<3 - !bildinlägg! - <3


Fredags!




Min fina mössa! <3 ;c hihihi efter en hård dag :D


Lördags!
Kina muren! c:

maaat, du kommer alltid finnas i vårt hjärta, elle hur sabbebabbe ;D?




Hos mammi! ;d + barnkalas!









sabbe= glad. Jag= drogad. Natta= galen! HAHAHAHAH! elle?











Ute och skojar! påväg till bion! ;d





Bion!   som sög.





Hemma hos mig! ;d hade köpt en massa smink!



Tack och adjö för mig ;d moha

100131 .. hur svårt som hellst.

Hejsan! :/ känns så tomt att vara hemma, ensam utan nån :( .. höhö, utan nån som sover här! men iaf ..
Nattis kom och hämta mig & sabbe förut, så vi stack till bilen sen åkte vi till stan .. och vi trodde vi skulle få skjuts hem, men ajsan sa da ;d .. Så vi sa hejdå till chriss&sabbebejb! och sen gick jag och natta upp till stan och snackade lite om allt, finns alltid för dig hjärtis! <3 ..
Sen så åkte vi hem, och träffade enis i bussen ( den roliga snubben ) xD .. hahahahaha! hahaha asså vi såg bara han när han lekte med ungen..
Sen så iaf, gick vi till mig, snackade, lyssnade på musik och sen nyligen åkte nattis hem! =( så nu e man helt alone :( .. buhu.. så idag.. klockan e knappt halv 9, så vene vad som väntar på  mig??
Men iaf, nått ska man ju göra, men de känns som en stor jävla fet klump i halsen, hur jävla svårt att andas ... alltså .. jag menar inte att jag e sjuk, utan att de känns som en stor fet klump i halsen/magen och ja allting! sorgsna saker... men iaf, så e väl livet ... hoppas inte att de värsta händer bara!

Sen så e sabbe så gullig, varje gång jag hostar påå natten, så tror hon att jag ska kväva mig själv så hon vänder på mig och typ väcker mig så att jag vaknar! för att jag får hostattacker på nätterna och de e inget att leka med, eftersom jag knappt kan andas, och att de känns elle så som om jag kan kväva mig, så de var svinsöttit! <3

Men iaf, imorgon blire skola , sen praktik från 10 till 3. Sen stan med lilla jessie =)) .. och då ska vi nog shoppa. puss på det!
i nästa inlägg kommer det en massa bilder ifrån helgen! PUSSSSSSS

100131 - the road home!

tjena hoppsan ;) ..

Vaknade idag kl 14.05 typ ;o .. hahaha vi skulle vakna vid elva kanske hade vi tänkt? aja .. chriss&Sabbe åker hem idag vid 6 tiden =( .. såå aa blir lugnt fram tills dess elle nått iaf..
Sen... senare blire nog att träffa jessica elle nått, hehehee! och imorgon ere praktik igen=( aja, det rullar på endå;) 4 veckor kvar. höhö 3 veckor kvar tills det e sportlov!

skriver mer sen, orkar ej skriva just nu har en liten sabine som ligger på mitt knä! ;) .,. sabbesyndrom.

pussssss

closer...

Hejsan alla söta :D <3 ..

Idag .. jag och sabbe åkte till stan, och träffade chriss natta och linda, vi stack till kina muren på en gång, och vi satt där i typ lite över en timme, och de var sjukt mysigt och sjukt god mat, vi blev iaf proppmätta kan jag lova D:

Sen så gick vi och kollade lite i affärer, och sen vidare till beccis, på hennes lilla söta kalas! =)) och de var roligt, vi tog lite bilder med barnen, lekte lite lekar, och pratade en helg del! Sen vidare till bio och gick på Fish tank, jag säger bara det att ... gå inte på den ! den var sjukt dålig, hade ingen handling, och .. vad fan handlade den om? jo en snor unge typ som betedde sig helt wierdo! aja .. men de var sjukt mysigt iaf .. eftersom att få vara där med dom söta :D .. och bara helt enkelt mysa, så det här har vart en toppen bra dag! Sen kom karlsson och hämtade oss.. och vi har tagit en hel del bilder.. ska ta in de i bdb och facebook, och lägger nog in dom i bloggen kanske imorgon elle så =))  lite flumm bilder, åde! öhöhöö mysigt..

Nu duschar söta sabbe.. jag ska duscha efter henne!
sen ska vi göra lite mysigt, typ ansiktsmörj grejs så man får fin hud och de haha :D
ha en bra dag! PUSSSSSS


förlåt! :/ ..


100130 - new day!



h££j =))

Vaknade för typ en timme sen, och vi typ åt lite smått med frukost och satte oss vid datan och spelade lite musik, myys ! <3  Sen sminkade jag mig & fixa håret lite bara.. Vi ska upp till stan till två tiden så måste typ kolla när bussar går nu, eftersom det är lördag ;d .. Ska först på kina muren, sen barnkalas och sist men inte minst, bio =)) får se om man köper med något på stan :D .. Men iaf, jag skriver nog lite senare, förresten.. filmen vi ska se är fish tank (; kanske är bra? iaf drama, och jag & sabbe tyckte iaf den verka bra :D ..


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Kan inte fatta vad du håller på med.!

100129

Godmiddag sötisar!

Igår kom sabine och chriss till örebro, yeha. Jag natta och linda åkte och hämtade dom, sen stack vi hem till mig ;d typ lyssna på musik, snacka och allting :D suveränt ;)<3 sen ringde tobbe och ville träffas & ta en cigg, så vi gick till honom och tog en cigg typ, och jag natta och sabine blev snömulade :@ av chriss. Hahaha, fyfan va kallt de var! ;d . sen stack vi hem till mig och då åkte chriss natta & linda hem, Så jag och sabine började titta på Santa slay , skräck film om jultomten ;s vi hann inte se färdigt den, men blir väl nån gång, men den var helt sjukt, hahah dagen innan jjulafton kommer hon&jag bli rädda ;o ;)

 

Idag träffade vi tobbe & carro, vi typ flumma mycke och sen aa, snackade en hel del, och kuddkrig;o och ja de gamla vanliga höhö :D och senare ska vi träffa natta linda & chriss :) i guess?

Imorgon blir de först kina muren , sen barnkalas ;) och sen bio , kommer bli en härlig dag/kväll imorgon! iloveit!
Jag,sabine,natta,linda & chriss!


Vad ska ni göra ihelgen då? :)


100128

hejsan mina små dockor;d elle nå hahaha! =))

Idag på jobbet gick hur bra som hellst, de saknade en massa personal så de sa att de verkligen behövde min hjälp idag ;d .. så jag tog hand om en massa barn själv, och alla kallade mig fröken och jag fick trösta en hel del barn och sen så lekte jag med dom, och tiden bara rann iväg idag, så idag var det fan skit kul på praktiken!! =)) .. De gick bättre än vad de gått de andra dagarna, och blivit bra vän med personalen också ;d snackat hur mycke som hellst, skojsat och ja allting.. Men när ja skulle dra hem blev ja lite sur, min jacka hängde inte kvar, det finns en på jobbet som e "surkärring" .. så hon hade tagit ut jackan och hängt den nån annan stans för att den luktade rök :S whats your problem? .. iaf .. så jag letade ett tag, men aa tillslut hittade jag den iaf.. men man brukar ju säga till först? inte bara göra det utan att man ens vet de :S elle va tycker ni?

Iaf, idag blir en kul dag! =)) och ni vet jju redan varför bitches!  så iaf, nu en stund blire väl att tat riktigt lugnt och så, städade mitt rum igår förresten :) ser as fint ut nu..

ha de bäst. PUSSSSS!

 


taggad?

taggad jag e! denna helg kommer bli helt guld för sabine kommer, så kommer umgåss med henne och en massa folk, alltså natta chriss och linda, och sen kommer tobbelito vara med, så de blir bio, mys och käk och aa allt som e asbra iaf :D ..  och sen nästa helg ska jag festa med bp och en massa annat folk, vene vart vi ska vara än, men nånstans är vi, så är as taggad haha :) <3 nu ska ja typ dra, har precis duschat osv, ska väl slagga strax! pussissar!

också

hej kom hem för en stund sen, sitter och käkar & ska snart in i duschen :) tobbe snömulade mig och carro ute ;o .. MUPPSKALLE! :D

Först träffa ja tobbe, vi stack hem te mig, snacka en masssa skit, lyssna påp musik , visade våra roliga videos från helgen ;d .. sen så hade vi kuddkrig, hahahaah de var as kul, elle snarare kuddmos! :D .. sen kom carro, pch då typ snacka vi en massa, sjöng, lyssna på musik & hade väl de trevlans ;d ..

