heter "youth in revolt " Inte sevärd direkt. 

Nu ska vi väl fortsätta med vår sajkofilm, se om det händer nått kul i den, annars blire  väl att ladda ner någon annan film elle kanske gå ut? och hitt på nå.

Imorgon blire nog lite partajj med några vänner, de blir kul! Puss på det.

rubrik?

kom nyss hem från stan, vi gick och åt och kollade runt lite i affärer, synd att man inte har tillräckligt med pengar så att man skulle kunna köpa nått fint. Men nu tänkte jag lägga mig i sängen lite och vila ett tag, e så otroligt trött.

8 juli 2010!

Igår runt tolv tiden gick jag och jessie ut och träffade ertan elvis och abbas. Vi gick runt och snackade lite, ertan lämnade jessies tröja till henne som han lånat, och sen så satte vi oss vid sportcenter. Sen fick vi en stor lust att gå runt vivallaringen xD .. Så vid ett tiden gick vi runt vivallaringen, var för skönt.. Jag och elvis gick sist, vi snackade om en massa roliga saker och de var kul. Sen gick vi hem till mig & drack vatten, och sen sa vi hejdå till dom & gick in och somnade som en stock på en gång.

Vaknade nyss, e för trött .. -.- men ska ta bussen som går 10.55 till stan, och möta mormor & felicia, orka på på stan så tidigt ? .. menmen, kommer hem i eftermiddag nångång iaf.


jag tror...

... jag börjar känna mig lite smått sjuk , i hvuudet. nejfan! Men alltså, det är så jäkla varmt här inne i rummet, men jag tror inte att det är rummet, för jag känner mig för varm jag också, snuvig också, nyser hela tiden, och ibland är jag hes också.. Det känns också konstigt i min hals , hmms.. Inte vanlig halsont utan sådär  helt fucktup konstigt? brukar säga till vännerna att jag har en tumör i halsen, men de bara skrattar åt det, men de kan jag förstå för jag får alltid förmig att jag ska ha alla de värsta sakerna i världen. Men när jag dricker något elle äter något så typ bränns de i halsen när jag sväljer och sen känner man när de åker ner och de känns jobbigt faktiskt. så ja, jag vet inte riktigt vad de kan va, men bara tat lugnt antar jag.. Hoppas bara jag inte blir sjuk, för liksom det är sommar och ja jag e ute hela tiden, men klart man ska.


Imorgon ska jag träffa mormor & felicia en stund på förmiddagen elle aa en stund i alla fall, vi ska väl äta nått gott och sen ska jag med när felicia ska köpa något på stan, fan vill ju också, men har inte pengar till de.

Puss
♥♥♥♥

100707

hejhå!
Här kommer de en bild på min nya tattoo  , men man ser ej så bra dock.

Iaf , den kändes mer än vad mina andra kändes ;d men så ont gjorde de ej,  för skön känsla att tatuera sig alltså.
Vet iaf att jag ska göra en elle två till, sen fåre allt räcka.

Igår var de fest på vivallakullen, de var först jag caroline jessica tobias och micke, för kul, Sen kom det några grabbs till.. =)) .. iaf, vi hade svin kul,  körde lite roliga lekar, drack, snackade strunt och ja allting, <3

Sen däckade jag, först säger jessie som ligger däckad i soffan "elin, jag vill ligga bredvid dig " .. Och sen lägger hon sig bbredvid mig, elle aa jag sitter, och sen däckar jag och vaknar vid hennes fötter dagen därpå.

Sen idag så vaknade jag av att jessica kramade mig och sa att vi ska upp nu, för tobbe hade smsat oss, och så, för vi skulle till anlängsbadet, kom dit vid 2 och stack hem vid 6, låg där och stekte hela dagen, för skönt! Vill duscha nu, så de ska nog bli. Puss på skinkan

Karate kid.

jessica - ja de tycker jag också nu, men funderade på typ kanske min bokstav också? E och över den så är skytten, va tyckeru älsk? <3


Träffade tobbe och micke idag, lyssna p¨å musik och snacka, och sen träffade vi caroline, och då tänkte vi typ bästa ideén. att åka på bio och se karate kid, jag tänkte mer, aja den e väl bra säkert, men den var grymmt bra,. jag lovar det =)) verkligen sevärd, ja och caroline satt hela tiden as taggade till filmen.. :)  sen sa caroline as högt en grej, så vare en tjej som sa att vi alltid ska sitta bredvid idioter, men då sa ja as högt, fan va folk kan snacka massa skit? .. men iaf, den filmen var verkligen guld, jag menart. En av de bästa filmerna jag sett, iaf efter Eclipse. hehe.. men e med caroline och lite folk nu, as taggad till tatuering imorgon, läs däruppe så vet ni vad jag kanske funderar på?  men iaf, sen imorgon blire fest vid vivallakullen, typ, kom föfan. kul skare bli me mina älsklingar. Puss på det.

100705 - tatuera mig imorgon!

Hallå! :) Skickade in alla mina förssörjningsstöd papper idag, skit najs fan!
Igår var det en liten knas dag, var först me jessie linus och hajro hemma hos jessie, sen stack dom och jag och jessie åkte & bada med några, sen åkte vi hem till jessies kompis och slagga där typ. Somnade vid 6 och skulle egentligen upp vid 9, men vi försov oss och vaknade vid 11 tiden, så det blev bråttom kan man lugnt säga, vi skulle till stan & grejja lite föfan! :*
Iaf nu sitter man här hemma, och väntar på käket, och sen ska jag duscha :) jag tittar också på lite tatueringar, ska tatuera mig imorgon em caroline, <3
Tänkte göra en skytt på min handled, skulle inte de bli riktigt nice? Vene om de bara ska vara en liten skytt grej elle något speciellt till den ? hmms, ska kolla runt lite grann och sen märker vi de somb lir snyggast, och inget man kan ångra, eftersom jag alltid kommer att vara skytt ^^

Nääe nu ska jag hoppa in i duschen, sen äta fiiiiskgratäng och sen blire att träffa lilla Caroline.  Puss på det.



