100702

Igår efter twilight filmen stack vi på en liten mini fest typ höhö, för sugna! Jessie, kniven ;);) hahahaha! :D .. Noone knows! hihi.
Sen iaf, fick försörjningsstöd papper idag, så fyllde i de, ska skicka in de på måndag! :) Hoppas jag kommer få försörjningsstöd!!! :D .. iaf , sen fick jag syn på att jag fått mitt studiebidrag fast jag bara gått typ 1 dag i juni månaden? men man kanske skulle få de iaf. aja what ever! :) asbra med lite pengr, men dom ska jag ta hand om väldigt bra haha, tills jag får veta ifall jag får försörjningsstöd elle inte iaf ;d ..

Ja iaf, idag blire paaaaaaarty like a rockstar, hello det är fredag youknow! :) .. Blir väl förfest ute, och sen fest hos en i varberga, kalasbra därva! Men e sur på en som ej svarar när man ringer, har vi gjort han nått ? :S isåfall vadliksom... Jessie sover som en stock i min säng, elle sover vet ja inte men hon är nära på att göra de iaf, jag e trött jag med, elle trög som jag höll på att skriva ;) men inte fan ska jag sova än ;) .. elle de får vi se,  men vi ska upp vid 4-5 och fixa oss, dona och allt de där, dricka vid 7 tiden blir väl bra? inte som den gången vi började vid 9, elle igår då vi började klockan 2 på natten, vi e fan sajkobajko när vi är med varann! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Din blogg handlar bara om alkohol så tråkigt

2010-07-02 @ 15:44:30
Postat av: Anonym

till anonym - du är tråkig. Jag älskar hennes blogg :)

2010-07-03 @ 12:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0