PUSSS

100127

Hejhej, seg dag idag på jobbet, men de gick endå bra, tröstade barn hela dagen typ, menmen förmiddagen går alltid snabbt, eftermiddagen går segare än segast! =)) .. men iaf.. bra gick det endå..
Sen åkte ja hem, och nu ska jag typ aa snart träffa lilla tobbe =)) .. vene vad som hiitts på, men de märker vi :)) kul har vi alltid.


imorgon kommer sabine :D .. blir typ lugnt i helgen, bio och så maybe ? :)) med ett helt gäng elle nå ;) ..


puss på skinkan.

100126 - my day.

heeej =)... bra dag idag på APUn.. Men okej, de var jävligt segt vissa stunder på dagen, när det närmade sig hemfärd ;d .. men de var riktigt kul också, och bebisarna är så söta att man skulle kunna äta upp dom o.O ..  men de gråter hela tiden också men iaf, sånt äre :)) .. Sen gick jag till skolan, för vi hade ivval, de gick bra, hade  ett prov och innan jag gjorde provet trodde jag att de skulle gå hur dåligt som hellst, men när jag gjorde provet så gick de skit bra ju ;o .. kunde saker jag inte trodde heller =)).. sen hade vi lite annat och sen tog jag bussen till stan och gick in i Gina tricot och köpte ett par svarta jeansleggins ( nästan som de mörkblåa jag köpte ) med lite typ jeans ränder elle va man ska säga för 199 kr iaf, sen en vit/svart randig tröja, skit snyggt =) och den kostade 149 kr.  fick lite pengar av underhållet så tänkte köpa det jag hade velat köpt för ett tag sen då de inte fanns :)) .. men nu ska jag typ hoppa ini duschen sen dega framför tvn elle nå, e hos morsan fortfarande. Och på torsdag kommer sabine, fyfasen vad kul vi ska ha!! :D:D .. fast jag kommer praktisera på fredag också men då får hon sova tills jag kommer hem ;) ..

PUSSSS


100126

Jag uppdaterar så sjukt dåligt, jag vet! =/ .. Men är iaf hos morsan, har sminkat mig & fixat mitt hår, idag har jag på mig mjukis kläder, ska endå bara jobba och sedan till skolan för att göra ett prov i engelska B ! ;b ..
Men iaf, sen ska jag tillbaka tll morsan och sova hos morsan en natt till åså.. btw, skolan hade ringt min praktikplats och sagt att de eventuellt hittat mina nycklar :D .. så ska kolla upp de idag hade jag tänkt, jobbar från 09.00-14.00 idag, sen 14.30-16.00 går jag i skolan! men nu måste jag sluta, ska dricka upp min mjölk och sen gå till bussen som går halv 9, PUSSSSSSSSSSSSSSS

Nobody knows what´s inside me.

hejsan, kom hem för en stund sen från praktiken ;d.. de gick bättre än vad jag trodde, lite seg början bara men de ska nog gå lite senare vettja, mycket söta barn finns de där också :) .. och det e funfun!
Idag gick jag från 10 till tre, och imorgon blire från 9 till 2 ;b ..  för har ivval, och de räknas in som jobb tid ;d ... och ja vene va ja ska skriva haha, e helt tom i huvudet, och somjakob sa igår, att jag inte har någon hjärna ;d hahahaha Pusss på er.

kanonbradag!

Heej ;) Igår så åkte vi till micke i mosås på fest, och jag blev inlkåst i toan :S hahahaha, tog en timme för de att få ut mig, dom sa te mig; vi får ut dig " men sen hör mn i bakgrunden ; hur ska vi få ut henne?" hahahaha, fyfan alltså, sen blev vi utslängda så vi ringde jakob och han kom och hämta oss och skjutsa oss till bp i klassen :) .. såä de var rööj som fan där :D fan vad kul vi hade ;) .. Sen kom vi hem vid 7-8 på morgonen,  skämde ut mig för de i skolan, hahhaah kmr ej våga gå te skolan ;) höhö nejdå.  men kul hade vi =)) nu ska ja gö nått, sen duscha.. hahaha vi filmade in oss igår också ;d .. fyfan! puss


taggad!?

heej! "Nu drar vi groggen och går in i dimman".. så jävla ägande mening va? =) ..

Har sprungit me jessiepessi, gick asbra, helt döda. Nu duschar hon, sen ska jag duscha & sen blir det att fixa oss och sen efter 6 någon gång ska vi dra på fest i mosås! =)) .. De blir skit bra de ju!
Så skriver inte mer förns imorgon, men kul ska vi ha :) jag jessie & carro ska dit iaf ;d .. PUSS!


GOTALND I APRIL!

100122 - utan dina andetag är jag ingenting.

Hejsan hoppsan alla sötnosar!

Idag vare skola ;d de gick jätte bra,  de var så kul att veta va de tycker om den personen! ;) .. helt gött!!! =))
Men sen fick vi APU uppgifter, vi gjorde en utvärdering om denna vecka, och sen typ, åt mat, sen pluggade jag lite till & sen skickade jag in det till karin min lärare, & strax därefter så stack jag till bussen & sen träffa jag lejla och hennes kompis lite på stan & sen en annan, och sen åkte jag hem & gjorde lite käk! Sen ringde jessie, aa vi ska väl ses om en stund, eventuellt ska vi på fest, ikväll elle imorgon iaf. men vene än ;d för båda är helt trötta och sega, men nått ska vi iaf gö, för vi ska ju vara med varann i helgen i alla fall! för nästa helg kommer lilla söta sabine till mig, då ska vi leka ;) ..
och de blir kul!
Men aja, APU=praktik nästa vecka & 4 veckor till sen en veckas lov och sen en vecka till! det blir nog roligt elle? jag e sjukt nervös :S  vene varför, jo att liksom komma till ett helt nytt ställe, och det är t.o.m en jämnårig som jobbar där ;S  som tog studenten för två år sen ungefär hon är 89:a och jag e 90:a., man kommer liksom känna en press av de man gör,. Men jag ska verkligen rycka tag i mig och försöka göra mitt bästa så att jag kanske får sommarjobba där i sommar, men vi får ju se hur dagiset är, om jag vill fortsätta jobba där elle inte, men dags att söka lite jobb iaf så man har nått i sommmar! Men liksom .. ååh, sjukt nervös ... Men de kommer säkert gå bra eller? .. Jag hoppas verkligen det! Jag älskar verkligen barn, så jag ska försöka göra mitt bästa i alla fall, men de kan ta en tid innan man vänjer sig.. och många dagis däromkring, bredvid varann typ..

och studenten om exakt : 132 dagar med helg och alla lov ;) .. Det är väl typ två veckors lov, och sen massa studiedagar & en massa helger! Så tiden rinner iväg de gör den =)) .. men studentmössa är beställd, snart ska jag fixa studentklänning och skor, och funderar på att skaffa löshår så jag får lite längre hår, kanske kan få de i studentpresent i förskott (A)? .. och bal vet jag inte om vi ska ha .. verkar inte som de nu iaf.. Ingen i klassen e engagerad! ;s verkar de som, vi har inte ens snackat om flak elle något, hur fan ska vi gö, ska vi cykla på studenten elle ; fö vi har tagit studenten ... fyfan va vi är bra " elle vadå. hahahaha! Jag känner redan nu hur mycket jag kommer sakna min klass ... åtminstone några i klassen! de flesta..

Puss nu ska ja sluta tjöta! Pusslove..  förresten, tappade bort mina nycklar idag :( .. buuu!

 Skjortan går alltid hem! :)


 Skjorta, vit/rosa linne och jeansleggins! =)


Ha de bra pusslove!

jahaja ;d

Hejsan ! :)) ..
har känt mig lite små yr idag, men nog bara för att jag stressat med läxan, men e typ färdig nu =)) .. men ska checka den lite imorgon igen och se om den verkligen e klar etc. innan jag skickar/lämnar in den! skrev rätt så mycket faktiskt och de blev bra tillslut tycker jag iaf hihi..