Kanske någon sån typ? 
elle typ
elle kanske en helt vanlig? elle så kanske de ska se ut som en blixt typ? hmms.. Ska nog snacka med caroline snart , så får hon hjälpa mig elle ge föslag haha.


Eminen ft Rihanna ♥

Bästa låten! ♥





100704

Heej hoppsan sa :) Det e lite roligt, skit mycke folk hör av sig till mig och jessie och vill festa med oss igen osv, de ville festa idag men de orkar vi inte och e inte direkt taggade heller .. Men de blir kanske på tisdag iaf.. (:

Sov hos jessie i natt, hennes för varma lägenhet men balkongen var uppen som tur var.. Sen e vi sura på Linus som bara stack hem helt plötsligt, det glömmer vi inte.
Men men nu ska vi gö käk sen hem till mig och kolla vilka arbete jag sökt så att jag kan skriva ner det eftersom jag ska till försörjningsstöd imorgon och lämna in tusen papper osv, hoppas jag kommmer få försörjningsstöd. :)

blir nog att träffa fler folk sen. puss



Grattis älsklings carro påå födelsedagen!! hoppas din dag blir perfekt :)<3<3<3

100703

hejsan :) .. igår blev de först lite förfest i vivallakullen, de var ja jessie linus och carro, sen kom de några till, och vi tog lite bilder som kommer upp.. och sen efter de stack vi på fest i oxhagen hos en som jag inte kan stava till xD .. sen vart de paaarty  hos mahad :P .. men iaf, de var en skit kul kväll faktiskt, men idag blire bara filmkväll me några vänner! :) <3 
Var förresten och badade med jessie tobbe carro och linus, cyklade dit,  för mysigt var det där.


haha för söt min jessie har ;)



Ikväll blir de nog tacos, och nu ska jag hoppa in i duschen och de. Puss

100702

Igår efter twilight filmen stack vi på en liten mini fest typ höhö, för sugna! Jessie, kniven ;);) hahahaha! :D .. Noone knows! hihi.
Sen iaf, fick försörjningsstöd papper idag, så fyllde i de, ska skicka in de på måndag! :) Hoppas jag kommer få försörjningsstöd!!! :D .. iaf , sen fick jag syn på att jag fått mitt studiebidrag fast jag bara gått typ 1 dag i juni månaden? men man kanske skulle få de iaf. aja what ever! :) asbra med lite pengr, men dom ska jag ta hand om väldigt bra haha, tills jag får veta ifall jag får försörjningsstöd elle inte iaf ;d ..

Ja iaf, idag blire paaaaaaarty like a rockstar, hello det är fredag youknow! :) .. Blir väl förfest ute, och sen fest hos en i varberga, kalasbra därva! Men e sur på en som ej svarar när man ringer, har vi gjort han nått ? :S isåfall vadliksom... Jessie sover som en stock i min säng, elle sover vet ja inte men hon är nära på att göra de iaf, jag e trött jag med, elle trög som jag höll på att skriva ;) men inte fan ska jag sova än ;) .. elle de får vi se,  men vi ska upp vid 4-5 och fixa oss, dona och allt de där, dricka vid 7 tiden blir väl bra? inte som den gången vi började vid 9, elle igår då vi började klockan 2 på natten, vi e fan sajkobajko när vi är med varann! :)

Twilight - eclipse!



Var på Twilight - eclipse idag med Jessie och Carro! Fan vad den var bra, den var mycket bättre än tvåan! =) Helt klart sevärd. Så jävla spännande hela tiden! :) .. Men innan vi gick på bion så gick vi runt vivallaringen och sen på stan såg vi två fulla människor som skrek på varann, elle aa de var mest tanten som gjorde det dåårå ;d höhö.

men hoppas det kommer en till twilight, elle de borde de väl göra?

Men imorgon blire party! =) xoxo / elly.

Holding on to you - story of the year!

Dagens låt! ♥♥


Fan vad skön den här låten är, och den blir bara skönare & sköönare ju mer man lyssnar på den! :)

Nu ska jag lämna mina syskon i tybble -.- de ska träffa kompisar där, och ja måste följa me dom dit, typ snacka me mamman osv, sen ska jag liksom hit tillbaka igen, och va här tills mor min kommer, sen får jag lite pengar också för att jag tog hand om dom,  vi åt förresten nyss mat som jag gjorde, haha blev bara kroketter och köttbullar! c:  Får nog skjuts hem av lilla carro & hennes pappa sen. men iaf..  ha de bäst. pussisar.




1 juli 2010!

hej, vaknade för nån halvtimme sen, hoppade in i duschen när jag väl orkade xD iaf. äter lite frulle nu, ska snart kolla när bussen går och sen åka buss till morsan, typ va barnvakt, elle aa .. göra käk åt dom iaf typ, elle nått sånt? och sen stannar jag där till 4 då mamma kommer hem, och sen så sticker jag väl hem me jessie osv :) .. iaf,  ska bara tat lugnt hos morsan också ;d

Vad kan man skriva nu? nothing, xoxo/elly

RSS 2.0