Imorgon ere skola en stund, mest apu uppgifter osvosv... Sen ska jag och jessie åka hem till mig, fast först kanske träffa lejla en stund. Men iaf, sen fixa oss och senare mot kvällen .. 5-6 tiden ska vi eventuellt till mosås till hennes kompis & festa lite tror jag? kan nog bli kul, men de märker vi somsagt ;d .. bilder kan tas! Men jag skriver nog imorgon ;)  så ska nog typ lägga mig snart. så PUSSSSS


btw,  de står i tidningarna att folk velat begått självmord av den nya avatar filmen ;s och att foilk dött av filmen! :S .. herregud? vem fan vill leva i dendär världen och sen dö? tror man att man kommer i den världen då? jag har sett filmen och jag vill inte dö. och de e bara folk som mått dåligt, de som sett filmen i 3D , och då lever man ju in i filmen, kanske då man blir lite deppig.. men liksom läste nyss en artikel, sen läser man lite längre ner står de ; Det är oklart om biobesöket hade något att göra med dödsfallet, mannen led av högt blodtryck sedan tidigare " ja men vafan .. om man blir för upphetsad av en film, ja då kanske man får en hjärtattack elle aa de han nu fick liksom + de var inte ens i sverige .. hmms va tycker ni?

beställt studentmössa today ;d



haallå mina kära vänner ;b .. idag så beställde jag en studentmössa :) ..

var på brandstationen idag me klassen m.fler .. och de var riktigt kul faktiskt :) fick gå runt och kolla, fick en massa info och ja allting dårå :)) .. vissa åkte dendära stången, men fan jag vågade inte =(( .. haah stort mellanrum och allt, och de var långt ner, jaaa jag är höjdrädd ;d .. uuuh! men kul var de, var där från 10 till 12 typ. sen åkte jag till stan och träffa tobbe&carro en stund, sen gick ja och tobbe till affären och beställde studentmössa ;d .. han ska beställa nästa vecka tror jag. men iaf ^^  Sen så flumma vi lite & så¨åkte vi hem! jag funderar på att sätta mig och göra lite uppgifter som ska vara inlämnad imorgon, dehära med teman ; arbetsmiljö och säkerhet " ^^ men vi har tid imorgon och göra färdigt de men ska sätta mig lite nu tänkte jag! Men sen kommer jessie & kanske tobbe. Puss <3 


20 januari 2010!



Hejhej alla söta! :b .. Jag ska snart träna lite på motionscykeln tror jag medan jag tittar på någon komedi serie ;d .. som jag gör typ varje kväll, hur mysigt som hellst tycker jag! & jag behöver träna!

Idag har jag inte gjort ett skit typ! mest sovit, tagit de lugnt, vart i skolan ( en hektisk dag ) ..vart hos gammelmormor osv osv.

Somnade förut i sängen och vaknade av att pappa kom in och sa att maten var klar typ .. och så hade jag ungefär 10 sms?  ;d. av folk!

Imorgon ska vi till brandkåren på studiebesök, man ska få pröva en hel del saker, och sen ska dom väl berätta en hel del saker, vi ska iaf vara där i typ två timmar? de blir nog kulkul! Sen ska jag möta tobbe och vi ska gå till en affär och beställa studenmössa!:D.. hmms .. är de någon som vet om man ska ge lite pengar då man beställer den? och sen ge lite när man fått den? elle hur görs det?

annars får jag väl fråga de imorgon osv, men iaf, tänkte va mer säker, för måste ringa pappa imorgon och be han komma och ge pengar isåfall höhö!

Men iaf, sen ska jag nog, ... träffa jessi också! eftersom hon numera "bor" hos mig! ^^ ..

Men ska dra nu iaf, vad händer i helgen folks? Pusssssssssssssssss


100120

heej ;b kom hem för en stund sen, så brr kallt ute alltså ;o ..
Var i skolan idag, då vi fortf har tema vecka typ, så hade två stora redovisningar och för att alla skulle hinna redovisa klart så fick vi jobba övertid .. :/ men iaf, de gick an. sen gick jag till mormor, och vi gick direkt till gammelmormor, dit kom flisan, mor och fredrik. och vi fikade, pratade och myste, de var kul. <3
och nu är jag hemma, och ska se om ja kan se på nya gossip girl avsnittet, skulle gärna vilja de ;d .. och .... sen får vi se vart dagen leder.  pussss alla sötisar.

imorgon blire att beställa studentmössa :*

19 januari 2010!

Heej! =)) .. tittade nyss på nya avsnittet av one tree hill, skit fint avsnitt var det, ser verkligen fram emot att se det varje tisdag nu igen! =)) .. ett väldigt bra avsnitt var det, lite smått sorligt och sånt också kan man väl säga, men endå fintfint var det!

Ska hoppa in i duschen nu! och sånt, sen typ plugga lite för har en redovsning imorgon, hahaha amaal vill att vi gör en teater framför klassen också? ;o .. och hon berättade de för karin, och karin tyckte de lät skitbra, medan ja sa - neeeeeeej :( "  dom skratta bara åt mig, sen så när amaal skulle visa hur teatern kunde gå så gick alla och kollade på oss, hahahaha skit roligt var det =)) .. men vi får se? vi ska ha redovisning om diskriminering iaf, jag ska läsa allt fakta om det och hon ska läsa en artikel om en som blev diskriminerad. kanske teater dårå, men fan kommer bli yr och kommer va as pinsamt ju? men hon skulle typ skrika lite roliga saker så jag skulle bara gapflabba! ;d .. Men aa.. så nu ere baara tre dagar kvar av denna temavecka, och jo de går skitbra,. lite smått jobbigt och jäktigt bara men efter denhär veckan har man iaf G på denna kurs! hahahah det är en i klassen som inte kommit något denhär veckan ;s snacka om att få IG och hon kommer inte att kunna få göra om denhär kursen heller eftersom vi snart tar studenten så de hinns ju inte och sen måste man ha G i denna kurs eftersom det är kärnkurs, för att kunna få jobb osv, aja inte mitt problem, :)) ..

Men nu kallar duschen, elle funderar på att bada? vad tycker ni? haha .. sen plugga och sen sova!


Imorgon ska jag med mormor till andra gammelmormor och hälsa på eftersom hon fyller år idag! =)

Btw, jessie bor typ hos mig xD elle inte bor , bor .. men hon ska vara hos mig i ett par dagar elle så länge hon vill tills hon får en egen lägenhet som hon kommer få snart, hon söker och så =)) och när hon fått det ska jag flytta in hos henne, det är en asbra plan right? =))

Puss ha det, och förlåt för den dåliga uppdateringen ibland! ska bli bätttre lovar, men ibland har man, som natta brukar säga : bloggtorka! " ;d

Hoppas sabine kommer sista helgen denna månad ? :D:D:D:D <3


nananana

hej sitter i skolan, helt seg alltså, men har jobbat på hela förmiddagen och nu ska snart vi gå in på nästa lektion och förbereda oss för redovisningen som är imorgon ;d .. aja, de går nog bra det iaf. Den här veckan e tung men det går bra endå, fast de vi gjorde i förmiddags, var skit svårt, en stor inlämningsuppgift vi fick typ 3 timmar på oss men ja & amaal leta datorer och tillslut fick vi låna en bärbar och då fick vi kanske 2 timmar på oss att göra arbetet, elle 2.5 .. men de gick bra iaf, får hoppas att de duger dårå..  ;d ..
Ska inte äta me klassen idag, orkar inte för mår illa, helt yr och ont i hela kroppen, men kom iaf te skolan idag ;b .. men nu ska jag gå till amaaalieeee och aa gö nått, sedan börjar vi igen .. 13.15 ;d .. PUSSISS!

100118 ;d

hej alla sö.ta :) sitter här och dricker me älsklingsjessi :) imorgon ere skola som alla ni vet.
jag och jessica ska flytta  tillsammans. :) alltså som bösta vänner, ifall ni undrar ;b ..
hon ska skaffa lägenhet. men jag ska flytta in till na nä-r hon fått lägenhet :))) astaggaaaaaad! =)

 idag har jag träffat carro jessie och tobbe=)  sen vart me jessie:)) ..

imorgon ska ja äta me klassen kl 7 på kvällen men skrive imorgon i skolan har somsagt temavecka ;b  men de blir nog lugnt,  men skriver imorgon i skolan ;) PUSSSSSSSSSSSSSSSSS!

100118





Godmorgon alla söta ;p är ni trötta?  de e jag kan jag verkligen säga.. vill bara krypa ner i min varma säng och sova hela denhär veckan .. menmen, viktiga grejer idag så måste gå,  har ätit kräm och sminkat mig, nu ere bara att fixa håret och sedan vänta på att pappa kommer , för han ska hämta mig eftersom jag ej kan komma försent en minut idag  höhö .. och orkar inte krångla med bussar. han kommer väl vid halv 8 - kvart i 8 tiden iaf...

ingen aning vad jag ska gö idag? kanske blir att sola me jessie elle nå? =)) det lockar verkligen.. vill bli brun igen =))

vad ska ni göra idag? puss


natti.

Hej ! tänkte bara slänga ihop ett inlägg innan jag går och sover, skola imorgon igen, helkgen bara rinner iväg, men får se fram emot nästa helg dåe! :) .. iaf.. jag ska nog ta och motionscykla i ett par minuter snart, kan behövas, men har faktiskt inte ätit godis i helgen, ett mirakel ;o inte ens kännt suget elle nått.,  kalasbra det :)) ..
Men skola imorgon, en hel kurs på en vecka, så går från 08-16.00 hela tiden typ denna vecka. jobbigt läge ;d ..

Men puss på er sötnosar, så hörs vi! PUSSIS!

Pic´s! ;d

Hejsan! Tänkte lägga in lite bilder som togs den kvällen jag var med natta, i fredags! lite flummbilder somsagt!
& bilderna talar för sig själva!









100117

Hejsan alla små tutterduvor! :) .. elle nå.

Igår så kom tobbe, och vid sex tiden började jag och han dricka vin! :) vi pratade, sjöng, hade hög musik och hade så jävla roligt, vi pratade om allting, om ddet tjaffset vi hade och sen typ vad vi ska göra i sommar typ ( resa ) och en massa, och att han kanske ska me te gotland i april när vi ska på dopning ;d .. så de var skit kul, vi snackade och drack tills kanske 9 nått, sen däckade den jäveln, då ringde jessie och sa att hon var påväg till mig, så jag gick ut och mötte henne vid 9-10 tiden, och jag vinglade :/ var nära på att ramla över ett barn som var ute :/ .. men de gick prima .. och sedan hade hon frågat hur mkt vi hade drckit, ja bah nej ej så mkt, sen när ja träffa henne hon bah ne inte mkt va? hahaha :P.. sen gick vi till mig, och då drack vi mera, försökte väcka tobbe, slog han och allt :) och sen vaknade han! Då snackade vi en massa och sjöng, lyssna på musik och så, sen kom jessicas pojkvän hit också, elle vi gick och mötte honom, och de, och tobbe hade klättrat genom hans fönster hem för att hämta cigg, haha hans kusin bah - jääävlar vad du skräms" hahahaha :D sen gick vi till mig, och dansa, sjöng, och allt sånt, skit trevligt hade vi! och vi drack mer än vad vi skulle göra, men fan det var riktigt kul iaf!   alla vi var as taggade! Sen stack jessie & hennes kille, och då så gjorde ja och tobbe lite mat, hahaha, jag åt som en gris, och sen däckade han -.- .. så jag gick och la mig också, sen vaknade vi imorse, och låg och pratade några timmar, sen stack han hem & nu får jag väl sätta igång och städa -.- inget jag ser fram emot, och sen måste jag hoppa in i duschen, de känns att de behövs iaf..

Men nu har jag tråkat ut er :) skriver sen ! PUSSS!

100116! - lördag!

Hej alla söta! Natta stack hem vid 5 tiden på natten typ ;d .. Sen la ja mig i sängne, tog en cigg och snackade me henne i telefonen ( som tur var så cyklade hon ) och direkt när vi la på så somnade jag! så trött var jag, sen ringde klockan vid 12, jag stängde av den och sen vaknade jag vid ett tiden, och då gick jag upp, kolla lite på nätet, gick och duscha ( fööör skönt ) ... Och nu ska jag snart torka mitt hår och sedan fixa håret och lite smink? snart ska tobbe komma iaf, vene vad vi ska gö, men tat lugnt och vänta på söta jessica! och senare ikväll blire mysmys, kanske tas bilder t.o.m =)) .. men iaf, snacka, sjunga, dricka, spela tekken ( maybe )  och umgåss helt enkelt! Men vi ska köpa två sån där castillo vin, och de kommer kosta röven, men vi ska dela på priset, så när jessi hört av sig så ska jag smsa och säga att hon måste ta ut pengar! =) .. och så måste ju jag såklart ta ut pengar etc.. elle jag skickar över pengar till hans konto ist.  Men en mys lördag!

vet ni vad??? nästa vecka, så ska alla BF3:or , elle alla förutom en klass .. klara en kurs på EN vecka! jobbigt elle? så kommer gå 8 till 4 varje dag! förutom onsdag! men bara nästa vecka ;d .. Men på tisdag ska jag och min klass träffas och äta ute någonstans ;o?  klockan 7 på kvällen.


men iaf, de blir mysigt. PUSSSSSSS!

Bildinlägg! <3

heej :) här får ni ett litet smakprov på bilder vi tagit en sålänge ;)















Bilderna talar för sig själva!



p.s mina strumpor är läckrast!


bradag!

okej, nu e min kväll räddad! har mått as dåligt ikväll p.g.a lite grejer jag inte tänker ta upp i bloggen för då kommer jag bara tråka ut er ... men iaf, natta ska komma hit :) vi ska ta på oss nått fint och sen ta lite fina bilder utomhus och kanske inomhus! de blir helt klart great! fan att vi inte tänkt på de tidigare? jag har endå bara legat och degat, tänkt och en massa shit, t.o.m sov i 20 minuter.  Så iaf de ska bli roligt det! Bilder kommer in sen, och många fina bilder ska de bli, MUMMAH!
tack älsk för att du räddar min dag!


och imorgon ska vi skippa i bion, då ska istället jag jessie och lilla tobbelito typ dricka vin och snacka, sjunga, ha helt klart mysigt & spela tekken, dom är små g33ks kan jag medge! ;) <3 .. men iaf! de blir en helt underbar helg trotsallt! först hade man inga planer eftersom man trodde att man skulle få besök, men sen så dök de upp grejer endå,  det är bäst alltså! <3


pusss, skriver sen, då får ni nog se på en massa mummah bilder också! PUSSSIS!

har du hört ryktet om morgans?

Sitter här och äter, och råkade först skriva sitter & skiter, men de gör ja ju inte :) ..
Lämnade av Jessie vid bussen osv iaf för hon skulle te sin systrami!
Jag ska typ äta Pistage nötter!!!! muuums, en stor längtan efter de!
Sen imorgon kväll ska jag och Jessie gå på bio, Har du hört ryktet om Morgans?

den verkar svinigt bra!

HHA DE BRA!








orkar inte bry mig längre.....


2010-01-15!

De var kul att träffa min gammelmormor! Men hon börjar att glömma bort saker :/ hon frågade mig vem jag var flera gånger , sen sa hon : det var längesen jag såg dig, sist jag såg dig var du liten " pappa bah "a i julas" HAHHAHAHA, han med sina dåliga skämt ;d .. sen hon bah ; de var när du var 5 år "  gud alltså :/ men hon är så otroligt söt endå! <3 Vi kom hem vid 14.15 tiden ungefär, och då hade jessie vaknat, men nu lånade hon duschen och sen ska hon iväg till sin systeryster tror jag? och jag funderar på att lägga mig i några timmar xD men kanske inte, då vänder jag på dygnet jue, men jag e så otroligt trött & seg och ja gud vet vad!
Juste, nästa vecka ska man på studiebesök ... men vene vart jag ska? man skulle ha bestämt de för längesen, men jag tror jag vet vart jag kan gå till :) i hope,

Men iaf, vad händer i helgen alla?





PUSS! <3


julafton!




Här kommer en bild från julafton ;d det här är halva släkten typ nästan ;d
många från farfars sida som fattas iaf ;b





grattis, <3

idag fyller gammelmormor 89 år :) grattis!!<3 så vi ska dit vid 10 redan :S ..  dricker lite yoghurt nu.

hahahahah jag somnade i sängen igår när vi titta på film, de gjorde jessie också xD .. så vaknade nyss av att pappa ringde fast han var hemma, men han ringde för att väcka mig, så nu har ja fixat håret, och sminkat mig etc :) .. de blir kulkul. så ska snart dra, jessie ska ligga kvar och sova tills vi kommer tillbaka.

PUSSS!<3


fading like a flower!

hejhå! jessie är här .. och vi lyssnar på musik!

Imorgon ska jag , pappa, farmor , jimmy och kanske fler? till gammelmormor som fyller nått på 80 år, typ 87-88 elle något ;o .. så vi ska fira henne :) vene när vi ska dit men iaf, vi ska dit och de ska bli kul, ett tag sen jag träffade henne och aldrig vart på ålderdomshemmet hon är i nu , hon har ju bott på gotland tidigare, men hon ville vara närmre sin släkt! =)) ..

Men gotland i april! :) puss på det!


händer i helgen då? :D

HEJ!

HEJ!




100114 - shopping like always!

Hej, var i skolan idag och hade möte med min handledare om projektarbetet , och min projektarbetare var där fast hon ej gjort nått , så jag sa till handledaren att hon inte gjort ett skit, och jag var riktigt förbannad ... så  han frågade henne och hon såg ut som om hon skulle börja gråta för hon var så tyst, de var bara jag som snackade och de, och jag sa åt henne vad hon skulle göra osv, och han tyckte de lät bra, så de som e kvar av arbetet ska hon göra =)) ..

Sen åkte jag till stan och träffa natta, vi gick på kina muren och käkade, mumsigt vare, sen snackade vi om allt typ! Sedan gick vi och provade lite kläder, och jag köpte en skjorta på HM för 199 kr! :) + att vi gick och provade lite andra kläder också, och tog bilder på de ;d .. så nu kommer bilder från dagen!


tycker sminket ser så bra ut där, men de ser man kanske inte nu xD

tjoooockisar! :D men vadå de e gott och de var kina buffé!


 åt inte allt på tallriken ;o

Den här skjortan för 199 kr på HM! :) så jäkla snygg :*
Älskar dig snuttis.

 såg snyggare ut när man hade på sig den xD


 så jäkla snygg :* .. Okej man ska inte ha mjukis under men ville inte ta av mig dom så ;d .. åååh vill ha! :)

så de var de vi tog idag, elle rättare sagt de ja tog iaf! ;d .. PUSSSSSS

100113





Idag vare allt skola, men inget särskilt typ! =)) Skulle på studiebesök me klassen typ till varsam ( medel till funktionshinder ) ! (;

Först på bussen träffar jag Marta ( sommarjobbs kompis från somras ) så vi snackar en hel del och de var skit kul rättare sagt, och hon frågade också om jag skulle ut i helgen te frimis, hon skulle dit med några.. men jag sa kanske, men jag får nog inte besök elr? men sa iaf kanske, för får se om jag orkar gå ut i helgen, men det är väldigt många som ska ut iaf! ;d .. Så vi snackade en hel del om allt ( de var månader sen vi träffades sist, och endå bor hon i samma ställe som jag, bara någon/några gator ifrån mig ) .. Sedan utanför bussen stod Amaal och väntade på mig så vi traskade iväg mot varsam.. =)) .. och där var vi väl i en timme kanske? de var riktigt kul och få se på saker och sedan känna och kolla runt lite & få veta lite mer fakta etc .. De var så kul, för mickaela i klassen skulle kasta tillbaka en frisbee till hon som hade föreläsningen för att hon kastade runt den först så att folk skulle få känna, så mickaela kastade den så att ja fick den på mitt huvud ( det var en speciell gjord frisbee så det gjorde inte alls ont xD ) men alla vi skrattade som bara den xD hahahaha .. för ja kollade inte ens åt det hållet, och sen känner jag att jag får något på mitt huvud, hahah kulkul!

Sedan kollade jag och Amaal lite på stan och sen tog vi bussen till skolan, åt lunch med några och sedan gick vi till Religion kunskapen och typ hade avslutning, nu är den kursen avslutad! Men den kursen var nästan roligare än de andra, vene varför men alltså han gjorde så roliga saker med oss, åkte till sthlm, museer och ja typ allting, så de var bara helt enkelt kul, speciellt med han för han visste hur han skulle göra så att ingen somnar xD sen tog han olika redovisningsvis så man slapp ha prov varje gång, elle redovisa muntligt jämt osv, så vi fick en ny grej varje gång vi lärt oss nått nytt! sen fick jag ett papper jag skrev när ja nyligen börjat trean om vilka förväntningar jag hade och vilket betyg jag skulle nå, och det var faktiskt ett VG :)) och jag tror att jag nått det? ingen aning, beror på vad jag fick på inlämningsuppgiften ; Judendomen! men bra tror jag att de gick iaf.


Sen åkte jag hem, träna lite på cykeln ( bara lite dock ) var för trött , får träna lite senare kanske .. Sedan la ja mig i soffan och tittade på tv, och tillslut somnade jag och drömde något helt sjukt o.O


Drömmen : De var att jag & min klass var i varsam, de var för tråkigt där inne tydligen så jag och några gick ut och kastade snöbollar, sedan blev jag jätte yr och kunde inte resa mig upp så jag låg med huvudet i snön och var as rädd ;o .. och bara snurrade runt! Jag skrek på hjälp etc, och klasskompisarna sprang in och hämtade de i varsam, och alla var tydligen engelska ;o .. sedan vaknade jag! HAHAHAHAHA kalabalik dröm säger jag bara!

okej jag har yrsel problem, kanske var därför jag drömde det?

ha de bra sötnosar! PUSSS!


allt om och om igen.

Blir så trött på folk som säger en sak och sen hör de aldrig av sig igen och säger om den saken ska hända elle inte , liksom ska man sitta & vänta hela tiden elr? .. tänk så har man annat att göraa tänk så vill man planera in annat? det är folk redan som frågat om jag vill hitta på nått i helgen, gå ut på krogen, bowla, bio och ja allting .. men jag har sagt kanske, för jag vet inte vad jag ska svara? eftersom jag vene om jag kommer få besök elr inte? .. Men det blir nog ej av, men tycker att det är dåligt stil att inte ens höra av sig och säga att personen inte kan komma elle om personen ska  komma .. men jag antar att personen ej kommer att komma .. så .. får väl göra nått annat med de som frågat mig om vi ska hitt på nå..   aja ville bara slänga ut mig detta lite!


 har äntligen tränat lite till med motionscykeln! :) cyklade i ungefär 20 minuter, räckte för idag, ställde cykeln i mitt rum & tittade på tv samtidigt, då gick det asbra! :) men tillslut blev de hårt så jag orkade inte cykla mer, men 20 minuter blev ju bra!

 Nu sitter ja & tittar på how i met your mother, tycker den serien e så otroligt roligt ;b .. Just nu ska ted och den tjejen kanske ha sex och de tror att hans rumskompisar är bortresta, men egentligen är dom i toan! xD .. det är lite kul, för ted och tjejen är så sega så de sitter bara & tittar in i varandras ögon, aa tänk å va så kär! =)) ..
Men det avsnittet är nog gammalt men det är de avsnittet ja ser på tv just nu, brukar titta på detta på kvällarna innan jag lägger mig!

 Börjar klockan 10 imorgon, ska samlas i varsam, så räcker om jag går upp vid 8 tiden? hinner sminka mig, fixa mig, äta frukost ( är riktigt sugen på gröt så de ska jag äta ;d ) och sedan dra vidare te stan och möta amaal kvart i 10!

M;en puss ha de, nu börjar de igen!

ohja.

hejsan ! =) ..
har precis kommit ut ur duschen, så jäkla skönt alltså! :)) .. cyklade lite med motionscykeln, men de var inte alls länge, helt slut och trött och ja du, allting, men en liten stund blev de iaf..
Nu snart ska jag måla naglarna, jag har ju haft fransk manikyr väldigt länge så tänkte för en omväxling skull ha typ nån annan färg, typ röd elle nått, så de blir lite olika :) de blir nog kalasbra tror jag elr?

jage  vrål hungrig :| .. men snart blire kyckling, elle aa om en halvtimme - timme dåårå..

imorgon ska vi på studiebesök me människor i behov av stöd gruppen , till något ställe som heter varsam... ska kolla på eniro sen vart de ligger, jag har bott i örebro i 19 år, och vet endå inte vart nått ligger typ xD .. men iaf, slut pratat .. PUSSSA!" <3

100112

hej, är i skolan! m;b kom precis hit, så ska nog gå te amaal nu och de, sedan vid 11.55 börjar klassrådet ;b .. och sedan människor i behov av stöd och sen engelska B! ^^ ...

tänkte bara skriva snabbt iaf! becca och mamma var hos vårdcentralen förut idag, becca har fel på magen, undra hur de gick för dom? ;o <3


trött på dig!!!!!!

leaving on a yetplane.

heeeej! =) ..

Idag ; skola, hem till morsan, träffa simon(kusse) & hans tjej och deras lilla söta hund, pussat på beccca&flisan(mina små syskon ) , varit lite arg och nere p.g.a en hel del saker, pratat om studenten & nu sitter jag här och dunkar musik i min egna värld! ^^ i hörlurare försåss, för mina syskon ligger i sänga nu ;d ..

Musik Idag ;  Naturi Naughton - Fame , Therapy - Diane, The hooters - 500 miles , The hooters - Where do the children go, P!nk - Please dont leave me, Lily Allen - Smile! =)

Kläder Idag ; Jeansleggins med lite coola mönster på ( svin snygga ) ( 199 kr i gina tricot ) , ett långt vitt linne( 149 kr gina tricot ) och en glittrig fin tröja som jag hade över den vita ( 149-249 kr i gina tricot ) och sedan den gamla heliga koftan ^^ Mooooha.

.

Dagens irreterande brud som har 0 i iq ; leeeeeee*la.

Dagens gulligaste ; får bli lilla becca, hon sa att hon ska sitta fast vid mig hela tiden och höll om mig, satt i mitt knä och ja allt sådär sött.


Dagens fjortis ; får faktskt bli lilla söta flisan ;d .. hon bytte kläder förut helt plötsligt och skulle ta bild på sig själv i spegeln etc, men det är bara gulligt såklart ^^ hon börjar bli riktigt stor jue!


Dagens mat ; spaggethi(stavning?), köttbullar och brun sås! faktiskt riktigt göttans..

Dagens smink ; Brunkräm, rouge, vit/rosa kajal, mascara!

Dagens håruppsättning ; inget särskilt,  satte upp luggen med hårspännen  ( den gamla vanliga looken ) och sedan hade jag först utsläppt och sen hårspray så de blev lite volym men sedan satte jag upp håret med en enkel toffs typ för de blev jobbigt med håret som bara hängde typ ^^

Dagens data ; Min mini laptop!

Dagens ämne i skola ; tro de elle ej, men engelska B var nog de roligaste vi hade idag ( för då gjorde vi något iaf )

Göra senare ; titta påå paradise hotel ( i datan lite senare eftersom morsan skulle kolla på annat ) och sedan sova elle nått, e dötrött men börjar inte förns 11.55 imöra iaf ;b ..

Dagens bästa ; måste bli natta, för att hon är de helt enkelt :)

Ursäkta de konstiga frågorna, hahaha men kom inte på något bra så jag skrev upp de första jag tänkte på typ ;b och de e ju typ min fina lilla beskrivning om min dag :) puss på er. <3



100111- wooha

var skola idag då, var  helt slut fast ja faktiskt sov bra i natt ( låg och smsa med natta, och tillslut så sov jag ;o ) och de brukar inte hända mig däremot . brukar ta tid innan jag somnar menmen ;d .

men var väldigt trött i skolan endå faktiskt ... och sedan fick vi typ APU pärm och APU uppgifter och en massa grejer idag, för går på APU vecka 4 till v 9 ;d först v4-7 .. sen v8 e de sportlov elle nått , och sen v9 ;d ..  så liksom vi fick massvis av de idag, för nästa vecka kan vi inte få något sånt eftersom då har vi Arbetsmiljö och säkerhet en hel vecka ;o vi ska klara en hel kurs på en hel vecka ... kanske blir kul? elle inte ;o ..
men iaf, de gick bra idag i skolan endå..

e hos morsan nue, precis ätit typ & tog lite bilder me min minsta syster beccis,  bjussar på  två bilder =))



visst är hon söt? :)

100110

helluhellu =) ..

Igår festade jag med min älskling jessica m.fl ;b .. först däckade vi vid 11-12 tiden och sedan vaknade vi igen vid 2 på natten och började festa och så, sedan somnade vi vid halv 8 ;d .. vi fick folk att komma till oss också, de var kuligt..

och sedan så vaknade jag vid tolv, duschade, åt en halv macka och sedan kom nattis  ;p vi skjutsade hem jessie och de och sedan åkte vi vidare till moder. Jag och natta och flisan gick och träffade tobbe.. men jag och tobbe pratade själva en stund och diskuterade om det tjaffset vi hade i helgen, och de löste sig hoppas jag? jag tog nog lite för mkt illa upp på någon grej som inte var så stor.  men de ordnade sig iaf :) så vi ska nog ses imorgon efter skolan tror jag & hoppas! men vene va vi ska göra för jag ska sova hos morsan tills tisdag, men vi e väl på stan och kanske hos morsan nångång elle något sånt. men vi ska ses iaf,.

ååh skola imorgon, orkish.. menmen, inte så lång dag iaf, och kul att träffa kompisarna ;) ..

men pussssssssssssssssssssss

ja.

Heeej! ;d

vaknade nyss, lilla jessie sover ;) .. och ja ska väl bara ta en cigg och sedan dricka lite vanligt dricka och försöka sova igen, men vi var helt döda idag så vi däckade rätt så tidigt alltså!  men så kan de gå ;b .. Men iaf. ha de så bra, vi hörs imorgon PUSSS

<3


'

jag är så sjukt stolt. gissa varför?

saken är den att jag har världens finaste vän, en vän som finns här i vått och torrt. vad det än handlar om. elin alexandra rapp, du är det finaste i mitt liv. om du inte fanns vet´jag inte vad jag hade gjort..Vem hade jag då kunnat lätta mitt hjärta för, vem hade jag kunnat dela alla mina hemligheter med? Ingen, det är bara dig jag litar på.. vi föralltid, inte ens döden kan skilja oss åt. du är mitt allt <3 ikväll ska vi ha kul, fast det har vi ju jämt så det är ju inte spec ;) hihi, men för sista gången, du är mitt allt och jag älskar dig <3 / din älskling jessica <33


elly pratar i nattmössan.

okej, idag har det vart en sånhär helt lugn dag alltså!  inte gjort ett skit, bara tjockat mig med godis & läsk och filmer, chatt, MUSIK och ja allt de där ni vet? ^^

Imorgon kommer tobbie hem , så då ska jag väl träffa han? och sen ville jessie träffas, och vi kanske ska dricka lite gott vin och mysa och det? lite partajj blire allt.. ;b ..  låter kalasbra de va?

 ska dra haha puss på kinden.

rösta på mig så är ni söta!

Hurru allihopa ;D

gå in på den här länken :
http://blogglistan.kaksimas.se/index.php?a=stats&u=Hyleia

och rösta på mig så är ni söta! och skriv gärna en recension! ;d .. om va ni tycker om denhär bloggen osv, dåligt elle bra, ni kan gärna skriva det i kommentar här nedan också;d älskar kommentarer somsagt!

Ha en superfin fredag! för mig blire lugnt denna helg faktiskt,  ska ni se på lets dance? jag funderar på att göra det, med en stor skål godis! får väl träna bort de imorgon elle nått ;)

Puss&kram!



100108

hejsan alla söta! :)

natta, hoppas att sabine kommer snart right ? ;) .. kul vi ska ha :D <3

 iaf, vaknade vid två idag, lite väl sent kanske? men somnade somsagt vid 4-5 tiden! ;d ..
kan inte sluta tänka på det ;p

Men ida ska jag antaligen träffa Jessie, och de blir nog mys idag elle? typ film och chips, men får se om vi ska träffas men de sa vi iaf, hoppas iaf de! =) ..

Ska till morsan imorgon kväll elle på söndag tror ja, ska tänka lite mer, men informera de om de lite senare..


Nu ska jag nog hoppa in i duschen, sköööning där. PUSSSSS

nattmänniska (?)

hallåjj! :D .. jag e pigg, va finns det att göra? :) ..



Jag somnade först vid 8 tiden tills typ vid 9 tiden då morsan ringde & väckte mig, hon hade hittat en fin studentklänning ja kanske skulle få, den var hur fin som hellst!! :) ..
Sedan gick ja upp, tränade ungefär en kvart med träningscykeln!



sedan träffa ja en kompis för kanske 1-2 timmar sedan, vi tog en cigg & snacka och allt sånt ! ;d .



& nu försöker ja få natta att snacka lite med mig, för jag e pigg :/ men endå trött, så ska sova om en stund! ;d .. men ska snacka lite me henne först :D

ska nog ha en myskväll imorgon me bästa! <3

PUSSS!

har du nått att säga elle?

Okej, nu har de hänt en massa, vart ska jag börja? .. kom ihåg, nämner inga namn, men de flesta vet endå vem det handlar om.

Först i skolan gick jag och amaliiitah runt lite osv, sedan såg vi tjejen sitta vid datorn.. men vi gick bara förbi, liksom orka vara hon .. heh .. Sedan gick vi på lektioner, och tjejen kom inte på lektionerna? och vi skulle jobba med projektarbete idag, hon skulle visa mig vad hon gjort på jullovet annars skulle ja snacka me våran handledare eftersom tjejen inte gjort något på projektarbetet :S,..

Sen smsar ja henne ; moget att inte komma " och hon sa att hon åkte till skolan och sedan hem för att hon mådde dåligt, nej så var de inte, hon var rädd för att träffa mig, hon har inga andra att vara med, för detta har hänt flera flera gånger... men det har hon sig själv att skylla på, som väljer att vara tillsammans med en kille som gjort hennes vänner dumma saker, klart hennes vänner tar bort kontakten med na.


Så jag bestämde mig för att gå till våran handledare och prata med honom & han beslutade att prata me henne osv, för liksom hon ska väl inte få ett betyg som hon inte förtjänar? som jag har förtjänat? eftersom jag gjort nästan allt. elle har jag fel.. noway! har man inte gjort något i ett grupparbete, ska man få sota för det.




Sen berättade jag till henne en sak som är sant, och hon säger att hon inte bryr sig och att de lätt händer? ( vill inte gå in på det, eftersom det är lite mer privat och finns folk som läser som inte har rätt till att veta ) .. Men liksom, det som hänt ska fan inte ens hända :S och de händer inte lätt, bara om man e en psykopat.. Så ja,. ni har nog märkt att jag e på dåligt humör? aa kan säga en grej, hon valde en kille som gjort dumma saker mot sin förra bästa vän ( jag ) och sina andra vänner, hon sa att hon inte brydde vad han gjort, hon valde en kille hon känt då i 3 månader ungefär iställt för de hon känt i flera år! Hur patetiskt låter inte de?

aja, nu ska jag kanske inte lägga till för mycke skit på bloggen, men det här är min blogg, mitt liv, mina åsikter, deal with it, or not, your problems! =)

 

allt detta påverkar humöret, skolan & ja allting! joobbigt läge.


PUSS!


duärbäst.<3


7 januari, - kan man aldrig få veta nått?

Hur jävla kul är detta?? .. Jo kom hit vid 8, stack till idrotten sen kommer hanna & mikaaela i klassen och säger att vi ej har idrott ;S så vi blir pissoff, för de fick veta de precis när de själv kom till skolan och de .. :S .. Så jag sa de te några i klassen att de e inställt, alltså kan de aldrig säga nått fucking elle? typ skriva på hemsidan, elle nått så att man inte kommer hit 4 timmar för tidigt ... ? kul, så aa .. börjar kl 12.05 dårå.. DISS PÅ DET SÄGER JAG! att man aldrig får veta nått om skolan förns man kommer hit.... har suttit vid datan en stund, ska snart iväg till willys och köpa cigg och sedan typ tyrkisk peber elle nått me amaalie.. sen 12.05 äre människor i behov av stöd.  men men iaf, ska typ te willys nu och så, puss på er.




100107 - school today!

Hejsan! hörde inte ens väckar klockan idag .. :S men när jag helöt plötsligt tittade hade jag svarat i telefon, pappa hade ringt men ja hade ej fattat något och svarat så han typ haalv skrek i telefon och då vaknade jag till liv & de var halv 7! (; .. så blire när man inte kan sova på nätterna ... kulkul .. men vaknade tidigt idag så borde kunna sova åtminstone inatt osv =) bara idag vi går i skolan & typ imorgon! ;d sen helg igen, så j*kla onödigt att börja skolan på en torsdag! :S  menmen .. en lång dag idag iaf, men vene om det är period ett elle period två som vi ska gå enligt schemat? .. period två är de inte i alla fall på riktigt dårå, men vene hur man går enligt schemat? för vi har helt olika schema på period ett och period två!

vet ni en sak? studenten den 4 juni 2010!! :D


vill ni veta en till sak? vi kanske ska till gotland i april eftersom pappas kusin fredrik fått en unge, och hon ska döpas! =)) .. Jag pappa farmor kanske patrik och sen kanske nån mer .. han bjöd oss iaf, gammel mormor följer med om hon orkar! kulkul :D:D:D .. hyra stuga osv. Gotland kommer alltid att förbli mitt favoritställe.




elly hissar&dissar! (;

Nu äre dax för elly att hissa & dissa! :D


Elly Hissar:

1. vintern.
ja alltså, det är svinkallt ute och allt dedär, men jag tycker att vintern kan vara riktigt kul ibland också ;) när man kan ut och leka i snön med sina vänner, åka sopsäckar, och sånt, det är faktiskt kul att vi fått vinter!

2. studenten närmar sig!
Ja detta år tar jag äntligen studenten ;) det är ju en kul grej förutom att det blir en miljon plugg nu bara.

3. APU snart! =)
Det är ju en bra sak, att jobba med barn i 5 veckor och slippa skolan lite, men skolan slipper man endå inte eftersom man får plugg med sig till sin praktik plats! Men man slipper iaf sätta sina fötter i skolan! ;)


Elly Dissar:

1. att det är kallt ute ;o

Ja men de kan nog de flesta hålla med om, jo visst det är kul att vi äntligen får vinter i vårt land, men alltså, det är ju för kallt ute, man kan ju inte ut utan att frysa häcken av sig, även om man har ett kg klädersig.

2. Falska personer!
ja det kommer jag nog alltid dissa, alla är falska , ja det är dom! elle kanske inte alla, men alla har ju ljugit nån gång ? =) men iaf .. de finns vissa personer som mår bra av att ljuga, och de gillar vi inte elle?

3. skolan börjar imorgon!
ingen kul sak vad jag tycker, bara en massa grejjs som måste vara klart inom kort !! gud ..


PUUUUUUSSSS! 


im flying,.

hallojj! :) ..
Kom nyss hem från farmor, vi åt mat och fikade där, jätte mysigt =) sen fick hon min email, den ska hon ge te virpy som sedan ska skicka bilder från julafton =)) .. när typ halva släkten träffades, och de var mycket folk, när jag får bilderna kommer de in här på bloggen, ;) och de e bara typ halva släkten men de e asmycket folk endå^^

men nu ska ja typ checka lite grann & sedan ska jag duscha osv, kanske börja läsa min engelska bok också! kan vara rätt så bra att börja lite nu iaf, några sidor kvar somsagt!

Men iaf, Puss sålänge! <3

100106

Joo hon e arbetslös! :P


iaf, vakna nyss av att pappa var sur för jas glömde säga te han igår att vi ska te farmor på lunch idag, men vi ska vara där kl ett och klockan e halv ett så de e helt lugnt endå tycker ja, man behöver ej fixa sig, för ska bara dit&äta liksom! Så har iaf tatt på mig kläder & fixat håret lite! & nu ä jag jätte hungrig men de e ju snart mat dårå! lite av släkten kommer dit haha ;) .. ja & jessie som ringde patrik igår från en hemsida :D:D:D:D han blev arg, men sen sa vi att de var vio då tyckte han att de var roligt ;d ..

Men iaf, vene va ja ska gö idag, förmodligen vara me jessie, elle bara tat lugnt för imorgon börjar skolhelvetet .. måste börja läsa min bok snart :S .. läsa ut den, för snart har vi engelska igen ... och då ska den vara utläst .. så aja .. får väl börja läsa lite ikväll igen ! Men iaf, PUSSSSSS

gows.

Hallåhallå! =) ..
 
Kunde ej sova inatt :S somnade typ vid 5 tiden... och sen vakna ja halv 12, men somnade om och vaknade alv ett, fick hoppa in i duschen, sen sminka mig och sen fick ja veta att arbetsförmedlingen var stängd :/
Men ja och jessie sökte jobb på deras hemsida =)) .. men ska eventuellt dit imorgon och skriva in oss elle nått sånt!

aja skola på torsdag, hur orkar man? ..

men nu ska vi se på film, e me jessie. PUSSSS!

Tidsfördriv!

ALLMÄNT...
Namn: Elin
Piercingar: ja, läppen & näsan + öronen dårå ;)
Tatueringar: nej men kanske ska ta med carro :)
Längd: 1.70 typ?
Skostorlek: 39
Hårfärg: brunett typ.
Önskar du att du bodde någon annanstans: good guessing!
Vilket shampoo använder du: jadu, allt möjligt? haha
Vilken parfym använder du: mycke olika, men mest vanilj parfymer.
Vad är du rädd för: jadu, lite blandat, kommer inte på nått nu, men iaf, så fort nån rör mig när ja inte e beredd så blir ja skrämd :D
Gillar du Berg-och-Dalbana: Älskar ;D

SENASTE...
Film du hyrde: de var längesen!
Personen som smsade dig: tobbie :D <3
Personen du ringde: Daniella ;d
TV program du tittade på: paradise hotel ;d
Personen du tänkte på: mm..

FAVORIT...
Mat: Tacos =))
Låt: the hooters - 500 miles!! :D
Sak att göra: umgås me de bästa, <3 & lyssna på musik!
Sport: haha att gymma och springa om de räknas ? ;d
Kläder: Klänning/tunika & jeansleggins ;d
Film: de finns många .. typ .. my sister keeper, the knowing, typ alla komedi/kärleks filmer , och ja.
Bil: -

ANTAL...
Gånger du varit kär: några.
Gånger ditt hjärta brustit: inte direkt brusit.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: adu.
Ärr du har på kroppen: inga.. ?

SENASTE...
Bok du läste: en bok ja ska läsa klart tills skolan börjar xD typ .. go ask alice?
Personen du fick mail av: facebook mail.
Personen du fick brev av: micke.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: hela? aldrig hänt? kanske när ja var baby!

ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: sovit, vart me jessie,tobbie och carru!
Var det kul: ja, men inte vart på humör.
Hur tidigt stiger du upp: beror på om de e skola elle inte, men e de ledigt så ere sent :D efter tolv nångång, annars vid 6 kanske?
Gillar du att slåss: nej.
Vad ska du göra ikväll: sova typ.
Är du seriös: aa, men ofta oseriös också;)
Vad är du allergisk mot: nothing.
Var har du ont: blåmärken på benen :/ vene vrf.
Använder du hårspray: aaaops.
Kan du stå på händer: räknas i vattner? :D
Favorit serie: One tree hill (Y)

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Socker.
Gillar du ketchup: njae, sällan .. men på makaroner går de alltid an ;d
Är du glad nu: vene riktigt ...
Var du glad igår: njae , lite iaf :)
Känner du någon som jobbar på sjukhus: nopes.
Vad dansar du till: muuusik!! :D men dansar typ bara på krogen.
Stockholm är: huvudstaden.
Göteborg är: bättre!
Kan du sjunga: haha alla kan väl sjunga ? ;) .. fast fint vet ja inte om de e ^^
Mer värt än guld: mina nära & kära.
Spaghetti eller makaroner: båda, smakar endå lika men jag föredrar makaroner.
Ett land jag helst vill besöka: L.A! Lasvegas! Thailand! ;d
Väntar på: sommaren.
Pålägg som gäller: vene.
Dagens dryck: vatten :)

grisknoww.


If you miss the train Im on, you will know that I am gone

You can hear the whistle blow a hundred miles!

ny dag, nya tag!

Hallåallå! tittade på my sister keeper me jessie förut idag, typ drama var det.. gillar man drama och tycker om att gråta ska man titta på den filmen... filmen handlar om en flicka som får leukemi(cancer) och föräldrarna har ett till barn, men han kan inte donera något te flickan så föräldrana blir tvugna att skaffa en till flicka som kan hjälpa hon som har cancer, typ "provrörsbarn" men iaf.. den var mycket fin , hela filmen!!! =)) brukar ej tycka om drama, men den var fin..

Senare gick vi te carro& träffade henne & tobbe, sedan drog jessi, så vi gick te tobbes mor, och sedan hem te han! ;d .. sedan såg vi två avsnitt av paradise hotel :D:D mys, sedan vid 11- halv tolv tiden kom ja hem ;d ..

Imorgon ska ja me jessie te arbetsförmedlingen, sedan gå lite på stan & kanske springa också? ;d .. men ska dra nu, pusssssssssssss

vet inget längre!


100104

hej alla söta ;b ..

Idag kom jessie te mig vid 8 tiden, haha hon ville upp te stan men ja sa att vi kan sova en stund till, så vi sov och vaknade vid 2-3 tiden ;o .. men iaf, sen gick vi te henne och de, och nu kom vi hem te mig, nu ska vi se my sisters keeper .. en film (; och sen ta de lugnt iaf! =) en mys dag idag elle va sägeru ? (; ..

skolan börjar på torsdag :S ooorkish! ;d .. Pusselipusspuss!


idatg kommer paradise hotel igen :D:D

3 januari 2010!

Hallåhallå!

Måste berätta en väldigt klumpig sak som hände från igår till idag om man säger så.
Innan ja & jessie drog iväg te stan & på fest så plattade vi vårt hår, sen hade vi tydligen glömt platt-tången på.. och åkt på fest och ja allt, sedan hade vi kommit hem på natten, däckat och de. Sen imorse skulle jessie låna min tröja, och den var jätte varm tyckte hon, så hon tog bort tröjan och de, då såg vi att det var ett stort svart hål i golvet, tröjan var sönder och de, så vi hade glömt den på! & eftersom vi hade däckat, så hade vi kunnat dött :S om de hade börjat brinna, tur att de inte börja brinna då.. & jessie somnade precis bredvid den.. så jäklar vilken tur vi hade iaf... och min fina tröja är förstörd =(( ..

Menmen, ja & jessie tittade på två filmer, och sedan skulle hon te sin kille! Så då träffade jag tobbe, vi tjaffsa lite igår så vi träffades och prata lite, vill ej bråka me dig. <3 .. Sen gick vi hem te mig och såg först High school musical 3 , xD och sedan the knowing, fucking bra film, jag har redan sett den förut, men ville se den igen, den är verkligen sevärd, fuck vad jag älskar den, ja brukar inte tycka om thriller/action, men denna film älskar man!!! =) sen nyligen stack han hem :/

iaf nu vene vad jag ska gö, vill vara me nån eftersom hatar att va själv haha, haft så mkt folk sovande hos mig under hela jullovet typ, så orka va själv? elle.. Men iaf, nu ska jag dra!


Tobias Kohls & Jessica Sandahl, så jäkla glad att vi tre umgåss, jag älskar er av hela mitt hjärta! Så glad astt vi börjat umgås igen! Jag kommer alltid att älska er! =) med er har man aldrig tråkigt, ni förgyllar ens dag!



Grattis Jaffa på din 21 årsdag!! :D

3 januari 2010! :)

hejhej, förlåt för dålig uppdate ;d

men igår vakna ja och gick & träffa jessie på en gång typ, vi gick te maxi och jag köpte brunkräm hår saker och lite smått & gott, sedan åkte vi hem te mig & fixade våra naglar , sen börja vi sminka oss, fixa håret och ja allt, sedan drog vi iväg till Rock Baren ( för att Liquid var inte mkt folk i :/ ) .. Och sedan var vi där tills typ 10-11 tiden, och då drog vi till fest i vivalla sen kom vi hem på natten nånstans, men iaf kul var det ;) <3






Idag blire nog en lugn dag! PUSSSS

jahaop

jag vet inte riktigt, känner mig osäker! ;o


helluuuu igen (; .. fyfasen vad ensamt de känns :S vill gö nått, men vad? klockan e kvart över tolv liksom .. så finns inge att gö och tror ej tobbe elle jessie orkar gå ut nuu .. åååh,  känns knas att sova ensam, typ tobbe och jessie har sovit hos mig i flera nätter i rad.  hahaha :( mest tobbe dårå.. så jaaja, hur ska man gö nu xD ..

Menmen, blir väl att tat lugnt, imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra? ;o .. står helt stilll alltså. hmm nått dyker nog upp.

och förresten, fick tusen kr av sonny & sonja =))  till födelsepresent och julklapp!

PUSSSSS


gott nytt 2010!

hej! det har vart en seg dag idag! men nu ska ja berätta om våra  nyår ;d


Först kom vi te vbg, ja tobbe och jessie gick in och bytte om hos sonny och dom, sedan började vi dricka vin, och en vin flaska gick ut, sedan åkte vi te fredrik, där var de fest, och då rök 3 liters vinflaska åt, och sedan fick vi lite groggar, alltså de var kul , jävligt kul ibland och sedan blev de mindre kul ... men iaf, min nyårs puss fick jessie, men tobbe fick också en :) .. tänk er, de är 2010 nu? :O tar studenten detta år ;) .. Men iaf .. vi drack, dansade, pratade med alla, umgicks, och drack mera! Sedan hade ja och tony ramlat elle nått, då säger fredrik : du får gå NU " jag gickl te tobbe och jessie som snackjade i telefon en bit ifrån, och sa att vi ska gå nu, oxförbannad var jag !! madde och nån mer brud kände sig tydligen hotade av oss, eftersom de var JAG JESSIE och TOBBE som var i centrum, inte dom!! så tjejerna ville att vi skulle dra, så min EGNA farbror slängde ut sin brorsdotter och hennes kompis på gatan, men jag förde ett jävla liv tack vare de,  vi gick in tusen ggr, jag sa att ja skulle ha grejer osv, sen skällde ja ut dom och sa att jag hatar dom, jessie&tobbe var också förbannade, sen gick vi där ute typ barfota och sedan kom det en snäll tant som skjutsade oss till sonny för vi visste inte vart sonny bodde även om de ej var långt ifrån ... xD .. Men iaf, slänges ens farbror ut sin brorsdotter och hennes kompisar 30 mil hemifrån när de inte éns vet vart de är någonstans? nej då är man riktigt jävla sjuk .. så han fick skit av mig, ja sa att ja aldrig mer vill ha något med han att göra längre .. så om du läser detta, dra åt helvete äckel.
Men iaf, ja jessie & tobbe hade det iaf riktigt jävla kul tillsammans, jävlaar vad jag älskar er. <3

Sen idag var det en slö dag, bakisar som fan ! bankade på fredriks dörr, hämtade våra tecken och gick därifrån!  sa inte ett ljud .. Sedan åkte vi hem och kom nyss hem ;) nu kmr lite bilder, orkar ej ta in alla .. bara ngr.






alltså tog bara bilder på oss tre, för de var vi som styrde festen xD


puss&kram

RSS 2.0